www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 19:02:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Bárki (vendég) olvashasson minden fórumot?  (Szavazás lezárva: 2006 Október 12, 09:57:40)
A vendégek csak a Szóljatok ide topikot olvashassák. - 2 (6.9%)
A vendégek minden fórumot olvashassanak. - 8 (27.6%)
A vendégek ne olvashassák a fórumot. - 3 (10.3%)
A vendégek több, általunk megszavazott fórumot olvashassanak. - 16 (55.2%)
Összes szavazó: 23

Oldalak: 1 2 [3]
Nyomtatás
Szerző Téma: Mit olvashatnak a vendégek és mit nem  (Megtekintve 39051 alkalommal)
Nem elérhető aptom

« Hozzászólás #13 Dátum: 2006 Október 02, 11:26:16 »

Én pl sokkal jobban örülnék annak, ha csak 100 tag lenne, és abból mondjuk 80 hozzá is szól.

Ezzel egyetértek. Azért arra kiváncsi lennék hány 'tesztjani' Smiley van a tagok között...

'81 Hecho en México
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #12 Dátum: 2006 Október 02, 11:12:26 »

Az a baj hogy akkor is névtelen marad,  ha szimplán beregisztrál majd tesz egy bejegyzést mondjuk ezt : '.'
Mondjuk ha megoldahtó lenne, hogy bemutatkozás alapján (tehát aki  ezt megteszi) kerülhessen be ebbe a körbe, akkor igen, lehetne korlátozni...

Én pl sokkal jobban örülnék annak, ha csak 100 tag lenne, és abból mondjuk 80 hozzá is szól.
Nem elérhető aptom

« Hozzászólás #11 Dátum: 2006 Október 02, 11:09:52 »

Az egészet én vetettem fel az anyázósba.
Ez volt az indokom:

Ez egy baráti társaság. Mi egymás között jól elbeszélgetünk. De valahogy nem szeretem, amikor idegenek vizslatják folyamatosan az anyazos meg egyéb privátabb topikokat. Ha valaki kiváncsi arra, hogy mit beszélgetünk, az vegyen annyi gerincet, hogy beregisztrál és nyiltan olvassa, nem pedig csak névtelenül a háttérből jegyzetel.
Kár hogy nem lehet olyat, hogy ezeket a topicokat olyan olvashassa, aki legalább 1 bejegyzést már tett, azaz bemutatkozott. De ez is csak egy ötlet. Azaz lehessen egy szűkkörűbb rész, ahol tényleg egymás között vagyunk, és maradjon a többi rész nyitottra.

Az a baj hogy akkor is névtelen marad,  ha szimplán beregisztrál majd tesz egy bejegyzést mondjuk ezt : '.'
Mondjuk ha megoldahtó lenne, hogy bemutatkozás alapján (tehát aki  ezt megteszi) kerülhessen be ebbe a körbe, akkor igen, lehetne korlátozni...

'81 Hecho en México
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #10 Dátum: 2006 Október 02, 11:05:23 »

szerinem ez túl szigorú lenne, lehet hogy csak olvasgat, információt szerez vagy szimplán a háttérből jegyzetel Wink
inkább azokat kellene kivenni akik több hónapja nem voltak 'aktívak'

Ha információt szerez, akkor beir, bemutatkozik, és kész. Ezzel már lett 1 beirása. És az 1 hónapnál régebbi inaktiv nickeket meg simán lehet törölni.
Nem elérhető aptom

« Hozzászólás #9 Dátum: 2006 Október 02, 11:01:34 »

törölni kell azokat, akik 1 hónap alatt egyszer sem szólaltak meg    Wink

szerinem ez túl szigorú lenne, lehet hogy csak olvasgat, információt szerez vagy szimplán a háttérből jegyzetel Wink
inkább azokat kellene kivenni akik több hónapja nem voltak 'aktívak'

'81 Hecho en México
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8 Dátum: 2006 Október 02, 10:57:47 »

pontosan, ahogy mondod
törölni kell azokat, akik 1 hónap alatt egyszer sem szólaltak meg    Wink

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #7 Dátum: 2006 Október 02, 10:54:21 »

Nem látom sok értelmét, aki akar regel egyet 'fgxfbug123' néven és már nincs is korlátozás. És mindezt lehet hogy csak kiváncsiságból teszi, növelve ezzel a passzív(vagy gyakorlatilag nemlétező) tagok számát...

pontosan, ahogy mondod

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6 Dátum: 2006 Október 02, 10:53:12 »

talán arra lenne jó, hogy a depó meg a szepi ne a depó lapjain reagáljon az itteni dolgokra, hanem tolják ide az arcukat(úgysem teszik, de aki nem ír, ne is olvasson...)

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5 Dátum: 2006 Október 02, 10:52:18 »

Jó lenne valami indoklást is olvasni, hogy miért kellene lekorlátozni a fórumot. Nem látom sok értelmét, aki akar regel egyet 'fgxfbug123' néven és már nincs is korlátozás. És mindezt lehet hogy csak kiváncsiságból teszi, növelve ezzel a passzív(vagy gyakorlatilag nemlétező) tagok számát...

Az egészet én vetettem fel az anyázósba.
Ez volt az indokom:

Ez egy baráti társaság. Mi egymás között jól elbeszélgetünk. De valahogy nem szeretem, amikor idegenek vizslatják folyamatosan az anyazos meg egyéb privátabb topikokat. Ha valaki kiváncsi arra, hogy mit beszélgetünk, az vegyen annyi gerincet, hogy beregisztrál és nyiltan olvassa, nem pedig csak névtelenül a háttérből jegyzetel.
Kár hogy nem lehet olyat, hogy ezeket a topicokat olyan olvashassa, aki legalább 1 bejegyzést már tett, azaz bemutatkozott. De ez is csak egy ötlet. Azaz lehessen egy szűkkörűbb rész, ahol tényleg egymás között vagyunk, és maradjon a többi rész nyitottra.

Nem elérhető aptom

« Hozzászólás #4 Dátum: 2006 Október 02, 10:42:51 »

Jó lenne valami indoklást is olvasni, hogy miért kellene lekorlátozni a fórumot. Nem látom sok értelmét, aki akar regel egyet 'fgxfbug123' néven és már nincs is korlátozás. És mindezt lehet hogy csak kiváncsiságból teszi, növelve ezzel a passzív(vagy gyakorlatilag nemlétező) tagok számát...

'81 Hecho en México
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3 Dátum: 2006 Október 02, 10:40:53 »

szerintem meg kurvára bármit olvashasson bárki.
ez egy nyilvános fórum.

a nagyon családi dolgok úgyis a közösségiben vannak.
akinek meg nem tetszik, hogy egyesek az anyázóst olvassák, akkor ne írjanak olyanokat oda, amit szégyellenek.

uff, én beszéltem.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2 Dátum: 2006 Október 02, 10:07:09 »

adok-veszek, szmb elég lenne a vendégeknek, ha azt feltételezzük, hogy rosszindulatúak. de biztos van olyan is, aki csak szimplán nem jelenkezik be, vagy fél regelni, mittomén. de szerintem ez a két topic érdekelhet külsősöket is, a többi nagyjából nekünk szól.

Holló
« Hozzászólás #1 Dátum: 2006 Október 02, 10:04:51 »

szerintem egy olyan topic elég lenne, amiben a mi magánéletünk zajlik, de úgy is jó, ahogy van.
a vendinek nincs választási lehetősége és azt sem tudja, hogy léteznek még topic-ok.
vagy csak a 18+-ból zárjuk ki őket (szimplán szemétségből Grin)
Nem elérhető stonemen

« Dátum: 2006 Október 02, 09:57:40 »

Sziasztok!
Felvetődött egy ilyen igény, szavazzuk meg. Kérlek Benneteket, ha van véleményetek, röviden írjátok le.

Köszönöm!

stone
Oldalak: 1 2 [3]
Nyomtatás

Ugrás: