www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 12:13:45
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Adok-veszek
> Téma:
Alkatrészek
Oldalak:
1
...
1874
1875
1876
1877
1878
[
1879
]
1880
1881
1882
1883
1884
...
2241
Szerző
Téma: Alkatrészek (Megtekintve 22076044 alkalommal)
PéZsé
Re: Alkatrészek
«
Hozzászólás #14485 Dátum:
2007 Június 05, 22:46:44 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2007 Június 05, 22:38:15
Miért? Az eladótól egy szabályos számlát kap, amivel igazolt a motor eredete. A motor pedig beficcen szépen a kocsiba. Nem hiszem el, hogy egy aránylag kis értékű autóba (bocs, Laca, de ez a mi kategóriánk nem az 5+milliós ...) nem lehet legálisan egy bontott motort tenni.
Amit az Okmányirodában kihámoztam belőle az annyi,hogy csak hivatalosan kivont autóból veheted meg a motort de nem helyezheted forgalomba mert nem euró3 meg nincs katalizátora.
Valami jogszabályi hézagot is emlegettek de mondom lehet csak le akartak rázni.
Kishazánkban autóügyben én már semmin sem lepődnék meg.
BigBug
«
Hozzászólás #14484 Dátum:
2007 Június 05, 22:46:15 »
Idézetet írta: BlackP - 2007 Június 05, 22:33:44
akkor bemásolom ide is mi volt a buszommal(jegyzem az ütött számú motor a végén ugyanúgy ütött maradt, de sikerült átírni)
vettem egy buszt...
ez olyan szépen hangzik, én vagyok a márvány mintás busz új tulajdonosa, megvettem, haverommal halálközelire fagytunk, míg futés nélkül tél közepén hazahoztuk... no, de ez mind nem számít, végülis ezzel tisztában voltam. elore szólok, senkit nem vádolok, vagy hasonló (mármint aki motorszámot ütött, akitol vettem, stb...)
jöjjön, ami többeket érint:
- eredetvizsga: kedvezménnyel is 15.000 Ft volt, amiért annyit kaptam, hogy bocsi, ütött a motorszám, alternatívák:
1. abbahagyjuk még most, motort cserélek, aminek jó a száma, forgalmiba az kerül(jó a motor, nem cserélek)
2. abbahagyjuk még most, szerzodést széttépem és üzembentartó leszek(család tiltakozik, mondván, ha eladás, igazuk van...)
3. rendort hívunk, eljárás, kálvária, stb(ezt választottuk).
Most a 3. pont taglalása következik:
- rendorség: 1 óra alatt kiértek a rendorök, bekisértek az örsre, ott újabb 4 óra várakozás után felvették a vallomásomat, aláiratták, meg minden, ezután mondták, hogy 30 napon belül értesítenek. 40 nap után kaptam a levelet, ami megtekintheto az oldalon, a lényege, hogy nincs eljárás, mert a motorszám nem egyedi azonosító, megváltoztatása nem buncselekmény, mehetek a "lefoglalt dolgokért". mivel a XI. kerületben volt az eredetvizsga, én meg a XV.-ben lakom rohangálás budára a kapitányságra, ahol 1 óra várakozás után közlik, hogy nem ide kell jönnöm, hanem a lakhely szerinti okmányirodába. Nosza, irány az okmányiroda, itt csak fél óra várakozás után közlik, hogy még nem érkezett meg a rendoröktol semmi (mindez egy hét alatt, ami húsvéttal együtt is 4 munkanap), de itt egy telefonszám, amit hívogassak, hátha megjön a szám, utána irány a Mozaik utca, ahol majd valami történik, most erre várok...
- mozaik1: ma elbaktattam a közlekedésügyi fof@szokhoz, egy óra után mondták, hogy melyik sorba állja be, mármint a kocsival, ott elkérte a papírokat az ember, majd jött vissza, hogy nincs itt az eredetvizsgás papír, meg egy igazolás, hogy milyen az ütött számos motor(cc, LE, stb), hazazavartak, mosnván, hogy VW szervíz megmondja.
el is mentem a mellettünklévobe, komolyan, ilyan bamba pofát nem láttam még
nosza közlekedésügy visszahív, az mondják menjek a Fáy utcába, ott tudni fogják. ebéd meg minden nélkül mentem is, egy óra ide oda küldözgetés után, amikor az egyik faszi a másikhoz, a másik meg az egyikhez küldött mondtam, hogy állj, most mondja meg mi a franc van.
az van, amit én is gondoltam, hogy ránézésre motorszám nélkül ezeket az infókat nem lehet megmondani, de azért holnap dumáljak a foszervizessel.
hogy ebbol mi jön le? szétszedik a motort, ha kérem, és különbozo alakatrészek száma alapján megmondják, leméricskélik, stb. ez olyan 100ezer lenne. mondom a nagy faszt, 200 volt a kocsi.
tanulság, ne vegyél szar papírokkal autót.
érdekesség, a faszi a VW-nál nemis látott ilyen öreg gépet, meg o sem érti mit szaroznak egy 29 éves kocsinál, adjanak valami egyedi jelet, oszt mehet...
- porsche hungaria: na, ez a második köröm náluk, most már hozzáértokkel beszéltem, tudták mirol van szó, egyetértettek vele, hogy nem lehet megmondani ránézésre.
nemtudom, de gondolom annak köszönheto, hogy órák után sem koptam le, szóval elkerültem C. Jánoshoz, aki nagyon segítokészen elkezdett motorszámok közt túrni, megkérdezte szerintem milyen a motor, mondom 1600os, erre megírt egy papírt, hogy az utólag szerelt motor szemrevételezés alapján ilyen és ilyen motor, pöcsét, aláírás. igaz, legomboltak 7500.- al, de jobb, mint a motor szétszedése, ami 100ezer lett volna.
- mozaik2: ma ismét mozaikban vártam, miután sikerült egy fénymásolatot szereznem az eredetvizsgálótól. persze mindenhova csak araszolva jutottam el, de már meg sem lepodtem, aztán közölték, hogy nincs már félfogadás, de azért próbáljam meg. megpróbáltam, a fickó elkezdte írni a muszaki adatlapot, elmorzsoltam pár öröm könnycseppet, végzett az ember, na mondom megyek biztosítást kötni, meg átírni. ugye itt jönne a boldok befejezése a kálváriámnak, de nem. hidegzuhany. a fickó, miután kitöltötte az adatlapot, rájött, hogy most kisebb köbcentis és teljesítményu motor kerül bele, tehát közölte, hogy ez engedélyköteles, kocogjak fel az elso emeletre. megtettem, újabb hidegzuhany: az engedély 9120.-, újra kell vizsgáztatni, ami még 6000.-, csak náluk lehet, ha ezek megvannak, csak akkor vihetem átírni. tehát most meg kell csinálnom a kürtöt, mert az szar, a vészvillogó sem muxik, meg végleg megadta magát az utánfutó csatlakozója a vonóhorog mellett, vissza kell hegeszteni. az átírás után fogom összeszámolnimibe is került mindez nekem...
- mozaik 3: ez most enm a mozaik, hanem egy kihelyezett vizsgaállomás. ledumáltam a sráccal, hogy fél 4re mehetek oda, megcsináljuk a vizsgálatot. fél 8kor kezdtük el, ez már magában is elég kiborító, de már megszoktam, hogy hivatalokban töltöm el temérdek szabadidom...
vizsgán nézik-nézik, húzzák a szájukat, de lejön a padról. a faszi elkéri a papírjaim, erre asszongya nem vizsgáztatható, mert a rendorségi lefoglalási határozaton nincs feltüntetve az ütött motorszám, sem a megszüntetési határozaton, sem a Porsche Hungária papírján(ez az ember a mozaik fofejese volt, aki kiadta). magyarázza az egyik ott dolgozó srác is, meg én is, hogy de, ez így ok, nagyon-nagyon nehezen belement, hogy legyen, nem o tarja a hátát, meg a srácot nem akaja többet látni. az már csak érdekesség, hogy a buszt vizsgálni sem kellett volna, olyan állapotó, de mindegy, muxik. ez volt 25000.-
most jöhet az átírás...
- okmányiroda1: na, ma azt hittem végre át lehet írni a buszt, de tévedtem, mint már oly sokszor. kiderült, hogy a közlekedésügyiek elírtak valamit, amit persze ott nem lehet kijavítani, csak a mozaikban, tehát mentem a mozaikba. ott közölték, hogy ma már nem lehet megcsinálni, majd holnap reggel. holnap persze nincs félfogadás az okmányirodában...marad a szerda, ha minden ok
- okmányiroda2: sikerült kijavíttatni az elírást, me végre átírhattam a buszt a nevemre. összegezve: az adásvételi aláírásának idopontja: 2004.02.28. az átírás idopontja: 2004.05.19. amit fizettem: eredetvizsga(15 ezer), porsche hungáriás papír(7,5 ezer), átalakítási engedély(9 ezer), vizsga(25ezer), átírás(24ezer+8ezer illeték)=majdnem 90ezer
hu bazzeg gyufa nem volt nálad ?
vittem volna 1-2 lityó benyát
szval le a kalappal a türelmed előtt
nem vennél tőlem pár lopott cuccot
bírnám végre a hálás vevőt
az eladó él még ?
poraira
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
PORSCHE
«
Hozzászólás #14483 Dátum:
2007 Június 05, 22:46:01 »
És még ezek is.
[melléklet törölve az admin által]
96 audi 80 cabrio Pedálos bogi Pedálos moszkvics
PORSCHE
«
Hozzászólás #14482 Dátum:
2007 Június 05, 22:43:52 »
Ezek is.
PORSCHE
«
Hozzászólás #14481 Dátum:
2007 Június 05, 22:41:56 »
Hello.Eladó.
gyuszkó
ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!
«
Hozzászólás #14480 Dátum:
2007 Június 05, 22:38:15 »
Idézetet írta: PéZsé - 2007 Június 05, 22:16:28
A legális motorcsere megoldhatatlan szerintem,inkább vállalkozót keress beütőkészlettel...
Miért? Az eladótól egy szabályos számlát kap, amivel igazolt a motor eredete. A motor pedig beficcen szépen a kocsiba. Nem hiszem el, hogy egy aránylag kis értékű autóba (bocs, Laca, de ez a mi kategóriánk nem az 5+milliós ...) nem lehet legálisan egy bontott motort tenni.
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
BlackP
«
Hozzászólás #14479 Dátum:
2007 Június 05, 22:33:44 »
Idézetet írta: PéZsé - 2007 Június 05, 22:30:41
Jó múltkor futottunk egy kört ez ügyben.
A motorcsere az Okmányiroda(legalábbis a zuglói) szerint "új forgalombahelyezés"nek minősül,és katalizátor meg nunijós károsanyag törvények miatt kivitelezhetetlen.
Lehet,hogy csak le akartak rázni???
akkor bemásolom ide is mi volt a buszommal(jegyzem az ütött számú motor a végén ugyanúgy ütött maradt, de sikerült átírni)
vettem egy buszt...
ez olyan szépen hangzik, én vagyok a márvány mintás busz új tulajdonosa, megvettem, haverommal halálközelire fagytunk, míg futés nélkül tél közepén hazahoztuk... no, de ez mind nem számít, végülis ezzel tisztában voltam. elore szólok, senkit nem vádolok, vagy hasonló (mármint aki motorszámot ütött, akitol vettem, stb...)
jöjjön, ami többeket érint:
- eredetvizsga: kedvezménnyel is 15.000 Ft volt, amiért annyit kaptam, hogy bocsi, ütött a motorszám, alternatívák:
1. abbahagyjuk még most, motort cserélek, aminek jó a száma, forgalmiba az kerül(jó a motor, nem cserélek)
2. abbahagyjuk még most, szerzodést széttépem és üzembentartó leszek(család tiltakozik, mondván, ha eladás, igazuk van...)
3. rendort hívunk, eljárás, kálvária, stb(ezt választottuk).
Most a 3. pont taglalása következik:
- rendorség: 1 óra alatt kiértek a rendorök, bekisértek az örsre, ott újabb 4 óra várakozás után felvették a vallomásomat, aláiratták, meg minden, ezután mondták, hogy 30 napon belül értesítenek. 40 nap után kaptam a levelet, ami megtekintheto az oldalon, a lényege, hogy nincs eljárás, mert a motorszám nem egyedi azonosító, megváltoztatása nem buncselekmény, mehetek a "lefoglalt dolgokért". mivel a XI. kerületben volt az eredetvizsga, én meg a XV.-ben lakom rohangálás budára a kapitányságra, ahol 1 óra várakozás után közlik, hogy nem ide kell jönnöm, hanem a lakhely szerinti okmányirodába. Nosza, irány az okmányiroda, itt csak fél óra várakozás után közlik, hogy még nem érkezett meg a rendoröktol semmi (mindez egy hét alatt, ami húsvéttal együtt is 4 munkanap), de itt egy telefonszám, amit hívogassak, hátha megjön a szám, utána irány a Mozaik utca, ahol majd valami történik, most erre várok...
- mozaik1: ma elbaktattam a közlekedésügyi fof@szokhoz, egy óra után mondták, hogy melyik sorba állja be, mármint a kocsival, ott elkérte a papírokat az ember, majd jött vissza, hogy nincs itt az eredetvizsgás papír, meg egy igazolás, hogy milyen az ütött számos motor(cc, LE, stb), hazazavartak, mosnván, hogy VW szervíz megmondja.
el is mentem a mellettünklévobe, komolyan, ilyan bamba pofát nem láttam még
nosza közlekedésügy visszahív, az mondják menjek a Fáy utcába, ott tudni fogják. ebéd meg minden nélkül mentem is, egy óra ide oda küldözgetés után, amikor az egyik faszi a másikhoz, a másik meg az egyikhez küldött mondtam, hogy állj, most mondja meg mi a franc van.
az van, amit én is gondoltam, hogy ránézésre motorszám nélkül ezeket az infókat nem lehet megmondani, de azért holnap dumáljak a foszervizessel.
hogy ebbol mi jön le? szétszedik a motort, ha kérem, és különbozo alakatrészek száma alapján megmondják, leméricskélik, stb. ez olyan 100ezer lenne. mondom a nagy faszt, 200 volt a kocsi.
tanulság, ne vegyél szar papírokkal autót.
érdekesség, a faszi a VW-nál nemis látott ilyen öreg gépet, meg o sem érti mit szaroznak egy 29 éves kocsinál, adjanak valami egyedi jelet, oszt mehet...
- porsche hungaria: na, ez a második köröm náluk, most már hozzáértokkel beszéltem, tudták mirol van szó, egyetértettek vele, hogy nem lehet megmondani ránézésre.
nemtudom, de gondolom annak köszönheto, hogy órák után sem koptam le, szóval elkerültem C. Jánoshoz, aki nagyon segítokészen elkezdett motorszámok közt túrni, megkérdezte szerintem milyen a motor, mondom 1600os, erre megírt egy papírt, hogy az utólag szerelt motor szemrevételezés alapján ilyen és ilyen motor, pöcsét, aláírás. igaz, legomboltak 7500.- al, de jobb, mint a motor szétszedése, ami 100ezer lett volna.
- mozaik2: ma ismét mozaikban vártam, miután sikerült egy fénymásolatot szereznem az eredetvizsgálótól. persze mindenhova csak araszolva jutottam el, de már meg sem lepodtem, aztán közölték, hogy nincs már félfogadás, de azért próbáljam meg. megpróbáltam, a fickó elkezdte írni a muszaki adatlapot, elmorzsoltam pár öröm könnycseppet, végzett az ember, na mondom megyek biztosítást kötni, meg átírni. ugye itt jönne a boldok befejezése a kálváriámnak, de nem. hidegzuhany. a fickó, miután kitöltötte az adatlapot, rájött, hogy most kisebb köbcentis és teljesítményu motor kerül bele, tehát közölte, hogy ez engedélyköteles, kocogjak fel az elso emeletre. megtettem, újabb hidegzuhany: az engedély 9120.-, újra kell vizsgáztatni, ami még 6000.-, csak náluk lehet, ha ezek megvannak, csak akkor vihetem átírni. tehát most meg kell csinálnom a kürtöt, mert az szar, a vészvillogó sem muxik, meg végleg megadta magát az utánfutó csatlakozója a vonóhorog mellett, vissza kell hegeszteni. az átírás után fogom összeszámolnimibe is került mindez nekem...
- mozaik 3: ez most enm a mozaik, hanem egy kihelyezett vizsgaállomás. ledumáltam a sráccal, hogy fél 4re mehetek oda, megcsináljuk a vizsgálatot. fél 8kor kezdtük el, ez már magában is elég kiborító, de már megszoktam, hogy hivatalokban töltöm el temérdek szabadidom...
vizsgán nézik-nézik, húzzák a szájukat, de lejön a padról. a faszi elkéri a papírjaim, erre asszongya nem vizsgáztatható, mert a rendorségi lefoglalási határozaton nincs feltüntetve az ütött motorszám, sem a megszüntetési határozaton, sem a Porsche Hungária papírján(ez az ember a mozaik fofejese volt, aki kiadta). magyarázza az egyik ott dolgozó srác is, meg én is, hogy de, ez így ok, nagyon-nagyon nehezen belement, hogy legyen, nem o tarja a hátát, meg a srácot nem akaja többet látni. az már csak érdekesség, hogy a buszt vizsgálni sem kellett volna, olyan állapotó, de mindegy, muxik. ez volt 25000.-
most jöhet az átírás...
- okmányiroda1: na, ma azt hittem végre át lehet írni a buszt, de tévedtem, mint már oly sokszor. kiderült, hogy a közlekedésügyiek elírtak valamit, amit persze ott nem lehet kijavítani, csak a mozaikban, tehát mentem a mozaikba. ott közölték, hogy ma már nem lehet megcsinálni, majd holnap reggel. holnap persze nincs félfogadás az okmányirodában...marad a szerda, ha minden ok
- okmányiroda2: sikerült kijavíttatni az elírást, me végre átírhattam a buszt a nevemre. összegezve: az adásvételi aláírásának idopontja: 2004.02.28. az átírás idopontja: 2004.05.19. amit fizettem: eredetvizsga(15 ezer), porsche hungáriás papír(7,5 ezer), átalakítási engedély(9 ezer), vizsga(25ezer), átírás(24ezer+8ezer illeték)=majdnem 90ezer
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
gumibogi
20-9111-661 www.ftgumi.hu
«
Hozzászólás #14478 Dátum:
2007 Június 05, 22:33:20 »
Idézetet írta: BigBug - 2007 Június 05, 22:24:51
várhatsz rám kedvesem póóóóósta kocsin érkezem és elmesélem mitörténtvelem
tángtángtatatatánng táng tán tirappa ..............
ez szép volt.....már fel is dobtad az estémet.
üdvw
zengőgumi
PéZsé
«
Hozzászólás #14477 Dátum:
2007 Június 05, 22:30:41 »
Idézetet írta: BlackP - 2007 Június 05, 22:24:46
nekem volt legális(nak mondható) motorcserém
Jó múltkor futottunk egy kört ez ügyben.
A motorcsere az Okmányiroda(legalábbis a zuglói) szerint "új forgalombahelyezés"nek minősül,és katalizátor meg nunijós károsanyag törvények miatt kivitelezhetetlen.
Lehet,hogy csak le akartak rázni???
lacabug
«
Hozzászólás #14476 Dátum:
2007 Június 05, 22:28:32 »
igazábol én vágtam 1 pont akkora méretü lemezcsikot,és addig ütögettem a számokat,mig tökéletes lett.és ha motort cserélek,akkor a lemezt ragazgattam át eddig.de mivel a műszakihoz kell törzsköny,igy bajban vagyok.de a számbeütőt megkérdezhetem,hogy megoldható-e.
BigBug
«
Hozzászólás #14475 Dátum:
2007 Június 05, 22:24:51 »
Idézetet írta: gumibogi - 2007 Június 05, 22:22:06
várlak....
várhatsz rám kedvesem póóóóósta kocsin érkezem és elmesélem mitörténtvelem
tángtángtatatatánng táng tán tirappa ..............
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
BlackP
«
Hozzászólás #14474 Dátum:
2007 Június 05, 22:24:46 »
A legális motorcsere megoldhatatlan szerintem,inkább vállalkozót keress beütőkészlettel...
nekem volt legális(nak mondható) motorcserém
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
lacabug
«
Hozzászólás #14473 Dátum:
2007 Június 05, 22:24:20 »
én olyan szépen beütöttem a számokat,csak eredetvizsgán tuti kiszúrják.amúgy tipusazonos motorcseréhen mi kell??én úgy tudom,h csak át kell iratni az új számot.vagy változtattak már ezen is?holnap utánakérdezek ennek.
gumibogi
«
Hozzászólás #14472 Dátum:
2007 Június 05, 22:22:06 »
Idézetet írta: BigBug - 2007 Június 05, 22:20:53
ilyen garázsom lenne én is kussolnék
ja más holnap vagy után megyek hozzád
várlak....
zengőgumi
BigBug
«
Hozzászólás #14471 Dátum:
2007 Június 05, 22:20:53 »
Idézetet írta: gumibogi - 2007 Június 05, 22:18:14
Mi ma ezt már láttuk,azaz voltunk ott....
herbie67 gépét hoztuk el és a westi hátul feltünt nekem a többi T2 mellett...
de az alkatrészeket nem láttuk és ...........szóval ez érdekes,és nem is mondta az ember
üdvw
ilyen garázsom lenne én is kussolnék
ja más holnap vagy után megyek hozzád
Dr.gonzo
The first rule of Fight Club is......
«
Hozzászólás #14470 Dátum:
2007 Június 05, 22:20:46 »
ha netánn találsz olyan jelentkezöt,vagy akárki.....engem is érdekelne egy ilyen jelentkező!
"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
BigBug
«
Hozzászólás #14469 Dátum:
2007 Június 05, 22:19:31 »
Idézetet írta: lacabug - 2007 Június 05, 22:04:50
10 éve még nem kelett eredetvizsga.amivel vettem a bogarat az is valami ütött számos volt,azonkivül kikönyökölt benne a hajtókar,és ripityára törte a blokkot.
beütőben lehet hogy tudok segíteni
priv
gumibogi
«
Hozzászólás #14468 Dátum:
2007 Június 05, 22:18:14 »
Idézetet írta: Napalm - 2007 Június 05, 19:42:28
Ezt láttátok?
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=27526267&adult=1
Mi ma ezt már láttuk,azaz voltunk ott....
herbie67 gépét hoztuk el és a westi hátul feltünt nekem a többi T2 mellett...
de az alkatrészeket nem láttuk és ...........szóval ez érdekes,és nem is mondta az ember
üdvw
zengőgumi
Typ117
1969
«
Hozzászólás #14467 Dátum:
2007 Június 05, 22:17:38 »
én is ígértem a 4 rácsosról fotót.
csináltam 3at, de közben lemerült a vakutól és a második két kép olvasási hibás
az elsőnek meg nem volt beállítva a fehéregyensúlya..
szóval csinálok majd jobbat holnap
mondjuk a hibák így sokkal jobban látszanak. karcos, de nem hibás. a színe pedig fekete. belül látszk hogy volt piros is. a zsanérok rajta vannak
PéZsé
«
Hozzászólás #14466 Dátum:
2007 Június 05, 22:16:28 »
10 éve még nem kelett eredetvizsga.amivel vettem a bogarat az is valami ütött számos volt,azonkivül kikönyökölt benne a hajtókar,és ripityára törte a blokkot.
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #14465 Dátum:
2007 Június 05, 22:10:06 »
Nekem akkor nincs más ötletem,de valakinek biztos lesz valami használható megoldása!
http://sparkafer.blogspot.hu/
lacabug
«
Hozzászólás #14464 Dátum:
2007 Június 05, 22:04:50 »
Idézetet írta: sparkafer - 2007 Június 05, 21:52:25
Nem tudom ki az aki egy jó,működő,,papiros motort olcsón elad!Én inkább megtartom még!Nem volt még eredetvizsga a tieden?És mi van a forgalmiban szereplő motorral?Van mobil eredetvizsga is!Nem hiszem,hogy járó motor kell hozzá!Addig be kell rakni!Ha az megvan,onnantól már könyebb a dolog!
gegob
«
Hozzászólás #14463 Dátum:
2007 Június 05, 22:03:59 »
Idézetet írta: Bug67 - 2007 Június 05, 15:26:37
-váltó komplett kihajtással
-első-hátsó szélvédő,oldalüvegek
-kormánymű
-2 körös fő fékmunkahenger
-első-hátsó ülések
Kinek mennyit ér meg?
Írj, megegyezünk!
hatsoülés érdekel, ha nagyzomra jo, és ocsó, és bemegy after 67be is!
infó kellene erről a dologrol irtam lentebb de senki nem valaszolt
üdvw gegob
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #14462 Dátum:
2007 Június 05, 21:52:25 »
Idézetet írta: lacabug - 2007 Június 05, 21:24:32
igazábol engem nagyon olcsó érdekel.csak műszakira,vagyis az eredetvizsgához,meg ha valamiért be kéne tenni.amúgy 1.8-as van most benne,csak tipikus bogaras megoldással. :)igy meg soha nem menne át eredetvizsgán.
Nem tudom ki az aki egy jó,működő,,papiros motort olcsón elad!Én inkább megtartom még!Nem volt még eredetvizsga a tieden?És mi van a forgalmiban szereplő motorral?Van mobil eredetvizsga is!Nem hiszem,hogy járó motor kell hozzá!Addig be kell rakni!Ha az megvan,onnantól már könyebb a dolog!
lacabug
«
Hozzászólás #14461 Dátum:
2007 Június 05, 21:24:32 »
Idézetet írta: sparkafer - 2007 Június 05, 21:09:13
Porschét kérdezdd ,ő árult azt hiszem!Nekem is van egy 1,2-esem ,de nagyon megszerettem!Nem tudom ,hogy elakarom-e adni!Most bent van a bogiban és nagyon megvagyok vele elégedve,de nem akarom ezt beleiratni a forgalmiba.Az eredeti az AF AR-es csak javítani kéne!
igazábol engem nagyon olcsó érdekel.csak műszakira,vagyis az eredetvizsgához,meg ha valamiért be kéne tenni.amúgy 1.8-as van most benne,csak tipikus bogaras megoldással. :)igy meg soha nem menne át eredetvizsgán.
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #14460 Dátum:
2007 Június 05, 21:09:13 »
Idézetet írta: lacabug - 2007 Június 05, 21:05:49
nem tudjátok mennyiért lehetne 1.2-es motorhoz hozzájutni??olyan érdekelne ami papiros,és eredetvizsgán is átmegy.a motor teljesen mind1 milyen állapotu.esetleg valakinek nincs elfekvőbe??28-án lejár a műszakim,és mivel 10 éve megvan a bogim,nincs törzskönyve.amúgy is már vagy 6 motor volt benne
Porschét kérdezdd ,ő árult azt hiszem!Nekem is van egy 1,2-esem ,de nagyon megszerettem!Nem tudom ,hogy elakarom-e adni!Most bent van a bogiban és nagyon megvagyok vele elégedve,de nem akarom ezt beleiratni a forgalmiba.Az eredeti az AF AR-es csak javítani kéne!
«
Utoljára szerkesztve: 2007 Június 05, 21:12:17 írta sparkafer
»
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #14459 Dátum:
2007 Június 05, 21:07:39 »
Valakinek igértem motorháztetőről képet!Ez eladó!
lacabug
«
Hozzászólás #14458 Dátum:
2007 Június 05, 21:05:49 »
nem tudjátok mennyiért lehetne 1.2-es motorhoz hozzájutni??olyan érdekelne ami papiros,és eredetvizsgán is átmegy.a motor teljesen mind1 milyen állapotu.esetleg valakinek nincs elfekvőbe??28-án lejár a műszakim,és mivel 10 éve megvan a bogim,nincs törzskönyve.amúgy is már vagy 6 motor volt benne
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #14457 Dátum:
2007 Június 05, 20:56:17 »
4db futozott téli gumim valkinek ?????
WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Napalm
«
Hozzászólás #14456 Dátum:
2007 Június 05, 19:42:28 »
Ezt láttátok?
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=27526267&adult=1
gyuszkó
«
Hozzászólás #14455 Dátum:
2007 Június 05, 15:35:40 »
Idézetet írta: brez - 2007 Június 04, 14:39:14
az gyárilag mindig ki volt vágva.... ez valami fabrik lehetett hogy befoltozták..., gondolom ez volt éppen a bontóban vagy valami hasonló
A sparokon - mint ez itt a képen - 1967 után ilyen volt minden gyárilag elöl. Az amcsi állólámpás sárvédők mentek rá gyárilag.
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
gyuszkó
«
Hozzászólás #14454 Dátum:
2007 Június 05, 15:29:45 »
Szeda!!
Öcsém ezúton köszöni a váltót!!
A múlt héten tette be a kocsijába, azóta csend van az autóban. Nagyon jó kis váltót adtál neki (fűzzük hozzá, 5ezerért ajándékba...).
Mégegyszer ezer köszönet!!
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Toto
Shocks are for sissys...
«
Hozzászólás #14453 Dátum:
2007 Június 05, 15:26:37 »
-váltó komplett kihajtással
-első-hátsó szélvédő,oldalüvegek
-kormánymű
-2 körös fő fékmunkahenger
-első-hátsó ülések
Kinek mennyit ér meg?
Írj, megegyezünk!
b_sanyi
Ex-Mex...
«
Hozzászólás #14452 Dátum:
2007 Június 05, 14:24:30 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Június 05, 10:45:50
Nyitható oldalablak 67 utáni bogárhoz van e valakinek? Vagy tud e olyat?
Most láttam a samba.com-on és annyira megtetszett
(ja és valami 50 dollárról fecseg)
A Bogárbázisis Balogh Iminél volt a rajzáson, 60eFt körül.
FradiDaniVW1970
«
Hozzászólás #14451 Dátum:
2007 Június 05, 13:19:20 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Június 05, 10:45:50
vedd meg. itthon sztem 60e alatt nem kapsz...
ratro
«
Hozzászólás #14450 Dátum:
2007 Június 05, 10:53:07 »
Idézetet írta: ratro - 2007 Március 27, 10:57:30
<beszúrt kép törölve>
5,5*15, 4*130, Riviera. Törődést igényel. 110 000 Ft.
eladnám
Bill
«
Hozzászólás #14449 Dátum:
2007 Június 05, 10:45:50 »
gegob
«
Hozzászólás #14448 Dátum:
2007 Június 04, 23:59:31 »
Idézetet írta: Protheus - 2007 Június 04, 23:55:28
Ez az elso ez mi az? Emelo dolog? Vagy vmi tokmas?
emelö
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #14447 Dátum:
2007 Június 04, 23:55:28 »
Idézetet írta: sparkafer - 2007 Június 04, 23:37:14
És ezek is!
Ez az elso ez mi az? Emelo dolog? Vagy vmi tokmas?
Buzi, aki fékez! :-)))
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #14446 Dátum:
2007 Június 04, 23:37:14 »
És ezek is!
Oldalak:
1