www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 14:05:39

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 302 303 304 305 306 [307] 308 309 310 311 312 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11173058 alkalommal)
Nem elérhető haver

« Hozzászólás #35374 Dátum: 2010 Augusztus 15, 07:49:39 »

Szia haver!

Ha már megszólítottál, bár nem fikáztam egy percig sem az autódat, akkor néhány szó engedtessék meg már nekem is.

Biztos úgy van, ahogy írod, de:
- ha annyira óvták, hogy idézzelek: "Az auto havat esőt sohasem látott, garázsban tartott ezért abszolut korroziomentes gyári állapotú.", akkor miért jártak kevés olajjal, azok az igényes, körültekintő gazdák?
- ha "Az auto havat esőt sohasem látott, garázsban tartott ezért abszolut korroziomentes gyári állapotú.", akkor minek kellett fényezni?
- meg amint látom, a hangszóró sem gyári helyen van.
- "Értéke abban rejlik hogy nem szétvágott rozsdás felujitott vw cabrio, hanem egy teljesen gyári állapotú heggesztésmentes auto.", ezzel is egyet tudok érteni annak fényében, hogy át lett festve, és a motorjára is sokat kellett költeni.

Na hello!

U.i.: Meg a Binci által linkelt autón lökhárító baba is van. Roll Eyes

utolsó hozzászolásom a témához .
ugye a mondást mindenki ismeri az embert aki bölcs maradt , akit komoyan érdekel az auto annak nem marad megválaszolatlan kérdés
akinek nem inge ne vegye magára a fikázást de amit leirtál és az autot sem láttad , csak gratulálni tudok zseni vagy:)
baba a játékboltban is van nem csak a löktáriton:)))............... szakember vagy látom

69 ben még gyártották az ovált?Smiley

ugy látom akinek nincs ilyen auto a garázsban mint az enyém marad neki a billentyüzet:))
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 15, 09:25:35 írta haver »
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #35373 Dátum: 2010 Augusztus 14, 22:50:48 »

Szia haver!

Ha már megszólítottál, bár nem fikáztam egy percig sem az autódat, akkor néhány szó engedtessék meg már nekem is.

- ha annyira óvták, hogy idézzelek: "Az auto havat esőt sohasem látott, garázsban tartott ezért abszolut korroziomentes gyári állapotú.", akkor miért jártak kevés olajjal, azok az igényes, körültekintő gazdák?
- ha "Az auto havat esőt sohasem látott, garázsban tartott ezért abszolut korroziomentes gyári állapotú.", akkor minek kellett fényezni?
- "Értéke abban rejlik hogy nem szétvágott rozsdás felujitott vw cabrio, hanem egy teljesen gyári állapotú heggesztésmentes auto.", ezzel is egyet tudok érteni annak fényében, hogy át lett festve, és a motorjára is sokat kellett költeni.

Na hello!

Igen igen... nekem is ezek az észrevételeim voltak... Emberünk profiljából mint itt ugye a bátrak profiljából is sok minden kiderül...
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #35372 Dátum: 2010 Augusztus 14, 22:42:33 »

na de gyerekek:))
szép az auto és olyan mint a képeken aki csak álmodik rola miért fikázza?
én már csak tudom milyen hisz én árulom

hozzáértő tudja mit ér egy ilyen auto , aki csak cabriot szeretne az válogasson a mobilén de félő hogy ott magasabb lessz az ár egy ilyen autoért

sid papirok rendben nem ugy mint sok magyarországon használt átheggeszett bogárnál
Szia haver!

Na hello!

U.i.: Meg a Binci által linkelt autón lökhárító baba is van. Roll Eyes
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 14, 22:48:31 írta Bill »
Nem elérhető haver

« Hozzászólás #35371 Dátum: 2010 Augusztus 14, 15:48:54 »

<beszúrt kép törölve>
Ez a cabrio egy Triple White különleges modell: http://sebeetles.com/triple.htm Ami azt jelenti, hogy a fényezés-kárpit-ponyva mind fehér.
Egy teljesen rendbe rakott gyári cabrio simán megér 3-3,5 millió körül (nézzetek szét mobile.de-n az árakról, vagy kérdezzétek meg Schosser Zolit, esetleg Pisti barátomat, hogy mennyiben állt meg az övé), ha pedig rátesszük azt, hogy egy ritka darabról van szó, akkor már nem is annyira irreális az ára. Aki ilyet akar, az meg fogja venni ennyiért.

az auto triple white ehte original........... látom többen vannak akik értenek az autohoz ....köszönöm nektek
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 14, 16:07:13 írta haver »
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #35370 Dátum: 2010 Augusztus 14, 14:00:05 »

most kicsit(?) geci leszek.
garázsban tartani nem mindegy?  Evil
mi csorok ott tartanánk az biszti Grin
de van aki fasználja ,de jó is nekik Undecided Roll Eyes

http://www.motorvalto.hu/

1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ 
1994 VW T4
1989 GOLF 2  94000km.................................ELADÓ
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #35369 Dátum: 2010 Augusztus 14, 13:47:22 »

Halkan megjegyzem minden sértés és leszólás nélkül Wink
4-5millioért csak vicc porit kapni Undecided Roll Eyes

most kicsit(?) geci leszek.
garázsban tartani nem mindegy?  Evil

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #35368 Dátum: 2010 Augusztus 14, 13:43:04 »

Halkan megjegyzem minden sértés és leszólás nélkül Wink
4-5millioért csak vicc porit kapni Undecided Roll Eyes

1971 VW 1302S
1994 VW T4
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #35367 Dátum: 2010 Augusztus 14, 13:34:04 »

Hát nem tudom. Egy nájneleven meg egy fauvé között klassziskülönbség van a Porsche irányába. Lehet öregszem, de ha most 4-5 millióm lenne, biztos nem karmann-t vagy bogarat vennék, hanem 911-est. Főleg, ha egy korait sikerül kifogni.

Azt külön köszönöm, hogy kioktattál, hogy milyen forumon vagyok.

eladod a 66-ost, oszt veszel egy porkét.
egyszerű, nem? :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #35366 Dátum: 2010 Augusztus 14, 11:44:17 »

nem ugyanaz a műfaj... valaki a porschekat szereti, valaki a vw-ket, bogarakat...
ez itt egy bogaras, léghűtéses vw fórum, itt ezekért adunk sok pénzt és szarunk a többi autóra..
A Ghia helyett én is majdnem kint elcsábultam egy patinás 911 SC irányába, második tulajos volt a gép,sosem volt törve, tolótetős,klímás, bőrös és 1982es volt mint én... De végiggondoltam és szerencsére a Ghia mellett döntöttem, pedig amennyibe ez megállt, kijött volna az is ebből új fénnyel...

Hát nem tudom. Egy nájneleven meg egy fauvé között klassziskülönbség van a Porsche irányába. Lehet öregszem, de ha most 4-5 millióm lenne, biztos nem karmann-t vagy bogarat vennék, hanem 911-est. Főleg, ha egy korait sikerül kifogni.

Azt külön köszönöm, hogy kioktattál, hogy milyen forumon vagyok.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #35365 Dátum: 2010 Augusztus 14, 11:03:14 »

Bevallom, ha már 3-4 millió röpköd, akkor inkább vennék egy Porsche 911-est. Itt van pl ez
http://www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/911/porsche_911_2.7_s_schibedach-4021523

nem ugyanaz a műfaj... valaki a porschekat szereti, valaki a vw-ket, bogarakat...
ez itt egy bogaras, léghűtéses vw fórum, itt ezekért adunk sok pénzt és szarunk a többi autóra..
A Ghia helyett én is majdnem kint elcsábultam egy patinás 911 SC irányába, második tulajos volt a gép,sosem volt törve, tolótetős,klímás, bőrös és 1982es volt mint én... De végiggondoltam és szerencsére a Ghia mellett döntöttem, pedig amennyibe ez megállt, kijött volna az is ebből új fénnyel...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #35364 Dátum: 2010 Augusztus 14, 10:55:12 »

Bevallom, ha már 3-4 millió röpköd, akkor inkább vennék egy Porsche 911-est. Itt van pl ez
http://www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/911/porsche_911_2.7_s_schibedach-4021523
Nem elérhető callook

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #35363 Dátum: 2010 Augusztus 14, 10:36:25 »

A mi cabrionk anyagköltsége 3.6 millio Ft volt. Ez tisztán a megvásárolt autó ára (620ezer Ft) + az alkatrészek, anyagok (Illetve a gépműhelyben, kárpitosnál, homokszórónál kifizetett lóvé). A lakatolást, mechanikai munkákat, fényezés teljes előkészítését mi csináltuk. A munkaóránkat összeszámoltuk és beszoroztuk az órabérünkkel, így 6 millio jött ki munkadíjra. Ez összességében 9.6 millio Ft. DE, ez semmit sem jelent, hiszen egy 1. kategóriás 67-70 közötti cabrionak 13300 Euro a katalógus ára, ami kb az anyagköltségünket fedezné. DE, én azt mondom, hogy annyit sem ér, hiszen messze van a tökéletestől. Szóval a miénknek a reális ára valahol 2-2.5 között lenne, de nyilván nem azért csináltuk, hogy eladjuk, hanem, hogy apu gyerekkori álma teljesüljön...

De mindenki annyit kér az autójáért amennyit akar. Mi nem tudjuk, hogy ki hogyan hirdeti!? Minden áron el akarja adni?! Vagy ha valaki ad érte ennyit akkor vigye?!

Meg különben is, ha netán valaki drágán árul valamit, akkor arra azt szokták mondani, hogy nem az a hülye aki árulja, hanem az aki megveszi...

<beszúrt kép törölve>
Ez a cabrio egy Triple White különleges modell: http://sebeetles.com/triple.htm Ami azt jelenti, hogy a fényezés-kárpit-ponyva mind fehér.
Egy teljesen rendbe rakott gyári cabrio simán megér 3-3,5 millió körül (nézzetek szét mobile.de-n az árakról, vagy kérdezzétek meg Schosser Zolit, esetleg Pisti barátomat, hogy mennyiben állt meg az övé), ha pedig rátesszük azt, hogy egy ritka darabról van szó, akkor már nem is annyira irreális az ára. Aki ilyet akar, az meg fogja venni ennyiért.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #35362 Dátum: 2010 Augusztus 14, 10:20:00 »

Ez a kabrió is belejött mindenestül 20.000-Euroba a gazdájának.

és akkor ugye ez egy 1302es cabrio, nem egy 1303 tripple white (általában az 1302es cabriókat olcsóbban lehet már szerezni mint 1303-t)
szerintem is reális a 1303as cabrióért az ár, ha valóban olyan, mint amilyen a leírásban...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #35361 Dátum: 2010 Augusztus 14, 10:11:32 »

Ez a kabrió is belejött mindenestül 20.000-Euroba a gazdájának.

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 14, 10:14:53 írta Narancs »
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #35360 Dátum: 2010 Augusztus 14, 10:03:36 »

<beszúrt kép törölve>
Ahogy mondod ez egy szép egyedi cabrio
Drága Huh Nekünk csoró gyerekeknek igen Undecided

1971 VW 1302S
1994 VW T4
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #35359 Dátum: 2010 Augusztus 14, 09:50:04 »

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #35358 Dátum: 2010 Augusztus 14, 09:12:33 »

SZERETEM AZ OKOS EMBEREKET:)

Nem elérhető haver

« Hozzászólás #35357 Dátum: 2010 Augusztus 14, 09:11:08 »

Van igazság sok abban amit írsz.
Viszont ha igazak a leírt jellemzők akkor lehet még az ár is reális közeli.
Tudunk ugye több olyan autóról ami ennyiben van és meg sem közelíti ezt.
Ha lenne ennyi pénzem autóra, akkor biztos ezt venném meg mint egy 80%-ban brazil cuccokból összelegózottat. Tudod én a jó SKF csapágyat sem cserélem ki egy új kínaira.
Ha tényleg eredeti mindene ez egy ritka példány.
Az tényleg más kérdés, hogy nálunk nehéz lesz eladni.

NEM NEKED SZÁNTAM A BARÁTSÁGTALANT TE A BARÁTOM VAGY:))
Nem elérhető haver

« Hozzászólás #35356 Dátum: 2010 Augusztus 14, 09:07:41 »

azért valld be neked kb. felében lehet....persze ha megjön a madár rá vigye gondolom én

feléből te is vegyél ilyet ha tudsz
fényezés és a motor került 1.2 be és hol van még a többi...............ha 5 ezer euroért veszel ilyen autot hozz nekem is korlátlanul átveszem:)   ja alkatrészekrőről számla van.............az autorol is...............

SZERETEM AZ OKOS EMBEREKET:) mindig tanul tőlük az ember  ez nem a falusi garázsban felujitott fehér 1.2 es:))
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 14, 19:04:55 írta haver »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #35355 Dátum: 2010 Augusztus 14, 09:00:55 »

Ha lenne ennyi pénzem autóra, akkor biztos ezt venném meg mint egy 80%-ban brazil cuccokból összelegózottat. Tudod én a jó SKF csapágyat sem cserélem ki egy új kínaira.
tudodmit Vili , ki is törlöm  Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
1303LS
« Hozzászólás #35354 Dátum: 2010 Augusztus 14, 08:33:06 »

na ezt írtam volna, ha egy barátságtalan fickó lennék
de csak azt írom,hogy sok sikert az eladáshoz  Wink
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #35353 Dátum: 2010 Augusztus 14, 03:01:42 »

Cheesy

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #35352 Dátum: 2010 Augusztus 14, 03:00:54 »

Ezekkel a felnikkel nekem sem tetszik!! De a amivel csináltam az igen szép volt!
Hali!Kicsit nagyobban!

Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #35351 Dátum: 2010 Augusztus 14, 00:18:13 »

A karmant én csináltam!! Minden ember aki csinált valamit rajta, szakember a javából!! Csak magázni lehet az egészet!! És igen, 10-éve ilyen állapotban van!! Van a gyári és van az átalakított autó! Ez nem gyári!! Engem soha nem érdekelt hogy kinek mi tetszik!! Én kitalálok valamit és megcsinálom! Akinek tetszik és van rá pénze megveszi,akinek nincs lóvéja az csak kulázza,de persze tisztelet a kivételnek!! De az áljon neki és vegyen gyárit!! Az sem olcsóbb!! És persze nem is jobb!! Aki ismer tudja hogy nem vagyok a gyári autók híve!! Lehet ennél jobbat csinálni! De a kritizálást csak olyantól fogadom el aki már eggyáltalán épített autót!! Duma az könnyű, de teljesíteni az egy kicsit már nehezebb!! 21 év alatt már csináltam gyárit is,de bizonyíts és utána kulázz!! ;)Ezekkel a felnikkel nekem sem tetszik!! De a amivel csináltam az igen szép volt!

A hirdetésben lévő felgennel sincs gond.. a lökösön egy fekete csík jól állna neki így ez a teljesen egyszínű lökös nekem nem jön be, egyébként a gépezet tetszik!
A többit meg szard már le nézd meg a reglapját pl...  Roll Eyes
Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #35350 Dátum: 2010 Augusztus 13, 23:58:18 »

A karmant én csináltam!! Minden ember aki csinált valamit rajta, szakember a javából!! Csak magázni lehet az egészet!! És igen, 10-éve ilyen állapotban van!! Van a gyári és van az átalakított autó! Ez nem gyári!! Engem soha nem érdekelt hogy kinek mi tetszik!! Én kitalálok valamit és megcsinálom! Akinek tetszik és van rá pénze megveszi,akinek nincs lóvéja az csak kulázza,de persze tisztelet a kivételnek!! De az áljon neki és vegyen gyárit!! Az sem olcsóbb!! És persze nem is jobb!! Aki ismer tudja hogy nem vagyok a gyári autók híve!! Lehet ennél jobbat csinálni! De a kritizálást csak olyantól fogadom el aki már eggyáltalán épített autót!! Duma az könnyű, de teljesíteni az egy kicsit már nehezebb!! 21 év alatt már csináltam gyárit is,de bizonyíts és utána kulázz!! ;)Ezekkel a felnikkel nekem sem tetszik!! De a amivel csináltam az igen szép volt!

« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 14, 00:00:55 írta PORSCHE »

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #35349 Dátum: 2010 Augusztus 13, 21:05:59 »

de mért van letakarva a rendszáma???  Huh

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #35348 Dátum: 2010 Augusztus 13, 21:01:14 »

Az autó szép az ára jó.Hogy itthon könnyű eladni az kétséges.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #35347 Dátum: 2010 Augusztus 13, 20:59:24 »

hozzáértő tudja mit ér egy ilyen auto , aki csak cabriot szeretne az válogasson a mobilén de félő hogy ott magasabb lessz az ár egy ilyen autoért

sid papirok rendben nem ugy mint sok magyarországon használt átheggeszett bogárnál

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #35346 Dátum: 2010 Augusztus 13, 20:56:27 »

nem teljesen mindegy mennyibe van??? Huh
ennyi az ára és kész 
Ottapont! Kezfogas

Tóth Zoltán
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #35345 Dátum: 2010 Augusztus 13, 20:54:54 »

azért valld be neked kb. felében lehet....persze ha megjön a madár rá vigye gondolom én
nem teljesen mindegy mennyibe van??? Huh
ennyi az ára és kész 

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #35344 Dátum: 2010 Augusztus 13, 20:54:06 »

RNIE
« Hozzászólás #35343 Dátum: 2010 Augusztus 13, 20:47:11 »

A környéken szokott szűrni néha.
pár éve még a depó sztárja volt.gyorsan változik a divat Cool
Nem elérhető haver

« Hozzászólás #35342 Dátum: 2010 Augusztus 13, 20:41:44 »

Ha egy isgazi Triple White, akkor nem biztos, hogy sok az...
Wink

Nem elérhető haver

« Hozzászólás #35341 Dátum: 2010 Augusztus 13, 20:36:23 »

Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #35340 Dátum: 2010 Augusztus 13, 16:25:43 »

az a legjobb mikor kartonpapírt tesznek az 50 000res bogarak rendszáma elé

Nem, a legjobb mikor előre raknak kartonpapírt, hátra viszont nem Grin

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #35339 Dátum: 2010 Augusztus 13, 16:04:52 »

a rendszámot mi a f*szért satírozzák ki? abban az esetben megértem, ha nepper árul valaki más tulajdonában lévő autót és nem szeretné, ha felvennénk a kapcsolatot az eredeti tulajdonossal a rendszám alapján vagy ha valami zűr van a papírokkal... de egy bogi kabriónál mi lehet?
az a legjobb mikor kartonpapírt tesznek az 50 000res bogarak rendszáma elé
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #35338 Dátum: 2010 Augusztus 13, 15:35:42 »

a rendszámot mi a f*szért satírozzák ki? abban az esetben megértem, ha nepper árul valaki más tulajdonában lévő autót és nem szeretné, ha felvennénk a kapcsolatot az eredeti tulajdonossal a rendszám alapján vagy ha valami zűr van a papírokkal... de egy bogi kabriónál mi lehet?

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #35337 Dátum: 2010 Augusztus 13, 15:26:31 »

tudom, hogy menjek az anyámba, de ez nem tetszik.
valahogy túl steril. (meg bubiszélvédős)
meg a felni nagyon nem áll jól neki

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #35336 Dátum: 2010 Augusztus 13, 14:56:08 »

303-as.  Cool

...ez is az volt, és vmi másfél körül ment el nemrég... igaz nem is volt fönt sokáig a hahu-n  Roll Eyes

(a hírdetésben Gencsapáti volt megjelölve, nem ismerte vki ezt a vasat ? )

« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 13, 15:00:53 írta kipe »

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #35335 Dátum: 2010 Augusztus 13, 12:56:55 »

A környéken szokott szűrni néha.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Oldalak: 1 ... 302 303 304 305 306 [307] 308 309 310 311 312 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: