www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 16:26:08

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11190295 alkalommal)
Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #46614 Dátum: 2015 április 20, 14:59:47 »

3500€-ért eladó piros 62-es roncs, rozsdaboglya bogaram...

Sajnos még senki sem jelentkezett a hirdetésre ezért rakok be képeket rozsdásról. Sajnos csak ezeket találtam...

[a csatolmányt egy admin törölte]

Petyó
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #46613 Dátum: 2015 április 20, 14:53:33 »

Hogy miért ment csak olyan kevés ember oda vasárnap? Megmondjam???!

Van aki meg leszarja a kisablakos szarokat, azokból még nehezebb/drágább autót csinálni.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető embecska

« Hozzászólás #46612 Dátum: 2015 április 20, 14:50:59 »

Azok szerintem gyári ülések csak univerzális retró fejtámla van rajtuk.
Lehet itt az értékéről vitázni, de ha azt nézzük mennyit kell 1 autóra költeni akkor a legtöbb autót ingyen kéne adják hogy megérje belevágni.....
Aki az utóbbi években figyelte a Pre bogarakat a piacon, az tisztában van vele hogy mennyit ér egy tiszta papíros járóképes egyben levő gép és főleg milyen nehéz ilyet találni.

Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #46611 Dátum: 2015 április 20, 14:29:23 »

Ezalatt érdekesebb volt,hogy a másik 80éves ondóágyú szavalt a 2éves gyerekéről XD
Grin

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #46610 Dátum: 2015 április 20, 14:23:11 »

Ezalatt érdekesebb volt,hogy a másik 80éves ondóágyú szavalt a 2éves gyerekéről XD
Most már mindent tudunk! Grin
RNIE
« Hozzászólás #46609 Dátum: 2015 április 20, 14:19:00 »

A sztorizás így történt:KDF vs Gyulabá.
-Meséljen már valami történetet!
-Egyszer,amikor a seregben...
-Ne azt,az szar!A svimmvágenest!
majd valami 2 perc sztori
 Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #46608 Dátum: 2015 április 20, 14:18:37 »

Tudod milyen nehéz elharapni.... Smiley

Figyelem. Grin
RNIE
« Hozzászólás #46607 Dátum: 2015 április 20, 14:16:58 »

A sztorizás így történt:KDF vs Gyulabá.
-Meséljen már valami történetet!
-Egyszer,amikor a seregben...
-Ne azt,az szar!A svimmvágenest!
majd valami 2 perc sztori
 Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #46606 Dátum: 2015 április 20, 14:15:59 »

Nem tudom mit vagytok ennyire oda, a KDF Józsinak tutira van még egy két, de inkább három ÖREGBOGARAS-ISMERŐSE talonba....... Grin Grin Grin annak aki LEMARADT!!

LIKE! Grin
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #46605 Dátum: 2015 április 20, 14:13:01 »

Baszki nemigaz, hogy sokan nem értik,

<beszúrt kép törölve>

Skodi, néhány mondatrészt ragadnék ki a mondandódból :

"LICIT volt meghirdetve"
"De ha SORSOLÁS lett volna kiírva, akkor szerintem sokkal többen elmennek"
"Na ez volt egy nagyon csúnya dolog"  

...mivel közös megegyezéssel született ez a döntés, nincs benne semmi csúnya dolog, mivel ott és akkor született ez a döntés , - hát hogy is mondjam, így utólag elég hülyén jött ki a dolog.
 Igen valóban többen elmentek volna ha ez már előre le van fixálálva, többek közt én is kimegyek időre nem pedig 3 óra után amikor már minden eldőlt és már senki nem volt ott
 (én úgy gondoltam ráérek, - mert nem vagyok kíváncsi a sztorizgatásokra és a bácsi autós történeteire a II. vh-tól napjainkig, nem vagyok kíváncsi az ismert és ismeretlen Vw nepperek  csatározásaira csak kimegyek zsebemben a kp-vel (ami egyébként jóval több volt mint az a 250-es ár) és ha nem tart ott még a licit és nem gyilkolászták le még egymást  Cool és végül, de nem utolsó sorban számomra megér annyit az autó, akkor beajánlom azt az összeget. Nekem erre az autó körbenézésével együtt  kb 15 perc kell, minek hallgassak meg hozzá 1-2 órányi blabla mesét...amire egyébként felhívták a figyelmünket)

"NEM EGY REMÉNYTELEN RONCS ROZSDABOGLYÁRÓL"
...de  Cool
najó, semmi sem reménytelen minden csak pénz kérdése  Wink

"Belinkelem azért már megint a képet, lássuk már miről beszélünk"

...a képeken minden szép, én meg láttam élőben (meg persze a többiek is)
ez az autó pont annyit ért amennyiért elment !  Az is csak elsősorban az évjárat és a története / egygazdás mivolta miatt...mármint annak akinek ez számít (...)
Az autó vesztét, pont ez az egygazdássága okozta :
Rnie egy mondatban tökéletesen megfogalmazta ezt tegnap itt a fórumon :

" Gyula bácsi amit az utóbbi 27 évben költött az autóra,az nagyjából egy ecset meg egy piros zománc "

...és b@sszus, tényleg   Grin

Csak nagyvonalakban - messziről még csak-csak pofás darab, de közelről már az a tipikus magyaros örgbácsis autó, a lehető legolcsóbból karbantartva, múmiaként életben tartva évtizedeken át és abból gányolunk javítjuk amit otthon találunk a fészer mélyén + rozsda és rohadás mindenhol, berepedezett gitt mindenhol vastagon (az esőcsatornáknál és még a tetején  is ) ami alatt felhólyagozva burjánzott a rozsda  + hólyagosodás az összes ablaknál a gumi alatt, szélvédőkoszorún körbe  stb, stb.  Ezek után az aljára csak egy pillantást vetettem ott is megvolt minden szokott gócpontnak hibája ahogy kell és 4-ből minimum 3 sárvédő cserés. A belsejét nem láttam mert későn értem oda, a műszerfal szép és gánymentes volt és  vmi fejtámlás ülések voltak benne

Szóval, ne adjuk itt már elő a hattyú halálát, hogy juj meg jaj szegény autó / szegény bácsi.
Az új gazdájának sok sikert kívánunk a friss szerzeményéhez a kisöregnek meg jó egészséget. Ennyi
« Utoljára szerkesztve: 2015 április 20, 14:38:13 írta kipe »

Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #46604 Dátum: 2015 április 20, 14:12:44 »

Nem tudom mit vagytok ennyire oda, a KDF Józsinak tutira van még egy két, de inkább három ÖREGBOGARAS-ISMERŐSE talonba....... Grin Grin Grin annak aki LEMARADT!!

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
RNIE
« Hozzászólás #46603 Dátum: 2015 április 20, 13:56:08 »

Elkelt az autó.Licitre jött aki jött,a sorsolás ott alakult ki.
Nem elérhető Skodi

« Hozzászólás #46602 Dátum: 2015 április 20, 13:39:52 »

Baszki nemigaz, hogy sokan nem értik, hogy a LICIT és a SORSOLÁS egészen más.....

Hogy miért ment csak olyan kevés ember oda vasárnap? Megmondjam???!

Mert mivel LICIT volt meghirdetve, és képek alapján is látható, hogy NEM EGY REMÉNYTELEN RONCS ROZSDABOGLYÁRÓL van szó, így alapból, csupán képek alapján is belátható, hogy egy tiszta papíros, legalább távolról (nagyon) szépen kinéző, drasztikus átalakításoktól mentes, hiánytalan, menetképes kisablakos bogár simán megér 3-400-at látatlanban is, mégha kell is foglalkozni az aljával, vagy épp lejárt a műszakija, ami 1 nap alatt pótolható.

Tehát akinek pl. csak 2-300-a volt, és pl. messze lakott, vagy annyira nem volt ráállva, hogy zsebbe nyúljon, az alapból el sem ment. Ez itt a gond.

De ha SORSOLÁS lett volna kiírva, akkor szerintem sokkal többen elmennek (még akár én is, vagy haverom Miskolcról), ha úgy érezzük, hogy a 250-et letesszük, ha mi nyerünk. Mégha nem is vagyunk rákattanva a gépre, és akár csak nepperkedni hozzuk el, de ennyiért hülyék lennénk otthagyni, magunk ellensége nem vagyunk.

Na ez volt egy nagyon csúnya dolog 

Belinkelem azért már megint a képet, lássuk már miről beszélünk.

« Utoljára szerkesztve: 2015 április 20, 13:44:48 írta Skodi »

VW 1200 de luxe   1961/1965    Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #46601 Dátum: 2015 április 20, 12:51:29 »

Rádióra mán nem futotta?
10 milkáért? hogy gondolod  Grin

Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #46600 Dátum: 2015 április 20, 12:25:20 »

Józsi képviselte az öreget.
A nap vicce Evil

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #46599 Dátum: 2015 április 20, 11:56:51 »

Rádióra mán nem futotta?

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #46598 Dátum: 2015 április 20, 11:45:42 »

Tudod milyen nehéz elharapni.... Smiley

Meddig cukrozzátok még a taknyot?

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #46597 Dátum: 2015 április 20, 11:34:57 »

Meddig cukrozzátok még a taknyot?

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #46596 Dátum: 2015 április 20, 11:11:50 »

Már áruják is  Cool (befejeztem)
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/ferrarikat_ver_az_1962-es_gyonyoru_bogar-10450?utm_source=hasznaltauto&utm_medium=site&utm_campaign=magazin_ajanlo

Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #46595 Dátum: 2015 április 20, 09:34:13 »

3500€-ért eladó piros 62-es roncs, rozsdaboglya bogaram. Átvenni, megtekinteni fizetés után lehetséges. Átutalással kérném fizetni. Az autó megtekinthető az avataromban, vagy mivel az elmúlt 15 évben már páran látták, tapogatták is, bátran kérdezzétek őket. Licitálhattok is rá de ki is sorsolhatjátok ki veszi meg. Van hozzá pár alkatrészem (motor, házi tákolmányú motorállvány, 4 db sárvédő (talán stunt kocsiján volt), használt de jó Firestone gumik, meg amit összeszedtem amióta nálam van). Ha elmegy a kocsi azok is eladóak mert nem lesz rájuk szükségem. Ha a kocsi eladásával vagy utána nem veszi meg senki, egy héten belül megy a vasasoknak.

előélet: Több, mint 15 éve van nálam, sokadiknak nem használt autó, szerelemből vettem de csontja, húsa rágósabb mint gondoltam. Végig gondoztam de sokat állt a szabadban (pár éve fedett helyen van), motorjában az olaj sosem érte el az 1000km-es használtságot, mindig hamarabb cseréltettem (szakemberrel!).
rólam: nem dohányzom, szerintem Azn értek az autókhoz, vannak orvos, nyugdíjas és/vagy női autó tulajdonos rokonaim is, és ezen szavak bármely logikai kombinációja is helytáll.

Már 2000-ben is rendkívül jó állapotban volt. Ennek bizonyítására megtekintésre figyelmetekbe ajánlom az alábbi fotót amin a 2000-ben a Westendben rendezett bogár találkozó >>Legmesszebbről érkezett autója<< díja látható. A kép azért is jó mert van rá gravírozva egy pont olyan autó mint amit eladásra felkínálok de oldalról látszik és így láthatjátok, hogy hogyan néz ki oldalról a kocsi. Wegyétek figyelembe, hogy a kocsi piros de a gravírozott inkább ilyen "arany" színű. Ez ne tévesszen meg senkit. Ezt a díjat ha többért megy el a kocsi mint 3500€ az autóval odaadom pedig sok szép emlék fűz a kocsihoz és emiatt a díjhoz is...  Embarrassed

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2015 április 20, 10:12:21 írta Petyó »

Petyó
RNIE
« Hozzászólás #46594 Dátum: 2015 április 20, 09:33:14 »

Egy "lehúzott öregbácsinál" az erkolcsos,etikus, ja nem,klasszikus.
Hibiszkusz a külföldi szó,amit keresel.
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #46593 Dátum: 2015 április 20, 09:31:32 »

A vétel után közölve,hogy ki-mennyit adna azokért külön.

Egy "lehúzott öregbácsinál" az erkolcsos,etikus, ja nem,klasszikus.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #46592 Dátum: 2015 április 20, 09:30:22 »

Az más lapra tartozik, DE VÉGRE TÖRTÉNIK VALAMI  Cool
új tárcsákkal megért 300 is☺
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #46591 Dátum: 2015 április 20, 09:29:48 »

Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #46590 Dátum: 2015 április 20, 09:24:27 »

Ez b@sszátok meg annyira szánalmas már, hogy nagyon!! Jezusom ...

« Utoljára szerkesztve: 2015 április 20, 09:27:25 írta StumRobi »

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
RNIE
« Hozzászólás #46589 Dátum: 2015 április 20, 09:21:39 »

Van hozzá alkatrész, kerekek.

A vétel után közölve,hogy ki-mennyit adna azokért külön.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #46588 Dátum: 2015 április 20, 09:18:58 »

Sorsolásról nem volt szó. Józsi képviselte az öreget.
Proti jelentkezett "3percen belül", hogy kell neki, majd Józsi jelezte, hogy licit lesz vasárnap (már itt ütötte a biztosítékot a történet). A többi csak ötletelgetés, senkit nem érdekel, az eladó és a vevő dönt.  Legalábbis bizonyos morális viszonyok között.

csak a történelmi hűség kedvéért☺
első hozzászólás a sztoriban:

Egy öreg barátom eladná a kocsiját. Nem vezethet már ezért kell megvállnia a bogártól.  50 éve van a nevén! 1962-es évjáratú a kocsi. 250 000 forintot kér érte. Van hozzá alkatrész, kerekek. Lefelé ne alkudjatok, mert nem sokat kér érte. Ennél kevesebbért nem adja oda. Ha valaki többet ad akár ezer forinttal övé a kocsi nyilván.
Rakok fel képeket a kocsiról. Van rajta műszaki, motorja jó nagyon. Aránylag egyben van. Amikor még nem létezett az OT rendszám már minősített volt a kocsi. 264-es szám volt akkor. Erről is van papír, de ez semmit nem jelent. Én tartom a kapcsolatot a 84 éves bácsival. Kérdéseket ide várom.

Proti jelentkezett "3percen belül", hogy kell neki, majd Józsi jelezte, hogy licit lesz vasárnap

na ezt keresd ki nekem légyszi☺

hogy az eredeti hozzászólásban szerepel:Ha valaki többet ad akár ezer forinttal övé a kocsi nyilván
azt kb kioltja ez:
Lefelé ne alkudjatok, mert nem sokat kér érte. Ennél kevesebbért nem adja oda.

tehát amit nem találok:

Proti jelentkezett "3percen belül", hogy kell neki, majd Józsi jelezte, hogy licit lesz vasárnap

ha esetleg nincs ilyen☺, akkor pont egyenértékű ötletelés a licit, meg a sorsolás
(és az ott-lévők megállapodnak-tak)

örülök hogy segíthettem☺

1303LS
« Hozzászólás #46587 Dátum: 2015 április 20, 09:16:44 »

A licit megvolt,a jármű kikiáltási áron elkelt.

"Ötletelgetés" nem volt mert közösen állapodtunk meg a szabályokban.Aki ott volt tanusíthatja.
A szerencsésebb győzött.Azok akik nem voltak ott,pedig tudták a helyet és az időt azok sajnos nem szólhattak bele érdemben a dolgok menetébe.

OK, értem én az elejétől fogva, aki pedig szerencsés volt az szerencsés volt, ennyi. Nincs beleszólásom, mert nem mentem ezzel sincs baj.
Ez itt ilyen, régóta ilyen. Csak próbáltam értékekre rávilágítani, de a közönség látó része csak hallgat.  Wink
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #46586 Dátum: 2015 április 20, 09:15:51 »

Vettem már úgy autót, hogy 1 órán belül ott voltam és az eladó említette, hogy míg mentem volt ajánlata 2X-ért, de mivel és satöbbbi az enyém a kocsi 1X-ért. Nem vagyunk egyformák, ami sok esetben jó dolog........

Ha már meg vagytok állapodva,akkor ez természetes.Itt senki sem volt megállapodva az "öregbácsival"-megkapta amit kért.
De ha már.

RNIE
« Hozzászólás #46585 Dátum: 2015 április 20, 09:10:29 »

Elindulnék a "le lett húzva a bácsika" vonalon.
A bácsika nem lett lehúzva,mert neki 250kellett,az e feletti részt odaadta volna a rokonának,aki 80éves és 4 gyereke van,valami 12-9-5-2 évesek.
Így a rokon a 10 ezer forintot kapja meg ami az alkatrészek eladásából keletkezik és eredetileg nem volt szó róla hogy külön lesz eladva.
Aki 10méternél távolabb volt a licittől,nem hiszem hogy ...
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #46584 Dátum: 2015 április 20, 09:05:06 »

Proti jelentkezett "3percen belül", hogy kell neki, majd Józsi jelezte, hogy licit lesz vasárnap (már itt ütötte a biztosítékot a történet). A többi csak ötletelgetés, senkit nem érdekel, az eladó és a vevő dönt.  Legalábbis bizonyos morális viszonyok között.

A licit megvolt,a jármű kikiáltási áron elkelt.

"Ötletelgetés" nem volt mert közösen állapodtunk meg a szabályokban.Aki ott volt tanusíthatja.
A szerencsésebb győzött.Azok akik nem voltak ott,pedig tudták a helyet és az időt azok sajnos nem szólhattak bele érdemben a dolgok menetébe.

1303LS
« Hozzászólás #46583 Dátum: 2015 április 20, 09:00:40 »

Az "etikai kérdés" felvetése legalábbis vicces egy üzlet esetén
Vettem már úgy autót, hogy 1 órán belül ott voltam és az eladó említette, hogy míg mentem volt ajánlata 2X-ért, de mivel és satöbbbi az enyém a kocsi 1X-ért. Nem vagyunk egyformák, ami sok esetben jó dolog........
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46582 Dátum: 2015 április 20, 08:52:10 »

Ez b@sszátok meg annyira szánalmas már, hogy nagyon!! Jezusom ...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #46581 Dátum: 2015 április 20, 08:50:35 »

ezt a "meg volt beszélve" dolgot hol találom?
mivel volt vélemény licitről-sorsolásról vegyesen....
 de szavazást a fejlécben,
 adminok☺ által kihirdetett nagybetűs kötelező szabályt nem találtam....
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #46580 Dátum: 2015 április 20, 08:45:40 »

Így van igazad van ""jelbe kellett volna tennem. Igen elfelejtettem odamenni, mert nem erről volt szó. Pedig még sofőröm is lett volna.
ezt a "meg volt beszélve" dolgot hol találom?
mivel volt vélemény licitről-sorsolásról vegyesen....
 de szavazást a fejlécben,
 adminok☺ által kihirdetett nagybetűs kötelező szabályt nem találtam....
1303LS
« Hozzászólás #46579 Dátum: 2015 április 20, 08:41:07 »

A "lehúzás" mint kifejezés ide nem illő fogalom,annak a jelentése,hogy valaki a számítottnál jóval kevesebbet vagy semmit sem kap.
Ez itt nem történt meg.
Az "etikai kérdés" felvetése legalábbis vicces egy üzlet esetén,jó hogy nem írja valaki ide,hogy ha valami olcsó akkor a kedves eladót tájékoztatni kell (erre ott volt a Józsi,ha már),hogy hogy ebben a kocsiban még van ötvenezer forint ezért én csak drágábban vagyok hajlandó megvenni.

Amúgy elfelejtettetek odajönni és érdemben résztvenni az eseményekben.
Így van igazad van ""jelbe kellett volna tennem. Igen elfelejtettem odamenni, mert nem erről volt szó. Pedig még sofőröm is lett volna.
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #46578 Dátum: 2015 április 20, 08:35:28 »

Ha vállalom a kockázatot, hogy látatlanban beígérem akkor az legyen az én bajom. Ahhoz, hogy annyira nem érdekel, hogy odamenjek birkózni 5-600ezerért másokkal az teljesen más kérdés. És mivel itt az utóbbi volt megbeszélve, majd a helyszínen egész más módon lett lehúzva az öreg sajnos etikai kérdés, ami -mint a példa jól mutatja- már ebben a közösségben sem számít. Bár volt már hasonló és az sem bántotta senki szemét.

A "lehúzás" mint kifejezés ide nem illő fogalom,annak a jelentése,hogy valaki a számítottnál jóval kevesebbet vagy semmit sem kap.
Ez itt nem történt meg.
Az "etikai kérdés" felvetése legalábbis vicces egy üzlet esetén,jó hogy nem írja valaki ide,hogy ha valami olcsó akkor a kedves eladót tájékoztatni kell (erre ott volt a Józsi,ha már),hogy hogy ebben a kocsiban még van ötvenezer forint ezért én csak drágábban vagyok hajlandó megvenni.

Amúgy elfelejtettetek odajönni és érdemben résztvenni az eseményekben.
1303LS
« Hozzászólás #46577 Dátum: 2015 április 20, 08:34:56 »

én ott voltam
 nem akartam megvenni
senki nem volt geci az öreggel
neki megfelelt az összeg
 ő döntése
felnőtt ember
a kocsi nagyfelujjításra szorul
ezen az áron megvéve van esély hogy örömöt(pénzt)okozzon, 500k-ért nem
egyenlő eséllyel futott neki 4 vevő
az eredményt elfogadták a vesztesek is

nem értem mi a baj

a sorsolást én dobtam be a fórumon, és most is ezt tenném 
Én jobban örültem volna neki ha a proti viszi haza. Ennyi.
Gondolom, most még hálás is, hogy megmentettétek egy nyűgtől. Értem én, hogy 500-at nem ért, hiszen a legolcsóbb valóban kisablakos rom 4e€, ez meg csak egy tiszta előéletű rozsdaboglya.

És nincs semmi baj. A papírom az szerepel ami, támadhatatlan. Csak akkor nem kell a Csillagot sem piszkálni mikor ráigér valakire amikor elmegy egy nappal előbb az eladóhoz.
« Utoljára szerkesztve: 2015 április 20, 08:37:07 írta 1303LS »
1303LS
« Hozzászólás #46576 Dátum: 2015 április 20, 08:22:04 »

főleg nem úgy ha arra sem veszed a fáradtságot hogy odamenj!
Ha vállalom a kockázatot, hogy látatlanban beígérem akkor az legyen az én bajom. Ahhoz, hogy annyira nem érdekel, hogy odamenjek birkózni 5-600ezerért másokkal az teljesen más kérdés. És mivel itt az utóbbi volt megbeszélve, majd a helyszínen egész más módon lett lehúzva az öreg sajnos etikai kérdés, ami -mint a példa jól mutatja- már ebben a közösségben sem számít. Bár volt már hasonló és az sem bántotta senki szemét.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #46575 Dátum: 2015 április 20, 08:21:48 »

én ott voltam
 nem akartam megvenni
senki nem volt geci az öreggel
neki megfelelt az összeg
 ő döntése
felnőtt ember
a kocsi nagyfelujjításra szorul
ezen az áron megvéve van esély hogy örömöt(pénzt)okozzon, 500k-ért nem
egyenlő eséllyel futott neki 4 vevő