www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 11:53:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1001 1002 1003 1004 1005 [1006] 1007 1008 1009 1010 1011 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11171271 alkalommal)
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #7414 Dátum: 2006 November 16, 08:57:22 »

Mindenki más és másként gondolkodik,

Bocs, de nem vagyok más én a nőket szeretem  Grin Wink Kiss
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #7413 Dátum: 2006 November 16, 08:51:09 »

persze, buzdítsuk, hogy vegye meg és sikerülni fog meg ilyesmi
és ha 200 kilót már rádobott és még nem is látszik az autón, aztán elfogy a pénz és megy a szemétbe az egész, mert a 4 év alatt, ami meg lett csinálva már megint rozsdás

na akkor vesszük meg mi tőle és rátolunk 100K-t és eladjuk 400-ért Smiley)

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Holló
« Hozzászólás #7412 Dátum: 2006 November 16, 08:40:23 »

Cselekedj belátásod szerint, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy egy üzemben lévő, működőképes gép,- ami árban azért nem 20-50é ft, pl a fehér ha visszaolvasol Skodri- nál - sokkal jobb, lelkesítőbb kezdet, azt szépítgetni, újítgatni, mint nagyjavítással kezdeni x eft-ért egy -ránézésre - üzemképtelennel.Ha nem fogsz bele, csak őrzöd garázsban, , akkor befektetésnek is jobb, el lehet adni, vételár visszajön. Az átírás, stb úgyis kapásból 50-60e ft, mindegy milyet veszel. Ha van garázs, akkor állaga nem romlik,és lehet, hogy jó ha van egy autó, amibe be lehet ugrani,és gó, ha kell. Űzemben tartani, ha áll, nem egy akkora vagyon. Ha gondolod, van itt pár hozzáértő, ha kéred, biztosan segítenek, de sok megkeseredett ember írását olvashatod autófelújítás kapcsán.
Kívánok neked kitartást hozzá. 
ez így korrekt.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7411 Dátum: 2006 November 16, 06:59:57 »

Úgy néz ki, hogy eladósorba kerül egy 1300-as Bogár, a Tatabányai Bogár Klubnál. Sötétzöld színű és elég rég áll a tulaj háza előtt...
Ha igény van rá, akkor intéz rá műszakit, stb....
Képet majd megpróbálok csinálni róla, vagy kérek a tulajtól...
Iár: 100-150 froncsi körül...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Mamut

« Hozzászólás #7410 Dátum: 2006 November 16, 06:37:10 »

Cselekedj belátásod szerint, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy egy üzemben lévő, működőképes gép,- ami árban azért nem 20-50é ft, pl a fehér ha visszaolvasol Skodri- nál - sokkal jobb, lelkesítőbb kezdet, azt szépítgetni, újítgatni, mint nagyjavítással kezdeni x eft-ért egy -ránézésre - üzemképtelennel.Ha nem fogsz bele, csak őrzöd garázsban, , akkor befektetésnek is jobb, el lehet adni, vételár visszajön. Az átírás, stb úgyis kapásból 50-60e ft, mindegy milyet veszel. Ha van garázs, akkor állaga nem romlik,és lehet, hogy jó ha van egy autó, amibe be lehet ugrani,és gó, ha kell. Űzemben tartani, ha áll, nem egy akkora vagyon. Ha gondolod, van itt pár hozzáértő, ha kéred, biztosan segítenek, de sok megkeseredett ember írását olvashatod autófelújítás kapcsán.
Kívánok neked kitartást hozzá. 

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan...
Nem elérhető pre67fan

« Hozzászólás #7409 Dátum: 2006 November 16, 00:24:20 »

Jó ezen a szintem én kikapcsolok és ehhez a témához nem akarok többet hozzászólni

Én példul qrvára örültem volna, ha annak idején van egy ilyen fórum és mindenkitől tudok bogaras baráti tanácsot kérni

az a baj, hogy nem csak én ajánlottam hanem más is (többek közt Qzma is  Kiss), de én vagyok te

Örülök ennek a fórumnak és köszönöm a tanácsokat, de valahol nekem kell döntenem, s ha most nincs szükségem a zöldre, akkor nem akarom megvenni, akármennyire is jó vétel lehet, mivel engem a másik érdekel. A hozzászólásról meg, nem tudom miért kell ráförmedni az emberre csak azért, mert nem azt tenné, amit te. Mindenki más és másként gondolkodik, de biztos nagyon értesz a bogarakhoz én meg csak szeretnék érteni hozzájuk. Ha megveszek egy gépet 600 ezerért, attól nem fogok érteni hozzájuk, s még ettől a zöldtől sem, mert ami működik, ahhoz nem nyúlnék hozzá és nem szerelgetném, mert biztos elrontanám.... Undecided Sad
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #7408 Dátum: 2006 November 15, 23:59:58 »

Jó ezen a szintem én kikapcsolok és ehhez a témához nem akarok többet hozzászólni

régebben nem voltál ilyen puha ;-)
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #7407 Dátum: 2006 November 15, 23:57:24 »

A zöld még így sem kellene, mert lehet 115 a 2, de átírás meg minden várna rá, s máris nem 115 lenne, s azt mégsem lehetne rádobni az árra. Bogarazásra jó lenne, de mostanság annyira nem használok autót a mindennapokban, hogy sehogy. Azért meg nem akarnám megvenni, hogy berakjam a garázsba. A másik meg a kék, mert úgy beszéltek róla, hogy aki ilyet vesz annak csak baja lesz vele, s csak költeni fog rá. Ez igaz is, de nem lehet ezen akkorát veszteni, mert mégsem 200-ba kerül, ahol azt mondhatnám, hogy a fene vettem egy szart 200-ért. Ez is a garázsban állna, s nem pedig darabolt vaskupac lenne, ami egy fokkal rosszabb... Undecided

Én példul qrvára örültem volna, ha annak idején van egy ilyen fórum és mindenkitől tudok bogaras baráti tanácsot kérni

az a baj, hogy nem csak én ajánlottam hanem más is (többek közt Qzma is  Kiss), de én vagyok te
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #7406 Dátum: 2006 November 15, 23:51:44 »

miért forgartod ki a szavaimat ?  Evil Grin

tényleg nem írtad... csak azt írtad, hogy 20ezer is sok érte... de burkoltan gondolhattad, hogy egy 20 ezres kocsinak csak 1 sorsa lehet... és az a flex!
ne tagadd, gondoltál rá ! 

Hátrébb az agarakkal kisöreg!  Kiss ez egy 20ezer forintos szalmaszál amibe megkapaszodtál! elmondanám neked, hogy, amit gondolok azt le is írom, tehát nincs leírva, nincs gondolva. szerintem ez így tiszta, vagy nem?
A gondolatszabaccság?  Grin
Nem elérhető pre67fan

« Hozzászólás #7405 Dátum: 2006 November 15, 23:51:09 »

A zöld még így sem kellene, mert lehet 115 a 2, de átírás meg minden várna rá, s máris nem 115 lenne, s azt mégsem lehetne rádobni az árra. Bogarazásra jó lenne, de mostanság annyira nem használok autót a mindennapokban, hogy sehogy. Azért meg nem akarnám megvenni, hogy berakjam a garázsba. A másik meg a kék, mert úgy beszéltek róla, hogy aki ilyet vesz annak csak baja lesz vele, s csak költeni fog rá. Ez igaz is, de nem lehet ezen akkorát veszteni, mert mégsem 200-ba kerül, ahol azt mondhatnám, hogy a fene vettem egy szart 200-ért. Ez is a garázsban állna, s nem pedig darabolt vaskupac lenne, ami egy fokkal rosszabb... Undecided
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #7404 Dátum: 2006 November 15, 23:46:18 »

miért forgartod ki a szavaimat ?  Evil Grin

tényleg nem írtad... csak azt írtad, hogy 20ezer is sok érte... de burkoltan gondolhattad, hogy egy 20 ezres kocsinak csak 1 sorsa lehet... és az a flex!
ne tagadd, gondoltál rá ! 

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #7403 Dátum: 2006 November 15, 23:39:41 »

előbb még flexelni akartál ! Evil

Qzma!

Visszaolvastam az ehhez a témához tartozó hozzászólásaimat és ne haragudj, de nem említettem egyikben sem a flexelést!  Huh
De nem haragszom, biztos összetévesztettél valakivel.  Grin
Ha netalán mégis találnál utalást az autó ezirányú tönkretételére, akkor lécci idézd, ha megkérhetnélek.  Smiley
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #7402 Dátum: 2006 November 15, 23:33:00 »

Fosod itt a szót (ilyenekből már sokat láttam itt a fórumon)! 115-ér nem sok a két autó! Ződdel jársz szépen a kéket meg leteszed a kert végibe oszt majd csinálgatod, így a bogarazás kapásból megvan és a vágyott pre67 is készül. nincs más alternatíva!  Grin Hidd el, hogy úgy jársz a legjobban! (csak zárójelben jegyezném meg: 2 in 1 megveszed másnap ződ hirdetésben szepesre 140-ért mondjuk elviszik 115-ér akor van egy pre67 ingyen, de nem kell itt az idősebbekre hallgatni, ezt csak úgy súgtam, még én is alig hallom)  Grin

előbb még flexelni akartál ! Evil

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #7401 Dátum: 2006 November 15, 23:22:41 »

Fosod itt a szót (ilyenekből már sokat láttam itt a fórumon)! 115-ér nem sok a két autó! Ződdel jársz szépen a kéket meg leteszed a kert végibe oszt majd csinálgatod, így a bogarazás kapásból megvan és a vágyott pre67 is készül. nincs más alternatíva!  Grin Hidd el, hogy úgy jársz a legjobban! (csak zárójelben jegyezném meg: 2 in 1 megveszed másnap ződ hirdetésben szepesre 140-ért mondjuk elviszik 115-ér akor van egy pre67 ingyen, de nem kell itt az idősebbekre hallgatni, ezt csak úgy súgtam, még én is alig hallom)  Grin
Erről van szó. A kettő ennyiért ajándék, ha nagyon gáz akkor is!

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #7400 Dátum: 2006 November 15, 23:21:34 »

Hi!

A zöld Bogarat mért akarja mindenki eladni? Nekem pl. tetszik, s megtartanám, ha kijavítanám. Nem vagyok még elégé Bogaras, ezért lehet nem látk annyi különbséget az évjáreatok között.
Légyszi írjátok meg, mi a nem tuti a zöldbe! Köszi

Csáó

A ződ az zsákba macska, mint minden használt autó! sz.v.sz. ennyi a baja (+túl alacsonynak tartom az árat) bár volt itt egy-két hozzászólás, aki már láta a gépeket
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #7399 Dátum: 2006 November 15, 23:18:27 »

Ha a bogarazás józan döntésekből állna, akkor senki nem lenne bogaras. Sok pénzt és időt öl mindenki a kocsijába csak az öröme kedvéért, mert az nem lehet józan dolog, hogy ráköltök 1 milliót...Lehet, hogy nektek ez csak egy rakás rozsdás vas, de arra jó, hogy ráérezzek erre az egészre, s hogy megismerjem a bogarakat az első lökhárítótól az utolsóig  Smiley Ha egy jó árat tudok kicsikarni, akkor lehet nekivágok. Sokat nem veszthetek, mert ész nélkül nem fogok rékölteni százezreket...

Fosod itt a szót (ilyenekből már sokat láttam itt a fórumon)! 115-ér nem sok a két autó! Ződdel jársz szépen a kéket meg leteszed a kert végibe oszt majd csinálgatod, így a bogarazás kapásból megvan és a vágyott pre67 is készül. nincs más alternatíva!  Grin Hidd el, hogy úgy jársz a legjobban! (csak zárójelben jegyezném meg: 2 in 1 megveszed másnap ződ hirdetésben szepesre 140-ért mondjuk elviszik 115-ér akor van egy pre67 ingyen, de nem kell itt az idősebbekre hallgatni, ezt csak úgy súgtam, még én is alig hallom)  Grin
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #7398 Dátum: 2006 November 15, 23:16:32 »

Hi!

A zöld Bogarat mért akarja mindenki eladni? Nekem pl. tetszik, s megtartanám, ha kijavítanám. Nem vagyok még elégé Bogaras, ezért lehet nem látk annyi különbséget az évjáreatok között.
Légyszi írjátok meg, mi a nem tuti a zöldbe! Köszi

Csáó

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #7397 Dátum: 2006 November 15, 23:10:55 »

Nem akarok megbántani senkit!
Szép dolog a lelkesedés, de ezt a kék autót úgy összehozni, hogy elvileg közlekedni lehessen vele az kb. 150e Ft minimum! És akkor még semmi látványos dolog nem történt vele, kvázi egy átlag vizsgaállomáson enyhén kiakadnának tőle (itt nem a levelező tagozatról beszéltem).
És akkor a motorhoz, kasznihoz, villamossághoz még hozzá sem nyúlt az ember.
Persze egy-két év alatt össze lehet hozni szép lassan, de ilyenkor jön el az a pillanat, hogy félre van tolva, és utána meg bagóért eladásra kerül. Majd valaki felboncolja.
Ez van Magyarországon! Itt nagyon kevés embernek van lehetősége arra, hogy évek alatt hozzon össze egy autót a semmiből. Persze vannak kivételek de, ez kb. 3%.

u.i.: Én szóltam!

Jó érzés a kivételek közzé tartozni.  Grin
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7396 Dátum: 2006 November 15, 23:08:57 »

Tedd meg! Jó élettapasztalat lesz!
Az emlékek megmaradnak majd. Csak az a kérdés, hogy jó vagy rossz.
Voltak, akik bizonygatták, hogy szarból lehet várat építeni.
Sok sikert kívánok hozzá!  Wink

Ha a bogarazás józan döntésekből állna, akkor senki nem lenne bogaras. Sok pénzt és időt öl mindenki a kocsijába csak az öröme kedvéért, mert az nem lehet józan dolog, hogy ráköltök 1 milliót...Lehet, hogy ez a kék egy rakás rozsdás vas, de arra jó, hogy ráérezzek erre az egészre, s hogy megismerjem a bogarakat az első lökhárítótól az utolsóig  Smiley Ha egy jó árat tudok kicsikarni, akkor lehet nekivágok. Sokat nem veszthetek, mert ész nélkül nem fogok rékölteni százezreket...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető pre67fan

« Hozzászólás #7395 Dátum: 2006 November 15, 23:07:35 »

Persze, meg ha egyből nem költesz rá sokat, akkor jön a rat look, aztán a lesz geld, akkor restaurálás.
Én is hasonlókra gondoltam. Nem kell rögtön csodavasat csinálni belőle  Wink
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #7394 Dátum: 2006 November 15, 23:06:27 »

Ha a bogarazás józan döntésekből állna, akkor senki nem lenne bogaras. Sok pénzt és időt öl mindenki a kocsijába csak az öröme kedvéért, mert az nem lehet józan dolog, hogy ráköltök 1 milliót...Lehet, hogy ez a kék egy rakás rozsdás vas, de arra jó, hogy ráérezzek erre az egészre, s hogy megismerjem a bogarakat az első lökhárítótól az utolsóig  Smiley Ha egy jó árat tudok kicsikarni, akkor lehet nekivágok. Sokat nem veszthetek, mert ész nélkül nem fogok rékölteni százezreket...
Persze, meg ha egyből nem költesz rá sokat, akkor jön a rat look, aztán a lesz geld, akkor restaurálás.

Nem elérhető pre67fan

« Hozzászólás #7393 Dátum: 2006 November 15, 23:05:02 »

Ha a bogarazás józan döntésekből állna, akkor senki nem lenne bogaras. Sok pénzt és időt öl mindenki a kocsijába csak az öröme kedvéért, mert az nem lehet józan dolog, hogy ráköltök 1 milliót...Lehet, hogy nektek ez csak egy rakás rozsdás vas, de arra jó, hogy ráérezzek erre az egészre, s hogy megismerjem a bogarakat az első lökhárítótól az utolsóig  Smiley Ha egy jó árat tudok kicsikarni, akkor lehet nekivágok. Sokat nem veszthetek, mert ész nélkül nem fogok rékölteni százezreket...
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #7392 Dátum: 2006 November 15, 22:58:15 »

Mindenki azon papol, hogy sokba van a felújítás, meg hogy elmegy az ember kedve. Én például belefogtam egy nem igazán nagy értékű, viszont nagyon rom t2b felújításba, amit mások kapásból szétflexeltek volna. És modhatjátok, hogy annyiért vehettem volna egy ok. gépet, de akkor egyre kevesebb lenne a felújítás, és a még felújítható gépek meg csak fogynak, fogynak és fogynak...

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7391 Dátum: 2006 November 15, 22:57:42 »

Nem akarok megbántani senkit!
Szép dolog a lelkesedés, de ezt a kék autót úgy összehozni, hogy elvileg közlekedni lehessen vele az kb. 150e Ft minimum! És akkor még semmi látványos dolog nem történt vele, kvázi egy átlag vizsgaállomáson enyhén kiakadnának tőle (itt nem a levelező tagozatról beszéltem).
És akkor a motorhoz, kasznihoz, villamossághoz még hozzá sem nyúlt az ember.
Persze egy-két év alatt össze lehet hozni szép lassan, de ilyenkor jön el az a pillanat, hogy félre van tolva, és utána meg bagóért eladásra kerül. Majd valaki felboncolja.
Ez van Magyarországon! Itt nagyon kevés embernek van lehetősége arra, hogy évek alatt hozzon össze egy autót a semmiből. Persze vannak kivételek de, ez kb. 3%.

u.i.: Én szóltam!

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető pre67fan

« Hozzászólás #7390 Dátum: 2006 November 15, 22:36:16 »

Na, a végén még veszek egy bogarat... Nézegettem már ezt a szárszóit (emlékszel SiD, egyszer hívtalak, évjárat-ügyben, ez volt az a gép!), ez tényleg az én flexfelségteületem Grin
A '64est anno 40rugóért igazoltam.
A kéket kiárulnám, a zöld majdnem igyenben lenne... A 6-7 km-es szállítási távot megoldanám valahogy.
Holnap átmegyek érdeklődni.
Visszavágyom a levegős csapatbaaaaaa!
A zöldet viheted, de nem lenyúlni a kéket! Smiley
Mindenki véleményében van igazság, de a lényeg, hogy ha megvenném, akkor tuti nem halna flex által meg. Nem az a célom, hogy ebből a kékből csináljak egy csilli-villi gépet. Az a szándékom, hogy nekiállok szabadidőmben bütykölgetni, megismerkedem a bogárral, s úgyis kiderül majd a végén. Szétbarmolni biztos nem, talán felújítani sem fogom, de akármi lenne, nem venné el a kedvem tőle...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #7389 Dátum: 2006 November 15, 22:34:28 »

Ne idegsíts, hogy ez 25 volt..... Cry

Pont ilyenfajta Bogit szerettem volna legjobban, aztán a lehetőségek miatt 65-ös lett belőle, nem bánom végülis:)

De ilyen potom összegért vittem volna az fix......természetesen ha közel lett volna.
Helyesbitek!!
40ezer volt a vége,és a csepel szigeten volt.

Tóth Zoltán
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #7388 Dátum: 2006 November 15, 22:30:40 »

Pont ilyenfajta Bogit szerettem volna legjobban, aztán a lehetőségek miatt 65-ös lett belőle, nem bánom végülis:)

De ilyen potom összegért vittem volna az fix......természetesen ha közel lett volna.
  én ilyenekkel nem foglalkozom drága a flexkorong! Roll Eyes

Nem elérhető Skodi

« Hozzászólás #7387 Dátum: 2006 November 15, 22:27:40 »

Ha jol emlékszem talán pont egy éve ez a vas ment el 25ezerért.(ha tévedek,majd kijavit a veö)
Ez is széjjel lett vágva!
<beszúrt kép törölve>

VW 1200 de luxe   1961/1965    Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #7386 Dátum: 2006 November 15, 22:23:07 »

Kaptam egy ajánlatot.
Arról a telephelyről, ahol van az az 5 eladó kocsi.
150 az irányár, elvbileg van forgalija + rendszáma.
Egyebet nem írt róla.

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #7385 Dátum: 2006 November 15, 22:08:42 »

Ahelyett, hogy a jó meleg étteremben kezdeném helyreállítani!
Ezt nekem ne mondd,mert reggel megyek,oszt ugy ráijesztek az emberre,hogy azonnal el akarja majd adni Neked!! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #7384 Dátum: 2006 November 15, 22:06:52 »

Pont ma voltam arra.
Ugyanugy áll csori vas mint a képen!
Ahelyett, hogy a jó meleg étteremben kezdeném helyreállítani!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #7383 Dátum: 2006 November 15, 22:03:51 »

Mi már csak tuggyuk!! Cheesy
Pont ma voltam arra.
Ugyanugy áll csori vas mint a képen!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #7382 Dátum: 2006 November 15, 22:01:53 »

Nem nagy ügy. Két dolog kell hozzá:
ez a busz, meg vagy 4 millió...
Mi már csak tuggyuk!! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #7381 Dátum: 2006 November 15, 22:00:29 »

http://restowagenuk.com/bb/viewtopic.php?t=6463&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
ez az autó pl. nálunk már a flex kategória lett volna. nézzétek végig a képeket!

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #7380 Dátum: 2006 November 15, 21:59:02 »

AZTAQUUU::::!
Megnyitom a linket(vagy mit)osztaz arcomba vág egy ilyen!!
HÚÚÚÚÚÚÚÚ::de szép!!
<beszúrt kép törölve>
Nem nagy ügy. Két dolog kell hozzá:
ez a busz, meg vagy 4 millió...
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #7379 Dátum: 2006 November 15, 21:55:46 »

egyébként régebben én is úgy gondoltam, hogy az ilyen állapotú bogik menthetetlenek, de mióta rendszeresen olvasgatom a www.restowagenuk.com -on a fórumot, azóta úgy vélem, hogy igenis lehet még ezekből autót csinálni, ha valaki eléggé hozzáértő, kitartó és maga veszi a kezébe a munkát, ugyanis nem hinném, hogy lenne honi karosszérialakatos, aki egy ilyen javítást bevállalna megfizethető áron.
érdemes megnézni egyébként: az angolok olyan gépeket építenek újjá, hogy az hajmeresztő. (az ottani klíma miatt iszonyatosan megrohadnak az autók)
Na ja. Ezen a fórumon még nem láttam olyan beszólást, hogy "srácok, van 2millióm, nem tudtok egy szakadt pre67-et?"
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #7378 Dátum: 2006 November 15, 21:55:15 »

rendszeresen olvasgatom a www.restowagenuk.com -on a fórumot, azóta úgy vélem, hogy igenis lehet még ezekből autót csinálni, )
AZTAQUUU::::!
Megnyitom a linket(vagy mit)osztaz arcomba vág egy ilyen!!
HÚÚÚÚÚÚÚÚ::de szép!!

Tóth Zoltán
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #7377 Dátum: 2006 November 15, 21:53:44 »

ami az igazán nagy pénz az egészben, az pont az emberi munka lenne.

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #7376 Dátum: 2006 November 15, 21:52:47 »

inkább azér mer van pénzük!!
az sem mellékes, de azon a fórumon jellemző, hogy az arcok maguk lakatolják a gépeket.

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #7375 Dátum: 2006 November 15, 21:49:35 »

egyébként régebben én is úgy gondoltam, hogy az ilyen állapotú bogik menthetetlenek, de mióta rendszeresen olvasgatom a www.restowagenuk.com -on a fórumot, azóta úgy vélem, hogy igenis lehet még ezekből autót csinálni, ha valaki eléggé hozzáértő, kitartó és maga veszi a kezébe a munkát, ugyanis nem hinném, hogy lenne honi karosszérialakatos, aki egy ilyen javítást bevállalna megfizethető áron.
érdemes megnézni egyébként: az angolok olyan gépeket építenek újjá, hogy az hajmeresztő. (az ottani klíma miatt iszonyatosan megrohadnak az autók)
  inkább azér mer van pénzük!!

Oldalak: 1 ... 1001 1002 1003 1004 1005 [1006] 1007 1008 1009 1010 1011 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: