www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 01:29:58

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 873 874 875 876 877 [878] 879 880 881 882 883 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11181060 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #12534 Dátum: 2007 április 16, 14:01:48 »

Azért vicces volt ez a szópárbaj, ami az öregbácsis duma után kialakult. Ki lett már jó párszor vesézve a téma...

Egyébként felnőtt emberként nem durcizni kell, hanem megbeszélni. Hogy tényleg olyan öregbácsié volt, aki vigyázott rá, mert te ismered, stbstb., mint később is. Erre azonnal mindenki kiöntötte a szterotípiáit. Smiley
eltekintve az offolástól nekem hiányzik a sértődés, pofánveréssel fenyegetőzés, kiregisztrálás, nagykegyesen visszaregisztrálás, stb  Grin kezd szolid lenni a fórum..öregszetek  Cool

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #12533 Dátum: 2007 április 16, 14:00:00 »

Azért vicces volt ez a szópárbaj, ami az öregbácsis duma után kialakult. Ki lett már jó párszor vesézve a téma...

Hogy egy klasszikust idézzek:
"Mert mindig így kezdődik: öreg bácsikáé volt.
Nem öreg vén faszkalap, fószer, hanem kedves öreg bácsika, aki nem csúsztatta negyedikben a kuplungot, hanem jobban vigyázott rá, mint önnön feleségére. Nem egy süket fasz volt, aki az egyest 45-nél váltotta el, hanem mérnökember, együtt építette Jedlik Ányossal az elektronyos forgonyt.

Szerintem nevetségesek vagyunk." by Stunt

Egyébként felnőtt emberként nem durcizni kell, hanem megbeszélni. Hogy tényleg olyan öregbácsié volt, aki vigyázott rá, mert te ismered, stbstb., mint később is. Erre azonnal mindenki kiöntötte a szterotípiáit. Smiley

VW Beetle - the original since 1938
Holló
« Hozzászólás #12532 Dátum: 2007 április 16, 13:55:59 »

Egyébként Bogár-alakú Smiley

akkor szerintem neked a fű lesz a megfelelő valuta és már ma is szívtál  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #12531 Dátum: 2007 április 16, 13:55:18 »

Ha nem csak a Bocinak jó tejkonvertálásra, hanem nekem is rekreációs célokra, simán. Smiley

ennyire szar, vagy ennyire sok zöld kéne hozzá?  Shocked

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #12530 Dátum: 2007 április 16, 13:53:57 »

most is a tied, hogy le sincs vágva
de ha nem, apu biztos odaadja  Cool
hülye Cheesy mi van a komplett autóba való gégecsővel? próbáljak én szerezni?

Nem elérhető Sétáló Hold

« Hozzászólás #12529 Dátum: 2007 április 16, 13:41:36 »

hétvégén nyírtunk füvet, ha odaadom, enyém?  Cool

Ha nem csak a Bocinak jó tejkonvertálásra, hanem nekem is rekreációs célokra, simán. Smiley

"Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem"
Nem elérhető Sétáló Hold

« Hozzászólás #12528 Dátum: 2007 április 16, 13:40:41 »

bár az ára igen kecsegtető, szerintem ha van rá lehetőséged képet tegyél fel az autóról

Képek folyamatban. Egyébként Bogár-alakú Smiley

Holló
« Hozzászólás #12527 Dátum: 2007 április 16, 13:37:46 »

most is a tied, hogy le sincs vágva
de ha nem, apu biztos odaadja  Cool
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #12526 Dátum: 2007 április 16, 13:27:47 »

bár az ára igen kecsegtető, szerintem ha van rá lehetőséged képet tegyél fel az autóról

Holló
« Hozzászólás #12525 Dátum: 2007 április 16, 13:25:37 »

Sziasztok!

A szétchatelés elötti időkből Smiley :

Sajnos olyan fordulatot vett az életem, ahol a kis bogaramat még hosszú ideig nem tudnám bogárhoz méltó állapotba hozni, és mivel a szívem sajnálja, hogy itt unatkozzon az ablak alatt, ezért eladnám olyan bogarasnak, aki lát benne fantáziát, és nála új életre kellhet.

1970-es, 1.3-as, törzskönyves, korrodált kasztni, motorikusan jó, 2 téli gumi felnin, 2 nyári lyukas gumi felnin (természetesen, az alap négyen, amin jár, azon kívűl), plusz egy jobb oldali fellépő (az a fényes Smiley. Műszaki és zöldkártya lejárt.

Saját lábán el tud menni,  persze az aksi lemerült (1 éve áll) és a kereket fel kel pumpálni.

Remélem, jó bogarashoz kerül.

Üdv,
Sétáló Hold
30/62-88-576

ui: a fizetőegység mértékegységei lehetnek:  fű, Jäger, Mammon aranya
Nem elérhető Sétáló Hold

« Hozzászólás #12524 Dátum: 2007 április 16, 13:14:22 »

Sziasztok!

A szétchatelés elötti időkből Smiley :

Sajnos olyan fordulatot vett az életem, ahol a kis bogaramat még hosszú ideig nem tudnám bogárhoz méltó állapotba hozni, és mivel a szívem sajnálja, hogy itt unatkozzon az ablak alatt, ezért eladnám olyan bogarasnak, aki lát benne fantáziát, és nála új életre kellhet.

1970-es, 1.3-as, törzskönyves, korrodált kasztni, motorikusan jó, 2 téli gumi felnin, 2 nyári lyukas gumi felnin (természetesen, az alap négyen, amin jár, azon kívűl), plusz egy jobb oldali fellépő (az a fényes Smiley. Műszaki és zöldkártya lejárt.

Saját lábán el tud menni,  persze az aksi lemerült (1 éve áll) és a kereket fel kel pumpálni.

Remélem, jó bogarashoz kerül.

Üdv,
Sétáló Hold
30/62-88-576

ui: a fizetőegység mértékegységei lehetnek:  fű, Jäger, Mammon aranya

Holló
« Hozzászólás #12523 Dátum: 2007 április 16, 13:02:12 »

van ott más is, ebben az udvarban
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #12522 Dátum: 2007 április 16, 12:51:16 »

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=23681218
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #12521 Dátum: 2007 április 16, 09:13:18 »

üdvw mindenkinek!
egy kis érdekesség

http://cgi.ebay.at/VW-Kaefer-Ovali-1956-Export-no-Brezel-Split-Karmann_W0QQitemZ250104717783QQihZ015QQcategoryZ9873QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #12520 Dátum: 2007 április 15, 21:24:16 »

Szevasztok kedves fórumos, autós barátaim!

Elnézést kérek Pityu bácsitól és mindenkitől, akit megbántottam a kioktató vagy lekezelő, nem ideillő szövegemmel, stílusommal!
Tekintélyt parancsol Pityu bácsi több, mint 7000 hozzászólása, ehhez gratula. Viccesen mondom: Jó az Öreg a fórumon!  Wink
Részemről a téma lezárva, annak örülök, hogy mindenki békében, boldogan kezdi a hetet, mert lezártuk!
Találkoztam olyan fórummal (modellezős fórum), ahol egy ember (rágalmazta a másikat, stb...) miatt összeborult az egész... Nagyon jó, hogy ITT nyugodt, békés lelkű emberek vannak, s meglehet beszélni a dolgokat!

Amúgy megjegyzem, hogy falra futok már az olyan érdeklődőktől, akik aprópénzt akarnak a Poláért vagy nem veteránnak akarják megvenni. Én csupán azért kínálom, mert Renaultokban utazok, s abba akarom az összeget is invesztálni. Ha több pénzem lenne, magam felújítanám, de ez jelenleg nem lehetséges, s inkább Renault-t, Bogit vagy Transportert , Kacsát újítanák, ha úgy állna a pénztárca.

További jó fórumozást!  Wink

Üdvözlettel, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #12519 Dátum: 2007 április 15, 19:26:55 »

és a vén f.sztól nem? 

kedves Boby!

sajnálom, hogy nem illő szavakkal fejeztem ki magam.
örvendek, hogy sikerült kultúráltan lezárni a témát.
még egyszer szeretnék én is bocsánatot kérni Tőled is meg Danikától is.

népautós üdvözlettel és tisztelettel:
pityubácsi

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
RNIE
« Hozzászólás #12518 Dátum: 2007 április 15, 19:00:18 »

volna valakinek egy Chicks on wheels matricája?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #12517 Dátum: 2007 április 15, 18:56:51 »

kedves Boby!

sajnálom, hogy nem illő szavakkal fejeztem ki magam.
örvendek, hogy sikerült kultúráltan lezárni a témát.
még egyszer szeretnék én is bocsánatot kérni Tőled is meg Danikától is.

népautós üdvözlettel és tisztelettel:
pityubácsi

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető versicolor

« Hozzászólás #12516 Dátum: 2007 április 15, 17:05:04 »

Nekem lámpást adott kezembe az úr pesten (Jancsó Miklós) qwa nagy film !
ponosan Grin
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #12515 Dátum: 2007 április 15, 16:17:25 »

Melyik filmben volt ez a "befetéma"? Rajta van a telefonomon a jelenet, de nem tudom kideríteni, hogy miből származik???

Nekem lámpást adott kezembe az úr pesten (Jancsó Miklós) qwa nagy film !

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető versicolor

« Hozzászólás #12514 Dátum: 2007 április 15, 15:27:31 »

Melyik filmben volt ez a "befetéma"? Rajta van a telefonomon a jelenet, de nem tudom kideríteni, hogy miből származik???
Jancsó: Nekem lámpást adott Az úr a kezembe Pesten

Kapa és Pepe párbeszéde a NAGY NAGYJAINKNÁL!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #12513 Dátum: 2007 április 15, 14:47:25 »

csak próbálj meg egy eladó autót betenni, ide a komplett autókba  Evil biztos jönnek megint

ON
naja..most épp nincs vásárlási mániám, de egy halottas buszt 20ért elhoznék  Cool

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #12512 Dátum: 2007 április 15, 14:45:44 »

faszkivan, ÉN kimaradok egy anyázásból...köcsögök    Grin
csak próbálj meg egy eladó autót betenni, ide a komplett autókba  Evil biztos jönnek megint

ON
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #12511 Dátum: 2007 április 15, 14:43:19 »

faszkivan, ÉN kimaradok egy anyázásból...köcsögök    Grin

Nem elérhető Boby

Vodka, sör, minden kör, rönónégy forevör!!

« Hozzászólás #12510 Dátum: 2007 április 15, 14:37:14 »

Bocsánatot kérek Pityu bácsi!

Azért szóltam hozzá egy olyan dologhoz, amihez igazából semmi közöm, mert a napokban beszéltem Danikával és tudom mennyire tisztelettudó, érzékeny fiatalember. Talán túlságosan is az. Nem véletlen, hogy ő maga kért tisztelettel bocsánatot azért, amiért letolták.
    A 7000 hozzászólás és a munka mindenképpen tiszteletreméltó, ezért is csodálkoztam, hogy készségszinten nem alakult ki egy napi rutin: mit mondhat az ember egy régi havernak és egy új ismerősnek. Az internetes fórumoknak van egy laza stílusa, amit egy újonnan érkezőnek még lehet, hogy szoknia kell. Az interneten kinyomtatott szöveg sokkal élesebben hat az olvasóra, mint a kimondott szó . Nehezebb árnyalni...
    A " bal-liberélis" kifejezés egy nagy butaság volt részemről, igazából nem is neked szólt. Éjjel kettőkor a napi politikán húztam fel magam. Azon, hogy hogyan manipulálják a médiát stb...
    Igazából le sem kellett volna írnom ezeket a sorokat, csak eszembe jutott az a remegő hangú, elkeseredett kamasz, akit sikerült önbecsülésében porig alázni. A "stílusom" ,ha volt egyáltalán egy hirtelen felháborodott emberé volt, aki éjjel kettőkor már jócskán veszített a valóságérzetéből. Abban is teljesen igazad van, hogy milyen alapon oktatok ki bárkit is. A fórumon kialakult hierarchiára nem is gondoltam. Nekem  lehet bármit üzenni engem nem zavar, hiszen mindenki önmagát minősíti.
    A veteránozás számomra egy tiszteletreméltó, nagyon szép hobby, annak ellenére, hogy vannak vén f.sz-ok akik visszaélnek vele. Ha erről a szól a fórum, akkor tényleg nem érdekel.

Még egyszer bocsánat Pityu bácsi! Üdv Boby!
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #12509 Dátum: 2007 április 15, 13:22:12 »

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #12508 Dátum: 2007 április 15, 13:09:55 »

na, befetéma van ;-)))

a véleményemet nem írom le (úgyis tudja mindenki), csak egy apró, ámde praktikus szempontot említenék meg:
ez az egész köceráj itt a pityubácsi cuccosa. na ő az, aki itt azt mond, amit akar, annak, akinek akarja, és úgy, ahogy akarja.
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #12507 Dátum: 2007 április 15, 12:05:43 »

ezért a gépért mi lenne a reális legjobb ajánlat
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1150534&command=ugras&screenwidth=1024

Nem elérhető gas

« Hozzászólás #12506 Dátum: 2007 április 15, 12:01:09 »

valaki buszt keresett, asszem
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1140974&command=ugras&screenwidth=1024

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #12505 Dátum: 2007 április 15, 11:59:51 »

embernek ember,de az emberi jogait nem itt kéne gyakorolnia sztem.lehet nem örülnének ha egy merciavatarral alatta merciforever szlogennel átnéznék a rönófórumra és leugatnám az admint mert nemtetszik ahogy beszél...
OFF Akkor nem kell ide népautós fórum Tongue , sőt legyen kiiktatva az anyázós is, meg még más rizikóüfaktor is. Azzal, hogy a fórum ilyen , amilyen, ezek a tagok is egyenjogú tagok.
Nem hinném, hogy az egyenlők között kellene lenni egyenlőbbeknek is... Ha valaki egy fórumot elindít és bízik abban, hogy az évek múltán egy nagyon nagy látogatottságú dolog lesz - ami lett is és ez nagyon jó! - annak szerintem bele kell férjen a pakliba ez is (mármint rönós emberek beolvasnak...)
ON

Innentől anyázósban folytassuk, ha lehet!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #12504 Dátum: 2007 április 15, 11:51:32 »

egy kis off

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #12503 Dátum: 2007 április 15, 11:49:38 »

meg mindenki másnak is
Te elviseled a 25 hozzászóló kioktatását/beleugatását,más nem.ennyi
Tudod, kurva jól esett anno egy beszólás az első beírásom után, amiben kurva jól leugattak (mindegy ki, ez nem hiszem, hogy lényeges...), hivatkozva arra, hogy mi a faszt ugrálok itt mással szemben, aki már akkor 3-4 éve írogatott be, és menet közben azért neki is kiderültek hiányosságai.

Na így sikerül belterjessé tenni teljesen a fórumot szerintem,.

Igen., A frissen érkezett ember is ember.

Itt fejezem be az OFFolást.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #12502 Dátum: 2007 április 15, 11:41:18 »

1. Pityubá stílusa igen egyedi, és azt ő is tudja, hogy némely helyeken leveri a biztosítékot. Én ettől függetlenül nem írom le őt. Sőt annak ellenére csípem a búráját, hogy egy vagon dologban teljesen másképp látjuk a világot. (majdnem mindenben...)

2. Boby haveromat meg így kell elfogadni. Fel lehet háborodni, de igen kultúráltan mondta el a véleményét, igaz, hogy ezt ilyen szinten az anyázósban kellene megtenni.

3. Tárczy88 (Dani), meg Boby fejenként 25 hozzászólással ugyanolyan értékű ember a szememben, mint egy admin, vagy én, vagy akárki a fórumon. Ha meg Dani így reagál, ahogy reagált, ugyan engedtessék meg már neki az önvédelem...

4. Hát, igen, a politika. azt most itt tényleg nem kellene bekeverni - bár nekem is megvan a saját bejáratú véleményem, vissza lehet olvasni az anyázósban évekre visszamenőleg.

5. Már megint egy teljesen felesleges fikázásból indult el a vita. Bizonyos tények hiányában a fikázástól is tartózkodni kellene. Az, hogy némelyek hozzá nem értő mekk mester öregekkel találkoztak csak balszerencséjükre, legyen az ő bajuk, de ne általánosítsanak.

6. Ez itt az adok-veszek, érdekes módon egy admin is veri tele off-fal.

7. Én tartózkodom mások kioktatásától, de ami itt megy...

Erkölcscsősz szmájli.
« Utoljára szerkesztve: 2007 április 15, 11:45:20 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #12501 Dátum: 2007 április 15, 11:19:30 »

Mitől bal? Narancs a kocsija színvak vagy? Ne kenjük a fasszopást és a politikát. Egyébként is mi köze van bárkinek is mások politikai hovatartozáshoz.
Különben is szabad országban élünk! bátran lehet fasszopózni csak legfeljebb hozzádvágnak egy kerékcsapágyat....  Grin

Szerintem a faszszopást 2 sz-szel kell írni.

Ha te szólsz Istenhez, az imádság. Ha ő szól hozzád, az skizofrénia...
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #12500 Dátum: 2007 április 15, 11:14:37 »

apa kezdődik ! 

vagy már vége?  Roll Eyes

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #12499 Dátum: 2007 április 15, 11:13:38 »

Mitől bal? Narancs a kocsija színvak vagy? Ne kenjük a fasszopást és a politikát. Egyébként is mi köze van bárkinek is mások politikai hovatartozáshoz.
Különben is szabad országban élünk! bátran lehet fasszopózni csak legfeljebb hozzádvágnak egy kerékcsapágyat....  Grin

Ne nevettess! Hahaha  Cheesy Te jössz a politikai hovatartozással, s véded azt, aki másra emberhez nem méltó szavakat mond, s valótlanságot állít!? Mindezt csak azért, mert kedve tartja vagy ilyen ember.

Hát ember! Demokrácia van, de nem káromkodni kell a fórumon, s nem másokat szídni, mást leszólni!
Már megbocsáss, de bunkó ember bunkón beszél, de szerintem nem bunkózásra való a fórum, nem szutykolásra, hanem FÓRUMOZÁSRA , a dolgokat megbeszélni. S ez a duma, ez már nem a fórumba illő. Menjen el a piacra az, aki káromkodni akar vagy álljon be birkapásztornak. Felháborító, hogy egyesek mennyire nem szégyellik a mocskos pofájukat és trágár szavakkal ocsmányolnak másokat.

Üdv, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
szeda_1970
« Hozzászólás #12498 Dátum: 2007 április 15, 10:34:06 »

Szervusz Pistike!

Hát te, hogy jössz ahhoz, hogy egy ismeretlen, idős emberről azt írjad, hogy vén f.sz !? Mit szólnál ahhoz ha a te faterodra tenne valaki ilyen megjegyzéseket!? Bár szerintem téged az sem zavarna. Vannak olyan bal-liberális "emberek", akik úgy gondolják, hogy az internetes fórumok arra valók, hogy a bárkit névtelenül lehessen gyalázni. 

« Utoljára szerkesztve: 2007 április 15, 10:37:24 írta szeda_1970 »
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #12497 Dátum: 2007 április 15, 09:50:16 »

uraim, peace.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
PéZsé
« Hozzászólás #12496 Dátum: 2007 április 15, 09:45:44 »

ok, bocsánatot kérek mindenkitől, akit megsértettem.

Bácsi,töröld már ki ezt a bocsánat kérést lécci...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #12495 Dátum: 2007 április 15, 08:30:30 »

ok, bocsánatot kérek mindenkitől, akit megsértettem.

flex 'em all!
Oldalak: 1 ... 873 874 875 876 877 [878] 879 880 881 882 883 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: