www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 00:41:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921217 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 101
Nyomtatás
Szerző Téma: Kárpáti Farkasok - Carpathian Wolves  (Megtekintve 1718581 alkalommal)
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1449 Dátum: 2006 December 01, 09:19:49 »

naggggyon jooooo
naggggyon tetszik
 Grin
 Grin
 Grin

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1448 Dátum: 2006 December 01, 09:18:49 »

Én is Ausztriát jelöltem be, pedig vasárnap is megyek.

Az az igazság, hogy sokkal több látnivaló van viszonylag közel a határhoz is, mint azt gondolnánk átrobogva egy-egy autópályán. Kis falvak, kultúra, tisztaság. Viszont ha belefutunk egy olyan ellenőrzésbe, mint én a múltkor a Golfommal, akkor ott helyszínen elveszik az autóinkat egytől egyik, szerintem a legjobbakat is. 

én még mindehol kimagyaráztam magam, sőt fél németországon kersztül rendőrautóval jöttünk.Smiley Persze fenyegettek, hogy 200 márka bünti, de röhögtünk, hogy alapból csak 100 maki volt és abból is már cigit vettünk. Imádtam régen a marbi médiumot és nem akartam kihagyni.Smiley
Szóval megnézném, hogy mit lépne, ha demonstratíve a kocsikat bezárnánk és elindulnánk gyalog és persze emlegetnénk, hogy diszkrimináció, strassburg jussice meg ilyenek.Smiley Szerintem még felvezetés is lenne a határig.Smiley

Ja, és Fáni éppen kelet-ausztriában aratott sikert, bár a határőr kérte, hogy nyissak csomagtartót. AMikor végeztünk, akkor mondtam, hogy her kapitán, kuk mal hir. A kalaptartó alatti rész teljesen új volt neki...Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1447 Dátum: 2006 December 01, 09:17:32 »

kelet-ausztriát csak bedobtam erre viszi a prímet. FUCK! Ráadásul már jártam is ott, meg te-o is...Smiley

Pedig semmi vonatkozásunk nincs arra felé!  amennyi van mert elcsatolták azt gyalog bejárjuk 5 perc alatt.

Mondjuk az avarok révén az egész bécsi-medencére igényt tarthatnánk Smiley  De ausztria az gagyi. oda mindig lehet menni.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1446 Dátum: 2006 December 01, 09:12:54 »

Mesélj, itt nem off!

ha belefutunk egy olyan ellenőrzésbe, r ott helyszínen elveszik az autóinkat egytől egyik, szerintem a legjobbakat is. 
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1445 Dátum: 2006 December 01, 09:10:39 »

kelet-ausztriát csak bedobtam erre viszi a prímet. FUCK! Ráadásul már jártam is ott, meg te-o is...Smiley

Én is Ausztriát jelöltem be, pedig vasárnap is megyek.

Az az igazság, hogy sokkal több látnivaló van viszonylag közel a határhoz is, mint azt gondolnánk átrobogva egy-egy autópályán. Kis falvak, kultúra, tisztaság. Viszont ha belefutunk egy olyan ellenőrzésbe, mint én a múltkor a Golfommal, akkor ott helyszínen elveszik az autóinkat egytől egyik, szerintem a legjobbakat is. 

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1444 Dátum: 2006 December 01, 09:04:45 »

Ez is egy technológia. Én a plakettek öntésében gondolkodtam.

A lentebb beszúrt képek a fém plakettekről nem tűzzománcból készültek, hanem klisé alapján, kiütéssel, mint a pénzérmék.
A klisé elkészítésének költsége 40-80e péz + darabszámtól függően a festés, kiütés ára.

Aztán létezik a tűzzománcos megoldás, ennél meg lehet úgy oldani, hogy készítünk minden színhez egy szitát és ezzel húzzuk rá a mintát tűzzománc festékkel a réz alapra, majd kiégetjük. Ez lényegesen olcsóbb megoldás, viszont itt méretbeli korlátok vannak, mert a túl apró grafikai elemek az égetés során összemosódhatnak.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1443 Dátum: 2006 December 01, 08:20:50 »

ez vagy nagyon söétben készült, vagy a gépem szar...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1442 Dátum: 2006 December 01, 08:19:53 »

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1441 Dátum: 2006 December 01, 01:38:59 »

Tavasszal merre menjünk?
Ormánság-Eszék
Vajdaság
Kelet-Ausztria

Merre veszélyesebb?  izgalomra vágyom. Legyen vajdaság! Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1440 Dátum: 2006 December 01, 01:37:39 »

Halihó! Üdvözlök mindenkit! Nehézkesen, de sikerült bejutnom
Timi vagyok, a domievez barátnője...(pechjére  ) De szerencsémre, általa ismerhetek pár nagyon jó fej "bogarast"  és sok szépp emlékkel gazdagodtam az Erdélyi túra alatt.
Puszi mindenkinek...

Hejja Timi. jó sokáig tartott!.... Smiley  azóta voltunk kétszer Anna néniéknél Lészpeden, csak nem tudtunk szólni neked. De üdvözölnek Smiley

Nem elérhető kicsibanya

« Hozzászólás #1439 Dátum: 2006 November 30, 23:40:17 »

Halihó! Üdvözlök mindenkit! Nehézkesen, de sikerült bejutnom
Timi vagyok, a domievez barátnője...(pechjére  ) De szerencsémre, általa ismerhetek pár nagyon jó fej "bogarast"  és sok szépp emlékkel gazdagodtam az Erdélyi túra alatt.
Puszi mindenkinek...
dt
« Hozzászólás #1438 Dátum: 2006 November 30, 21:48:53 »

de video ?
nagyon tetszenek  Grin

az is van ott
keress
Nem elérhető Kris

« Hozzászólás #1437 Dátum: 2006 November 30, 21:38:01 »

de video ?
nagyon tetszenek  Grin

Holló
« Hozzászólás #1436 Dátum: 2006 November 30, 21:11:39 »

Hogy te mennyire gonosz vagy! Evil Grin

nem vagyok az, csak a magas labdát nem szabad kihagyni  Grin
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #1435 Dátum: 2006 November 30, 20:52:19 »

ninc még ? Roll Eyes

qzma.freeblog.hu  Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Kris

« Hozzászólás #1434 Dátum: 2006 November 30, 20:50:32 »

ninc még ? Roll Eyes

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1433 Dátum: 2006 November 30, 20:41:36 »

tudod mi a baj megint... : kevés  Wink
Nekem 45 egész másodpercig ment!
De az jó vóóót!!

Tóth Zoltán
dt
« Hozzászólás #1432 Dátum: 2006 November 30, 20:39:57 »

tudod mi a baj megint... : kevés  Wink
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #1431 Dátum: 2006 November 30, 20:11:35 »

http://diwad.hu/qzma/Downloads/video/szekelyudvarhely.wmv 

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #1430 Dátum: 2006 November 30, 19:12:50 »

Mivan mindenki elhúzott, senki nem dolgozik Grin
Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #1429 Dátum: 2006 November 30, 18:55:04 »

nem tudom, de foglalkozol ezzel Grin Evil

Hogy te mennyire gonosz vagy! Evil Grin
A festést és a klisét nem, csak a grafikai előkészítését szoktam csinálni. Wink
Elég sokszor van ilyen megrendelés, csak a folyamatot ismerem, meg láttam a gyártósort, nem gyenge. Csinálnak nemesfémből is plakettet, érmet.
Majd teszek föl képeket az elkészült munkákból.
Holló
« Hozzászólás #1428 Dátum: 2006 November 30, 18:48:56 »

a matricával nem kell mókolni, hiszen ilyen gyáram van Grin
el kell dönteni rögtön az alapanyagot
én személy szerint a rozsdamentes (esetleg szállra húzott) acélt javaslom, mert az jobban megy pirohoz Grin
ki kell találni, hogy gravírozva legyen(mint a kulcstartó), vagy 70 álltal javasolt szines módón (én ezt javallom)
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1427 Dátum: 2006 November 30, 18:45:12 »

még el sem kezdtem, ugyhogy úgy baszakodj Grin

szóval csak össze akarsz csapni valamit a hajnalig hátralevő pár órában?Smiley

Holló
« Hozzászólás #1426 Dátum: 2006 November 30, 18:43:19 »

írjunk ki tendert, hogy ki sodorjon kendert? Szerintem ez jó.Smiley

Azért várjuk meg hollót, mert szerintem még jól szét kellene fikázni az egész estés munkáját, aztán nagynehezen rábólintani, hogy "vigyebassza".Smiley

még el sem kezdtem, ugyhogy úgy baszakodj Grin
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1425 Dátum: 2006 November 30, 18:42:40 »

Nyitottam egy szavazást. Bár már beszéltünk róla, de mégiscsak.

Holló
« Hozzászólás #1424 Dátum: 2006 November 30, 18:41:53 »

Üdvw!

A festésük pedig kézzel történik egy epoxi(ezt így kell írni?) alapú festékkel.

nem tudom, de foglalkozol ezzel Grin Evil
Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #1423 Dátum: 2006 November 30, 18:40:20 »

Úgy kellen tervezni a plakettet, hogy "egy olyan helyre, ami a klisén erre lenne. (pl ívesen a pajzs felett?)" bele lehetne utólag gravíroztatni a nevet!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1422 Dátum: 2006 November 30, 18:36:41 »

Szóval a javaslat Smiley

Mivel szerintem itt megvan 15-20 fő és ez csak bővülni fog egy egyszeri beruházással meg kellene csináltatni a klisét, aminek a paraméterei:
max 90mm ármérő (ennél nagyobbat csak horror áron lehet csináltatni, 120e péztől!!), de szerintem nem is kell nagyobb
színek, az ésszerűség határain belül, korlátlan (ha jól olvastam lentebb ezt Holló már készíti)
el kell dönteni hogy milyen anyagon legyen, én a rézet javaslom, mert gondolom kívül lesz és így nem rozsdásodik.
Esetleg a tartósság érdekében lehetne ráhúzni egy átlátszó műgyanta réteget, amitől örök lesz mint a BOGÁR!
Ha van grafika, tudok kérni pontos árat rá, hogy mennyi lenne a klisé és a gyártás.
A matrica egy fogósabb kérdés, de megpróbálok kitalálni valamit rá miharabb Smiley
én úgy értettem, Holló a matricát tervezi.
a klisé talán olyan lenne, mint Partizán hozzászólásánál az a címer. szerintem nem kívül lenne, inkább bent valahol, pl kesztyűtartó. kevés színnel (piros fehér zöld) Azonban jó lenne ha névre szóló lehetne valahogy, de ez szerintem lehet átlátszó matrica, vagy kivágott betűk ráragasztásával talán egy olyan helyre, ami a klisén erre lenne. (pl ívesen a pajzs felett?)
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1421 Dátum: 2006 November 30, 18:35:25 »

Szóval a javaslat Smiley

Mivel szerintem itt megvan 15-20 fő és ez csak bővülni fog egy egyszeri beruházással meg kellene csináltatni a klisét, aminek a paraméterei:
max 90mm ármérő (ennél nagyobbat csak horror áron lehet csináltatni, 120e péztől!!), de szerintem nem is kell nagyobb
színek, az ésszerűség határain belül, korlátlan (ha jól olvastam lentebb ezt Holló már készíti)
el kell dönteni hogy milyen anyagon legyen, én a rézet javaslom, mert gondolom kívül lesz és így nem rozsdásodik.
Esetleg a tartósság érdekében lehetne ráhúzni egy átlátszó műgyanta réteget, amitől örök lesz mint a BOGÁR!
Ha van grafika, tudok kérni pontos árat rá, hogy mennyi lenne a klisé és a gyártás.
A matrica egy fogósabb kérdés, de megpróbálok kitalálni valamit rá miharabb Smiley

hajrá!
Egyébként olyasmi lesz, mint az avatarom, csak demokráciát játszunk.Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1420 Dátum: 2006 November 30, 18:34:01 »

igazi kutya vagy! Smiley)

nem, nem papírkutya:
Pityubácsi, Holló, Imi.Smiley
Bár pityubácsi szerintem a kátrpáti büdösborz címre apellál.Smiley

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #1419 Dátum: 2006 November 30, 18:31:48 »

Szóval a javaslat Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1418 Dátum: 2006 November 30, 18:29:57 »

Azért várjuk meg hollót, mert szerintem még jól szét kellene fikázni az egész estés munkáját, aztán nagynehezen rábólintani, hogy "vigyebassza".Smiley

igazi kutya vagy! Smiley)

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1417 Dátum: 2006 November 30, 18:28:35 »

Akko nem kell!  (a könyv) 

írjunk ki tendert???  Holló tesó már gőzerővel dolgozik rajta. Holló megtervezi, vw1970 legyártja?  Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1416 Dátum: 2006 November 30, 18:23:30 »

pre 67 bogárszerelési könyv.

vw1970!
A számlaszámom elment?

No, akkor már csak a logót kéne összehozni.Smiley

Akko nem kell!  (a könyv) 

írjunk ki tendert???  Holló tesó már gőzerővel dolgozik rajta. Holló megtervezi, vw1970 legyártja?  Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1415 Dátum: 2006 November 30, 18:19:03 »

pre 67 bogárszerelési könyv.

vw1970!
A számlaszámom elment?

No, akkor már csak a logót kéne összehozni.Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1414 Dátum: 2006 November 30, 18:13:17 »

üdvw

javaslat?  Smiley)  ezzel foglalkozol? 

Akkor leírom mit szeretnénk, illetve miről van szó.  Van itt egy klikk ( egy halmaz a halmazban) akik önszervező módon (najó partizán szervező módon) kirándulgatunk a Kárpát-medencében. Kitaláltuk hogy megalakítjuk a Kárpáti Farkasok klub-ot (vagy a Kárpátok Farkasai klub-ot, ezen még folyik a vita) és ehez kéne nekünk egy "menő" megkülömböztető jelzés. Tagságot úgy lehet "nyerni" ha egy túrán részt veszel. (erre járna egy /reményeink szerint fémből készült-tartós/ plakett. Valamint mivel büszkék vagyunk arra hogy idén kb majd 4000Km-rt tettünk meg együtt, kéne egy matrica, ami "bővíthető" tehát minden évvégén összeszámolva azévben hány Km-rt tett meg a tag az alap ún. Túra matrica alá írnánk.

Szóval mit javasolsz?

milyen frappánsan összefoglaltam 7 sorban mi?  Smiley)

milyen könyv?  nekem is KELL!!

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1413 Dátum: 2006 November 30, 18:11:39 »

Üdvw!

Még kicsit kívülállónak érzem magam remélem nem haragszotok meg, de lenne egy két javaslatom, mivel egy pár éve ezzel foglalkozom.
A lentebb beszúrt képek a fém plakettekről nem tűzzománcból készültek, hanem klisé alapján, kiütéssel, mint a pénzérmék.
A klisé elkészítésének költsége 40-80e péz + darabszámtól függően a festés, kiütés ára.

Aztán létezik a tűzzománcos megoldás, ennél meg lehet úgy oldani, hogy készítünk minden színhez egy szitát és ezzel húzzuk rá a mintát tűzzománc festékkel a réz alapra, majd kiégetjük. Ez lényegesen olcsóbb megoldás, viszont itt méretbeli korlátok vannak, mert a túl apró grafikai elemek az égetés során összemosódhatnak.

üdvw

javaslat?  Smiley)  ezzel foglalkozol? 

Akkor leírom mit szeretnénk, illetve miről van szó.  Van itt egy klikk ( egy halmaz a halmazban) akik önszervező módon (najó partizán szervező módon) kirándulgatunk a Kárpát-medencében. Kitaláltuk hogy megalakítjuk a Kárpáti Farkasok klub-ot (vagy a Kárpátok Farkasai klub-ot, ezen még folyik a vita) és ehez kéne nekünk egy "menő" megkülömböztető jelzés. Tagságot úgy lehet "nyerni" ha egy túrán részt veszel. (erre járna egy /reményeink szerint fémből készült-tartós/ plakett. Valamint mivel büszkék vagyunk arra hogy idén kb majd 4000Km-rt tettünk meg együtt, kéne egy matrica, ami "bővíthető" tehát minden évvégén összeszámolva azévben hány Km-rt tett meg a tag az alap ún. Túra matrica alá írnánk.

Szóval mit javasolsz?

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #1412 Dátum: 2006 November 30, 18:09:05 »

ezzel a szakáértői hozzászólással kivívtad, hogy te is Kárpáti Farkas legyél. Jó bulik vannak, érdemes csatlakozni!:) Hogyan küldjem a könyvet? Postán?

Köszömön és megtisztelve érzem magam! Grin
Ha bármiben segíthetek, nagyon szívesen elég jó kapcsolataim vannak ezen a téren.
A könyvet postán kérném, privátben küldöm a címem.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1411 Dátum: 2006 November 30, 18:06:12 »

Üdvw!

Még kicsit kívülállónak érzem magam remélem nem haragszotok meg, de lenne egy két javaslatom, mivel egy pár éve ezzel foglalkozom.

ezzel a szakáértői hozzászólással kivívtad, hogy te is Kárpáti Farkas legyél. Jó bulik vannak, érdemes csatlakozni!:) Hogyan küldjem a könyvet? Postán?

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #1410 Dátum: 2006 November 30, 17:57:55 »

Üdvw!

Oldalak: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 101
Nyomtatás

Ugrás: