www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 17:51:40

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: -  (Szavazás lezárva: 2006 December 24, 12:59:24)
- - 0 (0%)
-- - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 2 3 [4] 5
Nyomtatás
Szerző Téma: MODERÁLÁS, MIT-MIÉRT-MIKOR  (Megtekintve 45022 alkalommal)
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #68 Dátum: 2006 December 29, 22:30:19 »

<beszúrt kép törölve>

<beszúrt kép törölve>

ez a szmájli kombó nagyon üt  Cheesy

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #67 Dátum: 2006 December 29, 22:29:31 »

milyen jó mulatság volt itt este  Shocked 

itt senki sem komplett...

lenne egy új topikra javaslatom:

pl:  "menstruáló férfiak" javasolt témák: "teli van a tököm mindenkivel" , "miért engem b*szogattok?" , "az autómat eladjam?" , "úgy is nekem van igazam, te kussolj!" , "az én topikom jobb"

ebből lehetne egy mónika só szintu mutatványt kerekíteni... a főszereplők már bejelentkeztek... bogarhtau.hu teleregény Evil

ez az etalon : <a href="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=3874348246686638761" target="_blank">http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=3874348246686638761</a>

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #66 Dátum: 2006 December 29, 22:14:34 »

igazából kurva jó móka cukkolni én meg épp ráértem két punnyadás közt. most nincsenek frappáns visszazsólásaim, viszont mondjuk 5 topik törlése minimum kéne Smiley

blackp, a frappáns visszavágások nagymestere :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #65 Dátum: 2006 December 29, 22:07:55 »

igazából kurva jó móka cukkolni én meg épp ráértem két punnyadás közt. most nincsenek frappáns visszazsólásaim, viszont mondjuk 5 topik törlése minimum kéne Smiley

amúgy neked mostanában tényleg semmi bajod nincs, hogy pár topik ittlevése napok óta a legnagyobb problémád?

nekem is van egy csomó topik, amit ki se nyitok soha, de ettől még egész jól elvagyok.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #64 Dátum: 2006 December 29, 22:05:12 »

na már fáradok. elsőre úgy olvastam, hogy "én meg épp ráértem két punanyalás közt" ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #63 Dátum: 2006 December 29, 21:50:28 »

az magánügy, de hogy pont ez a topik maradt ki itt fent a szavazásból...

te meg húzzál bele végre, mert nagyon lófaszjóska vagy. partizán capslockos szövegei meg kurvajók voltak ;-)))

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #62 Dátum: 2006 December 29, 21:45:44 »

Homokvihar vagy, barátom!! Grin

csak szeretnéd, cicafiú  Kiss

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #61 Dátum: 2006 December 29, 21:43:33 »

te csak magadban menstruálsz? :-PP
Homokvihar vagy, barátom!! Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #60 Dátum: 2006 December 29, 21:42:13 »

Ezt nevezem tömeges menstruálásnak. Le a kalappal! Sad

te csak magadban menstruálsz? :-PP

flex 'em all!
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #59 Dátum: 2006 December 29, 21:39:18 »

Ezt nevezem tömeges menstruálásnak. Le a kalappal! Sad

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #58 Dátum: 2006 December 29, 21:36:48 »

buzik!

fight!! :-))

flex 'em all!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #57 Dátum: 2006 December 29, 21:28:28 »

és még a hanukát ünneplőket is diszkriminálja, holott ő is kardoskodott a szabad nyitás mellett Wink

az magánügy, de hogy pont ez a topik maradt ki itt fent a szavazásból...

te meg húzzál bele végre, mert nagyon lófaszjóska vagy. partizán capslockos szövegei meg kurvajók voltak ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #56 Dátum: 2006 December 29, 21:27:45 »

Látod, Partizánnal ellentétben ezért is nem folyok bele, hogy mit, miért, mikor gondolsz szerintem rosszul.
Partizán is egy fasz egyébként, szót nem érdemel a piszkálódásod.
látod, nemis kell belefolyni, elvagyunk mi... a nem építő jellegű kritikát meg felesleges mondani, mert már alább jeleztem mit teszek vele Wink

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #55 Dátum: 2006 December 29, 21:26:26 »

nem baj, nem veszem, nagyívben szarok a véleményedre Wink
Látod, Partizánnal ellentétben ezért is nem folyok bele, hogy mit, miért, mikor gondolsz szerintem rosszul.
Partizán is egy fasz egyébként, szót nem érdemel a piszkálódásod.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #54 Dátum: 2006 December 29, 21:23:32 »

ezt mondjuk cáfolnám. tessék legördíteni az oldal aljára, a 2-es számú hozzászóláshoz...
és még a hanukát ünneplőket is diszkriminálja, holott ő is kardoskodott a szabad nyitás mellett Wink

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #53 Dátum: 2006 December 29, 21:22:27 »

fel sem lettél emlegetve, mint felesleges topiknyitó.

ezt mondjuk cáfolnám. tessék legördíteni az oldal aljára, a 2-es számú hozzászóláshoz...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #52 Dátum: 2006 December 29, 21:22:16 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #51 Dátum: 2006 December 29, 21:20:48 »

BlackP szerintem Te egy fasz vagy.

De ne vedd magadra.
nem baj, nem veszem, nagyívben szarok a véleményedre Wink

1303LS
« Hozzászólás #50 Dátum: 2006 December 29, 21:16:23 »

BlackP szerintem Te egy fasz vagy.

De ne vedd magadra.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #49 Dátum: 2006 December 29, 19:59:45 »

EGYSZER VONULTAM KI. NEM FÜRDŐSKURVAKÉNT. GONDOLOM AZT NEHÉZ MEGEMÉSZTENI, HOGY ELÉRTEM AMIT AKARTAM.

sZÓVAL BLACKP IGNORE ON
pontosítanék, szavaiddal ellentétben kb 3 napig nem írtál, nem egy hónapig. és nem érted el, amit akartál, mert te is átláthatób fórumot akartál, mint én, erre lett egy összehányt, amiért még arcolsz is, holott fel sem lettél emlegetve, mint felesleges topiknyitó. szóval te ilyen ökéntes elnyomott áldozatot csináltál magadból és úgy érzed mindenki elnyom.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #48 Dátum: 2006 December 29, 19:31:21 »

naaaa!! nem ám abbahagyni!! mééééég ;-)))
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #47 Dátum: 2006 December 29, 19:20:13 »

igazából nemtudom miről beszélsz. ha nekem nem tetszik, hogy sok FELESLEGES topik van, te ezt egyből magadra vezsed, fenyegetőzöl, hogy nem írsz ide többet, látávnyosan kivonulsz, stb, picsogsz mindenen. érdekes módon, ha te beszólsz azért, mert nekem nem tetszenek a FELESLEGES topikok, konstatálom és kész. szóval én kérlek meg, hogy maradj következetes és ne játszd el a fürds kurvát minden SZERINTED ellened szóló beírásom után.

ja és bácsi is memgondta, hogy a topik 1 hónap passzivitás után szűnik meg. nem 0-któl, nem könyörgéstől, nem dühöngéstől. stimt? én isnnentől kár azon rágódni ki mekkora fasz és hova akarja dugni magát, mert te mindent magadra veszel és kezded a kivonulást, üvöltést, miegymást. ha 28 naponta végigirogatod a FELESLGES topikokat, akkor sosem szűnnek meg és méginkább anyázni fogok, ha megint újabb szarok nyílnak...

EGYSZER VONULTAM KI. NEM FÜRDŐSKURVAKÉNT. GONDOLOM AZT NEHÉZ MEGEMÉSZTENI, HOGY ELÉRTEM AMIT AKARTAM.

sZÓVAL BLACKP IGNORE ON

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #46 Dátum: 2006 December 29, 19:19:35 »

ja, ha túl nagy fasznak érzed magad, vegyél buszt Wink

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #45 Dátum: 2006 December 29, 19:18:06 »

parti vazze
szerintem nálad több topikot senki nem nyitott magyarországon

VALÓBAN TE IS LEBUKTATTÁL! MÁR CSAK AZT NEM TUDOM, HOGY MI A FASZ GOND VAN EZZEL????
1. NYITOTTAM A CSÁNGÓSAT, KIMENTÜNK BASSZAMEG, MEGCSINÁLTUK, ÉRTELME VOLT
2. NYITOTTAM A CSÁNGÓ ADOMÁNYOZÓSAT, SZEDTÜNK EGY RAKAT LÉT. A SOK KIS ROMÁN GECI JÓL ÉREZTE MAGÁT, KAPJA BE AZ ÖSSZES.
3. NYITOTTAM A TUNINGOLÓSAT. NEM EGYEDÜL, PÁRAN TÁMOGATTAK BENNE. ÖRÜLTÜNK NEKI, PÁR DOLGOT MEGTÁRGYALTUNK. TUDOM, NEM KELLETT VOLNA, MERT FASZT RÖFÖG AZ EMBER. HA ANNYI IDŐ ALATT PÓRNÓRA RÁZTUK VOLNA A FASZUNKAT, BIZTOS JOBBAN JÁRT VOLNA MINDENKI!
4. NYITOTTAM A KIEGÉSZÍTŐSET. NGA-VAL MEG PÁR OFFOLÓS ÁLLATTAL PETTINGELTÜNK BAROMSÁGOKON. BÜDÖS GECIK VOLTUNK, UTÓLAG IS LEKÖPNÉM MAGAM.
5. NYITOTTAM EZT A MODERÁLÓSAT, HOGY SEGÍTSEM ENNEK A DOLOGNAK A TISZTÁN LÁTÁSÁT. PERSZE AKI SÖTÉTBEN ÉL, SOHASEM FOG TISZTÁN LÁTNI...

JA, ÉS MINDEKÖZBEN LESZARTAM, HOGY MI VAN A BLACKP TOPIKBAN, MEG AZ IJJÁSZBAN, MEG BLUZBENBEN. DE EGYIK SEM ZAVART, MERT EZEN A KURVA MUNKAHELYEN VOLT POFÁJUK IDBASZNI EGY AKKORA MONITORT, HOGY A FRISS HOZZÁSZÓLÁSOKBÓL IS KIFÉR VAGY 100. PEDIG TÉNYLEG KIBASZOTTUL NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A FASZ VAN A TOPIKOK 90 SZÁZALÉKÁBAN. ROHANGÁLNAK EBBEN A TÉRBEN VISÍTVA EGYESEK, HOGY NEM KELLENE RÖFÖGNI, ÉS NEM VESZIK ÉSZRE, HOGY ÉPPEN AZ Ő VISÍTÁSOK ÉS PERMANENS RÖFÖGÉSÜK VAN JELEN MINDENHOL...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #44 Dátum: 2006 December 29, 19:15:07 »

igazából nemtudom miről beszélsz. ha nekem nem tetszik, hogy sok FELESLEGES topik van, te ezt egyből magadra vezsed, fenyegetőzöl, hogy nem írsz ide többet, látávnyosan kivonulsz, stb, picsogsz mindenen. érdekes módon, ha te beszólsz azért, mert nekem nem tetszenek a FELESLEGES topikok, konstatálom és kész. szóval én kérlek meg, hogy maradj következetes és ne játszd el a fürds kurvát minden SZERINTED ellened szóló beírásom után.

ja és bácsi is memgondta, hogy a topik 1 hónap passzivitás után szűnik meg. nem 0-któl, nem könyörgéstől, nem dühöngéstől. stimt? én isnnentől kár azon rágódni ki mekkora fasz és hova akarja dugni magát, mert te mindent magadra veszel és kezded a kivonulást, üvöltést, miegymást. ha 28 naponta végigirogatod a FELESLGES topikokat, akkor sosem szűnnek meg és méginkább anyázni fogok, ha megint újabb szarok nyílnak...

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #43 Dátum: 2006 December 29, 19:12:03 »

!

Wink Grin Grin Grin

0
Holló
« Hozzászólás #42 Dátum: 2006 December 29, 19:10:21 »

azon volnék, hogy itt mindenki jólérezze magát. ezt a topikot idegből hoztam létre, de süllyedőben van. megelőzendő, hogy valaki írkáljon bele tettem rá az internetzezési fórumozás etikájának megfelelően egy nullát. erre te idejössz és felhívod a figyelmemet, hogy egy fasz vagyok.
DE! felesleges ezt megtenni.A TÉNNYEL TISZTÁBAN VAGYOK, VALÓBAN EGY AKKORA FASZ VAGYOK, HOGY BOGÁRHÁTÓBAN EKKORA CSODA, HOGY BELEFÉR. OFFOLOK DÉLBEN ESTE, MEG REGGEL! ÚGY OFFOLOK, HOGY KÖZBEN TUDOM, HOGY EGY BÜDÖS KIS KÖCSÖG VAGYOK, AKI CSAK AZÉRT LÉTEZIK MÉG, HOGY MEGKESERÍTSE A RENDRE FEGYELEMRE ÉS REBNDEZETTSÉGRE VÁGYŰÓ FÓRUMOZÓ EMBEREK ÉLETÉT. ELKÚRTAM, NEM NAGYON, BÖSZMÉRE! RÁJÖTTÉL ÉS KÖVETED A NYOMOMAT ÉS ELŐBB UTÓBB VALÓBAN TUDATOMNAK OLYAN MÉLY RÉSZEIRE FOG ELHATOLNI A SAJÁT FASZSÁGOM TUDATA, HOGY KIÉG OTT MINDEN MÁS ÉS NEM MARAD EGYÉB CSAK EGY NAGY BROKI, AMI MÁR ARRA SEM KÉPES, HOGY IQ TÖRTÉNELMI TOPKIJÁT SZÉTOFFOLJA.

EGYÉBKÉNT KIBASZOTTUL NEM TUDOM, HOGY MI A RETKES FASZ PROBLÉMA VAN. NEM MEREK TOPIKOT NYITNI, MERT JÖN AZ ÖNKÉNTES FÓRUMÖRSÉG ÉS MEGLENGETI, HOGY TELESZARJA A SZÁJBERTERET, HA MÉGEGYSZER OLYAT SZÓLOK, AMI NEKI NEM SZIMPATIKUS.

IGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGEN! NINCS MÁS VÁGYAM ÉS ÁLMOM, MINT OFFOLNI, KÉRLEK HAGYD MEG NEKEM A LÉTNEK LEGALÁBB EZT A PICINY ÖRÖMÉT!!
Grin
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #41 Dátum: 2006 December 29, 19:08:07 »

azon volnék, hogy itt mindenki jólérezze magát. ezt a topikot idegből hoztam létre, de süllyedőben van. megelőzendő, hogy valaki írkáljon bele tettem rá az internetzezési fórumozás etikájának megfelelően egy nullát. erre te idejössz és felhívod a figyelmemet, hogy egy fasz vagyok.
DE! felesleges ezt megtenni.A TÉNNYEL TISZTÁBAN VAGYOK, VALÓBAN EGY AKKORA FASZ VAGYOK, HOGY BOGÁRHÁTÓBAN EKKORA CSODA, HOGY BELEFÉR. OFFOLOK DÉLBEN ESTE, MEG REGGEL! ÚGY OFFOLOK, HOGY KÖZBEN TUDOM, HOGY EGY BÜDÖS KIS KÖCSÖG VAGYOK, AKI CSAK AZÉRT LÉTEZIK MÉG, HOGY MEGKESERÍTSE A RENDRE FEGYELEMRE ÉS REBNDEZETTSÉGRE VÁGYŰÓ FÓRUMOZÓ EMBEREK ÉLETÉT. ELKÚRTAM, NEM NAGYON, BÖSZMÉRE! RÁJÖTTÉL ÉS KÖVETED A NYOMOMAT ÉS ELŐBB UTÓBB VALÓBAN TUDATOMNAK OLYAN MÉLY RÉSZEIRE FOG ELHATOLNI A SAJÁT FASZSÁGOM TUDATA, HOGY KIÉG OTT MINDEN MÁS ÉS NEM MARAD EGYÉB CSAK EGY NAGY BROKI, AMI MÁR ARRA SEM KÉPES, HOGY IQ TÖRTÉNELMI TOPKIJÁT SZÉTOFFOLJA.

EGYÉBKÉNT KIBASZOTTUL NEM TUDOM, HOGY MI A RETKES FASZ PROBLÉMA VAN. NEM MEREK TOPIKOT NYITNI, MERT JÖN AZ ÖNKÉNTES FÓRUMÖRSÉG ÉS MEGLENGETI, HOGY TELESZARJA A SZÁJBERTERET, HA MÉGEGYSZER OLYAT SZÓLOK, AMI NEKI NEM SZIMPATIKUS.

IGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGEN! NINCS MÁS VÁGYAM ÉS ÁLMOM, MINT OFFOLNI, KÉRLEK HAGYD MEG NEKEM A LÉTNEK LEGALÁBB EZT A PICINY ÖRÖMÉT!!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40 Dátum: 2006 December 29, 19:05:00 »

parti vazze
"csak" 7-et

Holló
« Hozzászólás #39 Dátum: 2006 December 29, 19:04:18 »

parti vazze
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #38 Dátum: 2006 December 29, 19:00:28 »

ja
akkor sok értelme volt...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #37 Dátum: 2006 December 29, 18:59:22 »

ettől függetlenül is az ellen vagy, ami miatt harcoltál

ja

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #36 Dátum: 2006 December 29, 18:56:50 »

kopjá le...
ettől függetlenül is az ellen vagy, ami miatt harcoltál

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #35 Dátum: 2006 December 29, 18:53:20 »

most én is irogassak minden szar feleleges topikba ilyet? nem te szavaztad meg, hogy akkor szűnik meg, ha 1 hónapig nem írnak bele? még a saját logikád sem követed, magad ellen dolgozol...

kopjá le...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #34 Dátum: 2006 December 29, 18:45:36 »

0
most én is irogassak minden szar feleleges topikba ilyet? nem te szavaztad meg, hogy akkor szűnik meg, ha 1 hónapig nem írnak bele? még a saját logikád sem követed, magad ellen dolgozol...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #33 Dátum: 2006 December 29, 18:41:14 »

0

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #32 Dátum: 2006 December 27, 08:12:44 »

A 27 topikot én sem látom...

tényleg: már csak 26   Grin  (talán az azóta megszüntetett topikokat nem számolja..)

Főoldal-Fórum statisztikák-Több adat-Fórum előzmények:

Havi összegzés      Új témák Új hozzászólások Új tagok Legaktívabb pillanat
December 2006    10         11486               25        46
November 2006    16         13525               36        39
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #31 Dátum: 2006 December 27, 07:40:48 »

továbbra is fenntartom, hogy az OFFért nem a közösségiben nyíló topikok a felelősek.
Ráadásul a jóreggelt,a kiskarácsony és néhány más téma nyugodtan mehetne a szóljatok idébe. Miről szól ez ha nem erről? Annak idején az indexen elég volt mindenre egy topik, max sokat kellett lapozni. Azóta viszont kb 5x annyian vagyunk,tehát 5x annyit pofázunk.

A 27 topikot én sem látom...

Holló
« Hozzászólás #30 Dátum: 2006 December 27, 00:48:47 »

nem tehetem itt ülök egy billiard szalonkában oszt hukkk Grin Grin
használd az idézés gombot és teli
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #29 Dátum: 2006 December 27, 00:47:36 »

nem tehetem itt ülök egy billiard szalonkában oszt hukkk Grin Grin
Oldalak: 1 2 3 [4] 5
Nyomtatás

Ugrás: