www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:54:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 958088 alkalommal)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1479 Dátum: 2006 December 21, 20:33:14 »

.
SZóval sajnos ha csak az az út van/lehet akkor nagyon kevés.
Az az ut a Muzeumok éjszakáján megmutatta,hogy mire képes!
Sokmindenre lehet használni,de Rajzásra biztos nem , véleményem szerint! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1478 Dátum: 2006 December 21, 20:30:39 »

Ha beállsz a parkolóba, hogy még az ajtót is ki tudd nyitni.
Közben Gsattila kijavított, hogy 4m, Ő biztos jobban tudja mivel szoktak ilyenkor számolni.
a múzeum háta mögött, plusz onnan az íves út is ott van

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #1477 Dátum: 2006 December 21, 20:30:02 »

hosszában, vagy merőlegesen az útra?
Ha beállsz a parkolóba, hogy még az ajtót is ki tudd nyitni.
Közben Gsattila kijavított, hogy 4m, Ő biztos jobban tudja mivel szoktak ilyenkor számolni.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1476 Dátum: 2006 December 21, 20:27:50 »

Egy autó kíván 3 métert ha 300m a hossza az oldalanként 100 autó.
Nemsok.  Undecided
hosszában, vagy merőlegesen az útra?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1475 Dátum: 2006 December 21, 18:53:16 »

és akkor legyen a tecsoban,mert akkor nem fogom sajnálni,hogy nem mentem Evil Grin

Mise

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1474 Dátum: 2006 December 21, 18:47:18 »

egy egész hangyányi mélaundort,  késhegynyi mégegyilyenszartnemakarok-kal keverve és egy csipetnyi iróniát véltem felfedezni beírásodban.

Összeteccik keverni valakivel.
Az ottan lejjebb van valahol.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1473 Dátum: 2006 December 21, 18:45:37 »

Szerintem a rajzásnak pont nem az a lényege hogy (csak) egymással találkozzunk, hanem hogy megmutassuk magunkat azoknak a balga (majdnem balfaszt írtam:) embereknek akiknek nincs bogaruk, és megmosolyogtassuk őket. Elég sok magán kezdeményezésű bogártalálkozó van az évben, ahol CSAK azért találkozunk, hogy egymást lássuk. A Rajzás inkább, szól arról, hogy felvonulunk a városban, illetve "idegenek" is megtekinthetik a parkolóban a masinákat. Nem mondom, hogy nem volt nagy élmény körözni a ringen, de...........

Ja

Evil

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1472 Dátum: 2006 December 21, 18:43:03 »

Kinőttem belőle,ebből is, ja kábé 5tel,vattacukor és felfújható iti, ez a legjobb űres boxot nézni.
Eccerűen fantasztikus.

Evil

egy egész hangyányi mélaundort,  késhegynyi mégegyilyenszartnemakarok-kal keverve és egy csipetnyi iróniát véltem felfedezni beírásodban.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1471 Dátum: 2006 December 21, 18:38:36 »

gyorsulhattál,tesztpályázhattál,fel le körözhettél a Ringen,árusokhoz mehettél,boxokat nézhettél..

Kinőttem belőle,ebből is, ja kábé 5tel,vattacukor és felfújható iti, ez a legjobb űres boxot nézni.
Eccerűen fantasztikus.

Evil

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1470 Dátum: 2006 December 21, 18:37:48 »

városliget
túl kicsi lett hogy fel tudjam tölteni..

a sárga vonal hossza 250m
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1469 Dátum: 2006 December 21, 18:37:01 »

városliget
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1468 Dátum: 2006 December 21, 18:35:20 »

Bocs.

legalább te ne legyél cinikus..
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1467 Dátum: 2006 December 21, 18:34:54 »

Min. 4 méter.

Nemsok.  Undecided
1303LS
« Hozzászólás #1466 Dátum: 2006 December 21, 18:29:08 »

Az a a rész amire én gondoltam az bekanyarodik a közlekedési múzeum elé is, illetve folytatódik egészen a városliget szívébe. egy 4-5 m széles út, olyan 2-300m hosszú.  Az sok autó.
Nemsok.  Undecided
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1465 Dátum: 2006 December 21, 18:28:34 »

Majd meggyónod....

legalább te ne legyél cinikus..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1464 Dátum: 2006 December 21, 18:27:55 »

Majd meggyónod....

akkor számomra lehet a Budai várban is.. (sajnos)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1463 Dátum: 2006 December 21, 18:27:10 »

és akkor legyen a tecsoban,mert akkor nem fogom sajnálni,hogy nem mentem Evil Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1462 Dátum: 2006 December 21, 18:26:07 »

Pedig úgy tűnik, akkor lesz...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1461 Dátum: 2006 December 21, 18:25:09 »

ez jó kérdés.
április 7 lesz, vagy március 31?
Mindig április első sabbath-ja nem?

Nagyon tetszik.
Hány autó fér vajon ott el?

Az a a rész amire én gondoltam az bekanyarodik a közlekedési múzeum elé is, illetve folytatódik egészen a városliget szívébe. egy 4-5 m széles út, olyan 2-300m hosszú.  Az sok autó.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1460 Dátum: 2006 December 21, 18:24:32 »

Pedig úgy tűnik, akkor lesz...

április 7,nagyszombat..
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1459 Dátum: 2006 December 21, 18:23:45 »

április 7,nagyszombat..
ja tényleg.. mondtad már.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1458 Dátum: 2006 December 21, 18:23:10 »

ez jó kérdés.

április 7,nagyszombat..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1457 Dátum: 2006 December 21, 18:21:55 »

Tudunk időpontot??
ez jó kérdés.
1303LS
« Hozzászólás #1456 Dátum: 2006 December 21, 18:21:25 »

mennyibe kerülhet hogy elvontassák a hajógyárit a népligetbe???  Smiley)

Lehetne akkor a Pecsa mögötti úton is!
1; Megközelíthető
2;Viz,klotyó a PECSA-ban
3;Elektromos csatlakozás a PECSA-ból
4; Elég széles a betonút mögötte és hosszú is!
5; Büfé, kocsma PECSA
6;Hétvégenként alapra lezárják a Kós Károly-t  /zavartalan- még is megközelíthető a hely
7; Felvonulás kiindulásipontjának ideális.

Támogatom
Nagyon tetszik.
Hány autó fér vajon ott el?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1455 Dátum: 2006 December 21, 18:19:58 »

1; Megközelíthető
2;Viz,klotyó a PECSA-ban
5; Büfé, kocsma PECSA
6;Hétvégenként alapra lezárják a Kós Károly-t  /zavartalan- még is megközelíthető a hely

Támogatom
ez jónak tűnik, ha voltak arrafelé autóversenyek, lehetne gyorsulni is.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1454 Dátum: 2006 December 21, 18:16:49 »

Egyébként el lehetne nekik küldeni az időpontot, hogy jöhetnek jövőre is....

Tudunk időpontot??

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1453 Dátum: 2006 December 21, 17:05:30 »

Mi a megfelelő infrasruktúra?

1.  500-600 autó, közlekedési területtel együtt kb. másfél hektár - szilárd burkolatú felület. Alakja lehetőleg négyzetes, vagy közelítse.
2.  Étel-ital vásárlási lehetőség, nem árt, ha fedett ülőhellyel.
3.  min. 5-6 db WC, lehetőleg ne gravitációs csobbanós. Folyóvíz.
4.  Villamos csatlakozás
5.  Némi fedett hely a programok egy részének, lehetőség szerint emelvény, kihangosítás, videofal.
6.  Mindez a Várban, vagy a Gellérthegyen, esetleg az Erzsébet téren.

Szóval erre kéne jó javaslatokat tenni. Én még mennék egy kört a Népligetben.

1; Megközelíthető
2;Viz,klotyó a PECSA-ban
5; Büfé, kocsma PECSA

Támogatom

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1452 Dátum: 2006 December 21, 17:00:08 »

Mi a megfelelő infrasruktúra?

1.  500-600 autó, közlekedési területtel együtt kb. másfél hektár - szilárd burkolatú felület. Alakja lehetőleg négyzetes, vagy közelítse.
2.  Étel-ital vásárlási lehetőség, nem árt, ha fedett ülőhellyel.
3.  min. 5-6 db WC, lehetőleg ne gravitációs csobbanós. Folyóvíz.
4.  Villamos csatlakozás
5.  Némi fedett hely a programok egy részének, lehetőség szerint emelvény, kihangosítás, videofal.
6.  Mindez a Várban, vagy a Gellérthegyen, esetleg az Erzsébet téren.

Szóval erre kéne jó javaslatokat tenni. Én még mennék egy kört a Népligetben.
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1451 Dátum: 2006 December 21, 16:52:45 »

lovásziminek csinálunk egy bográcsos gyorséttermet (szezámmagospörkölt) és minden faja lesz Smiley

Ja  Grin
A hajógyárival csak a híd a gáz, porba ültetett verda  ott nem jön be...... arra a részére gondoltál, ahol a Sziget szokott lenni, ugye?

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1450 Dátum: 2006 December 21, 16:50:50 »

lovásziminek csinálunk egy bográcsos gyorséttermet (szezámmagospörkölt) és minden faja lesz Smiley

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1449 Dátum: 2006 December 21, 16:36:58 »

a hajógyári sziget az király...., van hely bőven!
Tarlós még polgármester, vagy már nem?
Fú bakker, ezt nagyon meg kellene játszani.....
« Utoljára szerkesztve: 2006 December 21, 16:44:43 írta CCZ 547 Dograbbit »

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1448 Dátum: 2006 December 21, 16:34:49 »

Szerintem a rajzásnak pont nem az a lényege hogy (csak) egymással találkozzunk, hanem hogy megmutassuk magunkat azoknak a balga (majdnem balfaszt írtam:) embereknek akiknek nincs bogaruk, és megmosolyogtassuk őket. Elég sok magán kezdeményezésű bogártalálkozó van az évben, ahol CSAK azért találkozunk, hogy egymást lássuk. A Rajzás inkább, szól arról, hogy felvonulunk a városban, illetve "idegenek" is megtekinthetik a parkolóban a masinákat. Nem mondom, hogy nem volt nagy élmény körözni a ringen, de...........

Nemtudom mi az a krúznájt, de ha ennyire ragaszkodtok hozzá (már aki) akkor ezt lehetne ugyanúgy csinálni, mint a 2004-es rajzást, ahol előző éjszaka már ott dorbézoltunk a parkolóban, foglalván a helyet. Tehát krúznájt, ami másnapra átfordul egy rajzásba.
Helyszin???  Hajógyári(bogár) sziget??  A Tarlóst meg is lehetne győzni, ha csak jobbkormányos bogarasok mennek tárgyalni Smiley)  Megfelelő hely lehetne szerintem. Elég nagy, és a megközelítéssel, kirajzással, visszatalálással sem lehetnek gondok. (plusz érv, hogy 10 percre lakom onnan Smiley

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1447 Dátum: 2006 December 21, 15:56:10 »

Első körben szerintem aki tud, érdeklődjön, ha talál szerinte megfelelő helyet, hogy hogyan, s miként....aztán el kell küldeni a Szepinek, vagy előtte itt megvitatni, és a legjobbat kiválasztani, és azt küldeni el.
Programokkal kapcsolatban: a motorszerelgetős atomkirály szerintem, rá kell menni a propagandára. Addig még Depo is jelenik meg, felhívjam őket?
Lehetne kerékcsere verseny, mittudomén....
van egy csomó tali, programokkal, a szervezők biztosan tudnak segíteni,
aztán lehet árulni is, nem?
gyorsulni is lehet, ha van elég hely, és kedv
lehet főzőverseny akár
meg ilyenek. 

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1446 Dátum: 2006 December 21, 15:41:20 »

Na hello!
Nem kis melo volt visszaolvasni,hála az égnek "termékenyek " vagyunk(és nem csak a kispapa topikban)
Gondok vannak nem kicsik,nagyok.
A legföbb gondot ott látom,hogy sokan helyhez kötötten közelitik meg a témát,és ott leginkább elakad a dolog.
Ebben a témában max javaslatunk lehet,de a döntést az MBK hozza (szerintem)
Másik gond,hogy mi legyen a nem ismert találkozó helyszinén a program.?
Ez kettös csapda,amiböl egyféleképpen látok kiutat.
Elképzelek egy megfelelö méretü és infrastrukturáju placcot,ami lehet akárhol(amiröl majd egyszer az MBK döntést hoz)és itt kellene a Rajzásnak bonyolodnia.
Elhangzott a kruznájttal kapcsolatban a hagyomány tisztelet a bogarasok részéröl.Ha itt tiszteljük a hagyományt(ami ugy tudom amerikai eredetü,és nekem is nagyon bejött az elsö magyar).akkor a Rajzás jo magyar 15 éves hagyományait miért nem tiszteljük.?
Bármennyire is vitaalap,a legtöbb bogaras a fövárosban van,eddig mindig a nagyfaluban volt az évadnyito.
Ennek velejároja a városi vonulás,az "alagut szétdudálása",valamint az a tény hogy erre az egy alkalomra lehet összegyüjteni több százas nagyságrendben bogarasokat!!
Tehát a még nem ismert helyszint kellene vonzová,bogaras hivová tenni,olyan programokkal megtölteni,amelyek hagyománytisztelök és ujszerüek is egyszerre.
Ez nem kis feladat,még egy ilyen kreativ csapat számára sem!
Sokat tudnánk hozzátenni,de nem tudjuk a teljes rendezvény lebonyolitását bevállalni.
Mindenképpen szoros együttmüködés kellene az MBK-val,csak igy lehet ezt a parttalan vitát kimozditani a holtpontrol,netán tenni pár lépést a cél irányába!

Tóth Zoltán
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1445 Dátum: 2006 December 21, 15:23:19 »

Egyébként el lehetne nekik küldeni az időpontot, hogy jöhetnek jövőre is....
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1444 Dátum: 2006 December 21, 15:22:07 »

http://www.vwbuba.hr/index.php?set_albumName=budapest2006&option=com_gallery&Itemid=43&include=view_album.php
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1443 Dátum: 2006 December 21, 14:22:50 »

na jó, a Cruise valóban gyorséttermi dolog, ez a hagyomány, és ki tisztelje a hagyományt, ha nem mi?
a Rajzás meg attól rajzás, hogy ez az első alkalom az évben, amikor a Bogik találkoznak, és tesznek egy kört.
és a másik dolog: valaki emlegetett itt mindenféle foltos, és dísztárcsa nélküli Bogarakat, hogy majd csak azok lesznek ott. Akkor most mi van? az a lényeg, hogy hogy néz ki a verda, vagy az, hogy mindnyájan ugyan azért lelkesedünk?
Én a magam részéről akkor most elkezdek telefonálni az M5 melletti cucc miatt, hogy mehetünk-e oda, és ha igen, milyen feltételekkel. Csak, hogy történjen valami végre, mert ha elvitatkozgatunk itt, az egy dolog, de attól nem mozog a gigánk, és majd megint jön a téma, hogy az MBK nem hagyta beleszólni az embereket, stb. Cserébe, ha azt mondom, mondjuk, hogy itt van a hely, ezzel, meg ezzel a feltétellel mehetünk, és ők ezt, meg azt adják, valamint van 25 ötletünk programokra, lehet, hogy még meg is köszönik. Mondjuk ettől függetlenül megkérdezem, ha megköszönik, ha nem, mert nem ez a fontos, hanem az, amit már leírtam itt alább egy párszor.
Na, részemről akkor action indul.

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #1442 Dátum: 2006 December 21, 14:20:06 »

ez így van, de a rajzás eddig sem a ring miatt vol rajzás, hanem a jó csapat, az új és régi autók bemutatása, majd a felvonulás, mint kirajzás miatt. szerintem. ugyenz adott a ringen is kiegészítve gyorsulással, viszont nem akkora felvonulással, ha van egyáltalán. amúgy a ringes találkozó jó része a parkolóban zajlott, ez a parkoló bárhol is lehet. ettől függetlenül jó lenne egy olcsó, ringes, jól szervezett találkozó mert ott még van lehetőség, a parkolós meg elérte határait. de már megint újrakezdődött...
kenyér és cirkusz kell a népnek, ezt már tudták a rómaiak is, a cézár meg attól lett cézár mert feltalálta magát, nem minimáldesignal akarta meghódítani a népet...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1441 Dátum: 2006 December 21, 14:11:35 »

ez így van, de a rajzás eddig sem a ring miatt vol rajzás, hanem a jó csapat, az új és régi autók bemutatása, majd a felvonulás, mint kirajzás miatt. szerintem. ugyenz adott a ringen is kiegészítve gyorsulással, viszont nem akkora felvonulással, ha van egyáltalán. amúgy a ringes találkozó jó része a parkolóban zajlott, ez a parkoló bárhol is lehet. ettől függetlenül jó lenne egy olcsó, ringes, jól szervezett találkozó mert ott még van lehetőség, a parkolós meg elérte határait. de már megint újrakezdődött...

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #1440 Dátum: 2006 December 21, 14:06:58 »

azért azt is be kéne látni, hogy egy hiper giga mittoménmilyen market parkolójában nem a boltot reklámozzuk, hanem kellett egy placc, a cél szentesíti az eszközt.a ringem sem azért találkoztunk, mert versenyautósok vagyunk, a teszkónál meg nem azért, mert csak ott vesszük a gazdaságos hűtővizet(mekkora humor, nemis kell hűtővíz, na mindegy). és a teszkóhoz ugyanúgy igaz, mitn a ringhez, hogy olyan lesz, amilyenné tesszük. én nem voltam a krúznájton, de gondolom nem a meki miatt volt jó... szerintem is jó helyen legyen jól szervezetten, de jó hozzáállás nélkül szar lesz bárhol is van.

ki kell hogy egészítsem a véleményemet, a krúz nájtot egy gyorsétterem parkolójába szeretném, mert nekem a krúz nájt mellé kell hamburger, és kóla...anélkül nem krúznájt a krúznájt.
és nem azért mert ha nem ragad a fogam közé szezámmag, nem érzem jól magam, hanem mert kultúrális szempontból a kettő szorosan összekapcsolódik, minthogy délelőtt sem lehet krúz nájtot szervezni.
tehát nálam a krúz nájt 3 alappilére
-léghűtéses vw-k
-gyorsétterem
-esti napszak
Oldalak: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: