www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 03:03:31

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 738 739 740 741 742 [743] 744 745 746 747 748 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11247807 alkalommal)
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #17934 Dátum: 2007 December 06, 15:00:31 »

Evil
kösziii, télapó hálálja meg neked sok hasznos vw-alkatrésszel Wink!
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #17933 Dátum: 2007 December 06, 14:51:21 »

Miért nincs még Mikulásos smile??? bezzeg  Evil
Evil

[melléklet törölve az admin által]

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #17932 Dátum: 2007 December 06, 14:50:04 »

hát ezek nem hétköznapihasználatra valók...
tegnap (ma) hajnalban ismét megesett velem, hogy a Lovardás buli után olyan szinten lefagyott hajnal 4-re a kocsi, hogy a csomagtartó vas-vashoz fagyott, nem tudtam felnyitni, és csak az anyúsülés felőli ajtó nyílt ki (mégszerencse hogy legalább az) és az ablak pffff az ablak....
ott olvasztgattuk,kapargattuk vagy 10 percig mire lett egy kis használható rész rajta...
de úúúúúúúútálom, főleg ha nőkkel vagy és azok már nagyon fáznak....
mennyivel jobb lett volna beülni egy opel astrába felcsavarnia fűtést és kényelmesen hazaautókázni...
már régen lekellett volna tennem a bogarat télire, nem iylen időre való...

télleg, el is felejti mindenki, hogy a bogár ajtaja teljesen más fémből van és ez befagy, míg a "modern" autók nem. hogy nem jut ez senki eszébe? mivel kapartad, a nyelveddel? a buszról 1 perc leszedni diákigazolvánnyal kesztyű nélkül...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #17931 Dátum: 2007 December 06, 14:42:35 »

Miért nincs még Mikulásos smile??? bezzeg  Evil
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #17930 Dátum: 2007 December 06, 14:33:38 »

offolós nyikhajok, rátok uszítok egy pirosbetűst jól!! 
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #17929 Dátum: 2007 December 06, 14:31:38 »

tegnap este 11körül kb1perc alatt letoltam a jeget a szélvédőről (sík 1m*0,5m) nem kellet pepecselni az ívekkel. aztán uccu neki. az első 5percben nem szabad dumálni/lihegni, mert bepárásodik, utána már jön a meleg és mindent szabad  Wink

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #17928 Dátum: 2007 December 06, 14:27:05 »

az az igazság, hogy papírgyíkok vagytok... 

Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #17927 Dátum: 2007 December 06, 14:25:51 »

hát jah, legalább téliautónak tarts valamit bogi helyett,mert sok a hasonló malőr...
még ha egyedül vagyok okés...
de csajokat vittem haza... így viszont gáz volt...

igen kéne...
régóta tervezgetek egy citromsárga porsche 356 B cabriót a bogár mellé  Grin Grin Grin
Rulezka
« Hozzászólás #17926 Dátum: 2007 December 06, 14:22:07 »

tegnap (ma) hajnalban ismét megesett velem, hogy a Lovardás buli után olyan szinten lefagyott hajnal 4-re a kocsi, hogy a csomagtartó vas-vashoz fagyott, nem tudtam felnyitni, és csak az anyúsülés felőli ajtó nyílt ki (mégszerencse hogy legalább az) és az ablak pffff az ablak....
ott olvasztgattuk,kapargattuk vagy 10 percig mire lett egy kis használható rész rajta...
mennyivel jobb lett volna beülni egy opel astrába felcsavarnia fűtést és kényelmesen hazaautókázni...

hát jah, legalább téliautónak tarts valamit bogi helyett,mert sok a hasonló malőr...
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #17925 Dátum: 2007 December 06, 14:18:06 »

Nem kell opel. Járjatok bogival/busszal/typ3/4-el, karmannal és kész. Nem kell életveszélyes halálautókkal járni. (by SiD...)
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #17924 Dátum: 2007 December 06, 11:38:23 »

Nameg az is kérdés, hogy valaki hajlandó-e várni hónapokat, féléveket, akár éveket egy bomba-vételre, vagy inkább vesz egy szarabb Bogarat "gyorsba", aztán használja, majd felújítja, vagy ha tele van a zsebe, akkor rögtön felújít(tat)ja.
Én speciel az a fajta vgyok, hogyha elhatározom, hogy kell egy Bogár, akkor "nem tudok" rá több hónapot várni...max. 1-et. Aztán inkább veszejk egy "szart"  Grin

Ezzel sokmindenki így van az első vásárlásnál.Utánna mindenki megfutja a kelllene egy tárcsafék,tuning motor,"sport" cuccok ujaban ülltetés körét,utána a többség megnyugszik a mindennap használható üzembiztos bogár képében,rossz esetben félévig minden ete az aknában szopva.Bár az elején 0-10 év ennek is megvan a filingje.
Nem elérhető Skodi

« Hozzászólás #17923 Dátum: 2007 December 06, 11:32:29 »

Nameg az is kérdés, hogy valaki hajlandó-e várni hónapokat, féléveket, akár éveket egy bomba-vételre, vagy inkább vesz egy szarabb Bogarat "gyorsba", aztán használja, majd felújítja, vagy ha tele van a zsebe, akkor rögtön felújít(tat)ja.
Én speciel az a fajta vgyok, hogyha elhatározom, hogy kell egy Bogár, akkor "nem tudok" rá több hónapot várni...max. 1-et. Aztán inkább veszejk egy "szart"  Grin

VW 1200 de luxe   1961/1965    Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #17922 Dátum: 2007 December 06, 10:55:02 »

Ölég sokszor el lett mondva, hogy nem felujitani nagy kunszt egy autót, mert ahhoz csak pénz kell, hanem a megfelelő alapot kiválasztani. Azaz nem mindegy, hogy veszel egy szétrohadt, lerugott autót 50e-ért, és beleölsz 1.200.000 Ft-ot, vagy veszel egy jó állapotút 300-ért, és beleölsz 3-400e Ft-ot. Soksok példa van itt a forumon is arra, hogy inkább drágábban megvették a jobb állapotút, és utánna viszonylag kevés pénzből gyönyörű autót varázsoltak belőle. Pécsett is pl Balage 1971-es bogara az extrákat leszámitva is igen kedvező áron lett ilyen, a Szatorib 1968-as bogara a vételárral együtt is 600e-be megállt, és gyönyörű az autó. Szóval az, hogy ki mennyit költött felújitásra, az az eladáskor másodlagos szempont.
Az én autómat a vételáron fellül 1,5 milliért újitották fel. És utánna eladták. 500e Ft-ért. Mert annyiért elkelt. 1,5 millióért még ma is árulnák.
..."csak" pénz kell...
azért egy idézőjelet oda kellene tenni...
De, kunszt felújítani egy autót. Nem mindenki fog ki bomba vételt.
A gond inkább ott van, hogy a beleölt energiát, időt egyszerűen nem fizeti meg a piac egy 67 utáni bogárnál. Jó 10 év alatt a szelekció végbemegy, az ereszcsatornamegszüntetett/nídforszpídrefaragott/egyénikeg"átalakított"/"faszakisretlúk" gépek egyszerűen szétmennek, kiesnek, szétbontódnak, elflexelődnek, és akkor majd lesz ára az ilyen szinten felújított, helyrehozott - jobb esetben restaurált - gépeknek.
Aki ezt a sportot űzi, sajna nagy nyereségre ne számoljon, ha mindent becsületesen rendbetesz egy autón.

Másik:
nagyon sok hirdetés volt/van, ahol a nepper kiglancolja az autót, felveri az árat, aztán "ritkaságként" horror összegért kínálja. Palimadár besétál, betérdel, hogy "hűbazmegdászípótó!", kicsengeti a lóvét, aztán 2-3 hónap múlva kezdi a kanosszajárást, aminek a vége egy megutált bogarat keserű szájízzel eladó tulaj negatív hírverése lesz.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #17921 Dátum: 2007 December 06, 10:54:45 »

A futóművük kuka, alsó gömbfejet nem lehet cserélni, csak komplett lengőkart 13e-ért. Hátul nem szilentek vannak, hanem egy tengely csapágyakkal, 2 évente csere, 9e/oldal. Az 1.4 12v motor a Fiat szervizek szerint is a valaha volt legszarabb Fiat motor, a kilincsek kemény műanyag puha burkolattal. 2 évente lemálik róla a burkolat, a külső tükrök lábazata spiáter szinterezve, 4 éves autókon lehullik róla a szinter, belseje csörög zörög, hamar lemattulnak.
Coupékkal ugyanez? Undecided

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Süni
« Hozzászólás #17920 Dátum: 2007 December 06, 10:51:53 »

Miért, sok a baj velük? A Fiat Coupéval is?
A futóművük kuka, alsó gömbfejet nem lehet cserélni, csak komplett lengőkart 13e-ért. Hátul nem szilentek vannak, hanem egy tengely csapágyakkal, 2 évente csere, 9e/oldal. Az 1.4 12v motor a Fiat szervizek szerint is a valaha volt legszarabb Fiat motor, a kilincsek kemény műanyag puha burkolattal. 2 évente lemálik róla a burkolat, a külső tükrök lábazata spiáter szinterezve, 4 éves autókon lehullik róla a szinter, belseje csörög zörög, hamar lemattulnak.

A coupe futóműve ugyanaz, egyetlen tartós motorja a 2.0 20v turbó NÉKÜL. Az 1.8, 2.0, 2.0T szar (állandóan csapágyas lesz), a 2.0 20v T -nek a turboja hullik szét állandóan, meg az 1-es henger csapágyazása (innen vették el az olajat a turbohoz, ezáltal sem a turbo, sem a hajtókar nem kap elég olajat).
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 06, 10:54:34 írta Süni »
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #17919 Dátum: 2007 December 06, 10:46:37 »

az extrákat beleszámítva (bekerülési áron) is nagyon kedvező az ár.  Evil
igaz benne van a felbecsülhetetlen munkám is.  Roll Eyes

Ölég sokszor el lett mondva, hogy nem felujitani nagy kunszt egy autót, mert ahhoz csak pénz kell, hanem a megfelelő alapot kiválasztani. Azaz nem mindegy, hogy veszel egy szétrohadt, lerugott autót 50e-ért, és beleölsz 1.200.000 Ft-ot, vagy veszel egy jó állapotút 300-ért, és beleölsz 3-400e Ft-ot. Soksok példa van itt a forumon is arra, hogy inkább drágábban megvették a jobb állapotút, és utánna viszonylag kevés pénzből gyönyörű autót varázsoltak belőle. Pécsett is pl Balage 1971-es bogara az extrákat leszámitva is igen kedvező áron lett ilyen, a Szatorib 1968-as bogara a vételárral együtt is 600e-be megállt, és gyönyörű az autó. Szóval az, hogy ki mennyit költött felújitásra, az az eladáskor másodlagos szempont.
Az én autómat a vételáron fellül 1,5 milliért újitották fel. És utánna eladták. 500e Ft-ért. Mert annyiért elkelt. 1,5 millióért még ma is árulnák.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #17918 Dátum: 2007 December 06, 10:40:43 »

Elég bátrak vagytok, ha Bravo/Brava párost nézegettek.... Undecided (Mondja ezt egy OLASZAUTÓ RAJONGÓ !)

Miért, sok a baj velük? A Fiat Coupéval is?

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #17917 Dátum: 2007 December 06, 10:23:02 »

sziasztok

ez szép volt ez t vártam tőletek ..csak a nagy duma az van de hogy hogy néz ki a kocsi az aztán mindegy csak a lové az aztán sok sokk .külömben igazatok van addig mig lószar van veréb is van .úg hogy 17000001ft
 nekem az én melomat nem számitva kb 1200000be van .na csösztök
barátim

ilyen volt................................

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #17916 Dátum: 2007 December 06, 10:18:10 »

szia
na ez a szokásos sz*pásos autóvásárlós sztorik egyike
én idén vettem 3as goflot (nem horror áron) hihető 149e km-el, és nem bántam meg, barátnőm 2es golffal jár, az sem rossz, bár most 180e km felett már lojött 1-2 hiba (termosztát csere) stb de szerintem nem mondható az sem rossznak!
ha van pénzed nézz picit drágább és mindenképp fiatalabb kocsit (én vw párti vagyok) pedig volt már alattam (ha ne is saját) de sokféle kocsi, és ami talán legfontosabb hogy ne halljon meg benne az ember ha koccansz (lásd renault 5ösöm, totálkár lett mikor hátul belénk csúsztak)
na meg nézd azt is hogy vw-hez általában elég kedvező áron nagyon sokféle alkatrész beszerezhető lásd: pl Sünitől is !
én golfot ajánlanám 1,3as golf2 vagy golf3 1,4 motorral megbízható, van benne még erő is, és h aegy valóban jót vezsel akkor megúszod (3as golf 94 körüli) max 600e ft-ig, itt is árult nemrég valaki

Vörös Laci tud 1,4-es Golf3-at 400-ért.
Kék szinű
Rulezka
« Hozzászólás #17915 Dátum: 2007 December 06, 10:13:35 »

Üdvw, megosztok egy kis sztoryt...
Barinőnek hetek óta vadászunk egy ügyes női OFF autót..

szia
na ez a szokásos sz*pásos autóvásárlós sztorik egyike
én idén vettem 3as goflot (nem horror áron) hihető 149e km-el, és nem bántam meg, barátnőm 2es golffal jár, az sem rossz, bár most 180e km felett már lojött 1-2 hiba (termosztát csere) stb de szerintem nem mondható az sem rossznak!
ha van pénzed nézz picit drágább és mindenképp fiatalabb kocsit (én vw párti vagyok) pedig volt már alattam (ha ne is saját) de sokféle kocsi, és ami talán legfontosabb hogy ne halljon meg benne az ember ha koccansz (lásd renault 5ösöm, totálkár lett mikor hátul belénk csúsztak)
na meg nézd azt is hogy vw-hez általában elég kedvező áron nagyon sokféle alkatrész beszerezhető lásd: pl Sünitől is !
én golfot ajánlanám 1,3as golf2 vagy golf3 1,4 motorral megbízható, van benne még erő is, és h aegy valóban jót vezsel akkor megúszod (3as golf 94 körüli) max 600e ft-ig, itt is árult nemrég valaki
Süni
« Hozzászólás #17914 Dátum: 2007 December 06, 06:35:30 »

Elég bátrak vagytok, ha Bravo/Brava párost nézegettek.... Undecided (Mondja ezt egy OLASZAUTÓ RAJONGÓ !)
Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #17913 Dátum: 2007 December 06, 01:08:20 »

nemrég adtuk el a 406 os peugetunkst! 160000km volt benne de semmi baja! 800 ért! Wink
Megnéztük kecskeméten egy 96os ezüst Bravat, klímás,aluf,servo,el abl, stb extrákkal 120e km-el egyből alkudtunk 650ről- 600ra kp ra Cheesy! Kocsi még nem volt átírva keresk. nevére ezért lenyomoztuk adatok alapján előző tulajt! Jaaa és én hívtam fel a ker. figyelmét h zöldkártya nyáron lejárt!! Kereskedő azt mondta h kiscsaj 26é azért adta el autót-mert nem tudta fenntartani- de addig is nagyon vigyázott rá! Már majdnem megsajnáltam!
FELHÍVTAM A CSAJT és tök szimpin kikérdeztem-elmondott mindent állapotról!
Innen kell megkapaszkodni v leüllni kisszékbe: csaj úgy adta el kocsit,h mind a 4lengéscsillapítot cserélni kell és azért adta el mert vett egy terepjárót pasitól!A kereskedő így vette meg tőle 350.ért Shocked!és ketrecbe 730ért  Grin volt kitéve,h majd csak talál egy balekot. Persze netem 650ért hírdette. Kipróbáltuk kocsit, kicsit himbilimbizett Huh. Mondtuk h ha minden rendben, oké a dolog csak szeretnénk egy szervízben átnézettetni! 6e ft egy órás műszaki állapotfelmérés, csak megéri a pénzét h ne vegyünk zsákbamacskát!
Másnap 2kor felhívom h másnap elvinnénk akkor szervízbe, mondja h jó okés! Aztán meg 6kor felhív h bocsi,de a kocsit még reggel lefoglalózták Tongue! Innen már nagyon BUNDAGYANÚS  Evil volt a story, persze csak a kocsi leendő új gazdáját sajnálom! Kereskedő tuti nem csináltatta meg lengéscsillapítókat(max 50.e jav ktg) és így KASZÁLT RAJTA 250-300e ft ot!

Mondom sebaj, ennek így kellett lennie! Közben meg jött egy jobb B verzió! szintém Brava egy évvel fiatalabb97es öregektől  95e km-el 580ért, naa ez már pofásabb volt-naa azért ezzel ma legalább eljutottunk szervízig. :-( zöld kártyán 4hónap múlva de még ma sem menne át(haldoklik a katalizátor) és hátsó lengéscsillapítok 50%osak +egyébb finomság.. +70e jav ktg +katalizátor! Ugyhogy ez sem ér többet 400nál! És ez egy 10éves autó! És akkor az öreg fia azt mondja h téli gumi +plusz pénz(mert ő 100ért gumiztatta fel), neten megnéztem ua téli gumi 11e/db!

ugyhogy kis barinőmnek most elvették picit a kedvét ezek az emberek autóvásárlás ügyben!
Szerelők is egyből azt mondták h csak olasz autót neee, de ezt seee, meg azt seeee! Vegyen inkább Suzukit meg Opel Astrát!
Hát azt(suzukit) meg én nem engedem meg neki!! (Bár azóta érdekes mód neki is elment a kedve,mióta mutattam pár koccanásos-totalcaros 'Esztergomi' autót..)

TUD VALAKI EZEKUTÁN EGY MEGBÍZHATÓ -LEINFORMÁLHATÓ -ÁTVIZSGÁLHATÓ 96utáni OFF AUTÓT úgy 700ig bezárólag amire nem kell egyből 300at költeni?!
Corsa,Astra,Punto előnyben.

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #17912 Dátum: 2007 December 06, 00:24:35 »

asszongya rá h Neki az túl szögletes Grin ! De még a 3as golf is Undecided!
   én azt mondom hogy puntót semmiképp se a nagyokosok pedig hogy F betűvel kezdődőt sem tehát ford fiat fócvágen  francia kilőve én totoját  mondanám de abban az évjáratban az csúnyácska . egy nőt meg úgysem lehet ész érvekkel meg győzni  szóval nemm kell megfogadni a tanácsom ( a végén meg én megmontam szmájli)

Nem elérhető öcsi bogara

csoda bogár

« Hozzászólás #17911 Dátum: 2007 December 05, 21:25:02 »

sziasztok

ez szép volt ez t vártam tőletek ..csak a nagy duma az van de hogy hogy néz ki a kocsi az aztán mindegy csak a lové az aztán sok sokk .külömben igazatok van addig mig lószar van veréb is van .úg hogy 17000001ft
 nekem az én melomat nem számitva kb 1200000be van .na csösztök
barátim

ilyen volt................................

[melléklet törölve az admin által]

csak a bogár na meg én
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #17910 Dátum: 2007 December 05, 21:22:04 »

nekem volt B-corsam 1,4-es 8szelepes mentem vele 30ezert 3ev alatt. Atlagban 7,5-et evett. de a legfinomabb vezetes mellet sem evett 7liter alatt varoson kivul se. a 3 eva alatt semmi TEHAT SEMMI baja nem volt. CSAK tankoltunk!! Viszont az utolso 2 het ramalom volt. Beszart az coputer vagy a kabel korbacs. azt csinalta hogy gondolt egyet megalt es 10 percig csak tekerte az onindito es nem indult. Nem csinaltattam meg computer 140ezer a kabel korbacs 70ezer lett volna es nem tudtak biztosra mondani hogy melyik a szar. De lehet hogy csak en nyultam bele. Mondjuk a kovetkezo gazdaja 1evig hasznalta hiba nelkul.
Nem kell opel. Járjatok bogival/busszal/typ3/4-el, karmannal és kész. Nem kell életveszélyes halálautókkal járni. (by SiD...)
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 06, 10:10:10 írta slavia919 »

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #17909 Dátum: 2007 December 05, 21:13:14 »

Huhh Te, ahogy néztem egyes corsáknak a kormányát- halálfélelmem van Tőlük!
Most már megbarátkoztam én is a gondolattal h egy Op_l lenne a legjobb Undecided, csak kell találni egy NEM AGYONSTRAPÁLTAT 1milliókm-ről visszatekerve 150e -re!
nekem volt B-corsam 1,4-es 8szelepes mentem vele 30ezert 3ev alatt. Atlagban 7,5-et evett. de a legfinomabb vezetes mellet sem evett 7liter alatt varoson kivul se. a 3 eva alatt semmi TEHAT SEMMI baja nem volt. CSAK tankoltunk!! Viszont az utolso 2 het ramalom volt. Beszart az coputer vagy a kabel korbacs. azt csinalta hogy gondolt egyet megalt es 10 percig csak tekerte az onindito es nem indult. Nem csinaltattam meg computer 140ezer a kabel korbacs 70ezer lett volna es nem tudtak biztosra mondani hogy melyik a szar. De lehet hogy csak en nyultam bele. Mondjuk a kovetkezo gazdaja 1evig hasznalta hiba nelkul.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #17908 Dátum: 2007 December 05, 21:09:56 »

hello!
erről lehetne egy kicsit többet tudni?
nics eladóm csak irtam elég jógép

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #17907 Dátum: 2007 December 05, 21:03:59 »

vegyen egy 2es golf 1,6d, Grin
hello!
erről lehetne egy kicsit többet tudni?

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #17906 Dátum: 2007 December 05, 20:58:21 »

bravank nekünk is volt
250km e-el adtuk le
addig már volt lengéscsillapító csere, szerintem az tipikus hibája...
más nagyon nem volt vele, de kezdődött... indító motor szarakodott...

Most astra, kutya baja, azt lehet nyűni, ugyan ez csak kicsiben a corsa.
hajrá

Huhh Te, ahogy néztem egyes corsáknak a kormányát- halálfélelmem van Tőlük!
Most már megbarátkoztam én is a gondolattal h egy Op_l lenne a legjobb Undecided, csak kell találni egy NEM AGYONSTRAPÁLTAT 1milliókm-ről visszatekerve 150e -re!
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #17905 Dátum: 2007 December 05, 20:51:45 »

bravank nekünk is volt
250km e-el adtuk le
addig már volt lengéscsillapító csere, szerintem az tipikus hibája...
más nagyon nem volt vele, de kezdődött... indító motor szarakodott...

Most astra, kutya baja, azt lehet nyűni, ugyan ez csak kicsiben a corsa.
hajrá
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #17904 Dátum: 2007 December 05, 20:46:41 »

Te is leírtad már!
de inkább első kettő!
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #17903 Dátum: 2007 December 05, 20:42:48 »

asszongya rá h Neki az túl szögletes Grin ! De még a 3as golf is Undecided!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #17902 Dátum: 2007 December 05, 20:37:54 »

Megnéztük kecskeméten egy 96os ezüst Bravat, klímás,aluf,servo,el abl, stb extrákkal 120e km-el egyből alkudtunk 650ről- 600ra kp ra Cheesy! Kocsi még nem volt átírva keresk. nevére ezért lenyomoztuk adatok alapján előző tulajt! Jaaa és én hívtam fel a ker. figyelmét h zöldkártya nyáron lejárt!! Kereskedő azt mondta h kiscsaj 26é azért adta el autót-mert nem tudta fenntartani- de addig is nagyon vigyázott rá! Már majdnem megsajnáltam!
Innen kell megkapaszkodni v leüllni kisszékbe: csaj úgy adta el kocsit,h mind a 4lengéscsillapítot cserélni kell és azért adta el mert vett egy terepjárót pasitól!A kereskedő így vette meg tőle 350.ért Shocked!és ketrecbe 730ért  Grin volt kitéve,h majd csak talál egy balekot. Persze netem 650ért hírdette. Kipróbáltuk kocsit, kicsit himbilimbizett Huh. Mondtuk h ha minden rendben, oké a dolog csak szeretnénk egy szervízben átnézettetni! 6e ft egy órás műszaki állapotfelmérés, csak megéri a pénzét h ne vegyünk zsákbamacskát!
Másnap 2kor felhívom h másnap elvinnénk akkor szervízbe, mondja h jó okés! Aztán meg 6kor felhív h bocsi,de a kocsit még reggel lefoglalózták Tongue! Innen már nagyon BUNDAGYANÚS  Evil volt a story, persze csak a kocsi leendő új gazdáját sajnálom! Kereskedő tuti nem csináltatta meg lengéscsillapítókat(max 50.e jav ktg) és így KASZÁLT RAJTA 250-300e ft ot!

Mondom sebaj, ennek így kellett lennie! Közben meg jött egy jobb B verzió! szintém Brava egy évvel fiatalabb97es öregektől  95e km-el 580ért, naa ez már pofásabb volt-naa azért ezzel ma legalább eljutottunk szervízig. :-( zöld kártyán 4hónap múlva de még ma sem menne át(haldoklik a katalizátor) és hátsó lengéscsillapítok 50%osak +egyébb finomság.. +70e jav ktg +katalizátor! Ugyhogy ez sem ér többet 400nál! És ez egy 10éves autó! És akkor az öreg fia azt mondja h téli gumi +plusz pénz(mert ő 100ért gumiztatta fel), neten megnéztem ua téli gumi 11e/db!

ugyhogy kis barinőmnek most elvették picit a kedvét ezek az emberek autóvásárlás ügyben!
Szerelők is egyből azt mondták h csak olasz autót neee, de ezt seee, meg azt seeee! Vegyen inkább Suzukit meg Opel Astrát!
Hát azt(suzukit) meg én nem engedem meg neki!! (Bár azóta érdekes mód neki is elment a kedve,mióta mutattam pár koccanásos-totalcaros 'Esztergomi' autót..)

TUD VALAKI EZEKUTÁN EGY MEGBÍZHATÓ -LEINFORMÁLHATÓ -ÁTVIZSGÁLHATÓ 96utáni OFF AUTÓT úgy 700ig bezárólag amire nem kell egyből 300at költeni?!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #17901 Dátum: 2007 December 05, 20:33:36 »

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #17900 Dátum: 2007 December 05, 19:37:31 »

Grin Grin Grin
Megvanmég??

G.
Meg, de volt rá több érdeklődő is!
Árában adom, nem kell csámcsogni rajta!
Mellesleg nagyon már nemhajt hogy elvigyék,
bár a duplára félre van téve a pénz, de most ezzel is repül,
annyira nem hiányzik most a váltás, de eladó, ha gondolod keress meg!
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #17899 Dátum: 2007 December 05, 16:27:48 »

az a piac. amúgy ha bemész a porsche budához és leteszel az asztalra x millát egy új autóért, mikor átvetted a kulcsot max a 90%át éri, mikor kimentél a kapun már csak 80. és a bogár nem kisszériás gép, tehát nem fog egy kézzel újragyártott perec annyit érni, mint egy T modell, holott adott esetben a bogárral több a munka
Ja. Üzletelni T-modellel kell, járni bogárral és kész. Cool

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #17898 Dátum: 2007 December 05, 15:36:52 »

De miért ennyi a tényleges értéke egy bogárnak???
MIért éri mindig csak töredékét, mint amennyit belefeccölsz!
HA zsír álapotra felújítassz egy bogarat X összegért, akkor másnap miért csak X/2-ér???
Ez a hülye csóró Magyar mentalitás...     mind vevő, mind eladó oldalról, mert ha megszorul,
képes a béka segge alá verni az árat... és sajnos sok ilyen van, ezért tart itt a Magyar bogarazás és az itthoni bogarak elértéktelenedése! ...
Te, más autónak sincs ára, ne bánkódj! Kihozod a szalonból, leugrik 2-5százezer! Aztán meg, ha televered extrával, senki nem fogja megfizetni, magánügy! Wink

Bácsi Győző
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #17897 Dátum: 2007 December 05, 15:20:52 »

ami fix az fix...

Grin Grin Grin
Megvanmég??

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #17896 Dátum: 2007 December 05, 15:13:26 »

Akkor meghírdetem kb annyiért mint Leon a fixxkarbit és nem voltam kocsog!:))

G.
ami fix az fix...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #17895 Dátum: 2007 December 05, 15:05:41 »

bsszátok meg, jól szétoffoltátok a topikot!  jön majd egy admin és lesz nemulass!!  Evil
Oldalak: 1 ... 738 739 740 741 742 [743] 744 745 746 747 748 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: