www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:42:26

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 957768 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2479 Dátum: 2007 Január 29, 12:00:57 »

fogadunk? Grin

Legelébb Partizánnal, meg akiik még ott vállalták a közreműködést, szervező munkát, Tőlük kérdezd meg, mennyire van esélye!!
DE: miért nem jöttél oda Te is, és osztottad meg velünk, meg a vezetőséggel az aggályaidat, meg az ötleteidet??? Hmmm...???

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2478 Dátum: 2007 Január 29, 12:00:54 »

úgysem jössz, nem mindegy?

te meg úgyis mész, nem mindegy? ;-)))
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2477 Dátum: 2007 Január 29, 11:58:51 »

és gyerekbolt van??Vagy pelenkázó??Esetleg állateledel bolt,ha kiviszem a kutyámat?

Úgy hallottuk, hogy van...
De azért ne humorizáld el a dolgot, mert egy kutya megetetése nem ugynaz, mint egy gyereké....

Egyébként afelmerült az, hogy lehet még majd a Ringen, de arra nagyon rá kell szervezni és gyűjteni a lovettát, mert a tavalyi sem annyi lett volna, ha nem számolják el magukat a Hungaroringesek.. de akkor már kéynszerpálya volt...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2476 Dátum: 2007 Január 29, 11:58:44 »

És mitől kultúrált a Burger King kedves kolléga?  Hamár a többi multi nem az.  Evil

ez már múltkor is szóba került,akkor is elmegyaráztam a mandelnak,szerintem emlékszel rá..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2475 Dátum: 2007 Január 29, 11:58:21 »

és gyerekbolt van??Vagy pelenkázó??Esetleg állateledel bolt,ha kiviszem a kutyámat?

persze. és mindezek két kilométerenként a dunakeszi-délbuda távon is fel vannak állítva, meg a porsche budánál is minimum ezekkel készülnek. ez a legtermészetesebb.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2474 Dátum: 2007 Január 29, 11:57:59 »

Remélhetőleg meglesz az is, de majd nyáron, vagy jobb időben...

fogadunk? Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2473 Dátum: 2007 Január 29, 11:57:45 »

És mitől kultúrált a Burger King kedves kolléga?  Hamár a többi multi nem az.  Evil

Tökölre mentem volna..Ide még nem tudom,de nem hiszem..

viszont a cruise night-ra nagyon szeretnék(remélem addig elkészül a vas...)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2472 Dátum: 2007 Január 29, 11:57:09 »

visszaemlékezve: mekkora rinyáslás meg anyázás ment, hogyha valaki egy rossz szót szólt a ringre, jöttek egyből az okos gondolatok, hogy nem kötelező elmenni, meg olyan lesz, amilyenné tesszük, stb. most ezek a hangadók sírnak a leghangosabban, hogy milyen szar lesz. kár keseregni egy kész tényen, változtatás nem lesz, lehet a találkozóra koncentrálni
persze, erről beszélek én is. az nagyon fontos egy háromórás találkozó helyszínének megválasztásakor, hogyha valaki kiviszi a hároméves gyerkőcét.
úgysem jössz, nem mindegy?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2471 Dátum: 2007 Január 29, 11:56:24 »

ha kiviszed a másfél éves gyerkőcöd akkor egyből marha fontos lesz

persze, erről beszélek én is. az nagyon fontos egy háromórás találkozó helyszínének megválasztásakor, hogyha valaki kiviszi a hároméves gyerkőcét.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2470 Dátum: 2007 Január 29, 11:56:20 »

Remélhetőleg meglesz az is, de majd nyáron, vagy jobb időben...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2469 Dátum: 2007 Január 29, 11:55:51 »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2468 Dátum: 2007 Január 29, 11:55:13 »

jaja, egy háromórás találkozón ezek tényleg fontos, meghatározó szempontok.

Na persze!Te könnyen vagy Kikkorúval... már eléggé önálló.. de azért vannak, és nem csak Fórumosok, akiknek azért ez is szempont....

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2467 Dátum: 2007 Január 29, 11:55:02 »

Te úgysem akartál jönni, nem???  Grin Evil

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2466 Dátum: 2007 Január 29, 11:54:38 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2465 Dátum: 2007 Január 29, 11:53:58 »

hát nekem ez a auchan-buyway parkoló minden,csak nem kultúrált...Mi ebben a kultúra??Az,hogy új és térkővel van kirakva a parkoló??Az nálam nem a kultúra..
A premier Outlet Center is dettó,nekem nem ez kell egy bogaras találkozóhoz..

de mondjuk már tényleg mind1,ez van,akinek tetszik elmegy,akinek nem az otthon marad..ilyen egyszerű..

Te úgysem akartál jönni, nem???  Grin Evil

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2464 Dátum: 2007 Január 29, 11:52:10 »

szerintem meg, ha kiviszed a családot, ők igenis igénylik, hogy félóránként lehessen pisi-kaki-hami. nomádkodni ott az összes többi találkozó. a ringen is van wc, fúj, soha ne menjünk oda, mert kényelmes!

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2463 Dátum: 2007 Január 29, 11:51:28 »

Nézdd meg a honlapjukat, és talán ott is látszik...
Én ugyan még nem láttam, csak a neten, de nagyon kulturált helynek látszik...
Majdnem olyan, mint a Premier Outlets Center elrendezése, régen....

hát nekem ez a auchan-buyway parkoló minden,csak nem kultúrált...Mi ebben a kultúra??Az,hogy új és térkővel van kirakva a parkoló??Az nálam nem a kultúra..
A premier Outlet Center is dettó,nekem nem ez kell egy bogaras találkozóhoz..

de mondjuk már tényleg mind1,ez van,akinek tetszik elmegy,akinek nem az otthon marad..ilyen egyszerű..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #2462 Dátum: 2007 Január 29, 11:46:12 »

Igen és vannak olyanok is, akiik nem képesek kikapcsolni a marokfonjukat még a Közgyüli idejére sem és 2 percenként kirohangásznak fontoskodni.... igaz, sűrű elnézéskérések közepette....  Tongue Roll Eyes Grin Evil

dübörög a gazdaság  Cheesy

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2461 Dátum: 2007 Január 29, 11:43:19 »

annyival, hogy nem tecskó hanem a buyway felirat tornyosodik a bogik fölé... és a fő érv:  4 perc sétára van az osan ! -> (pisi,kaki, hami, üccsi Tongue )

a bogarasok nem tudnak felül emelkedni a beléjük súlykolt fogyasztási kényszertől...   0,5  óránként tutti, hogy enni/inni kell valamit, külömben nem élet az élet  Wink

Igen és vannak olyanok is, akiik nem képesek kikapcsolni a marokfonjukat még a Közgyüli idejére sem és 2 percenként kirohangásznak fontoskodni.... igaz, sűrű elnézéskérések közepette....  Tongue Roll Eyes Grin Evil

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2460 Dátum: 2007 Január 29, 11:41:51 »

ez a buyway akkor mennyivel jobb mint a tecso?

Nézdd meg a honlapjukat, és talán ott is látszik...
Én ugyan még nem láttam, csak a neten, de nagyon kulturált helynek látszik...
Majdnem olyan, mint a Premier Outlets Center elrendezése, régen....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2459 Dátum: 2007 Január 29, 11:39:48 »

nemtudom, sosem voltam ott, csak láttam pár képet. az sem biztos, hogy jobb. a fap mennyivel volt jobb?

a bogarasok nem tudnak felül emelkedni a beléjük súlykolt fogyasztási kényszertől... 0,5 óránként tutti, hogy enni/inni kell valamit, külömben nem élet az élet Wink
szerintem meg, ha kiviszed a családot, ők igenis igénylik, hogy félóránként lehessen pisi-kaki-hami. nomádkodni ott az összes többi találkozó. a ringen is van wc, fúj, soha ne menjünk oda, mert kényelmes!

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #2458 Dátum: 2007 Január 29, 11:33:32 »

annyival, hogy nem tecskó hanem a buyway felirat tornyosodik a bogik fölé... és a fő érv:  4 perc sétára van az osan ! -> (pisi,kaki, hami, üccsi Tongue )

a bogarasok nem tudnak felül emelkedni a beléjük súlykolt fogyasztási kényszertől...   0,5  óránként tutti, hogy enni/inni kell valamit, külömben nem élet az élet  Wink

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #2457 Dátum: 2007 Január 29, 11:29:36 »

Nem biztos, hogy jobb, de van egy csomó előnye Tököllel szemben.
Azonkívül magánterület, tehát lehet árusítani, sörsátrat felállítani, kolbássütödét üzemeltetni, iszapbirkózást rendezni, és általában bármit, anélkül, hogy egy raklap húszezrest kellene fizetni a fővárosnak. Elég, ha a tulaj azt mondja, hogy oké.
Jójó, a tecsó is tudja ezt, csak ők, hm, kicsit kockafejűbbek.....

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2456 Dátum: 2007 Január 29, 11:26:06 »

ja, de mennyire hangos volt al ázadás a tecsó ellen? nem lett volna túl népszerű... nem lehet rosszabb, mint a fapos rajzás Smiley

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2455 Dátum: 2007 Január 29, 10:57:53 »

Az MBK közgyűlésén kereken 23-an vettek részt.
A klubnak 800 valahány tagja van.
Én is ott voltam, bár nem vagyok tagja a klubnak még...
Abból a szempontból mindenképpen tanulságos volt a dolog, hogy szóba kerültek azok a miértek is, amiket itt csak találgatunk - miért nem Ring, stb....
Nyilván ezeket az okokat nem lehet mindenkinek egyesével elmondani, ezért van a közgyüli, hogy ott elhangozzanak, és lehessen kérdezni.
Hogy hogyn dönthet 23 ember 800valahány nevében? Úgy, hogy  a 800valahány nem volt ott.
Ha ott van, nyilván bele is szólhat, ha akar, és bele is tud szólni.
Tanulság: el kell járni közgyűlésre, és szólni, kérdezni, meg véleményt mondani is kell, és ötleteket is lehet adni.

Ott a pont!!
Ez a lényeg...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2454 Dátum: 2007 Január 29, 10:55:31 »

ha emlékeztek rá 2004ben az Erzsébeti Tesconál ha igaz több mint 600autó jött össze és épphogy elfért, az a parkoló szvsz nagyobb mint a mostani amennyire én látom szóval én nem látom logikát hogy ha már bevásárlóközpont környéke akkor maradhatott volna bejáratott hely az Erzsébeti tesco, szvsz mindenki tudja hol van és sokkal jobban megközelíthető is lenne (szerintem)
ja, de mennyire hangos volt al ázadás a tecsó ellen? nem lett volna túl népszerű... nem lehet rosszabb, mint a fapos rajzás Smiley

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #2453 Dátum: 2007 Január 29, 10:54:35 »

Az MBK közgyűlésén kereken 23-an vettek részt.
A klubnak 800 valahány tagja van.
Én is ott voltam, bár nem vagyok tagja a klubnak még...
Abból a szempontból mindenképpen tanulságos volt a dolog, hogy szóba kerültek azok a miértek is, amiket itt csak találgatunk - miért nem Ring, stb....
Nyilván ezeket az okokat nem lehet mindenkinek egyesével elmondani, ezért van a közgyüli, hogy ott elhangozzanak, és lehessen kérdezni.
Hogy hogyn dönthet 23 ember 800valahány nevében? Úgy, hogy  a 800valahány nem volt ott.
Ha ott van, nyilván bele is szólhat, ha akar, és bele is tud szólni.
Tanulság: el kell járni közgyűlésre, és szólni, kérdezni, meg véleményt mondani is kell, és ötleteket is lehet adni.

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #2452 Dátum: 2007 Január 29, 10:48:22 »

Hányan is szoktak lenni a Rajzáson??? 5-600 kocsi??? Annyian szerintük elférünk...
Volt már olyan is, hogy több sorban álltunk és megoldottuk....
Az, hogy így nem lesz gyorsulás... nagy cucc.. majd lesz, ha meg sikerül oldani ezt a Tököl dolgot, valamikor nyáron...
Elhangzott az is, hogy 120 körül volt a Rajzáson gyorsulók szám... ez az 1000-es látszámhoz képest elenyésző és ebben elég sok volt a vizes, szerintem...
Emlékezz rá, hogy volt olyan, amikor 2-en mentünk az 1,6 kategóriában, Tbányán... , de azért ennek ellenére ott van értelme megcsinálni... Itt viszont erre szervezni egy Rajzást, butaság... van erre helyszín több is...

ha emlékeztek rá 2004ben az Erzsébeti Tesconál ha igaz több mint 600autó jött össze és épphogy elfért, az a parkoló szvsz nagyobb mint a mostani amennyire én látom szóval én nem látom logikát hogy ha már bevásárlóközpont környéke akkor maradhatott volna bejáratott hely az Erzsébeti tesco, szvsz mindenki tudja hol van és sokkal jobban megközelíthető is lenne (szerintem)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2451 Dátum: 2007 Január 29, 08:53:20 »

én láttam az emailt amiben összehasonlította a 2 helyszínt..Hát közel sem volt semleges,szóval ezt kár itt fírtatni..
szerintem sem volt semleges, de a korábbi képeket elnézve jogos volt. az tény, hogy mindenhol tartózkodott a szavazáson, szóval azt nem lehetett mondani, hpgy a szavazás rajta múlott, ő megcsinálja, amit a közgyűlési többség megszavaz.

szerintem is nyárra kéne azt a "kaland túrát" megcsinálni. akár megszervezni valami pantballos céggel, hogy hozzanak ki felszrelést, gondolom a reptérrel is le lehet dumálni, hogy festékes lesz pár hangár...

fapon nem fértünk el, sztem itt el fogunk

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2450 Dátum: 2007 Január 29, 08:45:24 »

na.ezt mondom..
jobb lesz egy olyan parkolóban lenni,ahol el sem férünk(ha sokan jönnek..)

Hányan is szoktak lenni a Rajzáson??? 5-600 kocsi??? Annyian szerintük elférünk...
Volt már olyan is, hogy több sorban álltunk és megoldottuk....
Az, hogy így nem lesz gyorsulás... nagy cucc.. majd lesz, ha meg sikerül oldani ezt a Tököl dolgot, valamikor nyáron...
Elhangzott az is, hogy 120 körül volt a Rajzáson gyorsulók szám... ez az 1000-es látszámhoz képest elenyésző és ebben elég sok volt a vizes, szerintem...
Emlékezz rá, hogy volt olyan, amikor 2-en mentünk az 1,6 kategóriában, Tbányán... , de azért ennek ellenére ott van értelme megcsinálni... Itt viszont erre szervezni egy Rajzást, butaság... van erre helyszín több is...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2449 Dátum: 2007 Január 29, 07:50:25 »

Megvallom, őszintén, hogy itt én is Tökölre voksoltam, de ott meghallgatva többek érveit... változtattam...

na.ezt mondom..
jobb lesz egy olyan parkolóban lenni,ahol el sem férünk(ha sokan jönnek..)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2448 Dátum: 2007 Január 29, 07:48:39 »

én láttam az emailt amiben összehasonlította a 2 helyszínt..Hát közel sem volt semleges,szóval ezt kár itt fírtatni..

Megvallom, őszintén, hogy itt én is Tökölre voksoltam, de ott meghallgatva többek érveit... változtattam...
Nem szeretnék összefagyni, megázni egy reptéren, ahol, ha xar idő van, csak a kocsidban kuksolhatsz...
Egyet értek azzal, hogy akkor próbáljunk meg összehozni, nyár környékén oda egy iylen pörgős, szabadtéri napot, vagy kettőt...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2447 Dátum: 2007 Január 29, 07:32:26 »

Nem értem ezt a nagy ön és mások ostorozását a rajzás szavazás ügyében. Az érdekes módon fel sem merült itt, hogy a Szepesnek esetleg igaza volt, amikor mérleget vont a kész helyszin között, és ezért lett ilyen a szavazás végeredménye.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2446 Dátum: 2007 Január 29, 07:11:16 »

tessék..cruise is és night is Wink

Nem, nem ez "köszörű és night".........  Evil Grin

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #2445 Dátum: 2007 Január 28, 21:12:27 »

hol lesz a nyári mbk találkozó!

talán tököl, 2 nap  Wink

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2444 Dátum: 2007 Január 28, 21:04:49 »

ujbuda center az remek otlet Tongue

nalam is alhatunk Tongue (korlatozott mennyisegben)  Cool

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2443 Dátum: 2007 Január 28, 21:03:43 »

sziasztok.

a tobbi talalkozot nem irtatok ossze a gyulesen? mikor lesz meg a lista? valaki tud valamit?

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #2442 Dátum: 2007 Január 28, 21:00:58 »

<beszúrt kép törölve>
   ;Dkirály

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2441 Dátum: 2007 Január 28, 20:11:03 »

Sehol.

Evil

az fasza..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2440 Dátum: 2007 Január 28, 20:09:10 »

Sehol.

Evil

Oldalak: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: