www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 08, 21:23:53

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921206 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11074664 alkalommal)
Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #44014 Dátum: 2013 Szeptember 01, 16:29:22 »

.

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #44013 Dátum: 2013 Szeptember 01, 16:27:54 »

97-es golf3 variant 1,9 TDI, klíma, abs, 2 légzsák, vonóhorog, centrálzár, mp3-as lejátszó, vonóhorog, golf4 optikás hella lámpák, lemez felnikkel jó téli gumikkal! Hibátlan szakadás mentes ülések kárpitok! A képen látható ABT 16-os gyári golf felnik megegyezés tárgyát képezik! 465e

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #44012 Dátum: 2013 Szeptember 01, 15:20:09 »

Mi volt itt?
Elég aktivan forumozok,de nem értem a történetet.
Leosztja a népet egy ujjonan beregelt "kolléga" a régi beszólások miatt?
Ki volt Ő régen,mielött kiregelt,s aztán ujként lebaxta az egész forumot?
Tudom,hogy sok a kérdés,de ugy tünik,öregszem!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Kacsás

« Hozzászólás #44011 Dátum: 2013 Szeptember 01, 14:17:27 »

Ezt én is így gondolom!   Jó, hogy nem nekem kellett megfogalmaznom.  Grin

Az eke borítson,a pxxa szorítson,a kacsáknak meg legyen víz!!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #44010 Dátum: 2013 Szeptember 01, 12:40:56 »

Gratulálok a sikeres értékesítéshez. Azt, hogy néhány bogarasban csalódtál, nagyon sajnálom. De ezért az egész társaságot szánalmas csapatnak nevezni, ezt kikérem magamnak. A "mindenkinek" kifejezés is, úgy gondolom, tartalmaz pl. engem is, aki nem is szóltam hozzá a témához. Tehát azt a hibát követed el, hogy általánosítasz. Ezek után nem is tehetsz jobbat,mint hogy kireggelsz, és elmész a picsába. Csak te, egyedül. Általánosítás nélkül.
Tedd meg azt a szívességet, hogy nem válaszolsz. Köszönöm.

Ezzel asszem én is egyetértek... Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #44009 Dátum: 2013 Szeptember 01, 12:17:34 »

Gratulálok a sikeres értékesítéshez. Azt, hogy néhány bogarasban csalódtál, nagyon sajnálom. De ezért az egész társaságot szánalmas csapatnak nevezni, ezt kikérem magamnak. A "mindenkinek" kifejezés is, úgy gondolom, tartalmaz pl. engem is, aki nem is szóltam hozzá a témához. Tehát azt a hibát követed el, hogy általánosítasz. Ezek után nem is tehetsz jobbat,mint hogy kireggelsz, és elmész a picsába. Csak te, egyedül. Általánosítás nélkül.
Ezt én is így gondolom!   Jó, hogy nem nekem kellett megfogalmaznom.  Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #44008 Dátum: 2013 Szeptember 01, 11:54:11 »

Azért lett 1.2 mert vettem egy házat és kellett rá költeni.a sok jó indulatu okoskodónak üzenem, hogy az autó elkelt annyiért, itthon maradt.
Sőt...
Sok bogarasban csalódtam, szánalmas csapat, ezt hívjátok bogarat körnek.toroltem magam, ismét megteszem.
Mindenkinek úgyanezt a jóindulatú viselkedést kívánom.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #44007 Dátum: 2013 Szeptember 01, 11:49:10 »

Azért lett 1.2 mert vettem egy házat és kellett rá költeni.a sok jó indulatu okoskodónak üzenem, hogy az autó elkelt annyiért, itthon maradt.
Sőt...
Sok bogarasban csalódtam, szánalmas csapat, ezt hívjátok bogarat körnek.toroltem magam, ismét megteszem.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető bezse

« Hozzászólás #44006 Dátum: 2013 Szeptember 01, 11:00:32 »

Nekem ebből az jön le,hogy azért vitték le 1,2-re,mert még annyit sem ajánlott érte senki

Sőt...
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #44005 Dátum: 2013 Augusztus 22, 10:40:45 »

Nem elérhető Trau

A firkász

« Hozzászólás #44004 Dátum: 2013 Augusztus 22, 10:38:15 »

Napsugarast!

Csevesznye elkelt.  Smiley

Üdv!

Trau

Üdv!

Trau
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #44003 Dátum: 2013 Augusztus 22, 10:34:18 »

1303LS
« Hozzászólás #44002 Dátum: 2013 Augusztus 22, 10:29:35 »

Napsugarast!

Szentimentális balek vagyok, szeretném, ha egyszer feltámadna és nem kellene szétbontanom. Hátha még másnak is okoz örömöt... Smiley

Üdv!

Trau
Nem elérhető Trau

A firkász

« Hozzászólás #44001 Dátum: 2013 Augusztus 22, 09:23:47 »

Napsugarast!

Hopp, de korrekt ajánlat!

Szentimentális balek vagyok, szeretném, ha egyszer feltámadna és nem kellene szétbontanom. Hátha még másnak is okoz örömöt... Smiley

Üdv!

Trau

Üdv!

Trau
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #44000 Dátum: 2013 Augusztus 22, 08:55:39 »

Hopp, de korrekt ajánlat!

Napsugarast!

Figyelembe véve a közeljövő pénzügyi lehetőségeit, esélyem sincs felújítani Csevesznyét, így ha van bátor jelentkező, átadom. Ha nincs, akkor a szétbontás vár rá, hiszen remek motor, hosszúváltó, tárcsafék van benne, amit vétek lenne szétzúzatni. Az autó évek óta a garázsban áll, csak a port gyűjti, a motor is (ha jól emlékezem) 5 éve járt utoljára.

A lényeg: mivel a kocsi erősen korrodált karosszériájú, ráadásul már volt is cserélve valamikor előttem, az ár is ennek megfelelő: legyen mondjuk 100 ezer HUF. A kocsi az én nevemen van, törzskönyv nálam, Urkunde szintén van az autóról. ez utóbbi szerint egy 1972. novemberi, L20B Brilliant Orange 1303LS lenne, AD-s motorral. A forgalmiban jelenleg 1303 szerepel, 1570 ccm-es F-es motorral. A benne lévő motor adásvételije szintén megvan, saját nevemre szólóan. Smiley

A kocsit Führer Zoliék szervizelték, az összes munkalap megvan, szépen lefűzve. Ebből tudom, hogy 2003-ban kapott új féktárcsákat, kormánykardánt, 2007-ben vadonatúj hengerfejeket, kuplungtárcsát, -szerkezetet. Utolsó komolyabb javítása 2008. februárjában, nem sokkal a leállítása előtt volt (ez volt az utolsó váltó- és motorolajcsere időpontja is).

Csináltam még tavasszal egy rakat képet, melyet szívesen elküldök.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #43999 Dátum: 2013 Augusztus 22, 08:13:50 »

Írtam privátot.

1972. novemberi, L20B Brilliant Orange 1303LS
Nem elérhető Trau

A firkász

« Hozzászólás #43998 Dátum: 2013 Augusztus 21, 21:15:10 »

Napsugarast!

Figyelembe véve a közeljövő pénzügyi lehetőségeit, esélyem sincs felújítani Csevesznyét, így ha van bátor jelentkező, átadom. Ha nincs, akkor a szétbontás vár rá, hiszen remek motor, hosszúváltó, tárcsafék van benne, amit vétek lenne szétzúzatni. Az autó évek óta a garázsban áll, csak a port gyűjti, a motor is (ha jól emlékezem) 5 éve járt utoljára.

A lényeg: mivel a kocsi erősen korrodált karosszériájú, ráadásul már volt is cserélve valamikor előttem, az ár is ennek megfelelő: legyen mondjuk 100 ezer HUF. A kocsi az én nevemen van, törzskönyv nálam, Urkunde szintén van az autóról. ez utóbbi szerint egy 1972. novemberi, L20B Brilliant Orange 1303LS lenne, AD-s motorral. A forgalmiban jelenleg 1303 szerepel, 1570 ccm-es F-es motorral. A benne lévő motor adásvételije szintén megvan, saját nevemre szólóan. Smiley

A kocsit Führer Zoliék szervizelték, az összes munkalap megvan, szépen lefűzve. Ebből tudom, hogy 2003-ban kapott új féktárcsákat, kormánykardánt, 2007-ben vadonatúj hengerfejeket, kuplungtárcsát, -szerkezetet. Utolsó komolyabb javítása 2008. februárjában, nem sokkal a leállítása előtt volt (ez volt az utolsó váltó- és motorolajcsere időpontja is).

Csináltam még tavasszal egy rakat képet, melyet szívesen elküldök.

Üdv!

Trau
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #43997 Dátum: 2013 Augusztus 20, 17:15:15 »

600eFt-ért vihető a Golf1 kabriónk. Beszámítok minimum 4 ajtós, jó állapotú konszern autót, ami mindennapi használatra alkalmas. Mindenféle pénzügyi konstrukció is mehet egyéni megállapodás szerint.
1,8i, 5 sebesség, indul-megáll, elektromos tető és ablakok, szervokormány, riasztó, centrálzár, nagyzene. Igény szerint adok mellé egy komplett L-jetronic rendszert, nekem már nincs kedvem beépíteni.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf/volkswagen_golf_1.8_gli_cabrio-7160511
Rulezka
« Hozzászólás #43996 Dátum: 2013 Augusztus 13, 01:22:22 »

a héten itt (csak itt) fix 200e ft vihető a g3-asunk
jön-megy, új fékek hátul
másfél év műszakival
a képen látható téli helyett nyári gumi garnitúrával

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iii/volkswagen_golf_iii_1.6_cl_europa-7128397
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #43995 Dátum: 2013 Augusztus 07, 21:55:59 »

Ennyit maga a papír megér, ha rendben van vele minden.  Cool
Én inkább a hirdetés szövegét láttam ilyen szemmel...  Cool

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #43994 Dátum: 2013 Augusztus 07, 21:02:11 »

Egy dologban pontosítok. A kijelentésem és az ármegjelölés 1303-as bódéra vonatkozik.
Jó mexikói bódét lehet venni olcsóbban is.
Én kb. fél évet vártam arra, hogy hátha "előkerül filléres árakon egy-egy felújításra sem szoruló darab".
Aztán hoztam Németországból  - még normálisnak mondható áron -   egy olyat, amit érdemes felújítani.
Persze álmodozni azt lehet, de már mindenki tudja, hogy mi mennyit ér nagyságrendileg.
én is vettem bódét,én 4 évet keresgéltem AKTÍVAN és lett egy nem perfekt,de nem rosz 65 ös bódé nem hugyért szarért,de nem is horrorr áron,szerintem jóáron...de 4 évig aktívan keresgéltem  Wink
nehéz ügy tény! de egy vágott kabrió bódéja azért nem olyan kapós mint egy pre,vagy egy 03 bódé és én csak egy játszós autóra gondoltam kb 300 ból ami még mindig jó  Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #43993 Dátum: 2013 Augusztus 07, 20:55:38 »

Szeretem az ilyen kategorikus kijelentéseket. Ennél jobban csak azokat az arcokat szeretném látni, amikor előkerül filléres árakon egy-egy felújításra sem szoruló darab, csupán azért, mert nem nepperkedni, hanem eladni akarja valaki, és van benne realitás érzés, nem csak a nyerészkedés ősi vágya hajtja...

Egy dologban pontosítok. A kijelentésem és az ármegjelölés 1303-as bódéra vonatkozik.
Jó mexikói bódét lehet venni olcsóbban is.
Én kb. fél évet vártam arra, hogy hátha "előkerül filléres árakon egy-egy felújításra sem szoruló darab".
Aztán hoztam Németországból  - még normálisnak mondható áron -   egy olyat, amit érdemes felújítani.
Persze álmodozni azt lehet, de már mindenki tudja, hogy mi mennyit ér nagyságrendileg.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #43992 Dátum: 2013 Augusztus 07, 20:30:44 »

90e-ért a kabrio kasztni az kb. olyan lehetett, mint az én homokolt kasznim.
Olcsón nem lehet jó bódét venni.
A használható, felújításra érdemes bódék 200eft-tól kezdődnek.
A többinél annyi a felújítás költsége (anyag és munkadíj) , hogy ár - érték arányban szerintem nincs értelme nekiállni.
Szeretem az ilyen kategorikus kijelentéseket. Ennél jobban csak azokat az arcokat szeretném látni, amikor előkerül filléres árakon egy-egy felújításra sem szoruló darab, csupán azért, mert nem nepperkedni, hanem eladni akarja valaki, és van benne realitás érzés, nem csak a nyerészkedés ősi vágya hajtja...

Bácsi Győző
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #43991 Dátum: 2013 Augusztus 07, 14:36:11 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #43990 Dátum: 2013 Augusztus 07, 14:01:58 »

Többen tesznek ilyen papíros vágott kabrió alvázára,gyári kabrió bódét is,nem csak flexel csonkoltat.

Kapásból itt a fórumon is tudok kettőt.

A maraton blau 1303-as kabrió,amit Szombathelyen árulnak,és 1.99millió Ft az ára,szintén valami hasonló alvázon van.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #43989 Dátum: 2013 Augusztus 07, 13:16:18 »

Nem mondtál újat, tudom, hogy már nagyon régóta nem lehet engedélyt kapni kabrióvá alakításhoz, vagy más átalakításokhoz. De szerintem már rég lecsengett a vágott kabrió átalakításnak, nincs divatja és talán ezeknek a buggyknak sem, így a papír sem hiszem, hogy sokaknak érne valamit....akinek meg ilyen kell, annak fillérekért, s nem 220+x ezerért. Én erre utaltam, cáfolj meg, de szerintem a kutya nem fogja ezt megvenni....
Többen tesznek ilyen papíros vágott kabrió alvázára,gyári kabrió bódét is,nem csak flexel csonkoltat.

Kapásból itt a fórumon is tudok kettőt.

A maraton blau 1303-as kabrió,amit Szombathelyen árulnak,és 1.99millió Ft az ára,szintén valami hasonló alvázon van.
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #43988 Dátum: 2013 Augusztus 07, 12:28:00 »

a múltkor volt 90 ezerért a cabrió kasztni kompletten most ezt megvenni hozzá 100 ért és már lenne miről beszélni....nem mondom,hogy az év üzlete,de ha az embernek van kis pénze játszadozni nem rossz  Wink

Szerintem azt okkal szedték le az alvázról és árulták külön.

Én jó rég rájöttem már arra, hogy ha az ember akar egy autót magának, ami jön-megy és működik bosszúság nélkül az sokba kerül....Lehet össze lehetett volna tákolni azt a karosszériát egy alvázzal ennek a papírjaival, de ki tudja még mennyi munka és pénz, mire abból autó lenne....és szerintem ilyesmibe egyre kevesebben vágnak bele, akinek nincs pénze, az azért, akinek meg van, az komolyabban űzi a dolgot és nem szórakozik vágott kabriókkal...

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #43987 Dátum: 2013 Augusztus 07, 12:18:39 »

Akkor leírom érthetőbben amit akartam írni.
A kocsi nem ér egy forintot sem, mert mire elviszed a méhbe pont annyi benzinedbe kerül, mint amit kapsz érte.
A papírja olyan amilyet ma már NEM LEHETCSINÁLNI, nem kivitelezhető, nem tudod végigvinni az átalakítást.
Tehát ha a forgalmiba be van jegyezve, hogy átalakítás és az álvázszámmal OK minden akkor erre bármit építhetsz.
Vehetsz hozzá egy KIT-et mondjuk tök újonan és van egy fasza bugyid.
Ha most evnnél egy KIT-et és elmennél vele az NKHba, hogy átalakítottad az autódat, akkor először lábonlőnek, majd körberöhögnek, aztán mutatnak egy halom papírt amit be kell szerezned (lehetetlen vagy horribilis költség mindegyik), majd ismét körberöhögnek és kivezettetnek a telepről.

Engem nem fogsz látni rohanni érte, mert nekem nem kell ilyesmi.

Nem mondtál újat, tudom, hogy már nagyon régóta nem lehet engedélyt kapni kabrióvá alakításhoz, vagy más átalakításokhoz. De szerintem már rég lecsengett a vágott kabrió átalakításnak, nincs divatja és talán ezeknek a buggyknak sem, így a papír sem hiszem, hogy sokaknak érne valamit....akinek meg ilyen kell, annak fillérekért, s nem 220+x ezerért. Én erre utaltam, cáfolj meg, de szerintem a kutya nem fogja ezt megvenni....

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
1303LS
« Hozzászólás #43986 Dátum: 2013 Augusztus 07, 11:29:10 »

Ha szerintetek ez nagyon megéri, akkor szeretném látni, hogy rohantok érte és egy roncsért kifizettek 220 ezret plusz a szállítási költséget, hogy aztán x milliót elköltsetek rá, mire autó lesz belőle Grin Evil
Akkor leírom érthetőbben amit akartam írni.
A kocsi nem ér egy forintot sem, mert mire elviszed a méhbe pont annyi benzinedbe kerül, mint amit kapsz érte.
A papírja olyan amilyet ma már NEM LEHETCSINÁLNI, nem kivitelezhető, nem tudod végigvinni az átalakítást.
Tehát ha a forgalmiba be van jegyezve, hogy átalakítás és az álvázszámmal OK minden akkor erre bármit építhetsz.
Vehetsz hozzá egy KIT-et mondjuk tök újonan és van egy fasza bugyid.
Ha most evnnél egy KIT-et és elmennél vele az NKHba, hogy átalakítottad az autódat, akkor először lábonlőnek, majd körberöhögnek, aztán mutatnak egy halom papírt amit be kell szerezned (lehetetlen vagy horribilis költség mindegyik), majd ismét körberöhögnek és kivezettetnek a telepről.

Engem nem fogsz látni rohanni érte, mert nekem nem kell ilyesmi.
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #43985 Dátum: 2013 Augusztus 07, 11:28:44 »

a múltkor volt 90 ezerért a cabrió kasztni kompletten most ezt megvenni hozzá 100 ért és már lenne miről beszélni....nem mondom,hogy az év üzlete,de ha az embernek van kis pénze játszadozni nem rossz  Wink

90e-ért a kabrio kasztni az kb. olyan lehetett, mint az én homokolt kasznim.
Olcsón nem lehet jó bódét venni.
A használható, felújításra érdemes bódék 200eft-tól kezdődnek.
A többinél annyi a felújítás költsége (anyag és munkadíj) , hogy ár - érték arányban szerintem nincs értelme nekiállni.
Nem elérhető klklkl

« Hozzászólás #43984 Dátum: 2013 Augusztus 07, 11:18:56 »

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/1303/volkswagen_1303_fokozatmentes_felautomata-4190305
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #43983 Dátum: 2013 Augusztus 07, 11:10:43 »

Ha szerintetek ez nagyon megéri, akkor szeretném látni, hogy rohantok érte és egy roncsért kifizettek 220 ezret plusz a szállítási költséget, hogy aztán x milliót elköltsetek rá, mire autó lesz belőle Grin Evil

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #43982 Dátum: 2013 Augusztus 07, 10:43:31 »

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
1303LS
« Hozzászólás #43981 Dátum: 2013 Augusztus 07, 09:49:45 »

Viccek topik? Cheesy
Rulezka
« Hozzászólás #43980 Dátum: 2013 Augusztus 07, 09:38:51 »

Én megvenném, de a G2-őnk már az eladhatatlan kategóriában van, ezért amíg lehet azt fogjuk használni.  Cry
szia, köszi, szerintem el fog menni hamar.... Cheesy
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #43979 Dátum: 2013 Augusztus 07, 09:36:55 »

Eladó a g3. 1,6 benzines, europa felszereltseg. 93as, masfel ev muszaki, ujszeru karpit, szep belsovel. Kivulrol 2elem matt, nem rozsdamentes, de muszakilag megbizhato. Elektromos uvegteto (nem azik be sehol) valtozarral. 250 e ft iranyar. Alku max megtekintés után.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iii/volkswagen_golf_iii_1.6_cl_europa_olcsobb-7105548

<beszúrt kép törölve>
Én megvenném, de a G2-őnk már az eladhatatlan kategóriában van, ezért amíg lehet azt fogjuk használni.  Cry

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #43978 Dátum: 2013 Augusztus 07, 07:52:12 »

A paírja megér ennyit.

Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #43977 Dátum: 2013 Augusztus 07, 00:24:19 »

paraszt ikea.... Shocked

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #43976 Dátum: 2013 Augusztus 06, 23:10:43 »