www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 10:15:31
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
egy topik azok bosszantására, akik elég hülyék, hogy felvegyék
Oldalak: [
1
]
Szerző
Téma: egy topik azok bosszantására, akik elég hülyék, hogy felvegyék (Megtekintve 5219 alkalommal)
Pityubacsi
Re: egy topik azok bosszantására, akik elég hülyék, hogy felvegyék
«
Hozzászólás #17 Dátum:
2007 Január 25, 22:57:56 »
ha nem baj, ezt bezárom...
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #16 Dátum:
2007 Január 25, 21:16:02 »
Idézetet írta: BlackP - 2007 Január 25, 20:55:00
leszarom, dagonyázzatok a mocskotokban ha ez kell
Rossz eszközöket választottál ahhoz,hogy az igazadat babizonyitsad.
Ennek simán az lett az eredménye,hogy a topiknyitási harcodnak sokkal nagyobb a füstje,mint maga az uj topikok.
Az meg egy másik dolog,hogy az igazad megerösitését csak megerösitett(vulgáris) szavakkal adod elö.
Ettöl még nem lesznek igazabbak,viszont sokunkban kiváltja az ellenszenvet,nemtetszést,visszautasitást.
Mielött félreértenéd soraimat,bármikor beszélhetünk,sörözhetünk,személyesen , mert akkor nem az az ember vagy,aki itt a forumon "reggeli szaros"topikot nyit,és ezzel bünteti a többi vétlent.
Sokunkban rossz érzést kelt,mikor hasonlo érdeklödésü emberek a trágárság eszközeit felhasználva probálnak mindenkit lehengerelni,csak azért hogy a saját eszméiket erösitsék(és itt nem csak rád gondolok)
Hidd el én is tudok káromkodni,nem kicsit,nagyon,de az itt jelenlevöket jobban tisztelem annál,hogy eme képességemet bemutassam.
Biztos nem vagyunk egyformák,de Te sem hiszem,hogy ugy gondolod,hogy ez a megoldás
Ha a fentiekben bármi sértöt találsz,az biztos.hogy nem szándékos,csupán azért szoltam,hogy fejezzük már be ezt a stilust,ami egyikünkre semm jellemzö.
Tóth Zoltán
BlackP
«
Hozzászólás #15 Dátum:
2007 Január 25, 20:55:00 »
leszarom, dagonyázzatok a mocskotokban ha ez kell
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
AZS
«
Hozzászólás #14 Dátum:
2007 Január 25, 20:44:21 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Január 25, 20:41:03
az enyém rendreutasításomvéleményformálásomazértírokegybehogyidegesítselek:) szóval az egész rendre utasításom sokkal frappánsabb volt mint a Tied. És tömörebb is!
igen, de engem meg zavar, hogy itten egyetértegetsz velem.
nekem ez olyan ciki ;-)))
IQ23
«
Hozzászólás #13 Dátum:
2007 Január 25, 20:41:03 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 25, 20:31:51
megint magadból indulsz ki.
itt nem csak te vagy, meg nem csak én vagyok, itt jó sokan vagyunk. ez a jó sok ember tette ezt az egészet olyanná, amilyen. lehet, hogy neked nem tetszik, meg az is lehet, hogy nekem nem tetszik, de ez ilyen.........
az enyém rendreutasításomvéleményformálásomazértírokegybehogyidegesítselek:) szóval az egész rendre utasításom sokkal frappánsabb volt mint a Tied. És tömörebb is!
nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is...
IQ23
«
Hozzászólás #12 Dátum:
2007 Január 25, 20:37:24 »
Idézetet írta: BlackP - 2007 Január 25, 20:17:10
gecizni mentem be? bácsi tette az első megjegyzést (jogosan). és addig fogok szerinted teleszarni, amíg nem lesz valami emberi formája ennek az okádéknak. mert az nevetséges, hogy egy adott témához kötődő fórumon szükség legyen 15 olyan topikra esertemben, amit nem olvasok. és hótbiztos, hogy van, akinek dupla ennyi van. legyen ennek külön fórum. vagy legyen meg az ideológia, hogy nem korlátozunk topiknyitást, de akkor figyeljünk, hogy oda írjon mindenki, ahova kell. hülyegyerekeknek adunk bombát? ha egyszer a 90% képtelen felfogni mire jók a jogok, 5% még büszke is az offolásra és ettől kurva nagynak érzi magát, a többi meg le van ugatva, ha szót mer emelni ezellen, akkor ott kurva nagy baj van. és az amúgy értelmes emberek is fröcsögnek, hogy mi szükség van szabályozásra, holott mindenkinek érdeke lenne...nemtudom ki nézi jó szemmel, ha egy találkozón dumálunk valamiről és valaki üvöltve a kör közepére ront, hogy szétment a ladámban a kilóméteróramostmivan. te leszel az első, aki megdobálja sörösüveggel. akkor itt mit kell rinyálni?
Az egész elméletedben az a baj, hogy ha még így is lenne akkor is 2 lehetőség van.
az egyik a Tied: zavar a gyerek, te meg rohansz a bíróhoz hogy csináljon valamit. (az már csak hagyján hogy egy igazi moderáláshoz 0-24 felügyelet kéne(!)
a másik: oda mész a gyerekhez és leüvöltöd a fejét! namost vagy abba hagyja vagy nem. ha abba hagyja akkor tanult a leckéből, többet nem offol, vagy "lassan" leszokik róla, főleg ha mindenki melléd áll, mert tényleg off. Ha nem hagyja abba, akkor még mindig szólhatsz egy moderátornak és törölheted az egész gyereket.
Slussz.
nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is...
AZS
«
Hozzászólás #11 Dátum:
2007 Január 25, 20:31:51 »
Idézetet írta: BlackP - 2007 Január 25, 20:17:10
gecizni mentem be? bácsi tette az első megjegyzést (jogosan). és addig fogok szerinted teleszarni, amíg nem lesz valami emberi formája ennek az okádéknak. mert az nevetséges, hogy egy adott témához kötődő fórumon szükség legyen 15 olyan topikra esertemben, amit nem olvasok. és hótbiztos, hogy van, akinek dupla ennyi van. legyen ennek külön fórum. vagy legyen meg az ideológia, hogy nem korlátozunk topiknyitást, de akkor figyeljünk, hogy oda írjon mindenki, ahova kell. hülyegyerekeknek adunk bombát? ha egyszer a 90% képtelen felfogni mire jók a jogok, 5% még büszke is az offolásra és ettől kurva nagynak érzi magát, a többi meg le van ugatva, ha szót mer emelni ezellen, akkor ott kurva nagy baj van. és az amúgy értelmes emberek is fröcsögnek, hogy mi szükség van szabályozásra, holott mindenkinek érdeke lenne...nemtudom ki nézi jó szemmel, ha egy találkozón dumálunk valamiről és valaki üvöltve a kör közepére ront, hogy szétment a ladámban a kilóméteróramostmivan. te leszel az első, aki megdobálja sörösüveggel. akkor itt mit kell rinyálni?
megint magadból indulsz ki.
itt nem csak te vagy, meg nem csak én vagyok, itt jó sokan vagyunk. ez a jó sok ember tette ezt az egészet olyanná, amilyen. lehet, hogy neked nem tetszik, meg az is lehet, hogy nekem nem tetszik, de ez ilyen.
pont.
innentől kezdve két lehetőség van:
1. ha nem tetszik, nem kell olvasni.
2. elfogadni, hogy ez egy ilyen, esetleg néha, nagyon durva esetekben beavatkozni, egyébként meg hagyni, hogy működjön magától. működjön úgy, ahogy eddig is működött, meg ahogy ezután is működni fog, és mindent összevetve ez az egész még mindig sokkal-sokal inkább pozitív, mint negatív.
jahhh, és igen, gecizni mentél be. bácsi egyet beszólt, amivel kifejezte a saját véleményét, oszt annyi. te meg szándékosan és tudatosan addig provokáltál, amíg nem kaptál egy kis visszaprovokációt, akkor meg persze besértődtél. olvasd már vissza, hogy miket írtál ott...
múltkor valami 26 topikról írtál, amit nem olvasol (én meg 25-ről). na most neked eggyel több lett... nem mindegy? muszáj emiatt TBK-t, 1303LS-t, Leont, GSAttilát, engem, meg még jónéhány embert feltétlenül provokálni? (és ez az ízetlen "viccelődés" már elég régóta megy errefelé, viszont tegnap már elég határozottan jeleztem, hogy elegem van belőle.) nem muszáj. vagy ha mégis muszáj, akkor meg vállald a következményeket, ne hisztizz...
IQ23
Basszátok már van egy ilyen topik!!
«
Hozzászólás #10 Dátum:
2007 Január 25, 20:28:31 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 25, 19:34:59
egy dolgot hagysz csak figyelmen kívül: hogy kiérdemelted. megdolgoztál érte, keményen.
nem tetszik? hát így jártál. nekem meg az nem tetszett, hogy hónapok óta mindent teleszartál. szóltam sokszor, normálisan. azt is leszartad.
egyébként meg ha közvetlenül hozzám nem is volt rossz szavad (amúgy dehogynem volt...), írtál jópár olyan dolgot, ami számomra (is) sértő volt. azokat is szó nélkül hagytam, idáig.
a 03-as topikba meg egyértelműen és kizárólag csak szívózni és gecizni mentél be. márpedig ne csodálkozz, ha valahova kizárólag szívózni meg gecizni mész be, akkor esetleg kapsz egy visszakézből hirtelent.
na ezzel gondolkozz el egy cseppet (majd ha lehiggadtál).
meg esetleg azon is, hogy kiafasz vagy te, hogy bármit is számonkérsz a pityubácsin, aki nem kis áldozatokat hozott azért, hogy ez az egész létrejöjjön, és fennmaradjon. nehogymár te oszd ki őt azért, mert valamit töröl, vagy valamit nem töröl...
és nyiss egy rohaggyon meg AZS topikot ;-)))
Sajnos ez igaz! Mármint nem az a sajnos hogy AZS igazat szólt (szokott néha:) Hanem hogy tényleg igaz. Szívózni és gecizni mentél be! Mit fáj ez Neked???! nem értem.
rileksz öcsém ízirájder vagy mi a fö...
BlackP
«
Hozzászólás #9 Dátum:
2007 Január 25, 20:17:10 »
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
AZS
«
Hozzászólás #8 Dátum:
2007 Január 25, 19:34:59 »
Idézetet írta: BlackP - 2007 Január 25, 19:12:14
miért? azs minősíthetetlen otromba görény sítlusban beszélhet velem? meg a többi? azért, mert nem értek egyet velük? asszem azshoz az életben nem volt rossz szavam, mégis nekemtámad, leszarom. de, mivel megszavaztuk a topiknyitási szabadságot és tudtommal a szólásszabadságot is, kurvára undorítónak találnám, ha ezt törölnéd, holott van aktivitás, azt meg nem törlöd, ahol 1 nappal a vége előtt valaki beírja, hogy törölni kéne. szóval maradjon csak és ha a tisztelt többi fórumozó csak ocsmány lenéző stílusban(1303, azs, stb) képes beszélni velem, akkor külön rohadjonmeg xy topikot is nyitoni fogok, mert lehet. és ha nekik lehet, nekem is...
egy dolgot hagysz csak figyelmen kívül: hogy kiérdemelted. megdolgoztál érte, keményen.
nem tetszik? hát így jártál. nekem meg az nem tetszett, hogy hónapok óta mindent teleszartál. szóltam sokszor, normálisan. azt is leszartad.
egyébként meg ha közvetlenül hozzám nem is volt rossz szavad (amúgy dehogynem volt...), írtál jópár olyan dolgot, ami számomra (is) sértő volt. azokat is szó nélkül hagytam, idáig.
a 03-as topikba meg egyértelműen és kizárólag csak szívózni és gecizni mentél be. márpedig ne csodálkozz, ha valahova kizárólag szívózni meg gecizni mész be, akkor esetleg kapsz egy visszakézből hirtelent.
na ezzel gondolkozz el egy cseppet (majd ha lehiggadtál).
meg esetleg azon is, hogy kiafasz vagy te, hogy bármit is számonkérsz a pityubácsin, aki nem kis áldozatokat hozott azért, hogy ez az egész létrejöjjön, és fennmaradjon. nehogymár te oszd ki őt azért, mert valamit töröl, vagy valamit nem töröl...
és nyiss egy rohaggyon meg AZS topikot ;-)))
«
Utoljára szerkesztve: 2007 Január 25, 19:51:09 írta AZS
»
BlackP
«
Hozzászólás #7 Dátum:
2007 Január 25, 19:12:14 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Január 25, 17:44:17
na igen, de a másik oldalon megy a szájhabzás, hogy töröljük a felesleges topicokat.
ki a fasz dönti el, hogy melyek a felesleges topicok?
jézus? hitler? sztálin? blackp?
miért? azs minősíthetetlen otromba görény sítlusban beszélhet velem? meg a többi? azért, mert nem értek egyet velük? asszem azshoz az életben nem volt rossz szavam, mégis nekemtámad, leszarom. de, mivel megszavaztuk a topiknyitási szabadságot és tudtommal a szólásszabadságot is, kurvára undorítónak találnám, ha ezt törölnéd, holott van aktivitás, azt meg nem törlöd, ahol 1 nappal a vége előtt valaki beírja, hogy törölni kéne. szóval maradjon csak és ha a tisztelt többi fórumozó csak ocsmány lenéző stílusban(1303, azs, stb) képes beszélni velem, akkor külön rohadjonmeg xy topikot is nyitoni fogok, mert lehet. és ha nekik lehet, nekem is...
ESZ-764
Samu 66
«
Hozzászólás #6 Dátum:
2007 Január 25, 18:49:34 »
na igen, de a másik oldalon megy a szájhabzás, hogy töröljük a felesleges topicokat.
sztem kétfelé kell osztani a közfórumot, legyen egy bogaras, meg legyen a hülyeségnek, oszt nincs vita
www.talizmansport.hu
Vagabond
«
Hozzászólás #5 Dátum:
2007 Január 25, 17:53:40 »
Tóth Zoltán
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4 Dátum:
2007 Január 25, 17:44:17 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 25, 17:23:10
1. elvből ellenzem a moderátor általi topiktörlést
2. hadd látszódjon még egy ideig, ebben is van tanulság
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
AZS
«
Hozzászólás #3 Dátum:
2007 Január 25, 17:23:10 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Január 25, 17:18:08
töröljem?
1. elvből ellenzem a moderátor általi topiktörlést
2. hadd látszódjon még egy ideig, ebben is van tanulság
Vagabond
«
Hozzászólás #2 Dátum:
2007 Január 25, 17:18:43 »
0
Tóth Zoltán
Pityubacsi
«
Hozzászólás #1 Dátum:
2007 Január 25, 17:18:08 »
Idézetet írta: BlackP - 2007 Január 25, 16:34:34
a téma magáért beszél
töröljem?
flex 'em all!
BlackP
«
Dátum:
2007 Január 25, 16:34:34 »
a téma magáért beszél
Oldalak: [
1
]
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma: