www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 13:52:47

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 44
Nyomtatás
Szerző Téma: IQ történelem  (Megtekintve 532604 alkalommal)
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #990 Dátum: 2007 Február 16, 17:14:33 »

ennyi erővel a vaddiznyó is lehetne címerállat.
valamelyik király csávót is egy vadkan nyírta ki (talán zrínyi miki?).

lehet, ha összeeresztenék egy címerállat oroszlánnal, simán a röfögő nyerne.

Off
National Geograficon varacskos disznó símán leverte oroszlánt. Persze ez nem az általános gyakorlat.. Wink
On

Bácsi Győző
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #989 Dátum: 2007 Február 15, 22:50:48 »

gyakorold inkább a pelenkázást!  Smiley)
nyasgem :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #988 Dátum: 2007 Február 15, 22:21:04 »

gyakorold inkább a pelenkázást!  Smiley)

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #987 Dátum: 2007 Február 15, 22:01:46 »

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #986 Dátum: 2007 Február 15, 18:16:19 »

oroszlán meg Közép-európában sose volt Tongue

nem is nagyon volt sas a magyar címereken, nem?! most ne az 1800-as évek (és 1990 utáni) címerkészítő lázát vedd alapul!
A Rákóczi család címere (XVI-ik század): vörösmezőben hármas zöld halomból növő arany keréken álló, arannyal áttört, kiterjesztett szárnyu fekete sas, mely fölemelt jobbjában arany markolatú egyenes kardot tart.

a szarvas kurvára nem békés állat, csak hogy tudd - de majd rájössz, ha találkozol vele Smiley
nyílván arra gondoltam hogy nem ragadozó, nem vadászó élőlény. Mindenesetre békésebb mint egy viziló. Azonkívűl biztos azért "totem" állata a Magyar népnek, mert le se szarták, csak vadászták a húsáért a mocskot, meg az agancsáért. még csak egy picit sem tisztelték. sőt megvetették. Nyílván ezért nem lehetett csak a királynak/nemesnek vadásznia a későbbi időkben.

a róka nem ravasz, hanem óvatos, a holló nem dögevő Smiley
Ebben is tökéletesen igazad van! Mint ahogy a víz sem árad, ömlik,folyik hanem egyszerűen csak vizes. A Rókaképű ember pedig óvatos ember igaz?!  roppant halkan jegyezném meg hogy bizony bizony még az ember is óvatos.  De tovább megyek: Az égig érő fa sem ér az égig! hoppá.

medve ott nem élt, ahol a "magyarok" a 700-800-as évek körül.
Vagyis holis?   Először tán meg kéne határozni hogy kik is a Magyarok, aztán elfogadni, vagy elvetni, hogy a Kárpát-medencében még általad is elismerten a 400as években itt élő hunok folytonosai vagyunk-e vagy sem. Mert ha igen akkor itt már biztos éltek medvék. Ha meg nem akkor hol éltünk a 7-800 években?

Az oroszlánról meg már kifejtettem véleményemet, melyet magasról semmibe sem vettél, illetve átléptél rajta.
Lelked rajta.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #985 Dátum: 2007 Február 15, 17:06:31 »

nono. most is van.
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #984 Dátum: 2007 Február 15, 17:04:28 »

??????????????????????????????

Mért?  sast vadászott valaki is?????!   A "csúcs ragadozók"  mindig kiemelt szerepet játszottak ezen a téren (is) azonkívűl a vadisznót,szarvast is előszeretettel használták, használják címerekben (békés, ám védekezni nagyonis miazhogy képes "vezető" állatokat szintén. Nem véletlen hogy "ragasztanak" állatokra jelzőket (!) a róka ravasz, a nyúl gyáva, a holló nem vájja ki hollónak a szemét.....stb. Ezek "ősi" -tapasztalati- bölcseletek, megszemélyesítések)

Merre nem élt medve???? Közép Európában? hol nem élt farkas?? Szarvas?  Ezen kívűl jelöld meg az "akkoriban forgolódtunk"  idejét. Vajon miért van csodaszarvas mondánk???  Vajon honnan tudhatnánk hogy az oroszlán az állatok királya?=Királyi, uralkodói, nemesvérű állat?! Ha nem az "ősműveltségből", kollektív tudatból?! Vajon amit alább belinkeltem Esztergomi (bizonyíthatóan) oroszlánábrázolás, miért van jelölve, agyagtáblába írva egy (szintén bizonyíthatóan) több(!) ezer éves Sumér ékiratos táblán??!

nem is nagyon volt sas a magyar címereken, nem?! most ne az 1800-as évek (és 1990 utáni) címerkészítő lázát vedd alapul! a szarvas kurvára nem békés állat, csak hogy tudd - de majd rájössz, ha találkozol vele Smiley a róka nem ravasz, hanem óvatos, a holló nem dögevő Smiley amúgy a teknős meg biztos bölcs, nem?! ha ez a véleményed, akkor bemutathatlak majd az nálam levő 5 db-nak - ezt is meg fogod változtatni... ja, és a csiga se lassú, bár ezt nem is mondtad. ennyit a népi bölcsességnek kikiáltott hülyeségekről. (az állatos példák nem tapasztalati úton szerzett bölcsességek!!)

medve ott nem élt, ahol a "magyarok" a 700-800-as évek körül. farkas élt, de az "szemét" állat, szarvast meg a húsáért vadásztak, esetleg az agancsáért, mivel abból jól lehetett használati eszközt (!) készíteni. nos ezért nem nemesvérű és címerre való állat. cserébe az oroszlántól tarthattak eleink, mivel gondolom csak a közelükbe férkőztek, ha már egy tájon laktak Smiley

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #983 Dátum: 2007 Február 15, 15:56:20 »

Ebből még nem derül ki, hol láttak eleink oroszlánt? Wink

az emberek szeretik azt gondolni, hogy a globalizáció mai találmány, holott az emberiséggel egyidős dolog a személyek és anyagi javak vándorlása. Ráadásul eleink olyan térségekben vándoroltak, ahol annak idején nagy volt a mozgolódás. Bizánci keresztények, mohamedán arabok, zsidók. Ezek az emberek kommunikáltak egymással, sőt valószínűnek tartom, hogy volt olyan sznob magyar törzsfő, aki brahiból vett valami szerecsentől oroszlánt is magának, mondván olyan senkinek sincs. Szóval eleink többet láthattak a világból, mit mi, mert ők személyesen is megtapasztalhattak dolgokat nem csak a TV-n keresztül. Sőt még a középkorban is volt olyan mozgolódás, hogy csak na. Végvári énekekben elég hamar feltűnik Amerika, nyelvünkben azon szavak, amelyek az újvilágból érkezett javakat jellemzik.

És a farkas igenis jellemző címerállat, de azokon a részeken, ahol az a félnivaló állat netovábbja. A Kárpát-medencében úgy tudom, hogy nagyrgadozók még a középkorban is előfordultak, talán még oroszlán is akadt errefelé valamikor.

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #982 Dátum: 2007 Február 15, 15:14:05 »

(békés, ám védekezni nagyonis miazhogy képes "vezető" állatokat szintén. Nem véletlen hogy "ragasztanak" állatokra jelzőket (!)

itt tényleg kiolthatom a tudás szomjam (örökre )

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #981 Dátum: 2007 Február 14, 22:12:47 »

roppant egyszerű, azon a tájon, ahol akkoriban forgolódtunk nem voltak ilyen állatok, valamint más állatokat tiszteltek őseink. gondolom én.
ha pl. a szarvast, vaddisznót a húsáért vadászták, akkor miért lett volna címerállat?! a disznó sem az, tudtommal.
a medve tényleg nem nagyon élt arra, a farkas meg nem címerbe való állat, lássuk be. hiéna, vagy róka sem sokat szerepelt akkoriban...

??????????????????????????????

Mért?  sast vadászott valaki is?????!   A "csúcs ragadozók"  mindig kiemelt szerepet játszottak ezen a téren (is) azonkívűl a vadisznót,szarvast is előszeretettel használták, használják címerekben (békés, ám védekezni nagyonis miazhogy képes "vezető" állatokat szintén. Nem véletlen hogy "ragasztanak" állatokra jelzőket (!) a róka ravasz, a nyúl gyáva, a holló nem vájja ki hollónak a szemét.....stb. Ezek "ősi" -tapasztalati- bölcseletek, megszemélyesítések)

Merre nem élt medve???? Közép Európában? hol nem élt farkas?? Szarvas?  Ezen kívűl jelöld meg az "akkoriban forgolódtunk"  idejét. Vajon miért van csodaszarvas mondánk???  Vajon honnan tudhatnánk hogy az oroszlán az állatok királya?=Királyi, uralkodói, nemesvérű állat?! Ha nem az "ősműveltségből", kollektív tudatból?! Vajon amit alább belinkeltem Esztergomi (bizonyíthatóan) oroszlánábrázolás, miért van jelölve, agyagtáblába írva egy (szintén bizonyíthatóan) több(!) ezer éves Sumér ékiratos táblán??!

Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #980 Dátum: 2007 Február 14, 20:09:50 »

a farkas meg nem címerbe való állat, lássuk be.
köszi.  Smiley
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #979 Dátum: 2007 Február 14, 18:44:44 »

Találtam egy indulatokat talán nem gerjesztő témát: Mióta címerállat az oroszlán, magyar címerekben? Honnan ismerhették?
Miért nem címerállat a turul? Azt ismerték.
Vagy a szarvas, ami ugyebár mély benyomást tett egyesekre. A vaddisznó se semmi, az mégsem szerepel sehol.Vagy a medve. Vagy farkas. Nem egyszerű vadászni egyikre sem, gondolom.
Szóval, hogy van ez?

roppant egyszerű, azon a tájon, ahol akkoriban forgolódtunk nem voltak ilyen állatok, valamint más állatokat tiszteltek őseink. gondolom én.
ha pl. a szarvast, vaddisznót a húsáért vadászták, akkor miért lett volna címerállat?! a disznó sem az, tudtommal.
a medve tényleg nem nagyon élt arra, a farkas meg nem címerbe való állat, lássuk be. hiéna, vagy róka sem sokat szerepelt akkoriban...

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #978 Dátum: 2007 Február 14, 18:40:58 »

például mongóliában, ahonnan maga a szó is származik. persze mi attól még nem onnan származunk, ugye Cheesy

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #977 Dátum: 2007 Február 14, 17:49:46 »

Smiley

Az oroszlán mindig az uralkodó szimbóluma volt. /királyi, uralkodói állat/  Egyébként az Árpádháznak volt a címer állata az oroszlán.
Az Esztergomi bazilikában van/volt/ oroszlános teremben történt a törvényhozás. Tehát az oroszlán az dinasztilus uralkodói jelkép. Míg a vadisznó a medve inkább családi vagy nemzetségi címer állat lehet, lehetett.
Turul egyébként van pár címerben. Illetve ha nem is turul, hanem átalakult sassá, de mindenképpen madárrá mert ennek is szimbólikus jelentése van.

Bácsi Győző
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #976 Dátum: 2007 Február 14, 17:01:00 »

Mert a heraldikában kissé mást jelentenek ezek a szimbólumok, mint a hétköznapi életben. Gólya pl. van címerben pedig nem vadásznak rá.

Smiley

Találtam egy indulatokat talán nem gerjesztő témát: Mióta címerállat az oroszlán, magyar címerekben? Honnan ismerhették?
Vagy a szarvas, ami ugyebár mély benyomást tett egyesekre. A vaddisznó se semmi, az mégsem szerepel sehol.Vagy a medve. Vagy farkas. Nem egyszerű vadászni egyikre sem, gondolom.
Szóval, hogy van ez?

Az oroszlán mindig az uralkodó szimbóluma volt. /királyi, uralkodói állat/  Egyébként az Árpádháznak volt a címer állata az oroszlán.
Az Esztergomi bazilikában van/volt/ oroszlános teremben történt a törvényhozás. Tehát az oroszlán az dinasztilus uralkodói jelkép. Míg a vadisznó a medve inkább családi vagy nemzetségi címer állat lehet, lehetett.
Turul egyébként van pár címerben. Illetve ha nem is turul, hanem átalakult sassá, de mindenképpen madárrá mert ennek is szimbólikus jelentése van.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #975 Dátum: 2007 Február 14, 15:44:00 »

Mert a heraldikában kissé mást jelentenek ezek a szimbólumok, mint a hétköznapi életben. Gólya pl. van címerben pedig nem vadásznak rá.

Szóval, hogy van ez?
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #974 Dátum: 2007 Február 13, 21:17:59 »

nekem bármelyik verzió megfelel, csak ne üvöltözz hajnalban tőlem két méternyire se ;-)))

sose voltam 2 méterre !       közelebb állok én hozzád  Smiley)
« Utoljára szerkesztve: 2007 Február 14, 00:15:46 írta IQ23 »

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #973 Dátum: 2007 Február 13, 16:32:59 »

az helyre tenné az alvászavaraidat mi?! Smiley  oszt mégis hogy?  Minden este átjössz lefekvés elött csihipuhizni?? vagy menjek át én és egy évre előre rongyáversz?

nekem bármelyik verzió megfelel, csak ne üvöltözz hajnalban tőlem két méternyire se ;-)))
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #972 Dátum: 2007 Február 13, 14:23:20 »

abban nem szokott hiba lenni. de az ötletedet egy kicsit továbbfejlesztve rájöttem a megoldásra:

még lefekvés előtt leütlek ;-)))

az helyre tenné az alvászavaraidat mi?! Smiley  oszt mégis hogy?  Minden este átjössz lefekvés elött csihipuhizni?? vagy menjek át én és egy évre előre rongyáversz?

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #971 Dátum: 2007 Február 13, 13:10:03 »

akkor javaslom a pálinka kúrát lefekvés elött!  Smiley  ŐSI MAGYAR (!)  gyógymód Smiley))  De besenyők is használhatják!  :-P

abban nem szokott hiba lenni. de az ötletedet egy kicsit továbbfejlesztve rájöttem a megoldásra:

még lefekvés előtt leütlek ;-)))
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #970 Dátum: 2007 Február 13, 12:13:36 »

dehogy. ez szimpla alvászavar ;-)))

akkor javaslom a pálinka kúrát lefekvés elött!  Smiley  ŐSI MAGYAR (!)  gyógymód Smiley))  De besenyők is használhatják!  :-P

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #969 Dátum: 2007 Február 13, 11:49:02 »

Biztos vérnyomás problémáid vannak  Smiley)  vagy koffein hiány?  Smiley

dehogy. ez szimpla alvászavar ;-)))
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #968 Dátum: 2007 Február 13, 11:48:22 »

már megint mit cirkuszolsz? általában téged se akkor akarlak leütni, amikor az agyament hülyeségeidet nyomod, hanem hajnalban ;-)))

Biztos vérnyomás problémáid vannak  Smiley)  vagy koffein hiány?  Smiley

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #967 Dátum: 2007 Február 13, 11:38:08 »

De Nektek nem politikai nézet különbözőségetek volt!   

már megint mit cirkuszolsz? általában téged se akkor akarlak leütni, amikor az agyament hülyeségeidet nyomod, hanem hajnalban ;-)))
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #966 Dátum: 2007 Február 13, 11:24:11 »

Miért ne lennénk?
Utálom, amikor az emberi kapcsolatokat a politika megmérgezi.

De Nektek nem politikai nézet különbözőségetek volt!   

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #965 Dátum: 2007 Február 13, 10:59:31 »

Múltkor szó volt róla mert szóba hoztam

A tönkölybúza több mint tízezer évvel ezelőtt került Délnyugat-Ázsiából Mezopotámiába, majd a bronzkorszak idején Európában is meghonosodott.
Az ősi gabonafajta a Kárpát-medencében nyolcezer éve terem, termesztésének nyomait hazánkban Kengyel és Százhalombatta térségében találták meg. A tönkölybúzát már a régi rómaiak is fogyasztották, erre utaló nyomokra bukkantak számos feltárt sírban. Az európai lakosságot a IV. században a tönkölybúza mentette meg az éhhaláltól, mert az akkori normál búzák legtöbbje a szélsőséges időjárás és a kórokozók miatt kipusztult.

Termesztése hazánkban egészen a XIX. század végéig jelen volt, majd lassanként a feledés homályába veszett. Helyét egyre inkább új, különféle nemesített búzafajok vették át, mivel azok nagyobb terméshozamot produkáltak és betakarításuk kevesebb vesződséggel járt.

Az új fajták belső értéke a nemesítések következtében azonban fokozatosan csökkent, s ma már csak jó néhány, esetleg nagyobb mennyiségben ártalmas adalékanyag hozzáadásával készíthető belőlük minőségi pékáru. Mivel a ma kapható, tartósított, génkezelt, manipulált ételek mellett párhuzamosan egyre nagyobb az igény a vegyszermentes, egészségkímélő, természetes és minőségi élelmiszerek iránt, az elmúlt években ismét életre kelhetett a magyar föld egyik jellegzetes büszkesége, a tönköly.

Ebben nagy szerepe volt két neves, elszánt tudós-fajtanemesítő, dr. Kalmár Gergely és dr. Kajdi Ferenc több éves, kitartó kutatómunkájának. Fejlesztésük, az ÖKO-10 jelölésű tönkölybúza az egyetlen államilag elismert fajta, s kifejlesztése óta számtalan hazai és nemzetközi elismerést, díjat vívott már ki magának. A túlélő tönkölybúza ellenálló, őserejű fajta. A kenyérbúzához képest kevésbé kényes, rendkívül jól alkalmazkodik a környezeti adottságokhoz, kiválóan tűri a szárazságot, minden talajon megterem. Óriási előnye, hogy a környezetében lévő gyomokat elnyomja, így vegyszermentesen termeszthető. Jóval tisztább búza a többi fajhoz képest: a búzaszemeket szorosan körülvevő pelyvaréteg a feldolgozásig páncélszerű védelmet biztosít a káros légköri és egyéb (például radioaktív) szennyeződések ellen. Az univerzális tönköly révén, ha egészségesen táplálkoznánk, szervezetünk minden szükséges tápanyaghoz éppen az optimális arányban jutna hozzá. A hazai és külföldi statisztikai adatok azonban elszomorító képet mutatnak: az emberek szinte a világ minden táján a szükségesnél jóval több cukrot, zsiradékot, húst, ugyanakkor kevesebb növényi keményítőt, rostot és ásványi anyagot fogyasztanak. Káros életformánknak köszönhetően egyre több és súlyosabb betegséggel kell felvennünk a harcot, melyek nagy része elkerülhető lehetne táplálkozásunk már kismértékű változtatásával is.

A tönkölybúza egyike azoknak az élelmiszereknek, melyek nem hiányozhatnak a minőségi és egészséges étrendből. A tönkölybúza természetes eredetű és nem szintetizált élelmiszer, az élethez szükséges fontos tápanyagok szinte mindegyikét tartalmazza. Az egész szervezetet erősíti, mindenféle káros mellékhatás nélkül. Lássuk, mi minden szól a tönkölybúza fogyasztása mellett:

- Könnyen, gyorsan felhasználható energiával látja el az izomszöveteket, a kötőszöveteket, a belső szerveket, az idegsejteket, az érzékszerveket - tehát minden emberi sejtet.

- Pelyvája antibiotikus hatású, erősíti az immunrendszert, így rendkívül hatékony például a Candida elleni küzdelemben.

- Könnyen emészthető, emellett gazdag rosttartalma szinte kefeként tisztítja a beleket.

- Javítja a vérkeringést, rosttartalmánál fogva csökkenti az érelmeszesedés veszélyét.

- Fehérjetartalma 50%-kal meghaladja a közönséges búzafajtáékat, s mivel aminosav- összetétele (ebből épülnek fel a fehérjék) is jó, szervezetünk jobban hasznosítja. Épp ezért fogyasztása kifejezetten ajánlott azok számára, akiknek szervezete nagyobb igénybevételnek van kitéve: gyermekeknek, serdülőknek, idős embereknek, nehéz fizikai munkát végzőknek, sportolóknak, vegetáriánusoknak, várandós illetve szoptató anyukáknak.

- Érdekes megfigyelés, miszerint jótékonyan hat a dohányzók pszichés és fizikai teljesítőképességére, regenerálódására.

- Gazdag esszenciális aminosavakban, mely igen kedvező hatással van az emberi szervezetre. Napi 15-20 dkg tönkölybúzából készült kenyér elfogyasztása jelentősen hozzájárul aminosav-igényünk fedezéséhez.

- Vitamin- és ásványi-anyag tartalma egyedülálló: megtalálható benne szinte a teljes B-vitamin csoport (a B12 kivételével) és E-vitamintartalma sem csekély. A belőle készült termékek kalcium-, magnézium-, foszfor- és szeléntartalma 7-8-szor magasabb, mint más gabonák esetében. Szeléntartalmát azért is fontos kiemelni, mert ennek hiánya egyes kísérletek alapján szerepet játszik a rákos megbetegedések kialakulásában.

- Rendszeres, hosszú távú fogyasztásával csökkenthető a koleszterinszint és az erek falain lerakódott, meszesedésre hajlamos zsírréteg.

- A hagyományos gabonafélékhez hasonlítva alacsonyabb szénhidráttartalmú, mely lassabban is szívódik fel, emiatt cukorbetegek étrendjében is ajánlható.

- Esszenciális zsírsav-tartalma jótékonyan hat az idegrendszerre.

- A tönkölybúza lisztjéből tojás hozzáadása nélkül is készíthető tészta, melyet azok is bátran fogyaszthatnak, akik a tojásban lévő fehérjére érzékenyek.

- A tönköly felhasználási területe igen széles: készíthető belőle liszt, dara, száraztészta, sör és különleges eljárással ún. búzahús is. A tönkölylisztből sütött teljes kiőrlésű vagy fehér kenyér akár egy hétig is puha, élvezhető marad. A búzalisztet bármely étel elkészítésénél (pl. sütemény, kenyér, palacsinta, galuska stb.) helyettesíthetjük tönkölybúzaliszttel, s az így elkészített fogás jóval táplálóbb, egészségesebb és ízletesebb is lesz. Próbálja ki Ön is!

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #964 Dátum: 2007 Február 12, 18:22:14 »

Illetve egy beugrott. A 21-es buszon mintha karddal átszúrtak volna valakit.....  de lehet az sem az volt Smiley)

na az pont dakota volt... jó a példa Cheesy

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #963 Dátum: 2007 Február 12, 16:39:44 »

egyébbiránt ki emlékszik az elmúl 10 évből olyanra hogy fasiszta bőrfejű magyarok, faji hovatartozái alapon csoportosan elkövettek volna valami progromot????

Me nekem valahogy nem ugrik be egy sem!    úgyhogy biztos nagy a veszély! 

Illetve egy beugrott. A 21-es buszon mintha karddal átszúrtak volna valakit.....  de lehet az sem az volt Smiley)

Nem elérhető domievez

...a bankár is ember...na jó emberszabású

« Hozzászólás #962 Dátum: 2007 Február 12, 15:25:36 »

AMERIKAI GISTÓRIA X...igen ez lehet (mármint ami a filmben volt, hogy miután a járdaszélen kirugdosod egy "blackman" fogait...némi "nevetséges önmarcangolás" után az amerikai "szabadság egyenlőség.....stb." eszméknek megfelelően a JÓ ÚTRA térsz!)

ÉLETEM EGYIK LEGROSSZAB FILMJE VOLT!

De melyikőtök emlékszik még a rendszerváltás "nagy nacionalista vezetőjére" Szabó Albertre? (mint később kiderült Őt is az izraeli titkosszolgálat támogatta, hogy gerjessze a feszültséget és utána a háttérben (?) lévő nagytudásuak fajgyűlöletre hivatkozva diktállhassanak és a Maguk malmára hajtsák a vizet!

Ne vegyetek be MINDENT, amit a média által -ilyen olyan formában-támogatott HAZUGSÁG(vagy inkább ÉRDEK)GYÁR terjeszt!

Nekik az a jó, ha amit mondanak csont nélkül igaznak veszel és nem gondolkodsz!

Üdv.: Z.I.
Szabó Albert tényleg egy paprikajancsi volt
csak jobbos tűntetéseket vertek szét... aztán mikor forró lett a lába alatt a talaj akkor kimetn izraelbe....a nagy jobbos...

Úgy élj, ha lepereg előtted életed filmje ne tudd eldönteni, hogy pornót vagy akciófilmet nézel. Cheesy
Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #961 Dátum: 2007 Február 12, 15:22:42 »

MANIPULÁCIÓ FOREVER! Shocked

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában
Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #960 Dátum: 2007 Február 12, 15:21:01 »

ezt a rendezvényt miért nem tudták betiltani a jól bevált "forgalom aránytlan mérétkű akadályoztatása" címszóval?

a szkínhedekkel egyébként jelenleg nincs bajom, olyat még nem láttam, mint az 'amerikai hostória' című filmben, hogy egy kopper a haverjai nélkül bebüntet egy dzsippót vagy négust.
viszont csoportosan, egy ekrem kemál szintű fasszal az élükön előjön belőlük a baromállat.

kis faszszopó gyíkok...

AMERIKAI GISTÓRIA X...igen ez lehet (mármint ami a filmben volt, hogy miután a járdaszélen kirugdosod egy "blackman" fogait...némi "nevetséges önmarcangolás" után az amerikai "szabadság egyenlőség.....stb." eszméknek megfelelően a JÓ ÚTRA térsz!)

ÉLETEM EGYIK LEGROSSZAB FILMJE VOLT!

De melyikőtök emlékszik még a rendszerváltás "nagy nacionalista vezetőjére" Szabó Albertre? (mint később kiderült Őt is az izraeli titkosszolgálat támogatta, hogy gerjessze a feszültséget és utána a háttérben (?) lévő nagytudásuak fajgyűlöletre hivatkozva diktállhassanak és a Maguk malmára hajtsák a vizet!

Ne vegyetek be MINDENT, amit a média által -ilyen olyan formában-támogatott HAZUGSÁG(vagy inkább ÉRDEK)GYÁR terjeszt!

Nekik az a jó, ha amit mondanak csont nélkül igaznak veszel és nem gondolkodsz!

Üdv.: Z.I.

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #959 Dátum: 2007 Február 12, 13:27:50 »

neplagizájjá, ez az én dumám ;-)

Na még a végén jóban lesztek.......! Sad

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #958 Dátum: 2007 Február 12, 13:23:57 »

Nem, csak vicces, hogy milyen túlfokozott éezelmekkel tárgyalják egyesek a múltat.
Kicsi túlozva mondhatnám, hogy nem teljesen mindegy, mi volt?
A kérdés, hogy mi van?

neplagizájjá, ez az én dumám ;-)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #957 Dátum: 2007 Február 12, 08:41:05 »

amiért például a cekcujális perverziók között is vannak fokozatok.
amíg buzik, fétisiszták, szadomazósok, satöbbi csinálják a saját dolgukat, addig lehet mondani, hogy kit érdekel, hogy neki mások a szokásai?
na de azért a pedofilt már csak addig rugdosom, amíg mozog, pedig ő is csak a saját vágyait elégítené kifele.

ez a takonybanda a politikai élet pedofilja.

Ebben teljesen igazad van. De ezek még csak beszélnek róla hogy de jó lenne egy kiskorúval csinálni, ráadásul nem sumákolnak.
Nekem csak az a bajom, hogy Ne egy szadista buzeráns mondja meg hogy a pedofilok rossz emberek.Egy olyan szadista buzeráns aki teljesen normálisnak sőt ! valja magát .....csak ne kerülj a közelébe (!)  Smiley

remélem nem vagyok populista! Smiley))

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #956 Dátum: 2007 Február 11, 17:42:31 »

Kurvára nem értem mi a baj velük.  Mért ne gondolhatnák azt amit akarnak?!

Van ezer ember akiknek van egy bizonyos véleményük, és ezt hangoztatják. azon ellehet vitatkozni, hogy a véleményük jó vagy sem.
Ezt az ezer embert elítéli egy olyan ember aki belehazudik a pofádba hogy ő jót akar neked, ő a haverod, majd simán hátbaszúr és eladja a fejed fölül a házadat.

Szerényen megkérdezném, kiktől kell félni jobban?????????

Ezt a "felkérek mindenkit határolódjon el" dumát sem értem.  Mi van akkor ha van ezer ember akinek más a véleménye??? Ilyen alapon felkérnék minden pártot határolódjanak el a buziktól. vagy a visszaeső bűnözőktől.

fingfűrészelés.

amiért például a cekcujális perverziók között is vannak fokozatok.
amíg buzik, fétisiszták, szadomazósok, satöbbi csinálják a saját dolgukat, addig lehet mondani, hogy kit érdekel, hogy neki mások a szokásai?
na de azért a pedofilt már csak addig rugdosom, amíg mozog, pedig ő is csak a saját vágyait elégítené kifele.

ez a takonybanda a politikai élet pedofilja.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #955 Dátum: 2007 Február 11, 17:24:56 »

Van ezer ember akiknek van egy bizonyos véleményük, és ezt hangoztatják. azon ellehet vitatkozni, hogy a véleményük jó vagy sem.
Ezt az ezer embert elítéli egy olyan ember aki belehazudik a pofádba hogy ő jót akar neked, ő a haverod, majd simán hátbaszúr és eladja a fejed fölül a házadat.

Ezt a "felkérek mindenkit határolódjon el" dumát sem értem.  Mi van akkor ha van ezer ember akinek más a véleménye??? Ilyen alapon felkérnék minden pártot határolódjanak el a buziktól. vagy a visszaeső bűnözőktől.

fingfűrészelés.

Amíg nem bántanak senkit, és nem lesznek egyre többen (pedig ez a tendencia...) Addíg nincs semmi baj. Csak mostanában máshogy néz ki a helyzet. Ráadásul sajnos ragályosak az újfasiszta, rasszista, vagy nevezzük bárminek nézetek! 

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #954 Dátum: 2007 Február 11, 17:21:03 »

fingfűrészelés.

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #953 Dátum: 2007 Február 11, 15:41:16 »

ehhez mit lehet hozzáfűzni?

lábjegyzetként megemlíteném a 97-98-as robbantás sorozatokat, amelyek a 98-as hatalomátvétel után hirtelen megszűntek.
Mit? Fideszék igen jóban voltak a Kisgazdákkal, akik között volt minden skinhead anyja is. Ennyi faszságot mondjuk, mint amir ezek elszónokoltak, ritkán hallani egyszerre, de hát demokrácia van, és nem a Parlament előtt akartzak demonstrálni...

Bácsi Győző
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #952 Dátum: 2007 Február 11, 12:59:38 »

én láttam olyat is, anno. itthon.
de nem hiszem, hogy ezt kellene visszasírni.
cserébe lassan több a cigány köztük, mint a fehér Cheesy ez sose fért a fejembe...

nekem voltak szkínhed haverjaim, mindegyiken éreztem a kisebbrendűségi komplexust.
bár az egyiknek most a dohány uccában kocsmája van (egyszer betévedtünk hozzá véletlenül), szóval nem kell leírni őket :-))

flex 'em all!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #951 Dátum: 2007 Február 11, 12:55:41 »

""Felháborító arcátlanság az, amit Hiller István mai sajtótájékoztatóján művelt. A szocialista kormány által irányított rendőrség tette lehetővé a Vér és Becsület mai rendezvényét. Az Orbán-kormány hivatali ideje alatt egyetlen ilyen felvonulásra sem kerülhetett sor" - hangsúlyozta Szijjártó Péter szóvivő."
erre?! hát egész sok mindent hozzáfűzhetnék... Smiley de majd Ti megteszitek, remélem Smiley

ehhez mit lehet hozzáfűzni?

lábjegyzetként megemlíteném a 97-98-as robbantás sorozatokat, amelyek a 98-as hatalomátvétel után hirtelen megszűntek.

flex 'em all!
Oldalak: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 44
Nyomtatás

Ugrás: