www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 13:24:01

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Kérünk, hogy hirdetésedhez mindenképpen írjál legalább egy irányárat, különben a hirdetést figyelmeztetés nélkül töröljük.
Köszönjük.
igen, egyetértek - 57 (40.4%)
igen, nagyon egyetértek - 84 (59.6%)
Összes szavazó: 125

Oldalak: 1 ... 319 320 321 322 323 [324] 325 326 327 328 329 ... 973
Nyomtatás
Szerző Téma: Ami otthon már nem kell  (Megtekintve 10443415 alkalommal)
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #25965 Dátum: 2011 Augusztus 26, 15:29:21 »

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #25964 Dátum: 2011 Augusztus 26, 15:20:52 »

Elolvastam, mert egy haverom kért meg, hogy hozzam majd el a kerékpárt ha járok Pesten. Valamint mert nekem is van cruiserem, érdekelt volna, de nem. Arra gondoltam ennek kapcsán, hogy várok még egy kicsit, hogy normalizálódik-e a helyzet a trollok és a ráérős beugatósok és a balhét kereső anyázósok között vagy sem és csatlakozom Pézséhez. Addig is mindenki elmehet a f.szomba.
Hát ettől is szebb lett a napom.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #25963 Dátum: 2011 Augusztus 26, 14:43:14 »

Elolvastam, mert egy haverom kért meg, hogy hozzam majd el a kerékpárt ha járok Pesten. Valamint mert nekem is van cruiserem, érdekelt volna, de nem. Arra gondoltam ennek kapcsán, hogy várok még egy kicsit, hogy normalizálódik-e a helyzet a trollok és a ráérős beugatósok és a balhét kereső anyázósok között vagy sem és csatlakozom Pézséhez. Addig is mindenki elmehet a f.szomba.
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #25962 Dátum: 2011 Augusztus 26, 12:04:09 »

amire te nálam jelentkeztél a mai napig megvan, nem adtam el senkinek, várja, hogy találkozzunk
  Kiss

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #25961 Dátum: 2011 Augusztus 26, 12:00:45 »

vegyétek meg normogo bicóját, az is van olyan haszontalan, mint a bugi féle, de legalább olcsóbb

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #25960 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:55:00 »

Én még nem hívtam fel, de ezek szerint már ne is hívjam. Mivel két dolog között nézegetek ide be (mert dolgozom), tudomásul vettem.Maxi! Te be sem jelentkeztél érte, te MI A FASZT VERED A NYÁLAD! Kiss
Jezusom ...

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #25959 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:52:23 »

Köszönöm Bugibá' megkaptam a számot, kb 10 másodpercen belül hívtam az ürgét, de már elkelt...
Ennyit erről.
Én még nem hívtam fel, de ezek szerint már ne is hívjam. Mivel két dolog között nézegetek ide be (mert dolgozom), tudomásul vettem.
Megkaptuk a telefon számot köszönjük.
Rögtön hívtuk, elkelt.
10mp alatt.
Proti akkor tudod a dolgod.
hy bill
Maxi! Te be sem jelentkeztél érte, te MI A FASZT VERED A NYÁLAD! Kiss
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #25958 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:52:12 »

mivel a többségnek nem tetszik ez a dolog, ahogy én ezt intéztem, vállalom a következményeit !
ha kitiltás, akkor kitiltás .....  ennyi ....

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #25957 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:50:08 »

én szapultam mindenkit a bringa miatt, de geci módon beelőztelek titeket és holnap bácsival szétfelxeljük sörözés közben  Evil
:-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #25956 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:50:00 »

meg van akinél 3szor érdeklődsz hogy mi van a motyóval ja "elfelejtettem aztán negyedjére meg ááá már eladtam " Roll Eyes igaz Bugi?  Grin Aztán van aki legyártat valamit aztán még arra sem hajlandó hogy szóljon hogy már eladta a bogarát  Undecided van itt egy jó csomó buzi aki leszarja a szabályaitokat  Kiss
amire te nálam jelentkeztél a mai napig megvan, nem adtam el senkinek, várja, hogy találkozzunk

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #25955 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:49:54 »

Proti,mindenképpen tiltsd ki Bugit Grin
Mifele Bugit? Hol van itt Bugi?! :-)))

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #25954 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:49:02 »

én szapultam mindenkit a bringa miatt, de geci módon beelőztelek titeket és holnap bácsival szétfelxeljük sörözés közben  Evil
karikázzátok fel mint a szalámit Evil

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
RNIE
« Hozzászólás #25953 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:48:00 »

Proti,mindenképpen tiltsd ki Bugit Grin
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #25952 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:47:50 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #25951 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:46:06 »

Megkaptuk a telefon számot köszönjük.
Rögtön hívtuk, elkelt.
10mp alatt.
Proti akkor tudod a dolgod.
hy bill

Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #25950 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:45:25 »

Köszönöm Bugibá' megkaptam a számot, kb 10 másodpercen belül hívtam az ürgét, de már elkelt...
Ennyit erről.
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #25949 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:36:20 »

Félreértés elkerülése végett mondom, hogy nekem is teljesen megfelel ez a szabály.
Azzal van a gond, hogy a gyakorlat megmutatja, hogy sehogy sem tud ez a dolog (sem) működni rendesen.
Ilyenek vagyunk, van aki rányúl valamire és még aznap utal, majd valamikor átveszi, van akitől meg pár ezer forintot úgy kell kikönyörögni, miután a cuccot boldogan használja, van aki meg érdeklődik és leszarja, hogy az utána következők (akik esetleg komolyan is gondolják) várják, hogy mi lesz.
meg van akinél 3szor érdeklődsz hogy mi van a motyóval ja "elfelejtettem aztán negyedjére meg ááá már eladtam " Roll Eyes igaz Bugi?  Grin Aztán van aki legyártat valamit aztán még arra sem hajlandó hogy szóljon hogy már eladta a bogarát  Undecided van itt egy jó csomó buzi aki leszarja a szabályaitokat  Kiss

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #25948 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:35:03 »

Azzal van a gond, hogy [nyissz] Ilyenek vagyunk
Ennyi. :-))

1303LS
« Hozzászólás #25947 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:27:47 »

Rengeteg helyen es modon bele lehet kotni ebbe a szabalyba amit nem en hoztam, hanem Ti, az evek soran.
En igyekszem betartatni, kulonben jonnek a sertodesek, az anyazas es kiregelesek. Annak meg ugye semmi ertelme...
Félreértés elkerülése végett mondom, hogy nekem is teljesen megfelel ez a szabály.
Azzal van a gond, hogy a gyakorlat megmutatja, hogy sehogy sem tud ez a dolog (sem) működni rendesen.
Ilyenek vagyunk, van aki rányúl valamire és még aznap utal, majd valamikor átveszi, van akitől meg pár ezer forintot úgy kell kikönyörögni, miután a cuccot boldogan használja, van aki meg érdeklődik és leszarja, hogy az utána következők (akik esetleg komolyan is gondolják) várják, hogy mi lesz.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #25946 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:27:27 »

én is azt kérném,hogy mindenki úgy reagáljon a hirdetésekre...hogy legyen belőle egy jó kis flém,mert a többi topik lapos Cool

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
RNIE
« Hozzászólás #25945 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:24:13 »

én is azt kérném,hogy mindenki úgy reagáljon a hirdetésekre...hogy legyen belőle egy jó kis flém,mert a többi topik lapos Cool
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #25944 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:22:51 »

Rengeteg helyen es modon bele lehet kotni ebbe a szabalyba amit nem en hoztam, hanem Ti, az evek soran.
En igyekszem betartatni, kulonben jonnek a sertodesek, az anyazas es kiregelesek. Annak meg ugye semmi ertelme...
csatlakozom.

flex 'em all!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #25943 Dátum: 2011 Augusztus 26, 11:18:00 »

És mi van olyankor, mikor ...

1303LS
« Hozzászólás #25942 Dátum: 2011 Augusztus 26, 10:53:37 »

Itt a forumon most is ez a rendszer, nem privatban jelentkezunk es "sorbanallas" van. A meglatasom szerint - mivel o jelentkezett az itt hirdetett termekre eloszor - Leon viheti a cuccot. Remelem az adasvetel is ennek megfeleloen zajlik majd es nem kell megint eroszakkal betartatni a regota, kozos megegyezessel hozott "szabalyt"!
Kerek mindenkit, hogy az itt hirdetett termekek eladasakor az itt ervenyes szabalyok szerint jarjon el!
A vateras es egyeb uzleteket meg mindenki intezze az ott ervenyes szabalyok szerint...

Koszonom!
És mi van olyankor, mikor 3-an jelentkeznek valamire hirtelen, majd érdemben nem történik semmi ezután.
Sőt a megbeszélt helyen én megyek a csóka után, hogy majd melyik irányba tegye meg azt a 40-50 métert a szemrevételezéshez ahol táborozok és erre 2 nap kevés neki.
Nem kell válaszolni, tudom a megoldást.  Cheesy Pont annyit fogok itt hirdetni mint eddig.  Cheesy Hébe-hóba.  Roll Eyes

Lejjebb is megvolt a szabályok betartása. Az érdekelne, megnézném kifejezéseknél a kell, megveszem talán konkrétabb.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #25941 Dátum: 2011 Augusztus 26, 10:28:06 »

Ez milyen bringa egyébként? Az ülés marhára megtetszett.

le kell venni a csomagtartót meg egy másik hátsógumi aztán pofásabb lesz
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #25940 Dátum: 2011 Augusztus 26, 10:25:38 »

a legkorrektebb a bevált módszer lenne! Aki elsőnek jelentkezett, az az első, ha neki nem kell jön a második.
Eddig ez volt a rendszer.
Itt a forumon most is ez a rendszer, nem privatban jelentkezunk es "sorbanallas" van. A meglatasom szerint - mivel o jelentkezett az itt hirdetett termekre eloszor - Leon viheti a cuccot. Remelem az adasvetel is ennek megfeleloen zajlik majd es nem kell megint eroszakkal betartatni a regota, kozos megegyezessel hozott "szabalyt"!
Kerek mindenkit, hogy az itt hirdetett termekek eladasakor az itt ervenyes szabalyok szerint jarjon el!
A vateras es egyeb uzleteket meg mindenki intezze az ott ervenyes szabalyok szerint...

Koszonom!

Nem elérhető Zmrzlina

« Hozzászólás #25939 Dátum: 2011 Augusztus 26, 08:56:40 »

Továbbra is rendületlenül keresek T2b buszba való index,világitás kapcsolót a kormányoszlopra valót.

Szia

ha segít akkor nekem van egy amiben valami eltörött de alkatrésznek ha tudod használni... tied
nem gúnyolódás volt csak őszinte naívság

Attila
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #25938 Dátum: 2011 Augusztus 26, 08:52:23 »

Képet most nem biztos, hogy találok róla.

Mégis van kép:

[a csatolmányt egy admin törölte]

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #25937 Dátum: 2011 Augusztus 26, 08:44:17 »

Ezt a sötétség meg bunkóság dumát jól látom Shocked Grin, mintha az ördög misézne a mennyországról! Grin Tongue
Nem fogok veled trollkodni. Majd megbeszéljük, egy alkalommal!!

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #25936 Dátum: 2011 Augusztus 26, 08:43:13 »

egyetértek veled ez nem a vatera . ha Jocinak nem kell vigye a következő ...

Kezfogas

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #25935 Dátum: 2011 Augusztus 26, 08:30:44 »

Ha valaki lemaradna a lentiről, nekem is van egy Cruiserem, aminek az eladásán gondolkodom.
3 sebességes agyváltós, matt fekete színű, piros Csepel felirattal, fehér oldalfalú gumikkal, kényelmes széles Selle Royal üléssel.
Igaz, ez egyszerűbb kivitel, de hozza a klasszikus cruiser formát.
Képet most nem biztos, hogy találok róla.
Két szépséghibája van, a fékkar vége letört egy eldőlésnél, illetve a kormányon felületi rozsda van (ezt el is távolíthatom, de nekem így tetszett a matt fényezéssel). 4 éves a bringa, és 25 ezer Ft-ért adom.

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #25934 Dátum: 2011 Augusztus 26, 08:20:25 »

de ez még mindig csak egy drótszamár  Shocked  Grin

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #25933 Dátum: 2011 Augusztus 26, 07:44:57 »

Véleményem csak annyi, hogy a legkorrektebb a bevált módszer lenne! Aki elsőnek jelentkezett, az az első, ha neki nem kell jön a második.
De ha most már rá licitálás van, akkor majd én így fogom csinálni.
egyetértek veled ez nem a vatera . ha Jocinak nem kell vigye a következő ...

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #25932 Dátum: 2011 Augusztus 26, 07:30:00 »

én pedig nem fogok ezen összeveszni senkivel, így ki is szállok a buliból
megkapja mindenki a telefonszámot és majd egyezkedik ahogy akar, meg licitál stb....

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #25931 Dátum: 2011 Augusztus 26, 07:24:34 »

Jó reggelt !

ebben a pillanatban olvastam a történteket, ezért elnézést, hogy este nem reagáltam !
a kialakult helyzetben a leg korrektebb az, ha ma pontosan délben privátban megadom a három érintett úriembernek a srác telefonszámát
aki olvassa, az olvassa, aki felhívja felhívja, aki gyorsabb és ügyesebb az elviszi, amennyiért elviszi............
a bringa egyébként nálam van (a boltban gondoltam kiállítani, hátha onnan gyorsabban elkel, de ezek szerint már nem fogom)
Véleményem csak annyi, hogy a legkorrektebb a bevált módszer lenne! Aki elsőnek jelentkezett, az az első, ha neki nem kell jön a második.
De ha most már rá licitálás van, akkor majd én így fogom csinálni.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #25930 Dátum: 2011 Augusztus 26, 07:05:47 »

Kiszálltam,nekem igy nem kell semmi Tongue Tongue Tongue
bocsánat én ennél korrektebbet részemről nem tudok kitalálni
elküldöm neked is a számot, és majd eldöntöd  Undecided

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #25929 Dátum: 2011 Augusztus 26, 06:58:34 »

miért is....pedig akkor kölcsön kérném 1 körre Wink Cheesy

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #25928 Dátum: 2011 Augusztus 26, 06:56:17 »

Jó reggelt !

ebben a pillanatban olvastam a történteket, ezért elnézést, hogy este nem reagáltam !
a kialakult helyzetben a leg korrektebb az, ha ma pontosan délben privátban megadom a három érintett úriembernek a srác telefonszámát
aki olvassa, az olvassa, aki felhívja felhívja, aki gyorsabb és ügyesebb az elviszi, amennyiért elviszi............
a bringa egyébként nálam van (a boltban gondoltam kiállítani, hátha onnan gyorsabban elkel, de ezek szerint már nem fogom)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #25927 Dátum: 2011 Augusztus 26, 06:06:42 »

Jó reggelt !

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #25926 Dátum: 2011 Augusztus 25, 23:11:34 »

Sötétség meg a bunkóság nálad határtalan.
És a valamire ráígérés a  legpofátlanabb dolog, de hát mit várhat az ember. Huh
Ja igén és a "Úgyhogy csitu van kisfickó! Wink" meg külön kikérem magamnak, nem vagyunk nem leszünk sose haverok(Ezt csak legmerészebb álmaimban reméltem, de szerencsére valóravált!) Wink, igy probálj meg visszavenni.

Ezt a sötétség meg bunkóság dumát jól látom Shocked Grin, mintha az ördög misézne a mennyországról! Grin Tongue
Oldalak: 1 ... 319 320 321 322 323 [324] 325 326 327 328 329 ... 973
Nyomtatás

Ugrás: