www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:01:51

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 [2]
Nyomtatás
Szerző Téma: 2007(?) április 15-20 Horvátország  (Megtekintve 19688 alkalommal)
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #23 Dátum: 2007 Március 06, 13:57:17 »

A rendőr kioktatólag közölte velünk, hogy ha látjuk, hogy valaki tolat fölfele szemben velünk az úton az záróvonalon középen (zuhogó esőt, szar csúszós kövekkel kirakott szűk és meredek lejtőt képzeljetek el, sűrű fák között), akkor miért nem húzódunk le? Engem is baszogatott, hogy miért nem megyek tovább (én a sógorom mögött mentem a busszal és a csattanás után persze megálltam és odarohantam segíteni), miért állok meg.
A részeg faszival beszélgettek egy picit, majd beállított 2 autó nagy majom csávókkal, akik minket mustrálgattak míg egy harmadik autó elvitte a részeg csávót.
Ezután a rendőr megállapította, hogy a sógorom túl gyorsan ment (50-nel a 40-es táblánál egyébként) és ezért történt az egész. Itt és itt írjuk alá.
Persze nem írtunk alá semmit. Erre feljelentés és másnap bíróság.
A rendőr el se ment a bíróságra.

A bírónő átlátta a helyzetet, de azt mondta, hogy ha nem perlünk vissza akkor nem tud tenni semmit. Ha elismerjük a hibát akkor a legkisebb büntetést szabja ki. (És felhívta a rendőrt telefonon és üvöltözött vele egy sort.)

/* Megjegyzem egyébként, hogy a rendőr bár bunkó köcsög volt, de hibátlanul beszélt angolul. */

Ebből is látszik, hogy a szlávok közül a horvátok a csehek után a második legköcsögebbek. Biztos hiányzik nekik a szerb rövidpóráz!:)

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #22 Dátum: 2007 Március 06, 13:40:44 »

szeeeep....

A rendőr kioktatólag közölte velünk, hogy ha látjuk, hogy valaki tolat fölfele szemben velünk az úton az záróvonalon középen (zuhogó esőt, szar csúszós kövekkel kirakott szűk és meredek lejtőt képzeljetek el, sűrű fák között), akkor miért nem húzódunk le? Engem is baszogatott, hogy miért nem megyek tovább (én a sógorom mögött mentem a busszal és a csattanás után persze megálltam és odarohantam segíteni), miért állok meg.
A részeg faszival beszélgettek egy picit, majd beállított 2 autó nagy majom csávókkal, akik minket mustrálgattak míg egy harmadik autó elvitte a részeg csávót.
Ezután a rendőr megállapította, hogy a sógorom túl gyorsan ment (50-nel a 40-es táblánál egyébként) és ezért történt az egész. Itt és itt írjuk alá.
Persze nem írtunk alá semmit. Erre feljelentés és másnap bíróság.
A rendőr el se ment a bíróságra.

A bírónő átlátta a helyzetet, de azt mondta, hogy ha nem perlünk vissza akkor nem tud tenni semmit. Ha elismerjük a hibát akkor a legkisebb büntetést szabja ki. (És felhívta a rendőrt telefonon és üvöltözött vele egy sort.)

/* Megjegyzem egyébként, hogy a rendőr bár bunkó köcsög volt, de hibátlanul beszélt angolul. */

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #21 Dátum: 2007 Március 06, 13:27:37 »

Egy helyi faszi a

szeeeep....

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #20 Dátum: 2007 Március 06, 13:25:16 »

mi tortent?

Egy helyi faszi a faluból kivezető kanyargós kis úton teli gázzal tolatott felfele a felezővonalon, mert elfelejtett lekanyarodni a leágazásnál ami vitt a kocsmába. Mindezek mellett még csuma részeg is volt. Annyira részeg volt, hogy nem tudott a lábán állni.
A rendőr 30 méterre volt a balesettől pont (ott radarozott).
A sógorom nem túl rutinos autóvezető és hát telibe kapta a váratlanul felbukannó részeg autóst.

Szerintetek ki lett a hibás? A részeg faszi 3 perc múlva ott se volt a helyszínen. Bíróság, ítélet minden. Közölték, hogy ha nincs kedvünk horvátul lefolytatni a bírósági procedúrát, akkor van időnk éjszaka szerezni egy hivatalos tolmácsot. A bírónő rendes volt, de a rendőr halál köcsög.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Március 06, 13:27:49 írta KIZS »

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #19 Dátum: 2007 Március 06, 12:48:17 »

a horvát rendőrök a sógoromat

mi tortent?

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #18 Dátum: 2007 Március 04, 10:34:09 »

Hát ja:
<beszúrt kép törölve>
  szép ez a sárkaparó az elején nekem is kéne egy a kertvégébe a gumiimámhoz  Grin

Nem elérhető kiccsabi

« Hozzászólás #17 Dátum: 2007 Március 03, 18:03:51 »

Mi is elsősorban a tavak miatt megyünk. és azért ilyenkor, mert tavaszi állapotában akarjuk megnézni az egészet. az viszont tény, hogy mikor szeptemberben voltam lent, éjszaka 4 fok volt a buszon belül :S szóval azért gyúrni kell a hidegre....

Én akarok a tavakhoz menni motorral majd valamikor. A tenger meg nem érdekel különösebben. És igazándiból amióta tavaly szétszopatták a horvát rendőrök a sógoromat azóta különösebben nem kedvelem Horvátországot.
Legyen inkább Szlovénia.

Azt mondom, mindegy hogy mit vezetsz, csak DDT-043 legyen a rendszáma, vagy fizessenek érte annál többet, minél messzebb készült Németországtól Wink
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16 Dátum: 2007 Február 26, 15:46:15 »

Én akarok a tavakhoz menni motorral majd valamikor. A tenger meg nem érdekel különösebben. És igazándiból amióta tavaly szétszopatták a horvát rendőrök a sógoromat azóta különösebben nem kedvelem Horvátországot.
Legyen inkább Szlovénia.
Én 89 óta nem voltam arrafelé, szóval ha megyek, megfürdöm a tengerben, legfeljebb szanaszét fagyok Grin
Mi volt a sógoroddal?

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #15 Dátum: 2007 Február 26, 15:37:57 »

Legyen inkább Szlovénia.

Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #14 Dátum: 2007 Február 26, 15:30:33 »

Mindig ilyen korán van? Lehet, még hideg lesz a tenger.
Tavaly nem júniusban volt?
Igen, mindig ilyenkor van. Eddig kétszer indultam el, és csak egyszer értem oda, de nagyon jó volt. A tenger hideg, de olyankor már jó idő szokott lenni.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #13 Dátum: 2007 Február 26, 15:28:33 »

Mindig ilyen korán van? Lehet, még hideg lesz a tenger...

Nem lehet, hanem biztos. Éjjel 5 fok volt
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #12 Dátum: 2007 Február 26, 15:20:31 »

Május 25-27
Mindig ilyen korán van? Lehet, még hideg lesz a tenger.
Tavaly nem júniusban volt?

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #11 Dátum: 2007 Február 26, 15:18:40 »

De szerintem nem volt rossz buli:
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #10 Dátum: 2007 Február 26, 15:16:51 »

Hát ja:
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #9 Dátum: 2007 Február 26, 15:07:26 »

Erre mondta, hogy persze, a magyaroknak semmi sem jó :-)

no, az ilyen beszolások, meg a pofavágások, meg a motorbögetések miattt írtam le a horvátokat...

ja és a nemgyengén spojlerezett csodák miatt...Smiley

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8 Dátum: 2007 Február 26, 14:50:52 »

Egyszer vagy kétszer volt azon a fos helyen a találkozó.
Az elmúlt 2 évben már ismét a Polariban volt, ahol felújított vizesblokkok voltak 90%-ban, ahol folyamatosan takarítottak.
Amikor azon a szutyok helyen volt, mi akkor is a Poláriban laktunk!
Jött a horvát fickó, hogy a találkozó a másik kempingben van, mi meg mondtuk neki, hogy itt nagyon jó nekünk!
 Grin

Erre mondta, hogy persze, a magyaroknak semmi sem jó :-)
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7 Dátum: 2007 Február 26, 14:49:08 »

Egyszer vagy kétszer volt azon a fos helyen a találkozó.
Az elmúlt 2 évben már ismét a Polariban volt, ahol felújított vizesblokkok voltak 90%-ban, ahol folyamatosan takarítottak.
Amikor azon a szutyok helyen volt, mi akkor is a Poláriban laktunk!
Jött a horvát fickó, hogy a találkozó a másik kempingben van, mi meg mondtuk neki, hogy itt nagyon jó nekünk!
 Grin

Lehet, hogy látták rajtam, hogy jobban szeretem a szerbeket, mert azok tényleg király gyerekek.Smiley

Nem a polariban voltam, hanem egy nagyon zúzós helyen, ahova akkor egyszer engedtek embereket. Reggel mentem voltam budira oszt mutattak egy betonlyukat...:O Vizet meg felfordított motorháztetQben kellett volna gyqjteni.Smiley

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #6 Dátum: 2007 Február 26, 14:41:51 »

Esetleg téged nem szerettek valamiért!  Wink
A leírásod alapján te nem a Polari kempingben voltál, ami egy nagyon kulturált hely!

Lehet, hogy látták rajtam, hogy jobban szeretem a szerbeket, mert azok tényleg király gyerekek.Smiley

Nem a polariban voltam, hanem egy nagyon zúzós helyen, ahova akkor egyszer engedtek embereket. Reggel mentem voltam budira oszt mutattak egy betonlyukat...:O Vizet meg felfordított motorháztetQben kellett volna gyqjteni.Smiley

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #5 Dátum: 2007 Február 26, 14:36:36 »

Esetleg téged nem szerettek valamiért!  Wink
A leírásod alapján te nem a Polari kempingben voltál, ami egy nagyon kulturált hely!

nekem elég volt 1szer:)
Túl közel bögették hajnali négykor a horvát barátok a fülemhez a motort. Tahó, suttyó társaság volt a 90 százalék és nem szeretik a magyarokat saját meglátásom szerint...Sad
Az asszonynak csak a WC és a mosdó hiányzott... Bélapátfalva egy welness hétvége volt ahhoz képest.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #4 Dátum: 2007 Február 26, 14:33:13 »

Rovinj mikor lesz idén?
Gondolkozom rajta, hogy el kéne menni rá.

nekem elég volt 1szer:)
Túl közel bögették hajnali négykor a horvát barátok a fülemhez a motort. Tahó, suttyó társaság volt a 90 százalék és nem szeretik a magyarokat saját meglátásom szerint...Sad
Az asszonynak csak a WC és a mosdó hiányzott... Bélapátfalva egy welness hétvége volt ahhoz képest.

Nem elérhető Tremor

1970

« Hozzászólás #3 Dátum: 2007 Február 26, 12:16:01 »

Rovinj mikor lesz idén?
Május 25-27

NO ABS, NO AIRBAG, NO PARA!!   www.bogszi.fw.hu
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #2 Dátum: 2007 Február 26, 11:34:09 »

Akkor még hideg van, inkább kicsit később rovinj.
A tavak meg 1 hétvégés program, esetleg oda be lehetne kapcsolódni.

Rovinj mikor lesz idén?
Gondolkozom rajta, hogy el kéne menni rá.

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1 Dátum: 2007 Február 26, 06:47:01 »

Akkor még hideg van, inkább kicsit később rovinj.
A tavak meg 1 hétvégés program, esetleg oda be lehetne kapcsolódni.
Nem elérhető kiccsabi

« Dátum: 2007 Február 24, 20:32:31 »

Sziasztok!

erőtelejesen szerveződik egy horvátországi kirándulás a cim szerinti időszakban, egy buszos haverommal és pár hasonló kirándulásokon részt vevő utassal meglódulnánk a plitvicei nemzteiparkot tekinteni, ott 2 napot elszöszölni, aztán lecsavarnánk Zadarba 3-4 napra tengerparton henyélni, városban mászkálni, enni inni jólmulatni.
ha vagytok páran, akik esetleg eltaposnának velünk pár tank tüzelőanyagot, akkor akár szervezkedhetünk nagyobb bandériumra is!

?????

Azt mondom, mindegy hogy mit vezetsz, csak DDT-043 legyen a rendszáma, vagy fizessenek érte annál többet, minél messzebb készült Németországtól Wink
Oldalak: 1 [2]
Nyomtatás

Ugrás: