www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 13:24:02
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
a fórum átalakításáról, ésszerűbbé tételéről
Oldalak:
1
[
2
]
3
Szerző
Téma: a fórum átalakításáról, ésszerűbbé tételéről (Megtekintve 29039 alkalommal)
BlackP
Re: a fórum átalakításáról, ésszerűbbé tételéről
«
Hozzászólás #70 Dátum:
2006 November 29, 13:57:26 »
jah, csak ez nem egy ház meg egy szoba, hanem esetleg egy külső érdeklődő aki bejön, látni akarja hogy kell összerakni a karbit, azt nem, hogy milyen színűt hánytál utána. én is rühellem, ha egy nekem új témában elkezdek keresni és mondjuk egy pda fórum azt látom ki milyen filmet nézett végig rajta fizika órán. leszarom, számomra nem informatív. neked biztos tök jó, hogy 10 sörnél okádtál, mert te benne vagy, egy külső szemlélő meg azt látja, hogy vett egy bogarat és az szmbvel a hányás jár. neked vonzó, neki elrettentő. és tényleg, ami a komplett autókban volt. a depó fikázása, ahogy néztem, egy tetves szó nem esett arról, hogy van egy eladó autója valakinek. namost akkor működik az önmoderálás, ha 100 hozzászólásnak köze sincs a topikhoz? szerintem nem. a meglévő 70 topikból 3-4 az, ami érdekelhet egy minket nem ismerő külsőst, ezekhez kellene moderálás, hogy a lényeget lássa. de ezt áthidalandó kész lesz az oldal is, ott meglesz minden infó, te meg majd szólogass mindenkinek, hogy nem kéne offolni
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
IQ23
«
Hozzászólás #69 Dátum:
2006 November 29, 13:47:12 »
Akkora baromságokról vitatkoztok hogy az valami csuda! Végig se olvasom, csak az első 10-et olvastam, aztán kiakadtam.
És mivan akkor ha szét van offolva egy topik?? télleg elvárjátok egy "moderátortól" hogy olvassa végig az összes topikot és egy kitalált törvénykönyv alapján döntse el hogy ez a beszólás off vagy on?!
Mértt nem moderáljátok egymást?
-Te figyelj íkú erre ott van a másik topikl ne ide írd már a berugós sztorikat! köszi
- oké bocs
Ennek így kell működnie. Ezt az egészet úgy képzeljétek el, mintha lenne egy ház. bemész egy szobába, mert tanácsot szeretnél kérni egy ügyben. Felteszed a kérdést, megkapod a választ. Aztán ha érdekel maradsz a szobába és figyelsz a beszélgetésre vagy tovább mész. Természetesen ha valaki bemegy a szobába és elkezd másról ugatni, akkor a szobában lévők eldönthetik hogy ez tetszik nekik vagy sem és rászólhatnak.
Másik példa.
SZMB.
Kérdés: Nemtudjátok miez a stücni itt a karbimon?
válasz. Ez a 57-es polírozó gomb
válasz2 Nekem ilyen nincs, igaz nekem 58-as van
válasz3 De van, csak múltkor mikor szereltünk nálad olyan részeg voltál hogy eldobtad a pcsába
válasz4 Ja emléxem mikor gézának szülinapja volt. jó buli volt
Kérdésem ezekből melyik az off? válasz 3-4??! és kit zavar hogy ott van?? a kérdező megkapta a válaszát? IGEN
Szerintetek hogy kéne működni??
kérdés: Mi ez a stünci?
válasz polirozó gomb
válasz 2 nekem nincs ilyenem
válasz3 de van
válasz 4 hol?
válasz 5 a picsába gyere át egy másik topikba és elmondom ...
röhej!!
nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is...
partizán
«
Hozzászólás #68 Dátum:
2006 November 29, 13:20:19 »
fuck mennem kell, bocs
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #67 Dátum:
2006 November 29, 13:18:51 »
a magam részéről támogatok mindent, csak azt nem tudom,hogy miért is a közösségi topic süllyedőfélbwen lévő topikjai a fő ellenségek?
Szerintem az OFFolás nem odavaló helyeken. Elég megnézni a komplett autók utolsó két napi termését...
Mindjár vágok ide egyí új menürendszer vázlatot (utoljára)
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
gyuszkó
ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!
«
Hozzászólás #66 Dátum:
2006 November 29, 13:16:01 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 November 29, 13:03:18
Átrendezni én nem tudok, bólintson a dologra a Pityubá...
Ja...
Há'MÉ'NEM EZZEL KEZDTED?
Söröket veszem megfele - vagy küldök sörutalványt...
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
stonemen
«
Hozzászólás #65 Dátum:
2006 November 29, 13:11:23 »
Kell, 3 féle, alkatrész, autó és ami otthon már nem kell.
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 29, 13:04:32
készüljön el az oldal, akkor mindenki meglátja, hogy mit értünk alatta. kell hirdető rendszer is?
BlackP
«
Hozzászólás #64 Dátum:
2006 November 29, 13:04:32 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 November 29, 13:03:18
készüljön el az oldal, akkor mindenki meglátja, hogy mit értünk alatta. kell hirdető rendszer is?
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
stonemen
«
Hozzászólás #63 Dátum:
2006 November 29, 13:03:18 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 29, 12:59:57
partizán meg én is csak a topikok átrendezéséről beszéltünk és ezzel letudható a ki mit lásson dolog is. lehetne két hét a megdöglési határidő egy topiknak, vagy nemtom
BlackP
«
Hozzászólás #62 Dátum:
2006 November 29, 12:59:57 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 November 29, 12:57:42
A fórum radikális átalakítását nem támogatom, egy közösségi dolog, mi formáljuk.
A honlapot pedig ezért kell megcsinálni, hogy az alapvető információk onnan elérhetők legyenek. Akár szmb, akár hirdetés, stb.
Az viszont nekem sem tetszik, hogy halott topikokat előrángassunk, tehát ezeket a jövőben figyelni fogjuk.
partizán meg én is csak a topikok átrendezéséről beszéltünk és ezzel letudható a ki mit lásson dolog is. lehetne két hét a megdöglési határidő egy topiknak, vagy nemtom
stonemen
«
Hozzászólás #61 Dátum:
2006 November 29, 12:57:42 »
A fórum radikális átalakítását nem támogatom, egy közösségi dolog, mi formáljuk.
A honlapot pedig ezért kell megcsinálni, hogy az alapvető információk onnan elérhetők legyenek. Akár szmb, akár hirdetés, stb.
Az viszont nekem sem tetszik, hogy halott topikokat előrángassunk, tehát ezeket a jövőben figyelni fogjuk.
BlackP
«
Hozzászólás #60 Dátum:
2006 November 29, 10:28:54 »
nekem 8, beleuntam a szarakodásba. ha stonemen nem akarja átalakítani, nem fogja, a többi szájtépés. én tudásomhoz képest megpróbálom az egészből a maximumot kihozni, akárki akármit gondoljon is, én a fórum kérdést lezártam, tettem javaslatot, elvetve, csinálom az oldalt
partizán
«
Hozzászólás #59 Dátum:
2006 November 29, 10:27:11 »
Nálam itt van a bogaram adattáblája, aminek alapján szeretném nyomozni az eredetét, de mégsem hozom fel a halott topic-ot cak ezért az egy dologért.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #58 Dátum:
2006 November 29, 10:25:12 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 29, 10:18:26
azért ott volt 600 hozzászólás. az csak nem szemét
ami kipusztult, az kipusztult. Ha meg valaki ilyet kiránt a kukából, az ne reklamáljon, hogy mennyi lom van az asztalon...
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
BlackP
«
Hozzászólás #57 Dátum:
2006 November 29, 10:18:26 »
Idézetet írta: partizán - 2006 November 29, 08:59:10
tessék:
http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=107.0
azért ott volt 600 hozzászólás. az csak nem szemét
BlackP
«
Hozzászólás #56 Dátum:
2006 November 29, 10:17:49 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2006 November 29, 09:02:23
Nem fog működni. Partuizánnak van igaza, itt igazán a fórum él. Szvsz. senki sem fogja fárasztani magát azzal, hogy áttegye az szmb-ben megtárgyalt dolgokat a honlapra.
Jó, itt be is fejeztem. Ha nem, hát nem.
halkan jegyezném meg, hogy az új oldalon a fórum nem külön ablakban jelenik meg, szóval két katitntás átmenni oda, megnézni és ha a hülye kérdésre adott kimerítő válasz után újabb hülye kérdés merül fel, az feltehető a fórumon, ahol majd hivatkoznak a faq-ra egy laza rtfm-el(read the fuckin' manual)
BlackP
«
Hozzászólás #55 Dátum:
2006 November 29, 10:16:14 »
Idézetet írta: partizán - 2006 November 29, 08:56:56
AZT PEDIG KURVÁRA KEZDEM UNNI, HOGY IDÁIG KB 5x ÍRTAM BE A STRUKTURÁLIS ÁTALAKÍTÁSI JAVASLATOT!! MÉG CSAK VÁLASZT SEM KAPTAM, CSAK A FOLYAMATOS KÁROGÁS...
kaptál, stone írta, hogy nem lesz átalakítás és hogy mi van az oldallal. az oldal részéhez tudtam mit mondani, ha stone azt mondja a fórum így jó, akkor így jó
gyuszkó
«
Hozzászólás #54 Dátum:
2006 November 29, 09:02:23 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 29, 08:21:42
ezért lesznek az oldalon ilyen cikkek amolyan faq jelleggel. elővesszük a legostobább kérdéseket, feltesszük, a hozzáértő válaszol, a választ elmentjük és a weboldalon megtekinthető egy kattintással. csak akkor tesszük ki, ha nagyjából közös nevezőre tértek fölötte mindannyian. a menü átlátható lesz, nem kell keresni a bogaras fórumok szmb altopikjának az altopikjai között.
Nem fog működni. Partuizánnak van igaza, itt igazán a fórum él. Szvsz. senki sem fogja fárasztani magát azzal, hogy áttegye az szmb-ben megtárgyalt dolgokat a honlapra.
Jó, itt be is fejeztem. Ha nem, hát nem.
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
partizán
«
Hozzászólás #53 Dátum:
2006 November 29, 08:59:10 »
tessék:
http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=107.0
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
partizán
«
Hozzászólás #52 Dátum:
2006 November 29, 08:56:56 »
Továbbra is tartom, hogy nem a gombamód szaporodó topikokkal van a baj. Ezek gombamód is tűnnek el. A vicces, hogy az egyiket a lomtár széléről éppan az a Qzma hozta vissza, aki a fülzsír topikkal bekezdte a lázongást... Meg lehet nézni, hogy mennyire egyértelműen tette.
Ezek elhiszem, hogy zavaróak akkor, amikor a frisseket nézzük, de gondoljunk csak bele, hogy mennyi offolástól kíméljük meg az egyébként ilyen formában maximálisan leterhelt fő topikokat. (Még ennek ellenére is full OFF pl az adás-vétel legutóbbi két napja).
AZT PEDIG KURVÁRA KEZDEM UNNI, HOGY IDÁIG KB 5x ÍRTAM BE A STRUKTURÁLIS ÁTALAKÍTÁSI JAVASLATOT!! MÉG CSAK VÁLASZT SEM KAPTAM, CSAK A FOLYAMATOS KÁROGÁS...
Nincs kedvem újabb 5 percet elkúrni ilyesmivel.
Az, hogy legyen bogarhatu? Legyen, de igazából nincs semmi. Ebből az egész honlapból csak a fórum él. tartok tőle, hogy a legnagyobb erőfeszítéssel sem lehet összehozni egy épkézláb lapot. Annak semmi értelme, hogy pitybá megtanulja a dreamweavert. Ahhoz egy ilyenhez több kell. Lazly is elkezdte ezt. Elkezdte a sárgabogarat is, oszt az is meghalt. Amit az ember nem pénzért csinál, azt a kezdeti egy-két hónap lendüldet után leszärja. Ilyenek vagyunk, ezt el kell fogadni.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
BlackP
«
Hozzászólás #51 Dátum:
2006 November 29, 08:21:42 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2006 November 29, 08:03:46
Asszem akkor mégsem érted...
Csak annyi lett volna az ötletem, hogy az szmb-t rakjuk teljesen külön csoportba, és azon belül szakosítva a topikokat.
Óriási előnye lenne, hogy ha valakinek már megtárgyalt hiba fordul elő a gépen, akkor ne vakargassa mindenki a fejét, hogy igen, mintha írta volna valaki, hanem rá tudna keresni. És ez szerintem igazán olajozottan csak a fórum keretein belül működne.
Szerintem egyáltalán nem bonyolult, sőt az átláthatóságot javíthatná.
Mindegy. Ha nem megy, hát nem megy...
ezért lesznek az oldalon ilyen cikkek amolyan faq jelleggel. elővesszük a legostobább kérdéseket, feltesszük, a hozzáértő válaszol, a választ elmentjük és a weboldalon megtekinthető egy kattintással. csak akkor tesszük ki, ha nagyjából közös nevezőre tértek fölötte mindannyian. a menü átlátható lesz, nem kell keresni a bogaras fórumok szmb altopikjának az altopikjai között.
gyuszkó
«
Hozzászólás #50 Dátum:
2006 November 29, 08:03:46 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 November 29, 07:02:49
Nem lesznek moderálva ezek a fórumok. A honlapon mindenki kutakodhat tuning, szimmeringcsere és egyéb témákban az szmb-n belül.
A jobb dolgokat pedig vagy külön megírja valaki (a régebbiek ismerik ezeket a cikkeket), vagy a moderátorok valamelyike elküldi a BlackP-nek, hogy rakja be adott kategóriába (persze privátban más is elküldheti, de előtte mi mérlegeljük, hogy tényleg ott van-e a helye).
Szabadság, egyenlőség, testvériség.
Még mindig bízok abban, hogy mindenki fogja tudni magát moderálni. Ha nem, ilyenek vagyunk.
Asszem akkor mégsem érted...
Csak annyi lett volna az ötletem, hogy az szmb-t rakjuk teljesen külön csoportba, és azon belül szakosítva a topikokat.
Óriási előnye lenne, hogy ha valakinek már megtárgyalt hiba fordul elő a gépen, akkor ne vakargassa mindenki a fejét, hogy igen, mintha írta volna valaki, hanem rá tudna keresni. És ez szerintem igazán olajozottan csak a fórum keretein belül működne.
Szerintem egyáltalán nem bonyolult, sőt az átláthatóságot javíthatná.
Mindegy. Ha nem megy, hát nem megy...
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
stonemen
«
Hozzászólás #49 Dátum:
2006 November 29, 07:02:49 »
Nem lesznek moderálva ezek a fórumok. A honlapon mindenki kutakodhat tuning, szimmeringcsere és egyéb témákban az szmb-n belül.
A jobb dolgokat pedig vagy külön megírja valaki (a régebbiek ismerik ezeket a cikkeket), vagy a moderátorok valamelyike elküldi a BlackP-nek, hogy rakja be adott kategóriába (persze privátban más is elküldheti, de előtte mi mérlegeljük, hogy tényleg ott van-e a helye).
Szabadság, egyenlőség, testvériség.
Még mindig bízok abban, hogy mindenki fogja tudni magát moderálni. Ha nem, ilyenek vagyunk.
gyuszkó
«
Hozzászólás #48 Dátum:
2006 November 29, 06:27:14 »
Ja, persze az szmb-nek mint címnek és témának maradnia kell, hiszen egyik védjegye lett ennek az oldalnak!
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
gyuszkó
«
Hozzászólás #47 Dátum:
2006 November 29, 06:25:29 »
Jó dolog, amire gondoltatok (már az általam felhozott témában...), csak egy a baj, hogyan fog működni?
Mindenki gyorsan elmenti az adott kérdést-választ a honlapra a fórumról? Ezt nem hinném...
Ha a fórumban maradna ez a dolog, akkor csak annyit kellene csinálni, hogy az szmb-t teljesen különrakni, és a topikokat pedig azon belül leosztani az általam leírtak alapján.
A Stuntmanus, meg a többiek által pörgetett építési, illetve tuningolási problémák meg kapnának egy külön tuning topikot (az igazság az, hogy ez az, ami engem kevésbé érint, és rengeteget kell ugorjak, ha a szígorúan vett hétköznapi szmb-t el akarom olvasni - tévedés ne essék, nem azt mondom, hogy tök haszontalan, csak egy topikba rengeteg dolog van sűrítve, nem teljesen átlátható, meg egy átlag bogarasnak, aki ide téved, lehet, hogy magas kezdésnek.). Az lehet, hogy nőne a topikok száma, de az átláthatóság sokkal jobb lenne...
szerintem. Vagy az általam javasolt topik ne is szmb nevet viseljen, hanem valami mindennapi hasznos tanácsok, vagy a bogárhátu szerelési kézikönyve, vagy mittoménmi.
Szerintem értitek, hogy miről próbállak itt győzködni benneteket. Nem biztos, hogy a honlapra kerülve, a fórumról leválasztva úgy épülne ez a téma.
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
stonemen
«
Hozzászólás #46 Dátum:
2006 November 29, 06:06:41 »
Végre fény gyúlt az alagút végén...
A honlap arra való, hogy hasznos infókat keressünk rajta, a fórum meg arról szól, hogy adott témákban pofázzunk. Természetesen ha valami hasznos dolog előkerül, kitesszük a honlapra.
Természetesen minden, a honlapon megjelenő tartalomhoz odaírjuk a szerzőjét, hogy ha valakinek valami kérdése van, privátban hozzá tudjon fordulni (már ha a szerző ezt engedélyezi).
vannak még ötletek?
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 29, 00:05:48
nah, akkor, hogy minden tiszta legyen:
az oldal új design-ja beindul, a menüpontok a régi oldalon találhatókkal lesznek kompatibilisek(majd hozzá igazítjuk a bácsi féle motort, ezt is megszakértjük)
az új oldalon a fórum, a fejléc, menü, stb élni fog, a menüpontok apránként, főleg, ha lesz új motor, mert akkor ezt fogjuk testre szabni.
Batka rááll az oldalra, remélem a hétvégéig be is indul, a joomla rendszert meg átrágjuk.
így megfelel stone, bácsi, többiek?
BlackP
«
Hozzászólás #45 Dátum:
2006 November 29, 00:05:48 »
nah, akkor, hogy minden tiszta legyen:
az oldal új design-ja beindul, a menüpontok a régi oldalon találhatókkal lesznek kompatibilisek(majd hozzá igazítjuk a bácsi féle motort, ezt is megszakértjük)
az új oldalon a fórum, a fejléc, menü, stb élni fog, a menüpontok apránként, főleg, ha lesz új motor, mert akkor ezt fogjuk testre szabni.
gyuszkó: amit kértél, az mind a weboldalon belül lesz, függetlenül a fórumtól, egyszer leírva, vitázni lehet a fórumon, de ilyenek, hogy bosch w8ac gyertya kell 0,8mm hézaggal, meg milyen gyakran milyen olajat cseréljünk, az fix lesz, nem kell kérdezni. remélem ennek összeállításában stunt, nga és a többi hozzáértő segít majd. ültetés tekintetében aircult, ő már végpróbált mindent. itt nem lesz se off, se semmi
Batka rááll az oldalra, remélem a hétvégéig be is indul, a joomla rendszert meg átrágjuk.
így megfelel stone, bácsi, többiek?
gyuszkó
«
Hozzászólás #44 Dátum:
2006 November 28, 22:35:46 »
Írtam szmb-be, ide is beírom:
MODERÁTOR BÁCSIK!!
Nem lehetne-e létrehozni egy külön topicot az szmb-n belül a tipikus, vagy gyakori hibaforrásoknak az ismertetésére, a hibák orvoslására?
Ez egy olyan közös, de rendszerezett bázis lenne mindenkinek, mondjuk továbbosztva motor, karbi, kupplung, váltó, futómű, fék, elettronyosság, stb.. témára?
És ennek szigorúan off mentesnek kellene lennie.
Akkor akár egy szerelési kézikönyvként is lehetne használni...
Nem először fordul elő, hogy egy adott hibára kérdez rá valaki, és jópárunknak beugrik valami, de csak motoszkálunk, holott már a jó megoldás elhangzott...
VÉLEMÉNY???
«
Utoljára szerkesztve: 2006 November 28, 22:39:09 írta gyuszkó
»
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Pityubacsi
«
Hozzászólás #43 Dátum:
2006 November 28, 20:32:58 »
Idézetet írta: Typ117 - 2006 November 28, 20:20:05
mármint mi legyen joomla?
a portál engine
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Typ117
1969
«
Hozzászólás #42 Dátum:
2006 November 28, 20:20:05 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 November 28, 20:16:34
joomla legyen
mármint mi legyen joomla?
Pityubacsi
«
Hozzászólás #41 Dátum:
2006 November 28, 20:16:34 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 28, 17:23:19
most konzultálok a Batkával, hogy nézze meg a fórummotort, ha könnyű átmenteni, akkor örülünk, ha nem könnyű, akkor hagyjuk a faszba és csináljuk kézzel, van rá időm, tudom csinálni
joomla legyen
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
stonemen
«
Hozzászólás #40 Dátum:
2006 November 28, 19:33:58 »
Mindenki regisztrál 2x. Aki akarja, kibírja, emiatt ne álljon a projekt.
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 28, 17:29:18
nm a fórum, az oldal motor. mert itt aohgy emléxem lehet regisztréálni, cikket feltölteni, stb
BlackP
«
Hozzászólás #39 Dátum:
2006 November 28, 17:29:18 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 November 28, 17:26:07
Mi köze a honlapnak a fórummotorhoz?
nm a fórum, az oldal motor. mert itt aohgy emléxem lehet regisztréálni, cikket feltölteni, stb
stonemen
«
Hozzászólás #38 Dátum:
2006 November 28, 17:26:07 »
Mi köze a honlapnak a fórummotorhoz?
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 28, 17:23:19
most konzultálok a Batkával, hogy nézze meg a fórummotort, ha könnyű átmenteni, akkor örülünk, ha nem könnyű, akkor hagyjuk a faszba és csináljuk kézzel, van rá időm, tudom csinálni
BlackP
«
Hozzászólás #37 Dátum:
2006 November 28, 17:23:19 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 November 28, 17:14:29
Mivel Lazly sem csinál semmit, lépjünk tovább. Nincs kedved az oldal menedzseléséhez, folyamatos frissítéséhez?
stonemen
«
Hozzászólás #36 Dátum:
2006 November 28, 17:14:29 »
Mivel Lazly sem csinál semmit, lépjünk tovább. Nincs kedved az oldal menedzseléséhez, folyamatos frissítéséhez?
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 28, 17:12:37
ok, ha Lazlynek mindegy, akkor jó. nem néztem az új oldalt, van róla megmentendő, vagy inkább a régiről van? nekem is az lenne a fontos, hogy egy idegen megtalálja amit akar, aztán belépjen a csapatba.
BlackP
«
Hozzászólás #35 Dátum:
2006 November 28, 17:12:37 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 November 28, 15:40:14
Akkor csináld meg, és feltöltjük. Lesz adok-veszek off nélkül meg mindeféle szerelési kacat off nélkül. A fórumon az emberek offolnak.
ok, ha Lazlynek mindegy, akkor jó. nem néztem az új oldalt, van róla megmentendő, vagy inkább a régiről van? nekem is az lenne a fontos, hogy egy idegen megtalálja amit akar, aztán belépjen a csapatba.
stonemen
«
Hozzászólás #34 Dátum:
2006 November 28, 15:40:14 »
Akkor csináld meg, és feltöltjük. Lesz adok-veszek off nélkül meg mindeféle szerelési kacat off nélkül. A fórumon az emberek offolnak.
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 28, 15:38:58
én meg azt látom, hogy a fórumban gombamód szaporodnak a témák, ami korábban zavart az SG-n. meg azt is, hogy az olal motorjához nem értek, így Lazly nélkül nem lesz kész az új oldal, amit tudtunk mi már megcsináltunk (
http://bogarhatu.uw.hu/test.htm
). én nem akarok arcolni, de részünkről annyi kéne, hogy az oldal motorját hozzá igazítani az oldalhoz, vagy eldobni a francba és maradni a html-nél, ezzel mondjuk egy hét lenne beüzemelni az új odlalt.
BlackP
«
Hozzászólás #33 Dátum:
2006 November 28, 15:38:58 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 November 28, 15:35:05
Na, akkor pár szóban a véleményem:
Mikor az index fórum - ahol jópáran beszélgettünk - meghalt, ketten a Pityubácsival úgy döntöttünk, hogy a saját pénzünkből és szabadidőnkből csinálunk egy honlapot, ahol valamilyen fórum motorral megpróbáljuk elérni, hogy mehessen tovább a csevegés.
Lett a supergamez fórummotor, ahol nem a miénk volt az adatbázis, léptünk mégegyet, és most tartunk ott, ahol.
Személy szerint örülök annak, ha rengeteg sok és okos vélemény hangzik el arról, hogy mit kellene és hogyan, főleg ha más farkával kell verni.
Hiszek abban, hogy az emberek egyre inkább tudják magukat moderálni, nem kellenek moderátorok. Mindenfélét lehet korlátozn, de szerintem egyikőnk sem szeretné igazán. vagyunk annyira értelmesek és talán lassan meg is szokjuk, hogy mire való ez az új fórum, és hogyan kell használni.
Viszont örömmel látnám az új honlapunkat, mert az több, mint 8 hónapja készül, és még sehol sem tart. nagy volt a lendület, és most megint ott tartunk, hogy a Pityubácsinak kell megtanulni valami honlapszerkesztőt, ha szeretnénk valamit csinálni. Ezt sokkal nagyobb problémának érzem, mint hogy ki hol offol.
Köszönöm.
én meg azt látom, hogy a fórumban gombamód szaporodnak a témák, ami korábban zavart az SG-n. meg azt is, hogy az olal motorjához nem értek, így Lazly nélkül nem lesz kész az új oldal, amit tudtunk mi már megcsináltunk (
http://bogarhatu.uw.hu/test.htm
). én nem akarok arcolni, de részünkről annyi kéne, hogy az oldal motorját hozzá igazítani az oldalhoz, vagy eldobni a francba és maradni a html-nél, ezzel mondjuk egy hét lenne beüzemelni az új odlalt.
stonemen
«
Hozzászólás #32 Dátum:
2006 November 28, 15:35:05 »
Na, akkor pár szóban a véleményem:
Mikor az index fórum - ahol jópáran beszélgettünk - meghalt, ketten a Pityubácsival úgy döntöttünk, hogy a saját pénzünkből és szabadidőnkből csinálunk egy honlapot, ahol valamilyen fórum motorral megpróbáljuk elérni, hogy mehessen tovább a csevegés.
Lett a supergamez fórummotor, ahol nem a miénk volt az adatbázis, léptünk mégegyet, és most tartunk ott, ahol.
Személy szerint örülök annak, ha rengeteg sok és okos vélemény hangzik el arról, hogy mit kellene és hogyan, főleg ha más farkával kell verni.
Hiszek abban, hogy az emberek egyre inkább tudják magukat moderálni, nem kellenek moderátorok. Mindenfélét lehet korlátozn, de szerintem egyikőnk sem szeretné igazán. vagyunk annyira értelmesek és talán lassan meg is szokjuk, hogy mire való ez az új fórum, és hogyan kell használni.
Viszont örömmel látnám az új honlapunkat, mert az több, mint 8 hónapja készül, és még sehol sem tart. nagy volt a lendület, és most megint ott tartunk, hogy a Pityubácsinak kell megtanulni valami honlapszerkesztőt, ha szeretnénk valamit csinálni. Ezt sokkal nagyobb problémának érzem, mint hogy ki hol offol.
Köszönöm.
partizán
«
Hozzászólás #31 Dátum:
2006 November 28, 13:47:44 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 November 28, 13:37:01
hja, de a struktura átalakításával lenne 3-4 moderált topik, ez nem nagy feladat
Egyszer már beírtam, én így képzelném el a struktúrát!
1. Bogarasok ide
2. Találkozók (egy mi-hol-mikor, egy másik pedig az élménybeszámolók)
3. Népautók (innen kivenném az öreg vizes vw-ket és bevágnám a közösségibe)
4. Adok veszek (apró, csevegés az alkatrészekről)
5. Közösségi
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Oldalak:
1
[
2
]
3
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?