www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 21:08:14

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1010 1011 1012 1013 1014 [1015] 1016 1017 1018 1019 1020 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11177575 alkalommal)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7054 Dátum: 2006 November 09, 19:29:24 »

Most is igazad van!
Csak-az a katalogus az ÁFOR kutra el sem jutott,mert már az osztályvezetö lenyulta.
      -66-ban sok ÁFOR kuton még "bodé" sem volt nemhogy katalogus tarto polc.
      -66-ban a Ganz a hazai piacra a villanyorákon kivül joformán semmit nem szállitott,mert az   exportképes
       dolgok ki is  mentek az országbol(jo valutáért)

A rendelési lehetőségek között az ÁFOR kút, és egy levelezési cim volt megadva, innen gondoltam, hogy ott lehett beszerezni. De ha jól emlékszem, az AM-ből is megrendelhető volt a kis füzet. És a kis füzetben a cimlapon egy Karmann Ghia van.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #7053 Dátum: 2006 November 09, 19:26:56 »

Nekem van 1966-os MAGYAR autótartozék katalógusom. Minden áfor kuton le volt rakva, és rendelni lehetett belőle ilyen műszereket is. Ez egy 1966-os műszer egyébként. 1966.03. hó,

Most is igazad van!
Csak-az a katalogus az ÁFOR kutra el sem jutott,mert már az osztályvezetö lenyulta.
      -66-ban sok ÁFOR kuton még "bodé" sem volt nemhogy katalogus tarto polc.
      -66-ban a Ganz a hazai piacra a villanyorákon kivül joformán semmit nem szállitott,mert az   exportképes
       dolgok ki is  mentek az országbol(jo valutáért)

Tóth Zoltán
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7052 Dátum: 2006 November 09, 19:26:21 »

Miért kell egy spart így elrondítanI? Huh

Nincs ez elronditva, nem érted? "leleményes magyar" (m)ilyen megoldásokat alkalmazott egy adott müszaki feladat megoldására,hát az is egy kortörténeti tanulmány.!" :-)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7051 Dátum: 2006 November 09, 19:23:14 »

Az ezeröcsi fordulatszámmérő elég "meleg" benne
meg az ülések is

Nehogy lefikázd, mert az a 70-es évek kortünete, és aki megveszi, annak benne kellene hagynia, mert az jellemző a 70-es évekre.
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #7050 Dátum: 2006 November 09, 19:19:31 »

Az ezeröcsi fordulatszámmérő elég "meleg" benne
meg az ülések is

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #7049 Dátum: 2006 November 09, 19:16:34 »

hasznaltautón el vannak szállva az árakkal Roll Eyes
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=822673&command=ugras&screenwidth=1152
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=872795&command=ugras&screenwidth=1152
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=678984&command=ugras&screenwidth=1152
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=829980&command=ugras&screenwidth=1152
 Shocked Shocked Shocked
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7048 Dátum: 2006 November 09, 19:12:36 »

Mert AKKOR még autoba valot a béketáborban nem gyártottak.
Igazad van Neked is.de ez egy nagyon kényes téma,mai szemmel és lehetöségekkel megitélni,hogy 30 évvel ezelött mi volt a szakszerü beépités és mi volt a gány.
Már többször irtunk erröl,de az én emlékeim szerint nem ugy müködött a dolog,hogy rendeltem az interneten gyári kiegészitö holmikat,hanem térültem,fordultam és valamit találtam.
Ha megvizsgáljuk,hogy a "leleményes magyar"milyen megoldásokat alkalmazott egy adott müszaki feladat megoldására,hát az is egy kortörténeti tanulmány.!
Lehet,hogy sokan a fejemet fogják venni,de én ezt az autot(legalább is egy darabig)igy hagynám,hogy minél többen láthassák a mult eme "müremekét"!
(pláne ha célszerü és funkcionális is)

Nekem van 1966-os MAGYAR autótartozék katalógusom. Minden áfor kuton le volt rakva, és rendelni lehetett belőle ilyen műszereket is. Ez egy 1966-os műszer egyébként. 1966.03. hó,

Én ezt nem kortőrténeti tanulmánynak, hanem sufnituningnak tartom. A családban már a 60-as évek óta volt autó, de senki nem barkácsolt bele ilyeneket.
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 09, 19:16:33 írta NGA »
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #7047 Dátum: 2006 November 09, 19:10:37 »

Egy húron pendülünk... hogy stílusos legyek... Grin
(fröccsös szmájli nem vót)

Tóth Zoltán
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #7046 Dátum: 2006 November 09, 19:03:58 »

Igazad van Neked is.de ez egy nagyon kényes téma,mai szemmel és lehetöségekkel megitélni,hogy 30 évvel ezelött mi volt a szakszerü beépités és mi volt a gány.
Már többször irtunk erröl,de az én emlékeim szerint nem ugy müködött a dolog,hogy rendeltem az interneten gyári kiegészitö holmikat,hanem térültem,fordultam és valamit találtam.
Ha megvizsgáljuk,hogy a "leleményes magyar"milyen megoldásokat alkalmazott egy adott müszaki feladat megoldására,hát az is egy kortörténeti tanulmány.!
Lehet,hogy sokan a fejemet fogják venni,de én ezt az autot(legalább is egy darabig)igy hagynám,hogy minél többen láthassák a mult eme "müremekét"!
Egy húron pendülünk... hogy stílusos legyek... Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #7045 Dátum: 2006 November 09, 18:41:45 »

Pontosan. De nem autóba való mérőműszer.

Tóth Zoltán
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #7044 Dátum: 2006 November 09, 18:39:39 »

Nem. Arra a kis takaróvacakra, ami gyujtásállitás és ékszijcserekor utban van, és az égadta vliágon semmi értelme nincs :-)
Viszont nagyon szép! Nekem is megvan.

Bácsi Győző
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7043 Dátum: 2006 November 09, 18:30:46 »

Távol áll tölem a vitatkozás kényszere,de az egy korabeli Ganz mérömüszer. Cheesy

Pontosan. De nem autóba való mérőműszer.
Ilyen a Ganz műszer autóba (ez egy vizhőfokmérő, de ilyen volt mindenfélében)
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 09, 18:34:57 írta NGA »
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #7042 Dátum: 2006 November 09, 18:27:35 »

A Ganz műszegyári részlege gyártott elfogadható műszereket, amiket lehetett is kapni. Ha egy ilyen lett volna bent, akkor arra azt mondom, hogy érdemes benthagyni, mert az akkori lehetőségeket tükrözi.
Távol áll tölem a vitatkozás kényszere,de az egy korabeli Ganz mérömüszer. Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7041 Dátum: 2006 November 09, 18:26:21 »

Szerintem oltári nagyot szivolázott valahol messze mert elment a töltése és akkor megfogadta, hogy ez nem történhet meg vele többet. Ennek eredménye a retro műszercsoport. Szerintem annyjuk és maga előtt is ezzel bizonyította, hogy uralja technikát.
Örüljünk neki, hogy nem Wartburg motort szerelt a járgányba.

Az következett volna, ha Skodi meg nem veszi :-)

Azért elképzelem, hogy begurult a kocsira, és szétfürészelte a műszerfalat :-)
Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #7040 Dátum: 2006 November 09, 18:22:18 »

A műszerfalán elhelyezkedő Paksi 2-es reaktor leselejtezett ampermérújére ... Elképzelni sem tudom, hogy mit érezhetett a bácsi, amikor abba a gyönyörű műszerfalba és a mögötte levő merevitőbe belemélyesztette a fűrészt és a fúrót. miután odamérte ezt a szörnyűséget :-)

Szerintem oltári nagyot szivolázott valahol messze mert elment a töltése és akkor megfogadta, hogy ez nem történhet meg vele többet. Ennek eredménye a retro műszercsoport. Szerintem annyjuk és maga előtt is ezzel bizonyította, hogy uralja technikát.
Örüljünk neki, hogy nem Wartburg motort szerelt a járgányba.

Petyó
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7039 Dátum: 2006 November 09, 18:11:54 »

Ez talán igaz is, csak amikor ezut linkeljük többszörösen, mint a hazai gány példaképét, akkor az furi.Smiley

A műszerfalán elhelyezkedő Paksi 2-es reaktor leselejtezett ampermérújére és az az fölött elhelyezkedő led-es csodaműszerről irtam, hogy őléggé ronda. Skodi is irta, hogy ezeket leszedi. Nem is volt semmi baj, mig ki nem lett jelentve, hogy ezt igy kellene hagyni, merthogy ez a 60-as évek hangulata. Na erre kaptam fel az olajat a karterből, és irtam be, hogy nem nagyon ismerek olyan embert, aki ezt a kompoziciót szépnek tartaná. De bevallom tévedtem. Volt ilyen. Magát az autót megdicsértük, spr pl javaslatot is tettem, hogy a magnóban cseréljen ékszijat, mert lehet, hogy akkor működik. Azt is irtam, hogy pl azt a VT rádiót is bennehagynám a kocsiban, hiszen itthon ezt lehetett autórádióként kapni.
Amit még hozzátennék: A Ganz műszegyári részlege gyártott elfogadható műszereket, amiket lehetett is kapni. Ha egy ilyen lett volna bent, akkor arra azt mondom, hogy érdemes benthagyni, mert az akkori lehetőségeket tükrözi. De ez a fizikaszertári polcszökevény csak azt mutatja meg, hogy bizony voltak olyanok, akik képesek voltak bármilyen hozzáférhető dolgot belebarkácsolni a kocsiba. Elképzelni sem tudom, hogy mit érezhetett a bácsi, amikor abba a gyönyörű műszerfalba és a mögötte levő merevitőbe belemélyesztette a fűrészt és a fúrót. miután odamérte ezt a szörnyűséget :-)
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #7038 Dátum: 2006 November 09, 17:35:11 »

szerintem a bogit nem fikázta senki, sőt úgy vettem észre, hogy mindenki elismerően gratulált a vásárláshoz.

Ez talán igaz is, csak amikor ezut linkeljük többszörösen, mint a hazai gány példaképét, akkor az furi.Smiley

Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #7037 Dátum: 2006 November 09, 17:33:38 »

egészen nem értem, hogy miért is kell egy ilyen öreg vasat szétfikázni.
1. A magam részéről a fél tökömet adnám utólag, ha ilyen lett volna az első autóm.
2. Ahogy nézem komolyabb alakítások nélkül a legtöbb "extra" levehető.
3. Az autó pozitív példája a HuLOOK-nak, hiszen ennél jóval vadabb gányolásokkal talákoztam 5 év alatt.
4. Egy első autós bogaras igazából még azzal sincs tisztában, hogy mi és hogyan kell legyen egy bogáron. A kevdét ne vegyük már el azzal, hogy a kispénzből megvásárolt kocsiját szétfikkantjuk.

Ja, és mindenki nézzen magába és ismerje be szépen, hogy valamilyen esztétikai horrorakciót csak-csak végrehajtott bogaras pályafutása során.Cheesy
szerintem a bogit nem fikázta senki, sőt úgy vettem észre, hogy mindenki elismerően gratulált a vásárláshoz.

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #7036 Dátum: 2006 November 09, 17:29:31 »

miért? Bogaras vagy?Smiley
Én még csak ezt a warszawádat láttam.Smiley

(mielőtt komolyan vennéd, szerintem a tiéd az egyik legszebb custom gép, amit valaha láttam. A magam részéről csak kormány cserélném le valami szép petrire.)

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #7035 Dátum: 2006 November 09, 17:26:10 »

én horrorakciót egy bogáron? Roll Eyes Grin

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #7034 Dátum: 2006 November 09, 17:14:43 »

Szerintem Skodi szivesen odaadja azt az ampermérőt, hogy beépithesd a kocsidba :-) Legutoljára Pakson használhattak ilyet, ez nem kocsiba való műszer.
Te igy hagynád ezt az autót, ha Te vetted volna meg?

egészen nem értem, hogy miért is kell egy ilyen öreg vasat szétfikázni.
1. A magam részéről a fél tökömet adnám utólag, ha ilyen lett volna az első autóm.
2. Ahogy nézem komolyabb alakítások nélkül a legtöbb "extra" levehető.
3. Az autó pozitív példája a HuLOOK-nak, hiszen ennél jóval vadabb gányolásokkal talákoztam 5 év alatt.
4. Egy első autós bogaras igazából még azzal sincs tisztában, hogy mi és hogyan kell legyen egy bogáron. A kevdét ne vegyük már el azzal, hogy a kispénzből megvásárolt kocsiját szétfikkantjuk.

Ja, és mindenki nézzen magába és ismerje be szépen, hogy valamilyen esztétikai horrorakciót csak-csak végrehajtott bogaras pályafutása során.Cheesy

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #7033 Dátum: 2006 November 09, 15:58:07 »

Ami a Zsigulik hátsó ablakában olvadt meg ! A dobozára rá volt rajzolva a szinuszgörbe !

az nem szinusz volt, hanem valami átviteligörbe-féleség, egyszerű parasztvakítás...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7032 Dátum: 2006 November 09, 15:42:45 »

Ami a Zsigulik hátsó ablakában olvadt meg ! A dobozára rá volt rajzolva a szinuszgörbe !

Ja értem :-) Hát bevallom azt nem kérem :-) Van olyanból Blaupunktom, ami nem olvad meg :-)
Süni
« Hozzászólás #7031 Dátum: 2006 November 09, 15:38:56 »

Az micsoda?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7030 Dátum: 2006 November 09, 15:34:28 »

nekem van diszkógömb is merazfontos Roll Eyes

Én is kaptam, bele is próbáltam, de iszonyú zavaró volt ahogy rávilágitottak a kocsik. Igy odaadtam a lányom barátjának.
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #7029 Dátum: 2006 November 09, 15:22:20 »

nekem van diszkógömb is merazfontos Roll Eyes

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7028 Dátum: 2006 November 09, 14:14:41 »

Mondjuk te egyébként is szereted a sok műszert a kocsiba nem? Roll Eyes

Igen. Autóműszert azt igen. Ezzel az erővel berakhatnánk ezt is:
szeda_1970
« Hozzászólás #7027 Dátum: 2006 November 09, 14:11:54 »

Mondjuk te egyébként is szereted a sok műszert a kocsiba nem? Roll Eyes

Mondjuk ebben a gsattilával értek egyet. Használnám, gyűjtögetném a visszaalakításhoz szükséges cuccokat, aztán 1-2 év múlva eldönteném, hogy visszalakítom, vagy sem. Az ízlés nagyon érdekes dolog. Ami tetszik Neked, az nem tetszhet nekem, és fordítva. Lásd nők topik.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7026 Dátum: 2006 November 09, 14:11:23 »

Nyugi, nyugi! Inkább azt mondd meg, nem érdekel -e szinuszgörbés Videoton autóhangszóró? Wink

Az micsoda?
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #7025 Dátum: 2006 November 09, 14:04:16 »

Bakker, ehhez már a srác ingyen kapott a felajánlásokból 2 db gyári rácsot, mit kell ezen még gyüjtögetni? Én kizárólag a műszerfaláról, és az azon éktelenkedő ocsmányságokról beszélek.

Látom egyre nagyobb teret hódik az igénytelenség.
Csapj agyon... Grin és nem fertőzök tovább...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #7024 Dátum: 2006 November 09, 14:00:16 »

Bakker, ehhez már a srác ingyen kapott a felajánlásokból 2 db gyári rácsot, mit kell ezen még gyüjtögetni? Én kizárólag a műszerfaláról, és az azon éktelenkedő ocsmányságokról beszélek.

Nyugi, nyugi! Inkább azt mondd meg, nem érdekel -e szinuszgörbés Videoton autóhangszóró? Wink

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7023 Dátum: 2006 November 09, 13:53:00 »

Mondjuk ebben a gsattilával értek egyet. Használnám, gyűjtögetném a visszaalakításhoz szükséges cuccokat, aztán 1-2 év múlva eldönteném, hogy visszalakítom, vagy sem. Az ízlés nagyon érdekes dolog. Ami tetszik Neked, az nem tetszhet nekem, és fordítva. Lásd nők topik.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #7022 Dátum: 2006 November 09, 13:44:55 »

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7021 Dátum: 2006 November 09, 13:42:27 »

Ehhez semmilyen izlésnek nem kell kialakulni ahhoz, hogy meglássuk, hogy ez igy izléstelen. Ezt a minimálizlést, és az igényességet az ember vagy örökli és tanulja a szüleitől, vagy nem. Hát ezekszerint sokan nem.

Na akkor lássuk. Ez mitől egységes?
Egy bakelit alapanyagú ampermérő, ami az általános iskolai fizika szertárból lehetett elcsórva, összekombinálva a 80-es évek igénytelenségét tükröző led-es ház barkácsolmány műszerekkel, és a 70-es évek rádiókapcsológombjaival igencsak a korai hatvanas évek hangulatát idézi. Főleg úgy, hogy a kocsi 1965-ös, igy a korai 60-as években még le sem gyártották. Érdekes, hogy pl ez is egy hasonló évjáratú autó, és ezt nem barmolták széjjel, és mégis a 60-as évek hangulatát idézi:
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #7020 Dátum: 2006 November 09, 13:31:04 »

Hát, én meg egyenlőre biztos így hagynám. Egyrészt tényleg sajátságos és egységes hangulata van, tehát egyedi, elviselhető az összhatás a korai hatvanas évek hangulatában. Másvészt várnék egy évet, míg néhány bogaras találkozó után kialakul a saját izlésvilágom a bogaras táboron belül.

Szerintem Skodi szivesen odaadja azt az ampermérőt, hogy beépithesd a kocsidba :-) Legutoljára Pakson használhattak ilyet, ez nem kocsiba való műszer.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #7019 Dátum: 2006 November 09, 13:11:47 »

Most Aircult agyoncsap engem...
De szerintem meg ez is a kókányolás bizonyos válfaja... (ha már hungarian look volt a téma...)

Lehet köpködni...

Grin Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7018 Dátum: 2006 November 09, 11:07:10 »

Szóval csak azt szeretném érzékeltetni, hogy az a határ, ahonnan egy beépített cucc kókány, az eléggé szubjektív. Ha megnézed Skodi autójában mondjuk az ampermérőt, az bizony nem egy mai darab, mai szemmel rendesen gáz, de szinte biztos hogy kurva pontos, meg minőség. VDO meg akkoriban nem volt.

Nem (csak) provokálni akartam ebben a témában, csak javaslattal éltem: érdemes lenne meghagyni egy-két ilyen autót (Uram bocsá' bogarat) , hogy egy letűnt kor lenyomatát testközelben lehessen érezni.

« Utoljára szerkesztve: 2006 November 09, 11:08:55 írta NGA »
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #7017 Dátum: 2006 November 09, 10:59:08 »

Egy igényesen kivitelezet munka, és az épp otthon található bármilyen alkatrészek begányolása közt hatalmas különbség van.

Nem gyári. Ha már kókányról beszélünk, akkor sarkítva erre is igaz. Persze hogy nem otthon talált cucc van berakva, hanem "márkás" kiegészítő, legalábbis annak mondott.
Csak azért márkás sokszor, mert jó, menő márkanévvel van ellátva. (Ki is mondta a fórumon, hogy az Empi cuccok 90%-a kínai, vagy taiwani?)

Szóval csak azt szeretném érzékeltetni, hogy az a határ, ahonnan egy beépített cucc kókány, az eléggé szubjektív. Ha megnézed Skodi autójában mondjuk az ampermérőt, az bizony nem egy mai darab, mai szemmel rendesen gáz, de szinte biztos hogy kurva pontos, meg minőség. VDO meg akkoriban nem volt.

Nem (csak) provokálni akartam ebben a témában, csak javaslattal éltem: érdemes lenne meghagyni egy-két ilyen autót (Uram bocsá' bogarat) , hogy egy letűnt kor lenyomatát testközelben lehessen érezni.

És igenis én is kókányoltam az autómat:
 - Victor sportkormány - nekem kifejezettebben kényelmesebb (termetemnél fogva kispárnát használok, és a gyári az ölembe lógott, ez meg kisebb átmérőjű...), de legalább stílusosabb, mint sok más darab...
 - Kézifék visszajelző - kurvanagy piros lámpa a műszerfalon (két gyári fékdobom bánta nemlétét, amikor apám, illetve nejem gyengén behúzott kézifékkel nyomtak fejenkeént kábé 5-5 km-t)
 - Tompított visszajelző a műszerfalon, mert a sötétkék kocsi sokkal jobban látszik tényleg bekapcsolt tompítottal a fekete aszfalton...
 - NDK automata öv - vadiújan vettem, kifogástalan
 - emelőszemek levágva - úgysem ott emelem a kocsit, és csak szétrohad a padlólemeznek az a része.

A két visszajelzőt azért a műszerfal rácsa mögé tettem, így ha nem világítanak, észrevehetetlenek első pillantásra.

Ezek a kókányolások a napi használhatóság jegyében történtek, de akármikor visszaalakíthatók (mondjuk az emelőszem bajosan...). Sőt műszerfalat elvi okokból nem fúrok, ugyanígy kárpitot sem vágok (inkább legyártok másikat, eredeti a polcra...).
De akkor is kókányolások, mert barkácsmunka, nem gyári alkatrészekkel.
Ezt a témát EBBEN A TOPICBAN befejezem, mert erősen OFF.
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 09, 11:02:24 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #7016 Dátum: 2006 November 09, 10:55:40 »

Blekpí? Wink

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7015 Dátum: 2006 November 09, 10:35:16 »

Egy igényesen kivitelezet munka, és az épp otthon található bármilyen alkatrészek begányolása közt hatalmas különbség van.

Most Aircult agyoncsap engem...
De szerintem meg ez is a kókányolás bizonyos válfaja... (ha már hungarian look volt a téma...)

Lehet köpködni...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Oldalak: 1 ... 1010 1011 1012 1013 1014 [1015] 1016 1017 1018 1019 1020 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: