www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 13:12:45

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18
Nyomtatás
Szerző Téma: bulizós, piálós, autóhoz nem értő, műszaki értékekkel nem foglalkozó, gittelő, g  (Megtekintve 228481 alkalommal)
Holló
« Hozzászólás #207 Dátum: 2006 Október 04, 23:42:27 »

sztóntól tanultad ezt a titkolózást, vazze?
nem, csak piálunk a tesómékkal és nem tudok gépelni Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #206 Dátum: 2006 Október 04, 20:20:35 »

el fogom mesélni a bambi féle verziót is, de csak holnap

sztóntól tanultad ezt a titkolózást, vazze?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Holló
« Hozzászólás #205 Dátum: 2006 Október 04, 20:16:40 »

de azért az ember mégsem a legdurvábbal nyit, oda elég volt csak a Holló képe...
titkos fegyver?
Holló
« Hozzászólás #204 Dátum: 2006 Október 04, 20:16:03 »

el fogom mesélni a bambi féle verziót is, de csak holnap
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #203 Dátum: 2006 Október 04, 19:41:55 »

mindig ezek az előítéletek.  Grin

mitől elő?
1303LS
« Hozzászólás #202 Dátum: 2006 Október 04, 19:40:13 »

na Holló, akkor az újdonsült cigó szomszédokat is jöhetsz helyretenni, ha nekem nem megy Smiley
mindig ezek az előítéletek.  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #201 Dátum: 2006 Október 04, 19:37:56 »

na Holló, akkor az újdonsült cigó szomszédokat is jöhetsz helyretenni, ha nekem nem megy Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #200 Dátum: 2006 Október 04, 19:19:54 »

logikus megfejtések :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #199 Dátum: 2006 Október 04, 19:10:53 »

dehogy. a bambinak olyan tockosa van, hogy attól még a holló is behúzza a nyakát ;-)

de azért az ember mégsem a legdurvábbal nyit, oda elég volt csak a Holló képe...

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #198 Dátum: 2006 Október 04, 19:09:21 »

csak némán odament és megmutatta a Holló fényképét...

dehogy. a bambinak olyan tockosa van, hogy attól még a holló is behúzza a nyakát ;-)
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #197 Dátum: 2006 Október 04, 19:07:46 »

félelmetes csávó, :-))
a bambi féle megoldási verziót is monnyad el.

csak némán odament és megmutatta a Holló fényképét...

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #196 Dátum: 2006 Október 04, 19:00:14 »

nálunk csak két hangos lakás volt, de mind a ketőtt megoldottam.
illetve 3, de 1 megoldás a bambi számlájára írható
1. teknobuzi sréhen feletünk: nyitott ablak, tuc-tuc, havernak átordíbálás a szomszéd házba
egyszer a lépcsőház elött szedtek le róla a haverok én meg kapálodztam vadul, 1x pedig felrohantam alsógatyábaán mezitláb és olyan öklöst nyomtam le az ajtóra kopogtatás helyet, hogy másnap majdnem elmentem dokihoz.
ez a probléma ezzel a kitörésemmel orvosolva is volt

2. pont alattunk kibérelte 2 egyetemista picsa a lakást és 17 éves kiscsávókat hozztak maguknak esténként, akiket itattak.
na a srácok nagyon bírták a szeszt, mert ajtócsukástól számított 17 perc múlva már artikulátlanúl ordítotak részegen.
sajnos ezelőt az ajtó elött rács volt, így csak a csngőt tudtam nyomni szünet nélkül. az egyik kiscsaj résnyire kinyitja: tessék?
a kurva anyátokat már kapcsoljátok már ki a zenét, vegyétek el a piát a kisfiúktól és kussoljatok mert rátok rugom ezt a rohadt rácsot és leengedem a véreteket.
ők másnap visszamondták a bérletet és elköltöztek. azóta is kiadó, ha valakit érdekel.
aztán jött a főbérlő, hogy nem tudom-e, hogy ki volt az az állat, aki így megijesztette a házijukat író lányokat, mert ők nem tudják hol lakik és majdnem rájuk gyujtotta a lakást

jó hely, szeretem

félelmetes csávó, :-))
a bambi féle megoldási verziót is monnyad el.

flex 'em all!
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #195 Dátum: 2006 Október 04, 18:49:39 »

magadtól nem szoktál néha félni???  Shocked Huh Grin

csak ha iszik Smiley

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #194 Dátum: 2006 Október 04, 18:37:31 »

ennyire ijesztő lettem? senki nem van itt?

magadtól nem szoktál néha félni???  Shocked Huh Grin
Holló
« Hozzászólás #193 Dátum: 2006 Október 04, 17:48:48 »

ennyire ijesztő lettem? senki nem van itt?
Holló
« Hozzászólás #192 Dátum: 2006 Október 04, 16:51:19 »

csendélet...
nálunk csak két hangos lakás volt, de mind a ketőtt megoldottam.
illetve 3, de 1 megoldás a bambi számlájára írható
1. teknobuzi sréhen feletünk: nyitott ablak, tuc-tuc, havernak átordíbálás a szomszéd házba
egyszer a lépcsőház elött szedtek le róla a haverok én meg kapálodztam vadul, 1x pedig felrohantam alsógatyábaán mezitláb és olyan öklöst nyomtam le az ajtóra kopogtatás helyet, hogy másnap majdnem elmentem dokihoz.
ez a probléma ezzel a kitörésemmel orvosolva is volt

2. pont alattunk kibérelte 2 egyetemista picsa a lakást és 17 éves kiscsávókat hozztak maguknak esténként, akiket itattak.
na a srácok nagyon bírták a szeszt, mert ajtócsukástól számított 17 perc múlva már artikulátlanúl ordítotak részegen.
sajnos ezelőt az ajtó elött rács volt, így csak a csngőt tudtam nyomni szünet nélkül. az egyik kiscsaj résnyire kinyitja: tessék?
a kurva anyátokat már kapcsoljátok már ki a zenét, vegyétek el a piát a kisfiúktól és kussoljatok mert rátok rugom ezt a rohadt rácsot és leengedem a véreteket.
ők másnap visszamondták a bérletet és elköltöztek. azóta is kiadó, ha valakit érdekel.
aztán jött a főbérlő, hogy nem tudom-e, hogy ki volt az az állat, aki így megijesztette a házijukat író lányokat, mert ők nem tudják hol lakik és majdnem rájuk gyujtotta a lakást

jó hely, szeretem
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #191 Dátum: 2006 Október 04, 16:35:16 »

nem gettó
bérelek egy teremgarázs sarkot

de onnan már loptak el beriasztózott, lelakatolt motort

egyébként nem rossz csendes kis környék, csak tavaly ideköltözött egy család, akik 11-en laknak egy lakásban és már az első héten felgyújtottak egy zsigulit a lépcsőház előtt (pontosabban addig pörgették a hátsó kereket, amíg ki nem gyulladt a kocsi)

na ennek a családnak két fajta haverja járja a környéket
1 - 10+ milkás terepjárós 16 reflektorral, ebből minimum 8 egyszerre, bömbölő zene, ablakoból fel/le üvöltözés fél éjszaka, csak úgy lehet a parkolóba beállni, hogy még a lakótelep keresztirányú forgalma is megszünjön
2 - félelmetesen lepukadt öreg verdákkal (mondjuk 155-os alfa, kályhaezüsttel lefújva, a fényszórókon foncsorozott szélvédő fóliával, hetente más helyen törve)

de voltak itt már olyan csávók akik leálltak focizni a parkoló közepén (átjárás nincs), A8 audi (legújabb) négy ajtaja nyitva, Bangó Margit üvölt mint sakál, a csávók izomból a kocsi oldalának rugdossák a labdát

csendélet...

de ilyenek csak este vannak, napközben békés falusi hangulat van a környéken barátságos emberekkel és egy robogón 3-an ülő 90-el száguldozó suhancokkal

Holló
« Hozzászólás #190 Dátum: 2006 Október 04, 15:56:50 »

szállj ki a fejemből  Grin
most
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #189 Dátum: 2006 Október 04, 15:56:19 »

hű de eccerre
szállj ki a fejemből  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Holló
« Hozzászólás #188 Dátum: 2006 Október 04, 15:55:40 »

valami gettóban lax? a motort hol tárolod?
hű de eccerre
Holló
« Hozzászólás #187 Dátum: 2006 Október 04, 15:55:12 »

ja, szerelni is lehet a ház előtt
víz, villany nincs
jókedv mulatozás van

a szerszámokra rá kell ülni, hogy el ne tünjenek
Grin jó hely
a mocit hol tartod? hálószoba, erkély?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #186 Dátum: 2006 Október 04, 15:54:37 »

víz, villany nincs
jókedv mulatozás van

valami gettóban lax? a motort hol tárolod?

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #185 Dátum: 2006 Október 04, 15:53:34 »

én panelban lakom
nyugodtan állhat a ház előtt, adok neki 4 napot mielőtt elviszik a cigányok nemzetiségiek

víz, villany nincs
jókedv mulatozás van

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #184 Dátum: 2006 Október 04, 15:52:46 »

egyébként igaza lehet az elnyomott iq-nak, mert ha százegynéhány forintot összedobálunk rá a télen, akkor csak a belsejét kell kialakítani és frankó, papíros utánfuti lesz
és akkor is lehetne a kizsnél, mert nem foglalja nála autó a helyet
kizs: (jól gondold át, mielött válaszolsz) te kertesházban laksz?

én panelban lakom
nyugodtan állhat a ház előtt, adok neki 4 napot mielőtt elviszik a cigányok nemzetiségiek

Holló
« Hozzászólás #183 Dátum: 2006 Október 04, 15:34:58 »

KIZS Te mindig jösz a jópofa szabályaiddal!! elegünk van ebből! semmi kreativitás nincs benned, csak a lehúzás megy! Smiley)

Szal utánfutót épícsünk szerintem, mert a tréleres dolog hüjeség. az utánunk futó meg okosság, meg királyság is. ilyen csak a bogárhátus fiuknak lesz!!
egyébként igaza lehet az elnyomott iq-nak, mert ha százegynéhány forintot összedobálunk rá a télen, akkor csak a belsejét kell kialakítani és frankó, papíros utánfuti lesz
és akkor is lehetne a kizsnél, mert nem foglalja nála autó a helyet
kizs: (jól gondold át, mielött válaszolsz) te kertesházban laksz?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #182 Dátum: 2006 Október 04, 15:34:15 »

rendszám nélkül utcán nem lehet tárolni
(ezt csak úgy mondom)
ja, felmatricázzák, hogy elviszik, hónapokig semmi, aztán csókolom. nincs rendszám, tehát levakarod róla és akkor mit csinálnak? sosem volt rajta papír...

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #181 Dátum: 2006 Október 04, 15:32:07 »

KIZS Te mindig jösz a jópofa szabályaiddal!! elegünk van ebből! semmi kreativitás nincs benned, csak a lehúzás megy! Smiley)

Szal utánfutót épícsünk szerintem, mert a tréleres dolog hüjeség. az utánunk futó meg okosság, meg királyság is. ilyen csak a bogárhátus fiuknak lesz!!

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Holló
« Hozzászólás #180 Dátum: 2006 Október 04, 15:31:12 »

én itt is a pézsét javasolnám, ugysa vesszi észre, ha 1-el több van.
majd beszélek a mareszal. ha kész, akkár elöttünk is állhat a parkolóban, vagy a kizsnél, mert ugyebár ő találta ki az egészet Grin
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #179 Dátum: 2006 Október 04, 15:29:48 »

rendszám nélkül utcán nem lehet tárolni
(ezt csak úgy mondom)

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #178 Dátum: 2006 Október 04, 15:24:00 »

:-)

kiccsabinál.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #177 Dátum: 2006 Október 04, 15:23:24 »

Hol tároljuk a Buszt?

kiccsabinál.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #176 Dátum: 2006 Október 04, 15:22:56 »

Hol tároljuk a Buszt?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #175 Dátum: 2006 Október 04, 15:22:34 »

meg szigszalag!! jó sok, különböző színűek!! Grin

kerítésdrót!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #174 Dátum: 2006 Október 04, 15:15:00 »

nemtok hegeszteni. pántok és csavarok!

meg szigszalag!! jó sok, különböző színűek!! Grin
Holló
« Hozzászólás #173 Dátum: 2006 Október 04, 15:13:48 »

én sem, de legyen ahogy akarod Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #172 Dátum: 2006 Október 04, 15:13:00 »

hegeszünk össze-vissza mindent. építsünk guruló szobrokat.

Holló
« Hozzászólás #171 Dátum: 2006 Október 04, 15:06:32 »

hegeszünk össze-vissza mindent. építsünk guruló szobrokat.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #170 Dátum: 2006 Október 04, 15:04:56 »

mér? a tiednek van elrohadva az eleje Grin Grin Evil
vicvót
hát ez az! az hülyén nézne ki Smiley a tiéd ép, a kiccsabié elöl fos, levág,csukló, szín és kész is! ha akarod, lebontjuk a tiéd hátuklját. de a maresznál lévő barnát meg a kiccsabiét is összeépíthetnénk >)

Holló
« Hozzászólás #169 Dátum: 2006 Október 04, 15:04:41 »

Neki sincs trélere, bérelni szokta. Legalábbis nekem ezt mondta... :-)))))))

hát béreljen. bánom is én Grin Evil
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #168 Dátum: 2006 Október 04, 15:03:54 »

Minek utánfutósítani? Trélerezzünk! Sokkal kisebb kockázat, olcsóbb, stb.

de én már utánfutósításról beszélek Smiley

de inkább csináljunk ebből, meg a holló buszából csuklóst!
Oldalak: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18
Nyomtatás

Ugrás: