www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 13:52:50

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 44
Nyomtatás
Szerző Téma: IQ történelem  (Megtekintve 532605 alkalommal)
1303LS
« Hozzászólás #1470 Dátum: 2007 Május 03, 12:03:34 »

Egy neves balos iro..Gratulalok minden baloldalinak..
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=409413&rvt=2
A keretes írással együtt teljes a cikk.
Szót nem érdemel SZVSZ.

Viszont ha provokáció volt a dolog akkor ez az egyik legaljasab amit fel tudok idézni. ha nem provokáció akkor pedig a legaljasabb.
Nagy igazság az isten állatkertjét emlegetni ez ügyben is sajnos.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1469 Dátum: 2007 Május 03, 11:45:17 »

Ne a baloldalt szídd hanem a Moldovát. Mintahogy nem a jobboldalt kell szídni, hanem pár balfaszt!

direkt irtam igy

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1468 Dátum: 2007 Május 03, 11:44:16 »

Ne a baloldalt szídd hanem a Moldovát. Mintahogy nem a jobboldalt kell szídni, hanem pár balfaszt!

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1467 Dátum: 2007 Május 03, 11:39:21 »

tuti,hogy az volt..Most majd szentté fogják avatni kádárt

Én a felét viccből írtam. Sajnos sok a primitív "minden oldalon".

De hogy lesz polgárháború...........  ne legyen igazam.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1466 Dátum: 2007 Május 03, 11:25:29 »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1465 Dátum: 2007 Május 03, 11:23:10 »

különben meg baloldali provokáció volt. a szadesz úgy csinált mintha háború lenne mert 20 jobbikosnak mondott balfasz belekötött a büféjükbe, mire lefújták a majálisukat. ez a visszavágás részükről. heccelik a népet. Csúnya polgárháború lesz itt. Itt kérnék meg minden jóérzésű Magyart hogy maradjon távol minden ilyen faszságtól.
tuti,hogy az volt..Most majd szentté fogják avatni kádárt

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1464 Dátum: 2007 Május 03, 11:18:13 »

ettől nem lehet távol maradni, mert a Ti szellemi muníciótok morzsáin híznak ezek az istentelen gazemberek. Nekünk baloldaliaknak nincs más választásunk, mint az összetartás. Ezek képesek ezek után bármire. Gyerekeinket, asszonyainkat, idős szüleinket bántalmazni, elpusztítani pusztán azért mert közük van hozzánk. Ezek ütnek, ha lapítasz, akkor is ütnek, ha megtagadod a múltad. Ezekkel szembe kell állni mindenhol. Meg kell találni őket, bosszut kell állni rajtuk. Az írmagját is pusztítani kell annak a kártékony ideológiának, amely a totális önpusztítás, a minden emberi normától független nemzetvesztés irányába viszi az országot. Ezek az emberek azt hiszik, hogy most megmutatták mit jelent bátornak lenni. Szó sincs erről. Ezek az emberek a föld söpredéke közé soroltak minket. Ilyen gyalázatot sem oláh, sem tót, sem zsidó nem vitt még végbe. Mi, akiknek köztudottan a legjobb dolgunk volt a vasfüggönytől keletre, képesek voltunk megtenni...

Akik ismernek tudják, hogy elítéltem az utcai zavargások berutális leverését. Akik ismertek, tudják, hogy a demokratikus párbeszéd híve voltam idáig. Mától ezt feladom. ennyi voltam itt. egyetlen agybeteg frusztrált köcsöggel sem vagyok hajlandó mátol ilyen dologra. majd találkozunk ott, ahol találkoznunk kell...

Te most miről beszélsz? Csak sikerült "elhitetni" mindenkivel EZEKNEK hogy két Magyarország van?!

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1463 Dátum: 2007 Május 03, 08:48:35 »

különben meg baloldali provokáció volt. a szadesz úgy csinált mintha háború lenne mert 20 jobbikosnak mondott balfasz belekötött a büféjükbe, mire lefújták a majálisukat. ez a visszavágás részükről. heccelik a népet. Csúnya polgárháború lesz itt. Itt kérnék meg minden jóérzésű Magyart hogy maradjon távol minden ilyen faszságtól.

ettől nem lehet távol maradni, mert a Ti szellemi muníciótok morzsáin híznak ezek az istentelen gazemberek. Nekünk baloldaliaknak nincs más választásunk, mint az összetartás. Ezek képesek ezek után bármire. Gyerekeinket, asszonyainkat, idős szüleinket bántalmazni, elpusztítani pusztán azért mert közük van hozzánk. Ezek ütnek, ha lapítasz, akkor is ütnek, ha megtagadod a múltad. Ezekkel szembe kell állni mindenhol. Meg kell találni őket, bosszut kell állni rajtuk. Az írmagját is pusztítani kell annak a kártékony ideológiának, amely a totális önpusztítás, a minden emberi normától független nemzetvesztés irányába viszi az országot. Ezek az emberek azt hiszik, hogy most megmutatták mit jelent bátornak lenni. Szó sincs erről. Ezek az emberek a föld söpredéke közé soroltak minket. Ilyen gyalázatot sem oláh, sem tót, sem zsidó nem vitt még végbe. Mi, akiknek köztudottan a legjobb dolgunk volt a vasfüggönytől keletre, képesek voltunk megtenni...

Akik ismernek tudják, hogy elítéltem az utcai zavargások berutális leverését. Akik ismertek, tudják, hogy a demokratikus párbeszéd híve voltam idáig. Mától ezt feladom. ennyi voltam itt. egyetlen agybeteg frusztrált köcsöggel sem vagyok hajlandó mátol ilyen dologra. majd találkozunk ott, ahol találkoznunk kell...

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1462 Dátum: 2007 Május 02, 22:01:22 »

kádár?

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1461 Dátum: 2007 Május 02, 21:58:21 »

a történelem legutolsó bugyraiba bújt a magyar jobboldal. Szégyenteli undorító cselekedet. Ennek az egész fasiszta hordának golyó kéne. Sajnálom, hogy idáig nem értettem egyet a rendőrterrorral. Ezzel a csürhével csak így lehet bánni, nem érdemel emberi elbánást...

Azé az se volt semmi, mikor félrészegen napszúrást kapva, félőrülten cigit keresve a "kollega nőd" a munkástanácsból be akart szervezni, hogy írjak alá! ÉN!! 5 perc után már nem akart vitatkozni  Smiley))

1303LS
« Hozzászólás #1460 Dátum: 2007 Május 02, 20:34:20 »

igaz, igaz.

más:
mi vóna, ha egyszer elmennénk egy vik-tor vagy tompika beszédre tojással meg síppal?
Feladat adott, de mielőtt elindulsz, sorold el magadban azokat a cselekedeteket ami miatt szerinted megérdemli.
Gondolok itt a kevesebb béredre, bezárt iskolára, bezárt kórházra ahol épp nem tudnak ellátni ha véletlen bajod lenne, meg ilyenek, meg olyanok amik nem ilyen közvetlen érintenek, hanem mondjuk csak összeröhögnek a külföldiek a hátad mögött, hogy "na hazug magyar".
Ha megvan a szerinted megfelelő indok akkor hajrá.  Wink
Csak heccből, vagy drágabolgárúr szavára nem ér.  Tongue

Tudom húzzak anyámba anyázósba.  Lips Sealed
1303LS
« Hozzászólás #1459 Dátum: 2007 Május 02, 20:27:20 »

a történelem legutolsó bugyraiba bújt a magyar jobboldal. Szégyenteli undorító cselekedet. Ennek az egész fasiszta hordának golyó kéne. Sajnálom, hogy idáig nem értettem egyet a rendőrterrorral. Ezzel a csürhével csak így lehet bánni, nem érdemel emberi elbánást...
EZt holmikor mondta, nem ismerem a "munkásságát" tökéletesen.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1458 Dátum: 2007 Május 02, 19:51:58 »

majd jól megvernek titeket Grin
Egyébként meg annyira nem vagyok kiakadva,nem szép dolog,persze,nem szép ilyet csinálni,de hadd ne legyek kiakadva egy olyan ember sirjanak a meggyalazasan,aki nem 1,nem 2 embert nyiratott ki..
Igy járt..
Vagy a Horn után: na és?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1457 Dátum: 2007 Május 02, 19:50:09 »

igaz, igaz.

más:
mi vóna, ha egyszer elmennénk egy vik-tor vagy tompika beszédre tojással meg síppal?

majd jól megvernek titeket Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1456 Dátum: 2007 Május 02, 19:48:39 »

mimás...?

igaz, igaz.

más:

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1455 Dátum: 2007 Május 02, 19:34:42 »

mimás...?

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1454 Dátum: 2007 Május 02, 19:23:27 »

kádár?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1453 Dátum: 2007 Május 02, 18:27:15 »

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1452 Dátum: 2007 április 28, 12:38:21 »

Gondolom Smiley

Akkor röviden:

Rábaközi Táltos hagyományok szerint:  Ha egy nép elkezd hinni egy másik nép védelmező Istenében, akkor a sajátját elfelejti és a másik nép védelmező Istenét erősíti!

Hetyei táltos:

- Ha a nép elfordul saját védelmező Istenétől és ahelyett más nép védelmező Istenét imádja, aláveti magát ama népnek is, melynek Istenét elfogadta.

És akkor nézzük Szent Istvánék kinek az Istenét fogadtatták el! (erőszakkal!)

Ószövetség
Én az Úr vagyok a Te Istened aki kihozatlak Téged Egyiptomnak földjéről a szolgálatnak házából.

Újszövetség. Pál levelei a zsidókhoz 8
 Mert ez az a szövetség, melyet kötök az Izráel házával, ama napok multán, mond az Úr: Adom az én törvényemet az ő elméjökbe, és az ő szívökbe írom azokat, és leszek nekik Istenök és ők lesznek nekem népem.

Kik hisznek még a zsidókon kívűl Jahwéban? A "keresztények" és bizony a muzulmánok is(!)

Kereszténység elötti rábaközi táltoshagyomány:

Nem az ember szabatik a gúnyához, hanem a gúnya az emberhez. Nem a hit teszi a népeket ilyenné olyanná amolyanná, hanem az emberek saját hitükből Isteneket teremtenek a saját képmásukra, hogy legyen Istenük mely elgondolásaikban hozzájuk szít. Ártalmas emberek ártalmas égivilágot hoznak létre, belélyük rökönyödik az ostobaság, lelketlenség, irgalmatlanság. Ne tűrd meg őket szomszédságodban, mert ők béketűrésedet gyávaságnak értelmezik.

De ha többet szeretnétek tudni akkor ajánlom letölteni innen.  Tóth Ferenc: Élősködőink.  120MB mintegy 2 órás videó. Az eleje kicsit lassú és döcögős, de aztán beindul. Én 3-szorra tudtam csak megnézni, de azóta még 10-szer láttam. Egy mezőgazdász srác aki természeti párhuzamokkat hoz fel. Nagyon érdekes. jobb mint a győzikesó! Smiley
http://dobogommt.hu/dobogo/letoltes.php?dlid=alldownloadshun20050000000001
jobb gomb, mentés másként.
« Utoljára szerkesztve: 2007 április 28, 12:41:29 írta IQ23 »

Nem elérhető Ága

« Hozzászólás #1451 Dátum: 2007 április 27, 21:47:48 »

Nem hát!  Smiley)

A tótok eredetileg a Horvátok voltak.  De azt nem tudom mikor változott meg hogy a szlovákokra mondjuk. tán a XVIII-XIX.században!?

"A tótok a szlovákok és a szlovének korábbi, 19. század előtti elnevezése. Még korábban a horvátokat is tótnak nevezték, de ez a megnevezés az ő esetükben hamarosan elmaradt"

aates
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1450 Dátum: 2007 április 27, 19:52:38 »

igen, ha ez így van, akkor helyesebb tótnak nevezni. de ehhez nem értek. Smiley

Nem hát!  Smiley)

A tótok eredetileg a Horvátok voltak.  De azt nem tudom mikor változott meg hogy a szlovákokra mondjuk. tán a XVIII-XIX.században!?

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #1449 Dátum: 2007 április 27, 17:10:49 »

Az meg a hogy Kossuth "szlovák" volt az lehet, csak hogy nem volt akkor (soha azelött) szlovákia, illetve Kossuth soha nem vallotta magát szlováknak. hoppá

igen, ha ez így van, akkor helyesebb tótnak nevezni. de ehhez nem értek. Smiley

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1448 Dátum: 2007 április 27, 15:34:29 »

a szlovák nemzettudat jóval később alakult. Nehéz ma megérteni ezeket a dolgokat, hsizen ma kialakult államok jobboldali gondolodók vannak. Akkoriban a nacionalizmus még nem mételyezte a közhangulatot...

A nacionalizmus szerintem meg XIX.századi találmány.  Akkoriban kezdődtek az eredetkutatások. Legalább is a németek körében. /meg úgy általában az indogermánoknál/

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1447 Dátum: 2007 április 27, 15:25:28 »

Baromság. Úgy állítják be mintha
1; bármi közünk is lett volna hjozzá
2; Mintha mi akartunk volna a nemzetállamot. Mi nem nemzetállamot akartunk, hanem a Szent Korona országát a "történelmi"  Magyarországot.

Az meg a hogy Kossuth "szlovák" volt az lehet, csak hogy nem volt akkor (soha azelött) szlovákia, illetve Kossuth soha nem vallotta magát szlováknak. hoppá

a szlovák nemzettudat jóval később alakult. Nehéz ma megérteni ezeket a dolgokat, hsizen ma kialakult államok jobboldali gondolodók vannak. Akkoriban a nacionalizmus még nem mételyezte a közhangulatot...

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1446 Dátum: 2007 április 27, 13:07:02 »

, Zahorán Csaba elismerte, hogy téves felfogás volt a magyar nemzetállam nyugati mintára való megteremtése, ez a Kárpát-medencében a XIX. században túl későn és túl rövid idő alatt kezdődött, és nem is lehetett sikeres.

Ezt mondom én is...

Baromság. Úgy állítják be mintha
1; bármi közünk is lett volna hjozzá
2; Mintha mi akartunk volna a nemzetállamot. Mi nem nemzetállamot akartunk, hanem a Szent Korona országát a "történelmi"  Magyarországot.

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #1445 Dátum: 2007 április 26, 18:09:20 »

, Zahorán Csaba elismerte, hogy téves felfogás volt a magyar nemzetállam nyugati mintára való megteremtése, ez a Kárpát-medencében a XIX. században túl későn és túl rövid idő alatt kezdődött, és nem is lehetett sikeres.

Ezt mondom én is...

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #1444 Dátum: 2007 április 26, 16:37:43 »

magyarok - szlovák szemüvegen keresztül

http://index.hu/tech/tortenelem/trianon07042/
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1443 Dátum: 2007 április 26, 09:37:22 »

IQ, látom, a kézfogásunk minap megölte a topikot... tessék ellene tenni! Cheesy
dobjak fel új témát? Tongue

:-D  hehehe.

A személyes kontakt varázsa mi?! Smiley

jaja. nyugodtan doj témát. De izgi legyen!  Olyat amin megint bepöröghetek és hanyagolhatom az irodai teendőimet Smiley

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #1442 Dátum: 2007 április 26, 08:13:40 »

IQ, látom, a kézfogásunk minap megölte a topikot... tessék ellene tenni! Cheesy
dobjak fel új témát? Tongue

Farkas Attila Balázs
RNIE
« Hozzászólás #1441 Dátum: 2007 április 23, 18:04:56 »

http://www.origo.hu/nagyvilag/20070423elhunyt.html
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1440 Dátum: 2007 április 23, 17:32:53 »

urbalnizáció az is, amikor a kézműves / iparos emberek városba költöznek, élnek, hiszen ott sokkal kevesebb gondjuk van a "háztájival", több idejük van a munkájukkal törődni, azt végezni. természetes folyamat az iparosodás megjelenésével karöltve.

Így an, csak a "szükséges rossz" sokkal több vagyis a járulékos léhűtők száma több. Iparos ember megél vidéken is hidd el. Ha a család gondozza a háztájit, még nyugodtan iparoskodhat. Csak ugye ez a kalmár társadalomnak nem fekszik.

RNIE
« Hozzászólás #1439 Dátum: 2007 április 23, 17:26:54 »

urbalnizáció az is, amikor a kézműves / iparos emberek városba költöznek
oszt szuzukit vesznek,eldobálják a csikket,köpködnek,meg vasárnap sétáltatják a lárvákat az erdőbe és nem tudok bringázni
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #1438 Dátum: 2007 április 23, 17:23:05 »

Smiley

Valaki kifejthetné mire is jó az urbanizáció!

urbalnizáció az is, amikor a kézműves / iparos emberek városba költöznek, élnek, hiszen ott sokkal kevesebb gondjuk van a "háztájival", több idejük van a munkájukkal törődni, azt végezni. természetes folyamat az iparosodás megjelenésével karöltve.

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #1437 Dátum: 2007 április 23, 17:20:54 »

Megint nem nyert..
Több mint 20 éve dolgozom a Széchényi Könyvtárban (mellékesen a könyvtáralapító kettő é-vel írta a nevét) és valószínűleg sokkal öregebb vagyok nálad. Én tudom ki vagy, csak te nem emlékszel rám.
De abban egyébként tökéletesen igazad van, hogy a háború utáni korszak, sőt a Kádár időszak sem tekinthető semmilyen szempontból egységesnek.

helyes, helyes, főleg az, hogy kijavítottál!!

most akkor hozzáférhető a "régi" tananyag? komolyan kérdezem, okulás képpen...

(egyébként meg ismerős a neved, szerintem emlékszem is, de azért ezt bizonyos óvatossággal jelentem ki - és ezzel csak magamat bántom! Smiley )

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1436 Dátum: 2007 április 23, 16:51:44 »

Már akit nem akasztottak fel, nem internáltak, nem telepítették a Hortobágyra, nem tartottak fogva évekig komolyabb vád és ítélet nélkül..
A többiek vehettek lódenkabátot.
Ja, nem stimmelt a méret? Sebaj, szabadon el lehetett cserélni. Vagy mégsem, mert feketézésért feljelentett a szomszéd és a rendőrségen hülyére vertek?...
Minden indulat nélkül: ezek tények, nem olvastam.
Ja, hogy a házban felakasztotta magát valaki, mert a szomszéd taxival jött haza hajnalban és azt hitte érte jött az ÁVH?
Tények.
Könyvtárnyi irodalma van
Széchényi Könyvtár

Smiley

a tanítani valóját meg nem egy megszálló nemzet erőszakolta ránk.
nem nemzet volt, hanem világnézet (mint szovjet), és különös (?) módon - bármennyire is ezt akarják bemesélni mostanság - nem erőszakolta ránk. ha mégis erőszakolták, akkor erőszak volt a lakások osztogatása a népnek; a munkahelyek teremtése; az urbanizáció.....

Valaki kifejthetné mire is jó az urbanizáció! Mit adott nekünk az urbanizáció? Mitől olyan húdefaszadologez?!
Hogyan is alakultak ki a városok?  A nép uralkodójának kellett legyen egy statikus helye. Jobb esetben épít ide egy palotát, ahol a törvényhozásot intézte, itt volt a főtemplom is általában. Ezek működtetéséhez, kiszolgálásához szükségképpen kellett egy szolgaréteg, illetve egy talpnyaló réteg, akik a termelésben nem vesznek részt, csak "ficsúrkodnak". És ez szépen elkezd burjánzani -nőni mint egy rákos sejt.
A városban senki nem ismer senkit, oly nagy a fluktáció, hogy holnap már nem is az a szomszédod mint akinek tegnap köszöntél. Nem tudod kitől mit várhatsz. Tele van idegennel. Bűnőzés nagyságrendekkel nagyobb mint vidéken. A mocsok szintén. Mondjatok pozitívumot ha tudtok.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1435 Dátum: 2007 április 23, 14:41:30 »

télen nem fagy meg a bogárban Grin

Nem a túrót nem. Mit gondolsz mért van egy Jettája is?? Smiley

RNIE
« Hozzászólás #1434 Dátum: 2007 április 23, 14:37:04 »

Mivel jobb most? hogy 2 helyett 20 pulóvered van? 
télen nem fagy meg a bogárban Grin
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1433 Dátum: 2007 április 23, 14:35:53 »

kérdezd meg azt a 3 millió koldust, akinek az országa voltunk az általad annyira favorizál 20-as 30-as években, hogy mennyire szar volt nekik, amikor kibaszták őket egy nyomortelepről és bebaszták őket egy fürdőszobás, gázfűtéses lakásba.

No igen. Oszt miért is lett nálunk hirtelen annyi koldus? Jaa tudom már. Trianon hozadéka. És mit csinált az ország "túlélve" Trianont meg egy világméretű gazdasági válságot? Ja igen tudom már. Lassan talpra állt. Csak aztán jött még egy V.H. aminek a levét ugyancsak mi ittuk meg és mi fizettük.

ja, tulajdonképpen lógathatnánk a répánkat a dzsungelben.
ha esik az eső, akkor megáznánk, ha hideg lenne, befagyna a picsánk és lenne vagy 30 év a maximális várható élettartam.

mennyé' má' a picsába! :-))

De legalább szabad lennél! És most mi van? 14 évesen rákot kapsz, egy normális élelmiszert nem tudsz venni, mert minden génkezelt vagy sugárzik.
Mindennek ára van. Mivel jobb most? hogy 2 helyett 20 pulóvered van? és egy nap alatt 1Km helyett 1000-et tudsz megtenni? húúú mekkorát fejlődtünk. jaaa hogy nem belélegezhető a levegő??! üsse kő! Ha van pénzed fölmehetsz a hegyekbe, ha még találsz szabad parkolóhelyet, mert ugye nem gyalog fogsz odamenni, hisz nincs rá időd Smiley

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1432 Dátum: 2007 április 23, 14:08:46 »

Nálunk a szovjeturalom elött nem volt, sem oktatás, sem egészségügyi ellátás. Köszönjük meg nekik. Meg megkérdeznék pár embert mennyire örült a kolhozosításnak és az állami privatizációnak. Újra elosztás. Napersze. Oszt milyen jogon? Majd ha odaköltözök hozzád, mert nincs lakásom, és használom a budidat meg a buszodat akkor beszélhetünk Smiley
kérdezd meg azt a 3 millió koldust, akinek az országa voltunk az általad annyira favorizál 20-as 30-as években, hogy mennyire szar volt nekik, amikor kibaszták őket egy nyomortelepről és bebaszták őket egy fürdőszobás, gázfűtéses lakásba.

A másik baromság, hogy itt szinte mindenki meg van győződve arról, hogy az emberiség fejlődik, illetve fejlődésnek könyvelitek el (vagy előrelépésnek) az olyan dolgokat mint: vadászó-gyüjtögető, feudalizmus, felvilágosodás, kapitalizmus, szocializmus. Egyébként valóban lineális a fejlődés, csak nem fölfelé hanem lefelé mutat!
ja, tulajdonképpen lógathatnánk a répánkat a dzsungelben.
ha esik az eső, akkor megáznánk, ha hideg lenne, befagyna a picsánk és lenne vagy 30 év a maximális várható élettartam.

mennyé' má' a picsába! :-))

flex 'em all!
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1431 Dátum: 2007 április 23, 09:35:37 »

húúúúúú.  Smiley

Nálunk a szovjeturalom elött nem volt, sem oktatás, sem egészségügyi ellátás. Köszönjük meg nekik. Meg megkérdeznék pár embert mennyire örült a kolhozosításnak és az állami privatizációnak. Újra elosztás. Napersze. Oszt milyen jogon? Majd ha odaköltözök hozzád, mert nincs lakásom, és használom a budidat meg a buszodat akkor beszélhetünk Smiley

Továbbá. Nem azt mondtam, hogy szar volt "honvédelmi" órákra járni és nem is a két ország ilyen irányultságú oktatását kell összehasonlítani, mert nem ez a lényeg. És hiába változtatták 4szer a tanmentet, tananyagot szarabbról-szarra, hanem az hogy még a mai napig honfoglalást tanítanak meg finnugor eredetet! Ami baromság.

A másik baromság, hogy itt szinte mindenki meg van győződve arról, hogy az emberiség fejlődik, illetve fejlődésnek könyvelitek el (vagy előrelépésnek) az olyan dolgokat mint: vadászó-gyüjtögető, feudalizmus, felvilágosodás, kapitalizmus, szocializmus.  Egyébként valóban lineális a fejlődés, csak nem fölfelé hanem lefelé mutat!

Oldalak: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 44
Nyomtatás

Ugrás: