www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 01:06:48

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 959861 alkalommal)
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #2999 Dátum: 2007 április 08, 15:21:27 »

Az a helyzet,hogy Szigethalomrol már vagyunk 7-8 autoval és ugy gondoltuk,hogy megyünk Taksony,Dunaharaszti,Soroksári ut végig,érintve a Boráros teret,pesti also rakpartot végig,oszt Váci uton kifele,és má ott is vagyunk.
Ha tudsz csatlakozni hozzánk,gyere a kisfityoval bátran,majd fedezünk! Grin
Ugy tervezzük,hogy Halomrol 8 orakor indulunk.

Lehet ez lesz a megoldás! törött váltóval kurva hangos leszek de legalább csak hallanak majd ha fedeztek Smiley
Hol talizzunk majd?
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2998 Dátum: 2007 április 08, 15:19:01 »

Vaga nem akasz csepel felé menni rajzásra márha párommal beférünk hozzátok mert OFF kisfityóval ON nem akarok rajzani!! Smiley
Aszt lehet a végén OFFautóval mék..

Az a helyzet,hogy Szigethalomrol már vagyunk 7-8 autoval és ugy gondoltuk,hogy megyünk Taksony,Dunaharaszti,Soroksári ut végig,érintve a Boráros teret,pesti also rakpartot végig,oszt Váci uton kifele,és má ott is vagyunk.
Ha tudsz csatlakozni hozzánk,gyere a kisfityoval bátran,majd fedezünk! Grin
Ugy tervezzük,hogy Halomrol 8 orakor indulunk.

Tóth Zoltán
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #2997 Dátum: 2007 április 08, 15:13:16 »

NO PARA,RAJZÁSON JATTOLUNK!! Cheesy

Vaga nem akasz csepel felé menni rajzásra márha párommal beférünk hozzátok mert OFF kisfityóval ON nem akarok rajzani!! Smiley
Aszt lehet a végén OFFautóval mék..
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2996 Dátum: 2007 április 08, 15:09:13 »

Na hali "ujoncok"! Grin
Ismerem én is ezt az érzést,hogy mi van ha bevillanok elsö bogaras talimra az ecsettel festett gépemmel?
Megtudtam mi van!
Beleestem egy Qrvajo csapatba,ahol a Bogár(esetemben Busz)csak a kapocs melynek köszönhetöen ehhez a bandához tartozhatok!
Irták itt már többen is elöttem,hogy vannak különleges ismertetö jeleink,melyeket ha megláttok,bátran be kell szolni,hogy Ti is itt vagytok,Ti is forumosok vagytok.
Az én elsö élményem egy népautos szilveszter volt ahol Pityubácsi ugy fogadtt, "Te honnan tucc a bulirol vazze!"
Rögtön tudtam,jo helyen vagyok és azota is itt vagyok!
Törekedjetek arra,hogy a virtuális ismeretség személyes kézfogással bövüljön,mert ez a banda már régen tul van az internetes kapcsolat tartáson,komoly barátságok(olykor balhék is)szövödnek,melyek a bogarainknak is csak jot tesznek!!
NO PARA,RAJZÁSON JATTOLUNK!! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2995 Dátum: 2007 április 08, 13:45:05 »

meg a félláb.  Cool

Divat a kopott autó, a nyúzott arc, nem?!

Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #2994 Dátum: 2007 április 08, 12:15:57 »

...meg a betonykeverő is Grin
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2993 Dátum: 2007 április 08, 12:12:51 »

Nem. Pl én is Tibivel megyek, ami egy közepesen viseltes typ3. Ha nem vagy a "mindenkiazonnaltérdeljenbeagépemtőlmertmostlocsoltamráaháromévinemzetiösszbevételtzsebből" típus, hanem inkább nézelődnél, dumálgatnál, játszanál, mittomén, akkor ott a helyed! És ha nem ismernél senkit, a bogarhatu-s zászló környékén lesznek ismeretlen barátaid. :-)

Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #2992 Dátum: 2007 április 08, 12:11:17 »

Kedves hozzam hasonlo Bogarasok! Smiley

Meg nem irtam erre a forumra, de rengeteget olvastam, ahogy az indexen levo bogaras topicot is, sokszaz valogatott hozzaszolasotokat (ami a kis bogaram rendbetetelet remelem segiti!) eltettem, h kesobb is meglegyen ...

A bogaramat kb 2 eve vettem magamnak karacsonyra, azota is nagyon jol szolgal, fontos helyzetben sosem hagyott cserben, de megigertem neki, hogy amint lesz ra penzem, azonnal elkezdem rendbehozni szegenyemet (eddig csak allagmegovas folyt, felesztes es restauralas nem ...  Sad ), remelem nemsokara ennek is eljon az ideje ...

Amiert igazabol irok: kicsit gondban vagyok ezzel a rajzassal, mert bar nevrol, hozzaszolasokbol, stilusrol mar eleg jol ismerlek titeket, de meg sosem beszeltunk es mivel a bogaram elegge lestrapalt allapotban van (es en meg csak kezdo szinten ertek a butykolesehez), ezert kicsit felve vagok neki ennek a rajzasnak ...

Fog az gondot jelenteni, h nekem (meg) nem szepen restauralt, csillogo, eredeti alkatreszeket villogtato, mindenkinek buszken mutogathato bogaram van?  Undecided

Ha ez nem jelent gondot, es megyunk, akkor megis mire szamitsunk (en es a kedvesem) a rajzason? Hogy menjunk oda akarkihez, h "szija, en vagyok az, akit meg sosem lattal, max integettunk egymasnak a varosban fulig ero szajjal!" ? Cheesy

Es mivel itt a rajzas a nyakunkon, ezek egyre jobban nyomasztanak ... :-/

Udvw:
Protheus / Pődör Gergely
Bp, XI. ker

Hali

Gyere hozzám, én is ujjonc kis hozzanemértő külök vagyok egy enyhén rozsdás bogárral:) Grin már majdnem egy eve vagyok itt, de nem tom hogy ismerek e személyesen 15embert....lehet nem Grin
csak azt nezd, hogyha kijössz rajzasra és ott lesz egy csomo bogarhatu polos csákó, azokkal neked 1 közös tuti témád beztos hogy van Cool es az is beztos ha vkihez hozzászólsz, nem fog elküdeni, nem lesz nagyképű "azé mer az én bogaram fénylik" Grin
en is átéltem ehhez hasonlót, az első találkozókon, hogy itt esetleg lehet h lenéznek, több milloós autók vannak itt enyem meg hát.... ;)de szó sincs ilyesmiről. és sztem Veled is az lesz mint velem volt, hamarabb megy oda hozzád valaki és kédezget téged a kocsidrol mint te  megtennéd fordítva!;D
remelm rajzason talákozunk!
üdvw gegob
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #2991 Dátum: 2007 április 08, 10:20:30 »

Ha ez nem jelent gondot, es megyunk, akkor megis mire szamitsunk (en es a kedvesem) a rajzason? Hogy menjunk oda akarkihez, h "szija, en vagyok az, akit meg sosem lattal, max integettunk egymasnak a varosban fulig ero szajjal!" ? Cheesy
Udvw:
Protheus / Pődör Gergely
Bp, XI. ker
Szia!
Mivel én is XI.ker-ben nyomon a bogarazást(és gumizást)már egy jó ideje ha úgy gondolod gyere el hozzám a bogiddal és akkor már 1 embert személyesen is ismersz a nem kis csapataból.
Aztán a Rajzáson még jó párat ,de szerintem több napos talikon jobban meg lehet ismerkedni a sok jó arc bogarras-buszossal. Smiley
Üdvw
Gumibogi/XI.Fehérvári út 77.bogi a mühely elött!!/

Nem elérhető Zsovács

« Hozzászólás #2990 Dátum: 2007 április 08, 10:00:09 »

Az első rajzásom lesz és nagyon várom már a pénteket. Kaposvárról több kocsival megyünk. Biztos jó buli lesz  Smiley
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #2989 Dátum: 2007 április 08, 09:00:43 »

Fog az gondot jelenteni, h nekem (meg) nem szepen restauralt, csillogo, eredeti alkatreszeket villogtato, mindenkinek buszken mutogathato bogaram van?  Undecided

Az autó kinézete milyensége szintén nem jelent gondot akármilyen is az állaga a verdának max ha nagyon szakadt akkor benevezel a szakadsági versenybe és megnyered azt is meg kell nyerni valakinek én tavalyelőtt nem neveztem be pedig simán vitte a primet az autóm szerintem.
Vagy a legeredetibb a legalacsonyabb a legszebb bogár címre is nevezhetsz ha nevezni akarsz de ez csak rajtad múlik semi sem kötelező!
Még csak annyit, hogy nem az számít milyen az autód ha bogár vagy busz a lényeg, hogy BOGÁR!! minnél többen vagyunk annál jobb!!
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #2988 Dátum: 2007 április 08, 08:51:06 »

Udvw:
Protheus

Hali! Figyi én pl nem sokat vagyok fent forumon csak "foltokban" forumon sok bogarastársammal kerültem már beszélgető viszonyba, viszont személyesen csak néhány embert ismerek. Igaz tavaly már nem voltam egy találkozon sem de előző években felbukkantam én is időm ahogy engedte, szintén párommal mentünk a találkozókra, és hát mit mondjak? Szerintem jó buli! ismeretlenül csellengsz azok közöt akikkel beszélsz itt, de mindenkinek van szája senki nem harap meg senkit ugyhogy személyesen is lehet ismerkedni leszólítani a többi bogarast.

ÜdVW!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2987 Dátum: 2007 április 08, 08:35:05 »

Nem. Pl én is Tibivel megyek, ami egy közepesen viseltes typ3. Ha nem vagy a "mindenkiazonnaltérdeljenbeagépemtőlmertmostlocsoltamráaháromévinemzetiösszbevételtzsebből" típus, hanem inkább nézelődnél, dumálgatnál, játszanál, mittomén, akkor ott a helyed! És ha nem ismernél senkit, a bogarhatu-s zászló környékén lesznek ismeretlen barátaid. :-)

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2986 Dátum: 2007 április 08, 05:08:39 »

Meg nem irtam erre a forumra, de rengeteget olvastam, ahogy az indexen levo bogaras topicot is, sokszaz valogatott hozzaszolasotokat (ami a kis bogaram rendbetetelet remelem segiti!) eltettem, h kesobb is meglegyen ...

A bogaramat kb 2 eve vettem magamnak karacsonyra, azota is nagyon jol szolgal, fontos helyzetben sosem hagyott cserben, de megigertem neki, hogy amint lesz ra penzem, azonnal elkezdem rendbehozni szegenyemet (eddig csak allagmegovas folyt, felesztes es restauralas nem ...  Sad ), remelem nemsokara ennek is eljon az ideje ...

Amiert igazabol irok: kicsit gondban vagyok ezzel a rajzassal, mert bar nevrol, hozzaszolasokbol, stilusrol mar eleg jol ismerlek titeket, de meg sosem beszeltunk es mivel a bogaram elegge lestrapalt allapotban van (es en meg csak kezdo szinten ertek a butykolesehez), ezert kicsit felve vagok neki ennek a rajzasnak ...

Udvw:
Protheus / Pődör Gergely
Bp, XI. ker

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2985 Dátum: 2007 április 04, 09:43:12 »

szerinted ki adna egy sort azert,hogy lasson teged?? Grin Grin Grin
en inkabb azert adok,hogy nehogy lassalak Tongue Evil
akkor sörért megyek mögötted és wob arraj ön, eltakarom a szemed  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2984 Dátum: 2007 április 04, 09:26:08 »

Á inkább elbújok
és csak söré mondom meg holvagyok.

Evil

szerinted ki adna egy sort azert,hogy lasson teged?? Grin Grin Grin
en inkabb azert adok,hogy nehogy lassalak Tongue Evil

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #2983 Dátum: 2007 április 04, 08:49:40 »

Á inkább elbújok

Evil

mondjuk azt, hogy TBK és Bácsi Győző válla mögött lapulsz, kék micisapkában..  Wink Grin
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2982 Dátum: 2007 április 04, 08:34:15 »

időben kell szólni, és odavarázsollak  Wink Cheesy

na de majd a mostanin az első sorban leszel, remélem!!   Cheesy Evil

Á inkább elbújok

Evil

« Hozzászólás #2981 Dátum: 2007 április 03, 20:44:18 »

Na elárulom.

Nem vagyok rajta semmilyen formában sem.
Cry

Evil

időben kell szólni, és odavarázsollak  Wink Cheesy

na de majd a mostanin az első sorban leszel, remélem!!   Cheesy Evil
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2980 Dátum: 2007 április 03, 20:36:10 »

Na elárulom.

Nem vagyok rajta semmilyen formában sem.
Cry

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2979 Dátum: 2007 április 03, 20:19:42 »

Na nyomok még e dzsonit kólával

Evil

« Hozzászólás #2978 Dátum: 2007 április 03, 20:04:32 »

á, úgy nem kóser, ha enyém a ser  Wink
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2977 Dátum: 2007 április 03, 20:02:55 »

Sörért megmongyam?

Aztat észervettem.

Evil
MÁMEGINTKIKAKARUNKINNI????

Tóth Zoltán
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2976 Dátum: 2007 április 03, 20:02:06 »

Nem aztat te adod.

Evil

« Hozzászólás #2975 Dátum: 2007 április 03, 20:01:21 »

acc söröt, ha megmondod??  Grin
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2974 Dátum: 2007 április 03, 20:00:28 »

Sörért megmongyam?

Aztat észervettem.

Evil

« Hozzászólás #2973 Dátum: 2007 április 03, 19:55:33 »

mondsza, hol vagy?

(sokak később kerültek a képre  Grin )
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2972 Dátum: 2007 április 03, 19:48:38 »

<beszúrt kép törölve>

Jól elbujtam.

Evil

Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #2971 Dátum: 2007 április 01, 12:00:05 »

Köszi  a bíztatást. Tervek szerint érkezem, de az autó még tiltakozik.Konok egy fajta. Több mint egy évig tökéletes volt, de most sorra jönnek elő a problémák. Most is éppen darabokban van, de gőzerővel dolgozunk, hogy a legjobb formába hozzuk és már tudjak Vele büszkélkedni a rajzáson.Csak rajta múlik, hogy megyünk -e . Én készen állok,Ő még nem.

« Hozzászólás #2970 Dátum: 2007 április 01, 11:48:31 »

Én nem sértődtem meg és nem is haragszom senkire és legfőbbkép nem akartam senkit megbántani, vagy bármivel rossz érzést kelteni benne. Az aranynak én is jobban örültem volna, de az ezüst és szépen tud csillogni, csak nem most. De majd hozzászokunk. Bocs, hogy a neveket összekevertem, tegnap óta vagyok csak itt és próbálok beilleszkedni ebbe a közösségbe,mely ezek szerint tartogat egy-néhány buktatót. De az élet általában ilyen.Elesümk felállunk, továbbmegyünk. És ez egy körforgás. De éljenek a Bogarasok. Wink

jó, hogy megtaláltál minket, üdv a fedélzeten!

hamarosan kiismered majd itt magad és rájössz, hogy ez egy qrvajó csapat.

remélem a rajzáson (ami, mint tudjuk az utolsó lesz, mert betiltják a léghűtéses motorokat  Wink )találkozunk majd.

segítségül egy kép a tavalyi rajzásról, hogy könnyebben azonosíts minket:  Cheesy
(egyébként elég, ha odamész az első krampuszhoz, aki bogárhátús valamit (sapka, póló, zászló, autó, stb) visel és aszondod, hogy Te vagy a Gambo a fórumról. Majd jól bemutatunk a bandának.  Cheesy Cheesy Cheesy

(érdemes a "Bogaras versikék" című topikot is olvasgatni, de előlről kezdve. Ott jellmezzük egymást, de szigorúan ám!!)

Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #2969 Dátum: 2007 április 01, 11:41:47 »

Én nem sértődtem meg és nem is haragszom senkire és legfőbbkép nem akartam senkit megbántani, vagy bármivel rossz érzést kelteni benne. Az aranynak én is jobban örültem volna, de az ezüst és szépen tud csillogni, csak nem most. De majd hozzászokunk. Bocs, hogy a neveket összekevertem, tegnap óta vagyok csak itt és próbálok beilleszkedni ebbe a közösségbe,mely ezek szerint tartogat egy-néhány buktatót.  De az élet általában ilyen.Elesümk felállunk, továbbmegyünk. És ez egy körforgás. De éljenek a Bogarasok.  Wink
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2968 Dátum: 2007 április 01, 11:16:08 »

mint már mondottam korában ez amolyan aprilis elsejei duma egyesek beveszik masok sertödnek mert amolyanok a többi nevet rajta Wink
de én ugy veszem hogy ha ma elseje akor mint a topik is mondja közel van a 13 meg 14 hjaa akor is lesz egy péntek 13
« Utoljára szerkesztve: 2007 április 01, 11:18:48 írta EPE »

« Hozzászólás #2967 Dátum: 2007 április 01, 11:10:05 »

Úgy látom, hogy bármit írok, abba Neked sikerül ma belekötnöd. Vagy nekem nincs jó napom, vagy Te keltél bal lábbal. Ezt még nem döntöttem el. Huh

legyél szíves még egyszer elolvasni a hozzászólók nevét.  Wink

nem keltem bal lábbal, hiszen elkezdtem itt viccelődni. az első hozzászólásodra hasonló vicces stílusban próbáltam válaszolni (miszerint ma nincs is elseje), ezexerint kevés sikerrel.  Sad
aki téged idézett és ünneprontónak nevezett, az a fiam volt. hasonlít a nevünk, de két különböző személyről van szó.
valószínűleg felületesen nézted a nikkeket és miután eddig még keveset szóltál hozzá a fórumon, érthető a keveredés. semmi baj nem történt, csak nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni felületes ismeretek alapján  Wink Cheesy Cheesy Cheesy
a következő hozzászólás kapcsán pusztán annyit mondtam nagy általánosságban, hogy nem kellene mindenbe belekeverni a politikát.

ha ezt kötözködésnek veszed, hát lelked rajta, én nem annak szántam, egyszerű ténymegállapítás volt a részemről.

a mai nap egyébként jól indult, de a vébédöntő és most ez a diskurzus egy kicsit visszavett a hangulatból. Undecided
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #2966 Dátum: 2007 április 01, 10:52:12 »

Úgy látom, hogy bármit írok, abba Neked sikerül ma belekötnöd. Vagy nekem nincs jó napom, vagy Te keltél bal lábbal. Ezt még nem döntöttem el. Huh

« Hozzászólás #2965 Dátum: 2007 április 01, 10:39:51 »

örülök, hogy egy ilyen viccbe is sikerül azonnal belekeverni azt a kib@szott politikát...

nem normális dolog ez...  Undecided
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #2964 Dátum: 2007 április 01, 10:31:09 »

Elnézést, nem akartam elrontani a szórakozásod, az első pillantban én is a szívemhez kaptam, ettől a kormánytól minden kitelik.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2963 Dátum: 2007 április 01, 10:23:40 »

Aki még ma reggel nem nézett naptárra, annak közlöm, hogy április 1. van. Tehát az átverések napja
ünneprontó... Tongue

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...

« Hozzászólás #2962 Dátum: 2007 április 01, 10:19:59 »

Aki még ma reggel nem nézett naptárra, annak közlöm, hogy április 1. van. Tehát az átverések napja

téged átvertek, ma nem is elseje van  Grin
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #2961 Dátum: 2007 április 01, 10:18:49 »

« Hozzászólás #2960 Dátum: 2007 április 01, 09:15:28 »

Velem meg azt akarják elhitetni,hogy a bogárhátú volkswagen farmotoros,hát nem jőtt be mert tudom,hogy április eseje van. Grin

átvertek!!
nekem meg azt akarták beadni, hogy az a motor robbantós vagy milyen... én még nem láttam motrot robbanni!  Cheesy
Oldalak: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: