www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 13:58:06
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
IQ történelem
Oldalak:
1
...
14
15
16
17
18
[
19
]
20
21
22
23
24
...
44
Szerző
Téma: IQ történelem (Megtekintve 532683 alkalommal)
Pityubacsi
Re: IQ történelem
«
Hozzászólás #1030 Dátum:
2007 Március 01, 09:31:57 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Március 01, 09:09:21
ne zsidózz már annyit! A sok mellébeszélésed miatt azt álmodtam, hogy deportálásra váró zsidó voltam a harmincas években németországban. Szerencsére nincs kormányzár a fánin, mert álmomban azzal sikerült meglógnom (a kulcsot már elvették és zsinórokat kellett összeillesztenui.
beteg álmaid vannak... :-))
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
partizán
«
Hozzászólás #1029 Dátum:
2007 Március 01, 09:09:21 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 28, 18:23:25
még röhögsz is, Te antiszemita szemét!:) Sírnod kellene és megtalálni a valódi ellenséget és legyőzni!:)
ne zsidózz már annyit! A sok mellébeszélésed miatt azt álmodtam, hogy deportálásra váró zsidó voltam a harmincas években németországban. Szerencsére nincs kormányzár a fánin, mert álmomban azzal sikerült meglógnom (a kulcsot már elvették és zsinórokat kellett összeillesztenui.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Pityubacsi
Re: Jó reggelt :)
«
Hozzászólás #1028 Dátum:
2007 Március 01, 08:31:01 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 28, 23:38:13
faszom, grafomániás állat.
saját tapasztalatból azt mondom, hogy ha jó szakember vagy, akkor ugathatsz bárhol, úgysem basznak ki.
egy közepes esztergályos biztosan szopja a faszt, mint ahogy az írás is mondja.
dehát mint a régi dakota közmondás is mondja: "tedd magad nélkülözhetetlenné"
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
IQ23
Jó reggelt :)
«
Hozzászólás #1027 Dátum:
2007 Február 28, 23:38:13 »
Munkavállalói öntudatvesztés
07-02-27 - 2007. febr. 27. 13:50 | szelsokozep
A dolgozók helyzete hazánkban és a világban, nemcsak a fejlett világban, hanem a fejlődő országokban is rettenetes. (Az Újbeszél szótár legfrissebb kiadásához tartozó érdekesség, hogy fejlődő országoknak nevezzük azokat, melyek egyáltalán nem fejlődnek, mégpedig miattunk, akik így hívjuk őket.) Sok helyütt a dolgozóknak semmiféle joguk sincs, de ez ma már nem is különösebben érdekli az embereket. A fejlődő országokban például a gyerekek már 12 évesen dolgoznak, de a fejlett országokban sem sokkal jobb a helyzet. Emlékezzünk csak a Franciaországi zavargásokra, amelyek azért alakultak ki, mert a munkajogi törvényeket akarta a kormány módosítani, aminek az lett a következménye, hogy lángbaborultak a külvárosok hetekre. Nálunk más a helyzet, itt a társadalom egyetlen csoportja sem mer tenni azért, hogy javuljon a helyzet. Nem emelik fel a szavukat akkor se, ha nekik van igazuk. Itt a dolgozó kussol, ezért bármit meg mernek vele tenni, többek közt azt is, hogy feketén dolgoztatják, vagyis nem jelentik be őket. Ezért nincsenek jogaik, hisz elvben léteznek, papíron viszont nem. A törvényesség határán táncoló társadalom a Kádár rendszer nehéz öröksége.
Egzisztenciális rettegés van. Ha pedig a dolgozók elmennek egy másik munkahelyre, akkor ott még kevésbé mernek pofázni, hiszen vissza kell kapaszkodniuk a létbiztonság közegébe, magyarul a kifizetetlen számláik mellett már nem szólnak egy árva-kurva szót se a szerencsétlenek. És nincsen a társadalomban egy csepp szolidaritás sem, ami szintén az előző rendszer hagyatéka. Amikor is belekényszerítették az embereket a munkásőrségbe, a munkahelyi pártszervezetekbe, a KISZ-be, a termelőszövetkezetekbe meg a felülről vezérelt szakszervezetekbe. Az emberek pedig a kollektivizmus-kényszerből a kollektivizmust kezdték el gyűlölni, nem pedig a kényszert. A rendszerváltást és az azzal járó szabadságot úgy élték meg, hogy végre nem muszá
ly
j
közösségben gondolkodni, és lám, felragyogott reánk az individualizmus hajnala. A rendszerváltó propaganda sokat segített abban, hogy az emberek a kollektivizmust hibáztassák. Ezzel az írmagvát is kiirtották a szolidaritásnak. Manapság, ha kirúgnak valakit a munkahelyéről, akkor a többiek fülüket, farkukat behúzzák és csendesen örülnek, hogy nem õket tették ki. Egyszerûen nincs példa rá, hogy a dolgozók egységesen emelnék fel a hangukat a törvénytelenségek és a kizsákmányolás ellen. Most Baján mintha mégis elkezdődött volna valami? Egy olyan szervezet jött létre, ami segít, ha jogtalanság éri a dolgozókat. Egyrészt jogi tanácsot adnak, sőt sokszor munkaügyi pereket indítanak. Másrészt demonstrációkat szerveznek, rossz hírét keltik a jogsértő cégnek. Úgy néz ki, hogy ez a tevékenység Budapesten is meg fog valósulni, bár egyelőre még gyerekcipőben jár. Az email-címük, ahol fel lehet venni velük a kapcsolatot:palo.dat@gmail.com
Mindenesetre itt a Kárpát-medencében legalább annyira fenyeget minket a multinacionális nagyvállalatok hatása és a munkavállalói morál teljes hiánya, mint amint az a harmadik világban tapasztalható. Zuhanunk és csak az a kérdés: maradt-e bennünk egy cseppnyi öntudat apáinkéból, akik a jogainkat kivívták ahhoz, hogy ezeket a jogokat megvédelmezzük? Ha nem, akkor nem is érdemlünk mást. Talán el kell majd veszítenünk ezeket a jogokat ahhoz, hogy felismerjük, milyen jó is volt, amikor még élveztük őket. Mi is csupán tőke-gyarmat vagyunk, nemcsak a harmadik világ. Sokkal jobban élünk, mint ahogy azokon a vidékeken élnek az emberek, de ha nem emeli fel senki a szavát, és nem védi meg senki az elemi érdekeit törvényes eszközökkel, akkor menthetetlenül oda fogunk jutni, ahová a harmadik világ lakói.
nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is...
IQ23
«
Hozzászólás #1026 Dátum:
2007 Február 28, 23:22:11 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Február 28, 18:47:50
az apacsoknak mi a fasz közük van a dakotákhoz?
az egyik hegyi-, a másik alföldi indián.
hú hogy véded őket! :-) gyanús..........
nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is...
Pityubacsi
«
Hozzászólás #1025 Dátum:
2007 Február 28, 18:47:50 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 28, 18:26:05
én például elcsíptem egy infót, hogy az apacsok maradványa szétszóratásuk után nálunk telepedett meg és azóta teljes mértékben átszőtték a magyar uralkodó elitet ármánykodásukkal és a színfalak mögött hatalmas a világ sorsát eldöntő háborút vívnak éppen a fideszbe beépült dakota törzsszövetséggel. GONDOLTAD VOLNA?
az apacsoknak mi a fasz közük van a dakotákhoz?
az egyik hegyi-, a másik alföldi indián.
flex 'em all!
partizán
«
Hozzászólás #1024 Dátum:
2007 Február 28, 18:26:05 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 28, 18:23:25
még röhögsz is, Te antiszemita szemét!:) Sírnod kellene és megtalálni a valódi ellenséget és legyőzni!:)
én például elcsíptem egy infót, hogy az apacsok maradványa szétszóratásuk után nálunk telepedett meg és azóta teljes mértékben átszőtték a magyar uralkodó elitet ármánykodásukkal és a színfalak mögött hatalmas a világ sorsát eldöntő háborút vívnak éppen a fideszbe beépült dakota törzsszövetséggel. GONDOLTAD VOLNA?
«
Utoljára szerkesztve: 2007 Február 28, 18:29:35 írta partizán
»
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #1023 Dátum:
2007 Február 28, 18:23:25 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 28, 14:31:53
[ úgyröhögtem leestem a székről szmájli ]
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
IQ23
«
Hozzászólás #1022 Dátum:
2007 Február 28, 14:31:53 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 28, 14:29:31
IQ. bakker! Nem tudunk olyan témát találni, hogy 10 hozzászólás után ne a zsidóknál lennénk.
[ úgyröhögtem leestem a székről szmájli ]
partizán
«
Hozzászólás #1021 Dátum:
2007 Február 28, 14:29:31 »
IQ. bakker! Nem tudunk olyan témát találni, hogy 10 hozzászólás után ne a zsidóknál lennénk.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
IQ23
«
Hozzászólás #1020 Dátum:
2007 Február 28, 12:28:04 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Február 28, 12:11:17
felszögelték a srácot, a nép nem lázadt fel, tehát helyes döntést hoztak az uralkodók.
pont.
pongyola megfogalmazás, de igaz!
)
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Február 28, 12:12:20
pedig a zsidók megveszi kilóra nem az országot, hanem a világot.
bár így lenne, mi a nagy cserpákunkkal királyok lennénk :-))
Az álcázás nagymesterei
Pityubacsi
«
Hozzászólás #1019 Dátum:
2007 Február 28, 12:12:20 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 28, 11:22:13
én nem hiszek a külső ellenség megveszi az országot elméletben. Könnyű erre mindent ráfogni...
pedig a zsidók megveszi kilóra nem az országot, hanem a világot.
bár így lenne, mi a nagy cserpákunkkal királyok lennénk :-))
flex 'em all!
Pityubacsi
«
Hozzászólás #1018 Dátum:
2007 Február 28, 12:11:17 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 28, 11:40:07
És ebben Te olyan biztos vagy??? Honnan ez a történelmi éleslátás? Esetleg csalás mentes népszavazás döntött a megfeszítésről? És persze a szavazócédulák a mai napig ellenőrizhetőek? Vagy esetleg egy "könyvből" veszed a megdönthetetlen bizonyítékodat melyet azok írtak akik megfeszítették és melyről már bebizonyosodott hogy tele van csúsztatással,manipulációval, valamint találtak olyan tekercseket melyeket kihagytak belőle
mellesleg szöges ellentétben vannak az ott leírtakkal?
Ne légy Naív! demokrácia egy farizeusok uralta világban????!
Tényleg azt hiszed változott valami? csak a módszerek változtak! a cél nem!
felszögelték a srácot, a nép nem lázadt fel, tehát helyes döntést hoztak az uralkodók.
pont.
flex 'em all!
IQ23
«
Hozzászólás #1017 Dátum:
2007 Február 28, 11:51:51 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 28, 11:22:13
én nem hiszek a külső ellenség megveszi az országot elméletben. Könnyű erre mindent ráfogni...
Nem??? akkor mivel magyarázod hogy annyi háborút vezettek ellenünk a Németek? Ha 907 után
miután kimondatott hogy a Magyarokat el kell pusztítani!
az általuk indított háborút elvesztvén, rá 150 évvel folyamatosan támadtak, vagy ha épp béke volt és a segítségük "kellett" volna nem küldtek semmit. Ha ezt a történelmi tényt elfogadod, hogy vezettek ellenünk sok-sok évig háborút, akkor nem vonhatod kétségbe, hogy a 907-ben "eldöntött" eszméjükről nem mondtak le! Ha már ezzel is tisztában vagy akkor mért gondolod, hogy csak egyféle módszerrel (háború) operáltak, mikor vannak sokkal kifinomultabb, kevesebb véráldozatot kívánó megoldások is! Ebben nincs logokai bukfenc, míg a Te elgondolásod egy szemellenzős logika szülötte.
Egyébként meg nem értem mért írod hogy nem hiszel a külső ellenség megveszi az országot, mikor ma is ez megy!
IQ23
«
Hozzászólás #1016 Dátum:
2007 Február 28, 11:40:07 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Február 28, 11:05:17
mind a két fickót a többség ítélte el.
avagy a többség által delegált képviselők.
És ebben Te olyan biztos vagy??? Honnan ez a történelmi éleslátás? Esetleg csalás mentes népszavazás döntött a megfeszítésről? És persze a szavazócédulák a mai napig ellenőrizhetőek? Vagy esetleg egy "könyvből" veszed a megdönthetetlen bizonyítékodat melyet azok írtak akik megfeszítették és melyről már bebizonyosodott hogy tele van csúsztatással,manipulációval, valamint találtak olyan tekercseket melyeket kihagytak belőle
mellesleg szöges ellentétben vannak az ott leírtakkal?
Ne légy Naív! demokrácia egy farizeusok uralta világban????!
Tényleg azt hiszed változott valami? csak a módszerek változtak! a cél nem!
partizán
«
Hozzászólás #1015 Dátum:
2007 Február 28, 11:22:13 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 28, 10:38:53
Itt az egyik fő probléma, hogy elhitetik velünk/veletek hogy "csak" belső ellenség az oka mindennek és a király halálok mind szerencsétlen véletlenek. Abban az időben mikor nem volt írásbeliség (vagy tiltva volt, vagy latin volt) milyen fokon álhatott a nyomozás??? Mikor nem volt tömegtájékoztatás? Mikor azt hitettek el bárkivel amit akartak? Miről berszélünk?
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Pityubacsi
«
Hozzászólás #1014 Dátum:
2007 Február 28, 11:05:17 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 28, 10:39:24
vagy a kisebbség rémuralma
mind a két fickót a többség ítélte el.
avagy a többség által delegált képviselők.
flex 'em all!
IQ23
«
Hozzászólás #1013 Dátum:
2007 Február 28, 10:39:24 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Február 28, 10:35:50
sőt, szokratészt is koncepciós perben ítélték el.
nem tetszett a búrájuk sokaknak, ezért megitatták velük a bürköt vagy felszögezték a kersztre.
nem ez volna az igazi demokrácia? a többség uralma?
vagy a kisebbség rémuralma
IQ23
«
Hozzászólás #1012 Dátum:
2007 Február 28, 10:38:53 »
Itt az egyik fő probléma, hogy elhitetik velünk/veletek hogy "csak" belső ellenség az oka mindennek és a király halálok mind szerencsétlen véletlenek. Abban az időben mikor nem volt írásbeliség (vagy tiltva volt, vagy latin volt) milyen fokon álhatott a nyomozás??? Mikor nem volt tömegtájékoztatás? Mikor azt hitettek el bárkivel amit akartak? Miről berszélünk?
Pityubacsi
«
Hozzászólás #1011 Dátum:
2007 Február 28, 10:35:50 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 28, 10:25:09
Jézus urunkat is "cselszövéses-korrupciós perben" ítélték el. Mi változott volna??
sőt, szokratészt is koncepciós perben ítélték el.
nem tetszett a búrájuk sokaknak, ezért megitatták velük a bürköt vagy felszögezték a kersztre.
nem ez volna az igazi demokrácia? a többség uralma?
flex 'em all!
IQ23
«
Hozzászólás #1010 Dátum:
2007 Február 28, 10:25:09 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 28, 09:47:04
Hát itt a nagy farokság! Szerintem külsQ ellenség sohasem ártott nekünk annyit mint a belsQ ellentéteink! Mátyás után egy európai nagyhatalmat sikerült pár év alatt szétzülleszetni.
Bizánc meg mikor is támadt minket? Annak ép elég baja volt az iszlámmal. Nagyívben leszarta mi van nálunk.
Szóval a külsQ ellenség által irányított bomlasztóK? Akkoriban ez még nem dívott, sokkal inkább és erre is céloztam a feudális anarchia. Németkenél is ez volt ami a legjobban bomlasztott. Ráadásul azért estek is egymásnak a nyugat-euróüpai nagyhatalmak is rendesen.
Te bitang! Méghogy külső ellenség nem ártott! kapásból tudok 2 olyan uralkodót mondani akiknek hitvallásuk volt a Magyarok kiírtása. mindkét oldalon egyet-egyet. A pápák áldozatos munkájáról ne is beszéljek. Ezeknek a nagyhatalmú uraknak, meg igen könnyű volt csellel,erőszakkal,fenyegetéssel, pénzel olyan "belső" embereket találni, akik szították a feszültséget. Nézzük meg kik is voltak ezek. Te mikor hivatkozol arra az orbitális baromságra hogy a Magyarok "mindig is széthúztak",
ennél már csak az az elkeserítőbb, hogy történelmi alultápláltságod okán még el is hiszed!
nem veszed figyelembe azt a tényt hogy az úgynevezett "polgárok, városlakól, nemesek, királyi udvarhoz tartozó tanácsadók" azok mind-mind nem Magyar "állampolgárok" voltak hanem betelepített idegen főurak. Kiknek céljaik világosak. Mért gondolod egyébként hogy akkoriban nem dívott az ilyesmi.........
mintha ezzel azt mondanád, akkoriban nem volt szokás levegőt venni, vagy asszonyt verni
Még sekszpír is ír cselszövésről a lír királyban. Szóval ezt nem tudom elfogadni, hisz ha már itt tartunk Jézus urunkat is "cselszövéses-korrupciós perben" ítélték el. Mi változott volna??
partizán
«
Hozzászólás #1009 Dátum:
2007 Február 28, 09:47:04 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 28, 09:27:48
Ezt hogy érted?? Mert nálunk ugye "támadtak" a Német-Római császárság, a Bizánci császárság, illetve az általuk kiképzett/irányított bomlasztó megvezetett belső mag. Ez 3 oldalról rágta hazánk gyönyörű aranyalmáját.
A németeknél kik rágták a fonnyadt paradicsomot???
Hát itt a nagy farokság! Szerintem külsQ ellenség sohasem ártott nekünk annyit mint a belsQ ellentéteink! Mátyás után egy európai nagyhatalmat sikerült pár év alatt szétzülleszetni.
Bizánc meg mikor is támadt minket? Annak ép elég baja volt az iszlámmal. Nagyívben leszarta mi van nálunk.
Szóval a külsQ ellenség által irányított bomlasztóK? Akkoriban ez még nem dívott, sokkal inkább és erre is céloztam a feudális anarchia. Németkenél is ez volt ami a legjobban bomlasztott. Ráadásul azért estek is egymásnak a nyugat-euróüpai nagyhatalmak is rendesen.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
IQ23
«
Hozzászólás #1008 Dátum:
2007 Február 28, 09:27:48 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 28, 08:31:23
Egyébként nem kell azért annyira ostorozni magunkat, németeknél is ugyanaz dívott Bismarckig mint nálunk.
Ezt hogy érted?? Mert nálunk ugye "támadtak" a Német-Római császárság, a Bizánci császárság, illetve az általuk kiképzett/irányított bomlasztó megvezetett belső mag. Ez 3 oldalról rágta hazánk gyönyörű aranyalmáját.
A németeknél kik rágták a fonnyadt paradicsomot???
partizán
«
Hozzászólás #1007 Dátum:
2007 Február 28, 08:31:23 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 27, 17:59:56
pont most olvasom Grandpiere K. Endre könyvét. Királygyilkosságok a címe. Eszméletlen dolgokat állít.
Az Árpádházi királyainkból (I. Istvánnal kezdve) 300 év alatt 24-et (!) "fogyasztottunk"
Habsburgból 400 év alatt 15-öt!
Az Árpádháziakból 7 került kiskorúként a trónra.
biztos nehéz volt egy 5 éves királyt befolyásolni.....
érdekes okfejtések vannak benne. majd odaadom, vagy bemásolom. csak 300 oldal
Hát, valóban elég káosz volt, amikor magyar uralkodóink voltak. Egyébként az a vicces,hogy a magyar történelemben mátyás után egy kézen mge lehet számolni a szuverén országyvezetést. Rákóczi, Kossuth, Káriolyi, Kun Béla és Horthy.
Egyébként nem kell azért annyira ostorozni magunkat, németeknél is ugyanaz dívott Bismarckig mint nálunk.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
IQ23
«
Hozzászólás #1006 Dátum:
2007 Február 27, 17:59:56 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 27, 13:47:55
és azt tudtad, hogy a honfoglaló magyarság lényegében egy kósza szövetség volt? nyomassunk már egy kis történeklmi anyázást!:)
pont most olvasom Grandpiere K. Endre könyvét. Királygyilkosságok a címe. Eszméletlen dolgokat állít.
Az Árpádházi királyainkból (I. Istvánnal kezdve) 300 év alatt 24-et (!) "fogyasztottunk"
Habsburgból 400 év alatt 15-öt!
Az Árpádháziakból 7 került kiskorúként a trónra.
biztos nehéz volt egy 5 éves királyt befolyásolni.....
érdekes okfejtések vannak benne. majd odaadom, vagy bemásolom. csak 300 oldal
partizán
«
Hozzászólás #1005 Dátum:
2007 Február 27, 13:47:55 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Február 27, 11:36:39
És Bátor !
köcce Minde
gy
nkinek
és azt tudtad, hogy a honfoglaló magyarság lényegében egy kósza szövetség volt? nyomassunk már egy kis történeklmi anyázást!:)
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
IQ23
«
Hozzászólás #1004 Dátum:
2007 Február 27, 11:36:39 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 27, 11:15:29
ide is beírom,
Éljen a topikgazda, büszke Ákos barátunk!
És Bátor !
köcce Minde
gy
nkinek
partizán
«
Hozzászólás #1003 Dátum:
2007 Február 27, 11:15:29 »
ide is beírom,
Éljen a topikgazda, büszke Ákos barátunk!
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #1002 Dátum:
2007 Február 17, 11:42:25 »
Idézetet írta: Eszter - 2007 Február 17, 11:32:44
igen de gyurcsányra vissza is tolatna, nemúgy mint a kutyára. Azonkívül nem kérdezné meg a járókelőket, hogy mennyivel tartozik ezért azállatért és kinek kell fizetni!
viszont díjazná, ha a gazdája legalább akkora lendülettel dobná az árokba a dögöt, mint a román pasi.
No, hagyjuk, mert gusztustalan.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Eszter
«
Hozzászólás #1001 Dátum:
2007 Február 17, 11:32:44 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 17, 11:12:00
a román kutyákat már rutinból nyomja egy ilyen nem lenne gond.
igen de gyurcsányra vissza is tolatna, nemúgy mint a kutyára. Azonkívül nem kérdezné meg a járókelőket, hogy mennyivel tartozik ezért azállatért és kinek kell fizetni!
partizán
«
Hozzászólás #1000 Dátum:
2007 Február 17, 11:12:00 »
Idézetet írta: Eszter - 2007 Február 17, 11:02:17
Főleg ha az IQ segítene rajta picit.
a román kutyákat már rutinból nyomja egy ilyen nem lenne gond.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Eszter
«
Hozzászólás #999 Dátum:
2007 Február 17, 11:02:17 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Február 17, 09:32:41
szerintem az órorban igenis volt még erre oroszlán, innen szorultak lefelé, majd afrikába. Erről olvastam valamit, sajna a neten nem látom nyomát. Egyébként vadkan Imre herceget (Szent István fija) és Zrinyi Miklós haláláért felelős. Mindkét esetben idegenkezűség is felmerült, de mivel elég veszélyes vadászati módról volt szó, ezért nagyon benne volt a pakliban, hogy tényleg valami rosszul sikerült dolog lesz a vadászatból. Magyarán akinek nagy a vesztenivalója ne foglalkozzon fölöslegesen veszélyes dolgokkal. Ez olyan, hogy pl. a Hungária körúton naponta több száz robogós cikáz a kaminok között minden komolyabb baj nélkül, de gyanítom, hogy Gyurcsánynak elég lenne egyszer nekivágni és 50 méter után bent figyelne egy nyolctengelyes alatt.
Főleg ha az IQ segítene rajta picit.
partizán
«
Hozzászólás #998 Dátum:
2007 Február 17, 09:32:41 »
szerintem az órorban igenis volt még erre oroszlán, innen szorultak lefelé, majd afrikába. Erről olvastam valamit, sajna a neten nem látom nyomát. Egyébként vadkan Imre herceget (Szent István fija) és Zrinyi Miklós haláláért felelős. Mindkét esetben idegenkezűség is felmerült, de mivel elég veszélyes vadászati módról volt szó, ezért nagyon benne volt a pakliban, hogy tényleg valami rosszul sikerült dolog lesz a vadászatból. Magyarán akinek nagy a vesztenivalója ne foglalkozzon fölöslegesen veszélyes dolgokkal. Ez olyan, hogy pl. a Hungária körúton naponta több száz robogós cikáz a kaminok között minden komolyabb baj nélkül, de gyanítom, hogy Gyurcsánynak elég lenne egyszer nekivágni és 50 méter után bent figyelne egy nyolctengelyes alatt.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #997 Dátum:
2007 Február 17, 09:18:26 »
1000
ÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJEN!!
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #996 Dátum:
2007 Február 17, 09:18:03 »
999
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #995 Dátum:
2007 Február 17, 09:17:52 »
998
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #994 Dátum:
2007 Február 17, 09:17:42 »
997
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #993 Dátum:
2007 Február 17, 09:17:30 »
996
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #992 Dátum:
2007 Február 17, 09:17:15 »
995
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Pityubacsi
«
Hozzászólás #991 Dátum:
2007 Február 16, 22:16:08 »
Idézetet írta: ABF-932 - 2007 Február 16, 17:14:33
Off
National Geograficon varacskos disznó símán leverte oroszlánt. Persze ez nem az általános gyakorlat..
On
helyes!
bár macskánk van, de a malacokat is csípjük nagyon.
a vasas dzsippó bácsinál, akihez visszük a lomot, cserébe autóalkatrészeket bányászunk, vannak többek között malacok is. (meg lovak, meg pipi, meg kecske, meg szamár)
nagyon jó arcok a kis röfögők.
flex 'em all!
Oldalak:
1
...
14
15
16
17
18
[
19
]
20