www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 19:17:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Kérünk, hogy hirdetésedhez mindenképpen írjál legalább egy irányárat, különben a hirdetést figyelmeztetés nélkül töröljük.
Köszönjük.
igen, egyetértek - 57 (40.4%)
igen, nagyon egyetértek - 84 (59.6%)
Összes szavazó: 125

Oldalak: 1 ... 533 534 535 536 537 [538] 539 540 541 542 543 ... 973
Nyomtatás
Szerző Téma: Ami otthon már nem kell  (Megtekintve 10432977 alkalommal)
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #17405 Dátum: 2010 április 07, 12:01:25 »

Régebben volt ilyesmiről szó:
1000.-
meghajtás és spirál nincs meg.

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #17404 Dátum: 2010 április 07, 12:00:33 »

Régebben volt ilyesmiről szó:
1000.-

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #17403 Dátum: 2010 április 06, 22:32:07 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #17402 Dátum: 2010 április 06, 22:26:33 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17401 Dátum: 2010 április 06, 22:00:26 »

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #17400 Dátum: 2010 április 06, 21:44:42 »

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #17399 Dátum: 2010 április 06, 21:43:05 »

Köszi a választ!   Kezfogas

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #17398 Dátum: 2010 április 06, 21:39:52 »

van értelme? semmi az ég világon. minek 80 lóerős bogárra milliós összeget költeni, holott egy szar bmw is tud ennyit töredék áron? mert jó. nincs mit magyarázni rajta, valaki vagy érzi, vagy nem. aki nem, tovább lapoz, aki igen, megveszi, mert tudja értékelni

röviden ennyi

Köszi a választ!   Kezfogas

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #17397 Dátum: 2010 április 06, 21:18:04 »

Csak érdeklődésképpen: mennyi?  Wink

20 ezer környéke... Roll Eyes
Egy gond vele, mindössze, hogy a video módot nem mindig kapcsolja be... Undecided

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető dt

« Hozzászólás #17396 Dátum: 2010 április 06, 21:13:23 »

Csak érdeklődésképpen: mennyi?  Wink

Csak érdeklődésképpen:
Nem érdekel valakit a jelenlegi fényképelőm?
Kodak EasyShare ZD710 (7mpixel, 10x zoom, sd-s, 2007 novemberi)
Lehet, lecserélném egy Sonyra...
Számlaképes is...
<beszúrt kép törölve>
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #17395 Dátum: 2010 április 06, 20:49:58 »

Talán nem leszek leoltva a kérdésért, de miért kell vízhűtés meg mindenféle kótyomfütty egy p3-asra?
Mert ha ennyire melegszik akkor én megvenném, jó lenne a házi szaunába kályhának. Egyébként pedig 1800W-ot vesz fel a hálózatból, mitől?
Bele kell kötni a csatornába is?

első kérdésre a válasz: mert retró. az ordasi féle vízhűtés akkor volt nagy szám, amikor a magyarok azt sem tudták mi az, de a csávónak már volt. olyan extrém tuningokat csinált magyarországon, amikről az informatikusok 99%-a elélvezett. amúgy nem melegszik, 29W-ot vesz fel max a proci, ezt kellemesen lehűti passzívan a hűtőrendszer a videokártyával együtt.

második felvetésre a reakció: szauna építéshez a 130W feletti amd procikat, vagy esetleg i7-es procit javaslok, ezekre ey komolyabb hűtés (értsd proci, alaplap, memória, videokártya) kijön annyiból, mint egy közepes szauna

harmadik, meglepődés: az 1800w-ot hol olvastad?

negyedik: csatornába mi értelme lenne kötni? a vízhűtés gyakorlatilag zárt rendszer, szóval max beleereszteni tudod az eégsz gépet, de akkor büdös lesz

amúgy ez a cucc a p3 csúcsa, ennél erősebb tualatin proci nem volt kereskedelmi forgalomban, ezeket is csak szerverekbe gyártották, a memória szintúgy nem valami gagyi cucc, a videokártya is a gef4es sorozat legerősebb tagjai közül való. másik fórumon van még pár ilyen megszállott, mint én, az egyikük játszott crysis-al p3-ason, hogy miért? mert kurvajó, hogy egy régi vason egy mai játék elfut. van értelme? semmi az ég világon. minek 80 lóerős bogárra milliós összeget költeni, holott egy szar bmw is tud ennyit töredék áron? mert jó. nincs mit magyarázni rajta, valaki vagy rzi, vagy nem. aki nem, tovább lapoz, aki igen, megveszi, mert tudja értékelni

röviden ennyi

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #17394 Dátum: 2010 április 06, 20:39:09 »

Talán nem leszek leoltva a kérdésért, de miért kell vízhűtés meg mindenféle kótyomfütty egy p3-asra?
Mert ha ennyire melegszik akkor én megvenném, jó lenne a házi szaunába kályhának. Egyébként pedig 1800W-ot vesz fel a hálózatból, mitől?
Bele kell kötni a csatornába is?

csocsóasztal 14k
vízhűtéses ház 25k

ultradurva p3:

alaplap: MSI Via694T Pro
processzor: Intel Tualatin PIII-S 1.4GHz
memória: 3*256/133 Registered ECC (hp szerverből)
processzor hűtő: Ordasi féle vízhűtés (réz blokk, 230V-os szivattyú, réz hőleadó, kb 12*12cm-es a lamellázás, kiegyenlítő a házon kívül)
ház: noname,szürke, a hőleadó a merevlemezek helye alatt, kivágott lyukon fűti a padlót + mobil rack, 12cmes venti az oldallapba igényesen bevágva, ráccsal
táp: 250W acorp
merevlemez: -
odd: -
videokártya: Abit Siluro TI4200 + sünik a memóriákon
vga hűtő: Ordasi féle réz hűtőblokk

20k

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #17393 Dátum: 2010 április 06, 20:36:03 »

csocsóasztal 14k
vízhűtéses ház 25k

ultradurva p3:

processzor hűtő: Ordasi féle vízhűtés (réz blokk, 230V-os szivattyú, réz hőleadó, kb 12*12cm-es a lamellázás, kiegyenlítő a házon kívül)
ház: noname,szürke, a hőleadó a merevlemezek helye alatt, kivágott lyukon fűti a padlót + mobil rack, 12cmes venti az oldallapba igényesen bevágva, ráccsal

20k

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #17392 Dátum: 2010 április 06, 20:35:36 »

Csak érdeklődésképpen:
Nem érdekel valakit a jelenlegi fényképelőm?
Kodak EasyShare ZD710 (7mpixel, 10x zoom, sd-s, 2007 novemberi)
Lehet, lecserélném egy Sonyra...
Számlaképes is...
« Utoljára szerkesztve: 2010 április 06, 20:41:43 írta TBK001 »

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #17391 Dátum: 2010 április 06, 14:39:48 »

2008-ban vettem az E51-est, akkor új modell volt.
nekem htc kaiser-em van most, qwerty billentyű, win mobile 6, beépített gps, wifi, minden szart tud, ami csak kellhet, szinkronizálom a céges és magán leveleim, ha van valahol wifi, egész hazsnálható netezésre is, ha kell hirtelen valami, az akksija döglődik szerintem, bár lehet, hogy a 2 nap átlagos használat mellett jó, de most veszek egy  dupla ekkorát. előtte htc wizardom volt, kb ugyanez csak gps nélkül, annak még jobb akksija volt, szolgáltatás ugyanaz. ott még a procit is tuningoltam, pár alkalmazásnál nem ártott. a cégesem meg 6310i, megölhetetlen, sose cserélem le

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #17390 Dátum: 2010 április 06, 14:33:56 »

kb 2 hete nekem is van egy Blackberry 9000esem... Hát nem szeretem.. az Iphone 3Gs-em ezerszer jobb,könnyebben kezelhetőbb, azt imádom,jó rajta a gps,minden ok vele..

A BB-nek a push mail szolgáltatása verhetetlen. Fizetős ugyan, de nagyon jó.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #17389 Dátum: 2010 április 06, 13:37:14 »

2008-ban vettem az E51-est, akkor új modell volt. Előtte a 6310i volt nekem sok évig, de kellett egy gyorsabb modem, ezért cseréltem.
Két évig használtam az E51-est hiba nélkül, egyszer új szoftvert töltöttem rá (bekapcsoláskor hosszabban rezeg, de mást nem vettem észre) és nagyon szerettem, de elkapott a gépszíj, vettem E71-est, aztán Blackberry Bold 9000 -t, aztán valami egyéb Nokiát, (számára sem emlékszem) aztán az N97 mini-t, mert azt mindenki dícsérte... Egy hónapot használtam, a qwerty nagyon jó rajta, de nem tudtam megszokni, néha lefagyott, fél képernyő eltűnt, stb. de leginkább az zavart, hogy anélkül nem lehet kezelni, hogy ne nézném a kijelzőt. Az E51-essel a zsebemben tudok szinte sms-t írni, de felvenni, némítani simán tudom anélkül, hogy ránéznék. Sohasem fagyott le, nagyon jó a hangminősége, a wifi-je nagyon érzékeny (laptopom kevésbé érzékeny), okos és értelemszerű a jelzőfénye (N97 nevetséges ilyen szempontból) és persze az is számít, hogy nagyon megszoktam, és nekem bírja az akku 2 munkanapig is, az N97 minivel néha reggel levettem a töltőről és este lemerült, ha kicsit húzósabb napom volt. E51 wifivel, bluetooth-tal, simán bírja keményebb napokon is 2 napig, de inkább 3. És amikor elkezd jelezni akkor még tudok beszélni elég sokat, az N97 kettőt jelzett és megállt, mint a szög, szevasz, keress micro usb-s töltőt. Kis nokia töltőt az útszéli cigánygyerektől is kérek vagy veszek a trafikban 500-ért kínait.
A Blackberry viszont elég jó volt, de az meg nagy és a desktop managere egy fos. A Nokia OVI suite sem egy nagy sütés, de használható.

Ja, és sokszor leesett, kiesett a zsebemből, stb. vettem egy teljes új házat hozzá 4500-ért és olyan, megint mint az új.

A telefon eléggé szubjektív dolog, de azt hiszem jelen pillanatban nekem ez most az ideális készülék, nem gondolkodom semmin, inkább veszek ebből mégegyet. Néha a GPS jól jönne ha benne lenne és egy kicsit jobb kamera, de a sok egyéb előny ezeket kárpótolja. Az N97-nek nagyon jó a kamerája és a GPS-e azt aláírom.

kb 2 hete nekem is van egy Blackberry 9000esem... Hát nem szeretem.. az Iphone 3Gs-em ezerszer jobb,könnyebben kezelhetőbb, azt imádom,jó rajta a gps,minden ok vele..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17388 Dátum: 2010 április 06, 13:29:55 »

a t-online-os vállalati kapcslattartón azt nyilatkozta az e52-ről ,hogy még nincs kész , bár beleszámít a jutalékába de ha megkérhet ne vegyek azt
pedig baromira rá voltam ízgulva
bár speciel a jelenlegi döntésem pont az olcsósítás miatt mellett született

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #17387 Dátum: 2010 április 06, 13:26:00 »

Nekem egy ismerősöm most vett E52-t, és elég sokan nyúznak körülöttem E51-et is.
Előbbi méltó folytatása szerintem az utóbbinak, tudja azt, amit egy telefonnak kell, de aki GPS-re, kamerára, Wifi-re izgul, azt sem hagyja cserben (kellemes csalódás egy mobilhoz képest), és még pont normális a mérete. Akksi időben nem tudok nyilatkozni, még új a kütyü, de el lehet otthonról menni töltő nélkül is.

2008-ban vettem az E51-est, akkor új modell volt.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #17386 Dátum: 2010 április 06, 13:08:56 »

igen és eltökéltem magam !
főleg ,hogy jutis maradis  Wink

2008-ban vettem az E51-est, akkor új modell volt. Előtte a 6310i volt nekem sok évig, de kellett egy gyorsabb modem, ezért cseréltem.
Két évig használtam az E51-est hiba nélkül, egyszer új szoftvert töltöttem rá (bekapcsoláskor hosszabban rezeg, de mást nem vettem észre) és nagyon szerettem, de elkapott a gépszíj, vettem E71-est, aztán Blackberry Bold 9000 -t, aztán valami egyéb Nokiát, (számára sem emlékszem) aztán az N97 mini-t, mert azt mindenki dícsérte... Egy hónapot használtam, a qwerty nagyon jó rajta, de nem tudtam megszokni, néha lefagyott, fél képernyő eltűnt, stb. de leginkább az zavart, hogy anélkül nem lehet kezelni, hogy ne nézném a kijelzőt. Az E51-essel a zsebemben tudok szinte sms-t írni, de felvenni, némítani simán tudom anélkül, hogy ránéznék. Sohasem fagyott le, nagyon jó a hangminősége, a wifi-je nagyon érzékeny (laptopom kevésbé érzékeny), okos és értelemszerű a jelzőfénye (N97 nevetséges ilyen szempontból) és persze az is számít, hogy nagyon megszoktam, és nekem bírja az akku 2 munkanapig is, az N97 minivel néha reggel levettem a töltőről és este lemerült, ha kicsit húzósabb napom volt. E51 wifivel, bluetooth-tal, simán bírja keményebb napokon is 2 napig, de inkább 3. És amikor elkezd jelezni akkor még tudok beszélni elég sokat, az N97 kettőt jelzett és megállt, mint a szög, szevasz, keress micro usb-s töltőt. Kis nokia töltőt az útszéli cigánygyerektől is kérek vagy veszek a trafikban 500-ért kínait.
A Blackberry viszont elég jó volt, de az meg nagy és a desktop managere egy fos. A Nokia OVI suite sem egy nagy sütés, de használható.

Ja, és sokszor leesett, kiesett a zsebemből, stb. vettem egy teljes új házat hozzá 4500-ért és olyan, megint mint az új.

A telefon eléggé szubjektív dolog, de azt hiszem jelen pillanatban nekem ez most az ideális készülék, nem gondolkodom semmin, inkább veszek ebből mégegyet. Néha a GPS jól jönne ha benne lenne és egy kicsit jobb kamera, de a sok egyéb előny ezeket kárpótolja. Az N97-nek nagyon jó a kamerája és a GPS-e azt aláírom.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17385 Dátum: 2010 április 06, 00:04:08 »

A szerelem, az szerelem. Grin
igen és eltökéltem magam !
főleg ,hogy jutis maradis  Wink

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #17384 Dátum: 2010 április 06, 00:00:07 »

igen , hát nem mindegy  Grin
de most néztem pont az e66 35 alatt használtan sem kapható , viszont az e51 vadiújban a t-től 23 ért beszerezhetző
szval asszem eladom gyorsan az e66-ot és veszek egy nullkilóméteres e51-et
A szerelem, az szerelem. Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17383 Dátum: 2010 április 05, 23:55:24 »

Elnézést, de kicsit elnéztem, mert csak E50-es az enyém!
Azt gondoltam, hogy jobb a 66-os. Csak, hogy számodra miért, azt nem tudtam.
Most már értem.
igen , hát nem mindegy  Grin
de most néztem pont az e66 35 alatt használtan sem kapható , viszont az e51 vadiújban a t-től 23 ért beszerezhetző
szval asszem eladom gyorsan az e66-ot és veszek egy nullkilóméteres e51-et

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #17382 Dátum: 2010 április 05, 23:49:30 »

az e66 sokkal jobb mint az e51
ha csak a paramétereit nézed már tudod is miről beszélek
nekem pont a méretével van bajom , nagy !
bár benne van a gps és nem kell hozzá külön az a basz amit pont te vettél meg tőlem de nekem mégis nagy
a múlthéten megláttam a stunt kezében és fellángolt a szerelem újra  Wink
amit tudni kell az e66-ról az az,hogy kb felét bírja az aksi mint az e51-é ezért nekem is kettő van (adom hozzá)
az enyémen van még egy év gar kb
mindene megvan, a gyári doboz stb csak a tok nincs mert azt elajándékoztam 
Elnézést, de kicsit elnéztem, mert csak E50-es az enyém!
Azt gondoltam, hogy jobb a 66-os. Csak, hogy számodra miért, azt nem tudtam.
Most már értem.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17381 Dátum: 2010 április 05, 23:32:31 »

Nekem E51-em van.
Mivel jobb, mint a 66?
Nincs bajom a készülékkel, de a kijelző nekem már néha kicsi.

az e66 sokkal jobb mint az e51
ha csak a paramétereit nézed már tudod is miről beszélek
nekem pont a méretével van bajom , nagy !
bár benne van a gps és nem kell hozzá külön az a basz amit pont te vettél meg tőlem de nekem mégis nagy
a múlthéten megláttam a stunt kezében és fellángolt a szerelem újra  Wink
amit tudni kell az e66-ról az az,hogy kb felét bírja az aksi mint az e51-é ezért nekem is kettő van (adom hozzá)
az enyémen van még egy év gar kb
mindene megvan, a gyári doboz stb csak a tok nincs mert azt elajándékoztam 

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #17380 Dátum: 2010 április 05, 23:21:47 »

NOKIA E66 -ot cserélnék értékegyeztetéssel NOKIA E51-re
csak a fekete érdekel !
Nekem E51-em van.
Mivel jobb, mint a 66?
Nincs bajom a készülékkel, de a kijelző nekem már néha kicsi.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #17379 Dátum: 2010 április 05, 23:13:34 »

NOKIA E66 -ot cserélnék értékegyeztetéssel NOKIA E51-re
csak a fekete érdekel !

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #17378 Dátum: 2010 április 05, 20:08:51 »

csocsóasztal 14k
vízhűtéses ház 25k

ultradurva p3:

20k

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #17377 Dátum: 2010 április 04, 00:27:21 »

Most már régen voltam nálatok. De ha lesz munka viszek neked üditőt! Grin

Grin

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #17376 Dátum: 2010 április 04, 00:20:44 »

[offtopic]egeszsegedre! en meg itt halok szomjan az eromuben  [ Roll Eyes/offtopic]

Most már régen voltam nálatok. De ha lesz munka viszek neked üditőt! Grin

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #17375 Dátum: 2010 április 04, 00:15:59 »

Roll Eyes
« Utoljára szerkesztve: 2010 április 04, 00:24:22 írta Imrüs »

Süni
« Hozzászólás #17374 Dátum: 2010 április 03, 23:52:02 »

Tesco újságban láttam citromos Gössert elég jó áron, az is fini!
(de kár, hogy mindjárt indulnom kell dolgozni, már olyan szomjas lettem  Grin)
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #17373 Dátum: 2010 április 03, 22:45:20 »

ez eddig a legjobb szerintem is, bár én kimondottan utálom a sört

...beletrafáltál...azoknak készült Grin
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #17372 Dátum: 2010 április 03, 22:37:49 »

offolós disznók!
ha már citromos, akkor radler.
a gösser túl nemtudommilyen.

hogy ne legyen off: citromos sör (?) nekem otthon kurvára nem kell. meg sehol máshol se ;-)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #17371 Dátum: 2010 április 03, 22:26:27 »

offolós disznók!
ha már citromos, akkor radler.
a gösser túl nemtudommilyen.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető dt

« Hozzászólás #17370 Dátum: 2010 április 03, 21:42:25 »

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #17369 Dátum: 2010 április 03, 21:21:48 »

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #17368 Dátum: 2010 április 03, 20:51:54 »

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #17367 Dátum: 2010 április 03, 20:50:25 »

Az elmúlt 39 és fél éveben 2.5 dl sört ittam, szerinted tudom melyik a finom?
Akkor is 3 dl-t rendeltem, de nem bírtam meginni. (Prága, Svejk söröző)

Grin
Ha lehet ne a komlóhulladék fajta legócsóbb, de nem vagyok sznob  Cheesy Arany Ászok ... Dreher kategória tökéletesen megfelel, ha belefér!

Süni
« Hozzászólás #17366 Dátum: 2010 április 03, 20:48:29 »

Tiéd!
Finom  Smiley
Oldalak: 1 ... 533 534 535 536 537 [538] 539 540 541 542 543 ... 973
Nyomtatás

Ugrás: