www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 00:56:56

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 639 640 641 642 643 [644] 645 646 647 648 649 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11164614 alkalommal)
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #21894 Dátum: 2008 április 30, 21:11:15 »

Ezt én is nagyon támogatnám !  Cool

Én speciel pont olyan okokból, hogy engem igazándiból a buszok nem nagyon izgatnak, így engem meg az zavar, hogy mindig végig kell olvasni a sok buszos "hülyeséget" , holott ez egy Bogár-fórum, és engem csak a Bogarak érdekelnek  Wink Grin Tongue
akkor mi a f@szért skodi a neved? Wink

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #21893 Dátum: 2008 április 30, 20:12:02 »

biztos nem vezettél még buszt  Evil
Nem is fog,ha ilyeneket beszél!! Grin
Nézzél szét,hátha van már buszos topik!!

Tóth Zoltán
Nem elérhető t2fan

lassan és bizonytalanul,sosem készül el...

« Hozzászólás #21892 Dátum: 2008 április 30, 19:52:38 »

Én speciel pont olyan okokból, hogy engem igazándiból a buszok nem nagyon izgatnak, így engem meg az zavar, hogy mindig végig kell olvasni a sok buszos "hülyeséget" , holott ez egy Bogár-fórum, és engem csak a Bogarak érdekelnek  Wink Grin Tongue
biztos nem vezettél még buszt  Evil
Nem elérhető Skodi

« Hozzászólás #21891 Dátum: 2008 április 30, 18:50:00 »

csöndben jegyzem meg ,hogy bár nem az én ötletem volt de simán elférne egy buszos topic

VW 1200 de luxe   1961/1965    Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #21890 Dátum: 2008 április 29, 10:57:13 »

Nagyon függ attól, hogy milyen ember vagy. Van aki eljár olyan autóval, amit ha nekem a házam mellé tennének már akkor sem tudnék aludni.
Aki bele bír törődni egy-két rozsdalyukba, lógó tetőkárpitba, görbe, elázott ajtókárpitba, az lehet, hogy jó vásárt csinál vele.
Aki meg ezt rendbe akarja tenni, az rákölti a 3. Világ éves GDP-jét.

Véleményem szerint ez az autó neked a felejtős kategória.
Első pillantásra egyben lévőnek tűnő kocsi. A gyanú az A oszlop hibájánál jött. A belseje marhára nem érdekel, azt kis pénzből, sok munkával (van szabadidőm napközben elég sok...), de meg tudnám csinálni. A karosszériaelemek sem olcsók, és itt is gond van. szóval felejtős.
Van itt Kisvárdán egy T3 Carat, na annak a tulaját keresném meg. Olyan 90 körüli széria lehet, felhajtható asztallal, megszemben elhelyezkedő hátsó ülésekkel. Nem makulátlan, de
fényévekkel szebb ennél.
Keresek, mert aki nem keres, az nem talál, ugye.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #21889 Dátum: 2008 április 29, 10:49:59 »

Ez a 200 meg Öregre lesz költve. Aztán hátha leöröklön apám OFFord kombiját.
Kisördög aludni tért.

Nagyon függ attól, hogy milyen ember vagy. Van aki eljár olyan autóval, amit ha nekem a házam mellé tennének már akkor sem tudnék aludni.
Aki bele bír törődni egy-két rozsdalyukba, lógó tetőkárpitba, görbe, elázott ajtókárpitba, az lehet, hogy jó vásárt csinál vele.
Aki meg ezt rendbe akarja tenni, az rákölti a 3. Világ éves GDP-jét.

Véleményem szerint ez az autó neked a felejtős kategória.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #21888 Dátum: 2008 április 29, 09:37:39 »

Most tettem le a telefont, karosszériás barátommal beszéltem, neki is volt T3.
Ő azt mondta, hogy a belseje, meg a kasztni 200-ba belecsúszik. És az A oszlopon a festék nem véletlenül reped, és válik le.
Ez a 200 meg Öregre lesz költve. Aztán hátha leöröklön apám OFFord kombiját.
Kisördög aludni tért.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #21887 Dátum: 2008 április 29, 09:36:33 »

hát amit elmondtál, abból a lakatolás lenne 3-400
Most tettem le a telefont, karosszériás barátommal beszéltem, neki is volt T3.
Ő azt mondta, hogy a belseje, meg a kasztni 200-ba belecsúszik. És az A oszlopon a festék nem véletlenül reped, és válik le.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #21886 Dátum: 2008 április 29, 09:26:39 »

Hallgatlak, akár privátban is. Mármint az indoklást, hogy miért pénztemető, meg hogy milyen ötleteid vannak. A seggem meg nem biztos, hogy gatyából lóg ki, de az talán legyen az én bajom. Busz meg nyárára kellene, mert a bogárban nem férünk el cuccokkal, és 2 évente húgomhoz Franciaországba menve nem bérelhetek egy buszt, vagy kérhetem mindig kölcsön apám kocsiját, nem beszélve a szállásköltségek megspórolásáról, ha a buszban alszunk.
Kizárólag a család miatt kellene.
hát amit elmondtál, abból a lakatolás lenne 3-400

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #21885 Dátum: 2008 április 29, 09:25:17 »

Akkor vedd meg.
Nekem mindegy.
Ennyi? Ennél többre számítottam.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #21884 Dátum: 2008 április 29, 09:21:15 »

Akkor vedd meg.
Nekem mindegy.
Hallgatlak, akár privátban is. Mármint az indoklást, hogy miért pénztemető, meg hogy milyen ötleteid vannak. A seggem meg nem biztos, hogy gatyából lóg ki, de az talán legyen az én bajom. Busz meg nyárára kellene, mert a bogárban nem férünk el cuccokkal, és 2 évente húgomhoz Franciaországba menve nem bérelhetek egy buszt, vagy kérhetem mindig kölcsön apám kocsiját, nem beszélve a szállásköltségek megspórolásáról, ha a buszban alszunk.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #21883 Dátum: 2008 április 29, 09:07:38 »

Az azért érdekelne, hogy egy olyan ember, akinek „kilóg a segge a gatyából”, miért akar venni egy pénztemetőt?

Ötleteim vannak, de azt megtartom magamnak.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #21882 Dátum: 2008 április 29, 09:03:42 »

3 hete tettem be egy T3-at, nezd meg a 21681-es hozzaszolast
patent diesel teljesen rendberekva, amivel nem lenne nagy feladat hosszu idon at 500-as iranyaron
egy a gaz, hogy 3 szemelyes, de hatul ablakos, talan lehetne valamit tenni, hogy 8-9 szemelyes szgk legyen

És átírással, meg ezzel bele is csúszik a 650-700-ba. Ennyi pénzem autóra nincs. Sajnos.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #21881 Dátum: 2008 április 29, 09:02:30 »

Az azért érdekelne, hogy egy olyan ember, akinek „kilóg a segge a gatyából”, miért akar venni egy pénztemetőt?

Ötleteim vannak, de azt megtartom magamnak.

Nem alszik a kisördög (  Evil ).
Csak megnéztem. Zárak nehezen nyílnak, lötyögnek. (Nem egy kulcs nyitja körben...). Bal eleje koccanás után javítva. A oszlopon bal oldalon a gitt reped keményen. Taposó a vezető előtt  cserés, a többi helyen meglepően makkegészséges. A sárvédőívek hátul rozsdásak, a kerékdobok úgyszintén. Amit az alján láttam alánézve, egészségesek a tartó, merevítő nyúlványok. A tankbeöntő nyílás környéke asszem kuka. Az első kerékdobok teteje rozsdás belülről is, cserések. A jobb oldali anyósülés felőli fellépő likas, foltozni kell (nem nagy mekló, kábé fél óra alapozással együtt..) A belseje marhára le van lakva, a középső üléssor kicsúsztatható. A tolóajtó alsó sínje környéki rész egy alapos pucolást, festést kíván, egyébként nem gázos. A tetőkárpit dzsuvás, minimum egy takarítás (nitrohogító talán letisztítja...), oldalkárpitok kukák (rétegelt lemezből műbőrrel újrahúzva kell új, nem gáz...), ablakok alatti ragasztott kárpit mállik sok helyen (ablak ki, pótlás hasonló anyagból). Az eredeti hátsó üléssorok nincsenek meg, de van helyette szürke műbőr, mindkét sor megvan. Az, hogy dönthető-e, nem tudom. Motor: olajfolyás jelei, de ahogyan elnézem, az olajbeöntő környéről jön a szutyok,, a főtengely ékszíjtárcsája mögötti rész tisztábbnak látszik. Kipufogó 1-2 éven belül totál kuka. A vezető melletti ajtó elülső alsó sarka is javítva volt az utóbbi koccanás alkalmával. A hűtőrács sajna a kerek lámpák miatt faragva van. Ha netalántán megveszem, azt hiszem, valami egyedi de igényes dolog történik itt is, hagyom a kerek lámpákat, meg a szögletes ködlámpát. A lökösök krómosak, szépek, az első lökös mögötti lemezek szintén szutykosak.
Erősen gondolkozom a vásárláson, rengeteg munka lenne vele, de talán nem csúszna bele úgy az autó a 400-450ezerbe, amennyiért már elfogadható dízeleket is lehet kapni. Az tuti, hogy egy komplett festés befigyel (kizárólag homok színű matt alapozóval... Wink ), ha hozzám kerül. De ehhez sokallom a 265ezret. Talán 200... talán...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #21880 Dátum: 2008 április 29, 08:58:12 »

Csak megnéztem. Zárak nehezen nyílnak, lötyögnek. (Nem egy kulcs nyitja körben...). Bal eleje koccanás után javítva. A oszlopon bal oldalon a gitt reped keményen. Taposó a vezető előtt  cserés, a többi helyen meglepően makkegészséges. A sárvédőívek hátul rozsdásak, a kerékdobok úgyszintén. Amit az alján láttam alánézve, egészségesek a tartó, merevítő nyúlványok. A tankbeöntő nyílás környéke asszem kuka. Az első kerékdobok teteje rozsdás belülről is, cserések. A jobb oldali anyósülés felőli fellépő likas, foltozni kell (nem nagy mekló, kábé fél óra alapozással együtt..) A belseje marhára le van lakva, a középső üléssor kicsúsztatható. A tolóajtó alsó sínje környéki rész egy alapos pucolást, festést kíván, egyébként nem gázos. A tetőkárpit dzsuvás, minimum egy takarítás (nitrohogító talán letisztítja...), oldalkárpitok kukák (rétegelt lemezből műbőrrel újrahúzva kell új, nem gáz...), ablakok alatti ragasztott kárpit mállik sok helyen (ablak ki, pótlás hasonló anyagból). Az eredeti hátsó üléssorok nincsenek meg, de van helyette szürke műbőr, mindkét sor megvan. Az, hogy dönthető-e, nem tudom. Motor: olajfolyás jelei, de ahogyan elnézem, az olajbeöntő környéről jön a szutyok,, a főtengely ékszíjtárcsája mögötti rész tisztábbnak látszik. Kipufogó 1-2 éven belül totál kuka. A vezető melletti ajtó elülső alsó sarka is javítva volt az utóbbi koccanás alkalmával. A hűtőrács sajna a kerek lámpák miatt faragva van. Ha netalántán megveszem, azt hiszem, valami egyedi de igényes dolog történik itt is, hagyom a kerek lámpákat, meg a szögletes ködlámpát. A lökösök krómosak, szépek, az első lökös mögötti lemezek szintén szutykosak.
Erősen gondolkozom a vásárláson, rengeteg munka lenne vele, de talán nem csúszna bele úgy az autó a 400-450ezerbe, amennyiért már elfogadható dízeleket is lehet kapni. Az tuti, hogy egy komplett festés befigyel (kizárólag homok színű matt alapozóval... Wink ), ha hozzám kerül. De ehhez sokallom a 265ezret. Talán 200... talán...

3 hete tettem be egy T3-at, nezd meg a 21681-es hozzaszolast
patent diesel teljesen rendberekva, amivel nem lenne nagy feladat hosszu idon at 500-as iranyaron
egy a gaz, hogy 3 szemelyes, de hatul ablakos, talan lehetne valamit tenni, hogy 8-9 szemelyes szgk legyen
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #21879 Dátum: 2008 április 29, 08:35:23 »

Igaz, hogy T3...
De véleményezzétek, legyetk szívesek! Itt van tőlem egy karnyújtásnyira a szomszéd utcában. Egyelőre ennyit láttam, lehet, hogy holnap megvacsingolom.
http://www.hasznaltauto.hu/1950972_volkswagen_transporter_1985

Hátha egyszer csak lesz egy buszom.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21878 Dátum: 2008 április 29, 07:24:59 »

Ez faszság,mert ha valahol kialakul egy jó beszélgetés/vita azt nem kellene büntetni.Vagy ha nem szerepel a csavar szó az szmb topik bármely hozzászólásában,akkor kalap?Kizárás?10-15 odavissza szóváltás után szinte törvényszerű a topik nevétől való némi  eltérés.

Ezt szintén nem itt kéne megbeszélni.... javasolnám: http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=55.0

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #21877 Dátum: 2008 április 28, 22:49:07 »

ilyet Magyarországon a büdös életben nem fog eladni  (sajnos) Ha én építenék egy olyan minőségű t2-öt mint a rút bogaram kb 1mill. bukóval bírnám eladni nem hogy haszonnal! Cry
Ha 1 milla felett keresnék havonta (tehát ennyit nem keresek) akkor kb leszarnám, simán megvenném....

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #21876 Dátum: 2008 április 28, 21:58:14 »

nahh arra is kiváncsileszek,hogy ezt itt hogy fogja eladni.....

http://www.hasznaltauto.hu/2046208

mindenesetre az árat jol megfogalmazta..."IGEN KOMOLY ÁRON!"
  ilyet Magyarországon a büdös életben nem fog eladni  (sajnos) Ha én építenék egy olyan minőségű t2-öt mint a rút bogaram kb 1mill. bukóval bírnám eladni nem hogy haszonnal! Cry

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #21875 Dátum: 2008 április 28, 20:24:54 »

Egy hasonló francia járgány nemrég ment el francia ebayen 17000 euróért... csak az tiszta szürke volt.

Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #21874 Dátum: 2008 április 28, 19:47:59 »

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #21873 Dátum: 2008 április 28, 19:27:55 »

Tudom, most megy a vita a megfelelő topicban, a Fórum új dolgairól-moderálásról, de ez is kemény OFF-olás itt, ha jól látom!!

Ez faszság,mert ha valahol kialakul egy jó beszélgetés/vita azt nem kellene büntetni.Vagy ha nem szerepel a csavar szó az szmb topik bármely hozzászólásában,akkor kalap?Kizárás?10-15 odavissza szóváltás után szinte törvényszerű a topik nevétől való némi  eltérés.
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #21872 Dátum: 2008 április 28, 15:28:01 »

1500 kg össz-súlyú ez is ugye?  Nem értem miért csak 1000 és 1500 van. 1200 miért nincs? Smiley
Forgalmija szerint saját tömeg 250 kg, megengedett együttes tömeg 1600 kg.
(Jogszabályokról nem tudok/akarok vitázni, de további kérdésekre a futóval kapcsolatban privátban szívesen válaszolok)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #21871 Dátum: 2008 április 28, 14:19:05 »

Tudom, most megy a vita a megfelelő topicban, a Fórum új dolgairól-moderálásról, de ez is kemény OFF-olás itt, ha jól látom!!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető tati

« Hozzászólás #21870 Dátum: 2008 április 28, 14:13:53 »

De ehhez már E kategóriás jogosítvány kell.

750kg felett már köll! na OFF vége meek dógozni Cry

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #21869 Dátum: 2008 április 28, 14:09:59 »

De ehhez már E kategóriás jogosítvány kell.

igen, ezt tudom. apu többek között ez alapján választott autót magának, hogy 2000 kg legyen beírva. szerintem az előző ford galaxy és a mostani Seat alhambra is 2000-et vontathat, de majd megnézem neked ha érdekel.
emlékszem ő is fel volt háborodva egyébként, hogy a németeknél ugyan az az autó többet vontathat, mint itthon..
PéZsé
« Hozzászólás #21868 Dátum: 2008 április 28, 13:43:33 »

a hosszú t4  karavell meg az autómatás busz vitó  2t húzhat  Grin
Azzal könnyű,de a 1.6D Westy a  <50 pacival 1800at húzhat,azzal nehéz... Cheesy
Nem elérhető tati

« Hozzászólás #21867 Dátum: 2008 április 28, 13:42:21 »

igen, ezt tudom. apu többek között ez alapján választott autót magának, hogy 2000 kg legyen beírva. szerintem az előző ford galaxy és a mostani Seat alhambra is 2000-et vontathat, de majd megnézem neked ha érdekel.
emlékszem ő is fel volt háborodva egyébként, hogy a németeknél ugyan az az autó többet vontathat, mint itthon..
  ott a jogosítvány is másképp van !

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #21866 Dátum: 2008 április 28, 13:39:28 »

Nem az összsúly a problema,bár az is gond,de a vontatójármű forgalmijában lévő vontathat...kg bejegyzés.
Ebből itthon nem láttam még csak max 1800at.Itt lép be az összsúly probléma ami miatt teljes szerelvénynél mindjárt meghaladjuk a 3500kg-t,akkor meg kell a tahograf,vagy a vontató jármű és a vontatott cucc egyaránt a gkvezető vagy cége tulajdonában kell legyen.
Minden más esetben a KPM-es vagy rendőr a dolgot "üzleti alapúnak"minősiti és birságol.
Nem elérhető tati

« Hozzászólás #21865 Dátum: 2008 április 28, 13:36:29 »

Nem az összsúly a problema,bár az is gond,de a vontatójármű forgalmijában lévő vontathat...kg bejegyzés.
Ebből itthon nem láttam még csak max 1800at.Itt lép be az összsúly probléma ami miatt teljes szerelvénynél mindjárt meghaladjuk a 3500kg-t,akkor meg kell a tahograf,vagy a vontató jármű és a vontatott cucc egyaránt a gkvezető vagy cége tulajdonában kell legyen.
Minden más esetben a KPM-es vagy rendőr a dolgot "üzleti alapúnak"minősiti és birságol.
a hosszú t4  karavell meg az autómatás busz vitó  2t húzhat  Grin

PéZsé
« Hozzászólás #21864 Dátum: 2008 április 28, 13:30:54 »

apu a kintről hozott 2500-ast 2000 kilósra vizsgáztatta itthon annó (nem tudom ez mennyire volt szabályos  Roll Eyes), hogy jó legyen a kocsinkhoz
Nem elérhető tati

« Hozzászólás #21863 Dátum: 2008 április 28, 13:28:20 »

Ez ügyes húzás volt Smiley  Sajnos a legtöbb autónak 1200 kg-os horga van. Abból levonva 300 önsúlyt, még bőven felfér egy bogár....

én mégsem húznék 5-600kg nagyobb súlyt egy személyautóval (persze nem 10-20km távról beszélek hanem több százról)

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #21862 Dátum: 2008 április 28, 13:23:47 »

Ez ügyes húzás volt Smiley  Sajnos a legtöbb autónak 1200 kg-os horga van. Abból levonva 300 önsúlyt, még bőven felfér egy bogár....

apu a kintről hozott 2500-ast 2000 kilósra vizsgáztatta itthon annó (nem tudom ez mennyire volt szabályos  Roll Eyes), hogy jó legyen a kocsinkhoz
Nem elérhető tati

« Hozzászólás #21861 Dátum: 2008 április 28, 13:23:12 »

abszolút szabályos, nyilván 2,5 tonnást csak igen nagy teherautóval lehetett volna húzni akkor meg tahográf meg egyébb faszságok Roll Eyes

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #21860 Dátum: 2008 április 28, 13:17:57 »

1500 kg össz-súlyú ez is ugye?  Nem értem miért csak 1000 és 1500 van. 1200 miért nincs? Smiley

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #21859 Dátum: 2008 április 28, 13:05:54 »

Ha esetleg valaki autómentőzni szeretne, öcséméknek van/lesz egy eladó autószállító utánfutó. Jelenleg vizsgára készítés folyik.
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 28, 13:08:01 írta GSattila »
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #21858 Dátum: 2008 április 28, 12:14:43 »

Ha esetleg valaki autómentőzni szeretne, öcséméknek van/lesz egy eladó autószállító utánfutó. Jelenleg vizsgára készítés folyik.
Nem elérhető joco

« Hozzászólás #21857 Dátum: 2008 április 28, 10:53:49 »

http://garageblog.net/garageblog/leslies/car/306
http://garageblog.net/garageblog/leslies/car/311
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #21856 Dátum: 2008 április 27, 21:53:37 »

azzal ugyi tisztában vagy, hogy most is offolsz?  Evil

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #21855 Dátum: 2008 április 27, 21:53:10 »

Na,azt haggyuk,azzal csak jol felidegelsz.
Nem sok kell már annak a csori vasnak,hogy kiérjen a MÉH-telepre!
Szemmel láthatoan pusztul,szinte hangja is van,ahogy rágja a rozsda!

Sad szegeny vasoxid
gondolom mar nem kerdezted, hogy mi a terv vele
Oldalak: 1 ... 639 640 641 642 643 [644] 645 646 647 648 649 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: