www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 15, 22:11:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921216 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: hogyan lehessen topicot nyitni a közösségi fórumban
meg kell kérni egy moderátort, hogy nyissa meg
szabadon bárki, nincs korlátozás
szabadon, de a moderátorok indokolt esetben törölhessék

Oldalak: [1] 2 3 4 5
Nyomtatás
Szerző Téma: topicnyitás. szavazz!  (Megtekintve 49191 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #179 Dátum: 2006 November 27, 16:57:39 »

zároltam a topicot.
pár nap múlva törlöm is.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #178 Dátum: 2006 November 27, 12:01:24 »

A szavazás már befejeződött igy ez a topic lezárásra kerül itt nyugodtan OFF-olhatok ugye!?
ja, csak kurvára senki nem fog válaszolni és a fóruim tudatos szétbaszása szvsz egyszerű gyökérség

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #177 Dátum: 2006 November 27, 11:44:13 »

bocsi ehez nekem kellet fél óra

Nem elérhető tati

« Hozzászólás #176 Dátum: 2006 November 27, 11:42:52 »

A szavazás már befejeződött igy ez a topic lezárásra kerül itt nyugodtan OFF-olhatok ugye!? Grin Aszongya hogy leginkább én törekedek a nem gyári megoldásokra  mert nekem az autóépítés a hobbim-életem és szerintem mindig lehet a gyárinál jobbat kitalálni (csak 99%-ban nem érdemes ezt én is t udom) de a tuning motor vagy az empi alkatrészek is kokányak akkor mert nem gyári ?                                                                              >tuning motor vagy alfa?            A  bogim mocija ab1.3-bol 1.6  8.5 -9komp. gyári vezérlés 34es buszkarbi amcsi kipufrendszer elektonikus gyújtás több mint 2kiló volt és lehet vagy 60le vagy még annyise (végül is meg lennék vele elégedve de tartós 140nél még hidegben is erősen túlmelegszik még a termosztát is felrobbant benne Cry   ) ezen a pénzen egy alfa motor engedélyel kenőpénzzel eredet viszgával bent lenne és akkor hol vagyunk egy félmilkás tuning mocitól ami ha elromlik lehet várni az alkatrészre hónapokat az 1.3 1.5 alfa 75-105 le tuning nélkül nekem volt mindkettő átlag 8l lityi ha taposom 11-12 (bogim11 mindig padló, opelmanta 22 ,200audi 22, pontiac v6 25 lityi) és ha véletlen kijön a hajtókar az oldalán másik motor 25-40 ezer . egyenlőre                                                                                                              >               Műanyag sárvédő :   1nem rohad akkorse ha szarul van megcsinálva vagy ha megsérül a festése ,könnyen javitható ,de nem igaz hogy könnyebb ill ha vékonyra van megcsinálva 2mm akkor olyan sulyú mint a fém de a bogár nagykitejedése (szélesség) miatt nem birja a saját súlyát   ezért berepedezik a zötykölődéstől     az én sárvédöimben belül merevítő lapok vannak rá is állhatok csak a kaszni görbül el de sokal nehezebb mint egy gyári igaz 15centivel szélesebb is ( tényleg nem féltek hogy felborultok Tongue)        ha lemásolnék döntött sárvédőt én sem adnám 25ezer alatt  hiába van csak5ezer be az anyag elég sok munka lenne vele meg a lámpaüst plusz a sablon ára ami nagyobb erősebb és szétszedhető kell legyen  (egy gagyi kársztájlingos löklaptoldat kevesebb anyag+munka 50eze )  lehet könnyűt meg erőset epoxigyanta meg grafit-kevlár stb     szóval nem is tudom jó lenne saját topicban folytatni már ha nem csak kettőnket érdekel

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #175 Dátum: 2006 November 27, 11:31:51 »

szerintem itt folytassuk:
http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=128.0

Megnyitottam helyetted, ha már erőszakoltam ki a szabad topic nyitást, akkor engem anyázzanak.Smiley

Nem elérhető tati

« Hozzászólás #174 Dátum: 2006 November 27, 10:45:07 »

Én ezt fel is vetetettem privátban, de jól nem válaszoltál.Smiley Támogatom, a dolgot.
   iszok egy vödör kávét és megfogalmazom a választ kész vagyok a múlt kétheti melóval csak hétvégén nem alutam  Roll Eyes ja ide írom hátha mást is érdekel

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #173 Dátum: 2006 November 27, 10:02:09 »

Én ezt fel is vetetettem privátban, de jól nem válaszoltál.Smiley Támogatom, a dolgot.

Topic camnek ideális:
Alfa moci, skoda felni és egyéb bogaras okosságok Cheesy

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #172 Dátum: 2006 November 27, 10:00:54 »

hali mindenkinek beugrottam egy pillanatra egy topicot én is szivesen nyitnék amiben szentségtörésnek számító dolgok lennének pl  nem bogár tárcsafék bogira, alfa vagy más motor beépítése, keskenyítés -szélesítés, errájd  akár tuning motorok,  meg építés közbeni fényképes beszámoló sztem parti képes oldal lenne  szóval minden ami nem "1966 original " Grin      kérnék valami kis támogatást vagy fikázást

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #171 Dátum: 2006 November 26, 17:05:34 »

hali mindenkinek beugrottam egy pillanatra egy topicot én is szivesen nyitnék amiben szentségtörésnek számító dolgok lennének pl nem bogár tárcsafék bogira, alfa vagy más motor beépítése, keskenyítés -szélesítés, errájd akár tuning motorok, meg építés közbeni fényképes beszámoló sztem parti képes oldal lenne szóval minden ami nem "1966 original " Grin kérnék valami kis támogatást vagy fikázást

nyiss bátran, majd eldől, életképes-e!!  Cheesy
Nem elérhető tati

« Hozzászólás #170 Dátum: 2006 November 26, 17:03:09 »

Köszönöm mindenkinek, hogy részt vett azon a szavazáson, amely az én kérésemre indult.
Nagyon örülök, hogy a többség a régi megoldás mellett döntött, aminek a visszaállításáért én is "küzdöttem".
A magam részéről tartózkdó leszek a topic nyitásoknál, bár az alfa 33 motor beépítéséről, és a régi karórákról (amely többünket is érdekel) szívesen nyitnék topic-ot.Smiley
      hali mindenkinek beugrottam egy pillanatra egy topicot én is szivesen nyitnék amiben szentségtörésnek számító dolgok lennének pl  nem bogár tárcsafék bogira, alfa vagy más motor beépítése, keskenyítés -szélesítés, errájd  akár tuning motorok,  meg építés közbeni fényképes beszámoló sztem parti képes oldal lenne  szóval minden ami nem "1966 original " Grin      kérnék valami kis támogatást vagy fikázást

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #169 Dátum: 2006 November 26, 08:52:45 »

Köszönöm mindenkinek, hogy részt vett azon a szavazáson, amely az én kérésemre indult.
Nagyon örülök, hogy a többség a régi megoldás mellett döntött, aminek a visszaállításáért én is "küzdöttem".
A magam részéről tartózkdó leszek a topic nyitásoknál, bár az alfa 33 motor beépítéséről, és a régi karórákról (amely többünket is érdekel) szívesen nyitnék topic-ot.Smiley

1303LS
« Hozzászólás #168 Dátum: 2006 November 25, 21:10:52 »

pöccenek? örüljél, hogy az általad is belátott szar rendszert megszavaztad és sírhatsz tovább..ostobaaaa

Nincs semmi baj, majd lenyugszol.  Wink
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #167 Dátum: 2006 November 25, 21:09:10 »

De a bezárási jog az nem jött vissza?
(már a közösségibe,aki nyitott)

Tóth Zoltán
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #166 Dátum: 2006 November 25, 21:06:25 »

Hu de pöccensz a témára.
Veszteni tudni kell, de lehet tanulni is.  Tongue
 Grin Grin Grin
pöccenek? örüljél, hogy az általad is belátott szar rendszert megszavaztad és sírhatsz tovább..ostobaaaa

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
« Hozzászólás #165 Dátum: 2006 November 25, 20:56:03 »

nyissuk meg újra a régi fórumot Grin
1303LS
« Hozzászólás #164 Dátum: 2006 November 25, 20:50:38 »

na, kutyák, nyissatok topicot!
ami nem tetszik, azt törlöm a gecibe!

csók
Első körön jól beszélsz.
Én személy szerint eddigi jó szokásomat megtartva nem nyitok topicot mert jól megvagyok a már meglévőkben.  Cheesy
1303LS
« Hozzászólás #163 Dátum: 2006 November 25, 20:49:19 »

köszönöm :-))

csalánba nem üt a mennykő...
Ja nem érted, hanem a topicért.  Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Csak miattad.  Grin Grin Grin Grin Grin

Magas labda volt bocs. 
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #162 Dátum: 2006 November 25, 20:48:19 »

na, kutyák, nyissatok topicot!
ami nem tetszik, azt törlöm a gecibe!

csók

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #161 Dátum: 2006 November 25, 20:47:41 »

SZevasz, már kezdtem aggódni miattad.  Wink Grin

köszönöm :-))

csalánba nem üt a mennykő...

flex 'em all!
1303LS
« Hozzászólás #160 Dátum: 2006 November 25, 20:21:06 »

ittvagyok.
egerben voltam májromboló szakfoglalkozáson, mostanra éledtem fel.
látom vissza kell adnom az emberi jogokat...
SZevasz, már kezdtem aggódni miattad.  Wink Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #159 Dátum: 2006 November 25, 20:18:53 »

ittvagyok.
egerben voltam májromboló szakfoglalkozáson, mostanra éledtem fel.
látom vissza kell adnom az emberi jogokat...

flex 'em all!
1303LS
« Hozzászólás #158 Dátum: 2006 November 25, 20:05:56 »

amit aztán kitörölhet, mert kurvára nincs értelme a szarrágásnak ugyebár...
Hu de pöccensz a témára.
Veszteni tudni kell, de lehet tanulni is.  Tongue
 Grin Grin Grin
1303LS
« Hozzászólás #157 Dátum: 2006 November 25, 20:05:05 »

Pontosabban fel kell készülnie, és azt ugyebár nem árt időben elkezdeni.... Grin
Persze, biztosan sört dönt magába dögivel. 
Én meg elégedetlenkedhetek itt magamba eredmény nélkül.  Undecided
Ja és még sört sem ihatok mert nem szabad amig meg nem műtöttek, meg utána sem egy darabig. 
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #156 Dátum: 2006 November 25, 19:35:02 »

Jó, akkor első dolgom lesz nyitni egy topicot szavazással, hogy kit ültessünk a Pityubácsi trónjára.  Evil

amit aztán kitörölhet, mert kurvára nincs értelme a szarrágásnak ugyebár...

Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #155 Dátum: 2006 November 25, 18:39:00 »

Nyugi. A Bácsi biztosan csak sziesztázik, hiszen ki kell pihennie a kispapaság okozta fáradalmakat. A stone meg külföldön van, úgyhogy legyetek türelemmel.
Pontosabban fel kell készülnie, és azt ugyebár nem árt időben elkezdeni.... Grin
RNIE
« Hozzászólás #154 Dátum: 2006 November 25, 18:37:17 »

ki kell pihennie a kispapaság okozta fáradalmakat
Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #153 Dátum: 2006 November 25, 18:33:42 »

Nyugi. A Bácsi biztosan csak sziesztázik, hiszen ki kell pihennie a kispapaság okozta fáradalmakat. A stone meg külföldön van, úgyhogy legyetek türelemmel.
1303LS
« Hozzászólás #152 Dátum: 2006 November 25, 16:09:06 »

Szerintem má lemondott,oszt most nincs aki lezárja ezt a szutykot! Grin

Jó, akkor első dolgom lesz nyitni egy topicot szavazással, hogy kit ültessünk a Pityubácsi trónjára.  Evil
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #151 Dátum: 2006 November 25, 15:32:44 »

Pistabácsi monnnyon le! 
Szerintem má lemondott,oszt most nincs aki lezárja ezt a szutykot! Grin

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #150 Dátum: 2006 November 25, 15:03:53 »

Pistabácsi monnnyon le! 
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #149 Dátum: 2006 November 24, 14:45:45 »

nem azé, de 12 óra óta jött voks. nem dönt el semmit, de ha péntek dél, akkor az péntek dél...

Ez így is van, ha: "Szabály az szabály!", akkor most is....

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #148 Dátum: 2006 November 24, 14:10:11 »

nem azé, de 12 óra óta jött voks. nem dönt el semmit, de ha péntek dél, akkor az péntek dél...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #147 Dátum: 2006 November 24, 11:35:31 »

bakker, egy ilyen tojásemulátor jó lenne.
Akkor abban egyetértünk, hogy legyenek központi topic-ok, ahol nincs OFFolás. Pl tegnap megdöbbenve láttam, hogy a bogarak és buszok nagy családja, ami ugye egy regisztráló topic, szarrá van offolva. Szerintem meg kellene próbálni egy kisebb átszervezést a menürendszerben. A bogaras fórumokból kigyomlálnai egy csomót. Főoldalra kitenni a taláklkozókat, azion belül meg egy infós és egy csacsogós topic-ot csinálni. Igyanezt az adok-veszekbe.

A népautósból a vizes vw-kat átpakolnám a közösségibe.

Pityubácsi 12.00 szavazás zárás
Aztán nyitnám is fórumot. Egyedül, senki által nem támogatottan.Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #146 Dátum: 2006 November 24, 08:56:26 »

nem, mert a közös helyekben is vannak a spécik, iq topikja, íjászat, stb, az csak egy dologról szól, oda kell am oderálás, a többivel meg foglalkozzon a topik tulaja, kijelölt moderátora, tök tudja. jah, az anyázást kihagytam a strukturából, végülis mindegy hol van, mindenki odatalál  Grin

jah, meg az offolás nem zavar, ha a fontos topikok rendben vannak tartva. ha akarok veni spéci a gázpedál alá való tojásemultárot, nehogy túl nyomjam, vagy ilyesmi. szal ha az szmb szmbről szól, az adok veszek adok veszekről, meg a spéci nyitott topikok arról amiről kell, akkor a többiben mindenki kiélhető az offolási vágyát, ha hagyják. és ezzel nem csorbultak jogok, csak vlaami mederben van tartva minden és ha bárki bármit keres, csak egy topikot kell végignézni, nem 60-at

bakker, egy ilyen tojásemulátor jó lenne.
Akkor abban egyetértünk, hogy legyenek központi topic-ok, ahol nincs OFFolás. Pl tegnap megdöbbenve láttam, hogy a bogarak és buszok nagy családja, ami ugye egy regisztráló topic, szarrá van offolva. Szerintem meg kellene próbálni egy kisebb átszervezést a menürendszerben. A bogaras fórumokból kigyomlálnai egy csomót. Főoldalra kitenni a taláklkozókat, azion belül meg egy infós és egy csacsogós topic-ot csinálni. Igyanezt az adok-veszekbe.

A népautósból a vizes vw-kat átpakolnám a közösségibe.

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #145 Dátum: 2006 November 23, 12:19:10 »

jó-jó, de a nagy viták a "közös" helyeken vannak. Itt mégiscsak a moderátoroknak kellene rendet tartani. Az nem baj, ha szigorú egy moderátor. Szerintem legyél moderátor!
nem, mert a közös helyekben is vannak a spécik, iq topikja, íjászat, stb, az csak egy dologról szól, oda kell am oderálás, a többivel meg foglalkozzon a topik tulaja, kijelölt moderátora, tök tudja. jah, az anyázást kihagytam a strukturából, végülis mindegy hol van, mindenki odatalál  Grin

jah, meg az offolás nem zavar, ha a fontos topikok rendben vannak tartva. ha akarok veni spéci a gázpedál alá való tojásemultárot, nehogy túl nyomjam, vagy ilyesmi. szal ha az szmb szmbről szól, az adok veszek adok veszekről, meg a spéci nyitott topikok arról amiről kell, akkor a többiben mindenki kiélhető az offolási vágyát, ha hagyják. és ezzel nem csorbultak jogok, csak vlaami mederben van tartva minden és ha bárki bármit keres, csak egy topikot kell végignézni, nem 60-at
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 23, 12:22:51 írta BlackP »

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #144 Dátum: 2006 November 23, 12:15:35 »

nekem ne, mert akkor terror lesz  Cool én komolyan is venném a dolgot, abból lenne csak sírás. ha mindenki gyomlálja a saját kis kertjét, akkor ő már magáénak érzi a dolgot és talán odafigyel, hogy a témához kapcsolódó dolgok menjenek benne

jó-jó, de a nagy viták a "közös" helyeken vannak. Itt mégiscsak a moderátoroknak kellene rendet tartani. Az nem baj, ha szigorú egy moderátor. Szerintem legyél moderátor!

1303LS
« Hozzászólás #143 Dátum: 2006 November 23, 12:10:41 »

Én nem adnék moderátori jogokat mindenkinek.

Nem mindenkinek mindenhová, hanem csak a nyitónak és csak a sajátjába.
Márha tud ilyet a fórummotor.
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #142 Dátum: 2006 November 23, 12:05:13 »

Jelenleg moderátor Bácsi, Stone, KIZS. Ezt bővíteném mondjuk gsattilával, BlackP-vel, BlackP seniorral, Hollóval.

Azzal a vélekedéssel jobb szakítani, hogy itt 500an vagyunk. Nézzük végig a taglistát és láthatjuk,hogy valóban aktív tag 50 és 100 között van. Igazán hardcore meg annyi, ahány voks idáig érkezett...
nekem ne, mert akkor terror lesz  Cool én komolyan is venném a dolgot, abból lenne csak sírás. ha mindenki gyomlálja a saját kis kertjét, akkor ő már magáénak érzi a dolgot és talán odafigyel, hogy a témához kapcsolódó dolgok menjenek benne

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141 Dátum: 2006 November 23, 12:03:53 »

jah, legyen

moderált topikok
 - adok-veszek komplett autó
 - adok-veszek alkatrész
 - adok-veszek egyéb
 - SZMB

találkozók
 -vagy legyen benne minden találkozóról egy topik, ami sosem döglik meg és ittl ehet javasolni milyen legyen, élménybeszámolót tartani, stb, vagy nyit aki akar, aztán majd lehal, ha nem aktuális

egyéb topikok
 -szóljatok ide, blackp, stb, ahol bármiről lehet pofázni
 -spéci topikok, íjászat, vizes vw-k, regiszterek stb, ahol kéretik az adott témában hozzászólni

népautó
 -ahogy most is van

ifjú topikok
 -nyisson ki mit akar, egy hét alatt úgyis rájövünk, hogy van e értelme, ha nincs, kigyomlálni a faszba, ha van, áttenni a jó helyre, bár ha minden felépül a fentiek szerint, minimális új topikra lenne szükség

szervizes topikok
- ahogy eddig is

fő csoportonként egy moderátor, plusz mindenki figyeljen a saját topikjára és akkor ide alig kell néznie a moderátornak(de akkor tényleg figyeljen)

ez szerintem egy átlátható, működő rendszer, ezáltal csökkenhet az offolások száma, mert a szigorú topikokra odafigyel a moderátor(ne szarjunk az adok veszekben meg az szmb-ben). ha vlamait kihagytam a struktuából, beszúrható

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #140 Dátum: 2006 November 23, 12:03:20 »

ezt már én is javasoltam

Jelenleg moderátor Bácsi, Stone, KIZS. Ezt bővíteném mondjuk gsattilával, BlackP-vel, BlackP seniorral, Hollóval.

Azzal a vélekedéssel jobb szakítani, hogy itt 500an vagyunk. Nézzük végig a taglistát és láthatjuk,hogy valóban aktív tag 50 és 100 között van. Igazán hardcore meg annyi, ahány voks idáig érkezett...

Oldalak: [1] 2 3 4 5
Nyomtatás

Ugrás: