www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 16:27:23

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 28 29 30 31 32 [33]
Nyomtatás
Szerző Téma: Vintage HIFI - azaz sztereó zenehallgatás a lakásban.  (Megtekintve 419332 alkalommal)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #24 Dátum: 2007 Január 22, 14:29:44 »

nem, csak rámutatok, hogy kurvára felesleges a topiknyitás úgy általában, mert sehol sem arról van szó, amiről kéne...

Ha majd abbafejezitek az egymás baszogatását a topicomban, akkor belekezdek. Jó lenne, ha mindenki törölné a hozzászólásait.  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23 Dátum: 2007 Január 22, 14:28:33 »

Mi vagy Te abakusz?
nem, csak rámutatok, hogy kurvára felesleges a topiknyitás úgy általában, mert sehol sem arról van szó, amiről kéne...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #22 Dátum: 2007 Január 22, 14:12:06 »

eddig 18 off hozzászólás volt(ez a 19-edik off a 30ból)

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007 Január 22, 14:08:06 »

a Friss gomb....
MInden alkalommal azzal nyitok meg bármit is, mert egyből kiadja azokat a topicokat, ahol új hozzászólás van. Ami nem igazán édekel, azt egy pillanatra megnyitom, majd újból a Friss gpmbra kattintok és már el is tűnt... Ennyire eccerű!
Én is így használom, soha nem jutott eszembe, hogy bármelyik számomra érdektelen topicra mérges legyek mert 2vel többet kell kattintanom, sőt örülök neki ha látom hogy van élet és irogatnak ide-oda az emberek. Ha valami nem érdekel nem olvasom, viszont tiszteletben tartom mások érdeklődési körét.
Ezt konkrétan sajnálnám ha törlődne, mert bár nem értek hozzá érdekel a téma.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #20 Dátum: 2007 Január 22, 13:59:15 »

Nekem eszembe sem jutna belenézni a kispapa/íjászok/blues stb topicba,de nem töröltetném,attól még átlátható a fórum. szvsz

Szerintem Eszternek nem konkrétan ezzel a topikkal volt baja, hanem a sok nyitott topikkal és mivel ez most nyílt, hát ide írta. Nem kell azonnal megsértődni, visszavágni, stb.

Én nagyon ritkán nézegetem a Közösségi fórumokat, ez megtetszett, én is hozzá tudnék tenni a Vintage HiFi-hez. Amúgy a közösségin belül ha sok topk van engem nem zavar, úgysem olvasom...  Evil

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
RNIE
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007 Január 22, 13:50:49 »

Nekem eszembe sem jutna belenézni a kispapa/íjászok/blues stb topicba,de nem töröltetném,attól még átlátható a fórum. szvsz
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #18 Dátum: 2007 Január 22, 13:47:49 »

meg lett szavazva, hogy lehet nyitni bárkinek topicot.
ha nincs rá érdeklődés, akkor úgyis megszűnik, ha van rá érdeklődés, akkor fennmarad.

most akkor mi legyen?

1. zárolom a topicot, és majd 30 nap múlva töröljük
2. törlöm a gecibe a topicot most (a topicnyitó is kérte)
3. megy tovább a csevely

a múltkori szavazás alapján a 3. pontnak kellene érvénybe lépni.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #17 Dátum: 2007 Január 22, 13:43:15 »

Most miért ez a hiszti? Már elnézést.
Ha nem érdekel, nem olvasok bele. Ennyi. Pl. Íjászok, Depó, stb... engem nem érdekel. Ettől még nem akarom törölni. Nem olvasok bele, kész. A fórum átláthatóságát ez szerintem marhára nem bonyolítja. Mondjuk ha minden egyes topicnyitás a rendszer kapacitását nagy mértékben terheli, akkor megértem a kifogást.

Ezzel senkit sem szerettem volna megsérteni. De nem értem miért kell egy lavór vízben vihart játszani.
A hiszti tárgya az, hogy hónapok óta mindenféle, szerintem ide nem illő dolgokról nyitogatunk topikokat. Számomra kezd kaotikussá válni és őszintén bevallom, egyre kevésbé van kedvem fórumozni. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja. Eddig nem nagyon folytam bele az erről szóló vitákban, mert azt gondoltam, hogy nagy fiúk vagytok, és képesek vagytok megítélni, minek hol a helye, de be kell látnom, hogy tévedtem. Szívetek joga azt, és úgy tenni, ahogy jónak látjátok, de ezzel az állandó topiknyitogatással csak azt éritek el, hogy sok, eddigi állandó látogató 'elszokik' innen.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha lehet, legyetek tekintettel rám, és a hozzám hasonlóan érző bogaras/buszos társatokra is. Persze, csak ha jónak látjátok. Ha nem, akkor nem fórumozom itt többet, amivel gondolom nem okozok senkinek sem túl nagy lelki traumát.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Január 22, 13:45:28 írta Eszter »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #16 Dátum: 2007 Január 22, 13:38:15 »

mondtam, hogy rinyálni fognak  Grin

1303LS
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007 Január 22, 12:07:02 »

UGYLÁTOM EGYESEKNEK SEMMILYEN TOPIC NEM TETSZIK, IGY FELKÉREM A MODERÁTOROKAT, HOGY TÖRÖLJÉT EZT A TOPIC-OT. ÉN MEG LEVONTAM A KÖVETKEZTETÉST.
Ne hisztizz már!
Tedd vissza az előbbi beírásod és lépj tovább.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #14 Dátum: 2007 Január 22, 12:05:40 »

UGYLÁTOM EGYESEKNEK SEMMILYEN TOPIC NEM TETSZIK, IGY FELKÉREM A MODERÁTOROKAT, HOGY TÖRÖLJÉT EZT A TOPIC-OT. ÉN MEG LEVONTAM A KÖVETKEZTETÉST.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #13 Dátum: 2007 Január 22, 11:31:36 »

Fiúk!

Ez a téma eddig is nagyon jól elvolt az Ami otthon már nek kell - topicban.
Miért nem lehet megmaradni normális keretek között, miért kell minden nem bogaras dologról külön topicot nyItni? Ennyi erővel én is nyithatnék egyet mondjuk 'Hogyan sminkeljünk miközben bogarunkat vezetjük a fővárosi dugóban" címmel, de értekezhetünk esetleg a "miniszoknya hatása a rendőrre" témáról is. Mivel nem én vagyok az egyetlen nőnemű itt a fórumon, biztosan lennénk egy páran, akik az ehhez hasonló témákról is szivesen elcseverésznénk. És mondhatnánk, hogy hiszen ez is bogaras téma, mivel mindannyiunknak bogara van. De szerintem ennek nem itt a helye.
Komolyan fontolgatom, hogy nem olvasom egy darabig a fórumot, mert elveszitek a kedvem tőle. Remélem, ezzel nem csak én vagyok így, és egy kicsit megpróbáltok tekintettel lenni másokra is.

ui: NGA ez nem neked szól személy szerint, hanem az összes többi, ehhez hasonló topicnyitónak

Üdv Mindenkinek, további jó fórumozást!

már többen is mondtuk ezt, de sírás meg anyázás lett belőle, hogy hogy képzeljük, hogy a jogokat kurtítjuk? ház ez van...

Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #12 Dátum: 2007 Január 22, 11:05:54 »

Fiúk!

Ez a téma eddig is nagyon jól elvolt az Ami otthon már nek kell - topicban.
Miért nem lehet megmaradni normális keretek között, miért kell minden nem bogaras dologról külön topicot nyItni? Ennyi erővel én is nyithatnék egyet mondjuk 'Hogyan sminkeljünk miközben bogarunkat vezetjük a fővárosi dugóban" címmel, de értekezhetünk esetleg a "miniszoknya hatása a rendőrre" témáról is. Mivel nem én vagyok az egyetlen nőnemű itt a fórumon, biztosan lennénk egy páran, akik az ehhez hasonló témákról is szivesen elcseverésznénk. És mondhatnánk, hogy hiszen ez is bogaras téma, mivel mindannyiunknak bogara van. De szerintem ennek nem itt a helye.
Komolyan fontolgatom, hogy nem olvasom egy darabig a fórumot, mert elveszitek a kedvem tőle. Remélem, ezzel nem csak én vagyok így, és egy kicsit megpróbáltok tekintettel lenni másokra is.

ui: NGA ez nem neked szól személy szerint, hanem az összes többi, ehhez hasonló topicnyitónak

Üdv Mindenkinek, további jó fórumozást!
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #11 Dátum: 2007 Január 21, 22:52:42 »

Kedvenc hirdetésem, nagyokat nevetek mindig rajta :-)

Azt akarod hogy a haverjaid irígykedjenek rád? Akkor NEKED erre van szükséged.

Akai AP 100C közvetlen szíj meghajtású analóg lemezjátszó - 33,1/3-45-as fordulattal...

ilyenünk volt otthon. Egyszerű, mint egy faék, agyonverhetetlen, és szépen szólt. Pedig hejde koptattam...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #10 Dátum: 2007 Január 21, 22:49:24 »

Ilyenem is volt:
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #9 Dátum: 2007 Január 21, 21:43:53 »

Ó még gondolkodik.....  Wink

Ja és Stuntnak a magnó:

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8 Dátum: 2007 Január 21, 21:41:54 »

Kedvenc hirdetésem, nagyokat nevetek mindig rajta :-)

Azt akarod hogy a haverjaid irígykedjenek rád? Akkor NEKED erre van szükséged.

Akai AP 100C közvetlen szíj meghajtású analóg lemezjátszó - 33,1/3-45-as fordulattal - otthoni diszkózásra is alkalmas.

4 sebességes szinkronmotor.
Anti-Skating - csúszásgátló - technológiával felszerelt.
30 cm átmérőjű öntött aluminium tányér.
S alakú lejátszókar, melyhez tartozik egy automatikus végállás kapcsoló. A lejátszás végén a kar visszatér a kiindulási helyzetbe és nem karcolja a lemezt.
Milligramm pontosságú ellensúly beállítás. 
Pick-up-el együtt. Cserélhető Pick-up típusa RS 100.
5 pólusú zsinórkimenet sztereoerősitőhöz. Saját erősítöt nem tartalmaz.
Nagyon jó állapotú.Hi-fi minőség.

Az igazi zenehallgatás élményét nyújtja, most amikor újra divatba jöttek a bakelit korongok. Basszus hangot csak erről lehet igazán jót hallani. Kipróbálni már nem tudjuk, mivel minden felszerelésemet eladtam. Ez privát aukció, ezért garancia nincs megtekintés után.

Természetesen audiofileknek is ajánlom otthoni használatra. Ne hagyja ki, megéri.

http://www.teszvesz.hu/item157060498_ezen_hallgasd_iden_a_dalokat_bakelitlemezjatszo.html
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #7 Dátum: 2007 Január 21, 21:26:55 »

Jöhetnének még fotók hasonló cuccokról.

Most láttam itt pécsett egy bizoban AKAI GX 4000D-t 12e Ft-ért, hihetetlen szép állapotban.
Gyártok,meg keresek még képeket(van miröl!)

Tóth Zoltán
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #6 Dátum: 2007 Január 21, 21:21:31 »

Akkor átrakom ide,a másik topikbol meg törlöm.
Nálam a "komolyabb" zenehallgatás itt kezdödött.
A Tesla B4 magno volt az elsö itthon forgalmazott 4 sávos(igy sztereo) orsos magno.
A képen nem az van,ez a B41,ami még csak mono volt.

Jöhetnének még fotók hasonló cuccokról.

Most láttam itt pécsett egy bizoban AKAI GX 4000D-t 12e Ft-ért, hihetetlen szép állapotban.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #5 Dátum: 2007 Január 21, 21:13:46 »

Akkor átrakom ide,a másik topikbol meg törlöm.
Nálam a "komolyabb" zenehallgatás itt kezdödött.
A Tesla B4 magno volt az elsö itthon forgalmazott 4 sávos(igy sztereo) orsos magno.
A képen nem az van,ez a B41,ami még csak mono volt.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #4 Dátum: 2007 Január 21, 21:05:37 »

Ezek mai szerzemények:

na ilyen orionok voltak meg videoton Diadem D253 -sok  Cool

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3 Dátum: 2007 Január 21, 21:04:21 »

Ja és Stuntnak a magnó:
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2 Dátum: 2007 Január 21, 20:52:52 »

én az 5.1-et jobban szeretem (de az is csak sztereóban szól, ivétel a déjvéjdéj...)

szilveszterkor 3db  min. 30éves erősítővel , 9db 30 éves hangfalból dübörgöt a ritmus...  (orion, videoton)

naggyon kemény volt, úgy szólt, hogy egymás szavát nem értettük.   a régi cumók még mindig jók... majd minnyá keresek egy képet  Tongue

vagy ez OFF ? ez whitefülű klikk?  Evil

(amúgy felesleges ez a topikis is, mint a többi 30, de már nem izgat)

Bocsi, akkor jobban definiálom. Ez a topic a minőségről, nem a mennyiségről szólna. Azaz nem arról, hogy milyen hangosan szól valami, hanem hogy milyen szépen. Lehet, hogy amolyan audiofil topic, de nem a mai többmilliós cumokról szól, hanem ilyenekről, mint NAD 5120, MC10, Quad 405, Orioh HS-280, Akai GX-4000D stb.
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #1 Dátum: 2007 Január 21, 20:43:06 »

Gondoltam nyitok egy ilyen topicot, mert nem akarom mindig szegény BlackP család topicját tönkretenni.
Ide várom mindazokat, akik előnyben részesitik a régi hifi berendezéseket, mint pl orsós magnó, lemezjátszó, stb.

én az 5.1-et jobban szeretem (de az is csak sztereóban szól, ivétel a déjvéjdéj...)

szilveszterkor 3db  min. 30éves erősítővel , 9db 30 éves hangfalból dübörgöt a ritmus...  (orion, videoton)

naggyon kemény volt, úgy szólt, hogy egymás szavát nem értettük.   a régi cumók még mindig jók... majd minnyá keresek egy képet  Tongue

vagy ez OFF ? ez whitefülű klikk?  Evil

(amúgy felesleges ez a topikis is, mint a többi 30, de már nem izgat)

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető NGA

« Dátum: 2007 Január 21, 20:14:25 »

Gondoltam nyitok egy ilyen topicot, mert nem akarom mindig szegény BlackP család topicját tönkretenni.
Ide várom mindazokat, akik előnyben részesitik a régi hifi berendezéseket, mint pl orsós magnó, lemezjátszó, stb.

Oldalak: 1 ... 28 29 30 31 32 [33]
Nyomtatás

Ugrás: