www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 09:59:31

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 44
Nyomtatás
Szerző Téma: IQ történelem  (Megtekintve 532120 alkalommal)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1190 Dátum: 2007 Március 22, 10:25:24 »

....ja és olyan sokáig élt, hogy mindkettő (pajesz és fallosz) már a földig ért!

igen. Mert Ő alapítótag volt Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #1189 Dátum: 2007 Március 22, 10:21:07 »

...kedvenc kocsmája pedig a -környéken már akkoriban is igen hírhedt- ANTISZEM ITATÓ volt! Grin

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában

« Hozzászólás #1188 Dátum: 2007 Március 22, 10:18:57 »

Muszáj volt Neki pajeszt viselnie egy rövid ideig, mert mikor az aranyborjút is megették őseid, kénytelen volt elrejtőzni közöttük. Méltán híres hatalmas falloszát azonban soha nem érintette metszőkés Smiley

....ja és olyan sokáig élt, hogy mindkettő (pajesz és fallosz) már a földig ért!

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1187 Dátum: 2007 Március 22, 10:14:15 »

És eskü közben ősapád pájeszát lengette a szél!:)

Muszáj volt Neki pajeszt viselnie egy rövid ideig, mert mikor az aranyborjút is megették őseid, kénytelen volt elrejtőzni közöttük. Méltán híres hatalmas falloszát azonban soha nem érintette metszőkés Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad

« Hozzászólás #1186 Dátum: 2007 Március 22, 10:12:35 »

Pajeszos Turulkacsa! Ez kóser. Ez teccik! Grin

Egyébként az "ámerikába szakadt" kacsarokon sokra vitte. Elég, ha rákerestek a neten:

DUCKtor-Zavodszky.com

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1185 Dátum: 2007 Március 22, 10:12:16 »

partizán. Megfigyelted-e már milyen könnyű az általad használt "logó"-t átalakítani fehér mezőben 2 egymásra fordított kék háromszöggé alakítani???!

Te filoszemita Teeeee!  Smiley

Kérlek ne zsidózz! EZ bánt!
:O

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1184 Dátum: 2007 Március 22, 10:08:39 »

partizán. Megfigyelted-e már milyen könnyű az általad használt "logó"-t átalakítani fehér mezőben 2 egymásra fordított kék háromszöggé alakítani???!

Te filoszemita Teeeee!  Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1183 Dátum: 2007 Március 22, 10:07:12 »

Te pimasz! Az történt, hogy miután mindent elloptatok és felzabáltatok előlünk/tőlünk, míg mi a földeinken dolgoztunk és vadásztunk, kénytelen kelletlen az egyetlen megmaradt harcikacsára felesküdtünk és megválasztottuk totem állatunknak. Majd kikergettünk titeket a földről. Erre persze a Te kollektív családi tudatod máshogy emlékszik. Már csak az a kérdés mért "sváb"bogár a Ti totemetek?  Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1182 Dátum: 2007 Március 22, 10:05:52 »

szerintem egyszerűen csak azért volt a kedvencetek a kacsa, pontosabban a liba, mert az étlapon más tisztátalan állat nem szerepelhetett.Smiley

Te pimasz! Az történt, hogy miután mindent elloptatok és felzabáltatok előlünk/tőlünk, míg mi a földeinken dolgoztunk és vadásztunk, kénytelen kelletlen az egyetlen megmaradt harcikacsára felesküdtünk és megválasztottuk totem állatunknak. Majd kikergettünk titeket a földről. Erre persze a Te kollektív családi tudatod máshogy emlékszik. Már csak az a kérdés mért "sváb"bogár a Ti totemetek?  Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1181 Dátum: 2007 Március 22, 09:36:34 »

Ősi, családi totem állatunk a bepipázott "turul"kacsa.

Tehát kb az i.e. V.században a mai Lengyelország területén (ami akkor még szkíta fenhatóság alatt volt) születtek őseim, kiknek totem állatuk volt a harcikacsa. Mikor a nemzetség annyira túlszaporodott, hogy elkerülhetettlené vált a "kivándorlás" akkor szakadtak 3 felé. Egyik ág elindult nyugatnak (ezekből lettek az ún. "Gall kakas"-ok. Gall mert Galíciából jövék és kakas mert a kacsát rosszul fordították le) A másik ág ewlindult keletnek majd  átkelve a Berring szororson, Amerikába települtek ahol megalapították a sámánkacsák törzsét (más néven:nyavajó indánok) melynek totem állata lett a "mariskát" füstölő kacsa. (ez látszik a képen, pusztán tiszteletből) A harmadik ág pedig a Kárpát hazába jött. (na Nekik vagyok leszármazottja. Amit mi sem bizonyít jobban, minthogy oviban is kacsamáj volt a jelem)

kápís?!  Smiley

szerintem egyszerűen csak azért volt a kedvencetek a kacsa, pontosabban a liba, mert az étlapon más tisztátalan állat nem szerepelhetett.Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1180 Dátum: 2007 Március 22, 09:06:18 »

te, tezsó!
ezt a cigizős kacsát, ami most a képed, mintha valami jenki dolgokon láttam volna kislány koromban.
akkor most hogyan is vagy a szkiíta meg avar őseiddel, akik lengyelországból származtak?

Ősi, családi totem állatunk a bepipázott "turul"kacsa.

Tehát kb az i.e. V.században a mai Lengyelország területén (ami akkor még szkíta fenhatóság alatt volt) születtek őseim, kiknek totem állatuk volt a harcikacsa. Mikor a nemzetség annyira túlszaporodott, hogy elkerülhetettlené vált a "kivándorlás" akkor szakadtak 3 felé. Egyik ág elindult nyugatnak (ezekből lettek az ún. "Gall kakas"-ok. Gall mert Galíciából jövék és kakas mert a kacsát rosszul fordították le) A másik ág ewlindult keletnek majd  átkelve a Berring szororson, Amerikába települtek ahol megalapították a sámánkacsák törzsét (más néven:nyavajó indánok) melynek totem állata lett a "mariskát" füstölő kacsa. (ez látszik a képen, pusztán tiszteletből) A harmadik ág pedig a Kárpát hazába jött. (na Nekik vagyok leszármazottja. Amit mi sem bizonyít jobban, minthogy oviban is kacsamáj volt a jelem)

kápís?!  Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1179 Dátum: 2007 Március 22, 08:52:02 »

te, tezsó!
ezt a cigizős kacsát, ami most a képed, mintha valami jenki dolgokon láttam volna kislány koromban.
akkor most hogyan is vagy a szkiíta meg avar őseiddel, akik lengyelországból származtak?

igen, galíciáner, bár erre Áky harap!:)

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1178 Dátum: 2007 Március 21, 22:31:16 »

Smiley
naja

te, tezsó!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1177 Dátum: 2007 Március 21, 18:12:27 »

Drága "nyelvészkém", alias Öcsém!

Smiley

naja

« Hozzászólás #1176 Dátum: 2007 Március 21, 14:33:01 »

Kezdetben vala az ige. És az ige Istennél vala. És Isten vala az ige.

Drága "nyelvészkém", alias Öcsém!

...az imént kikértem a témával kapcsolatosan a finn nyelvészeti miniszter véleményét, melynek zanzásított kivonatát az alábbiakban olvashatod:

(Idézet a "hivatalos" válaszként kapott levélből)

Kedves Magyar Barátaim!

Az "ige" ebben a szövegkörnyezetben főnév! Tehát a "főnév" istennél volt, igy -tovább elemezve- Isten volt a "FŐ"név.

Tehát:
ISTEN=FEJ (fő)
FŐ=forr, lobog

Tehát Isten egy forró fejű valaki volt (persze itt most senkit nem szeretnénk megbántani a hívők közül)!
Forró fejű Istenük pedig csak a finneknek és a magyaroknak volt (ill. van)!

Üdvözlettel: KIMI RAJTKŐ-nen
-Idézet bezárva-

Ez szerintem is inkább a finnekre (finn-ugorokra) jellemző, mint egyéb nemzetségekre! Grin

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1175 Dátum: 2007 Március 21, 11:51:50 »

nekem szimpatikusabb a finn vonal vonal mint a sémita déli. Nem is értem, hogy eztr kik erőltetik?Smiley Holnap kiderül, hogy árpád nem is árpád, és nem is a vereckei hágón, hanem a vörös tengeren vezette a magyarokat a kárpátmedncébe:)

Ne gyalázd az őseimet te kazár kutya.  Milyen sémita vonalról beszélsz???!  Na elmondom hogy volt. Csak az okulásotokra.

Kezdetben vala az ige. És az ige Istennél vala. És Isten vala az ige.

Na most miután megteremtette a világot, benne az embert akit felruházott tudással és megformálta a nyelvét. Ez a nyelv ragozó nyelv volt. Kialakult a becsületes, jóképű, szorgalmas, büszke faj (ennek leszármazottai a Magyarok). Ezt a fajt hívták szkítának. Éltek éldegéltek boldogságban-békességben, mikor megjhelentek a sémi népek, akik igen agresszívek és erkölcstelenek (liberálisok) voltak. Ezen fajt a szkíták sagkuga-nak (feketefejű ellenségnek) nevezték. Ez a faj tönkrebaszta az akkori kultúrát, háborúskodott, kitalált (értsd: lopott mindenhonnan)  egy saját nyelvet (ami tökre gagyi), egy saját történelmet (Mózessel, Ábrahám  meg ehhez hasonló balfékekkel) és saját vallást (vallás =vállalás. Namost megkérdezném mit is vállalnak ezek?!) Tulajdonképpen amihez csak hozzáértek, az rothadásnak indul(t), vagy már éppen el is rohadt.
Na kábé ennyit érdemes tudni.  Smiley)

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1174 Dátum: 2007 Március 21, 09:27:37 »

nekem szimpatikusabb a finn vonal vonal mint a sémita déli. Nem is értem, hogy eztr kik erőltetik?Smiley Holnap kiderül, hogy árpád nem is árpád, és nem is a vereckei hágón, hanem a vörös tengeren vezette a magyarokat a kárpátmedncébe:)

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1173 Dátum: 2007 Március 21, 09:25:39 »

Hogy is van ez...?
így-úgy-amúgy

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1172 Dátum: 2007 Március 21, 09:25:20 »

A Tanácsköztársaság folyamatos külső nyomás alatt állt, és bár vívott néhány sikeres hadjáratot, a több irányból szorongató túlerővel szemben végül július 31-én összeomlott.Magyarország egész területét megszállták a világháborút megnyerő antant-országok csapatai.

ha így állt volna a dolgopkhoz Horthy is, akkor nem így állnánk...

Ja, igazi KISZeshez méltóan máig hordtam a kokárdát!:)

« Hozzászólás #1171 Dátum: 2007 Március 21, 08:50:52 »

Egy kis történelmi "visszaemlékezés":

88 éve történt........régen ünnepeltették velünk.............ma már ki emlékszik?

(részlet a wikipédiából)

A tanácsköztársaság Magyarország államformája volt 1919. március 21-től 1919. augusztus 1-jéig. (Ezzel párhuzamosan a Magyar Népköztársaság elnevezés is használatban volt.)
1919. március 21-én az antant-hatalmak által küldött ultimátum hatására – amely a román közigazgatás kiterjesztését írta elő a Tisza vonaláig - lemondott az addigi polgári demokratikus koalíciós kormány, a gyengülő szociáldemokraták pedig bevonták az addigra a munkások körében megerősödött Magyar Kommunista Pártot a hatalomba: a két párt egyesült és kikiáltották a Tanácsköztársaságot, létrejött a proletárdiktatúra.
Orosz mintára munkástanács-igazgatást vezettek be az üzemekben, köztulajdonba vették a lakóházakat, szállodákat, oktatási intézményeket, üzleteket, végül pedig a földbirtokok szocializálásáról jelent meg rendelet. Mindez új problémák tömegét hozta felszínre a mindennapi élet és a termelés, elsősorban a frissen létrehozott magyar Vörös Hadsereg ellátása tekintetében.
A Tanácsköztársaság folyamatos külső nyomás alatt állt, és bár vívott néhány sikeres hadjáratot, a több irányból szorongató túlerővel szemben végül július 31-én összeomlott. Magyarország egész területét megszállták a világháborút megnyerő antant-országok csapatai.

...ja és lassan jön (régi nagy Huhünnepeink közül) április 4.

Kérem az önkényuralmi jelképek fikázásának mellőzését (HEINEKKEN FOREVER!) Grin

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

« Hozzászólás #1170 Dátum: 2007 Március 21, 07:28:16 »

Ez kell az Öcsémnek! HAJRÁ!

TÉNYLEG Q*RVA JÓ! Grin

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1169 Dátum: 2007 Március 20, 20:23:42 »

Ez kurrrva jó!  Grin
http://youtube.com/watch?v=Otcj0rLZpYc
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1168 Dátum: 2007 Március 19, 07:59:32 »

Én vidéken élek, és nem egy kétmilliós városban... És még csak nem is Pest környékén, hanem a "sötét" Szabolcs-Szatmár-Beregben (ami egyébként igencsak nem sötét, és szeretnivaló helyekkel van tele, ellenben a sok más, civilizáltnak mondott nagyvárossal...). De nem is próbálok a pesti problémákkal kapcsolatban ideológiákat gyártani. Ennyit a beszűkült agyamról.
A háztájizás most is ugyanúgy megy, mint akkor. Már ha érdemes valamiért, minekutána a tehéntartás már csak nyűg a tej lenyomott ára miatt, és a disznótartás sem éri meg, mert a hús sem megy túlzottan jónak mondható áron.
De van olyan kollégám, aki nagyban uborkázik otthon, nekünk is van egy kisebb meggyesünk, és mindenki próbál boldogulni úgy-ahogy...

A tsz-ek vezetése meg jó 70%-ban jó káderek kezén volt, akik tudvalevőleg jó pártkatonák, de csapnivaló szakemberek voltak. Dilettánsok.

Ne haragudj, de nekem úgy tűnik. hogy egy abszolút működésképtelen, sokszor a józan ész ellenében működött, de természetszerűleg elbukott mechanizmust próbálsz visszasírni, kozmetikázni.

Ha te azt mondod, hagyjuk a parasztromantikát, én mondhatom, hogy hagyjuk már ezt a balos-forradalmas-proletár-csegevara romantikát úgyszint.

Ha anno a parasztságot békén hagyják, és nem jön a 40 év kanyar, biztos, hogy jelenleg 21. századi színvonalon termelne az a réteg úgy, mint minden más ny-európai országban.
Igen, lennének termelőszövetkezetek is. De amiket te említesz, mind erőszakos beszervezéssel, és nem a parasztság érdekei, igényei által létrehozott szövetkezetek.

És ez a nagy hiba szerintem abban, amikor te a tsz-eket emlegeted olyan meleg hangon.

A poénjaim, amiket megeresztettem neked, igen szarok voltam, az igazság az, hogy első olvasat után nem is annak szántam volna, mert nem hittem a szememnek. De bocs a hangnemért, legközelebb tényleg megpróbálok ügyelni erre.

most percalapon 6 forintért netezek, úgyhogy részletesen majd a munkahelyről reagálok. Ja, és itt mindenki állanddóan túlzásokra ragadtatja magátés általában olyan álláspontra jut dolgokkal kapcsolatban, amivel amúgy nehezen tud azonosulni.Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1167 Dátum: 2007 Március 19, 01:05:54 »

Én vidéken élek, és nem egy kétmilliós városban... És még csak nem is Pest környékén, hanem a "sötét" Szabolcs-Szatmár-Beregben (ami egyébként igencsak nem sötét, és szeretnivaló helyekkel van tele, ellenben a sok más, civilizáltnak mondott nagyvárossal...). De nem is próbálok a pesti problémákkal kapcsolatban ideológiákat gyártani. Ennyit a beszűkült agyamról.
A háztájizás most is ugyanúgy megy, mint akkor. Már ha érdemes valamiért, minekutána a tehéntartás már csak nyűg a tej lenyomott ára miatt, és a disznótartás sem éri meg, mert a hús sem megy túlzottan jónak mondható áron.
De van olyan kollégám, aki nagyban uborkázik otthon, nekünk is van egy kisebb meggyesünk, és mindenki próbál boldogulni úgy-ahogy...

A tsz-ek vezetése meg jó 70%-ban jó káderek kezén volt, akik tudvalevőleg jó pártkatonák, de csapnivaló szakemberek voltak. Dilettánsok.

Ne haragudj, de nekem úgy tűnik. hogy egy abszolút működésképtelen, sokszor a józan ész ellenében működött, de természetszerűleg elbukott mechanizmust próbálsz visszasírni, kozmetikázni.

Ha te azt mondod, hagyjuk a parasztromantikát, én mondhatom, hogy hagyjuk már ezt a balos-forradalmas-proletár-csegevara romantikát úgyszint.

Ha anno a parasztságot békén hagyják, és nem jön a 40 év kanyar, biztos, hogy jelenleg 21. századi színvonalon termelne az a réteg úgy, mint minden más ny-európai országban.
Igen, lennének termelőszövetkezetek is. De amiket te említesz, mind erőszakos beszervezéssel, és nem a parasztság érdekei, igényei által létrehozott szövetkezetek.

És ez a nagy hiba szerintem abban, amikor te a tsz-eket emlegeted olyan meleg hangon.

A poénjaim, amiket megeresztettem neked, igen szarok voltam, az igazság az, hogy első olvasat után nem is annak szántam volna, mert nem hittem a szememnek. De bocs a hangnemért, legközelebb tényleg megpróbálok ügyelni erre.

jaja a hangnemed egy kalapszar, de egyébként jókat írsz!   Smiley

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #1166 Dátum: 2007 Március 18, 23:12:29 »

Te meg csípőből vagy ilyen szimpatikus?Smiley

Azért bírnám, ha érveket állítanál az én érveimmel szembe. Én öregapán is rühellte a TSZ-t az egyik, de a másik hitből szervezte.
Nem elég a világot szűklátókörűen személni, mert ahhoz idomul az agyunk is...Smiley

menjé már le vidékre és érdeklődj. Hát bizony 100ból 90 ember szeretné a TSZ-t vissza. Már csak azért is, mert a rendszerváltás után neki kevesebb lett, mint előtte volt. Le kellett mondania a háztájizásról, arról hogy jövedelmét saját szorgalomból ki tudja egészíteni.

És nagyon szeretem az érvek ütközését, tisztelj meg azzal, hogy érveket sorakoztatsz az érveimmel szemben. Ahogy ezt igen tiszteletreméltó módon IQval tesszük egy ideje.Smiley

« Utoljára szerkesztve: 2007 Március 18, 23:17:14 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1165 Dátum: 2007 Március 18, 13:41:08 »

akkor most veszel egy bálnamercit?
séródat letolod + ujjnyi vastag fuksz a nyakba, oszt haddszóljon :-))

nem ritusnak ami bejönne az egy dacia logan. Az a baja, hogy nem átlagos autóim vannak.Smiley

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1164 Dátum: 2007 Március 18, 13:30:54 »

találtam egy balekot, aki átvette.Cheesy
Mondjuk a legnagyobb balek én voltam, mert veteránt nem akkor kell pattintani, amikor már mindent megcsináltunk rajta, de beleuntam, mer ritus ha beszált, már rinyált, hogy rühelli. Neki olyan kell ami új és nagy.

akkor most veszel egy bálnamercit?
séródat letolod + ujjnyi vastag fuksz a nyakba, oszt haddszóljon :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1163 Dátum: 2007 Március 18, 13:27:49 »

elpattintottad?
tiktakkos topicot sikerült megoldani?
több kérdésem nincs :-)

találtam egy balekot, aki átvette.Cheesy
Mondjuk a legnagyobb balek én voltam, mert veteránt nem akkor kell pattintani, amikor már mindent megcsináltunk rajta, de beleuntam, mer ritus ha beszált, már rinyált, hogy rühelli. Neki olyan kell ami új és nagy.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1162 Dátum: 2007 Március 18, 13:10:47 »

Jóvan, nem baszogatlak. Én is csak azóta vagyok nagypofájú bogaras megint, hogy nincs fityó!:)

elpattintottad?
tiktakkos topicot sikerült megoldani?
több kérdésem nincs :-)

flex 'em all!
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1161 Dátum: 2007 Március 18, 13:00:55 »

az szépészeti célokat szolgált.

Jóvan, nem baszogatlak. Én is csak azóta vagyok nagypofájú bogaras megint, hogy nincs fityó!:)

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1160 Dátum: 2007 Március 18, 12:56:58 »

és ezért kellett lecsérélni a komplett frontot?Smiley A kockalámpa+hűtőrács életveszélyes?Smiley

az szépészeti célokat szolgált.

flex 'em all!
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1159 Dátum: 2007 Március 18, 11:54:15 »

viccesmókás zombi horror! Ha valaki unatkozna.
klikk a HASFALMETSZŐKRE!
http://www.cwtfilm.com/kepek.html

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1158 Dátum: 2007 Március 18, 11:22:22 »

és ezért kellett lecsérélni a komplett frontot?Smiley A kockalámpa+hűtőrács életveszélyes?Smiley

biztos zavarta a megállásban meg a kanyarodásban Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1157 Dátum: 2007 Március 18, 11:06:11 »

a jetta is simán bekajálja a 9 és felet.
azonban nem fagy bele a picsám, merthogy a bogár csak menet közben fűt, ebben meg van fűtőventillátor.

igen, locsolok rá lóvét, mert nem életcélom, hogy úgy dögöljek meg, hogy kiesik alólam a futómű.
úgy vagyok az autókkal, hogy költök rá, ha kell, de cserében elvárom, hogy pöcröff induljon, megálljon, ahol akarom, bekanyarodjon, ahol akarom, és bátran üveghangig pörgethessem, ha akarom anélkül, hogy szétesne.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1156 Dátum: 2007 Március 18, 10:48:37 »

nincs is olyan,hogy tél.Smiley
én 2x25öt tekertem. És nagyon jó! A fogyasztás 10 liter körül van. A jetta miként alakul? Szerintem 8-9 az is van, raádásul ha más nem is, de súlyadó, biztosítás, ami már jelentős pluszköltség. Ráadásul ahogy a golf fórumot nézem, locsolsz is rá némi pénzmagot...

a jetta is simán bekajálja a 9 és felet.
azonban nem fagy bele a picsám, merthogy a bogár csak menet közben fűt, ebben meg van fűtőventillátor.

igen, locsolok rá lóvét, mert nem életcélom, hogy úgy dögöljek meg, hogy kiesik alólam a futómű.
úgy vagyok az autókkal, hogy költök rá, ha kell, de cserében elvárom, hogy pöcröff induljon, megálljon, ahol akarom, bekanyarodjon, ahol akarom, és bátran üveghangig pörgethessem, ha akarom anélkül, hogy szétesne.

flex 'em all!
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1155 Dátum: 2007 Március 18, 10:40:13 »

Dolgoztam tsz mellék üzemágként. A Lossonci fia volt a főnök. Bele olvadtunk a tsz-be majd tönkre tettük.Egy nap 4 új belépés volt a személyigazolványomban. xx-es taxikkal jártunk dolgozni.

Az ilyen sztorikból kellene könyvet írni! Miért bukott meg a rendszer valójában lehetne a címe.Smiley
A szomorú az, hogy ma nagyságrendekkel nagyobb "magánosítás" folyik. Egy ismerős egy nagy multinál van és rendszeresen vesznek részt ilyen-olyan kormányzati tendereken. Még tapasztalt külföldi hírszerzőktől a céghez szerződött "biztonságiak" is leesett állal nézik, hogy mennyire orcátlanul lehet csinálni az ügyeskedésnek álcátott szabadrablást.

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1154 Dátum: 2007 Március 18, 10:29:00 »

nem tudom, hogy milyen veszteséget kozmetikázott, de az biztos, hogy a szocialista iparfejlődés érdekes sikervonala volt a TSZ melléküzemág.

És a TSZek egy fillérrel sem voltak ráfizetésesebbek, mint a mai "gazdálkodók". Ha tudnátok, hogy mennyibe kerül ma nekünk ez a párezer ember, akkor szerintem elmenne a kedvetek a parasztromantikázástól...Smiley
Bocsi ide akartam írni az előzőt!
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1153 Dátum: 2007 Március 18, 10:26:46 »

Gyógyszeredet szeded rendesen? Grin
Dolgoztam tsz mellék üzemágként. A Lossonci fia volt a főnök. Bele olvadtunk a tsz-be majd tönkre tettük.Egy nap 4 új belépés volt a személyigazolványomban. xx-es taxikkal jártunk dolgozni.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1152 Dátum: 2007 Március 18, 09:48:06 »

télen, naponta 2 x 20 km-t dugóban letekerni bogárral nem az igazi.

nincs is olyan,hogy tél.Smiley
én 2x25öt tekertem. És nagyon jó! A fogyasztás 10 liter körül van. A jetta miként alakul? Szerintem 8-9 az is van, raádásul ha más nem is, de súlyadó, biztosítás, ami már jelentős pluszköltség. Ráadásul ahogy a golf fórumot nézem, locsolsz is rá némi pénzmagot...

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1151 Dátum: 2007 Március 17, 13:53:34 »

Én az enyémet napi szinten hajtom. Idáig még egyik alternatív autó sem jött be...

télen, naponta 2 x 20 km-t dugóban letekerni bogárral nem az igazi.

flex 'em all!
Oldalak: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 44
Nyomtatás

Ugrás: