www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 11:25:04

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 635 636 637 638 639 [640] 641 642 643 644 645 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11157025 alkalommal)
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #22054 Dátum: 2008 Május 16, 14:15:33 »

Neröhögj  Evil

Egyébként viccet félretéve mivel épp nagy családalapításban vagyok és mindenképp kell majd egy családi OFF autó, ebben vagy hasonló beszámítási értékkel érdekel:
VW Touran
Opel Zafira
Ford C-Max
Toyota Corolla Verso

Vagy hasonló 1-3 (vagy több állapottól függően) éves egyterű jellegű vagy kombi.

Grin

Süni
« Hozzászólás #22053 Dátum: 2008 Május 16, 14:07:21 »

Kitalálom: mentazöld/fehér alsóindexes westy?  Cool
Grin
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #22052 Dátum: 2008 Május 16, 14:06:34 »

Kitalálom: mentazöld/fehér alsóindexes westy?  Cool

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #22051 Dátum: 2008 Május 16, 14:01:04 »

Ebben teljesen igazad van, viszont egy kiskaput látok az olyan emberek mint (szerénytelenül mondom) én, aki ugyan nem milliomos de szereti megvalósítani az álmait és rááldoz ennyi pénzt. Épp ezt teszem, és valahol épp ezért azzal kezdtem hogy nem eladó. A "gépjármű" amit hamarosan sok szeretettel bemutatok nektek még ilyenebb lesz Smiley bár a szemfülesek már megtalálhatták az anyagaim között itt-ott. Szummázva mondhatnám hogy az ár alkuképes de valahol mégis ekörül mozog, mert ugye lehet vitázni róla de aki tudja és érti az gondolhatja hogy ez bizony már ígyis sokkal többen van Smiley ezt jólmegaszontam.

Nekem nagyon tetszik (Szepes képei alapján), de nagyjából esélytelen vagy eladni. Annyiért vennék meg, amennyiért hülye lennél odaadni, ezt előre borítékolom neked.

Az igényes munkát kevés ember fizeti meg, nem is csak azért, mert nem értékelik, hanem nincs pénzük rá. Aztán a másik fajta, az okoskodós, hogy ennyiért már veszek egy ........ , ide teszés szerint bármi behelyettesíthető, akár autó, akár zongora.

Süni
« Hozzászólás #22050 Dátum: 2008 Május 16, 13:43:39 »

Nem árulom, nem eladó,

Kib..... szép ! (Ezt az 1.6 50LE motort mikortól gyártották ebben a formában ? )
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #22049 Dátum: 2008 Május 16, 13:37:32 »

Nem árulom, nem eladó, de.......

kiváncsi vagyok a reakciókra és ha tényleg van komoly érdeklődő az majd úgyis megkeres Smiley

Nekem nagyon tetszik (Szepes képei alapján), de nagyjából esélytelen vagy eladni. Annyiért vennék meg, amennyiért hülye lennél odaadni, ezt előre borítékolom neked.

Az igényes munkát kevés ember fizeti meg, nem is csak azért, mert nem értékelik, hanem nincs pénzük rá. Aztán a másik fajta, az okoskodós, hogy ennyiért már veszek egy ........ , ide teszés szerint bármi behelyettesíthető, akár autó, akár zongora.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #22048 Dátum: 2008 Május 16, 13:24:17 »

Nem árulom, nem eladó, de ha valaki elviszi annak odaadom 1,3M-ért Alfrédot.
Az ok maradjon az én titkom de akkor sem dőlök a kardomba ha megmarad csak akkor sokkal többet fog a garázsban állni szegényke Smiley mert egy nagyobb és öregebb tesója veszi át a helyét hamarosan.
1984-es Mexiko
1600ccm duplaszívós, 50LE, vadiúj ólommentes hengerfejek (4000km-ert mentek eddig) + teljes motorfelújítás (szintén)
mióta nálam van 2500km-enként szervizelve (Szepesnél)
gyöngyházmetál fényezés
britax faltdach
sportkormány
lemmerz sprintstar felnik (5,5") Empi kupakok, elöl 145-ös gumik hátul 185ösek
Teljesen felújított belső kárpit
pioneer hifi
stb stb...
Szóval nyugalom nem kínomban rektam be ide csak kiváncsi vagyok a reakciókra és ha tényleg van komoly érdeklődő az majd úgyis megkeres Smiley

Az egész kocsit Szepes építette: (ekkor még nem Hearbie-look):
http://szepes.hu/site/index.php?id=1_MUN&qy=1985

Aki kiváncsi képekre történetekre az itt megtalálja:
http://bogaram.blogspot.com
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 16, 13:28:02 írta bushi »

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #22047 Dátum: 2008 Május 16, 13:20:04 »

Én nem tudom a képeket megnézni.
Jó az a link?
azt a tömörített fájlt le lehet tölteni.
ez a 3 kép van benne (ekkorában)

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #22046 Dátum: 2008 Május 16, 13:15:56 »

Sziasztok!
 Eladó Bogár : 22021 hsz

Én nem tudom a képeket megnézni.
Jó az a link?

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető joci.kun

« Hozzászólás #22045 Dátum: 2008 Május 16, 09:20:46 »

Sziasztok!
 Eladó Bogár : 22021 hsz
Nem elérhető OR

Cliffs of Dover and the Orange Machinedragon

« Hozzászólás #22044 Dátum: 2008 Május 16, 07:30:55 »

nagyon patent, sajnálom hogy el kell adnod
Kurvásul megszakad a szívem, ha belegondolok. Agyalok ezerrel másik megoldáson. Május 31-ig van időm. Ha elmegy, ki tudom fizetni a házikót.
És kezdhetek gyűjteni. Lakóautóra, mert az egy p***a jó dolog. Gondolom tudod te is.Smiley

Az se hülye, aki ritkán ír.
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #22043 Dátum: 2008 Május 16, 07:06:20 »

csak hogy pontosítsak,
1300as /1,2es motorral/ és 1975.07.03 az üzembehelyezés időpontja

ez egy 75ös 1200es bogár és tök gyári
<beszúrt kép törölve>
ennek a műszerfala van a képen

eltekintve hogy megsérült és jelenleg szépítés alatt áll full gyári autó

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #22042 Dátum: 2008 Május 15, 23:27:07 »

Köszi. A tied 1300-as és gondolom 75 első félév. Azt olvastam, hogy 75 második felétől csak 1200-est és 1600-ost gyártottak. Nem lehet, hogy ezért van a különbség?

ez egy 75ös 1200es bogár és tök gyári

ennek a műszerfala van a képen

eltekintve hogy megsérült és jelenleg szépítés alatt áll full gyári autó
Nem elérhető gikka

« Hozzászólás #22041 Dátum: 2008 Május 15, 23:23:26 »

tessék
a többi ment

Köszi. A tied 1300-as és gondolom 75 első félév. Azt olvastam, hogy 75 második felétől csak 1200-est és 1600-ost gyártottak. Nem lehet, hogy ezért van a különbség?
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #22040 Dátum: 2008 Május 15, 22:14:13 »

tessék

a többi ment

Igen, a párom miatt első körben ilyet keresek. Ha nagyon nem találok, akkor majd biztos beletörődöm és más évjárat is érdekelni fog  Wink

Nem tudnátok esetleg egy linket mutatni, hogy hogyan kéne kinézie egy 75-ösben a műszerfalnak? Próbáltam külföldi oldalakon is nézni, de ahány bogár, annyi féle kép van a műszerfalról, az indexek helyéről, kopoltyúról stb...  és mindre azt írják, hogy 75-ös Undecided

Nem elérhető gikka

« Hozzászólás #22039 Dátum: 2008 Május 15, 22:09:45 »

csak 75 ös érdekel ?

Igen, a párom miatt első körben ilyet keresek. Ha nagyon nem találok, akkor majd biztos beletörődöm és más évjárat is érdekelni fog  Wink

ráadásul ebben -ha jól látom a kormány mögött- 67 elötti külön benzinmérő van. akkor vajon még mechanikus??

Nem tudnátok esetleg egy linket mutatni, hogy hogyan kéne kinézie egy 75-ösben a műszerfalnak? Próbáltam külföldi oldalakon is nézni, de ahány bogár, annyi féle kép van a műszerfalról, az indexek helyéről, kopoltyúról stb...  és mindre azt írják, hogy 75-ös Undecided
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #22038 Dátum: 2008 Május 15, 21:55:20 »

Vegyél '75-ös Passatot! Még fent van a Használtautón.
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #22037 Dátum: 2008 Május 15, 21:39:40 »

Az a baj, hogy nem nagyon látok 75-ös bogarat sehol.
csak 75 ös érdekel ?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22036 Dátum: 2008 Május 15, 19:54:11 »

+3
Rozsda nagyon kevés van rajta, az első lökhárító mögött pl. A szélvédő körül ép minden.
Üdv. OR
  nagyon patent, sajnálom hogy el kell adnod

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #22035 Dátum: 2008 Május 15, 14:37:40 »

Elragadott a vágy, hogy még idén váltsak, ezert „nagyon” eladó a cabrioletem!
Sokáig kerestem mielött megvettem, azóta őriztem vigyáztam, és most szerető gazdit keresek a gatyatetősnek!

vw golf cabriolet gls, 1457ccm, 70le, 4 sebesseges,

qrvaannya, deszép!

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #22034 Dátum: 2008 Május 15, 14:33:46 »

Elragadott a vágy, hogy még idén váltsak, ezert „nagyon” eladó a cabrioletem!
Sokáig kerestem mielött megvettem, azóta őriztem vigyáztam, és most szerető gazdit keresek a gatyatetősnek!

vw golf cabriolet gls, 1457ccm, 70le, 4 sebesseges,

ara azoknak akik szeretnenek alkudozni: 700eFt, akik pedig nem azoknak: 630eFt
(az új tulajnak az alabbi költségei, feladatai lennének az autóval: eredetvizsga, műszaki, zk, átírás, olajcsere, kb. 70eFt)
kb 2 het mulva a Porsche Budabol el lehet vinni az autot, es az egesz nyarat nyitott tetovel lehet elvezni!

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #22033 Dátum: 2008 Május 15, 14:24:04 »

Wow!  Shocked Ezeket az adatokat honnan lehet lekérni???

Összességében ez elég lebeszélés-szagúnak tűnik egyre inkább Sad Mennyi lenne érte a reális ár szerintetek?
www.magyarorszag.hu -n kell regelni...

200 fölé nem szívesen mennék.

Inkább nézd meg a Gumibogi 03-asát és alkudj hozzá 5 gumit... Grin Evil. Igaz nem 75-ös, hanem négyes. A másik sem biztos, hogy 75. Lehet '74 december is pl...(mármint a gyártás)
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 15, 14:31:36 írta Zoli »

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #22032 Dátum: 2008 Május 15, 14:23:09 »

Még néhány észrevétel:
-Sparon úgy tudom, sehol nincs díszléc...műszerfalon főleg...+külön benzinszintmérő(?)
-Ablaktörlő végállás rossz
-az első lökhárító ferde + a csomitető nem illeszkedik tökéletesen===>eleje törött
- ajtókárpit csavarozva van patent helyett
- Rendszám: cld-703 Gyártmány: VOLKSWAGEN Típus: 1200 DE LUXE Szín: ÉLÉNKSÁRGA A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Tényleg... a díszléc a műszerfalon fel sem tűntek ezek. (Te rendeltetésszerűen használod a szemed, Zoli, ez a titka  Wink...) viszont kasztnin ott a kopoltyú helye, és a műszerfalon sincs fent a szellőzők műanyagja. A tetőkárpit spártai kivitele, hogy gyári-e? ahhoz látni kellene a kocsit.
Lehetséges, hogy direkt "visszaöregített" a műszerfal? (Mert bizony a hátsó üveg az a nagyobbik fajta...)
A lökös lehet ferde egy balul elsült parkolástól is, ami után nem egyengették normálisan. A kárpit csavarozása az viszont az übergáz kategória.
A 300ezret mindenképpen erősen alkudni kell. Ratro ennyiért egy full eredeti (törés- és buheramentes) kocsit árul gyári festéssel, ami azért törődést igényel, meg le is kell papírozni. Ahhoz viszonyítva ez sok.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gikka

« Hozzászólás #22031 Dátum: 2008 Május 15, 14:09:59 »

Rendszám: cld-703 Gyártmány: VOLKSWAGEN Típus: 1200 DE LUXE Szín: ÉLÉNKSÁRGA A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van

Wow!  Shocked Ezeket az adatokat honnan lehet lekérni???

Összességében ez elég lebeszélés-szagúnak tűnik egyre inkább Sad Mennyi lenne érte a reális ár szerintetek?
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #22030 Dátum: 2008 Május 15, 13:30:21 »

Még néhány észrevétel:
-Sparon úgy tudom, sehol nincs díszléc...műszerfalon főleg...(?)
-az első lökhárító ferde + a csomitető nem illeszkedik tökéletesen===>eleje törött
tényleg, a díszléc fel sem tűnt, az csak 70ig volt.
ráadásul ebben -ha jól látom a kormány mögött- 67 elötti külön benzinmérő van. akkor vajon még mechanikus??
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #22029 Dátum: 2008 Május 15, 13:28:43 »

Nagyon köszönök minden hozzászólást a 75-ös bogárral kapcsolatban! Smiley  És akkor lettek új kérdéseim is Grin

Én nem venném meg, ennyiben már sokkal eredetibb, kevésbé kókányoltabb, igényesebb kocsit is ki lehet fogni. Vagy ha max nem eredetibbet, de igényesebbet minimum.
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #22028 Dátum: 2008 Május 15, 13:23:40 »

Nagyon köszönök minden hozzászólást a 75-ös bogárral kapcsolatban! Smiley  És akkor lettek új kérdéseim is Grin
Még néhány észrevétel:
-Sparon úgy tudom, sehol nincs díszléc...műszerfalon főleg...+külön benzinszintmérő(?)
- Rendszám: cld-703 Gyártmány: VOLKSWAGEN Típus: 1200 DE LUXE Szín: ÉLÉNKSÁRGA A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 15, 13:33:07 írta Zoli »

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #22027 Dátum: 2008 Május 15, 13:03:57 »

Nagyon köszönök minden hozzászólást a 75-ös bogárral kapcsolatban! Smiley 
Az általad kinézett autó szerintem is egy spar. A csomagtartófedél díszlécezése az mintha nem eredeti lenne...
A kesztyűtartó fedél nélküli, az passzol. A tetőkárpit passzol. Szerintem a gépházfedél is passzol. Az üléseket valószínűleg cserélték más típuséra, általában a gyári ülések rugózata ilyen idős kocsinál meggyengül, plusz az ülésváz is elfárad/hajlik/törik néhány helyen.Azt nagyon jól tetted, hogy autószerelő ismerőst viszel.
Ratro fórumtárs hirdet egy pont ilyen színű 1977-es gépet, fent van a használtautó.hu-n.
Van 75-ös bogár is sok, de azokat még tapossák napi használatban.
A spar változat német piacra gyártott olcsóbb változat, amit lehet, lehagytak róla, plusz sokáig a típusváltások után a leváltott típus raktáron maradt cuccait szerelték bele.
Ami tuti, hogy 73 utáni sparoknál van (illetve nincs...  Roll Eyes ):
- nincs díszléc a csomagtartó fedélen, nincs az ablak előtt a fedélen szellőzőrács
- nincs a műszerfalon a rádió helye alatti részen a két tekerentyű a szellőztetésnek
- csak a tetőn van kárpit, az oszlopokon, illetve a hátsó üveg alatti részen nincs
- az ajtóbehúzó fogantyú nem a vastag, szivacsos, hanem olyan "trabi" sztájlban van előadva
- a motorházfedélen semmi felirat, én úgy tudom, a fedél rács nélküli
- gyárilag nem tettek bele rádiót, de ha korhű darab kell, akkor találsz bele itt a fórumon.
- ratro kocsija full eredeti, azon a lökösökben van az index.
- a lökösök mattfeketék (mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, ha nem azok...), bár emlékeimben ratro bontatlan kocsiján is krómosak voltak.
Kasztninál már a többiek részletesen leírtak sokmindent. Én hozzátennék ezt-azt.
A pótkereket vegyétek ki a helyéről. általában a pótkerékzseb háta hajlamos a rohadásra. Általában az oldalrészt lakatolták már ilyen korú autón (ahol a lökhárítók felfogatása fekszik fel). Plusz, ha törve volt, ezt általában nagyolva egyengetik. A küszöbvégeket mindenképpen nézzétek meg, plusz a futóművázat, és az alvázfejet (rahmenkopf), amire a futóműváz van felfogatva, ezt a részt az első kerekek mögé bekukkantva lehet aknáról látni. Plusz innen jól látszik a pótkeréktartó zseb fonákja, amit általában szintén elnagyoltan javítanak, mert úgy sem látszik.
A 300ezres  árat én erős kritikával kezelném, attól függően, hogy mennyit kell még a kocsira költeni.
Az eleje valszeg törött volt (rengeteg bogár van ilyen még, ez nem a világ vége...), mert a csomagtartófedél már nem az eredeti, és bizony szerintem az indexek is úgy kerültek a sárvédők tetejére, hogy a sárvédők lettek ilyenre cserélve. Ettől függetlenül lehet, hogy minőségi kasztnis  munkát végeztek az autón. Érdemes körben az ablaktömítések alá be-bekukkantani, főleg az első szélvédő sarkai környékén, meg az alsó részen végig rozsda lehet, ami elsőre nem látszik. Általában majdnem minden kocsin van korrózió ezeken a helyeken, csak n em m indegy, hogy egy egyszerű tisztítás/festés, vagy hegesztés vár rád.
A tömítések állapota sem mindegy, mert bizony a repedezett alatt már befolyhat a víz.
Érdemes az utastérben a padlót is megnézni, szőnyeget felhajtva, illetve a hátsó ülés alatti részen a kerékdob sarkait megkukkantani. Ajtók lógását is érdemes nézni, az ajtók sarkait is, illetve ha az ajtókárpit girbe-gurba, akkor már volt benne nem kevés víz.
A kárpitokat ha nem vágták szét a hangszórók miatt, az jó dolog.
Sajna a műszerfalat a rádió helyén ki szokták vágni, mivel az újabb rádiók nagyobb nyílást igényelknek, mint a korhű rádiók. (Az enyém is ilyen, nem a világ vége, de bosszantó...)
Bocs, ha hosszú voltam, de remélem, segítettem...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #22026 Dátum: 2008 Május 15, 11:24:18 »

Ha az alvázon és a pótkerék alatti táblán ugyan az az alvázszám szerepel (mert állítólag így van), akkor az eloszlatja a gyanút? Vagy ez még nem elég bizonyíték? Sad  Ha egyezik a két szám és a http://www.mgvac.sulinet.hu/bogiklub/ oldal kormeghatározója alapján is 75-ös, akkor hihető?

Milyen rádiónak kellene lenni benne? Ennek nincs valami száma, ami alapján be lehet azonosítani úgy, mint az alvázat? És az ülések?

Mi az a Spar? Ez valami fapados/olcsó változat? Igazi, becsületes bogarat szeretnék, nem Tesco-gazdaságosat  Undecided
És akkor most ez végül is lehet akár egy eredeti 1975-ös is, nem pedig összeépített?

Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de nem szeretnék melléfogni.  Roll Eyes Megnéztem a két ajánlott oldalon is a vásárlási tanácsokat, meg elvileg lesz velem egy autószerelő ismerős is és úgy döntöttem, hogy egy utat megér a lehetőség. Az a baj, hogy nem nagyon látok 75-ös bogarat sehol. Sok a 70 előtti, meg 70-72-es, meg 80-90-es. Miért pont 75-ös nincs sehol? Ugye nincs ennek az évjáratnak valami nagy hibája???
ha egyeznek a számok, és mivel Narancs is mondta hogy 75ben is volt még iylen, szerintem hihető hogy tényleg 75ös.

ne a rádió döntse el az autó sorsát! egyébként vannak olyan oldalak is ahol a rádiók évjáratait lehet végignézni, legfeljebb szereztek majd bele egyet idővel.

kérdezz nyugodtan, ha nem kapsz választ, kérdezz kitartóan tovább Smiley
a spár igen, az olcsóbb változat volt, de ezért ne mondj le róla! ettől különlegesebb! Binci barátnőjének is 74es spárja van, próbálj meg arról a kékről képeket keresni vagy kérni itt, valaki biztos csinált róla fotókat, az egy eredeti darab, a 75ös is ahhoz hasonló lehet
75ös évjáratú autója van Gumiboginak is, azzal összehasonlítva láthatod majd a különbséget a spár és a deluxe között Smiley
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 15, 11:26:18 írta Typ117 »
Nem elérhető gikka

« Hozzászólás #22025 Dátum: 2008 Május 15, 10:58:55 »

Hát az évjárat első körben gyanúsnak tünik - ez inkább régebbinek tünik (zárt motortértető? burkolatlan müszerfal? nem kivágott kopoltyúk hátul?) némi "újítással" (lökhárítók és hátsó lámpák). Papírokat meg kellene nézni, lehet hogy egy '75-s alvázra tettek egy régi bódét.
A motort már kiszedték, és amikor visszarakták a hő és a hangszigetelés pótlására már nem futotta  Huh Talán a kasztni fényezésénél történt ez.
Mindezeket leszámítva, a kasztni így a képeken jónak néz ki. Ha az alja is OK, akkor az ár reális.

Ha az alvázon és a pótkerék alatti táblán ugyan az az alvázszám szerepel (mert állítólag így van), akkor az eloszlatja a gyanút? Vagy ez még nem elég bizonyíték? Sad  Ha egyezik a két szám és a http://www.mgvac.sulinet.hu/bogiklub/ oldal kormeghatározója alapján is 75-ös, akkor hihető?

az eredetiségre visszatérve: a rádió sem és az ülések sem eredetiek szerintem, de ez nem baj.

Milyen rádiónak kellene lenni benne? Ennek nincs valami száma, ami alapján be lehet azonosítani úgy, mint az alvázat? És az ülések?

Ez SZVSZ egy sima 75-ös Spar.
Én nem látok rajta semmi olyan stílusjegyet,ami korábbi évjáratra utalhatna.

Mi az a Spar? Ez valami fapados/olcsó változat? Igazi, becsületes bogarat szeretnék, nem Tesco-gazdaságosat  Undecided
És akkor most ez végül is lehet akár egy eredeti 1975-ös is, nem pedig összeépített?

Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de nem szeretnék melléfogni.  Roll Eyes Megnéztem a két ajánlott oldalon is a vásárlási tanácsokat, meg elvileg lesz velem egy autószerelő ismerős is és úgy döntöttem, hogy egy utat megér a lehetőség. Az a baj, hogy nem nagyon látok 75-ös bogarat sehol. Sok a 70 előtti, meg 70-72-es, meg 80-90-es. Miért pont 75-ös nincs sehol? Ugye nincs ennek az évjáratnak valami nagy hibája???
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #22024 Dátum: 2008 Május 15, 09:27:20 »

a 11.kerületi IGEN !
Említett okmányirodában (11.ker) a rekordom átírásra 8 PERC (AJTÓTÓL AJTÓIG !) ! Nem vicc ! Lemértem !

Nekem is csak pozitív tapasztalatom van a 11. kerületi okmányirodáról. Annó haveromnak intéztünk ott vmi személyit megújítást (15 perc), ezek után a kocsim papírjait is ott csináltattam , 45 perc volt ugy hogy péntek délután beestem időpont nélkül, és jó fejek az irodás hölgyek. Nekem a sulim van a 11 kerbe és Fóton lakom, de megérte akkor is ott csináltatni.
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #22023 Dátum: 2008 Május 15, 09:13:39 »

Pont ilyen tetőt szeretnék a T2-höz!! Ha van valakinek hozzám vághatná! Cheesy Cheesy

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #22022 Dátum: 2008 Május 15, 09:09:00 »

Ülést megfordítottam, tetőt feltoltam, másik ajtót kinyitottam, ülést ledöntöttem, asztalt felszereltem. A tevékenység eredményei képekben.

Ha lenne ennyi pízem..... Undecided
Igaz, még mindig a T2b felé húz a szíVWem...de ki tudja... Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető OR

« Hozzászólás #22021 Dátum: 2008 Május 15, 08:49:44 »

+3
Rozsda nagyon kevés van rajta, az első lökhárító mögött pl. A szélvédő körül ép minden.
Üdv. OR

Nem elérhető OR

« Hozzászólás #22020 Dátum: 2008 Május 15, 08:47:14 »

Ülést megfordítottam, tetőt feltoltam, másik ajtót kinyitottam, ülést ledöntöttem, asztalt felszereltem. A tevékenység eredményei képekben.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #22019 Dátum: 2008 Május 15, 08:35:03 »

Ne viccelj velem ! Van az a Cortina, amit a L&F-be raktam. Semmilyen papírja nincs, csak egy pár régi rendszáma, 20 éve áll. AZT IS ÁT LEHET IRATNI/FORGALOMBA HELYEZNI !

Át kell menni másk okmányirodába.
Mondjuk az is érdekes, mert a 22.ker-ben nem foglalkoznak veled ha nem helyi lakos vagy, csakidőpontot adnak, 4-5 hétre. A 11.kerületben meg azonnal foglalkoznak veled.

Pedig így volt....
Nem tudom, hogy ez miért van, hogy nem egyforma az eljárási rend, a különböző Önkormányzatoknál.... de sajna így van...
Az más kérdés, hogy úgy adta le bontásra, hogy egy csomó jó cuccot (kerék, lámpák...stb) rajta hagyott.... Undecided

Nem elérhető joci.kun

« Hozzászólás #22018 Dátum: 2008 Május 15, 08:17:09 »

Tiszteletem a Hölgyelnek, Uraknak !  Abes, idetaláltam...

"Érdeklődnék, hogy a hugicám régóta leállított Bogara (Volkswagen 11, 1285 ccm) mit érhet?

Én is jártam vele 3 évet, nagyon jól viselkedett. Semmi hiba, télen viszont belefagytam. Műszaki : 2002-ig volt rajta, azóta nálam porosodik egy fészerben. Néha -néha beindítottam.
Eredeti frsz.:UH 82-99 volt, de hivatalos új rendszáma van.
Forgalomba helyezve: 1974.
Színe : Apache 484 /OPEL TIGRA/ metal. Abes, azt mondod, szörnyű a színe, de szerintem igazi női autós színe van. És engem sem néztek ki belőle soha...
Tulajdonosok száma : 6. Km.óra állás : ?86 e.
Azt hiszem, nincs kivonva forgalomból, de még a régi forgalmija van.
A kasztni és a fényezés nem makulátlan, de simán lehetne vele így is járni,meg rá is lehetne költeni egy százast... Motorról, stb nem mondanék semmit, nem tudom, hogy ennyi állás után milyen hibák jöhetnek ki. De a motor mindig jó volt.

Tegnapelőtt tettem bele akksit, felpumpáltam 2 kereket, öntöttem egy kis benzint a karbiba és önindítózás után beindult.
  Az autó Szolnokon van.
Ismét felvetődött, hogy mi legyen a sorsa, mert jelen gazdasági helyzetben egyikünk sem tudja fenntartani második autónak. próbáljam meg levizsgáztatni,és úgy eladni, vagy így kell valakinek? Mennyit érhet így, úgy? Az autóról képek:

http://www.hondaman.tvn.hu/Bogár.zip

Köszönöm az eddigi hsz-eket, Abes, Pityubácsi.

Süni
« Hozzászólás #22017 Dátum: 2008 Május 15, 07:32:38 »

Sajna Tatabányán sem írják át...
Így került egy TBK-s tagunk Bogara a MÉH telepre, mert évek óta nem volt rajta műszaki... néhányszor megbüntizték a közteresek és a haverja ezért nem tudta megvenni, mert nem volt rajta műszaki... MOndjuk biztos lehetet volna valami kiskaput találni rá.... de így járt...
Ne viccelj velem ! Van az a Cortina, amit a L&F-be raktam. Semmilyen papírja nincs, csak egy pár régi rendszáma, 20 éve áll. AZT IS ÁT LEHET IRATNI/FORGALOMBA HELYEZNI !

Át kell menni másk okmányirodába.
Mondjuk az is érdekes, mert a 22.ker-ben nem foglalkoznak veled ha nem helyi lakos vagy, csakidőpontot adnak, 4-5 hétre. A 11.kerületben meg azonnal foglalkoznak veled.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 15, 07:34:38 írta Süni »
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #22016 Dátum: 2008 Május 15, 07:01:53 »

Megintcsak tévedés ! Eredetiségvizsgálathoz nem kell érvényes műszaki ! Az átírás meg (mint lejebb írtam) okmányirodától függően megy műszaki nélkül. Utoljára februárban irattam át így autót, ami decemberben eredetiségvizsgázott, MŰSZAKI NÉLKÜL !
Ami tuti : a 22.kerületi, és a központi okmányiroda nem írja át műszaki nélkül (kocsogok!), a 11.kerületi IGEN !

Említett okmányirodában (11.ker) a rekordom átírásra 8 PERC (AJTÓTÓL AJTÓIG !) ! Nem vicc ! Lemértem !

Sajna Tatabányán sem írják át...
Így került egy TBK-s tagunk Bogara a MÉH telepre, mert évek óta nem volt rajta műszaki... néhányszor megbüntizték a közteresek és a haverja ezért nem tudta megvenni, mert nem volt rajta műszaki... MOndjuk biztos lehetet volna valami kiskaput találni rá.... de így járt...

Süni
« Hozzászólás #22015 Dátum: 2008 Május 15, 06:21:06 »

Lehet,hogy most hülyeséget írok,de én amikor a Narancsomat átírattam,akkor kellet hozzá az érvényes műszaki vizsga.

És egy ilyen láncreakció volt az egész.Csak úgy lehet átíratni a kocsit,ha van eredetvizsgája.És csak úgy lehet eredetiséget csináltatni,ha van érvényes műszakija.
Én úgy tudom,hogy műszaki nélkül nincs eredetiség,eredetiség nélkül nincs átírás.

De nem értem,hogy a gyerek mit problémázik a műszakin.Azt már Ő is meg tudja csináltatni.Ahogy már írták,kap a KPM-től egy igazolást,hogy a kocsi a vizsgán megfelelt,az átíratáskor meg beírják az új forgalmijába.
Megintcsak tévedés ! Eredetiségvizsgálathoz nem kell érvényes műszaki ! Az átírás meg (mint lejebb írtam) okmányirodától függően megy műszaki nélkül. Utoljára februárban irattam át így autót, ami decemberben eredetiségvizsgázott, MŰSZAKI NÉLKÜL !
Ami tuti : a 22.kerületi, és a központi okmányiroda nem írja át műszaki nélkül (kocsogok!), a 11.kerületi IGEN !

« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 15, 06:23:05 írta Süni »
Oldalak: 1 ... 635 636 637 638 639 [640] 641 642 643 644 645 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: