www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 14:34:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 [3]
Nyomtatás
Szerző Téma: a fórum átalakításáról, ésszerűbbé tételéről  (Megtekintve 29093 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #30 Dátum: 2006 November 28, 13:37:01 »

Szerintem a moderátorokra csak végszükség esetén kell építeni. Sem idejük, sem kedvük. Nagyon-nagy összeveszéseket úgysem tudnak lekezelni. Ráadásul meg az is nagy dolog, hogy az erőltetett komoly moderáció nagyonnagy munkát jelent.

Szerintem a fórum strukturális átalakításával lehetne elérni valamit.
hja, de a struktura átalakításával lenne 3-4 moderált topik, ez nem nagy feladat

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #29 Dátum: 2006 November 28, 13:34:56 »

Szerintem a moderátorokra csak végszükség esetén kell építeni. Sem idejük, sem kedvük. Nagyon-nagy összeveszéseket úgysem tudnak lekezelni. Ráadásul meg az is nagy dolog, hogy az erőltetett komoly moderáció nagyonnagy munkát jelent.

Szerintem a fórum strukturális átalakításával lehetne elérni valamit.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28 Dátum: 2006 November 27, 21:32:38 »

up

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #27 Dátum: 2006 November 26, 23:20:48 »

meganagylófaszt.
ez is egy vélemény. de ha minden mást meg lehetett szavazni, ezt is meg lehet. és 3 moderált topik nem a világ vége, viszont ott minden hasznos isnfó meglenne, a többi meg csak átstrukturálva.

1303LS
« Hozzászólás #26 Dátum: 2006 November 26, 21:34:21 »

meganagylófaszt.

Szó sincs itt nagy változtatásokról, meg megölősdiről.
Pici finomításokról van szó.
Szerintem is jó volt eddíg is a fórum semmi gond vele, csak az OFFolások minimális szintentartása az ami (közösségin kívül) jobbíthatna  a dolgon.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #25 Dátum: 2006 November 26, 21:30:58 »

meganagylófaszt.

ez a fórum olyan, amilyen, és minden ellenkező híresztelés ellenére így sikeres, ahogy van. nem kéne ezt a hosszú évek alatt felépített sikerességet elbaszni.

kapjatok má a fejetekhez.
Eddig ez tetszik a legjobban.
Délután irtam,vagy egy fél oldalt,de nem ért ide,uj hozzászolások,meg áramszünet miatt.
Én is azt probáltam mondani,hogy ez a forum igy jo,ahogy van,s a változtatásokkal simán meg lehet ölni.!

Tóth Zoltán
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24 Dátum: 2006 November 26, 21:26:46 »

meganagylófaszt.

jahhhh, és a moderátorokra meg az lőcsöljön rá egy rahedli pluszfeladatot, aki ezért meg is fizeti őket (akár sörben).
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23 Dátum: 2006 November 26, 21:24:59 »

javaslatok a fórum átszervezésére:

meganagylófaszt.

mi ez itt? valami államilag finanszírozott kormányzati projekt, vagy valami buzi pártfórum, hogy mindenféle szabályok legyenek, hogy ki, mikor, hová és mit szólhat hozzá?
megint 5-10-20 ember akarja megmondani, hogy mi legyen?

ha valaki itt megmondhatja a frankót, akkor az az, aki a szájt gazdája (tudtommal pityubácsi meg tán a stone). a szájtgazda az, akinek TÉNYLEG van joga aszabályokat hozni/változtatni, aztán ha az nem tetszik a többieknek, legfeljebb leugatják vagy elmennek máshova.

akinek meg nem tetszik, ami itt van, az csinálhat magának a saját ízlése szerinti szájtot/fórumot, és ott moderátorkodhat meg megmondhatja, hogy ki, mikor, hova és mit írhat. ja, meg megnézheti, hogy hányan fognak odamenni.

ez a fórum olyan, amilyen, és minden ellenkező híresztelés ellenére így sikeres, ahogy van. nem kéne ezt a hosszú évek alatt felépített sikerességet elbaszni.

kapjatok má a fejetekhez.
RNIE
« Hozzászólás #22 Dátum: 2006 November 26, 20:31:12 »

javaslom még hogy az idézés opció csak bizonyos karakteig működjön kép nélkül,mert elképesztő hogy egy szmájli miatt beidéznek regényeket.persze  szvsz
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #21 Dátum: 2006 November 26, 17:48:27 »

Így van. És ha valaki megérdemli, cseréljétek je az avatar-ját (vagy mi a szart) egy nagy k*cs*gre.  Grin

ezért nem kell haveri alap. van pár téma, ahol nincs off és kész, a többi is pont elég sok erre a célra. de jöhet más javaslat is, a hét vége felé összegyűjtöm egy szavazássá
RNIE
« Hozzászólás #20 Dátum: 2006 November 26, 17:30:33 »

azért tudna barátilag beszélni az illető fejével
lécci ne offojj má!jójó nem fogok!nade maismegin offótá!jódecsakkicsit.
kb ez lenne.én amellett voksolok hogy szmb-adokveszek szigorú moderálás.felszólítás nélküli törlés,egyes renitens esetekben kromofág,szélvédőbetörés Grin 

/:=(
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 26, 17:35:57 írta RNIE »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19 Dátum: 2006 November 26, 17:25:50 »

de a modi is haver....itt bukik
ezért nem kell haveri alap. van pár téma, ahol nincs off és kész, a többi is pont elég sok erre a célra. de jöhet más javaslat is, a hét vége felé összegyűjtöm egy szavazássá

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #18 Dátum: 2006 November 26, 17:24:59 »

azért tudna barátilag beszélni az illető fejével

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
« Hozzászólás #17 Dátum: 2006 November 26, 17:24:01 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #16 Dátum: 2006 November 26, 17:23:45 »

Javaslat támogatva.
Bár szerintem eddíg is ez volt a szabály nagyjából csak nem volt igazán szigor és ezért be sem volt igazán tartva.

Szerintem sokat tudna segíteni egy "moderátor értesítése" gomb amivel bárki jelezhetné ha valahol renitens beírásokat talál.

de így át lehetne szervezni. akkor meglenne, hogy ki mit olvasson. a külső szemlélő egy moderált, átlátható fórumot látna. a regisztráltat meg úgyis beszippantjuk  Evil

mószerolás nem kell, biztos rajtam kívül is csomóan olvassák, akár moderálhatnak is.

kizásárst meg ilyesmit nem átmogatom, a beírás áthelyezését vagy törlését igen

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #15 Dátum: 2006 November 26, 17:22:22 »

az offolással kapcsolatban !

sztem itt kb mindenki mindenkit ismer , vannak akik személyesen is haveri, baráti kapcsolatban vannak

lehet hogy elég lenne a moderátoroknak rászólni a renitens offolókra priv   és megoldódna az offolási kérdés
nem tudom hogy ilyen irányú próbálkozások voltak e eddig ezért vegyétek ezt csak egy ötletnek
és mindenkitől bocs amiért ezt ideírtam senkit nem állt szándékomban ezzel megsérteni písz és thank you your mother
happy hanukka stb.....

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

1303LS
« Hozzászólás #14 Dátum: 2006 November 26, 17:12:25 »

egy k..rvanagy feketepontot beírtam magamnak  Grin
Itt szerintme nem kell mert ez a közösségiben van és itt a szigor nem is kell hogy annyira jelen legyen.
A szigor a mindenki(vendég) álltal is látható topicokban kellene inkább hogy ne az látszon ami.Ez is egy szempont kell hogy legyen.
Ja és szigorúan SZVSZ
1303LS
« Hozzászólás #13 Dátum: 2006 November 26, 17:09:52 »

a feljelentgetéseknek sem vagyok híve...

Wink Cheesy
Már mér ha valaki rosszat csinál akkor ki kell picsázni és kész.
A mószerolás meg csak a modiknak segítene mert nem kellene végignyálazniuk mindent(azt is ami nem érdekliőket) hanem tudnák hová is kell beavatkozni mert elszált pár agy.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #12 Dátum: 2006 November 26, 17:08:06 »

egy k..rvanagy feketepontot beírtam magamnak  Grin

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #11 Dátum: 2006 November 26, 17:06:55 »

nevezzük ÁRULKODÁS gombnak és akkor az is meggondolná aki megnyomja Smiley

vagy "MÓSZER"-nak. 

amúgy most offolunk vagy nem offolunk, ez itt a kérdés!!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #10 Dátum: 2006 November 26, 17:06:00 »

Javaslat támogatva.
Bár szerintem eddíg is ez volt a szabály nagyjából csak nem volt igazán szigor és ezért be sem volt igazán tartva.

Szerintem sokat tudna segíteni egy "moderátor értesítése" gomb amivel bárki jelezhetné ha valahol renitens beírásokat talál.

nevezzük ÁRULKODÁS  gombnak és akkor az is meggondolná aki megnyomja  Smiley

« Hozzászólás #9 Dátum: 2006 November 26, 17:04:35 »

sokat tudna segíteni egy "moderátor értesítése" gomb amivel bárki jelezhetné ha valahol renitens beírásokat talál.

a feljelentgetéseknek sem vagyok híve...

Wink Cheesy

« Hozzászólás #8 Dátum: 2006 November 26, 17:03:37 »

jóvanna písz

Wink Cheesy Cheesy Cheesy
1303LS
« Hozzászólás #7 Dátum: 2006 November 26, 17:03:10 »

nos, akkor ha már lehet topikot nyitni, legyen értelme is.

Javaslat támogatva.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #6 Dátum: 2006 November 26, 17:03:06 »

az 5let nem rossz,de veszekedés lenne belőle kb2perc alatt

letelt a 2 perc  Cool

RNIE
« Hozzászólás #5 Dátum: 2006 November 26, 17:02:14 »

az 5let nem rossz,de veszekedés lenne belőle kb2perc alatt
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #4 Dátum: 2006 November 26, 17:00:15 »

na azt már nem!!

jóvanna písz

« Hozzászólás #3 Dátum: 2006 November 26, 16:59:18 »

az offolás legyen feketepontos x db feketepont pedig x nap szünet azzal a nick-el
esetleg az illető által szétoffolt topicból történő kizárás

na azt már nem!!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2 Dátum: 2006 November 26, 16:55:56 »

kb így gondolom én is

az offolás legyen feketepontos x db feketepont pedig x nap szünet azzal a nick-el
esetleg az illető által szétoffolt topicból történő kizárás

RNIE
« Hozzászólás #1 Dátum: 2006 November 26, 16:42:02 »

az szmb/adok-veszek széjjelmoderálásával egyetértek
Nem elérhető BlackP

« Dátum: 2006 November 26, 16:39:52 »

nos, akkor ha már lehet topikot nyitni, legyen értelme is.

szigorúan moderált topikok(igen, még az én puffogásom is kimoderálva  Grin):
Sz.M.B. - csak szerelés, az ide tartozó lerészegedés már másik topik
Adok-veszek - és altopikjai, szigorúan csak az eladandó cuccról kérdezni, nem a szomszéd bige mellméreteiről
autó regiszter (évjárat, szín, stb)

kevésbé moderált topikok:
találkozók általánosságban, élménybeszámoló
következő, vagy az összes találkozóról egy fix topik, ide csak ötleteket, vagy hasonlót írni.
egyéb szerveződések, mikulás, farkasok, rénszarvasok...

nem moderált topikok:
minden életképes nyitott topik, a topiknyitó ízlése szerint moderáljon
+ a megszokott szóljatok ide, anyázás, blackp, íjászat, mittomén mik

népautó, ide nem tudok mit mondani, mi hova keürljön, nekem így is jó

pelenkás topikok:
a frissen nyílt topikok, majd kiderül, hogy van e értelme

szervizes topikok maradjanak ahogy vannak, az közérdekű

a moderált topikot mindenki olvashatná, a többit csak a regisztráltak, így egy külső szemlélő csak a valóban lényeges dolgokat látja, az offolás mehet a többiben. ennyi moderálást a jelenlegi 3 is el tud látni szerintem és a többiek is képesek a pár moderált témát békén hagyni.

lehet sorolni az ötleteket, ha összejön pár használható, lehet zavazás, hogy 1,2,3-as ötlet valósuljon e meg.

Oldalak: 1 2 [3]
Nyomtatás

Ugrás: