www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 11:37:47

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: -  (Szavazás lezárva: 2006 December 24, 12:59:24)
- - 0 (0%)
-- - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 2 [3] 4 5
Nyomtatás
Szerző Téma: MODERÁLÁS, MIT-MIÉRT-MIKOR  (Megtekintve 44950 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #108 Dátum: 2007 Január 03, 11:07:33 »

Valami hasonlót javallottam én is. És a pletykákkal ellentétben nem vagyok esküdt ellensége a moderálásnak!
A magam részéről csak 1998 óta irogatok fórumokba, így annyira nem lehetek tisztában azzal, hogy mi a jó és mi nem, de részben 66 javallataihoz csatlakozva:
1. Legyen egy szóljatok ide. Itt lehet köszönni reggel, ünnepi jókívánni, kakilási beszámolót tartani etc.Smiley
2. Legyen egy adok-veszek
3. Legyen egy találkozók, de ott az egyik csak informatív legyen, modrálásra kerüljön minden offolás. Egy másik topikban meg lehessen élménybeszámolni.
4. Legyen egy 18+, úgy mint most, mert azt szeretjük.
5. Legyen egy Népautós, mert szerintem igen példaértékű, hogy helyet adunk itt olyan embereknek is, akik nem olyan szervezettek, mint mi.
6. Legyen egy közösségi, ahol lehet orrbaszájba offolni, topikot nyitni olyan témákban, amelyek közérdeklődésre tartanak számot.

A nagy kérdés:
Definiálja valaki, hogy mi is a pontos probléma.
1. A sok offolás?
2. Az új topikok orrbaszájbavaló nyitogatása?
3. Van-e ok-okozati összefüggés a fenti dolgok között?
Szóval ha cselekedni akarunk, tudni kell, hogy mivel mit érünk el. A cselekvési tér szűkítése nem hatna szerintem az OFFolás ellen, sőt a sok röfögés mégjobban szétbaszna topikokat. Ha kevesebb lenne az OFF, szerintem az arról tanúskodna, hogy kevesebben is vagyunk itt, amit szerintem senki sem akar.
ezzel csak az a baj, hogy anno tök jól megbeszéltük és voltak variációk, csak nem került megvalósításra az ésszerűbb fórum...

szerintem a szigorúan bogaras topikokat igenis moderálni kell, lsd adok-veszek, szmb, hogy aki másra nem kiváncsi, ott megtaláljon minden lényegeset. a találkozós rész ugyancsak jó lenne, hogy egy naptrá jellegű topik, meg az aktuális találkozónak egy topik.

a probléma az, hogy bárhol bármit bárkinek lehet. ha van moderált topik, ami arról szól, amiről kell, akkor onnantól max kellemetlen, hogy van 20 téma, amit nem olvasok és mazsolázni kell. de ha a beírások is szétszórva vannak, az már nem csak kellemetlen, hanem teszem azt elesünk infóktól, üzletektől, stb

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #107 Dátum: 2007 Január 03, 11:04:59 »

A nagy kérdés:
1. A sok offolás?
Szóval ha cselekedni akarunk, tudni kell, hogy mivel mit érünk el. A cselekvési tér szűkítése nem hatna szerintem az OFFolás ellen, sőt a sok röfögés mégjobban szétbaszna topikokat. Ha kevesebb lenne az OFF, szerintem az arról tanúskodna, hogy kevesebben is vagyunk itt, amit szerintem senki sem akar.

1.igen
2.igen
3.igen, mégpedig az, hogy fegyelmezetlenek vagyunk. de hát mit lehet elvárni 600 embertől (jó, az igazán aktív az csak szűk 50).
vegyük tudomásul szerintem, hogy sajnos (vagy hálistennek) ilyenek vagyunk, de ettől működik a banda!!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #106 Dátum: 2007 Január 03, 11:03:30 »

Szerintem éppen a szóljatok idében kellene offolni, de ott épp nincs miről. Ahol jön a téma, pl adok-veszek ott lehet csak igazán röfögni. Az a baj, hogy egy 8 órás moderátor kellene, ha gyomlálni akarná valaki a szemetet. Szerintem még kifejezetten jó, ha az offolás egy része a közösségiben letudódik.
nem, fater úgy érti, hogy a szóljatok ide nem offolható, mivel ott lehet mindenről beszélni.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...

« Hozzászólás #105 Dátum: 2007 Január 03, 11:00:37 »

Szerintem éppen a szóljatok idében kellene offolni, de ott épp nincs miről.

megint ugyanazt mondjuk: a szóljatok idét meg a blackp azért nem lehet offolni, mert szándékosan offolásra készültek, nincs kifejezett témájuk, mármi belefér.
igen: a szóljatok idében kell offolni, mert ott nem lehet offolni, mert ott semmi sem off
kapiszki?
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #104 Dátum: 2007 Január 03, 10:56:50 »

már megint ugyanarról beszéltek, csak másképpen...

nézzünk egy kicsit körül:

nem lehet offolni a következő topikokban: Szóljatok ide, BlackP,   Roll Eyes...nem is jut eszembe több
fegyelmezett topikok (ez alatt azt értem, hogy ugyan van egy kis offolás, de a topik témája máshol nem jelenik meg): népautós (!), kispapás, nős, vicces, versikés, szülinapos, íjász, újabban a recept...
a többit sajnos szétoffoljuk, pedig az szmb, az adok-veszek, a komplett autók, a találkozók, stb. megérdemelnék az előzőekhez hasonló fegyelmezettséget! (valószínűleg egyébként ezek azért vannak szétoffolva, mert ezek a legolvasottabbak)

következtetés: fegyelmezettek is tudunk lenni, ha akarunk  Wink

Szerintem éppen a szóljatok idében kellene offolni, de ott épp nincs miről. Ahol jön a téma, pl adok-veszek ott lehet csak igazán röfögni. Az a baj, hogy egy 8 órás moderátor kellene, ha gyomlálni akarná valaki a szemetet. Szerintem még kifejezetten jó, ha az offolás egy része a közösségiben letudódik.

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #103 Dátum: 2007 Január 03, 10:55:02 »

szerintem le kéne csökkenteni kb egy adok-veszek egy szoljatok ide egy találkozók ennyi bőven elég lenne esetleg 18+ vagy anyázos azokba mehet mindeféle hülyeség de alapvatően annyi minden baromságrol megy mindenről itt a duma hogy áttekinhetetlen és 90százaléka nem bogárról szól..azokra van topic az index.hu-n
Valami hasonlót javallottam én is. És a pletykákkal ellentétben nem vagyok esküdt ellensége a moderálásnak!
A magam részéről csak 1998 óta irogatok fórumokba, így annyira nem lehetek tisztában azzal, hogy mi a jó és mi nem, de részben 66 javallataihoz csatlakozva:
1. Legyen egy szóljatok ide. Itt lehet köszönni reggel, ünnepi jókívánni, kakilási beszámolót tartani etc.Smiley
2. Legyen egy adok-veszek
3. Legyen egy találkozók, de ott az egyik csak informatív legyen, modrálásra kerüljön minden offolás. Egy másik topikban meg lehessen élménybeszámolni.
4. Legyen egy 18+, úgy mint most, mert azt szeretjük.
5. Legyen egy Népautós, mert szerintem igen példaértékű, hogy helyet adunk itt olyan embereknek is, akik nem olyan szervezettek, mint mi.
6. Legyen egy közösségi, ahol lehet orrbaszájba offolni, topikot nyitni olyan témákban, amelyek közérdeklődésre tartanak számot.

A nagy kérdés:
1. A sok offolás?

« Hozzászólás #102 Dátum: 2007 Január 03, 10:54:26 »

már megint ugyanarról beszéltek, csak másképpen...

nézzünk egy kicsit körül:

nem lehet offolni a következő topikokban: Szóljatok ide, BlackP,   Roll Eyes...nem is jut eszembe több
fegyelmezett topikok (ez alatt azt értem, hogy ugyan van egy kis offolás, de a topik témája máshol nem jelenik meg): népautós (!), kispapás, nős, vicces, versikés, szülinapos, íjász, újabban a recept...
a többit sajnos szétoffoljuk, pedig az szmb, az adok-veszek, a komplett autók, a találkozók, stb. megérdemelnék az előzőekhez hasonló fegyelmezettséget! (valószínűleg egyébként ezek azért vannak szétoffolva, mert ezek a legolvasottabbak)

következtetés: fegyelmezettek is tudunk lenni, ha akarunk  Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #101 Dátum: 2007 Január 03, 09:50:12 »

meglásd egyszer rend lesz itt. Addig verik a pofájukat a rendszeretők, az offolásellenesek, amíg szépen behal az egész. Még le sem ütöd majd a billentyűt és máris ott lesz a modreátor, hogy micsinálsz. Mintha ezek az emberek nem emlékeznének arra az időre, amikor lófasznyi beszólás volt egy nap alatt.
Nekem ellenpéldának ott van a fiat 500 fórum. Bakker naponta 1 hozzászólás. Ha beírsz, arra is alig reagálnak. Ez kéne itt is, oszt nyuigi lenne végre, meg egy kis kesergés, hogy milyen szép is volt régen, amíg lehetett anyázni meg offolni.
mintha bármelyik másik fórumonkun lett volna moderálás úgy keseregsz miatta. azt sem tudod milyen egy moderált fórum. meg gondolom a fiat500 fórumon is van 500 tag, amiből 30-40 egyszerre aktív, de csak figyel. ugyanmár. cseten is vagyok moderátor és mégis lehet csetelni mellette. ez pont ugyanaz. csak te valahogy egyből azt érzed, hogy a te billentyűzeted elnémítása a cél...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #100 Dátum: 2007 Január 03, 09:34:16 »

Végülis igazad van csak akkor egy napra jutna 12-13DB hozzászólás és lenne is kedvem benézni kb hetente egyszer, a többit meg kitárgyalnánk az indexen.
Ezzel az erővel mehetnénk egyből az indexre is itt meg húzzuk le a rolót.
Mennyi topic nyílt mostanában?
Biztos vagy száz, de engem nem zavar mert nem olvasom ami nem érdekel.(ez mondjuk nem igaz mert mindent el szoktam olvasni)
Sőt a NETen is van több milliárd oldal azokat sem kötelező MIND olvasni.

meglásd egyszer rend lesz itt. Addig verik a pofájukat a rendszeretők, az offolásellenesek, amíg szépen behal az egész. Még le sem ütöd majd a billentyűt és máris ott lesz a modreátor, hogy micsinálsz. Mintha ezek az emberek nem emlékeznének arra az időre, amikor lófasznyi beszólás volt egy nap alatt.
Nekem ellenpéldának ott van a fiat 500 fórum. Bakker naponta 1 hozzászólás. Ha beírsz, arra is alig reagálnak. Ez kéne itt is, oszt nyuigi lenne végre, meg egy kis kesergés, hogy milyen szép is volt régen, amíg lehetett anyázni meg offolni.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #99 Dátum: 2007 Január 02, 16:17:04 »

szerintem itt az ideje drasztikusan moderálni egyszerűen átláthatatlánná vált az egész forum...annyi faszság topic lett már hogy hihetetlen és mindegyikben mindenről van szó
ez így igaz. kell pár moderált topik és lehetővé kell tenni, hogy mondjuk a közösségit sosem lássam. vagy csak azokat, amiket valaha nézek. addig meg lesz offolás, amíg valaki büszkén veri a mellét, hogy ő csakazért is offolni fog.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #98 Dátum: 2007 Január 02, 16:14:53 »

valóban, ezt be is láttam és magam is szerettem volna a süllyedését, de mindig jön valaki, akinek beírhatnékja támad.Smiley
ja,jönnek és 0-kat irogatnak egy döglött topikba...

1303LS
« Hozzászólás #97 Dátum: 2007 Január 02, 15:15:18 »

szerintem le kéne csökkenteni kb egy adok-veszek egy szoljatok ide egy találkozók ennyi bőven elég lenne esetleg 18+ vagy anyázos azokba mehet mindeféle hülyeség de alapvatően annyi minden baromságrol megy mindenről itt a duma hogy áttekinhetetlen és 90százaléka nem bogárról szól..azokra van topic az index.hu-n
Végülis igazad van csak akkor egy napra jutna 12-13DB hozzászólás és lenne is kedvem benézni kb hetente egyszer, a többit meg kitárgyalnánk az indexen.
Ezzel az erővel mehetnénk egyből az indexre is itt meg húzzuk le a rolót.
Mennyi topic nyílt mostanában?
Biztos vagy száz, de engem nem zavar mert nem olvasom ami nem érdekel.(ez mondjuk nem igaz mert mindent el szoktam olvasni)
Sőt a NETen is van több milliárd oldal azokat sem kötelező MIND olvasni.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #96 Dátum: 2007 Január 02, 14:36:59 »

egyetértek
ja
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #95 Dátum: 2007 Január 02, 14:21:51 »

egyetértek

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #94 Dátum: 2007 Január 02, 14:20:08 »

1. ki teszi ezt meg?
2. milyen moderálási elvek alapján?
3. nem kellene különválasztani a szabad topiknyitás és az offolás problémakörét? Szerintem nincs ok-okozati összefüggés a kettő között. A nem életképes topikok szépen süllyednek, ha megnézitek. A másikakra meg valakiknek igényük van, ha írnak bele.

Szóval szerinted 66 mit kellene csinálni?

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #93 Dátum: 2007 Január 02, 14:16:22 »

például ez a topik is tök felesleges, hiszen van egy adminanyázós a szervizes részlegben.

valóban, ezt be is láttam és magam is szerettem volna a süllyedését, de mindig jön valaki, akinek beírhatnékja támad.Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #92 Dátum: 2007 Január 02, 14:15:39 »

szerintem itt az ideje drasztikusan moderálni egyszerűen átláthatatlánná vált az egész forum...annyi faszság topic lett már hogy hihetetlen és mindegyikben mindenről van szó

1. ki teszi ezt meg?
2. milyen moderálási elvek alapján?
3. nem kellene különválasztani a szabad topiknyitás és az offolás problémakörét? Szerintem nincs ok-okozati összefüggés a kettő között. A nem életképes topikok szépen süllyednek, ha megnézitek. A másikakra meg valakiknek igényük van, ha írnak bele.

Szóval szerinted 66 mit kellene csinálni?

« Hozzászólás #91 Dátum: 2007 Január 02, 14:14:29 »

például ez a topik is tök felesleges, hiszen van egy adminanyázós a szervizes részlegben.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #90 Dátum: 2007 Január 02, 14:06:07 »

csak, hogy ne offoljak:

mindezt ki kezdi? az akinek a legnagyobb a pofája, hogy szabadságot egy olyan topikban, aminél szólnak, hogy moderált lesz és nem azt sérelmezi, hogy moderált, hanem engem emleget fel. ennyi eszed van bazd+

ne kamuzz. a fülzsír qzma specialitása, nem a tiéd ;-)))
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #89 Dátum: 2007 Január 02, 14:02:20 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #88 Dátum: 2007 Január 02, 13:53:02 »

csak, hogy ne offoljak:

már látom is, hogy egyeseknél megindul a (fül)zsír elválasztás és az emésztés.Smiley

mindezt ki kezdi? az akinek a legnagyobb a pofája, hogy szabadságot egy olyan topikban, aminél szólnak, hogy moderált lesz és nem azt sérelmezi, hogy moderált, hanem engem emleget fel. ennyi eszed van bazd+

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #87 Dátum: 2007 Január 01, 14:55:45 »

Smiley
nekem van igazolásom a frusztrációra még négy hétig....Smiley
nono, szülés után azért még jó időt kell várni Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #86 Dátum: 2007 Január 01, 13:02:25 »

Ez mindenkire mindig ráfér!! Grin

Smiley
nekem van igazolásom a frusztrációra még négy hétig....Smiley

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #85 Dátum: 2006 December 31, 16:14:18 »

parti bácsira meg ráférne egy dugás...
Ez mindenkire mindig ráfér!! Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #84 Dátum: 2006 December 30, 19:34:26 »

mert itt a fórumban a többi nem olyan, mint gázálarcban rózsát szagolgatni.
gázálarcban rózsát szagolgatni, na az olyan, mint gázálarcban rózsát szagolgatni ;-)
Értem is meg értem!

Tóth Zoltán
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #83 Dátum: 2006 December 30, 19:24:14 »

Ménem?

mert itt a fórumban a többi nem olyan, mint gázálarcban rózsát szagolgatni.
gázálarcban rózsát szagolgatni, na az olyan, mint gázálarcban rózsát szagolgatni ;-)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #82 Dátum: 2006 December 30, 18:27:09 »

hát nemtudom, én sosem barmoztalak le, a neved nem említettem, csak mindent magadra vettél, de te tudod, nyomassad csak ellenem a dumádat, bár én nem ellened beszéltem(ja és nem én, hanem Qzma nyitotta az első topikot, amivel jelezte, hogy nem jó ez így, csak ugye az általad oly sokat emlegetett szemellenző a te szemedbe lóg és ezt már nem látod). szóval ahogy nekemtámadtál annak ellenére, hogy hozzád nem szóltam, ne várj többet.

tudom, most az jön, hogy bezzeg a farkasos topikod is felemlegettem, mint rossz példát, amit ugyancsak félreértettél, mert annyit mondtam róla, hogy nem olvasom, nem azt, hogy felelsleges és még ezért is bocsánatot kértem...

aztán ezután minden hozászólásod az utolsó a témában és még megpróbálsz benne pofánbaszni valami miatt pont engem, nem mintha az elmúlt 3 évben bármikor is lett ovlna hozzád egy rossz szavam.

jó duzzogást

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #81 Dátum: 2006 December 30, 18:22:46 »

ez nem igaz
Ménem?

Tóth Zoltán
Holló
« Hozzászólás #80 Dátum: 2006 December 30, 17:19:10 »

Itt a lényeg,és erröl szol az egész történet!!
A többi csak olyan,mint gázálarcban rózsát szagolni!!
ez nem igaz
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #79 Dátum: 2006 December 30, 15:45:17 »

ez a mi fórumunk, olyan, amilyenre csináljuk!

Itt a lényeg,és erröl szol az egész történet!!
A többi csak olyan,mint gázálarcban rózsát szagolni!!

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #78 Dátum: 2006 December 30, 14:53:33 »

ja, és ez volt a négyezredik hozzászólásom. hát mit mondjak: szerettem volna egy jobbat  Sad

« Hozzászólás #77 Dátum: 2006 December 30, 14:52:36 »

akkora faszok vagytok, mint ide lacháza: nem veszitek észre, hogy mindenki ugyanazt akarja és ugyanazt mondja, csak másképp?   mi a túróért kell ezen összeveszni?

ez a mi fórumunk, olyan, amilyenre csináljuk!

amit szeretnénk:
- áttekinthető, moderátor és cenzúramentes fórum, szabad topiknyitási lehetőséggel mindenki számára

ki az aki ennek keresztbetesz?
- mi magunk.

mi, akik kibaszottul szeretünk offolni, mindenhol minden lófaszt megtárgyalni, a témától eltérni.
mi, akik eszetlenül nyitogatjuk a topikokat: jószándékból, brahiból, ellenkezésből vagy mert csak jól bebasztunk az este.

mit kellene csinálni?
fegyelmezettebbnek lenni, de hát, mint ez kiderült hosszú évek óta, nem megy.
akkor marad az, hogy lenyeljük a békát, bizonyos topikokat egyáltalán nem olvasunk és amikor tehetjük, rászólunk az offolókra.
és főleg nem csesztetjük egymást, hanem elfogadjuk, hogy ilyenek vagyunk.

tegnapelőtt volt alkalmam egy kicsit olvasgatni a régi indexes fórumot, egészen a kezdetektől. egyetlen topik volt. volt olyan nap, hogy csak 2-3 hozzászólás volt. teljesen rendezetlenül, mindenféléről folyt a duma, senki sem panaszkodott, mindenki elfogadta az ottani stílust.
most qrva nagy jódolgunkban a saját fórumunkat csesszük szét kicsinyes vitatkozásokkal, egymás meg nem értésével. mire jó ez?

szeintem egyetlen megoldás van: mindenki tanúsítson kellő önmérsékletet és szálljon magába. igyekezzünk nem nyitogatni barom topikokat és főleg nem offolni. ha meg valaki lecsesz a hülye topiknyitásért vagy offolásért, hát kéretik nem megsértődni, hanem legközelebb gondolkodni. ha meg nem megy, hát kéretik sértődés, duzzogás, hőbörgés nélkül elfogadni, hogy ez a csapat olyan, amilyen.

uff.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #76 Dátum: 2006 December 30, 09:27:43 »

és akkor részemről utoljára foglalkozom a témával:
1. Valakik kitalálták, hogy a fórum elsőrendű problémája a topiknyitás. Maguk igazát alátámasztandó undorítóságokat nyitottak
2. Erre Pityubácsi betiltotta a szabad topiknyitást
3. Erre reakcióképpen beírtam, hogy az ilyen zsarolást etikátlannak tartom (mármint azt, hgy az asztalra szar valaki és elkezd kiabálni, hogy szar van az asztalon). ÉS! Addig nem voltam hajlandó visszajönni ide, amíg ez a rendszer fennáll. Pityubácsi nagyon ügyesen és diplomatikusan szavazást nyitott a témáról. Erre mondtam azt, hogy ez jó döntés és a bojkottomat megszűntetem. Úgy érzem következetes és nem a blackp által említett rinyálós voltam...
4. A szavazás toronymagasan a régi működési rendet akarók "győzelmét" hozta.
5. Szerintem nem történt nagy áttörés, nem lett millió topik, egyszer blackp nyitott egy topikot, újrakezdve a témát, a korábbi szavazás eredményét kétségbe vonva. Ide írtam első dühömből, hogy elhúzok a picsába, ha a néhány (de inkább csak egy) baromarcú nem kushad el végre. Az illető azóta ezt emlegeti, mint vényasszonyos rinyálásom legfőbb alapját.
6. Én, barom még ezt követően sem szartam le nagyívben azt, hogy ki miért röfög. Próbáltam a korábbi magatartásomnek megfelelően illeszkedve a moderációnak átlátható kereteket adni. Ezért jött létre ez a topik. AZT CSAK MELLESLEG JEGYZEM MEG, HOGY SOHASWEM VOLTAM HÍVE A TELJES LIBERALIZÁCIÓNAK. EZT MEGHAGYOM AZS-NAK. Én mindig is azt mondtam, hogy legyen moderálás, de utólagos a nagyon dúrva dolgok elkerülése érdekében. Nem security-re, hanem éjjeliőrökre van itt szükség.
7. tettem kb 5x javasalatot arra, hogy miként is kellene átdolgozni a fórumot. érdemi reakció nem jött egyszer sem...

8. Összefoglalva elmondhatom, hogy tényleg egy BAROM vagyok, amiért vitába elegyedtem olyanokkal, akik vitára alkalmatlanok, csak megakadt lemezjátszóként egyfajta faszságot kattognak egyfolytában. Én hittem és hiszek abban, hogy a demokrácia itt a fórumon is egy jól alkalmazható keretrendszer. Ennek megfelelően örültem a szavazásnak is. A topikok, ezen SZAR kivételével, amelyeket nyitottam több száz hozzászólással bírnak, azaz van rájuk igény.

8. A magam részéről ebből a vitából kiszállok, sajnálom, hogy egyáltan belemerültem, mert ugyebár aki korpaközé keverdik, azt megeszik a disznyók.
Azt sajnálatos módon veszem tudomásul, hogy vannak emberek, akik ezer szmájli közé keverten, de elég egyértelműen és permanensen teszik nyilvánvalóvá, hogy rühellnek. hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem zavar, márcsak azért is, mert kurvára nem tudom, hogy mivel is adtam rá okot. Aki ezt a dolgot kicsit is magára veszi, azaz NEM VAGYOK NEKI SZIMPI, ESETLEG MÉG RÜHELLI IS AZT A CSÚNYA FEJEMET, az legalább annyival tiszteljen meg, hogy elkerül engem is és a dolgaimat is. köszönettel...

1303LS
« Hozzászólás #75 Dátum: 2006 December 30, 08:01:28 »

vazze, behugyozok rajtad
 Grin
neked adom a kedvenc kádáros polómat
Azzal szereznél csak örömöt.  Grin
Holló
« Hozzászólás #74 Dátum: 2006 December 29, 23:25:37 »

Látod, Partizánnal ellentétben ezért is nem folyok bele, hogy mit, miért, mikor gondolsz szerintem rosszul.
Partizán is egy fasz egyébként, szót nem érdemel a piszkálódásod.
vazze, behugyozok rajtad
 Grin
neked adom a kedvenc kádáros polómat
Holló
« Hozzászólás #73 Dátum: 2006 December 29, 23:24:04 »

BlackP szerintem Te egy fasz vagy.

De ne vedd magadra.
Grin
szerintem se
 Grin
Holló
« Hozzászólás #72 Dátum: 2006 December 29, 23:22:58 »

VALÓBAN TE IS LEBUKTATTÁL! MÁR CSAK AZT NEM TUDOM, HOGY MI A FASZ GOND VAN EZZEL????
1. NYITOTTAM A CSÁNGÓSAT, KIMENTÜNK BASSZAMEG, MEGCSINÁLTUK, ÉRTELME VOLT
2. NYITOTTAM A CSÁNGÓ ADOMÁNYOZÓSAT, SZEDTÜNK EGY RAKAT LÉT. A SOK KIS ROMÁN GECI JÓL ÉREZTE MAGÁT, KAPJA BE AZ ÖSSZES.
3. NYITOTTAM A TUNINGOLÓSAT. NEM EGYEDÜL, PÁRAN TÁMOGATTAK BENNE. ÖRÜLTÜNK NEKI, PÁR DOLGOT MEGTÁRGYALTUNK. TUDOM, NEM KELLETT VOLNA, MERT FASZT RÖFÖG AZ EMBER. HA ANNYI IDŐ ALATT PÓRNÓRA RÁZTUK VOLNA A FASZUNKAT, BIZTOS JOBBAN JÁRT VOLNA MINDENKI!
4. NYITOTTAM A KIEGÉSZÍTŐSET. NGA-VAL MEG PÁR OFFOLÓS ÁLLATTAL PETTINGELTÜNK BAROMSÁGOKON. BÜDÖS GECIK VOLTUNK, UTÓLAG IS LEKÖPNÉM MAGAM.
5. NYITOTTAM EZT A MODERÁLÓSAT, HOGY SEGÍTSEM ENNEK A DOLOGNAK A TISZTÁN LÁTÁSÁT. PERSZE AKI SÖTÉTBEN ÉL, SOHASEM FOG TISZTÁN LÁTNI...

JA, ÉS MINDEKÖZBEN LESZARTAM, HOGY MI VAN A BLACKP TOPIKBAN, MEG AZ IJJÁSZBAN, MEG BLUZBENBEN. DE EGYIK SEM ZAVART, MERT EZEN A KURVA MUNKAHELYEN VOLT POFÁJUK IDBASZNI EGY AKKORA MONITORT, HOGY A FRISS HOZZÁSZÓLÁSOKBÓL IS KIFÉR VAGY 100. PEDIG TÉNYLEG KIBASZOTTUL NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A FASZ VAN A TOPIKOK 90 SZÁZALÉKÁBAN. ROHANGÁLNAK EBBEN A TÉRBEN VISÍTVA EGYESEK, HOGY NEM KELLENE RÖFÖGNI, ÉS NEM VESZIK ÉSZRE, HOGY ÉPPEN AZ Ő VISÍTÁSOK ÉS PERMANENS RÖFÖGÉSÜK VAN JELEN MINDENHOL...
erre meg(ja váltok)FOGALMAZÓDIK BENNEM EGY ÉRTÉKELÉS: TE TÉNYLEG EGY HATALMAS FASZ VAGY  Grin
IGAZI TÖCSÖK
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #71 Dátum: 2006 December 29, 22:51:45 »

hemzsegnek a fasz topikok és ez zavar. az, hogy a partizán hülye és mindent magára vesz, már nem az én bajom. amúgy kurva nagy punnyadás van, nincs semmire problémám, van kaja, nem fázok, a párommal vagyok, szóval kb a felesleges topikok léte a bajom. az üzlet közben megy, ennyi Smiley

szerintem neked se tenne rosszat a punnyadás helyett a punanyalás ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70 Dátum: 2006 December 29, 22:43:26 »

amúgy neked mostanában tényleg semmi bajod nincs, hogy pár topik ittlevése napok óta a legnagyobb problémád?

nekem is van egy csomó topik, amit ki se nyitok soha, de ettől még egész jól elvagyok.
hemzsegnek a fasz topikok és ez zavar. az, hogy a partizán hülye és mindent magára vesz, már nem az én bajom. amúgy kurva nagy punnyadás van, nincs semmire problémám, van kaja, nem fázok, a párommal vagyok, szóval kb a felesleges topikok léte a bajom. az üzlet közben megy, ennyi Smiley

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #69 Dátum: 2006 December 29, 22:39:16 »

pl:  "menstruáló férfiak" javasolt témák: "teli van a tököm mindenkivel" , "miért engem b*szogattok?" , "az autómat eladjam?" , "úgy is nekem van igazam, te kussolj!" , "az én topikom jobb"

hogy te mekkora állat vagy :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Oldalak: 1 2 [3] 4 5
Nyomtatás

Ugrás: