www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 01:18:30
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
topicnyitás. szavazz!
Szavazás
Kérdés:
hogyan lehessen topicot nyitni a közösségi fórumban
meg kell kérni egy moderátort, hogy nyissa meg
szabadon bárki, nincs korlátozás
szabadon, de a moderátorok indokolt esetben törölhessék
Oldalak:
1
2
3
[
4
]
5
Szerző
Téma: topicnyitás. szavazz! (Megtekintve 49261 alkalommal)
1303LS
Re: topicnyitás. szavazz!
«
Hozzászólás #59 Dátum:
2006 November 21, 11:47:33 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 21, 11:41:48
akkor most lenne 45 találkozós topik, meg 28 a családi örömökről és emellett továbbra is szét lenne offolva minden más is
Nana, azért kérdezd meg Pityubát, hogy hány topicot törölt?
Azok közül kettő "1 napos" volt egy meg vissza lett csinálva.
SZVSZ az egézs egy műbalhé szerű faszság volt.
RNIE
«
Hozzászólás #58 Dátum:
2006 November 21, 11:47:11 »
DE A LEGKOMOLYABB HOGY MÁR A SZAVAZÓS TOPIKOT IS SZÉTOFFOLTUK
BlackP
«
Hozzászólás #57 Dátum:
2006 November 21, 11:46:56 »
Idézetet írta: Petyó - 2006 November 21, 11:46:04
Abban a pillantaban válik valaki vezetésre (moderációra) alklamatlanná, hogy az akar lenni.
nem volt itt akarás/nem akarás, KZS, stone meg bá moderátorok, pont
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackP
«
Hozzászólás #56 Dátum:
2006 November 21, 11:46:21 »
Idézetet írta: Petyó - 2006 November 21, 11:44:32
Most már csak azt kéne valakinek hipp-hopp kitalálni mi számít "indokolt" esetnek.
mondjuk ha a kispapa mellé csinálsz gyereket váró apukák topikot. vagy fülzsírt, vagy a rajzás mellé következő rajzás topikot. vagy egyéb, már létező dolgot más néven, illetve aminek meglenne a maga helye. ha már lehet rendet tartani és ésszeríen elrendezni a topikokat, akkor csak így lehessen nyitni is
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Petyó
1962
«
Hozzászólás #55 Dátum:
2006 November 21, 11:46:04 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 21, 11:44:27
nincs nekem bajom a jogokkal, amíg értelmesen használják, de mint kiderült, nem így van, tehát igenis kell, hogy moderáljanak am oderátorok és kiszórják a felesleges topikokat. ezen nincs mit vitázni meg szavazni, ezért moderátorok
Abban a pillantaban válik valaki vezetésre (moderációra) alklamatlanná, hogy az akar lenni.
Petyó
Petyó
1962
«
Hozzászólás #54 Dátum:
2006 November 21, 11:44:32 »
Most már csak azt kéne valakinek hipp-hopp kitalálni mi számít "indokolt" esetnek.
Petyó
BlackP
«
Hozzászólás #53 Dátum:
2006 November 21, 11:44:27 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 21, 11:41:48
azért szeretném, ha a szarást nem a sarkításra használád, mert az a topik CSAK azért jött létre, hogy leglaább ez a szavazás legyen arról, hogy ki és milyen topikot indíthat, nyilvánvalóan nem volt célom a reggeli szarás kitárgyalása és 1napos topiknak szántam. ha akkor nem kezdünk Qzmával hőzöngeni, akkor most lenne 45 találkozós topik, meg 28 a családi örömökről és emellett továbbra is szét lenne offolva minden más is
nincs nekem bajom a jogokkal, amíg értelmesen használják, de mint kiderült, nem így van, tehát igenis kell, hogy moderáljanak am oderátorok és kiszórják a felesleges topikokat. ezen nincs mit vitázni meg szavazni, ezért moderátorok
BlackP
«
Hozzászólás #52 Dátum:
2006 November 21, 11:41:48 »
azért szeretném, ha a szarást nem a sarkításra használád, mert az a topik CSAK azért jött létre, hogy leglaább ez a szavazás legyen arról, hogy ki és milyen topikot indíthat, nyilvánvalóan nem volt célom a reggeli szarás kitárgyalása és 1napos topiknak szántam. ha akkor nem kezdünk Qzmával hőzöngeni, akkor most lenne 45 találkozós topik, meg 28 a családi örömökről és emellett továbbra is szét lenne offolva minden más is
NGA
«
Hozzászólás #51 Dátum:
2006 November 21, 11:38:37 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 November 21, 11:34:08
Én is magyar vagyok, de az érték az akkor is érték, ha Günther alkotta, másrészről meg itthon sem lehet semmiből valamit faragni, legendák keringenek, de ami szép és igényes az majdnem biztos, hogy drága is.
Egyelőre külföldön van a theSamba (most sarkítok és túlzok) nálunk meg a reggeli szarás. A jobbtól átvenni dolgokat nem szégyen, még a nagy nemzeti tudatúaknak sem.
Mit akarsz átvenni? Azt, hogy rengeteg pénzből lehet egy erre specializálódott cégnél extra autót építetni? Engem ez a legkevésbé sem érdekel. Az mondjuk jobban, hogy Pl Sid, VW1966, Balage meg a többiek, saját maguk akár, kis pénzből hogy csinálták meg igényesre az autót. Engem ez tölt el büszkeséggel. Ami szép, és igényes az nem mindig drága. Az izlés az egyrészt velünk születik, másrészt az igényességet a családból hozza az ember.
Varázsló
Low Fast -többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #50 Dátum:
2006 November 21, 11:34:08 »
Idézetet írta: NGA - 2006 November 21, 11:27:33
Minek?
Lassan kezd elegem lenni abból, hogy a rajzás csak akkor jó, ha sok a külföldi, és ez az oldal is akkor lesz jó, ha sok külföldi olvassa. Mert gondolom angolul felesleges ide irnia.
Magyar vagyok. És szeretem a szép magyar bogarakat. Sokkal többre becsülöm őket, mint a 87.950 euroért megépitett Günter Joszipovics csodáját. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye.
Én is magyar vagyok, de az érték az akkor is érték, ha Günther alkotta, másrészről meg itthon sem lehet semmiből valamit faragni, legendák keringenek, de ami szép és igényes az majdnem biztos, hogy drága is.
Egyelőre külföldön van a theSamba (most sarkítok és túlzok) nálunk meg a reggeli szarás. A jobbtól átvenni dolgokat nem szégyen, még a nagy nemzeti tudatúaknak sem.
Stuntmanus
VW 1302 S
http://oettingertsv.blogspot.com/
"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
BlackP
«
Hozzászólás #49 Dátum:
2006 November 21, 11:34:03 »
én messzemenőkig támogatom a Stunt/Maresz féle szerelős topikot, akár a mostani mélységig, akár egy kicsit érthetőbb nyelven is!
ratro
«
Hozzászólás #48 Dátum:
2006 November 21, 11:30:46 »
Idézetet írta: NGA - 2006 November 21, 11:27:33
Minek?
Lassan kezd elegem lenni abból, hogy a rajzás csak akkor jó, ha sok a külföldi, és ez az oldal is akkor lesz jó, ha sok külföldi olvassa. Mert gondolom angolul felesleges ide irnia.
Magyar vagyok. És szeretem a szép magyar bogarakat. Sokkal többre becsülöm őket, mint a 87.950 euroért megépitett Günter Joszipovics csodáját. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye.
lehet
Varázsló
«
Hozzászólás #47 Dátum:
2006 November 21, 11:29:34 »
Idézetet írta: Holló - 2006 November 21, 11:24:05
konkrétan azért címeztem neked, mert ne vagy szószolója a köbölős dolgoknak
egyébként szerintem megint az a helyzet állt elő, ami már egy párszor előfordult
történetessen az, hogy ugyanazt mondjuk csak másképpen
Én azért vagyok szószólója a köbölős dolognak meg a gyári értékeknek, mert úgy érzem ehhez tudok valamit HOZZÁTENNI.
Az egész hóbelevanc akkor lesz értékes, ha mindenki hozzáadja az értékeket. Nézd meg: Lada klub, Ford klub, és a pejoratíve emlegetett Ignis klub. Ez utóbbiak már a Kárászyékkal gyártatnak kedvezményesen speciális szelepelésű lengéscsillapítót a klubosoknak, vannak tuningdolgok, javítás, egyéb extrák. Miért van? Mert megalkotják.
Egyébként én nem vitatkozom most veled, csak elmondom mit gondolok. Sejtem, hogy kb. egyet is értünk, nekem is vannak olyan topikok, amik csak a heylet foglalják és bonyolultabbá teszik a navigálást, soha nem megyek be. Ezek általában nem a bogárral összefüggő dolgok.
Stuntmanus
VW 1302 S
NGA
«
Hozzászólás #46 Dátum:
2006 November 21, 11:27:33 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 November 21, 11:20:42
... amiért még talán külföldiek is idetalálnának (okosan csinálva). ...
Minek?
RNIE
«
Hozzászólás #45 Dátum:
2006 November 21, 11:26:47 »
Itt az a baj(?) hogy a legtöbben barátok,nem csak fórumtársak és muszá
ly
j
megírni ha a kutyának eltört a lába,bepisilt a gyerek stb.Evvel semmi gond,de eme új fórum születésekor azért lett szétbombázva minden apróra hogy majd mexűnik az off,mert mindenki be tud írni a megfelelőbe.De új téma minden nap van
Holló
«
Hozzászólás #44 Dátum:
2006 November 21, 11:24:05 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 November 21, 11:20:42
Fasza csávó vagy, hogy rám élezed ki a dolgot, mint nagy köbölősre, de gondolj bele, hogy van akit a stílusok érdekelnek, van akit az air-ride stb.
Én egy vagyok a sok közül, akit leginkább a műszaki oldal érdekel, van akit a történelmi, van akit a modelltörténet, van aki a karosszéria munka és fényezés...és van itt dekoros is
, aki már rég le tudta volna gyártani az EMPI matricaszetet vagy duplacsíkot logoval és baráti áron eladná...
Pl. engem érdekelt volna Aircult air-ride beszerelése, fényképekkel dokumentálva, leírva, stb. mert ez egy igazi különlegesség, amiért még talán külföldiek is idetalálnának (okosan csinálva).
Érdekelne sok buszos dolog is (westi, leírások, stb.) de nincs. Persz mondhajtjuk, hogy nincs rá idő...stb. de tudod valójában miért nincs?
Mert kurvára nem érdekel senkit. Kár bele a munka. A bogarhatu.hu nem erről szól, ez egy álcázott közösségi oldal. habostorta.hu
konkrétan azért címeztem neked, mert ne vagy szószolója a köbölős dolgoknak
egyébként szerintem megint az a helyzet állt elő, ami már egy párszor előfordult
történetessen az, hogy ugyanazt mondjuk csak másképpen
Varázsló
«
Hozzászólás #43 Dátum:
2006 November 21, 11:20:42 »
Idézetet írta: Holló - 2006 November 21, 11:10:05
szerintem meg a bogarhatu.hu nem csak szerelési tanácsokról, gyári értékekről szól, hanem (és szerintem inkább) a fórumosok közöségéről
nyilván van akit váltó áttételek érdekelnek, de azok olvasgatnak és írkálnak pl. az szmb ben.
nincs is ezzel semmi baj
pl. én az szmb be nem jártam már ki tudja hány hónapja, sem a népautósba, mert nem érdekel
Fasza csávó vagy, hogy rám élezed ki a dolgot, mint nagy köbölősre, de gondolj bele, hogy van akit a stílusok érdekelnek, van akit az air-ride stb.
Én egy vagyok a sok közül, akit leginkább a műszaki oldal érdekel, van akit a történelmi, van akit a modelltörténet, van aki a karosszéria munka és fényezés...és van itt dekoros is
, aki már rég le tudta volna gyártani az EMPI matricaszetet vagy duplacsíkot logoval és baráti áron eladná...
Pl. engem érdekelt volna Aircult air-ride beszerelése, fényképekkel dokumentálva, leírva, stb. mert ez egy igazi különlegesség, amiért még talán külföldiek is idetalálnának (okosan csinálva).
Érdekelne sok buszos dolog is (westi, leírások, stb.) de nincs. Persz mondhajtjuk, hogy nincs rá idő...stb. de tudod valójában miért nincs?
Mert kurvára nem érdekel senkit. Kár bele a munka. A bogarhatu.hu nem erről szól, ez egy álcázott közösségi oldal. habostorta.hu
Stuntmanus
VW 1302 S
partizán
«
Hozzászólás #42 Dátum:
2006 November 21, 11:14:40 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 November 21, 11:04:16
Szerintem meg nyissatok egy lófasztudjamilegyen.hu oldalt és minden NEM léghűtéses dologgal oda írogasson aki ellenállhatatlan késztetést érez.
Vagy legalább egy NAGYON elkülönített topik gyűjtemény legyen.
Én azt gondolom ez a bogarhatu.hu oldal egy nagyon jó oldal, de az utóbbi időkben felbillentették a mérleget (talán végleg) azok a topikok, amelyek egy-egy idetévedő embernek, aki nem tagja a közösségnek semmitmondó és érdektelen.
Értem, hogy ez egy inkább közösségi topik, de akkor meg kicsit félrevezető a bogarhatu.hu cím, mert talán van aki infoért jön ide, idetalál és túlnyomórészt érdektelen infókat talál, amiből nehezen bányássza ki azt az infót, amit a domain névből gondolva remélt. Az össz benyomása meg az lesz, hogy sok a süketelés, kevés az infó. Ezt nem én találtam ki, emberektől hallottam, akik idejöttek.
Gondoljatok bele, hogy a kicsit szakmaibb, mélyebb információkra vonatkozó javaslatom milyen szépen hamvába holt. Pedig vannak itt emberek, akik tudnának beledobni a közösbe valami értékeset, de nem. Nincs rá igény?
Engem nem zavar a sok duma, úgysem nagyon olvasom, de amikor az összes hozzászólás 70%-ának semmi köze a szigorúan vett tárgyhoz (bogár, busz, stb.) akkor elgondolkodtató, hogy valami nincs rendben.
(Ezt a hozzászólást először nem így írtam meg, hanem élesebben fogalmaztam, de aztán módosítottam. Én valójában nem akarom megváltoztatni azt, ami úgy látom sok embernek nagyon frankó és fontos. Nekem kurvára nem frankó, de akkor majd nem olvasom, elég egyszerű.)
Hát ezért kell a szövegelést két pólus irányába nyomni. Egy törzsasztal, ahol a sok régi motoros offol szét mindent, illetve a közösségi, ahol bármiről lehet nyitni, akár 10-20 hozzászólásos szösszeneteket.
Ha a központi hely így néz ki:
1. Törzsasztal
2. Adás-vétel
3. Szerelési Tippek-Trükkök (SZMB)
4. Találkozók
5. Népautók
6. Közösségi fórum
akkor sokkal jobban átlátható, ami itt van.
Tisztázni kellene, hogy mi a legfőbb gond.
Szerintem ez egyszerű. Túl sok az offolás. Miért sok, mert sokan vannak itt, akik csevegnek egymással. Ez baj? Szerintem ha nem megy az informácoók rovására akkor nem. Jelenleg sajna megy. Legfőképp az SZMB, az Adás-vétel és a találkozók topicokban lehet ezt problémaként említeni.-
Sokaknak az is gondjuk, hogy a frissítés gombra klikkelve túl sok topic jön elő. Ezt ha jól emlékszem BlackPsenior azzal orvosolta volna, hogy lehessenek személyre szabott kedvencek. Gondolom ez megoldahtó lenne, persze akkr meg az lenne a bej, hogy nem lát egy csomó hozzászólást.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
RNIE
«
Hozzászólás #41 Dátum:
2006 November 21, 11:13:05 »
Idézetet írta: Holló - 2006 November 21, 11:03:54
és kivel fogsz beszélgetni benne?
Holló
«
Hozzászólás #40 Dátum:
2006 November 21, 11:10:05 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 November 21, 11:04:16
szerintem meg a bogarhatu.hu nem csak szerelési tanácsokról, gyári értékekről szól, hanem (és szerintem inkább) a fórumosok közöségéről
nyilván van akit váltó áttételek érdekelnek, de azok olvasgatnak és írkálnak pl. az szmb ben.
nincs is ezzel semmi baj
pl. én az szmb be nem jártam már ki tudja hány hónapja, sem a népautósba, mert nem érdekel
Varázsló
«
Hozzászólás #39 Dátum:
2006 November 21, 11:04:16 »
Idézetet írta: Holló - 2006 November 21, 10:49:37
csak pirosbetűs nyithason toppikot, akinek indokolni kell, hogy miért is
Szerintem meg nyissatok egy lófasztudjamilegyen.hu oldalt és minden NEM léghűtéses dologgal oda írogasson aki ellenállhatatlan késztetést érez.
Vagy legalább egy NAGYON elkülönített topik gyűjtemény legyen.
Én azt gondolom ez a bogarhatu.hu oldal egy nagyon jó oldal, de az utóbbi időkben felbillentették a mérleget (talán végleg) azok a topikok, amelyek egy-egy idetévedő embernek, aki nem tagja a közösségnek semmitmondó és érdektelen.
Értem, hogy ez egy inkább közösségi topik, de akkor meg kicsit félrevezető a bogarhatu.hu cím, mert talán van aki infoért jön ide, idetalál és túlnyomórészt érdektelen infókat talál, amiből nehezen bányássza ki azt az infót, amit a domain névből gondolva remélt. Az össz benyomása meg az lesz, hogy sok a süketelés, kevés az infó. Ezt nem én találtam ki, emberektől hallottam, akik idejöttek.
Gondoljatok bele, hogy a kicsit szakmaibb, mélyebb információkra vonatkozó javaslatom milyen szépen hamvába holt. Pedig vannak itt emberek, akik tudnának beledobni a közösbe valami értékeset, de nem. Nincs rá igény?
Engem nem zavar a sok duma, úgysem nagyon olvasom, de amikor az összes hozzászólás 70%-ának semmi köze a szigorúan vett tárgyhoz (bogár, busz, stb.) akkor elgondolkodtató, hogy valami nincs rendben.
(Ezt a hozzászólást először nem így írtam meg, hanem élesebben fogalmaztam, de aztán módosítottam. Én valójában nem akarom megváltoztatni azt, ami úgy látom sok embernek nagyon frankó és fontos. Nekem kurvára nem frankó, de akkor majd nem olvasom, elég egyszerű.)
Stuntmanus
VW 1302 S
Holló
«
Hozzászólás #38 Dátum:
2006 November 21, 11:03:54 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 November 21, 10:58:57
Stipstop,én fogok nyitni egy kerékpáros szerelés-tanácsadás topikot
és kivel fogsz beszélgetni benne?
Holló
«
Hozzászólás #37 Dátum:
2006 November 21, 11:03:24 »
Idézetet írta: NGA - 2006 November 21, 11:02:42
Mi idegesitett benne? Ha nem tetszett, miért olvastad?
az ember arogáns beszólásai
és azért olvastam, mert ingerszegény a környezetem
NGA
«
Hozzászólás #36 Dátum:
2006 November 21, 11:02:42 »
Idézetet írta: Holló - 2006 November 21, 10:52:27
mert haverok vagytok
engem istentelenűl idegesített
Mi idegesitett benne? Ha nem tetszett, miért olvastad?
RNIE
«
Hozzászólás #35 Dátum:
2006 November 21, 10:58:57 »
Stipstop,én fogok nyitni egy kerékpáros szerelés-tanácsadás topikot
Holló
«
Hozzászólás #34 Dátum:
2006 November 21, 10:52:27 »
Idézetet írta: NGA - 2006 November 21, 10:51:16
Engem nem zavart Xoyox topicja.
mert haverok vagytok
engem istentelenűl idegesített
NGA
«
Hozzászólás #33 Dátum:
2006 November 21, 10:51:16 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 21, 10:32:46
ja és 28 nap után mind
i
g ír valaki poénból...lsd csillás topik, meg még volt pár ilyen "ide is írok, hogy ne szűnjön meg" beírás.
NGA, most vagy szabadság van, vagy nem. ha nem tetszik, hogy egy moderátor bezárhat valamit, akkor az tetszik, hogy bármi lehet. vágod? ha teljes szabadság van, akkor lehet a xoyoxnak is gyökér topikja...
Engem nem zavart Xoyox topicja.
Holló
«
Hozzászólás #32 Dátum:
2006 November 21, 10:49:37 »
csak pirosbetűs nyithason toppikot, akinek indokolni kell, hogy miért is
partizán
«
Hozzászólás #31 Dátum:
2006 November 21, 10:36:05 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 21, 10:32:46
ja és 28 nap után mind
i
g ír valaki poénból...lsd csillás topik, meg még volt pár ilyen "ide is írok, hogy ne szűnjön meg" beírás.
NGA, most vagy szabadság van, vagy nem. ha nem tetszik, hogy egy moderátor bezárhat valamit, akkor az tetszik, hogy bármi lehet. vágod? ha teljes szabadság van, akkor lehet a xoyoxnak is gyökér topikja...
a csillás topicot pl szerettük, kár is érte, mégha pattanás is volt egy a fenekén.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
BlackP
«
Hozzászólás #30 Dátum:
2006 November 21, 10:32:46 »
Idézetet írta: 1303LS - 2006 November 21, 10:28:37
Azok 30 nap "nembeírás" után autómatice mennek a kukába.
ja és 28 nap után mind
i
BlackPsenior
«
Hozzászólás #29 Dátum:
2006 November 21, 10:29:29 »
amúgy az egész szavazásosdit Pityubácsi elkúrta. nem kicsit, nagyon.
hova tegye az ikszet az, aki arra akar szavazni, hogy egyáltalán ne lehessen nyitogatni új topikot?
eeez demokrácia? francokat. botrány!!
Pityubácsimonnyonle!
1303LS
«
Hozzászólás #28 Dátum:
2006 November 21, 10:28:37 »
Idézetet írta: Balage - 2006 November 21, 10:26:17
Nem kötelező az összes topikot olvasni.
Viszont a döglöt topikokat kellene rendszeressen kiirtani!
Azok 30 nap "nembeírás" után autómatice mennek a kukába.
Balage
Low Fast - többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #27 Dátum:
2006 November 21, 10:26:17 »
Nem kötelező az összes topikot olvasni.
Viszont a döglöt topikokat kellene rendszeressen kiirtani!
1971 VW 1300 GT-L
1999 Piaggio Liberty 50 2T
NGA
«
Hozzászólás #26 Dátum:
2006 November 21, 10:19:24 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 21, 10:15:58
ha az egyes nyer, lesz szarás topik
Ha valakinek erre van igénye, és a szinvonala idáig terjed, akkor gratulálok neki. Én úgy látom, hogy eddig igen jól elvoltunk itt, és senkit nem zavart, ha nyitott magának egy topicot, és ezt a kulturált viselkedés alapján tette. Aki meg nem képes kulturáltan viselkedni, és nem fogadja el a forum iratlan netikettjét, azt meg ki kell zárni.
BlackP
«
Hozzászólás #25 Dátum:
2006 November 21, 10:15:58 »
Idézetet írta: NGA - 2006 November 21, 10:08:50
Én is ugy gondolom, hogy az 1-es és 2-est össze lehet vonni. Én speciel az 1-esre szavaztam. Gondolván arra, hogy értelmes emberekkel vagyok körülvéve.
ha az egyes nyer, lesz szarás topik
NGA
«
Hozzászólás #24 Dátum:
2006 November 21, 10:08:50 »
Én is ugy gondolom, hogy az 1-es és 2-est össze lehet vonni. Én speciel az 1-esre szavaztam. Gondolván arra, hogy értelmes emberekkel vagyok körülvéve.
BlackP
«
Hozzászólás #23 Dátum:
2006 November 21, 10:04:43 »
szerintem meg ne szabdaljuk tovább, így is kiba sok főtopik van altopikokkal, mire valaki idegen megtalál valamit, főleg, ha nem tudja mit csinál a friss gomb, feladja hamar
BlackPsenior
«
Hozzászólás #22 Dátum:
2006 November 21, 10:03:36 »
Idézetet írta: partizán - 2006 November 21, 09:57:19
A túlzott zsúfoltság és a viták elkerülése érdekében javaslom a következőket:
...
Szóval szerintem egég összetett módon, de lehetne tenni azért, hogy a fórum átláthatóbb legyen.
hát nem tudom. úgyis mindent szétoffolunk. nem kicsit, nagyon!
partizán
«
Hozzászólás #21 Dátum:
2006 November 21, 09:57:19 »
No, nem volt könnyű megtalálni a szavazást. Nagyon örülök neki, hogy ezt a kérdést így,demokratikus módon oldjuk meg. Természetesen ennek az eredményét elfogadom bármi is lesz, bár azt látom, hogy nyerésre állunk.
Szavazatomat egyébként a 2-es verzióra adtam le. Egyébként szerintem aki az egyesre szavaz, azt elméletileg nyugodtan lehet a 2-esekhez is hozzászámolni. Ebben formában egy kicsit megosztja a "szabadságpártiakat".
Olyan ez, mint a román népszámlálási papíron a székely, mint nemzetiség feltűntetése. Sokan beixelik azt és ezt követően a román hatóságok arra hivatkoznak, hogy jelentős mértékben csökkent a magyarok aránya Romániában.
Annak nem sok értelmét látom, hogy osztályozzuk a tagokat. Aki egyszer közösséget vállalt velünk, az igenis minden jóra jogosult. Az indexen volt jópár provokatőr. A huligányoktól xojoxig. Aztán az egyik eltűnt, a másik nagy cimbi lett. (Bár mostanában egy kicsit berágott).
A hero memebereket meg kíméljük meg attól, hogy ők ítélkezzenek egy topic, vagy egy hozzászólás etikus, normális, stb voltáról. Aki moderátor, abban megbízunk és kész. A hero member, pedig ha bele kíván szólni ezekbe a dolgokba kapjon moderátori jogokat.
A túlzott zsúfoltság és a viták elkerülése érdekében javaslom a következőket:
1. Csináljunk egy olyan helyet, mint az indexen a törzsasztal. Ide át lehetne pakolni olyan dolgokat, mint a BlackP, a Kárpáti Farkasok, az Anyázós topicokat, illetve azokat a közösségiből, amelyek megértek erre (pl minimum 300 hozzászólás). Ilyen lehet a kispapa, a motorhatu.hu, az ijász. Ha ezt megcsináltuk, akkor enyhítettük egy kicsit azokat a felületeket, amelyek jelenleg nagyon zsúfoltak.
2. Szerintem az adok-veszek összevonása is indokolt egy topic-ká. Alig van cuccos beírás, de kommentből annál több.
3. A Találkozók topicot én kitenném az első oldalra, és ráklikkelve két részre bontanám. Egyik lenne a találkozók (mi-hol-mikor), a másik a vélemények, élménybeszámolók. Az elsőben az információn lenne a hangsúly, a másodikon a röfögésen.
4. A szoljatok idét betenném a közösségibe, ez adhatná a gerincét az itteni dolgoknak.
Szóval szerintem egég összetett módon, de lehetne tenni azért, hogy a fórum átláthatóbb legyen.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
1303LS
«
Hozzászólás #20 Dátum:
2006 November 20, 19:54:30 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 20, 19:53:12
amatőr
Nem tagadom.
Oldalak:
1