www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 00:06:25

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
Nyomtatás
Szerző Téma: Fikázás ezerrel  (Megtekintve 75201 alkalommal)
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #221 Dátum: 2007 Február 22, 22:43:32 »

egyetértek, csak azzal nem, hogy az én pénzemből tartsanak fenn egy olyan lapot, amelyet nem vagyok hajlandó a kezembe venni...

Tudod a legtöbb bogaras csóró és hónap végén a küszöböt rágja és mindeközben van egy újság, amelyiknek a "szerkesztői" igen jól élnek az ilyen bogarasok pénzéből.  
Ezt a beszólást egyes emberek sértőnek is vehetik,kikérem magamnak,hogy a bogarasok "CSÓRÓK"!
Azt honnan veszed,hogy a Depósok olyan igen jól élnek?
Nem keresnek olyan jól ,ne hogy azt hidd!
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #220 Dátum: 2007 Február 22, 22:42:05 »

az hogy depo az mbk val van kötve az egy ember döntése!nem véletlen nem vagyok mbk tag!(ez más téma)
másik:deposok sem olyan emberek akik milliárdosok( 3van vannak se éjjelök se nappalok) ez több mint eg y föállás nagy munka és annyira nem jövedelmezö mint pl blikk igazgatojánal lenni!(nem uszkálnak miliokba és nem sel 600al járnak!
az hogy lap ennyi:nyomda,adó,tb,lapker,utazás, telefon sok munka!én nem cserélnék velük mert olyan jó nekik!

nagyjából egy dologról beszélünk. Nem vonom kétségbe, hogy a deposok is sok áldozattal járó munkát végeznek. Meg kell nekik is küzdeni a betevőért, ahogy neked is, a hollónak is, mindazoknak, akik vállalkozóként élnek.
De ilyen alapon lehetne azt csinálni, hogy Te kapsz egy halom lóvét havonta az MBK-tól, aminek fejében minden bogaras hozzád hordaná a kocsiját.

Szóval ajánljank egy kedvezményes előfizetési lehetőséget, de ennek a jelenlegi struktúrának már nem látom az értelmét. Akkor nő a színvonal, ha a piac diktál...

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #219 Dátum: 2007 Február 22, 22:36:46 »

a bogarhatu.hu már hatalom ebben a bogaras világban,
Ugyanmá!!Miket beszélsz te!
Ez egy nagyon kis közösség.Hiába van 680 regisztrált tag,ebből kb.30 aki aktív.
És ebből a harmincból sem mind úgy gondolkodik mint te.
A klubbtagság meg 1.200 fő.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #218 Dátum: 2007 Február 22, 22:33:12 »

egyetértek, csak azzal nem, hogy az én pénzemből tartsanak fenn egy olyan lapot, amelyet nem vagyok hajlandó a kezembe venni...

Tudod a legtöbb bogaras csóró és hónap végén a küszöböt rágja és mindeközben van egy újság, amelyiknek a "szerkesztői" igen jól élnek az ilyen bogarasok pénzéből. A bogarhatu.hu, a bugbox, hudák, vagy éppen te vagy a példa rá, hogy kegyelemkenyér nélkül, egyéni lelkesedésből is lehet elérni valamit a bogarasok világában... 
az hogy depo az mbk val van kötve az egy ember döntése!nem véletlen nem vagyok mbk tag!(ez más téma)
másik:deposok sem olyan emberek akik milliárdosok( 3van vannak se éjjelök se nappalok) ez több mint eg y föállás nagy munka és annyira nem jövedelmezö mint pl blikk igazgatojánal lenni!(nem uszkálnak miliokba és nem sel 600al járnak!
az hogy lap ennyi:nyomda,adó,tb,lapker,utazás, telefon sok munka!én nem cserélnék velük mert olyan jó nekik!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #217 Dátum: 2007 Február 22, 22:27:54 »

na gondolom én is hozzá szolok bár még nincs meg az uj depo!

mbk-rész engem hidegen hagy
-elkell ismerni h vannak oylan cikkek ami golf v külföldi vagy bármi ami nem bogaras ezek nem mindig jo vagy nem mindenki izlésésnek felel meg,de ez nem bogár depo vwdepo vw család számos tagja szerep

mint hirdetök:szepes,bugbox,hudák,szabó miki ,merki pista v én nem vagyunk elegek(mint hirdetök)amiböl egy lap tudna gazdálkodni,ezért nyitnak Rs tuninghoz stb----de ezzel párhuzamosan ugye több golf is kell vagy corrádó,vagy passat vagy bármi!
sokan  hirdetnek depo aproba mert sok helyre eljut(apró)

miért vagyunk az ellen h az egyetlen hazai vw lap kihaljon vagy ne támogassuk(mert akkor nem lesz apró amin tudunkcsámcsogni) ha megszünik nem marad más csak tuning stereo meg ,képes autó bazár

-ha valaki változtatni kar h több léghütéses legyen benne,küldje be kocsiját ha érdemes ,vagy menjen el talikra hazai külfüldiekre és fotozzon(ök 3an vannak nem tudnak egy nyáron 1000talion ott lenni)
be  kell ismerni ha  össze szedjük hazai szép és érdemes léghütéses kocsikat és csak azok lennének benne akkor 3-4szám erejéig tartana amagyar felhozatal!

ez a meglátásom

Tudod a legtöbb bogaras csóró és hónap végén a küszöböt rágja és mindeközben van egy újság, amelyiknek a "szerkesztői" igen jól élnek az ilyen bogarasok pénzéből. A bogarhatu.hu, a bugbox, hudák, vagy éppen te vagy a példa rá, hogy kegyelemkenyér nélkül, egyéni lelkesedésből is lehet elérni valamit a bogarasok világában... 

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #216 Dátum: 2007 Február 22, 22:24:35 »

nekem a nagyapám azt mondta, hogy nincsen pótolhatatlan ember...
pénz kérdése. én nem ismerek olyat, aki bevállalná ezt. de sztem nemis kell...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #215 Dátum: 2007 Február 22, 22:21:23 »

így van

nekem a nagyapám azt mondta, hogy nincsen pótolhatatlan ember...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #214 Dátum: 2007 Február 22, 22:19:28 »

hidegháború...

szerintem kár lenen kavarni a szart... a szepes jól végzi a dolgát, tényleg sokat tesz a bogarasokért... megbuktatni mindenkit könnyű, de helyette találni egy megfelelő személyt az a nehéz feladat. szerintem jelenleg nincs helyette megfelelő ember...
Ez igaz. DE! nagyon sok illogikus dolg van, amin változtatni lehet.

no,de erről ne nyissunk most vitát. átgondolom szépen ezt is meg a világ más dolgait is, aztán eldöntöm, hogy mit csináljak. Valszeg semmit sem fogok, de az is lehet, hogy erőt gyűjtök és kizavarom a depot az MBK-ból, olcsóbbá teszem a KGFB-t, nullára redukálom az MBK tagdíjat.Smiley Mert ezeket símán el lehetne érni...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #213 Dátum: 2007 Február 22, 22:19:09 »

szerintem kár lenen kavarni a szart... a szepes jól végzi a dolgát, tényleg sokat tesz a bogarasokért... megbuktatni mindenkit könnyű, de helyette találni egy megfelelő személyt az a nehéz feladat. szerintem jelenleg nincs helyette megfelelő ember...
így van

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #212 Dátum: 2007 Február 22, 22:17:44 »

na gondolom én is hozzá szolok bár még nincs meg az uj depo!

mbk-rész engem hidegen hagy
-elkell ismerni h vannak oylan cikkek ami golf v külföldi vagy bármi ami nem bogaras ezek nem mindig jo vagy nem mindenki izlésésnek felel meg,de ez nem bogár depo vwdepo vw család számos tagja szerep

mint hirdetök:szepes,bugbox,hudák,szabó miki ,merki pista v én nem vagyunk elegek(mint hirdetök)amiböl egy lap tudna gazdálkodni,ezért nyitnak Rs tuninghoz stb----de ezzel párhuzamosan ugye több golf is kell vagy corrádó,vagy passat vagy bármi!
sokan  hirdetnek depo aproba mert sok helyre eljut(apró)

miért vagyunk az ellen h az egyetlen hazai vw lap kihaljon vagy ne támogassuk(mert akkor nem lesz apró amin tudunkcsámcsogni) ha megszünik nem marad más csak tuning stereo meg ,képes autó bazár

-ha valaki változtatni kar h több léghütéses legyen benne,küldje be kocsiját ha érdemes ,vagy menjen el talikra hazai külfüldiekre és fotozzon(ök 3an vannak nem tudnak egy nyáron 1000talion ott lenni)
be  kell ismerni ha  össze szedjük hazai szép és érdemes léghütéses kocsikat és csak azok lennének benne akkor 3-4szám erejéig tartana amagyar felhozatal!

ez a meglátásom

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #211 Dátum: 2007 Február 22, 22:07:40 »

a bogarhatu.hu már hatalom ebben a bogaras világban, ha elkezdünk élni ezzel, akkor lehet itt földcsuszamlásszerű változássokat elérni. És ezt tudják az érintettek is...

hidegháború...

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #210 Dátum: 2007 Február 22, 22:04:55 »

a bogarhatu.hu már hatalom ebben a bogaras világban, ha elkezdünk élni ezzel, akkor lehet itt földcsuszamlásszerű változássokat elérni. És ezt tudják az érintettek is...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #209 Dátum: 2007 Február 22, 22:02:56 »

ezt szajkózom már jó ideje...

a multkori közgyűlésen sikeresen meg lett szavazva, hogy a depó kirugásához az összes klubtag 50%-ának kell szavazni egyöntetűen... tehet a depó marad...

szerintem egy picit túlreagálod a helyzetet, de van benne igazság  Wink

persze, hogy túlreagálom, de nekem jogomban áll köcsögnek lenni. Egy szolgáltatást végző újságnak nem. egyetlen olvasóval szemben sem.

jelen pillanatban nincs kedvem keverni a kakit, de az MBK nagyon.nagyon bűzlik. Ha egy akkora barom mint én ezt el kezdené piszkálni, elég hamar összeomlanának a szarból épült falak...

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #208 Dátum: 2007 Február 22, 21:50:36 »

Szóval akkor mátol az álláspontom az, hogy nem kell vwdepo és legyen 1000 Ft az MBK tagdíj! Ez igy életszerű, vége van már a szocializmusnak, amikor mesterséges eszközökkel kellett fenntartani újságokat és szervezeteket.

ezt szajkózom már jó ideje...

a multkori közgyűlésen sikeresen meg lett szavazva, hogy a depó kirugásához az összes klubtag 50%-ának kell szavazni egyöntetűen... tehet a depó marad...

szerintem egy picit túlreagálod a helyzetet, de van benne igazság  Wink

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #207 Dátum: 2007 Február 22, 21:43:40 »

Szóval akkor mátol az álláspontom az, hogy nem kell vwdepo és legyen 1000 Ft az MBK tagdíj! Ez igy életszerű, vége van már a szocializmusnak, amikor mesterséges eszközökkel kellett fenntartani újságokat és szervezeteket.

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #206 Dátum: 2007 Február 22, 21:35:51 »

Elég nyűgös vagyok mostanában, erre olvasom a depoban, hogy egyy köcsög elfogult barom vagyok. talán ha megkérdeztek volna?Sad
Reagáltam egyet nekik? Szerintetek is visszafogott voltam?Smiley

Kedves VWdepo szerkesztőség!
Megdöbbenve olvastam a lapban, hogy mit is reagáltatok egy
írásomra született "hozzászólásra".
Véleményetek szerint a megállapítás az én elfogultságomra
vezethető vissza. Lehet, hogy ebben van valami, de ennek az
éremnek nem csak egy oldala van. Amit leírtam egy tény
megállapítása volt. Egy olyan tényé, amely a vatikán és
emberi jogi szervezetek előtt is ismert.
Az ügy pikantériája, hogy az olvasó egy autós szaklapról
mesél? tessék? Nem inkább egy közösségi, jelentős részben
életmódmagazinról van szó? Mit keres akkor a lapban Terry
ömlengése a múló szerelemről, vagy Szepes Gábor korábbi
írásai a világ nagy igazságtalanságairól? Vagy egy autós
szaklap miért is ad hírt arról, hogy a terkebog merre
kavarog éppen?
Félreértés ne essék, a magam részéről nekem ezzel semmi
bajom nem volt és nincs is. A probléma az, hogy Ti bőszen
bólogattok egy embernek és lebasztok engem egy magánjellegű
elszólás miatt. Egy olyan jellegű elszólás miatt, ami a Ti
szátokat is elég gyakran elhagyja? Ki kiváncsi arra, hogy
milyen érzelmi hullámok kavarognak Rita és az ovál körül,
vagy arra, hogy az Auchan menedzser honnan hoz asszonyt
magának? Ezek mind-mind olyan magán jellegű kinyilatkozások,
amelyek egy sorba állíthatóak az én kijelentésemmel.
Sajnálom, hogy egy ilyen túra kapcsán nem tudtam csak arról
írni, hogy miként áll a léghűtéses dáciák sorsa csángóföldön.

Egyébként még az sem zavarna, hogy elhatárolódtok. De ennek
ez a szánalmas magyarázkodó módja, illetve az, hogy nekem
még csak minimális lehetősséget sem adtatok reagálásra, arra
hogy ennek a korlátolt, alultájékozott embernek az epés
beírássára legalább egy sorban írjak valamit. Nem anyáztam
volna, sőt mérséklten hamut is szórtam volna a fejemre
vezeklésképpen, de így nagyon mérges vagyok, mert az ilyen
jellegű pellengérre állítást nagyon nem szeretem.

Éppen tegnap védtem meg a depo-t egy fórum topikban. Nos,
mostantól ennek az újságnak, ami őszintén szólva
színvonalában erősen igényli a pozitív hozzálást az
olvasótól, hogy élvezni lehessen, nem vagyok hajlandó
egyetlen számát sem a kezembe venni.

Hogy az örömötök nagyobb legyen közlöm azt is, hogy mindent
megteszek azért, hogy az MBK köldökzsinór elvágásra
kerüljön. Irány a piac, oszt ott lehet próbálkozni a
megéléssel. Ez az élet rendje és ez vonatkozik rátok is.
Majd ott szépen rájöttök, hogy ildomos-e belemászni akár
egyetlen olvasó lelkivilágába is...

Kalmár Szilárd
partizán

RNIE
« Hozzászólás #205 Dátum: 2007 Február 22, 10:50:38 »

Bizony. Mint a nőkkel. Ránézel, oszt eldöndtöd, hogy milyen. Van aki beszélget is velük :-)
Ízlések és pofonok.Attól függ mit akarsz,ha "azt" akkor egyértelmű hogy a szépekből válogat az emberfia,az értelmes beszélgetés meg akkor jó ha barátkozni is akarsz.Én nem akarok barátkozni egy újsággal csak gyönyörködni a szépséges autókban és ha elnyerte tetszésem a külcsín akkor jöhet a belbecs és ott még mindig lehet szelektálni,de ha a külseje nem tetszik akkor esélytelen.

Ezt értsd úgy hogy ha borítóképek/tartalomjegyzék alapján nem tetszik az újság tartalma,meg sem veszem(hogy hátha jólesz,majd káromkodok hogy tényleg szar)
A múlt havit(egy év után)megvettem mert a címlap alapján reméltem hogy részletes és érdekes beszámoló lesz a kék bogiról,viszont ha a párducbelsős golf lett volna az elején nagyban és a bogár kicsiben akkor nem veszem meg
« Utoljára szerkesztve: 2007 Február 22, 10:59:55 írta RNIE »
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #204 Dátum: 2007 Február 22, 10:44:51 »

Két malomban őrlünk,Te elolvasod és megállapítod hogy nem jó,én meg meglátom a címlapon a pimpmájrájdot és meg sem veszem

Bizony. Mint a nőkkel. Ránézel, oszt eldöndtöd, hogy milyen. Van aki beszélget is velük :-)
RNIE
« Hozzászólás #203 Dátum: 2007 Február 22, 10:37:50 »

Értem. Én olvasni is szoktam az újságot :-)
Szerinted az összes bogaras cikk jó?
Még mindig nem érted?
Két malomban őrlünk,Te elolvasod és megállapítod hogy nem jó,én meg meglátom a címlapon a pimpmájrájdot és meg sem veszem
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #202 Dátum: 2007 Február 22, 10:24:45 »

Neked a cikk nem tetszik nekem meg az autók,ergo a cikkig el sem jutok

Értem. Én olvasni is szoktam az újságot :-)
Szerinted az összes bogaras cikk jó?
Még mindig nem érted?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #201 Dátum: 2007 Február 22, 10:24:11 »

Mit értesz színvonalasabban alatt?nekem az sem számít ha a Havas ír egy 5-ös golfról,mert maga az autó nem érdekel

Akkor vegyél egy képeskönyvet :-)
RNIE
« Hozzászólás #200 Dátum: 2007 Február 22, 10:23:33 »

a popó magazin szinvonala helyenként a cikkeket tekintve,
Neked a cikk nem tetszik nekem meg az autók,ergo a cikkig el sem jutok
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #199 Dátum: 2007 Február 22, 10:22:21 »

Mindig oda lukadunk ki hogy :nem érdekel a 8 színre fényezett 5-ös golf,tehát nem veszem a lapot.

Én nem ezért nem veszem, és gondolom vannak még akik szintén nem ezért nem veszik meg.
Ez igy kb a popó magazin szinvonala helyenként a cikkeket tekintve, ismét leirom, immár remélhetőleg utoljára. A kiskegyed rossz hasonlat volt.
RNIE
« Hozzászólás #198 Dátum: 2007 Február 22, 10:21:47 »

Vizes-levegős kell, de szinvonalasabban.
Mit értesz színvonalasabban alatt?nekem az sem számít ha a Havas ír egy 5-ös golfról,mert maga az autó nem érdekel
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #197 Dátum: 2007 Február 22, 10:19:55 »

Miért mindenki ott van leragadva, hogy van benne kulaverda? Az alapvető gond nem itt van. De ugylátom nem értik sokan. Ez az "újság" az elején lelkes amatőrök által összahozott lap volt. De továbblépni igy már nem lehet. Ahhoz hogy jó újság legyen ahhoz ennél sokkal több kell.
És nem hinném, hogy léghűtéses ujságnak kellene lennie, mert utoljára ismétlem el, az megbukna a 2. szám után. Vizes-levegős kell, de szinvonalasabban. De felesleges a szájtépésem, mert nem értik, hogy miről is beszélek.
RNIE
« Hozzászólás #196 Dátum: 2007 Február 22, 10:10:43 »

Így van,itthon behatárolt a dolog,a szokásos és tán sosem bővülő 4-5 kereskedő akinek minden termékét mindenki ismeri.de már átrágtuk:a vásárlók akik pénzt is hagynak azok nagyobb részben az újabb vizesek.nincs evvel semmi baj,a Szepes sem vöröskereszt.Mindig oda lukadunk ki hogy :nem érdekel a 8 színre fényezett 5-ös golf,tehát nem veszem a lapot.
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #195 Dátum: 2007 Február 22, 10:07:08 »

szerintem a fotók minőségével kompoziciójával nincs gond... (amit ők csinálnak)

szerintem a németautós cikkeket koppintják szöveggel, képekkel együtt

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #194 Dátum: 2007 Február 22, 10:04:52 »

Most direkt elővettem egy Kafer Revue-t.
Szép vastag, 130 oldalas.Tizenkét léghűtéses autó bemutatója,szinte a teljes peletta.(Döltlámpás ,állólámpás,baja,kübel,Typ3,Karmann,T1 Bully,gyári cabrió bogár,sőt még egy Rometsch-Beeskow karosszériás is).
Igen de ehhez van 45!! reklám hirdető is.Így könnyű.
Magyarországon, gazdaságosan,ilyen lap nem kivitelezhető.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Február 22, 10:06:56 írta Narancs »
RNIE
« Hozzászólás #193 Dátum: 2007 Február 22, 10:00:46 »

Olvasd el végig, amit irtam. Irtam, hogy kellenek a vizesek is, mivel nem tudja eltartani a levegős bagázs a lapot.

"Nem azt mondom, hogy csak levegődök legyenek, mert kellenek a vizesek is, de egy szinvonal alá nem kellene esni."
Akkor kibővítem:ugyanolyan vizesek lesznek benne mint idáig:hogy a 8-as golfra rakott egy érbrást meg 100 colos kereket,mert csodálatos módon pont akció van 80 colltól fölfele valahol...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #192 Dátum: 2007 Február 22, 09:50:30 »

De akkor is tele lenne vizessel,csak a három havi adag egyszerre...Az RS tuning nem valószínű hogy sokszázezerért hirdetne ha csak levegős lenne,mert a levegősöknek eladott áru mennyisége 0db/évszázad.szvsz

Olvasd el végig, amit irtam. Irtam, hogy kellenek a vizesek is, mivel nem tudja eltartani a levegős bagázs a lapot.

"Nem azt mondom, hogy csak levegődök legyenek, mert kellenek a vizesek is, de egy szinvonal alá nem kellene esni."
RNIE
« Hozzászólás #191 Dátum: 2007 Február 22, 09:48:35 »

De akkor is tele lenne vizessel,csak a három havi adag egyszerre...Az RS tuning nem valószínű hogy sokszázezerért hirdetne ha csak levegős lenne,mert a levegősöknek eladott áru mennyisége 0db/évszázad.szvsz
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #190 Dátum: 2007 Február 22, 09:45:57 »

Pl ilyen cikkek kellenének, sok-sok fotóval:
http://www.volksworld.com/content/basics/6v-12v%20conv.pdf
http://www.volksworld.com/content/basics/shifter.pdf
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #189 Dátum: 2007 Február 22, 09:40:09 »

na mostmár kiváncsy lettem erre a Terrys cikkre  , elolvasom mert  bele sem olvastam a cikkbe mert eccerüen érdektelen volt számomra, a csicsás 1-es golf cikkböl vagy 5 sort olvastam aztán beuntam a témát, viszont a Nari meg a kabriót átnyálaztam elejétöl végéig , a Kaefer Revue-s nek meg igaza van hogy negyedévente adja ki , 1 évben 4 jó újság ,vagy 1 évben 12 közepes ti melyiket választanátok, sztem az előállitási költsége kevesebb a Revues-nek mint a Depo-nak, éves viszonyra levetitve bár az ára drágább de a tartalom miatt megéri sztem.

No ez tényleg egy jó javaslat!
Miért is kell havonta megjelennie? Miért nem negyedévente? Akkor sokkal tartalmasabb, jobb lap lenne.
Sokan felvetik, hogy akinek nem tetszik, az ne vegye meg és ne olvassa. No ez nem ilyen egyszerű. Mivel én is szivesen megvenném, vagy akár előfizetnék a lapra, ha nem ilyen lenne. Ezzel a mentalitással csak kivégezzük a lapot. Ez a szocializmusban pont igy volt. Ha nem tetszett az 1 tv műsor, akkor nem nézted. Mert más nem volt. De nem is kritizálhattad, mert ez szent tehén volt. Valami ilyen a depo is. Szent tehén, amit nem szabad szidni, mivel mi lenne, ha még ez sem lenne, mondják. Hát azért valahogy megvoltunk depo nélkül is, és túléltük. Ma az internet korában már nem kunszt információt szerezni. Az nyomtatott sajtónak nem a mennyiségre kell már mennie, erre ott a net, hanem a minőségre. Azaz hogy kevesebb, de szinvonalasabb bemutató, és jól megirt, érdekes cikkeknek kell alkotnia a gerincet. Nem csak tartalmilag kell egy cikknek jónak lennie, hanem stilisztikailag is. Ezt a corrados cikket azért hoztam fel, mert ez volt a mélypont. Ennél lejjebb már nem lehet kerülni. Nagyon remélem, hogy a deposok is olvassák amit irok, és nem sértődnek meg érte, de nagyon szeretném, ha egy nivós lap lenne. Kb mint a Volksworld. Pedig az sem egy csodalap, de azért a fotók tekintetében szinte etalonnak tekinthető. Én ilyen kicsit angolpárti vagyok, ők valahogy mindent picit másként, valahogy jobban tudnak. Szerintem a deponak is ebbe az irányba kellene mennie, mint a német wob, scene irány. Vagy még etalonnak tekinthető a kafer revue is. Nem azt mondom, hogy csak levegődök legyenek, mert kellenek a vizesek is, de egy szinvonal alá nem kellene esni.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #188 Dátum: 2007 Február 22, 08:48:41 »

Akinek meg nem tetszik a Depó, ne vegye meg és ne olvassa!Ennyire egyszerű!

: Grin
« Utoljára szerkesztve: 2007 Február 22, 09:05:05 írta Narancs »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #187 Dátum: 2007 Február 22, 08:38:39 »

én nemértem miért kell vergődni. mostmár mindenki tudja, hogy jövőre ha nem akarja, nem veszi meg. onnantól meg lehet szar, kit érdekel, úgysem veszem. biztos szar a story magazin is, azt sem fikázom, azt sem veszem...

Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #186 Dátum: 2007 Február 22, 07:56:27 »

na mostmár kiváncsy lettem erre a Terrys cikkre  , elolvasom mert  bele sem olvastam a cikkbe mert eccerüen érdektelen volt számomra, a csicsás 1-es golf cikkböl vagy 5 sort olvastam aztán beuntam a témát, viszont a Nari meg a kabriót átnyálaztam elejétöl végéig , a Kaefer Revue-s nek meg igaza van hogy negyedévente adja ki , 1 évben 4 jó újság ,vagy 1 évben 12 közepes ti melyiket választanátok, sztem az előállitási költsége kevesebb a Revues-nek mint a Depo-nak, éves viszonyra levetitve bár az ára drágább de a tartalom miatt megéri sztem.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #185 Dátum: 2007 Február 22, 07:42:50 »

És ahogy PÉZSÉ rámutatott,ez nem a Corriról szólt,hanem a eltökéltségről és kitartásról egy ilyen érdekes látószögben.
...

Ismét megvizsgátam a cikket.
9 sor szólt a Terry-ről
28 sor szól a köszönetről. Ez max azokat érdekli akik szerepeltek benne, esetleg még kb 10 embert.
17 sor szólt arról, hogy jöjjön vissza a barátnője.
és végül 40 sor a semmiről, egy homályos, ködös elmélkedésről szólt.

Ne jaragudjatok, de attól, hogy valami esetleg az interneten megálljaa helyét, mert ingyen olvashatokilyen hülyeségeket, egy fizetős ujságban viszont, amit pénzért kell megvegyek, nem.
Olvastam jó cikket, amibe belevittek személyes érzelmeket, történetet, lásd pl a Lamborghini-s cikket a totalcar-on, de abban érződik, hogy aki irta, az nagyon jó újságiró. De ez a mélypont volt.

A másik dologra még visszatérve, nem ez az egyetlen cikk volt, ami katasztrófa volt, ilyen volt az Ecker féle züld bogár, a fehér 1968-69?-es kabrio, és sorolhatnám ezeket a cikkeket végestelen végig. Na ezért tart ott az újság ahol tart, mivel nem csak én, de sokan nem vesszük meg. Pedig nagy szüksége lenne rá a lapnak, mivel csak vegetál, előre lépni nem tud.
Igenis meg kell mondani a rosszat is, mint ahogy megtettem egy ideig, amikor kiválasztottam egy cikket belőle, és lelektoráltam itt a forumon. Talán még emlékeztek rá. Mostanában már nem teszemmeg, mivel nem adok ki pénzt ezért. Belelapozok az ujságárusnál, de majd akkor veszem meg, amikor legalább egy minimális szinvonalat elér. Ez nem a benne szereplő autókra vonatkozik, mivel azok olyanok amilyenek. Én az ujság egészére értem ezt. Mert igy csak azért van depo, mert az MBK eltartja.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #184 Dátum: 2007 Február 21, 22:49:58 »

Ez a Blog dolog egy új cikksorozat a Depóban.
Mindig négy számon keresztül adják le.Ha jól tudom négy szám vizes,négy szám levegős.Tehát ebből következik,hogy most egy levegős jön.
Ennek épp az az érdekessége,hogy maga az olvasó írhatja a cikket.
És ahogy PÉZSÉ rámutatott,ez nem a Corriról szólt,hanem a eltökéltségről és kitartásról egy ilyen érdekes látószögben.
Egyébként a Nari is mehetett volna Blogban,a Depósok el is vitték a 300 fotót tartalmazó cd-t.
Ebbe fázisonként,le lett volna közölve képekkel,hogy készült a kocsi.
Nekem is felajánlották,hogy írjam meg a cikket.Írjam le,hogy végighurcoltam az egész országon (Salgótarján-Sopron,majd vissza;Hegykő-Sopron,majd vissza;Siklós-Sopron,majd vissza)mindenféle nehézséget,buktatót,szenvedést stb....
Higgyétek el egy jó kis levegős restaurálás,szép fotósorozattal bemutatva nem is lenne olyan rossz Blog.

Ha jól tudom még Németországban,Ausztriában (pedig ott aztán nagyobb létszámú levegős táborok vannak)sincsen havi szinten megjelenő bogaras újság.Alkalomszerű kiadások vannak,meg negyedévente megjelenik a "Kefer Revue".
« Utoljára szerkesztve: 2007 Február 21, 23:17:33 írta Narancs »
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #183 Dátum: 2007 Február 21, 22:36:13 »

Egyetértek veled egy icipici módosítással:
Adja le az anyagot az autó tulaja, és egy újságiró, akit akár félállásban alkalmaznak, fogalmazza meg, és irja meg.

Igy pontos!

Tóth Zoltán
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #182 Dátum: 2007 Február 21, 22:34:30 »

..
Irja meg az auto tulaja a cikket,és egy magát ujságironak,szerkesztönek gondolo valaki korrigálja,kozmetikázza.
Ez elvárhato egy ujságban,ebben is egyet értünk.
...
Egyetértek veled egy icipici módosítással:
Adja le az anyagot az autó tulaja, és egy újságiró, akit akár félállásban alkalmaznak, fogalmazza meg, és irja meg.
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
Nyomtatás

Ugrás: