www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 01, 01:42:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921183 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11013253 alkalommal)
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #45054 Dátum: 2014 Március 17, 10:57:47 »

Ez a kocsi évente felbukkan a HA.hu-n.
Ugyanaz az eladó hidette 1 éve is.
Ugyanezzel a szöveggel, hogy hagyatékból származik....
Amikor el akartam menni megnézni, akkor jött a hanukázás.
Hívd föl, és a faszi 40 percet fog beszélni az autóról, meg a hagyatéki eljárásról, hogy kiskorúak az örökösök, és hogy attól még át lehet iratni, meg ilyenek.
Szerintem nem 100 wattos, de ha pesti lennék, valahogy megpróbálnám megnézni.
1 éve is ugyanezekkel a képekkel volt hirdetve.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #45053 Dátum: 2014 Március 17, 10:34:05 »

Ha volna pénzem, rögtön megvenném. Hajrá. (de azért nézd meg jól az alját)

Nem elérhető Szobi

« Hozzászólás #45052 Dátum: 2014 Március 17, 10:30:06 »

http://m.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/1303/volkswagen_1303_s-7740355
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #45051 Dátum: 2014 Március 16, 20:23:02 »

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45050 Dátum: 2014 Március 16, 20:15:45 »

1302-es,haladós 1300-as motorral,szánalmasan pusztulat kasznival,novemberig vizsgával épp,szép kék belsővel,tulajdonostól,rendezett papírokkal,nagypapásan vezető hobbista harmadik autójaként,bevizsgálható állapotban eladó.
Akkumulátora hiányzik,mert beszart,egy nagy akkuval be tudom indítani,de ha ezen múlik veszek egyet a Tescoba.
Ja és nincs töltése,illetve az új szabályzó 17V-ot tölt,én meg nem ismerek villanyászt a környéken.

130.000 HUF

A képen a sárga az.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #45049 Dátum: 2014 Március 16, 20:07:00 »

1303LS
« Hozzászólás #45048 Dátum: 2014 Március 16, 19:18:19 »

1302-es,haladós 1300-as motorral,szánalmasan pusztulat kasznival,novemberig vizsgával épp,szép kék belsővel,tulajdonostól,rendezett papírokkal,nagypapásan vezető hobbista harmadik autójaként,bevizsgálható állapotban eladó.
Akkumulátora hiányzik,mert beszart,egy nagy akkuval be tudom indítani,de ha ezen múlik veszek egyet a Tescoba.
Ja és nincs töltése,illetve az új szabályzó 17V-ot tölt,én meg nem ismerek villanyászt a környéken.

130.000 HUF

A képen a sárga az.
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #45047 Dátum: 2014 Március 16, 18:05:13 »

130.000 HUF

A képen a sárga az.

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #45046 Dátum: 2014 Március 15, 18:50:11 »

Köszi, az jó lenne.
Ha már ott vagy, akkor inditsátok is be majd légyszi  Wink
Oks. Hétfőn megpróbálom megnézni. Jelkezem...

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #45045 Dátum: 2014 Március 15, 13:31:48 »

Már többször majdnem megnéztem. Ha gondolod beugrom körbefényképelni...

G.

Köszi, az jó lenne.
Ha már ott vagy, akkor inditsátok is be majd légyszi  Wink
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45044 Dátum: 2014 Március 15, 10:35:16 »

Grin
és hol hirdeted?
sehol.
annyira nem akarom eladni, de kurvára útban van.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #45043 Dátum: 2014 Március 15, 10:12:37 »

Egyre inkább hiányzik már a bogár feeling, ez a gép pedig rendszeresen felbukkan: és valahogy nagyon bejön.
Mivel Makótól messze vagyok , ismeri esetleg valaki a környékről?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/1300/volkswagen_1300-7729064
Már többször majdnem megnéztem. Ha gondolod beugrom körbefényképelni...

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #45042 Dátum: 2014 Március 15, 08:44:26 »

Grin
és hol hirdeted?

Itt...néha.... ha kevés volt a Zaranyászok... Evil Cool Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Szobi

« Hozzászólás #45041 Dátum: 2014 Március 15, 08:41:31 »

szobi, rám céloztak ezek a gyökerek.
és tényleg eladnám.
Grin
és hol hirdeted?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45040 Dátum: 2014 Március 15, 08:12:57 »

szobi, rám céloztak ezek a gyökerek.
és tényleg eladnám.

flex 'em all!
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #45039 Dátum: 2014 Március 14, 20:23:33 »

Nem tudom, hogy melyik az övé...egy linkkel segíthettek Grin
Ez ügyben keresd Columboné önagyságát. Wink

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Szobi

« Hozzászólás #45038 Dátum: 2014 Március 14, 20:19:06 »

Isti nevű langyi kukáskocsiját nézted már? Mert megválna tőle.
Nem tudom, hogy melyik az övé...egy linkkel segíthettek Grin
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #45037 Dátum: 2014 Március 14, 19:11:36 »

No...megnéztem ma ezt:
Isti nevű langyi kukáskocsiját nézted már? Mert megválna tőle.
« Utoljára szerkesztve: 2014 Március 14, 19:57:49 írta Protheus »

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Szobi

« Hozzászólás #45036 Dátum: 2014 Március 14, 19:08:32 »

No...megnéztem ma ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/1300/volkswagen_1300-7418142

És könnyed búcsúval ott is hagytam...a képeken is látszik, hogy itt ott jön le a festék, de élőbe... Shocked a jobb oldalán egy akkora lyuk van, hogy befért a kezem. A küszöbök minimum cserések (a lélek tartja őket) és az egész fényezés púposodik már. Gitt hegyek vannak rajta...és az összes ablak kéder pereg már le...a körülötte lévő karosszériával együtt  
Tehát ez egyből úgy kezdődik, hogy kasztnizás és fényezés, mert ebben az állapotban szerintem közlekedésre alkalmatlan. Nem is értem, hogy ez az autó egy évvel ezelőtt, hogy az istenbe kapott műszakit.
Valami nagy mágus lehet a tulaj, mert "komoly" fűtés tuning van benne + még egy két led itt-ott Shocked ja és talán punto ülések, de ebben nem vagyok biztos.
A gumik jó téliek. A motornak csoda hangja volt, pöccre indult és nem is füstölt, de szerintem ez lenne a legkevesebb...inkább egy rossz motor, mint egy hulladék kasztni.  Cool
Az ár a kereskedő szerint fix...én talán egy 100-ast adtam volna érte.
Na ennyit erről...köszönöm a hozzászólásokat a témával kapcsolatban.

Üdv
Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #45035 Dátum: 2014 Március 14, 17:04:21 »

Elkelt!!

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #45034 Dátum: 2014 Március 14, 11:08:36 »

Akkor a Zoli megjegyzéséhez egy régi igazság: az üzlet halála a majd.

No meg:

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #45033 Dátum: 2014 Március 14, 10:23:43 »

Nem értem hogy pitty bogara hogyan nem kelt még el? az egy teljesen korrekt auto, nincs szétrohadva, és szerintem nem is adja drágán.
szerintem az eladó személye az eladás gátja, ha ismerik, akkor azért biztos nem veszik meg, bár a sok sörösüveg benne biztos jeletős értéket képvisel.  Evil bocs, Pity!  Wink

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #45032 Dátum: 2014 Március 14, 10:00:16 »

Akkor a Zoli megjegyzéséhez egy régi igazság: az üzlet halála a majd.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #45031 Dátum: 2014 Március 14, 09:56:34 »

Lips Sealed
Nem értem hogy pitty bogara hogyan nem kelt még el? az egy teljesen korrekt auto, nincs szétrohadva, és szerintem nem is adja drágán.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető callook

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #45030 Dátum: 2014 Március 14, 09:56:20 »

Ez egy fontos pont. Szobi is azt írta, hogy ami jó áron volt, az vagy nem olyan volt, mint a képeken, vagy hamar elvitték. Én úgy gondolom, ha valaki tényleg akar egy bogarat, és jön egy jó vétel, akkor menni kell. Én minden járművemet így vettem, olvastam a hirdetést, felhívtam, másnap autóztam 150-200km-t és megvettem. Vettem ki szabit, vagy elindultam munka után, stb. A környezetemben rendszeresen találkozom azzal, hogy 1 hétig mutogatnak nekem egy hirdetést, hogy milyen jó, milyen szép, meg kéne venni. Aztán 2 hétig hallgatom, hogy elvitték, pedig meg akartam venni. Szerintem ha valaki venni akar valamit, akkor nem e-mail-ezget, hanem telefonál, akkor nem nézegeti a neten, hanem elmegy megnézni.

igen, kell szerencse is és ki kell várni és mindig figyelni és adott időpontban gyorsan megvenni/lefoglalni. mert a jó vételek hamar elmennek.

Nem elérhető callook

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #45029 Dátum: 2014 Március 14, 09:55:44 »

Van a bogarasok körében 1-2 ilyen dolog, mint pl. a padlólemez-kasztni összehegesztése, amiről mindenki valami visszafordíthatatlan, javíthatatlan dologként beszél. Persze nem szép megoldás az összehegesztés és én soha sem csináltam/csinálnék ilyen megoldást, de az is túlzás, hogy ezért ne vegyünk meg egy bogarat (Jóval több van összehegesztve mint amennyi nincs.).
Szerintem ha felújításra vesz valaki bogarat, akkor rohadtul mindegy, hogy összehegesztették-e vagy nem, mert úgyis lakatolod, kit érdekel, hogy előtte milyen volt. Szétbontani sem nagy ügy, picivel több idő. Anno amikor az én bogaramat vettük, apu csóválta a fejét, hogy össze van hegesztve  a kasztni a padlólemezzel, hogy ez így már nem jó. Kérdeztem én, hogy nem tök mindegy akkor ha az autó alsó 10 centije amúgy is kuka? Megvettük, és egy szombat délelőttömbe került csupán teljesen egyedül elérni azt az állapotot, hogy a kasztni és az alváz egymás mellet álljon az udvaron. Utána pedig semmivel sem volt nagyobb szívás a lakatolás, mintha csak simán korrodált lett volna a küszöb, padlólemez.
A másik vonal, amikor valaki azonnali használatra vesz egy bogarat 2-300ezerért és pár évig nem akar hozzányúlni. Bőven lehet élvezni egy ilyen autót is akár évekig.
Két esetben lehet csak szentségtörésként tekinteni erre a dologra: Az egyik, ha egy patinás, gyári dukkós autót veszünk, amit úgy is szeretnénk megőrizni, akkor szerintem nem fér bele az összehegesztés. A másik vonal amikor kilakatolt, felújított autót veszünk picit drágábban, akkor sem venném meg összehegesztve, mert felújítottból ki lehet várni a tisztességesen megcsináltat.

Ez igaz. Volt olyan fél millás autó aminek a kasznija oda volt hegesztve az alvázhoz (végig

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #45028 Dátum: 2014 Március 14, 09:50:36 »

Szóval nem érzem a piacon, hogy a szuperbitlik ára alacsonyabb lenne.

igen, kell szerencse is és ki kell várni és mindig figyelni és adott időpontban gyorsan megvenni/lefoglalni. mert a jó vételek hamar elmennek. Ezen kívül te szuperbitlikről beszélsz, ahol azt gondolom kisebb a választék de kisebb az érdeklődés is, így talán nagyobb lehet a szórás. az eladónak vagy ki kell várni, aki tényleg olyat akar -akár drágábban is-, vagy olcsóbban hirdetni mint az 1300ast. szerintem.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #45027 Dátum: 2014 Március 14, 09:40:07 »

Nincsenek illúzióim a vásárlással kapcsolatban...csak nem akarom egyből levenni a bódét az alvázról. Ha a kék ilyen, akkor várok tovább, mert szerintem a szénné rohadt bogarak nem érnek 300 e Ft.-ot.
Szerelő segítségem van...,de sajnos neki sincsenek röntgen szemei  Grin
ennyiért én is simán eladom az enyémet.
és jobb állapotban van (szerintem)
Lips Sealed
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #45026 Dátum: 2014 Március 14, 09:14:52 »

Erős kijelentések ezek. Ugye most vettem 250-ért tetőablakos 302-est 2 év műszakival. A kasznin vannak gondok (két első sárvédő és csomitető hosszabb távon cserés), de simán el lehet vele járni. Abszolut vállalhatóan néz ki kívül-belül, műszakilag nagyon rendben (fékek, gömbfejek rendben, kormánymű holtjáték kicsit nagy). Pöccre indul, bónuszként még a tetőablak is működik.
Persze ez kivételes eset, de ki lehet fogni.
Amúgy fél éve hirdettem a 303-ast 300 körül, érdeklődő sem volt rá. Pedig az műszakilag nagyon rendben van, a kaszni beteg (de még a 2 év simán benne van). 
igen, kell szerencse is és ki kell várni és mindig figyelni és adott időpontban gyorsan megvenni/lefoglalni. mert a jó vételek hamar elmennek. Ezen kívül te szuperbitlikről beszélsz, ahol azt gondolom kisebb a választék de kisebb az érdeklődés is, így talán nagyobb lehet a szórás. az eladónak vagy ki kell várni, aki tényleg olyat akar -akár drágábban is-, vagy olcsóbban hirdetni mint az 1300ast. szerintem.
Nem elérhető Szobi

« Hozzászólás #45025 Dátum: 2014 Március 14, 08:19:44 »

Nincsenek illúzióim a vásárlással kapcsolatban...csak nem akarom egyből levenni a bódét az alvázról. Ha a kék ilyen, akkor várok tovább, mert szerintem a szénné rohadt bogarak nem érnek 300 e Ft.-ot.
Szerelő segítségem van...,de sajnos neki sincsenek röntgen szemei  Grin
Nem elérhető szilati

« Hozzászólás #45024 Dátum: 2014 Március 14, 08:11:36 »

Sztem ez a lényeg.SmileySmiley
Szóval, valóban ki lehet fogni.SmileySmiley
De ha a mázlifaktor alacsony akkor viszont nem lehet "gombokért" jót venni.Sad
nem mázli, csak kitartás
Lazlow
« Hozzászólás #45023 Dátum: 2014 Március 14, 08:06:01 »

Sztem ez a lényeg.SmileySmiley
Szóval, valóban ki lehet fogni.SmileySmiley
De ha a mázlifaktor alacsony akkor viszont nem lehet "gombokért" jót venni.Sad
Lazlow
« Hozzászólás #45022 Dátum: 2014 Március 14, 08:02:11 »

azért én azt gondolom vannak hibák, amikkel együtt lehet élni, és vagy majd apránként eltűntetni. az sem mindegy hogy van amit meg tud / hajlandó otthon megcsinálni vagy mindenhez szerelőhöz kell vinni. egyébként egy jó szerelő már fél siker

Ez igaz. Volt olyan fél millás autó aminek a kasznija oda volt hegesztve az alvázhoz (végig), első futómű kuka volt...stb. Ez sokszor nem a tulaj hibája. De az ilyet jobb elkerülni mert később őrületesen nagy szívás lesz vele. Bevallom nincs nagy tapasztalatom mert összesen két autót néztem meg.  Grin De ha nem lett volna velem segítség akkor most eléggé nagy trutyiban ülnék. Szóval egy jó szerelő vagy egy jó lakatos kell, hogy megnézze a kiszemelt gépet. Smiley Smiley
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #45021 Dátum: 2014 Március 14, 07:49:04 »

Erős kijelentések ezek. Ugye most vettem 250-ért tetőablakos 302-est 2 év műszakival. A kasznin vannak gondok (két első sárvédő és csomitető hosszabb távon cserés), de simán el lehet vele járni. Abszolut vállalhatóan néz ki kívül-belül, műszakilag nagyon rendben (fékek, gömbfejek rendben, kormánymű holtjáték kicsit nagy). Pöccre indul, bónuszként még a tetőablak is működik.
Amúgy fél éve hirdettem a 303-ast 300 körül, érdeklődő sem volt rá. Pedig az műszakilag nagyon rendben van, a kaszni beteg (de még a 2 év simán benne van). 
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #45020 Dátum: 2014 Március 14, 07:38:01 »

Szia!
Szerintem 300-ért olyan 40-45 éves autót venni amit nem kell azonnal javítani...hát őrületesen nagy mázli kell. Szerintem ilyet még fél milláért sem kapsz.Sad
Múlt évben többek között ilyen szándékkal kerestem Bogárkát, de 500e Ft körül. De még ennyinél sem volt közel rendben semmi. Ha nincs őrületesen nagy mázlid akkor ez a "még elszaladgálok vele 3-4 évet és majd felújítom" kategória mára 700e Ft körül lehet. (Ha nem így van akkor nyugodtan javítsatok ki! Smiley )

És ne felejtsd el, hogy még át kell íratni + ajánlott olajakat cserélni, szíjat, gyertyákat....stb. 500E alatt SZVSZ nem érdemes belevágni.

Mindenesetre kitartást és sok sikert!  Wink
azért én azt gondolom vannak hibák, amikkel együtt lehet élni, és vagy majd apránként eltűntetni. az sem mindegy hogy van amit meg tud / hajlandó otthon megcsinálni vagy mindenhez szerelőhöz kell vinni. egyébként egy jó szerelő már fél siker
Lazlow
« Hozzászólás #45019 Dátum: 2014 Március 14, 07:19:56 »

Köszönöm a válaszokat a kék bogárral kapcsolatban.
Tudom hogy vannak hibái, de Szerintem ennyiért nem várhat csodát az ember. Én csak egyet szeretnék elkerülni...hogy az esetleges vásárlást követően ne azonnal kelljen darabjaira szedni... nem vágyok makulátlan OT-s állapotra...csak egy olyan kis autóra, ami hétvégente mosolyt csal a saját és a kis családom arcára. Már vagy 5 éve keresgélek...voltak szépek(képen)...de vagy hamar eladták vagy "drágák" voltak.

Szia!
Szerintem 300-ért olyan 40-45 éves autót venni amit nem kell azonnal javítani...hát őrületesen nagy mázli kell. Szerintem ilyet még fél milláért sem kapsz.Sad
Múlt évben többek között ilyen szándékkal kerestem Bogárkát, de 500e Ft körül. De még ennyinél sem volt közel rendben semmi. Ha nincs őrületesen nagy mázlid akkor ez a "még elszaladgálok vele 3-4 évet és majd felújítom" kategória mára 700e Ft körül lehet. (Ha nem így van akkor nyugodtan javítsatok ki! Smiley )

És ne felejtsd el, hogy még át kell íratni + ajánlott olajakat cserélni, szíjat, gyertyákat....stb. 500E alatt SZVSZ nem érdemes belevágni.

Mindenesetre kitartást és sok sikert!  Wink
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45018 Dátum: 2014 Március 14, 06:40:19 »

Tudom hogy vannak hibái, de Szerintem ennyiért nem várhat csodát az ember. Én csak egyet szeretnék elkerülni...hogy az esetleges vásárlást követően ne azonnal kelljen darabjaira szedni... nem vágyok makulátlan OT-s állapotra...csak egy olyan kis autóra, ami hétvégente mosolyt csal a saját és a kis családom arcára. Már vagy 5 éve keresgélek...voltak szépek(képen)...de vagy hamar eladták vagy "drágák" voltak.
ennyiért én is simán eladom az enyémet.
és jobb állapotban van (szerintem)

flex 'em all!
Nem elérhető Szobi

« Hozzászólás #45017 Dátum: 2014 Március 13, 21:50:10 »

kíváncsi voltam valójában milyen. arra volt dolgom, a kapun keresztül láttam is, de sajnos ma zárva voltak, nem jutottam be. ezek autószerelők és kereskedők, a cégérükre bogár is van festve, hátha ez jó jelnek számít és értenek is hozzá

Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #45016 Dátum: 2014 Március 13, 21:44:14 »

Igaz az enyémek 996-os kabrióból származnak,de van szinte tök ugyan ez 944-esben is.
hamár téma...... nem tud valaki nekem olyan "kart" amit meghúzok és akkor dönthetem?ez enyémből is hiányzik:(

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Lazlow
« Hozzászólás #45015 Dátum: 2014 Március 13, 18:29:06 »

Igaz az enyémek 996-os kabrióból származnak,de van szinte tök ugyan ez 944-esben is.

Köszi!  Wink
Minden nap tanul valamit az ember.
Oldalak: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: