www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 13:43:45

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33
Nyomtatás
Szerző Téma: Vintage HIFI - azaz sztereó zenehallgatás a lakásban.  (Megtekintve 418719 alkalommal)
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #184 Dátum: 2007 Január 29, 18:10:16 »

...és itt jön képbe a HiFi magazin, ami nem csak tanácsot adott, de hozzám hasonlóan sok embert meghtanított a zenehallgatásra, (és talán egy kicsit a zene-szeretetre) megpróbálta (sikeresen) elmagyarázni, hogy mi a HiFi, a nagy hanghűség, értéket közvetített és ízlést formált.
Nem akarok politizálni vagy olyan elemzésekbe bonyolódni amihoz nem is értek, de manapság az értékes dolgok, ahol a pictura és a sentencia egyformán jelen van egyszerűen nem életképesek.
A kommersz mindent kiszorít és elnyom. Eldobható autó, eldobható telefon, stb. erre van kereslet.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #183 Dátum: 2007 Január 29, 16:52:31 »

Van egy dolog amiról nem szóltunk és ide tartozik: az ízlés.
Nekem sok barátom van aki valamilyan általa HiFi-nek bevezett dologgal foglalkozik, sőt olyan is van, aki majdnem hivatásszerűen autohifizik, aminek én még a kimondásától is irtózom.
Gyakran találkozom azzal, hogy az ember valami nagyon jót akar venni, sok pénze is van rá és nem tud jót választani, mert nem tudja mit keres, mit kellene hallania, mi az, ami jó, és mi az ami szinezett és művi, mesterkélt.
Egy 50-100e Ft-os házimozi berendezés nem tud jól szólni, legalábbis én még jól szólót nem hallottam ebben a kategóriában. Sok mély hangja tud lenni, de igazi mélye nem. Ezer dolgot sorolhatnék fel, ami telejsen hiányzik belőle, de csak annyit mondok, hogy akinek van hozzá füle az hallja meg, akinek meg nincs, annak úgysem tudom elmagyarázni.
Nekem már sikerült otthon olcsó, jól összeválogatott cuccal olyan meglepetést okozni 10-szer drágább lánc tulajdonosának, hogy eladta az övét...persz volt oylan is, amikor az én rendszeremet hallotta egy olyan ember rosszabbnak, akinek mega-ócska berendezése volt. Tipikus, amikor a sok mély hangot összekeveri az igazi mély hanggal...hiába mondod, hogy egy bőgő nem így szól, egy basszusgitár nem így szól, neki az tetszik, hogy remegnek a falak és leomlanak a hegyek.

Én már a mai technikákban nem vagyok otthon, de hallottam már jól szóló aktív hangfalat és tudom, hogy vannak igazi audiofil cuccok ma is...de azokat nem az Electroworld árulja. És nem a mi pénztárcánkhoz van szabva....

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #182 Dátum: 2007 Január 29, 16:40:24 »

félig offtopik megfigyelés (a függöny színének szerepe az audiorendszer megválasztásánál juttatta eszembe):
rájöttem, ha valaki mániákusan beleveti, beleássa magát egy hobbiba, az többet fog szenvedni, mint élvezni azt.
-amikor a hifisták oda jutnak, hogy átkábelezik az egész elektromos hálózatot a lakásban, kismegszakítót cserélnek stb...
-amikor az espresso-kávémániások víztisztítóberendezést telepítenek a konyhába és rózsafanyelű kiegyensúlyozott kávélenyomóval tömörítik az őrleményt...
-amikor a bogaras nem boldog a pár éve restaurált autójával, mert rájön, hogy az utángyártott hátfalba préselt minta 2mm-rel feljebb van, mint a gyárin...  (félreértések elkerülése végett, ez nem én vagyok)
csak úgy merengtem...

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #181 Dátum: 2007 Január 29, 16:23:57 »

Én értem.
És Bbocs, mert elkerülte a figyelmemet a Vintage szó a topik címében. Azt hittem, hogy ide jöhet minden.Nemcsak a régiek.
Az összes dolog, amit írni szerettem volna, az csak a kategorizálás ellen lett volna, mert az mindennek árt.
Ha csak a régi HIFIT bálványozzuk, akkor megfeledkezünk arról, hogy ma is vannak jó dolgok.
És teljesen igazad van, hogy egy új árnak a töredékért ki lehet fogni nagyon jó készülékeket.
OR

Természetesen most is vannak nagyon jó dolgok. Csak ahogy a nagy öregek mondják, régebben volt benne anyag :-)
Nem valamiféle bálványozása ez a régi hifinek, hanem valami hasonló, mint a bogarazás. Pont azt szereti benne az ember, hogy öreg, és még tudni mitől megy ez meg hogy mitől szól. Példaként idéznék egy komolyabb AKAI vagy Technics orsós magnót. Vagy egy komoly lemezjátszót. Nem biztos, hogy szebben szól, mint egy Pro-Ject 1.1, de a technika ami benne van, az feltétlenül tiszteletet parancsol.
Nem elérhető OR

Cliffs of Dover and the Orange Machinedragon

« Hozzászólás #180 Dátum: 2007 Január 29, 16:17:46 »

Igenám, de mig egy 10e Ft-os cd játszóval lealázom az DVD játszókat 30e Ft-ig, amig egy 20e Ft-os erősitővel leiskolázom a 70-80e Ft-os házimozierősitőket, addig aki sztereo irányába kiván mozdulni, és nem a mai gagyit akarja vásárolni, az bizony jó, ha szétnéz a "vintage" piacon. És tulajdonképpen itt egy olyan topicot szerettem volna direkte nyitni, ami nem az asztaltáncoltatásról szól. Arra millió topic van. Inkább egy amolyan HifiMagazin keverve a Magnósok évkönyvével. Tulajdonképpen ott is volt egy antitorony, ami éppen arra volt jó, hogy rendesen lehessen zenét hallgatni. Itt is valami hasonlóról lenne szó.
Mert ugye az akkori antitorony:
AIWA 220 - NAD 5120 - MC10 - T10 - Mercury - HS-280 volt
Aztán jött a szuper antitorony:
DUAL CS505-3 - MC10 - T10 - NAD 3020 - Heybrook HB1

Ezek most mind viszonylag kedvező áron beszerezhetők.

Sokan nem csak azt fülelik, hogy hogyan szól valami, hanem az is fontos számukra, hogy miből szól. Néha majdnem egyenrangú. Amolyan hifisták, akik nem rendelnek mindent alá a cuccnak, hanem csak alkalmanként bekapcsolják, és egy fotelben zenét hallgatnak. No erre igazán megfelelőek ezek a régebbi készülékek, és olyan jólesik egy HS280-as, vagy egy SE260-as dobozt leportalanitani :-)

Nem tudom értitek-e, amit irtam.

Én értem.
És Bbocs, mert elkerülte a figyelmemet a Vintage szó a topik címében. Azt hittem, hogy ide jöhet minden.Nemcsak a régiek.
Az összes dolog, amit írni szerettem volna, az csak a kategorizálás ellen lett volna, mert az mindennek árt.
Ha csak a régi HIFIT bálványozzuk, akkor megfeledkezünk arról, hogy ma is vannak jó dolgok.
És teljesen igazad van, hogy egy új árnak a töredékért ki lehet fogni nagyon jó készülékeket.
OR

Az se hülye, aki ritkán ír.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #179 Dátum: 2007 Január 29, 15:50:25 »

Helló!

Már említettem korábban, azoknak akik HIFI vásárláson törik a fejüket, hogy elsősorban a saját fülükre hallgassanak. Szánjanak időt a meghallgatásra, mielőtt döntenek.
A tíz- tizenöt éves vagy mégkorábbi készülékek ajánlgatása rendes dolog, a jótanácsokat pedig el kell fogadni, de egy rendszer felépítése nem ilyen egyszerű, hogy felsorolunk 4 erősítőt, négy CD játszót (favorizálva az angol izlésvilág készülékeit), meg négy hangsugárzó típust, mert ebből már 64 féle képpen variálhatunk, ha jól számolom, és ebből már adódhatnak jelentős hangzásbeli különbségek is.
Ha valaki a leendő HIFI láncát nemcsak háttérzajnak szeretné, hanem "komolyabb feladatra",akkor az igényszint eldöntése az első szerintem. Ezenkívül nem lehet figyelmen kívül hagyni a ráfordítható anyagi eszközöket, a lakás vagy ház méretét, a család többi tagjának hozzáállását, a hallgatandó zene, műfaját, a szoba nagyságát, alakját, berendezését (bele lehet menni odáig is, hogy milyen tégla van a falban, sőt a függöny anyaga, egyesek szerint a színe(!) is, nem vicc! számít, Jó nyilván ez csak a nagyon komoly milliós rendszereknél jön szóba.
ÉS a mai készülékek is tudnak szépen szólni, (ne menjen el a dolog teljesen a nosztalgia irányába), akkor is, ha nem a gyártói piramis tetején található a termék. LEhet, hogy itt szentségtörésnek számít, de egy mai DVD-t is lejátszó kb 60- 70 ezer forintos itt kommersznek számító CD játszó is meg tudja akasztani a hallgatója lélegzetét. VAn ám fejlődés, akkor is, ha a régi készülékeket imádjuk, gondoljunk csak arra, hogy egy polcra való 15x 25 cm-es dobozból is tud olyan mély szólni, amit húszonöt éve nehéz volt elképzelni.
Üdv: OR

Igenám, de mig egy 10e Ft-os cd játszóval lealázom az DVD játszókat 30e Ft-ig, amig egy 20e Ft-os erősitővel leiskolázom a 70-80e Ft-os házimozierősitőket, addig aki sztereo irányába kiván mozdulni, és nem a mai gagyit akarja vásárolni, az bizony jó, ha szétnéz a "vintage" piacon. És tulajdonképpen itt egy olyan topicot szerettem volna direkte nyitni, ami nem az asztaltáncoltatásról szól. Arra millió topic van. Inkább egy amolyan HifiMagazin keverve a Magnósok évkönyvével. Tulajdonképpen ott is volt egy antitorony, ami éppen arra volt jó, hogy rendesen lehessen zenét hallgatni. Itt is valami hasonlóról lenne szó.
Mert ugye az akkori antitorony:
AIWA 220 - NAD 5120 - MC10 - T10 - Mercury - HS-280 volt
Aztán jött a szuper antitorony:
DUAL CS505-3 - MC10 - T10 - NAD 3020 - Heybrook HB1

Ezek most mind viszonylag kedvező áron beszerezhetők.

Sokan nem csak azt fülelik, hogy hogyan szól valami, hanem az is fontos számukra, hogy miből szól. Néha majdnem egyenrangú. Amolyan hifisták, akik nem rendelnek mindent alá a cuccnak, hanem csak alkalmanként bekapcsolják, és egy fotelben zenét hallgatnak. No erre igazán megfelelőek ezek a régebbi készülékek, és olyan jólesik egy HS280-as, vagy egy SE260-as dobozt leportalanitani :-)

Nem tudom értitek-e, amit irtam.
Nem elérhető OR

Cliffs of Dover and the Orange Machinedragon

« Hozzászólás #178 Dátum: 2007 Január 29, 14:20:03 »

Helló!

Már említettem korábban, azoknak akik HIFI vásárláson törik a fejüket, hogy elsősorban a saját fülükre hallgassanak. Szánjanak időt a meghallgatásra, mielőtt döntenek.
A tíz- tizenöt éves vagy mégkorábbi készülékek ajánlgatása rendes dolog, a jótanácsokat pedig el kell fogadni, de egy rendszer felépítése nem ilyen egyszerű, hogy felsorolunk 4 erősítőt, négy CD játszót (favorizálva az angol izlésvilág készülékeit), meg négy hangsugárzó típust, mert ebből már 64 féle képpen variálhatunk, ha jól számolom, és ebből már adódhatnak jelentős hangzásbeli különbségek is.
Ha valaki a leendő HIFI láncát nemcsak háttérzajnak szeretné, hanem "komolyabb feladatra",akkor az igényszint eldöntése az első szerintem. Ezenkívül nem lehet figyelmen kívül hagyni a ráfordítható anyagi eszközöket, a lakás vagy ház méretét, a család többi tagjának hozzáállását, a hallgatandó zene, műfaját, a szoba nagyságát, alakját, berendezését (bele lehet menni odáig is, hogy milyen tégla van a falban, sőt a függöny anyaga, egyesek szerint a színe(!) is, nem vicc! számít, Jó nyilván ez csak a nagyon komoly milliós rendszereknél jön szóba.
ÉS a mai készülékek is tudnak szépen szólni, (ne menjen el a dolog teljesen a nosztalgia irányába), akkor is, ha nem a gyártói piramis tetején található a termék. LEhet, hogy itt szentségtörésnek számít, de egy mai DVD-t is lejátszó kb 60- 70 ezer forintos itt kommersznek számító CD játszó is meg tudja akasztani a hallgatója lélegzetét. VAn ám fejlődés, akkor is, ha a régi készülékeket imádjuk, gondoljunk csak arra, hogy egy polcra való 15x 25 cm-es dobozból is tud olyan mély szólni, amit húszonöt éve nehéz volt elképzelni.
Üdv: OR

Az se hülye, aki ritkán ír.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #177 Dátum: 2007 Január 29, 13:18:52 »

Ezt "konyharádiónak" ajánlották, de annak is szar volt. Anno engem is bepalizott, mikor egy kirakatban láttam.

No erről tud valaki valaki valamit?
Orion Audio center. Klasszikus háromfejes embléma, hátul is a gyártási számnál, de gyártó: Dyras.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #176 Dátum: 2007 Január 29, 13:14:14 »

No erről tud valaki valaki valamit?

Orion Audio center. Klasszikus háromfejes embléma, hátul is a gyártási számnál, de gyártó: Dyras.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #175 Dátum: 2007 Január 29, 10:13:54 »

Emlékeztek a BASF kazik belsejére? Csak azokban volt ilyen kis terelő műanyag, ami a csévéről le és felcsévékléskor segít, leválasztja, vezeti a szalagot.

A mult héten vettem 3 db origináltat a vásárban, az egyiket ki is bontottam, majd lefotozom.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #174 Dátum: 2007 Január 29, 09:05:42 »

Emlékeztek a BASF kazik belsejére? Csak azokban volt ilyen kis terelő műanyag, ami a csévéről le és felcsévékléskor segít, leválasztja, vezeti a szalagot.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #173 Dátum: 2007 Január 29, 09:03:16 »

Álmaim kazija:
<beszúrt kép törölve>

Nekem meg ez.
Nekem van pár otthon, nem ez a tipus, hanem a krómos  (Sony UX-Pro), de a kazi háza valami más anyagból van, mint a sima kazetták, valamint ahová a mechanika pozícionáló stiftjei és a hajtótengely megy be ott nagyon pontos az illesztés, a marketing azt mondja kerámia kompozit anyag.

Egy élmény, ahogy csévél, amilyen hangja van.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Január 29, 09:39:49 írta Stuntmanus »

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #172 Dátum: 2007 Január 28, 21:04:24 »

Álmaim kazija:
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #171 Dátum: 2007 Január 28, 20:17:26 »

No ismét egy csemege:

Eladó egy 1978-as SONY ST-515-ös  dual kijelzős tuner. Akkoriban ez volt a legnagyobb tunerje a sony-nak. Gyönyörű készülék, analóg hangolás, speciális programozás, profi érzékenység. Vastag alu előlap, profi megépités. A digit kijelző is gyönyörű rajta. Ára 6500 Ft.

Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #170 Dátum: 2007 Január 28, 14:21:34 »

Az csak disz :-) Neked mi a NAD cd tipusszáma?

meg van a típus: 5325
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #169 Dátum: 2007 Január 28, 13:47:35 »

Stuntmanus azt mondta kell neki, és övé az elsőség. Gondolom majd szól, csak kiment a fejéből a nagy költözés meg motorindítás közben.

A másik: Eldölt végre, hogy kié lesz a DENON deck? :-)

Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #168 Dátum: 2007 Január 28, 13:44:43 »

Majd a technicset bekapcsolom, a denon már Stunt-é

nekem egy aiwa nyomja a zenét néha, meg egy NAD cd meg néha egy kis bakelit (sic!)    Smiley
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #167 Dátum: 2007 Január 28, 13:41:54 »

na jó de a nappaliban?
Majd a technicset bekapcsolom, a denon már Stunt-é
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #166 Dátum: 2007 Január 28, 13:16:41 »

Pl a kocsiban igen

na jó de a nappaliban?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #165 Dátum: 2007 Január 28, 13:14:27 »

hallgat valaki még kazettás decket? én mindig megkapom otthon ezt a kérdést Grin

Pl a kocsiban igen
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #164 Dátum: 2007 Január 28, 13:08:18 »

hallgat valaki még kazettás decket? én mindig megkapom otthon ezt a kérdést Grin
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #163 Dátum: 2007 Január 28, 13:05:49 »

Csak mert erre a Technics-re ráraktak valami ilyet is.

leírás:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dbx_%28noise_reduction%29
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #162 Dátum: 2007 Január 28, 13:04:57 »

nyílt rendszerű olyasmi mint a dolby A

Csak mert erre a Technics-re ráraktak valami ilyet is.
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #161 Dátum: 2007 Január 28, 13:00:41 »

Valaki tudja, mi az a dbx zajcsökkentő?

nyílt rendszerű olyasmi mint a dolby A
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #160 Dátum: 2007 Január 28, 12:59:42 »

A másik: Eldölt végre, hogy kié lesz a DENON deck? :-)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #159 Dátum: 2007 Január 28, 12:58:31 »

Valaki tudja, mi az a dbx zajcsökkentő?
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #158 Dátum: 2007 Január 28, 12:54:04 »

most nem vagyok otthon ,de úgy emlékszem valami 5442 vagy 5220 de tök olyan mint a képen van. kis széles majdnem négyzet alakú a távirányítója.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Január 28, 12:58:19 írta chabeetle »
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #157 Dátum: 2007 Január 28, 12:51:21 »

Jó kis kazi ott figyel a deckben Smiley

Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #156 Dátum: 2007 Január 28, 12:50:05 »

No ez sem ronda, előszedtem végre :-)

Technics nagytorony anno 1983

Jó kis kazi ott figyel a deckben Smiley
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #155 Dátum: 2007 Január 28, 12:48:55 »

No ez sem ronda, előszedtem végre :-)

Technics nagytorony anno 1983
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #154 Dátum: 2007 Január 28, 12:21:52 »

Hali!

Most böngésztem át ez a topicot én is olyan NAD cd játszót használok a mai napig ( van hozzá távirányító egyébként) valamint egy NAD 3020i adja a hangot hozzá
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #153 Dátum: 2007 Január 28, 11:34:03 »

Nekem is van, 501 Bolero hangfallal. A hangerő egyharmadánál már kimennek a szobából...  Smiley  Szép szellősen, könnyeden szól.
Az erősítő nagyon jó, a többi középszerű, szerintem. A magnó talán valamivel jobb, mint átlag, de hangminőségre semmi különös.
Az a kis erősítő meglepően jól szól...és a HiFi magazin akkori tesztje szerint teljesítményben is sokkal többet tudott a specifikáltnál. Ezt tanúsíthatom, jól meghajtja a HS501-eseket is...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #152 Dátum: 2007 Január 27, 21:43:44 »

Az erősítő nagyon jó, a többi középszerű, szerintem. A magnó talán valamivel jobb, mint átlag, de hangminőségre semmi különös.
Az a kis erősítő meglepően jól szól...és a HiFi magazin akkori tesztje szerint teljesítményben is sokkal többet tudott a specifikáltnál. Ezt tanúsíthatom, jól meghajtja a HS501-eseket is...

Igazából az akkori viszonyoknak megfelelően jó volt a torony. Ténylegesen az erősitő vitte a pálmát. A magnót szerettem, mert olyan modern volt, meg pici. 1984-ben csak erre tellett, egy ilyen magnóm volt, amit egy Apollo-val használtam (Videoton) Ezt is épp elég volt kifizetni, 12 havi részletre vettük, 6500 Ft volt, és csak pult alatt lehetett kapni. A tunerben a számkijelző tetszett. De a teljs torony csak felnőttként volt meg nekem. Amikro bekapcsoltam, sokkal jobbra számitottam. De nem szabad a saját kutyánk kölykét fikázni :-) Esztétikailag szebb volt, mint a nagytorony. Az akkor alkatrészekből meg erre tellett. Becsültem az Orion tervezőit, mert jó munkát végeztek.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #151 Dátum: 2007 Január 27, 21:28:53 »

A rádió volt Mo-on az első, amiben digitális skálát alkalmaztak. Az erősitőben egy modern monolit ic volt, a magnó meg elektronikus futóművel rendelkezett. Szóval jó kis cucc volt.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #150 Dátum: 2007 Január 27, 12:38:37 »

Barátnőmnek is volt ilyen és azt mondta, hogy nagyon jó kis masina volt!!

Idézek egy klasszikust!
"Minek olyan topik, ahol nem bogarakról van szó?"Smiley

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #149 Dátum: 2007 Január 27, 10:54:00 »

No remélhetőleg ez az enyém lesz: (nullszériás darab, mart előlappal 1983-ból)
<beszúrt kép törölve>

Barátnőmnek is volt ilyen és azt mondta, hogy nagyon jó kis masina volt!!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #148 Dátum: 2007 Január 26, 21:31:24 »

ezek technikailag milyen szintet hoztak? emlékszem, hogy akkoriban elég népszerű volt, sőt itt a kerületben az egyik régi krimóban még mindig ilyen szól. a rokonságban is volt belőle.

A rádió volt Mo-on az első, amiben digitális skálát alkalmaztak. Az erősitőben egy modern monolit ic volt, a magnó meg elektronikus futóművel rendelkezett. Szóval jó kis cucc volt.
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #147 Dátum: 2007 Január 26, 21:07:39 »

<beszúrt kép törölve>
ezek technikailag milyen szintet hoztak? emlékszem, hogy akkoriban elég népszerű volt, sőt itt a kerületben az egyik régi krimóban még mindig ilyen szól. a rokonságban is volt belőle.

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #146 Dátum: 2007 Január 26, 15:43:34 »

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #145 Dátum: 2007 Január 25, 12:39:10 »

Szenzációs lelet!
És hol van róla a befőttes gumival rögzített lapőselem?  Grin
Még nem találtam korhü beföttes gumit! Cheesy

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33
Nyomtatás

Ugrás: