www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 12:05:00

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11
Nyomtatás
Szerző Téma: Íjászok ide  (Megtekintve 97265 alkalommal)
Holló
« Hozzászólás #167 Dátum: 2006 December 23, 21:20:19 »

lásd be, hogy a nagy kínás pólóra elég csekély lenne a kereslet :-))
ha csak minden 2. itt lakó kínai venne 1et, már milliomos lenne az eladó
ja és csak öccáé kell adnia
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #166 Dátum: 2006 December 23, 19:08:22 »

minap az ázsia centerben voltunk, ott is árulnak nagymagyarországos pólókat. hihetetlen

lásd be, hogy a nagy kínás pólóra elég csekély lenne a kereslet :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #165 Dátum: 2006 December 23, 11:58:13 »

nimródnak hívják és holnap megyek oda az ős turulos tarsolyomért
soha nem lehet baj abból, ha szólunk a hasonló dolgokról
én pl. holnap megyek a pólusba ébred már az oroszlán nagy magyarországos polóért
ha valakinek még kell szóljon
minap az ázsia centerben voltunk, ott is árulnak nagymagyarországos pólókat. hihetetlen

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Holló
« Hozzászólás #164 Dátum: 2006 December 22, 23:40:29 »

Kedves vadászok,vagy csak íjászok,vagy sportolók!Bóklásztam valamelyik nap a Déli pályaudvarnál!Az árkádok alatt találtam egy frankó íjász boltot!Hátha valakinek vásárolni támad kedve!!Ha már ismeritek ,akkor sorry!
nimródnak hívják és holnap megyek oda az ős turulos tarsolyomért
soha nem lehet baj abból, ha szólunk a hasonló dolgokról
én pl. holnap megyek a pólusba ébred már az oroszlán nagy magyarországos polóért
ha valakinek még kell szóljon
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #163 Dátum: 2006 December 22, 23:21:29 »

Kedves vadászok,vagy csak íjászok,vagy sportolók!Bóklásztam valamelyik nap a Déli pályaudvarnál!Az árkádok alatt találtam egy frankó íjász boltot!Hátha valakinek vásárolni támad kedve!!Ha már ismeritek ,akkor sorry!
sosem láttam...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #162 Dátum: 2006 December 22, 23:07:51 »

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #161 Dátum: 2006 December 22, 21:11:25 »

töröljük ezt is
majd smúúúzolunk a blekpíben

te csak ne törölj semmit, max a segged. demokrácia van, vagy miafranc!!
Holló
« Hozzászólás #160 Dátum: 2006 December 22, 21:10:33 »

töröljük ezt is
majd smúúúzolunk a blekpíben
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #159 Dátum: 2006 December 21, 17:45:50 »

na ezt soha nem tenném meg  Smiley
meg se fordulna a fejemben

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #158 Dátum: 2006 December 21, 17:45:36 »

a haveromnak kell, és holnap ád is egy húúszast
nem sürgős, ha szarul állsz, ne kapkodj

Holló
« Hozzászólás #157 Dátum: 2006 December 21, 15:41:38 »

Bakter. És még bugyi is volt rajta!

Egyszer eldugtam az erdőben az íjam, mert nem volt kedvem cipelni. Szar érzés volt. Végig azon aggódtam, hogy megtalálja valaki.

na ezt soha nem tenném meg  Smiley
Holló
« Hozzászólás #156 Dátum: 2006 December 21, 15:41:18 »

pedig a nyereményből csorgathattál volna nekem PC árat  Wink
a haveromnak kell, és holnap ád is egy húúszast
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #155 Dátum: 2006 December 21, 11:20:43 »

találtam ma este egy íjat

Bakter. És még bugyi is volt rajta!

Egyszer eldugtam az erdőben az íjam, mert nem volt kedvem cipelni. Szar érzés volt. Végig azon aggódtam, hogy megtalálja valaki.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #154 Dátum: 2006 December 21, 11:07:37 »

ugyeugye
rögtön kenóztam is, de az már nem sikerült
pedig a nyereményből csorgathattál volna nekem PC árat  Wink

Holló
« Hozzászólás #153 Dátum: 2006 December 21, 10:50:19 »

mázlista
ugyeugye
rögtön kenóztam is, de az már nem sikerült
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #152 Dátum: 2006 December 21, 09:24:32 »

jöttünk át a felüljárón a haverommal és a híd alján ott hevert egy fegyvernek látszó tárgy, védő bugyiban.
ordítottam a havernak, hogy álljon meg MOST
vissza ballagtam és láss csodát egy 32#-os tradi íj  Grin
sajna az egyik szarv el van repedve, de se rá fütty
mázlista

Holló
« Hozzászólás #151 Dátum: 2006 December 21, 09:06:53 »

hmhm? mesélj!
jöttünk át a felüljárón a haverommal és a híd alján ott hevert egy fegyvernek látszó tárgy, védő bugyiban.
ordítottam a havernak, hogy álljon meg MOST
vissza ballagtam és láss csodát egy 32#-os tradi íj  Grin
sajna az egyik szarv el van repedve, de se rá fütty
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #150 Dátum: 2006 December 20, 23:33:16 »

hmhm? mesélj!

Holló
« Hozzászólás #149 Dátum: 2006 December 20, 23:28:30 »

Holló
« Hozzászólás #148 Dátum: 2006 December 20, 23:27:37 »

Érdekes, amit mondassz. Sajna nem vizsgáltam meg a vesszőt.

Mi az, hogy szarudarab a vesszőben? (én fém vesszőket használok)
majd megkeresem a keresztm. ábrát, aztán felrakom
bele van applikálva a vessző nockjába egy szaru és így nem kopik el a hasított nock
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #147 Dátum: 2006 December 20, 09:40:05 »

de igaz
valószínűsíthető, hogy a haverodnak nem müanyag nock van a vesszőn, hanem csak egy hasítás
vagy van a vesszőben egy szaru darab
ha a sima vesszőt eltalálod, akkor az bizony hasad (nekem is volt már szerencsém)

Érdekes, amit mondassz. Sajna nem vizsgáltam meg a vesszőt.

Mi az, hogy szarudarab a vesszőben? (én fém vesszőket használok)
Holló
« Hozzászólás #146 Dátum: 2006 December 17, 15:13:42 »

Mi aztán nem raktunk semmit sehova... Egy szétszedhetős Kassai reflexíj volt, baromi erős, ma már nem tudnék lőni vele / Grin/, vesszőre nem volt pénzünk, hát fából hasítottunk hozzá. Csak a tölgyfa vesszők bírták, ha tök egyenesek voltak, külonben eltörtek. Az egyéb, mint pl kőris, juhar, nyír vesszők símán elhasadtak.
most azt mondták, hogy a vérprofi vesszők narancs fából vannak
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #145 Dátum: 2006 December 17, 08:10:51 »

aha, azért szoktak szarut rakni bele
Mi aztán nem raktunk semmit sehova... Egy szétszedhetős Kassai reflexíj volt, baromi erős, ma már nem tudnék lőni vele / Grin/, vesszőre nem volt pénzünk, hát fából hasítottunk hozzá. Csak a tölgyfa vesszők bírták, ha tök egyenesek voltak, külonben eltörtek. Az egyéb, mint pl kőris, juhar, nyír vesszők símán elhasadtak.

Bácsi Győző
Holló
« Hozzászólás #144 Dátum: 2006 December 16, 20:05:00 »

Sőt, ha elég erős az íjad, és favesszőt használsz, nem gyári, hanem házi gyártmányt, az ideg is símán elhasítja..
aha, azért szoktak szarut rakni bele
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #143 Dátum: 2006 December 16, 19:47:10 »

de igaz
valószínűsíthető, hogy a haverodnak nem müanyag nock van a vesszőn, hanem csak egy hasítás
ha a sima vesszőt eltalálod, akkor az bizony hasad (nekem is volt már szerencsém)
Sőt, ha elég erős az íjad, és favesszőt használsz, nem gyári, hanem házi gyártmányt, az ideg is símán elhasítja..

Bácsi Győző
Holló
« Hozzászólás #142 Dátum: 2006 December 16, 10:46:41 »

Ez nem teljesen igaz.A múltkor egy srác totál telibe kapott egy másik vesszőt - persze véletlenül. Az eredmény nem ugyanaz, mint a klasszikus Robin Hood effekt. A vessző kb. 2 cm-re beleáll a másikba, és annak folytatása lesz.
Tetszik a topic, csak má olyan qrva sok van belőlük. Sose derült volna ki, hogy ilyen sok bogaras íjász létezik. Tavasszal ki is pöföghetnénk valahova lőni! Márha addig megtanultok! Tongue  Wink
de igaz
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #141 Dátum: 2006 December 15, 17:18:47 »

a mítoszrombolók (Discovery) is próbáltak nyilat kettélőni másikkal. azt hozták ki hogy nem lehet. lassított felvételen látszik, hogy a vessző nem egyenesen száll, hanem folyamatosan meghajlik repülés közben. ha véletlenül mégis eltalálja a másikat, lecsúszik róla, vagy esetleg lehasít belőle egy kicsit.
itt is tele volt már a tábla közepe. géppel lőttek, hogy ugyan oda menjen a következő is

Ez nem teljesen igaz.A múltkor egy srác totál telibe kapott egy másik vesszőt - persze véletlenül. Az eredmény nem ugyanaz, mint a klasszikus Robin Hood effekt. A vessző kb. 2 cm-re beleáll a másikba, és annak folytatása lesz.
Tetszik a topic, csak má olyan qrva sok van belőlük. Sose derült volna ki, hogy ilyen sok bogaras íjász létezik. Tavasszal ki is pöföghetnénk valahova lőni! Márha addig megtanultok! Tongue  Wink
Holló
« Hozzászólás #140 Dátum: 2006 December 13, 08:53:21 »

hogy sok egyforma autóra sok egyforma matricát gyártasz?
még mindig nem tudom  Cheesy
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #139 Dátum: 2006 December 12, 23:25:48 »

fülelek

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #138 Dátum: 2006 December 12, 22:52:18 »

nem tudom, mit mondtam  Huh Grin
hogy sok egyforma autóra sok egyforma matricát gyártasz?
Holló
« Hozzászólás #137 Dátum: 2006 December 12, 22:48:38 »

Amit mondtál? akkor lesz kis eldugott holgramm benne?  Grin
nem tudom, mit mondtam  Huh Grin
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #136 Dátum: 2006 December 12, 22:33:45 »

úgy áll a dolog, hogy nyomok erbrást a fegyvernek látszó fegyver szarvára
Amit mondtál? akkor lesz kis eldugott holgramm benne?  Grin
Holló
« Hozzászólás #135 Dátum: 2006 December 12, 22:12:10 »

úgy áll a dolog, hogy nyomok erbrást a fegyvernek látszó fegyver szarvára
Holló
« Hozzászólás #134 Dátum: 2006 December 11, 21:09:48 »

akkor  a végéről lemaradtam.

sorry Smiley
se rá fütty
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #133 Dátum: 2006 December 11, 19:21:07 »

a diszkóverín egy mesterlövész találta el végűl a vesszőt
a gépnek nem sikerült
akkor  a végéről lemaradtam.

sorry Smiley
Holló
« Hozzászólás #132 Dátum: 2006 December 11, 16:19:51 »

a mítoszrombolók (Discovery) is próbáltak nyilat kettélőni másikkal. azt hozták ki hogy nem lehet. lassított felvételen látszik, hogy a vessző nem egyenesen száll, hanem folyamatosan meghajlik repülés közben. ha véletlenül mégis eltalálja a másikat, lecsúszik róla, vagy esetleg lehasít belőle egy kicsit.
itt is tele volt már a tábla közepe. géppel lőttek, hogy ugyan oda menjen a következő is
a diszkóverín egy mesterlövész találta el végűl a vesszőt
a gépnek nem sikerült
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #131 Dátum: 2006 December 11, 11:26:38 »

csak, hogy pörögjünk, nemrég láttam vlaami műsorban, hogy íjászos storykat teszteltek, tell vili almalelövése, odüsszeusz fejszék fokán átlövése, meg robin az erdők királyának a nyílvessző átlövése. az eredmény, valami mester íjász arc fogta a nyílpuskát, jó nagy darab volt, mert ilyen vállról indítható stílusban tartotta, másodikra lelőtte az almát. kemény. az összetámasztott fejszéken nem lehet átlőzni, nem tudták volna elég közel tenni egymáshoz, hogy végig egyenesen repüljön a vessző, szóval vagy nem egyformák voltak a fejszék, vagy nem lehet átlőni. a vessző kettélövésénél már szarrá volt lőve a tábla, mire az egyik egy, már meglévőről lehasított egy 10 centis darabot, szóval elsőre megcsinálni, hogy kettérepedjen eléggé nehéz. Holló is tört már így nokkot, szóval sok vessző közt egyet eltalálni lehet
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #130 Dátum: 2006 December 11, 09:12:18 »

Mindent lehet. Én egy elöltöltős pisztollyal lőttem egy szög tizest (25 m). Pedig alig láttam a táblát. De éreztem, hogy ez "ott van"  A véletlenek már csak ilyenek  Cheesy
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #129 Dátum: 2006 December 11, 08:43:35 »

csak, hogy pörögjünk, nemrég láttam vlaami műsorban, hogy íjászos storykat teszteltek, tell vili almalelövése, odüsszeusz fejszék fokán átlövése, meg robin az erdők királyának a nyílvessző átlövése. az eredmény, valami mester íjász arc fogta a nyílpuskát, jó nagy darab volt, mert ilyen vállról indítható stílusban tartotta, másodikra lelőtte az almát. kemény. az összetámasztott fejszéken nem lehet átlőzni, nem tudták volna elég közel tenni egymáshoz, hogy végig egyenesen repüljön a vessző, szóval vagy nem egyformák voltak a fejszék, vagy nem lehet átlőni. a vessző kettélövésénél már szarrá volt lőve a tábla, mire az egyik egy, már meglévőről lehasított egy 10 centis darabot, szóval elsőre megcsinálni, hogy kettérepedjen eléggé nehéz. Holló is tört már így nokkot, szóval sok vessző közt egyet eltalálni lehet

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #128 Dátum: 2006 December 08, 15:18:10 »

Csökkentettük sok íj árát 35000,-ről 28000,-re.

ez olyan, mint a kínaji pijacon?
egy darab 100, sok darab 90 :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11
Nyomtatás

Ugrás: