www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 00:02:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: jó az, ha bárki bármilyen topikot bármilyen számban nyithat?
igen - 10 (29.4%)
nem - 24 (70.6%)
Összes szavazó: 25

Oldalak: 1 [2]
Nyomtatás
Szerző Téma: topiknyitás újratárgyalása, avagy jogot a reggeli szarás és fülzsír topiknak  (Megtekintve 16463 alkalommal)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #22 Dátum: 2006 December 22, 18:05:52 »

ha már itt tartunk. Képeslapos topik kell!?????  Az nem férne bele a makettesbe?  Ami szintén kell!?
Nézd meg,hogy mindkettö él,mert van hozzászolás,van némi pörgés,legalább annyira kell mint az IQ történelem,amit olvasok,de irni még nemigen irtam semmit bele,mert másmilyen volt a gyerekszobám fekvése. Grin
Szerintem nem az a cél,hogy bebizonyitsuk miért szar a másik topik,miért jo az általunk nyitott?
Eldöntötte a csapat,hogy demokrácia,akkor ne szitsuk a balhét,bizzuk az idöre.!
Na ennyi!!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #21 Dátum: 2006 December 22, 17:59:57 »

Na szavaztam , moszmár beszélhetek is!! Grin
A reggeli sz@ros topikot is értettem,hogy milyen céllal nyitodott.
Azt viszont nem értettem,hogy miért ilyen brutál,gusztustalan modon demonstráltad BlackP a nemtetszésedet.
Azt meg végképp nem értem,hogy ki az aki elbirálhatja,hogy kell-e egy ujonan nyitott topik vagy nem?
Ha már eldöntötte a közösség,hogy nyisson mindenki,amit akar,oszt az idö eldönti az életképességét,akkor mi értelme van az állando hözöngésnek,balhégyártásnak?
Vagy rábizzuk az idöre,hogy végezze a dolgát,vagy baszogatjuk egymást folyamatosan!
Az egyik biztos,hogy nem megoldás,döntse el mindenki szive szerint melyikre gondoltam!! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #20 Dátum: 2006 December 22, 17:46:40 »

ha már itt tartunk. Képeslapos topik kell!?????  Az nem férne bele a makettesbe?  Ami szintén kell!?

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #19 Dátum: 2006 December 22, 17:45:12 »

sorolom én:

Jó reggelt kívánok
BOLDOG HANUKÁT!!
bogár és irodalom
RECEPTEK

és igen: az Íjászok ide! is ilyen, mert bőven beférne a BlackP topikba

A receptes elöbb volt!

Az íjászok ide meg azért nem fér bele a BlackP-be, mert ha idegen téved közénk és nem ismer senkit, de íjászkodni szeret, így soha nem tudná meg, hogy azt is lehet.  Hogy most jelenleg csak Ti használjátok, az egy dolog.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #18 Dátum: 2006 December 22, 17:39:49 »

sorolom én:

Jó reggelt kívánok
BOLDOG HANUKÁT!!
bogár és irodalom
RECEPTEK

és igen: az Íjászok ide! is ilyen, mert bőven beférne a BlackP topikba
1303LS
« Hozzászólás #17 Dátum: 2006 December 22, 17:36:10 »

ennyi felesleges topikot nyitni is sarkos...addig jó a demokrácia, amíg normálisan használják. mikor az amcsik megszavazzák, hogy orhanjuk le irakot mert csak, az már nem jó demokrácia, blablabla
Mennyi feleslegesről beszélsz egyébként?
SZámold le azokat amik a kirohanásod hatására nyíltak.Rád bízom melyikek ezek.
Egyébként amik napközben nyíltak és esetleg törölve lettek nekem nincsenek meg úgyhogy nem tudok ezügyben nyilatkozni.
Nekem asszem Atyád karácsonyisa az utolsó kb, előtte nemis tudom melyik nyílt még.

A múltkor is kicsit nagyobb lett a kitörésed mikor véletlen (a naptáros bejegyzéses tévedésem) nyitottam egyet mint kellett volna de azt jól tolerálta le a társaság.
A szavazásos buli előtt sem volt olyan nagy a tűz mint amilyenre szítottátok, (szaros, fülzsíros topic)

Természetesen ez az én véleményem, elfogadom ha valaki másként gondolja/látja.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #16 Dátum: 2006 December 22, 17:30:32 »

Kicsit sarkos vagy,de nem baj.  Kiss

ennyi felesleges topikot nyitni is sarkos...addig jó a demokrácia, amíg normálisan használják. mikor az amcsik megszavazzák, hogy orhanjuk le irakot mert csak, az már nem jó demokrácia, blablabla

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #15 Dátum: 2006 December 22, 17:25:07 »

neked meg a reggeli szarás nincs inyedre, akkor most mire arcolsz? felháborít egy ilyentopik, hogy van e értelme? jogom van hozzá. milyen most a szavazás? hmm, csak nem többen mondják, hogy nincs értelme. de semmi gond, szarrá nyithatom topikokkal az egészet, mert jogom van hozzá, attól kurvára jobb lesz a fórum. szóval ha nem tetszik, amit szabadon mondok, nem kell olvasni, ez a demokrácia.  Kiss
Kicsit sarkos vagy,de nem baj.  Kiss
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #14 Dátum: 2006 December 22, 17:20:01 »

Dehogyis, csak mikor BlacPnek elszáll az agya mert nem az Ő szája íze szerint gondolta annó a többség akkor nyílik pár bosszantó topic az Ő nézetével szimpaptizálóktól - ergo meg van a káosz - és lehet nagymellet döngetni, hogy naénmegmondtamundorítóbanda.

neked meg a reggeli szarás nincs inyedre, akkor most mire arcolsz? felháborít egy ilyentopik, hogy van e értelme? jogom van hozzá. milyen most a szavazás? hmm, csak nem többen mondják, hogy nincs értelme. de semmi gond, szarrá nyithatom topikokkal az egészet, mert jogom van hozzá, attól kurvára jobb lesz a fórum. szóval ha nem tetszik, amit szabadon mondok, nem kell olvasni, ez a demokrácia.  Kiss

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #13 Dátum: 2006 December 22, 16:44:26 »

nem rád célzott.

Ja.
A karácsonyos direkt tetszik.
AMi meg nem tetszik nem nézem, ha meg senkinek nem tetszik úgyis elpusztul.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #12 Dátum: 2006 December 22, 16:36:34 »

ha ezzel rám célzol: talált. valóban nem vagyok híve a szabad és észnélküli topiknyitásnak, de miután demokrácia van és megszavaztuk, hát élek vele, még akkor is, ha nem értek vele egyet. ha az nem tetszik valakinek, hát úgy kell neki.
a kívánságos topikot meg a születésnapos mintájára nyitottam, hogy ne legyen az összes értelmes topik mindenféle angyalkával szanaszétoffolva. januárban törlöm az egészet a francba.

nem rád célzott.

(de családban marad ;-)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #11 Dátum: 2006 December 22, 16:35:40 »

Dehogyis, csak mikor BlacPnek elszáll az agya mert nem az Ő szája íze szerint gondolta annó a többség akkor nyílik pár bosszantó topic az Ő nézetével szimpaptizálóktól - ergo meg van a káosz - és lehet nagymellet döngetni, hogy naénmegmondtamundorítóbanda.

ha ezzel rám célzol: talált. valóban nem vagyok híve a szabad és észnélküli topiknyitásnak, de miután demokrácia van és megszavaztuk, hát élek vele, még akkor is, ha nem értek vele egyet. ha az nem tetszik valakinek, hát úgy kell neki.
a kívánságos topikot meg a születésnapos mintájára nyitottam, hogy ne legyen az összes értelmes topik mindenféle angyalkával szanaszétoffolva. januárban törlöm az egészet a francba.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10 Dátum: 2006 December 22, 16:29:51 »

Nyelvtanilag hogy sikerült??  izgultam!  Smiley)

ha nem mélymagyarkocc éppen, akor ez nem téma ;-)))
1303LS
« Hozzászólás #9 Dátum: 2006 December 22, 16:29:32 »

éleslátás!  Smiley
Erősségem.  Wink
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #8 Dátum: 2006 December 22, 16:27:48 »

éleslátás!  Smiley

1303LS
« Hozzászólás #7 Dátum: 2006 December 22, 16:19:07 »

Ezt a topiknyitás dolgot minden hónapban újra lejátszuk?
Van ennek valami értelme? Wink

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #6 Dátum: 2006 December 22, 16:16:12 »

Szerintem a történtek után és a szavazás állása alapján egyértelmű nemde? Undecided Lips Sealed

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #5 Dátum: 2006 December 22, 16:13:30 »

Ezt a topiknyitás dolgot minden hónapban újra lejátszuk?
Van ennek valami értelme? Wink

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #4 Dátum: 2006 December 22, 16:07:26 »

nnnna, tucc te, ha akarsz ;-) maradéktalanul egyetértek

Nyelvtanilag hogy sikerült??  izgultam!  Smiley)

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3 Dátum: 2006 December 22, 16:06:15 »

Nincs itt semmi gond, nincs tűz ha nem csináltok.
AZ érdektelen topicok úgy is a sűllyesztőbe mennek ha nincs rá igény (nem pörög).
A reggeli szarásos meg csak Téged érdekel a többieket meg csak felháborítja.
Viszont van jogod nyitni ha neked ez az igényed.  Tongue

nnnna, tucc te, ha akarsz ;-) maradéktalanul egyetértek
1303LS
« Hozzászólás #2 Dátum: 2006 December 22, 16:03:48 »

Nincs itt semmi gond, nincs tűz ha nem csináltok.
AZ érdektelen topicok úgy is a sűllyesztőbe mennek ha nincs rá igény (nem pörög).
A reggeli szarásos meg csak Téged érdekel a többieket meg csak felháborítja.
Viszont van jogod nyitni ha neked ez az igényed.  Tongue
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1 Dátum: 2006 December 22, 15:58:30 »

naszóval, a fórum kezdi az okádék jelleget felvenni. amíg nem lehet beállítani, hogy bizonyos topikokat ignore módba tehessen a szerencsétlen user, addig korlátozni kéne az orrba szájba nyitogatást. ha meg lehet szabadon nyitni, akkor a reggeli szarásomat is kéretik életben hagyni, mert a demokrácia ez.

Nincs ezzel semmi baj! Ha csak az nem, hogy kezd az egész az index forumára hasonlítani, csak szűkebb a felvevőpiac! Ennyi.
Két út van:
1; vagy olyanok leszünk mint az index, és akkor olyan és annyi topik nyílhat amennyit nem szégyenlünk
2; vagy pedig marad/visszatér/ a bogárközpontú szemlélet, és vagy csak a rendszer gazdái nyithatnak topikot, vagy a jelenlegit az ésszerűség határain belül korlátozzuk.

Nem elérhető BlackP

« Dátum: 2006 December 22, 15:17:04 »

naszóval, a fórum kezdi az okádék jelleget felvenni. amíg nem lehet beállítani, hogy bizonyos topikokat ignore módba tehessen a szerencsétlen user, addig korlátozni kéne az orrba szájba nyitogatást. ha meg lehet szabadon nyitni, akkor a reggeli szarásomat is kéretik életben hagyni, mert a demokrácia ez.

Oldalak: 1 [2]
Nyomtatás

Ugrás: