www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 13, 01:25:07

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 541 542 543 544 545 [546] 547 548 549 550 551 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11102845 alkalommal)
Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #25814 Dátum: 2008 November 20, 21:05:09 »

ebbe a vezetés dologban tényleg van valami, haver bogarával letoltunk 3 nap alatt kb1000 km-t , visszaűltem a galaxyba és nem tudtam vezetni annyi tünt fel hogy csendeseb de nem kezelhetőbb jobban mint a bogár

Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #25813 Dátum: 2008 November 20, 21:04:51 »

még mindig keresek 64-es tetöablakos bogit!!!csak a bodé legyen jo.a többi lényegtelen

http://www.motorvalto.hu/

1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ 
1994 VW T4
1989 GOLF 2  94000km.................................ELADÓ
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25812 Dátum: 2008 November 20, 19:58:19 »

Azert ez is tulzas szerintem ... :-)

Az, tudom. Naés? Roll Eyes Cool

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #25811 Dátum: 2008 November 20, 19:55:50 »

illetve azért is mert nem ülök bele vizesbe
Azert ez is tulzas szerintem ... :-)
En beulok vizesbe, de legfeljebb azert, mert kevesebbet fogyaszt az amugy sem sokat evo bogaramnal. De nem kenyelmesebb, nem fut jobban, meg mas a "feeling" ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #25810 Dátum: 2008 November 20, 19:53:20 »

Komolyan bogárral. (mert nincs más, illetve azért is mert nem ülök bele vizesbe) illetve azért is vérzik a szívem, hogy holnap egy napig anyám off vizesét kell hajtanom mert a bogin nemigen van töltés... Embarrassed Illetve ritkán túrázok fr.o-ban, ennek ellenére megteszek évi 20-25e km-t a bogimmal)
példának szántam nemjött be Cool
az a lényeg ezen a forumon beszélgetünk nem valami.......
ja me,hogy levegös a szivünk és a kocsink/legalább az egyik/ Roll Eyes

1971 VW 1302S
1994 VW T4
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25809 Dátum: 2008 November 20, 19:44:41 »

egy francia tura 3000Km 3nap kényelmessen
boltba leugrani zsemléért
melyik utat milyen géppel tenéd meg?
komolyan!!
Komolyan bogárral. (mert nincs más, illetve azért is mert nem ülök bele vizesbe) illetve azért is vérzik a szívem, hogy holnap egy napig anyám off vizesét kell hajtanom mert a bogin nemigen van töltés... Embarrassed Illetve ritkán túrázok fr.o-ban, ennek ellenére megteszek évi 20-25e km-t a bogimmal)

Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #25808 Dátum: 2008 November 20, 19:42:38 »

akkor meg miért ne járjak "átlagbogárral" ?
egy francia tura 3000Km 3nap kényelmessen
boltba leugrani zsemléért
melyik utat milyen géppel tenéd meg?
komolyan!!

1971 VW 1302S
1994 VW T4
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25807 Dátum: 2008 November 20, 19:34:03 »

2-3golf,a fentartásuk kb.mint egy átlagbogáré

akkor meg miért ne járjak "átlagbogárral" ?

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25806 Dátum: 2008 November 20, 19:32:01 »

"de hol van olyan összetartó bagázs, mint itt a bogarasok, között.."
ezt viccnek szantad ugye?
MIért is? Roll Eyes Lehet, hogy fingfűrészelésben vannak ellentétek, de én úgy látom, hogy ha baj van, vagy ha tenni kell, mindíg van segítő kéz...

Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #25805 Dátum: 2008 November 20, 19:31:46 »

Nem írtam hogy nem vizes. Gyakrabban lehet szép 2-es, 3-as golfot kapni napi használatra annyi pénzért, amennyiért nagyon-nagyon ritkán juthatunk hasonló bogárhoz.
Ez tény.
sajna ebbe a rohano világba,jobb egy 2-3golf,a fentartásuk kb.mint egy átlagbogáré
most éppen levevössel járo itt helybe jo nosztalgiázni,de hosszabb utra azét T4-el megyek

1971 VW 1302S
1994 VW T4
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #25804 Dátum: 2008 November 20, 19:25:16 »

eddig, ok, de még mindig nagyságrendekkel olcsóbb ,mint akár egy 10 éves autót.... Tongue
Ráadásul a skoda vizes is, és legtöbbször sokkal kevésbé üzembiztos, és mégkevésbé stílusos mint a bogár. És ok, hogy van off skoda klub meg minden, de hol van olyan összetartó bagázs, mint itt a bogarasok, között..
"de hol van olyan összetartó bagázs, mint itt a bogarasok, között.."
ezt viccnek szantad ugye?

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25803 Dátum: 2008 November 20, 19:20:45 »

Nem írtam hogy nem vizes. Gyakrabban lehet szép 2-es, 3-as golfot kapni napi használatra annyi pénzért, amennyiért nagyon-nagyon ritkán juthatunk hasonló bogárhoz.
Ez tény.
Addig ok, de ki akar vizessel járni? Roll Eyes

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #25802 Dátum: 2008 November 20, 19:19:01 »

Igazad van, de milyen kocsi az  amit napi használatra olcsóbb fenntartani mint a bogi és nem vizes? Roll Eyes
Ez tény.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25801 Dátum: 2008 November 20, 19:11:24 »

Skoda 120 50ezerért 2-3 évente kidobni, vagy 100ezerért 5-6 évig használni boldogan.
Napi használatban tartani egy bogarat nem olcsó mulatság, természetesen sokkal olcsóbb mint újautóra fizetni a kötelezőszervízt meg az avulást.

eddig, ok, de még mindíg nagyságrendekkel olcsóbb ,mint akár egy 10 éves autót.... Tongue
Ráadásul a skoda vizes is, és legtöbbször sokkal kevésbé üzembiztos, és mégkevésbé stílusos mint a bogár. És ok, hogy van off skoda klub meg minden, de hol van olyan összetartó bagázs, mint itt a bogarasok, között..
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 20, 19:13:10 írta slavia919 »

1303LS
« Hozzászólás #25800 Dátum: 2008 November 20, 19:09:10 »

Ezt kerlek fejtsd ki bovebben, mert en valahogy meg mindig joval olcsobbnak gondolom a bogarazast!
Skoda 120 50ezerért 2-3 évente kidobni, vagy 100ezerért 5-6 évig használni boldogan.
Napi használatban tartani egy bogarat nem olcsó mulatság, természetesen sokkal olcsóbb mint újautóra fizetni a kötelezőszervízt meg az avulást.
Nem elérhető Baki66

« Hozzászólás #25799 Dátum: 2008 November 20, 18:58:01 »

Engem is érdekel a dolog Smiley Mert a párom ha elviszi a kocsiját kötelező szervízre az 40-50 ezer Ft és nem csináltak semmit érte Sad Ha én elviszem a bogár dokimhoz a kocsit akkkor egy csomó dolgot átnézünk és csak 1-2 sörbe kerül Smiley Smiley

Ezt kerlek fejtsd ki bovebben, mert en valahogy meg mindig joval olcsobbnak gondolom a bogarazast!

A bogár több annál, mint amit ember alkotni tud !

VW1300 / Alváz , motor , váltó  1970 Wolfsburg / Kaszni 1982 Mexikó

Bakalár László
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25798 Dátum: 2008 November 20, 18:57:17 »

Ez meg a másik... Max 4 ütemű trabi? De az off, meg vizes is..

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25797 Dátum: 2008 November 20, 18:55:52 »

Abból a pénzből, amiből egy bogárral napi használatban lehet közlekedni BIZTONSÁGOSAN, bőven lehet venni egy korszerűbb, nem kevésbé divatos, takarékosabb kocsit. 

Igazad van, de milyen kocsi az  amit napi használatra olcsóbb fenntartani mint a bogi és nem vizes? Roll Eyes Illetve ok, hogy lehet hogy nem a legolcsóbb autózási forma a bogár mindennapokra, de még mindíg inkább, mint egy új buzukiban vagy akármiben feszíteni és feladni havi 30-40 ezret... Mert ha a bogival nagy gond van max nem autózok abban a hónapban vagy míg összejön a lé a javításra, de a részeletet mindíg fel kell adni. És akkor van egy olyan kocsid, ami jó ha elmegy 10 évet és minden sarkon van belőle fél tucat... Én inkább ne állok ba sorba, köszönom szépen... Roll Eyes Tongue

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #25796 Dátum: 2008 November 20, 18:53:16 »

Abból a pénzből, amiből egy bogárral napi használatban lehet közlekedni BIZTONSÁGOSAN, bőven lehet venni egy korszerűbb, nem kevésbé divatos, takarékosabb kocsit. 

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #25795 Dátum: 2008 November 20, 17:42:14 »

Szvsz aki már belekezdett egy felújitásba vagy annak kifizetésébe sokszor meggondolja hogy ujra neki álljon. Ha lehetek példa akkor én személy szerint soha még egy rozsdabogját nem szeretnék megmenteni.(kerülhet az 50e-be vagy 150e-be)

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #25794 Dátum: 2008 November 20, 17:28:13 »

ezt mind tudjuk,milliószor ki lett tárgyalva,aki megengedheti magának hát persze csinálja így,nyilván igényesebb.
engem csak az bosszant hogy ha valami lepattant gépről van szó,akkor rögtön bejön ez a több milliós felújítás,emiatt lehúzzák az autó árát vas-árig,és ha valami lelkes bogaras olvassa,rögtön elmegy a kedve mindentől,feladja.holott van olcsóbb járható út is,de az gányolásnak nevezett.van aki csak szimplán használni,élvezni akarja,nem milliókat locsolni hogy a show szépségdíjasa legyen vagy a gyorsuláson győzzön.ha laikus olvassa a dolgokat,azt hiszi hogy a bogár csak milliomosoknak lehet játékszere.és hogy rozogát nem szabad venni,mert 50-et ér max.
ha én hallgattam volna ezekre,ma is itt kuporgatnám a pénzem és nem lenne autóm nyugdíjas koromig.de szerencsére vettem olcsón és jól vagyunk köszönjük.nem hibátlan persze,de bőven jó,és leszarom ha valamelyik barom odamegy a talin és makróval fotózza a gitt hólyagot.amit tesóm vett először 65-öst 200-ér kiderült hogy egy omlás a kaszni,de megcsináltuk olcsóból és már fasza.ha akkor hitt volna a milliós írásoknak,már lehet rég a méh-be lenne.
Ez így működik. MIndenki a pénztárcája szerint csinálja a dolgot, illetve aszerint, hogy mire használja a gépet.Sok pénzből lehet showcart csinálni, de ha valakinek napi igáslónak kell és nem hajlandó vizesbe ülni/nem tarthat el 2. autót stb akkor a bogár is lehet, olcsó megbízható társ, bár lehet, hogy sosem lesz szépségdíjas. Viszont, használva lesz, és az autó azt fogja tenni amiért kitalálták: falja a kilómétereket!

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #25793 Dátum: 2008 November 20, 17:18:46 »

ezt mind tudjuk,milliószor ki lett tárgyalva,aki megengedheti magának hát persze csinálja így,nyilván igényesebb.
engem csak az bosszant hogy ha valami lepattant gépről van szó,akkor rögtön bejön ez a több milliós felújítás,emiatt lehúzzák az autó árát vas-árig,és ha valami lelkes bogaras olvassa,rögtön elmegy a kedve mindentől,feladja.holott van olcsóbb járható út is,de az gányolásnak nevezett.van aki csak szimplán használni,élvezni akarja,nem milliókat locsolni hogy a show szépségdíjasa legyen vagy a gyorsuláson győzzön.ha laikus olvassa a dolgokat,azt hiszi hogy a bogár csak milliomosoknak lehet játékszere.és hogy rozogát nem szabad venni,mert 50-et ér max.
ha én hallgattam volna ezekre,ma is itt kuporgatnám a pénzem és nem lenne autóm nyugdíjas koromig.de szerencsére vettem olcsón és jól vagyunk köszönjük.nem hibátlan persze,de bőven jó,és leszarom ha valamelyik barom odamegy a talin és makróval fotózza a gitt hólyagot.amit tesóm vett először 65-öst 200-ér kiderült hogy egy omlás a kaszni,de megcsináltuk olcsóból és már fasza.ha akkor hitt volna a milliós írásoknak,már lehet rég a méh-be lenne.

Ezzel én nagyjából egyetértek.
De a másik témában tárgyalt 67-es tényleg a nem ér, csak talán 50-et kategória.

Nem elérhető embecska

« Hozzászólás #25792 Dátum: 2008 November 20, 17:13:52 »

Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #25791 Dátum: 2008 November 20, 17:00:18 »

Egy szakadtabb bogár,minden részegységének teljeskörű felújításánál,csak az anyagár simán több mint egymillió Forint.

Utánna lehet számolni,de nem csak a nagy tételekkel kell kalkulálni!De nem úgy,hogy sárvédő 10e Ft,meg fűtéscsatorna 20e Ft.Hanem a legapróbb kis gumikütyük pl.kábel átvezető gumigyűrű,ajtózsanér dugó,gépháztető-kesztyűtartó ajtó-tanksapka ajtó gumiütköző,fogantyúk,kilincs alátétek,ablakfilc rögzítők,új bilincsek,tömítések...,sok-sok jelentéktelen apró tétel,ami a végén kitesz sokszázezer Forintot.

Én a zöld 63-as bogaram felújításához vásárolgatok alkatrészeket,ami már eleve egy felújított a autó.Motorikusan,műszakilag tökéletes,hibátlan.Kaszni munka sem nagyon van rajta,rozsdamentes.Futómű,fékrendszer is ok.
De már most 780e Ft-ot költöttem alkatrészekre,úgy,hogy semmi tuning cucc vagy hasonlót nem vásároltam.És a képen látható,hogy egyben van az autó.
Örülök, hogy hozzád került.  Smiley Smiley
Én legfeljebb csak a jelenlegi állapotában tudtam volna megőrizni, bár most is szép és jó.

2003 Mazda MX-5 Sportive
1995 Opel Astra F Caravan 1.4 SE
2009 Opel Astra G Caravan 1.4 Twinport
2019 Hyundai i20
1995 Honda CB750 Sevenfifty

« Hozzászólás #25790 Dátum: 2008 November 20, 16:59:50 »

Egy szakadtabb bogár,minden részegységének teljeskörű felújításánál,csak az anyagár simán több mint egymillió Forint.

Utánna lehet számolni,de nem csak a nagy tételekkel kell kalkulálni!De nem úgy,hogy sárvédő 10e Ft,meg fűtéscsatorna 20e Ft.Hanem a legapróbb kis gumikütyük pl.kábel átvezető gumigyűrű,ajtózsanér dugó,gépháztető-kesztyűtartó ajtó-tanksapka ajtó gumiütköző,fogantyúk,kilincs alátétek,ablakfilc rögzítők,új bilincsek,tömítések...,sok-sok jelentéktelen apró tétel,ami a végén kitesz sokszázezer Forintot.

Én a zöld 63-as bogaram felújításához vásárolgatok alkatrészeket,ami már eleve egy felújított a autó.Motorikusan,műszakilag tökéletes,hibátlan.Kaszni munka sem nagyon van rajta,rozsdamentes.Futómű,fékrendszer is ok.
De már most 780e Ft-ot költöttem alkatrészekre,úgy,hogy semmi tuning cucc vagy hasonlót nem vásároltam.És a képen látható,hogy egyben van az autó.
Sajnos Onnek Maximalisan igaza van.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #25789 Dátum: 2008 November 20, 16:47:36 »

Fényezés nem kuka, csak felhólyagzott (az itthoni autók felének gázabb a fényezése szerintem)
A ponyva, mint mondtam 70, nem fél misi.

Ha felhólyagzott, akkor nagyon jól tudod, hogy az alatt nem kevés rozsda van, és bizony az a rozsda nem kívülről, hanem belülről csámcsog, ami azt jelenti, hogy a hólyag alatt nagy eséllyel lyuk van. Tudom, tapasztalatból mondom, apámnak 10 évesnél fiatalabb autója nem volt. Ja, meg nekem sem... Cool

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #25788 Dátum: 2008 November 20, 16:44:26 »

Cheesy

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #25787 Dátum: 2008 November 20, 16:44:01 »

[a csatolmányt egy admin törölte]

« Hozzászólás #25786 Dátum: 2008 November 20, 15:59:54 »

ne értsetek félre,én is beleülnék ebbe,hátrabasznám a ponyvát,és veretném nyáron mindennap a tóra,kiabálnék a csajoknak,szarnám le a belsejét,dukkóját,rohadását.otthon megcsipkedném,belejavítanék hőálló ezüsttel,muterral megvarratnám a ponyvát,aztán gyerünk.
most csak a "tükröt tartottam" azoknak akik úgy szoktak hozzáállni dolgokhoz.
az más tészta hogy milliót semmiféle bogárért nem adnék,főleg nem olyanért ami nem 100%-os de ebbe tényleg ne menjünk bele.
Te se ersd felre. En pl miutan kifizettem 940e karaszeria alkatreszre + 250e kasznisnak biztosan nem 20e ert fenyeztettem.Ja es a kocsim kozel sem 100/os . Tovabbra is az a velemenyem hogy szarbol nem fonsz ostort de ha igen nem csattintasz vele.
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 20, 16:36:11 írta Woodoo »

Nem elérhető embecska

« Hozzászólás #25785 Dátum: 2008 November 20, 15:52:56 »

ne értsetek félre,én is beleülnék ebbe,hátrabasznám a ponyvát,és veretném nyáron mindennap a tóra,kiabálnék a csajoknak,szarnám le a belsejét,dukkóját,rohadását.otthon megcsipkedném,belejavítanék hőálló ezüsttel,muterral megvarratnám a ponyvát,aztán gyerünk.
most csak a "tükröt tartottam" azoknak akik úgy szoktak hozzáállni dolgokhoz.
az más tészta hogy milliót semmiféle bogárért nem adnék,főleg nem olyanért ami nem 100%-os de ebbe tényleg ne menjünk bele.

« Hozzászólás #25784 Dátum: 2008 November 20, 15:45:32 »

fényezés kuka,fél misi.ponyva kuka,fél misi.ha így felhólyagzott a dukkó,akkor kaszni is kuka,fél misi.belseje elég lelakott,fél misi.magyarosítás hercehurca mittoménmennyi.motor is biztos kuka,mert mért ne.na kb így szoktatok ti számolni.minek akkor ezt megvenni,talán ingyen átveszem.
Mas igenyek mas penztarca.

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #25783 Dátum: 2008 November 20, 15:43:42 »

fényezés kuka,fél misi.ponyva kuka,fél misi.ha így felhólyagzott a dukkó,akkor kaszni is kuka,fél misi.belseje elég lelakott,fél misi.magyarosítás hercehurca mittoménmennyi.motor is biztos kuka,mert mért ne.na kb így szoktatok ti számolni.minek akkor ezt megvenni,talán ingyen átveszem.
szerintem ezt csak azért irtad mert megjött valamelyik fél misi közeli sárga csekked  Evil
rendszámhoz mint tudjuk csak egy másik magyar kell, fényezés szerintem évekig örülni fog neki az új tulaj szintúgy a ponyvának aztán meg ha már úgyis meg kell csinálni meg lesz csinálva

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #25782 Dátum: 2008 November 20, 15:41:56 »

Az olyan gyári cabrio, ami viszonylag tisztességesen fel van újítva, 8-9-10.000€-nál kezdődik.
Haveromnak legjobb esetben is a fele van rá.
Fényezés nem kuka, csak felhólyagzott (az itthoni autók felének gázabb a fényezése szerintem)
A ponyva, mint mondtam 70, nem fél misi.
De ne menjünk bele, mert felesleges.

Nem elérhető embecska

« Hozzászólás #25781 Dátum: 2008 November 20, 15:35:01 »

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #25780 Dátum: 2008 November 20, 15:34:14 »

De a papírozás után sem azonnal beülősjövősmenős az autó. Ahogyan látom, komplett ponyvacsere, plusz egy (rozsda)takarítás-festés. Csak a kasztnira azért még kétszázat rászánnék - főleg a festés miatt, bár meg lehet ködölni, összepolírozni a javított részek festését, de az nem biztos, hogy szép lenne.. (ponyvát nem számolva...)

Hát beleülni, jönni-menni szerintem lehet vele simán...
Más kérdés, hogy milyen szép.
A ponyva újonnan 70.000, úgyhogy az az autó árához képpest nem egy nagyon nagy összeg.
Egyelőre jöjjön haza, legyen rajta szép H betűs rendszám, menjen, a többi utána idővel ráér...

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #25779 Dátum: 2008 November 20, 15:27:18 »

de,csak átvettem a fórumos hozzáállást Grin
elmondom neked, hogy nyáron volt itt egy autó, ami egy 1967-es 1500-as tolótetős volt, elől tárcsfékkel, állítható híddal (Porsche kolléga is belezúgott), pöcc-röffös motorral és ha jól tudom műszakival (egy idős mamáé volt) mindenki meg akarta venni (többek közt ratro és én is), de a mama odaigérte valakinek, aki 150 ezerért vitte el, na az megérte a pénzét

és ne érezd magad megsértve, mert nem áll jól!
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #25778 Dátum: 2008 November 20, 15:26:42 »

...látom az a sztori téged nagyon szíven ütött  Cheesy

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #25777 Dátum: 2008 November 20, 15:26:27 »

Ez a mondat igy nem a legszerencsésebb! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető embecska

« Hozzászólás #25776 Dátum: 2008 November 20, 15:21:45 »