www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:51:57
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
Fikázás ezerrel
Oldalak:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
8
Szerző
Téma: Fikázás ezerrel (Megtekintve 75135 alkalommal)
NGA
Re: Javaslatok, észrevételek a Depóval kapcsolatban
«
Hozzászólás #181 Dátum:
2007 Február 21, 22:32:35 »
Amit még hozzáteszek, hogy nem vagyok újságiró, és nem is tudok irni. De ettől még látom, hogy ahelyett, hogy elindult volna a lap a fejlődés útján, e helyet ugyanabba a "pocsolyába" tapicskol. Vannak (voltak) jó cikkek benne, pl a Szepes cikkei is igencsak jól megirt, olvasható, érdekes anyagok voltak. Ide sorolnám pl Mice makettes oldalát is. Ezek tetszettek, érdekesek voltak. De amikor egy autóról megirnak egy cikket, akkor ne a gazdája lelki élete, vagy az domináljon, hogy apámnál tökéletesebb embert nem ismerek,vagy hogy wolfsburgban direkt a nevemre gyártották le a sárvédőt stb. Persze kell a gazdából is egy pici bele, de az autó a főszereplő. Legalábbis szerintem.
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #180 Dátum:
2007 Február 21, 22:28:22 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 21, 22:19:02
Még mindig nem érted. Az, hogy milyen az autó benne, a legkevésbé sem érdekel. Még egy gagyi bulvárlapban is vannak újságirók, akik megirják a cikkeket. Érted már mi a bajom? Ne az autó tulaja irja meg a cikket, hanem valamilyen újságiró, aki már hallott az újságirásról legalább egy gyorstalpalón. Ezek nem cikkek, hanem "ömlengések". Ennél bármi jobb. Ez egy autós ujság, nempedig a Kiskegyed szerelmi tanácsadója.
Mindketten értjük szerintem,mit ir a másik.
Kiskegyedhez nem tudom hasonlitani,nem olvasom.
Irja meg az auto tulaja a cikket,és egy magát ujságironak,szerkesztönek gondolo valaki korrigálja,kozmetikázza.
Ez elvárhato egy ujságban,ebben is egyet értünk.
Csak azt probálom elmondani,hogy ez a csoro ujság is magyar narancs,sárga is,fonnyadt is,savanyu is,de csak a miénk!!
Tóth Zoltán
NGA
«
Hozzászólás #179 Dátum:
2007 Február 21, 22:22:59 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Február 21, 22:00:46
Nem kaptam még meg,de ol fogom olvasni!
Nök mlapját nem olvasom,mert nem érdekel!(van itthon elég nö!)
Egy félresikerült cikk alapján akkor sem szerencsés megsemmisitö véleményt mondani az egész ujságrol.
Hibát találni mindig lehet,de mindig csak hibát keresni,az a nem jo.
És akkor még mindig ott a kézenfekvö megoldás.
Ha valami nem érdekel , csendben lapozok.
Nem ez az első félresikerült cikk. A cikkek jelentős része olvashatatlan, összefüggéstelen, élvezhetetlen fényezés, tömjénezés. Köze nincs egy cikkhez.
NGA
«
Hozzászólás #178 Dátum:
2007 Február 21, 22:19:02 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Február 21, 21:52:51
Akkor forditsunk a dolgon.
Hány Korradossal,Golfossal,vizessel tartasz kapcsolatot,akiktöl megtudhato,hogy nekik mi a véleményük a sok levegös bogárrol,ami az ujságban megjelenik.
Tudomásom szerint nem az van az ujságra irva,hogy léghütéses bogarasok lapja,hanem VW DEPO.
Ebbe meg belefér a nyálas suhanc autoja,meg a tuningolt turboPasszát,meg mitoménmégmi,mint ahogy beleférnek a klub által létrehozott kedvezményes biztositási flottába is.
Bele kéne már törödni,hogy léghütéses boxermotoros,magyar nyelvü ujság nincs,ez az egy ,olyan-amilyen.de van.
Innen kezdve két lehetöséget látok.
1.Lehet bolykottálni,cikizni,krttizálni,leugatni,fikázni(kinek mi tetszik)lehetetlenné tenni,megszüntetni,és ennyi.
2.lehet hozzátenni,részt venni a munkájukban,szakérteni,egyszoval gyarapitani a kiadványt,hogy a mi szánk ize legyen a dominálo,de ehhez TENNI KELL,nem betenni!
Még mindig nem érted. Az, hogy milyen az autó benne, a legkevésbé sem érdekel. Még egy gagyi bulvárlapban is vannak újságirók, akik megirják a cikkeket. Érted már mi a bajom? Ne az autó tulaja irja meg a cikket, hanem valamilyen újságiró, aki már hallott az újságirásról legalább egy gyorstalpalón. Ezek nem cikkek, hanem "ömlengések". Ennél bármi jobb. Ez egy autós ujság, nempedig a Kiskegyed szerelmi tanácsadója.
PéZsé
«
Hozzászólás #177 Dátum:
2007 Február 21, 22:09:56 »
Idézetet írta: vw1966 - 2007 Február 21, 22:01:39
ez már 4.szám amiben benne van ez nyáladzás és ebben most kapott 3oldalt Terry Corradója...
Nem a Terryé volt,Terry csak az aktuális példakép:ámerikai meneger-vállalkozó überkirályról kiderül rákos,de Ő még fél(??)lábbal oda-vissza befutja Amerikát és sok pénzt gyüjt a kutatásra,majd meghal.
A kitartást volt hivatva demonstrálni.
20 éve ez a sztori igy kezdődött volna:
"Fiatal szovjet mérnökök tervei alapján..."
Qzma
http://t2ab4sale.blog.hu/
«
Hozzászólás #176 Dátum:
2007 Február 21, 22:04:15 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Február 21, 22:02:14
Meg a levegösöknek is,mert ugyanugy "azokbol is él"!
ezt mondtam én is !
ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Vagabond
«
Hozzászólás #175 Dátum:
2007 Február 21, 22:02:14 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Február 21, 21:57:35
a depó benyalhatna egy kicsit a bogarasoknak
Meg a levegösöknek is,mert ugyanugy "azokbol is él"!
Tóth Zoltán
vw1966
«
Hozzászólás #174 Dátum:
2007 Február 21, 22:01:39 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Február 21, 22:00:46
Egy félresikerült cikk alapján akkor sem szerencsés megsemmisitö véleményt mondani az egész ujságrol.
ez már 4.szám amiben benne van ez nyáladzás és ebben most kapott 3oldalt Terry Corradója...
Vagabond
«
Hozzászólás #173 Dátum:
2007 Február 21, 22:00:46 »
Idézetet írta: vw1966 - 2007 Február 21, 21:54:52
olvasd el cikket nem Corradoval van baj sőt cikkel se semmi ha nők lapjában jelent volna meg
Tóth Zoltán
RNIE
«
Hozzászólás #172 Dátum:
2007 Február 21, 22:00:07 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Február 21, 21:57:35
a depó van értünk és nem mi a depóért... belőlünk (is) él a depó (fix. 1200 állandó előfizető) a depó benyalhatna egy kicsit a bogarasoknak
ez mondjuk tökre így van...mondom én akinek mostanában annyi köze van a depóhoz hogy kölcsönkértem Hollótól 5felesleges darabot
De én:nemtetszik-nemveszem-csita.
Qzma
«
Hozzászólás #171 Dátum:
2007 Február 21, 21:57:35 »
2.lehet hozzátenni,részt venni a munkájukban,szakérteni,egyszoval gyarapitani a kiadványt,hogy a mi szánk ize legyen a dominálo,de ehhez TENNI KELL,nem betenni!
a depó van értünk és nem mi a depóért... belőlünk (is) él a depó (fix. 1200 állandó előfizető) a depó benyalhatna egy kicsit a bogarasoknak
vw1966
«
Hozzászólás #170 Dátum:
2007 Február 21, 21:54:52 »
Hány Korradossal,Golfossal,vizessel tartasz kapcsolatot,akiktöl megtudhato,hogy nekik mi a véleményük a sok levegös bogárrol,ami az ujságban megjelenik.
Tudomásom szerint nem az van az ujságra irva,hogy léghütéses bogarasok lapja,hanem VW DEPO.
Ebbe meg belefér a nyálas suhanc autoja,meg a tuningolt turboPasszát,meg mitoménmégmi,mint ahogy beleférnek a klub által létrehozott kedvezményes biztositási flottába is.
Bele kéne már törödni,hogy léghütéses boxermotoros,magyar nyelvü ujság nincs,ez az egy ,olyan-amilyen.de van.
1.Lehet bolykottálni,cikizni,krttizálni,leugatni,fikázni(kinek mi tetszik)lehetetlenné tenni,megszüntetni,és ennyi.
olvasd el cikket nem Corradoval van baj sőt cikkel se semmi ha nők lapjában jelent volna meg
BlackP
«
Hozzászólás #169 Dátum:
2007 Február 21, 21:54:07 »
Idézetet írta: RNIE - 2007 Február 21, 21:03:20
Ez most nem depo,de a Szepesnek mennyi idő kell hogy feltoljon egy hirdetést?3hét alatt 2x küldtem el és semmi
feltolni az oldalára? nekem hamar feltette a buszom és hamar le is vette, mikor kértem
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Vagabond
«
Hozzászólás #168 Dátum:
2007 Február 21, 21:52:51 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 21, 21:27:24
Annyit ehhez, hogy ez nem hiba volt ez a cikk, hanem kapitális baklövés.
Tóth Zoltán
Qzma
«
Hozzászólás #167 Dátum:
2007 Február 21, 21:35:39 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 21, 21:27:24
De azok ritkák mint a fehér 1963-as :-)
mekkora igazság
NGA
«
Hozzászólás #166 Dátum:
2007 Február 21, 21:27:24 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Február 21, 21:18:32
Én ezt megoldom ugy,hogy átlapozom,mert nem érdekel!
Te meg utánajársz,megszervezed,hogy elolvassad,mert nem veszed meg,és csak azért olvasod el,hogy be tudd ide irni,amit irtál?!:?
Biztos másképp itéljük meg a dolgokat,de attol még nem fog változni semmi,ha mindig mindenben csak a hibákat keressük,és azt "jo hangosan" el is mondjuk mindenkinek.
(megjegyzem,én még nem kaptam meg a Depot,de mostmár nagyon kiváncsian várom)
Annyit ehhez, hogy ez nem hiba volt ez a cikk, hanem kapitális baklövés. És ettől is tart ott az újság ahol. Nézd, ha egy újság életképtelen, akkor a bogárklub tartsa el? Én az ellen szólalok fel, hogy egy újságban a cikkeket újságirók irják, nem pedig siránkozók, akik szánalmas módon próbálja visszaszerezni a volt barátnőjét. Ezek után a csaj biztosan azonnal visszarohan hozzá.
Amikor megjelent az újságban az előző bogaram, akkor leadtam az anyagot, de nem irtam meg a cikket, mivel nem tartom magam újságirónak. Nem attól újság egy újság, hogy pár emberke elkezd mindenféle hülye cikkeket irogatni. Az újságirásnak vannak elvei, törvényei, amiket illik betartani. Ha ezekre sem fektetünk hangsúlyt, akkor ilyen lesz a végeredmény mint ez. Mert sajnos a depo-t nem tartom újságnak. Ha leültetsz egy majmot egy pc elé, akkor pár száz év alatt megira a Shakespeare összest. De ettől még nem tud irni. Lehet, hogy durván irtam le a mondandómat, de szerettem volna, ha a depo jó újság lenne. De nem az. Helyette érzelgős suhancok és magukat fényező emberek szösszeneteinek gyüjtöje. Bocs a durvaságért. Vannak benne kivételek is. De azok ritkák mint a fehér 1963-as :-)
Vagabond
«
Hozzászólás #165 Dátum:
2007 Február 21, 21:18:32 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 21, 21:06:47
No hála vw1966-nak, elolvastam a corrados cikket, és ekkora nyáladzó ömlengést aki bele engedett rakni az ujságba, annak is ugy kell- Komolyan mondom, ez lassan a kiskegyed melléklete lesz. És mindezt 6 oldalon keresztül, mivel ahogy hallom ennek volt előzménye is. Ki a francot érdekel, hogy otthagyta a barátnője? No ezért sem veszem meg a Depot. Ez még egy nyálas láynmagazinban is gáz lenne. Majdnem sirvafakadtam, olyan megható volt a történet. Erre van szükség?
Én ezt megoldom ugy,hogy átlapozom,mert nem érdekel!
Te meg utánajársz,megszervezed,hogy elolvassad,mert nem veszed meg,és csak azért olvasod el,hogy be tudd ide irni,amit irtál?!:?
Biztos másképp itéljük meg a dolgokat,de attol még nem fog változni semmi,ha mindig mindenben csak a hibákat keressük,és azt "jo hangosan" el is mondjuk mindenkinek.
(megjegyzem,én még nem kaptam meg a Depot,de mostmár nagyon kiváncsian várom)
Tóth Zoltán
NGA
«
Hozzászólás #164 Dátum:
2007 Február 21, 21:06:47 »
No hála vw1966-nak, elolvastam a corrados cikket, és ekkora nyáladzó ömlengést aki bele engedett rakni az ujságba, annak is ugy kell- Komolyan mondom, ez lassan a kiskegyed melléklete lesz. És mindezt 6 oldalon keresztül, mivel ahogy hallom ennek volt előzménye is. Ki a francot érdekel, hogy otthagyta a barátnője? No ezért sem veszem meg a Depot. Ez még egy nyálas láynmagazinban is gáz lenne. Majdnem sirvafakadtam, olyan megható volt a történet. Erre van szükség?
«
Utoljára szerkesztve: 2007 Február 21, 21:09:11 írta NGA
»
RNIE
«
Hozzászólás #163 Dátum:
2007 Február 21, 21:03:20 »
Ez most nem depo,de a Szepesnek mennyi idő kell hogy feltoljon egy hirdetést?3hét alatt 2x küldtem el és semmi
Qzma
«
Hozzászólás #162 Dátum:
2007 Február 21, 20:49:29 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Február 21, 20:45:03
Ilyen alapon a buszaink se férnek bele a dudubogaras filingbe,pedig azok is VW-ek!
dudubogár és népes léghűtéses családja
persze, én is örülok, hogy legalább ez van, de a depó nem a bogaras vonal felé tendál , ez tény : egyre több a vizes vw
Vagabond
«
Hozzászólás #161 Dátum:
2007 Február 21, 20:45:03 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Február 21, 20:38:48
szerintem a márka klubb hülyeség !
Ilyen alapon a buszaink se férnek bele a dudubogaras filingbe,pedig azok is VW-ek!
Én csak arra probáltam utalni,hogy a Depo mégiscsak nekünk van,vizesekkel,neontuningos szutykokkal,külföldi bontoszökevényekkel együtt.
Én azt a tényt is pozitivnak tartom,hogy egyáltalán még van és létezik!
Tóth Zoltán
Qzma
«
Hozzászólás #160 Dátum:
2007 Február 21, 20:38:48 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Február 21, 18:18:29
Nem sok márkaklub mondhatja el magárol,hogy saját kiadásu,magyar nyelvü havilapja van,nem sok klubot ismerek amelyek ezt a saját ujságot ilyen szinten "fikázzák"és küzdenek a léte ellen!
szerintem a márka klubb hülyeség !
van alfa, opel magazin, meg van veterán... meg van a vw depó amibe minden bekerülhet aminek köze van a vw cégcsoporthoz...
nem érzek márkahűséget a VW iránt, engem nem a vw izgat, hanem a "bogár"... felőlem a bogár orrán lehetne egy nagy zsiguli embléma, én akkor is a bogarat szeretném... seat, skoda, audi, és a többi vw nem érdekel, csak a léghűtéses "dudubogár"....
hidjétek el, hogy nem a vw depó létével van a problémám, hanem avval, hogy "szinte" kötelezővé teszik. úgy tiszta, ha a klub és a depó anyagilag semmiylen formában nem kapcsolódnak egymáshoz.
aki bogár klubtag akar lenni az fizessen 6000 ft. (a klubnak)
aki depót akar olvasni az fizessen 4000 ft. (a depónak)
de semmiylen formában ne közösködjenek !
Vagabond
«
Hozzászólás #159 Dátum:
2007 Február 21, 18:33:18 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 21, 18:32:02
Volt itt pozitiv is
Én is annak szántam!
Tóth Zoltán
NGA
«
Hozzászólás #158 Dátum:
2007 Február 21, 18:32:02 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Február 21, 18:26:31
Egyetértek,persze hogy az!
De ha mindig csak negativ kritika van,akkor az már valami más,mondjuk a trendi itt a forumon!
De ez csak az én véleményem.
Volt itt pozitiv is
Vagabond
«
Hozzászólás #157 Dátum:
2007 Február 21, 18:26:31 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 21, 18:24:30
Szerintem a negativ kritika is kritika
Egyetértek,persze hogy az!
De ha mindig csak negativ kritika van,akkor az már valami más,mondjuk a trendi itt a forumon!
De ez csak az én véleményem.
Tóth Zoltán
NGA
«
Hozzászólás #156 Dátum:
2007 Február 21, 18:24:30 »
Szerintem a negativ kritika is kritika
Vagabond
«
Hozzászólás #155 Dátum:
2007 Február 21, 18:18:29 »
Idézetet írta: Narancs - 2007 Február 21, 15:48:10
Sziasztok!
Tudom,furcsa dolog ebbe a közösségbe a Depót, Depósokat védeni de most én mégis megteszem!
Én is megteszem!
Az a helyzet,hogy adva van egy megszállott bogaras társadalom,melynek kemény magja,ugy tünik,hogy itt a Forumon összejött elég rendesen!
Évek ota bevált recept a következö:
1.Beszol valaki,hogy megjött a Depo!
2.beszol sokmindenki,nahát nekem mé nem jött meg még a Depo?
3.megintcsak beszolnak valakik,hogy nekem nem is kéne Depo,de azért mé nem kaptam még?
4.Mindenki beszol,na ez a Depo má megint egy kalap sz....!
Akármilyen ez az ujság(ha van benne forumos auto,akkor már nagyon jo!)akkor is a miénk,és én személy szerint nagy ürt éreznék,ha nem lenne.
Nem sok márkaklub mondhatja el magárol,hogy saját kiadásu,magyar nyelvü havilapja van,nem sok klubot ismerek amelyek ezt a saját ujságot ilyen szinten "fikázzák"és küzdenek a léte ellen!
Ha tényleg olyan ciki ez az ujság,akkor miért várja oly sok ember a megjelenését,miért reklamálják oly sokan,hogy még nem kaptam,és miért van bejelentve minden honapban,hogy "végre" megjelent?
Az a tény,hogy a rendes tagsági dij megfizetésével jár nekünk az ujság,számomra csak pozitivumot jelent,és a megvásárlásával a saját márka ujságjának fennmaradásához járulunk hozzá,ami ha nem lenne,még nagyobb höböörgést,zugolodást váltana ki a körünkben,szerintem!
Tóth Zoltán
partizán
«
Hozzászólás #154 Dátum:
2007 Február 21, 15:55:23 »
Idézetet írta: Narancs - 2007 Február 21, 15:48:10
Tudom,furcsa dolog ebbe a közösségbe a Depót, Depósokat védeni
Szerintem azért ne általánosítsunk. Szerintem igenis jó, hogy van depo, ős bogarhatusként mondom ezt. Olyan ez mint az offolás a fórumon. Ha nem lenne, akkor mindenki azon keseregne, hogy hiányzik valami az életünkből. Hajtom (feltéve ha éppen jó) az 500as fiatot. Nos, teng-leng a fórum, nincs újság, alig-alig van alkatrész. A KGFB miatt úgyis ki kellene csengetni az MBK tagdíjat, legalább kapunk is érte valamit...
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Narancs
«
Hozzászólás #153 Dátum:
2007 Február 21, 15:48:10 »
Sziasztok!
Tudom,furcsa dolog ebbe a közösségbe a Depót, Depósokat védeni de most én mégis megteszem!
Most biztos sokan majd azzal támadnak,hogy most van benne ennek a kis hülyének a bogija,és úgy nyalizik,hogy csak úgy folyik a nyála.
Tény,olyan magazint készíteni,hogy minden olvasónak jó legyen lehetetlen,mert ízlések és pofonok különbözőek.
Ahogy VW1966 is többször hangoztatta,ez nem egy Kefer Revue,hanem a nevében is benne van "VW Depo"!
Próbálja meg mindenki a vizeseket tolerálni!
A magyarázat a következő:
Egy ilyen lapnak az előállítási költsége óriási összeg.Az eladott újságokból befolyó bevétel ezt nem fedezi.Ezt a magas rezsiköltséget segít csökkenteni a sok reklám hírdetés.(De ez nem csak a Depónál van,hanem minden egyéb magazinnál is).A hirdetések 90%-a pedig vízhűtéses.
Sőt az utakon futó vizesek nagy darabszáma miatt is ők sokkal több példányszámban veszik a Depót.A bogarak egyre fogynak ez egy kis közösség,kevesebb vevő.
Egyszerübben:ez a kis vevőkör (bogarasok),+a két hirdető(Baditz,Hudák)nem képes eltartani egy saját magazint.
Tehát a vizesek nélkül nem jöhetne létre a Depó.
Szerintem, bárhol körülnézünk,(utakon,találkozókon,stb.)azért látszik a VW-ken a munkájuk gyümölcse.
Én személy szerint is ismerem őket,tényleg nagyon rendes,normális emberek.SZVSZ akiknek már benne volt a gépe a Depóba,(NGA,VW1966,Aircult,Tati,Maresz,Breuer,Callook)is hasonló véleménnyel lehetnek róluk.
Nagyon lelkesek,a szívüket,lelküket beteszik a lapba miért kell őket bántani?
Akinek meg nem tetszik a Depó, ne vegye meg és ne olvassa!Ennyire egyszerű!
Szerintem az is röhelyes,hogy valaki éves szinten úgy akar megtakarítani 4.000-Ft-ot,hogy nem kéri az újságot.
Ha 12-vel osztjuk,havi szinten 340-Ft, ennyit tényleg megér.Ennyiért ma má egy doboz cigit sem lehet kapni,vagy egy Happy Meal menüt a gyerekemnek a Mc Donald's-be.
Szerintem,sajnos nem minden embernek tellik számítógépre,internet előfizetésre sem.És azoknak nincs ilyen kánaán,bogaras olvasnivalókból,látnivalókból.Azok biztos örülnek,hogy legalább a Depón keresztül is hódolhatnak kedvenc hobbijuknak.
Tudom magamról,amíg nem volt internetem,úgy vártam mindig mint a Messiást.
És egyébként a szerkesztők mindhárman bogarasok.
Kapnak ők úgyis elég kritikát,úgyhogy szerintem hagyjátok őket békén!!
Ez a topik úgytodom azzal a segítő szándékkal indult,hogy tanácsokat adjon mitől,miként lehetne egy színesebb,egy mégjobb lap a Depo.
De ez az egész, má átment ócsárolásba,fórum nyelven "fikázásba".
Szerintem ez a topik ebbe a formába teljesen felesleges.
Typ117
1969
«
Hozzászólás #152 Dátum:
2007 Február 20, 23:18:47 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Február 20, 23:09:48
ott is elmondtam, hogy a depót ki kéne venni az MBK költségvetéséből, hiszen, az 50%-át elviszi.
erre a depósok összszarták magukat és igérgettek, hogy megtesznek bármit a klubért..
(a tartalommal kapcsolatban nem volt felvetés... hiba való lett volna)
a mostani közgyűlésen meg lett szavazva, hogy a nagyobb horderejű döntésekhez (pl depó kivonása a költségvbetésből) a tényleges klubtagok min. 50%+1 fő egyöntetű határozata szükséges (ez kb 600 ember) ez lehetetlen, hisz álltalában max 30an szoktunk lenni... szóval a depó be van biztosítva rendesen
tökjó hogy felvetetted, csak semmi értelme
most már tudjuk hogy csak az fizet depóra aki akar (igen tudom, valaki eddig is tudta) ezt az évet már buktad, jövőre nem fizetsz rá. de ha idén kivetetted volna a költségvetésből akkor megérteném az emberek felháborodását akik számítanak rá
, és igazuk lenne!
Qzma
«
Hozzászólás #151 Dátum:
2007 Február 20, 23:09:48 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Február 20, 23:03:43
a közgyűlésen (amire natürlich nem jutottam el) mintha beszéltetek volna a vendelékkel is.
ott mit reagáltak a felvetésekre?
ott is elmondtam, hogy a depót ki kéne venni az MBK költségvetéséből, hiszen, az 50%-át elviszi.
erre a depósok összszarták magukat és igérgettek, hogy megtesznek bármit a klubért..
(a tartalommal kapcsolatban nem volt felvetés... hiba való lett volna)
a mostani közgyűlésen meg lett szavazva, hogy a nagyobb horderejű döntésekhez (pl depó kivonása a költségvbetésből) a tényleges klubtagok min. 50%+1 fő egyöntetű határozata szükséges (ez kb 600 ember) ez lehetetlen, hisz álltalában max 30an szoktunk lenni... szóval a depó be van biztosítva rendesen
RNIE
«
Hozzászólás #150 Dátum:
2007 Február 20, 23:07:01 »
Idézetet írta: vwbogaraspepe69 - 2007 Február 20, 23:03:25
Üdv mindenkinek nekem az a véleményem hogy a depóba sokkal több magyar verdát kellene tenni,Ne Egy FRITC villogjon a szarrá krómozott vagy polírozott gépével amit a sörpénzéből építettett
itthon nem sokáig tartana az összekuporgatott fillérekből megvett 1db eredeti hella ködlámpával díszitett autók sora...
Pityubacsi
«
Hozzászólás #149 Dátum:
2007 Február 20, 23:03:43 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Február 20, 23:01:17
ki kell mondani, hogy mi a sz*r, mert ez az !
pozitívan:
hihhetetlen jó az újság, nagyon jó, csak így előre !
a közgyűlésen (amire natürlich nem jutottam el) mintha beszéltetek volna a vendelékkel is.
ott mit reagáltak a felvetésekre?
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
gumibogi
20-9111-661 www.ftgumi.hu
«
Hozzászólás #148 Dátum:
2007 Február 20, 23:03:39 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Február 20, 23:02:35
megaoff:
ver a víz, hogy még mindig nincsenek itthon a puncisok, oszt így vezetem le :-))
ha folytatni gondolod, akkor -> kispapás topic
msn?
zengőgumi
vwbogaraspepe69
Dark Angel
«
Hozzászólás #147 Dátum:
2007 Február 20, 23:03:25 »
Üdv mindenkinek nekem az a véleményem hogy a depóba sokkal több magyar verdát kellene tenni mert azt lehet értékelni aki ebben az országban megépít egy fasza autót, és Ne Egy FRITC villogjon a szarrá krómozott vagy polírozott gépével amit a sörpénzéből építettett valakivel ő meg beleül villantani eggyet.
Vwbogaraspepe69
gumibogi
«
Hozzászólás #146 Dátum:
2007 Február 20, 23:02:58 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Február 20, 23:01:17
pozitívan:
akkor ahogy megjön dobd ki a kukába és semmi gond vele
és pont.
zengőgumi
Pityubacsi
«
Hozzászólás #145 Dátum:
2007 Február 20, 23:02:35 »
Idézetet írta: gumibogi - 2007 Február 20, 22:58:39
ne szóljbe apuka....
megaoff:
ver a víz, hogy még mindig nincsenek itthon a puncisok, oszt így vezetem le :-))
ha folytatni gondolod, akkor -> kispapás topic
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Qzma
«
Hozzászólás #144 Dátum:
2007 Február 20, 23:01:17 »
Idézetet írta: gumibogi - 2007 Február 20, 22:55:59
ráhibáztál.....
már gondokodom hogy valami ilyesmit beültetek....
tény hogy az újság X része köt csak le ,de attól még halálra nem fikázom.
de ez az én véleményem,én már csak ilyen vagyok,megpróbálom csak a pozitiv dolgokat látni,mint pl. typ117.
üdvw
pozitívan:
gumibogi
«
Hozzászólás #143 Dátum:
2007 Február 20, 22:58:39 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Február 20, 22:57:22
akkor a ceruzaelemnek csak a csúcsos felét látod, bácsi? :-)))
ne szóljbe apuka....
zengőgumi
Pityubacsi
«
Hozzászólás #142 Dátum:
2007 Február 20, 22:57:22 »
Idézetet írta: gumibogi - 2007 Február 20, 22:55:59
megpróbálom csak a pozitiv dolgokat látni,mint pl. typ117.
akkor a ceruzaelemnek csak a csúcsos felét látod, bácsi? :-)))
flex 'em all!
Oldalak:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
8
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik