www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 11:23:53

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: -  (Szavazás lezárva: 2006 December 24, 12:59:24)
- - 0 (0%)
-- - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 [2] 3 4 5
Nyomtatás
Szerző Téma: MODERÁLÁS, MIT-MIÉRT-MIKOR  (Megtekintve 44921 alkalommal)
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #148 Dátum: 2007 Január 05, 13:22:45 »

mi van, gyúrsz az überokosra? ;-)))

szerintem oda nem is ilyenek valók, hanem inkább ilyen párszavas kiköpések. De mit csináljunk, a népszerűség!:)

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #147 Dátum: 2007 Január 05, 13:18:17 »

ja, egyre keményebb leszek!:) végre van egy hely, ahol kiélhetem magam, meg viccesnek találnak. Egyből vágólapozták is!:)

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #146 Dátum: 2007 Január 05, 13:17:22 »

Azt a peckesfaszát! Azért ilyen szintű kapitális baromságot nem láttam. Jön ide egy halom offhuszár és meggyőzi egymást arról, hogy offolása azért van, mert offol mindenki ott, ahhol nem kellene offolni, még mi is offolunk, de ez csak azért van, mert mindenki offolóművész és ha nem szállunk be az offolásba, akkor nem hallatszik a mi offolás elleni véléeményünk és akkor még gátlástalanabbul offolnának. Persze tiszta sor, hogy ha senki nem offolna, akkor mi sem, de akkor uncsi lenne az élet. Különben is az offolás szükséges velejárója a fórumnak, meg annak, hogy sokan vagyunk, de ettől szép az élet, kivéve, ha éppen olyan topikokban történik, amit a magam részéről leszarok. Megértem, hogy szükséges az offolás, de mi a retekért ott offolnak, amit én nem szeretek szétoffolni, ráadásul a közösségi rémesenszar témái úgy ugranak a frisítés gomb után a monitorra, hogy gyengéb szűzlányokban elpattan a hártya, óvodásoknak három tejfoga hullik ki egyszerre, nyugdíjas nékik kézeben elporlad a cekker, politikusok hangja elcsuklik a zártüléseken, ikarusz buszokról leolvad a jégvirág, sőt még szepes gáborban is felmerül a gondolat, hogy nagy hibát követett el akkor, amikor a kezébe fogta az első szakadt kuplungbówdent...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #145 Dátum: 2007 Január 05, 10:34:38 »

Azt a peckesfaszát! Azért ilyen szintű kapitális baromságot nem láttam. Jön ide egy halom offhuszár és meggyőzi egymást arról, hogy offolása azért van, mert offol mindenki ott, ahhol nem kellene offolni, még mi is offolunk, de ez csak azért van, mert mindenki offolóművész és ha nem szállunk be az offolásba, akkor nem hallatszik a mi offolás elleni véléeményünk és akkor még gátlástalanabbul offolnának. Persze tiszta sor, hogy ha senki nem offolna, akkor mi sem, de akkor uncsi lenne az élet. Különben is az offolás szükséges velejárója a fórumnak, meg annak, hogy sokan vagyunk, de ettől szép az élet, kivéve, ha éppen olyan topikokban történik, amit a magam részéről leszarok. Megértem, hogy szükséges az offolás, de mi a retekért ott offolnak, amit én nem szeretek szétoffolni, ráadásul a közösségi rémesenszar témái úgy ugranak a frisítés gomb után a monitorra, hogy gyengéb szűzlányokban elpattan a hártya, óvodásoknak három tejfoga hullik ki egyszerre, nyugdíjas nékik kézeben elporlad a cekker, politikusok hangja elcsuklik a zártüléseken, ikarusz buszokról leolvad a jégvirág, sőt még szepes gáborban is felmerül a gondolat, hogy nagy hibát követett el akkor, amikor a kezébe fogta az első szakadt kuplungbówdent...

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #144 Dátum: 2007 Január 04, 20:14:44 »

buzik vagytok, ez kétségtelen

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Holló
« Hozzászólás #143 Dátum: 2007 Január 04, 19:50:47 »

hol egy moderátor??  ez a csákó folyamatosan rossz helyre ír!!

csepeli!
vörös csepeli
bocsánat Grin
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #142 Dátum: 2007 Január 04, 19:48:15 »

buzi!

hol egy moderátor??  ez a csákó folyamatosan rossz helyre ír!!

csepeli!

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #141 Dátum: 2007 Január 04, 19:47:14 »

mi van husika, irígykedsz???  Wink Kiss

buzi!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #140 Dátum: 2007 Január 04, 19:23:20 »

mi van husika, irígykedsz???  Wink Kiss
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #139 Dátum: 2007 Január 04, 19:20:32 »

buziszeműek,
már az offolás-ellenes topicot is szétoffoljátok?
basszátok meg!

flex 'em all!
Holló
« Hozzászólás #138 Dátum: 2007 Január 04, 19:09:20 »

ne offoljatok már buzik! többit az anyázósba, meg a szóljatokba

szmájli
töcsök
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #137 Dátum: 2007 Január 04, 18:59:48 »

ne offoljatok már buzik! többit az anyázósba, meg a szóljatokba

szmájli

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #136 Dátum: 2007 Január 04, 18:57:11 »

navégre, kimondta valaki
OFF. Szevwa Szenyor! Cheesy OFF

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #135 Dátum: 2007 Január 04, 18:55:37 »

Persze,hogy nincs,offol it mindenki,velem együtt,de minél jobban megy a balhé ellene(mert mindig kell egy balhé) annál durvábban terjed az off.
Hagyni kéne a ..csába,nem kéne ekkora hátszél,s lassan visssszatalálna mindenki a normál menetbe.

navégre, kimondta valaki
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #134 Dátum: 2007 Január 04, 18:54:37 »

nincs itt semmi baj,
Persze,hogy nincs,offol it mindenki,velem együtt,de minél jobban megy a balhé ellene(mert mindig kell egy balhé) annál durvábban terjed az off.
Hagyni kéne a ..csába,nem kéne ekkora hátszél,s lassan visssszatalálna mindenki a normál menetbe.

Tóth Zoltán
Holló
« Hozzászólás #133 Dátum: 2007 Január 04, 18:52:21 »

igazad van, lám ezzel a szóváltással sem mentünk sehova (de nem is javasolta senki  Wink)   Grin Grin Grin
Grin
hát ez is igaz

« Hozzászólás #132 Dátum: 2007 Január 04, 18:51:46 »

sajnos, ha van egy hozzászólás, ami esetleg egy magas labda, akkor nem tudok átballagni a szóljatok idébe, mert azt ott és akkor kell (bár nem kéne, de kell Grin) beszólni

igazad van, lám ezzel a szóváltással sem mentünk sehova (de nem is javasolta senki  Wink)   Grin Grin Grin
Holló
« Hozzászólás #131 Dátum: 2007 Január 04, 18:50:02 »

sajnos, ha van egy hozzászólás, ami esetleg egy magas labda, akkor nem tudok átballagni a szóljatok idébe, mert azt ott és akkor kell (bár nem kéne, de kell Grin) beszólni

« Hozzászólás #130 Dátum: 2007 Január 04, 18:49:01 »

nincs itt semmi baj, csak akkor feküdne a szenyór hozzászólása, ha ő nem csinálta volna

soha egy percig sem tagadtam, hogy ilyesmit csinálok, sőt!! általában saját magammal szoktam példálózni az offolás ellen  Wink Cheesy
Holló
« Hozzászólás #129 Dátum: 2007 Január 04, 18:48:25 »

így igaz (bár a halom ki sem esett a billentyűimből)

ezzel is azt igazolom, hogy igen, ilyenek vagyunk: fegyelmezetlenek.

ui: miért nem akkor és ott szóltál ránk, hogy tünés a francba offolók?
azért, mert én is szoktam
ennyi
Holló
« Hozzászólás #128 Dátum: 2007 Január 04, 18:47:48 »

Na lehet,hogy most meg itt offolok,de ez nem egészen igy történt.
A csepel,halom a tököli reptér közelsége,fekvése miatt került szoba,a rajzos topikban helyén volt a dolog,max két jopofizo beszolás volt oda-vissza.
De ha már ennyi is akkora merénylet,akkor lehet el kéne,hogy menjen a kedvem az egész forumozástol.
Az meg,hogy mások mindenütt anyáznak,buziznak,komcsiznak,az nem baj,az mehet?Nem állt szándékomban,nem a stilusom a személyeskedés,de a tényeket nem tudom jobban körbeirni.
Na!
nincs itt semmi baj, csak akkor feküdne a szenyór hozzászólása, ha ő nem csinálta volna

« Hozzászólás #127 Dátum: 2007 Január 04, 18:44:11 »

nem akarlak elkeseríteni, de te is ezt csináltad 2 napja (pont az említett topikban) vagával csepel és halom kérdésében

így igaz (bár a halom ki sem esett a billentyűimből)

ezzel is azt igazolom, hogy igen, ilyenek vagyunk: fegyelmezetlenek.

ui: miért nem akkor és ott szóltál ránk, hogy tünés a francba offolók?
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #126 Dátum: 2007 Január 04, 18:43:35 »

nem akarlak elkeseríteni, de te is ezt csináltad 2 napja (pont az említett topikban) vagával csepel és halom kérdésében
Na lehet,hogy most meg itt offolok,de ez nem egészen igy történt.
A csepel,halom a tököli reptér közelsége,fekvése miatt került szoba,a rajzos topikban helyén volt a dolog,max két jopofizo beszolás volt oda-vissza.
De ha már ennyi is akkora merénylet,akkor lehet el kéne,hogy menjen a kedvem az egész forumozástol.
Az meg,hogy mások mindenütt anyáznak,buziznak,komcsiznak,az nem baj,az mehet?Nem állt szándékomban,nem a stilusom a személyeskedés,de a tényeket nem tudom jobban körbeirni.
Na!

Tóth Zoltán
Holló
« Hozzászólás #125 Dátum: 2007 Január 04, 18:35:14 »

hm...

érdemes megnézni, milyen szintű offolás megy az egyik olyan topikban, ami szerintem mindenkit érdekel és esetleg előrevinne valamit... Undecided
(Rajzás 2007)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #124 Dátum: 2007 Január 04, 12:32:56 »

Ha már jelzed hogy hol válaszolsz egy 1-1 beírásos OFFra akkor az mennyivel jobb? 
annyival, hogy közlöd egyszer, hogy itt meg itt folyt és onnantól nem 30 beírás születik a viccek közt arról, hogym ilyen gyertya kell, hanem egy kérdés, egy válasz, amiben annyi van, hogy folyt az szmb-ben.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #123 Dátum: 2007 Január 04, 11:49:36 »

hm...

érdemes megnézni, milyen szintű offolás megy az egyik olyan topikban, ami szerintem mindenkit érdekel és esetleg előrevinne valamit... Undecided
(Rajzás 2007)
Kutyázd le őket.
1303LS
« Hozzászólás #122 Dátum: 2007 Január 04, 11:49:21 »

igen, de ide önfegyelem kell és akkor már offolni sem kell. amúgy nem lenne nehéz áttenni a megfelelő helyre, ha nem ott akarsz reagálni. idézés gomb megnyom, kijelöl, ctrl+c, megfelelő topik kikeres, új hozzászólás gomb megnyom, ctrl+v és reagálás. a másik topikban meg jelezni, hogy hol válaszolsz. ez kb plusz 20mp
Ha már jelzed hogy hol válaszolsz egy 1-1 beírásos OFFra akkor az mennyivel jobb? 
Beírom, majd törlöm, Te jössz később és mit sem tudsz róla hogy volt ott valami.

« Hozzászólás #121 Dátum: 2007 Január 04, 11:01:32 »

hm...

(Rajzás 2007)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #120 Dátum: 2007 Január 04, 10:05:48 »

AZ sem egy rossz dolog amit már a napokban én is alkalmaztam hogy OFFos beírásom után miután az érintett olvasta egyszerűen töröltem a beírásom.
Bárki beírhatja ha OFFot lát (nem kell hozzá pirobetűsnek lennie) hogy kutyák OFFoltok, töröljetek.
igen, de ide önfegyelem kell és akkor már offolni sem kell. amúgy nem lenne nehéz áttenni a megfelelő helyre, ha nem ott akarsz reagálni. idézés gomb megnyom, kijelöl, ctrl+c, megfelelő topik kikeres, új hozzászólás gomb megnyom, ctrl+v és reagálás. a másik topikban meg jelezni, hogy hol válaszolsz. ez kb plusz 20mp

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #119 Dátum: 2007 Január 04, 09:39:38 »

a neved melletti kis zöld monitorra kattintva lehet privátot küldeni neked Wink
AZ sem egy rossz dolog amit már a napokban én is alkalmaztam hogy OFFos beírásom után miután az érintett olvasta egyszerűen töröltem a beírásom.
Bárki beírhatja ha OFFot lát (nem kell hozzá pirobetűsnek lennie) hogy kutyák OFFoltok, töröljetek.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #118 Dátum: 2007 Január 04, 09:25:43 »

mindazon túl hogy ezt sem tudtam Smiley

akkor kérdezném tisztelettel miért nem használják az offolós elvtársak ?
érdekesebb beírni ?

ne tőlem kérdezd 

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #117 Dátum: 2007 Január 04, 09:23:42 »

mindazon túl hogy ezt sem tudtam Smiley

akkor kérdezném tisztelettel miért nem használják az offolós elvtársak ?
érdekesebb beírni ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #116 Dátum: 2007 Január 04, 09:19:31 »

az offolás tekeintetében pedig sokat segítene ha
elég sokatjártam forumozni 3-4 éva a prohardverre a régi forumon volt egy olyan gomb minden topicban a válaszgomb mellet
mint ahol nálunk az idézés van , hogy : válasz csak ennek a személynek
ami azt csinálta mior tudta az ember hogy eleve offos lenne a beírása akkor egyből az érintettnek nyomta priv ben
nem lkellett megkeresni az illető profilját és ott keresgélni hogy privát üz küldése ennek a tagnak stb stb...
biztos vagyok benne hogy itt is megoldható lenne ez

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #115 Dátum: 2007 Január 04, 09:15:22 »

az offolás tekeintetében pedig sokat segítene ha
elég sokatjártam forumozni 3-4 éva a prohardverre a régi forumon volt egy olyan gomb minden topicban a válaszgomb mellet
mint ahol nálunk az idézés van , hogy : válasz csak ennek a személynek
ami azt csinálta mior tudta az ember hogy eleve offos lenne a beírása akkor egyből az érintettnek nyomta priv ben
nem lkellett megkeresni az illető profilját és ott keresgélni hogy privát üz küldése ennek a tagnak stb stb...
biztos vagyok benne hogy itt is megoldható lenne ez

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #114 Dátum: 2007 Január 04, 09:10:31 »

max 1 hónap és mindenki tudomásul veszi, hogy az említett 4 topikban arról dumáljon, amiről szól. pár beírást áthelyezni nem nagy szám. az egyik most is moderált és működik, nem fáj senkinek

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #113 Dátum: 2007 Január 04, 09:05:37 »

Szerintem a legfontosabb az, hogy a szükséeg moderálást minél szűkebb körre kell szabni. Nem azért, hogy mindenki röföghessen, pusztán azért, hogy ne kelljen egy-két embernek állandóan moderálnia. Ez nagyon kemény munka, ha valaki beleveti magát.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #112 Dátum: 2007 Január 03, 18:54:16 »

ez így egész jó de beállíhatóvá kéne tenni hogy ha rákérdezeke hogy friss hozzászólások akkor csak a kedvenceimet mutassa...ilyet lehet gondolom
én nem másztam bele a fórum motorjába, de biztos nem lehetetlen. ha mégis lehetetlen, akkoris több, mint a semmi egy rendes, átlátható stuktura

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #111 Dátum: 2007 Január 03, 18:41:05 »

akkor a jelenlegi adott, hogy lenne jó szerintem:

BOGARAS FÓRUMOK:
 moderált topikok
    SZMB a ház előtt...
    Alkatrészek
    Komplett autók
    Bogarak és Buszok nagy családja - évjárat, típus, rendszám, szín, egyebek
 nem moderált, de kötött témájú Bogaras topikok:
 Találkozók
    Rajzás XXXX
    Ofrű
    Tatabánya
    Kárpáti farkasok
    Stb

NÉPAUTÓ
 ahogy eddig is

18+
 ahogy eddig is

Közösségi
 nem feltétlen Bogaras, csak Bogarasok által művelt dolgok, ötletek minden, ami a többiből kikerült, offolható, nyitható zárható, szemetelős topikok, kihullik ami nem kell.

ez így egész jó de beállíhatóvá kéne tenni hogy ha rákérdezeke hogy friss hozzászólások akkor csak a kedvenceimet mutassa...ilyet lehet gondolom
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #110 Dátum: 2007 Január 03, 11:39:15 »

akkor a jelenlegi adott, hogy lenne jó szerintem:

BOGARAS FÓRUMOK:
 moderált topikok
    SZMB a ház előtt...
    Alkatrészek
    Komplett autók
    Bogarak és Buszok nagy családja - évjárat, típus, rendszám, szín, egyebek
 nem moderált, de kötött témájú Bogaras topikok:
 Találkozók
    Rajzás XXXX
    Ofrű
    Tatabánya
    Kárpáti farkasok
    Stb

NÉPAUTÓ
 ahogy eddig is

18+
 ahogy eddig is

Közösségi
 nem feltétlen Bogaras, csak Bogarasok által művelt dolgok, ötletek minden, ami a többiből kikerült, offolható, nyitható zárható, szemetelős topikok, kihullik ami nem kell.

« Hozzászólás #109 Dátum: 2007 Január 03, 11:18:26 »

Na akkor lássuk a jelenlegi helyzetet
zárójelben a véleményem. (kérdés ki vállaná a moderálást, értem ez alatt a csapatot-márminthogy tűrné-e, ill. a moderátor/ok/ személye is kérdés)

BOGARAS FÓRUMOK

Bogarak és Buszok nagy családja - évjárat, típus, rendszám, szín, egyebek  (moderálandó)
  Tavaszi Rajzás
  Kárpáti Farkasok - Carpathian Wolves
  Szóljatok ide 
  SZMB a ház előtt...  (moderálandó)
  Rajzás 2007 
  Lost & Found  (moderálandó)
  Makettek (moderálandó)
  Találkozók, események  (moderálandó)
  BlackP

NÉPAUTÓS FÓRUMOK  (úgy jó, ahogy van!!)

Népautók
 Öreg, vizes VW-k

ADOK-VESZEK  (moderálandó)

Alkatrészek
  Komplett autók
  Ami otthon már nem kell
  Matrica, naptár, csecse-becse 

18+   (úgy jó, ahogy van)

Se nem vicc, se nem nő, se nem anyázás. De azért érdemes megnézni. 
  Nők
  Anyázás
  Viccek

KÖZÖSSÉGI FÓRUM  (kellene lehetőség arra, hogy csak azt lássam, amire kíváncs vagyok)

MODERÁLÁS, MIT-MIÉRT-MIKOR
  IQ történelem
  Kispapa topic
  Nem akarok überokos lenni, de ... 
  RECEPTEK
  Bogaras versikék
  Szülinap
  motorhatu.hu :-)
  Kiegészítők, az igazán egyedi dolgok régen és most
  BÉKÉS ÜNNEPET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!!
  Javaslatok, észrevételek a Depóval kapcsolatban
  Bogár Blues Band