www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:54:38

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]
Nyomtatás
Szerző Téma: Fikázás ezerrel  (Megtekintve 75087 alkalommal)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #21 Dátum: 2006 December 19, 10:30:22 »

Az jó lenne. Kicsit autóhoz értő szemmel olyan baromságokat írnak, hogy vmi förtelem. Pl egyszer egy kék szlalomos G1 1.6 GTi-nél azt írták, hogy növelték a kompressziót a hengerfej lesíkolásával. Erről azt kell tudni, hogy az 1.6 GTi-nek a hengerfejében nincs égéstér, tehát annak síkolásával esetleg nagyobbat nyit a szelep.
Aztán az sem volt semmi, amikor a Porsche 924-et leSaab-ozták (bontós kép), egy kiállításon meg egy Unot-néztek VW Polo-nak. Eddig még egy szám sem volt műszakilag hibátlan !

te kezdő vagy. NGA egy egyoldalas cikkről másfél oldalas hibalistát tudott írni (és végig igaza volt)
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #20 Dátum: 2006 December 19, 10:27:45 »

ha a jelen állapotot írod, akkor igen. ha építő jellegű ötleted van, akkor nem. mondj jó buszt rendszámmal elérhetőséggel és akkor a depó leszervezi a cikket szerintem

pl: Zsolt (Dobóczi Zsolt) Lovász Imi, új pécsi T1, (ez 3 hónapra elég) bogár témában is van egy pár új gépsas)

- csinálnék egy oldal lost and fondot is (van elég anyag hozzá) szigorúan magyar

- bemutatnám a szürke hétköznapok hőseit is ( családi járműként üzemelő bogik/buszok)

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Süni
« Hozzászólás #19 Dátum: 2006 December 19, 10:25:52 »

Természetesen én is lektorálásra gondoltam, de elirtam. Köszi.
Az jó lenne. Kicsit autóhoz értő szemmel olyan baromságokat írnak, hogy vmi förtelem. Pl egyszer egy kék szlalomos G1 1.6 GTi-nél azt írták, hogy növelték a kompressziót a hengerfej lesíkolásával. Erről azt kell tudni, hogy az 1.6 GTi-nek a hengerfejében nincs égéstér, tehát annak síkolásával esetleg nagyobbat nyit a szelep.
Aztán az sem volt semmi, amikor a Porsche 924-et leSaab-ozták (bontós kép), egy kiállításon meg egy Unot-néztek VW Polo-nak. Eddig még egy szám sem volt műszakilag hibátlan !
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18 Dátum: 2006 December 19, 10:25:03 »

Nem kötekedés képpen kérdeztem. Nem tudtam, hogy ilyen nyitottak. Mindazonáltal jómagam nem olvasom a Depo-t, mert nem vagyok tag. Meg nem is nagyon érdekel. Titeket olvaslak itt a fórumon. Igaz Ti se érdekeltek, de legalább ingyen van Smiley)))
lopod a netet, mi?  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #17 Dátum: 2006 December 19, 10:24:34 »

szerintem ez a topik is fingfűrészelés...
ha a jelen állapotot írod, akkor igen. ha építő jellegű ötleted van, akkor nem. mondj jó buszt rendszámmal elérhetőséggel és akkor a depó leszervezi a cikket szerintem

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #16 Dátum: 2006 December 19, 10:23:37 »

nem egy nagy misztifikum, 5 méterre ültek tőlem a közgyűlésen, nem elérhetetlenek és nyitottak is az ötletekre. tudod mibe keürl elküldeni nekik az észrevételeket? kb 50 forint és 10 perc

Nem kötekedés képpen kérdeztem. Nem tudtam, hogy ilyen nyitottak. Mindazonáltal jómagam nem olvasom a Depo-t, mert nem vagyok tag. Meg nem is nagyon érdekel. Titeket olvaslak itt a fórumon. Igaz Ti se érdekeltek, de legalább ingyen van Smiley)))

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #15 Dátum: 2006 December 19, 10:22:31 »

Pl lehetne régi képeslap oldal is, annyit linkeltünk már be ide, hogy dunát lehet vele rekeszteni

az utolsó oldalon van egy képeslap mindig  Wink

szerintem ez a topik is fingfűrészelés...

véleményem a depóról...

hírek: minden hónapban írják, hogy mihez lehet kapni lámordzsíni ajtó szettet(pl porke kájen) kit érdekel? maradjunk a realitás talaján és ne arról cikkezzünk, hogy hans mit fog megvenni 3 milláért üngenbrüngenben. szóval a hírek kb ilyen szintüek.

ezek után következik egy külföldi vizes müanyagos szutyok. mindig ugyan az a táma...

flipp-flopp festés, sárga KW ültető szar, nagy zene, elcédé monitor, 20"as kerekek és 2 nagy csöcs az anyósülésen 

a következő cikk ugyan ez csak magyarban.. kissebb csöcsök  Tongue

utána egy magyar bogár (jó) buszt még nem láttam benne Sad

stb:

-klub oldal
- szerelősdi: hogy rakjunk a szakadt G1-be xenon izzót
- olvasói levelek : jettámba miért nem megy bele az IFA motor ?
-BÖRZE : szepes.hu koppintása 3 hét csúszással

kb ennyi. 15 perc könnyen felejthető olvasgatás az árnyékszéken  Evil

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #14 Dátum: 2006 December 19, 10:19:36 »

És majd továbbítod a megszűrt észrevételeket az illetékeseknek, akik majd megfogadják a hasznos észrevételt? Vagy esetleg közöd van a Depo szerkesztéséhez?

Vagy mire jó ez az egész?
nem egy nagy misztifikum, 5 méterre ültek tőlem a közgyűlésen, nem elérhetetlenek és nyitottak is az ötletekre. tudod mibe keürl elküldeni nekik az észrevételeket? kb 50 forint és 10 perc

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #13 Dátum: 2006 December 19, 10:17:45 »

És majd továbbítod a megszűrt észrevételeket az illetékeseknek, akik majd megfogadják a hasznos észrevételt?
pontosan. nem pont én, de valaki továbbítja. miután kiderült, hogy az mbk-sok előfizetői jelentős hányadban járulnak hozzá a lap bevételéhez. ezek után várható, hogy legalább meghallgatják a véleményünket.
Vagy esetleg közöd van a Depo szerkesztéséhez?
nincs, nem is volt és nem is lesz
fikázni és hőbörögni a legegyszerűbb. megpróbálunk tenni valamit annak az érdekében, hogy a pénzünkért egy kicsit jobban nekünk tetsző kiadványt kapjunk.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #12 Dátum: 2006 December 19, 10:14:54 »

Lektoráltassák.
Nem kötekedésképpen, csak gondoltam, kijavítom.

TERMÉSZETESN 100%-BAN EGYETÉRTEK VELED!!

Természetesen én is lektorálásra gondoltam, de elirtam. Köszi.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #11 Dátum: 2006 December 19, 10:12:08 »

Elkezdtem beirni, de inkább kitöröltem :-)

Talán röviden annyi, hogy magyar autó és nem külföldi. A másik, hogy valaki értővel rektoráltassák a cikkeket, mert némelyik röhelyes.
Lektoráltassák.
Nem kötekedésképpen, csak gondoltam, kijavítom.

TERMÉSZETESEN 100%-BAN EGYETÉRTEK VELED!!
« Utoljára szerkesztve: 2006 December 19, 10:14:39 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #10 Dátum: 2006 December 19, 09:57:48 »

Pl lehetne régi képeslap oldal is, annyit linkeltünk már be ide, hogy dunát lehet vele rekeszteni

Viszont vizes kulaverda nem kellene.
Holló
« Hozzászólás #9 Dátum: 2006 December 19, 09:57:03 »

....és...és szeretnénk szép képregényeket.... Grin
szépeket én is  Evil
ritkán van benne busz és egyre több a vizes
már csak az apróhirdetés miatt veszem, de pénzem úgysincs, tehát nem is tervezem a további magazin vásárlást
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #8 Dátum: 2006 December 19, 09:55:04 »

de azért sejtjük.
havonta lehetne egy-egy bemutató, fényképpel-történettel. az sem baj, ha nem csilivili a járgány. el lehetne mesélni a vásárlás történetét, egy-két kalandot, javításokat, extrákat. működhetne az egész stafétaszerűen is: a cikk végén ajánlhatna a szerző egy másik, ismerős bogarast, aki a következő hónapban mutatná be hasonló módon a járművét.
rajzás után lehetne indítani egy sorozatot, ahol a rajzáson díjat kapottak mutatnák be a járműveiket.
indulhatna egy SZMB-rovat is, ahol az egyszerű karbantartástól a motorgenerálig - ültetésig, technikai adatokig minden beférne.
közlekedésbiztonsági rovat sem lenne haszontalan
újabb, állandó rovat lehetne a klubélet, hírek.
másik rovat foglalkozhatna a kirándulásokkal, találkozókkal.
és igen: lehetne egy "vizesblokk" is, sok bogarasnak van vizes VW-je is, azokat is be lehetne mutatni.

(tudom, ezek jó része most is benne van a depóban, de gondoltam összeszedem inkább a gondolatokat)

És majd továbbítod a megszűrt észrevételeket az illetékeseknek, akik majd megfogadják a hasznos észrevételt? Vagy esetleg közöd van a Depo szerkesztéséhez?

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad

« Hozzászólás #7 Dátum: 2006 December 19, 09:50:09 »

Arról. hogy ami van az nem jó, de hogy milyen lenne jó azt senki nem tudja... Smiley

de azért sejtjük.
havonta lehetne egy-egy bemutató, fényképpel-történettel. az sem baj, ha nem csilivili a járgány. el lehetne mesélni a vásárlás történetét, egy-két kalandot, javításokat, extrákat. működhetne az egész stafétaszerűen is: a cikk végén ajánlhatna a szerző egy másik, ismerős bogarast, aki a következő hónapban mutatná be hasonló módon a járművét.
rajzás után lehetne indítani egy sorozatot, ahol a rajzáson díjat kapottak mutatnák be a járműveiket.
indulhatna egy SZMB-rovat is, ahol az egyszerű karbantartástól a motorgenerálig - ültetésig, technikai adatokig minden beférne.
közlekedésbiztonsági rovat sem lenne haszontalan
újabb, állandó rovat lehetne a klubélet, hírek.
másik rovat foglalkozhatna a kirándulásokkal, találkozókkal.
és igen: lehetne egy "vizesblokk" is, sok bogarasnak van vizes VW-je is, azokat is be lehetne mutatni.

(tudom, ezek jó része most is benne van a depóban, de gondoltam összeszedem inkább a gondolatokat)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #6 Dátum: 2006 December 19, 09:23:31 »

Arról. hogy ami van az nem jó, de hogy milyen lenne jó azt senki nem tudja... Smiley
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #5 Dátum: 2006 December 18, 20:55:55 »

bazeg, ha be sem írjátok, akkor miről szól ez a topik?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #4 Dátum: 2006 December 18, 20:53:27 »

....és...és szeretnénk szép képregényeket.... Grin
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3 Dátum: 2006 December 18, 17:02:02 »

Talán röviden annyi, hogy magyar autó és nem külföldi. A másik, hogy valaki értővel rektoráltassák a cikkeket, mert némelyik röhelyes.

én meg el se kezdem beírni ;-)))
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2 Dátum: 2006 December 18, 17:00:16 »

Volt már ilyen javaslat,de leirom ujra.
El tudok képzelni személyes storikat a Depoban,ahol akár egy-egy forumos elmondja a vasa történetét,töviröl,hegyire.
Kérdés,hogy a Depo részéröl van-e igény ilyesmire,vagy megint egy ujabb topik amivel egymást kábitjuk! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1 Dátum: 2006 December 18, 16:34:10 »

Ide írhatja mindenki, milyen Depót szeretne látni, mivel tud ehhez hozzájárulni, milyen javaslatai vannak ill. milyen észrevétele van a megjelent számmal kapcsolatban.

« Dátum: 2006 December 18, 16:29:34 »

Ide írhatja mindenki, milyen Depót szeretne látni, mivel tud ehhez hozzájárulni, milyen javaslatai vannak ill. milyen észrevétele van a megjelent számmal kapcsolatban.

na ez volt az eredeti szándék, de félrement.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Március 01, 09:16:22 írta BlackPsenior »
Oldalak: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]
Nyomtatás

Ugrás: