www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 19:26:11

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921193 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 225 226 227 228 229 [230] 231 232 233 234 235 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4226621 alkalommal)
Rulezka
« Hozzászólás #6607 Dátum: 2007 Március 29, 20:55:38 »

nyugodtan lehet anyázni!
holnap lesz eredetvizsgáztatás!
vasárnap pedig viszi a g*ci 1,26 M ft-ért a kocsimat!
Akinek nem tetszik, vag yszeretné törleszteni felé azt amit gondol, bátran jöjjön, vasárnap valószinü az Érdi parkolóba tolja fel trélerre a müködésképtelen minit, addig pedig mi odavontatjuk!

Vagy az is lehet hogy za érdi felső utca elején a rendőrség előtt adjuk át neki!

Persze sok tanu lesz jelen, nehogy megsérüljön a vevő!

Nyugodtan gondoljatok bármit, nem érdekel!

Elég volt már ez a 6 hónao szopás nekem a minivel, mivel ugye aug. 13-án vettem át felújítás után és azóta csak éppen nem tudtam élvezni a kocsit.. jó mi?
végülis csak kb 2 M volt az anyag+munkaköltség, nem számolva  naponta lévő órás telefonálásokat!

szerintem semmi értelme nincs ilyen autókat venni, minek? hogy ez legyen a vége?
és most ezen van aki meglepődik? miért is?
amúgy szabin vagyok, úgyhogy majd hétfőn írok és megírom, hogy hurrá elvitték a Minit!
kivülről majd nevetek,belülről meg majd sírok ezentúl!
na csá jó 7végét belétek is!
maj dha lesz kedvem írok, de nem túl gyakran ezután!
Nem elérhető RoverSD1

« Hozzászólás #6606 Dátum: 2007 Március 29, 20:53:58 »

szervezzünk egy pofánbaszó körutat?
gyorsabb és egyszerűbb, mint a policija meg a rinyálás.
Na elég volt...
Pityubácsi gyere ki a kocsma elé!
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #6605 Dátum: 2007 Március 29, 20:40:25 »

Úgy tűnik lassan szükség lesz rá Undecided
szomorú ez....

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #6604 Dátum: 2007 Március 29, 20:39:33 »

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #6603 Dátum: 2007 Március 29, 19:43:26 »

Hátbasszákmeg. 
Nagyon sajnálom a két kis kocsit, hihetetlen mik mennek itt.
És még azt sem lehet mondani, hogy olcsó húsnak......., mert tudjuk, hogy mindenki nagyon sokat áldoz az autójára és szívvel lélekkel kezeli.
Rettenetes érzés lehet.
Mellesleg, nem vagyok egy karosszéria zsonglőr, sőt még villannyon kívül alig hegesztettem, de hogy olyat csináljak hogy levágok az ajtóból, hát nem tudom.....

Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #6602 Dátum: 2007 Március 29, 19:13:08 »

kérésednek igyekeztem eleget tenni azon fórumon is!
mondjuk a problémám azóta sem oldódott meg, és a problémám megoldásában valóban sokan segítettek abban hogy meghallgattak,de konkrét megoldást a mai napig nem sikerült találni!
most ez a Gergő megveszi piaci ár +50% áron (amit ő talált ki) szerintem ez sem az a megoláds amire bárki is vágyna.. d emivel úgy látom más választásom nincs, így hagyom kiskori álmomat veszni, hiszen az a Mini volt.. hagyjuk, vigye el, adjon 1,26 M ft érte, igaz, hogy nekem a felújítás laatt az alkatrészeket is belezsámolva 2 M került.. vigye el, vesszen kárba a bele ölt időm, energiám (persze nem én fényeztem, nem én szereltem) de ha emlékszel még anno 2005 őszén együtt voltunk Parndorfba amikor alkatrészt vettem... hagyom veszni mindezt.... bukjak rajta sokat.. hiszen neki ez acélja, sőt vigyem kereskedőhöz a kocsit és  ajutalék felét Gergő állja.. hajrá legyen.... ölje ki belőlem még azt a maradék ki Minis érzés is ami maradt...

iylne gondoatokkal szerinted mennyire gondolom meg azt, hogy kit bántok meg a szavaimmal.. persze biztos "homokozóba élek" oké bevállalom.... az élet nem rózsaszin... oké rántson le a földre az hogy Gergő elveszi tőlem azt amit évek óta dédelgetek.. hajrá legyen.. hurrá!
ezen szavakkal kivánok mindenkinek hasonlóan szép délutánt! én lemondok a Minizésről.. nem érdekel az autó... cserében nem fog zaklatni a hülyeségeivel, hogy rendőrségen bejeleneti hogy XY ezt meg azt mondott! tudod miért? mert nincs kedvem ehhez az egészhez! Legyen neki igaza... bár én belül tudni fogom, hogy ez az egész egy játék... ami ellenem működik addig, amíg nem ugrálok úgy ahogy ő akarja... csinálja NEM ÉRDEKEL!
Elmész a 'csába,nehogymá
Szerzünk egy Minit

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #6601 Dátum: 2007 Március 29, 19:09:34 »

Én sem jártam sokkal jobban.. tegnap elhúztuk az autót, mert ... szerintem nem kell magyarázni .. 
Óbasszameg Cry

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #6600 Dátum: 2007 Március 29, 19:00:39 »

mondjuk a problémám azóta sem oldódott meg, és a problémám megoldásában valóban sokan segítettek abban hogy meghallgattak,de konkrét megoldást a mai napig nem sikerült találni!
most ez a Gergő megveszi piaci ár +50% áron (amit ő talált ki) szerintem ez sem az a megoláds amire bárki is vágyna.. d emivel úgy látom más választásom nincs, így hagyom kiskori álmomat veszni, hiszen az a Mini volt.. hagyjuk, vigye el, adjon 1,26 M ft érte, igaz, hogy nekem a felújítás laatt az alkatrészeket is belezsámolva 2 M került.. vigye el, vesszen kárba a bele ölt időm, energiám (persze nem én fényeztem, nem én szereltem) de ha emlékszel még anno 2005 őszén együtt voltunk Parndorfba amikor alkatrészt vettem... hagyom veszni mindezt.... bukjak rajta sokat.. hiszen neki ez acélja, sőt vigyem kereskedőhöz a kocsit és  ajutalék felét Gergő állja.. hajrá legyen.... ölje ki belőlem még azt a maradék ki Minis érzés is ami maradt...

iylne gondoatokkal szerinted mennyire gondolom meg azt, hogy kit bántok meg a szavaimmal.. persze biztos "homokozóba élek" oké bevállalom.... az élet nem rózsaszin... oké rántson le a földre az hogy Gergő elveszi tőlem azt amit évek óta dédelgetek.. hajrá legyen.. hurrá!
ezen szavakkal kivánok mindenkinek hasonlóan szép délutánt! én lemondok a Minizésről.. nem érdekel az autó... cserében nem fog zaklatni a hülyeségeivel, hogy rendőrségen bejeleneti hogy XY ezt meg azt mondott! tudod miért? mert nincs kedvem ehhez az egészhez! Legyen neki igaza... bár én belül tudni fogom, hogy ez az egész egy játék... ami ellenem működik addig, amíg nem ugrálok úgy ahogy ő akarja... csinálja NEM ÉRDEKEL!
én csak annyit mondok hogy mindenki képzelje saját magát a helyedbe, és ha különben viselkedne mint te( ha már ennyi pénzt belefeccolsz az autóba azért már illik kapni valamit ,nem egy hébe hóba felújitott autót) az vesse rád a keresztet,  én is ugyanúgy dühös lennék.

Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #6599 Dátum: 2007 Március 29, 17:16:03 »

... hagyom veszni mindezt.... bukjak rajta sokat.. hiszen neki ez acélja, sőt vigyem kereskedőhöz a kocsit és  ajutalék felét Gergő állja.. hajrá legyen.... ölje ki belőlem még azt a maradék ki Minis érzés is ami maradt...
Sebaj, majd csinálsz egy jó kis R4F6-ost és az jó lesz (igaz nem Mini!)!

1984 Renault 4 - Rönci
(1998 Renault Laguna Break)
Rulezka
« Hozzászólás #6598 Dátum: 2007 Március 29, 16:35:03 »

Rulezka idézlek, csak, hogy világos legyen mire kéne ez a "bocsi"
"üdv!
anno a régi fórum ezen topicjába épp teret adtak anno, hogy za ilyne dolgok napvilágra kerülhessenek!
Sajnálom, hogy ma már a Club egyedüli célja a napos oldal megtekintése mindössze és a rossz dolgok szönyeg alá söprése a cél!
...
Örülök, hogy a Club oly gerinces tagjai közt nem akadt olyan ember, aki ebben az ügyben JÓ CÉL ÉRDEKÉBEN MELLÉM állt volna! Akkor legyen ezentúl szabad avásár, verhessen át a klubon belül bárki bárkit! Viszlát!"

Nyugodtan megsértödhetnénk, söööt...

Csaó

Nem elérhető RoverSD1

« Hozzászólás #6597 Dátum: 2007 Március 29, 16:21:13 »

Rulezka idézlek, csak, hogy világos legyen mire kéne ez a "bocsi"
"üdv!
anno a régi fórum ezen topicjába épp teret adtak anno, hogy za ilyne dolgok napvilágra kerülhessenek!
Sajnálom, hogy ma már a Club egyedüli célja a napos oldal megtekintése mindössze és a rossz dolgok szönyeg alá söprése a cél!
...
Örülök, hogy a Club oly gerinces tagjai közt nem akadt olyan ember, aki ebben az ügyben JÓ CÉL ÉRDEKÉBEN MELLÉM állt volna! Akkor legyen ezentúl szabad avásár, verhessen át a klubon belül bárki bárkit! Viszlát!"

Nyugodtan megsértödhetnénk, söööt...

Csaó

Rulezka
« Hozzászólás #6596 Dátum: 2007 Március 29, 16:16:27 »

Én még a következö forumot is látogatom:
http://www.beagle-club.hu
mégse oda írnék autós témában, pláne, ha nem ott kezdtem a témát. (kivéve a Mini és Morris nevü kutyáimról, mint a Takács Tibié)
Na mindegy, én már nem a kiscsoportban homokozok és nem is vagyok már olyan gerinces, Grin kopnak a födarabok...
Azért egy "bocsi PappLaci"-t beírhatnál Mini Club forumába.  Ígérem, nem törlöm, mint a többit! Grin Grin Grin
Laci! azt te is tudod hogy nem rád értettem!
bocsánat ha ezt magadra vetted,de a leírásomba nem arról írtam.. eszembe nem jutna téged bármikor is megsérteni bármivel! (de ezt szerintem titkon te is tudod) hisz régebbről ismerjük egymást, és egy Fehér Gergő biztos nem lesz képes arra, hogy egy Minis barátomat a vele húzódó balhém miatt elveszítsem!
Nem elérhető RoverSD1

« Hozzászólás #6595 Dátum: 2007 Március 29, 15:59:46 »

szia!
mivel a klub valamennyi vezetője ezt a fórumot is látogatja és olvassa és az itteni hozzászólásom miatt hívtak is fel m atelefonon, így szerintem itt tökéletes+telefon+email!
Én még a következö forumot is látogatom:
http://www.beagle-club.hu
mégse oda írnék autós témában, pláne, ha nem ott kezdtem a témát. (kivéve a Mini és Morris nevü kutyáimról, mint a Takács Tibié)
Na mindegy, én már nem a kiscsoportban homokozok és nem is vagyok már olyan gerinces, Grin kopnak a födarabok...
Azért egy "bocsi PappLaci"-t beírhatnál Mini Club forumába.  Ígérem, nem törlöm, mint a többit! Grin Grin Grin
Rulezka
« Hozzászólás #6594 Dátum: 2007 Március 29, 15:15:11 »

Nem a Mini Club honlapján kellene?!
szia!
mivel a klub valamennyi vezetője ezt a fórumot is látogatja és olvassa és az itteni hozzászólásom miatt hívtak is fel m atelefonon, így szerintem itt tökéletes+telefon+email!
Nem elérhető RoverSD1

« Hozzászólás #6593 Dátum: 2007 Március 29, 15:13:32 »

még 1x elnézést kérek a miniclub összes vezetőjétől!
bocsánat!

Nem a Mini Club honlapján kellene?!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #6592 Dátum: 2007 Március 29, 14:43:15 »

ulrichnak is rövidebb lett az orra, így nem záródik rendesen a csomitértető.
valamit majd kitalálok.

kábelrögzítő!  Wink

a kesztyűtartóba egy egész csomaggal, mellé meg egy csípőfogó  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #6591 Dátum: 2007 Március 29, 14:41:31 »

beszoptad.
a klub kiállt a szerelőcsávó mellett/mögött?
vagy miért osztottad ki őket?
nem állt ki mögötte, miért tette volna!
csak a cikkről írtam és hibáztattam őket, ami nem volt jogos!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #6590 Dátum: 2007 Március 29, 13:55:03 »

meg azért is,mert a klubot ok nélkül bántottam meg, miközben "csak" a szerelő volt bunkó velem

beszoptad.
a klub kiállt a szerelőcsávó mellett/mögött?
vagy miért osztottad ki őket?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Rulezka
« Hozzászólás #6589 Dátum: 2007 Március 29, 13:14:18 »

most mit vagy beszarva?
bevisznek a jardra, oszt ücsörögsz egy kicsit.
én má' voltam, nem vészes :-)))

köcsög rendőrök! 
télen jobb lett volna, mert most még a fűtésszámlán se sporólnék azzal hogy bevinnének most ezé könyörgök!
meg azért is,mert a klubot ok nélkül bántottam meg, miközben "csak" a szerelő volt bunkó velem
Rulezka
« Hozzászólás #6588 Dátum: 2007 Március 29, 13:12:51 »

már kitaláltam.
arréb reszelem a zárszerkezetet az orron meg a fedélen is, oszt jó lesz.
persze kicsit igazgatok pajszerral is :-)
szerintem akár a nagy szakik, kapj elő pajszert és flexet és addig faragd, amíg végül úgy döntesz, hogy cserélni kelljen Evil
mindne nagy felúőjítás úgy kezdődik, tudod, hogy csak egy kicsit megpiszkáljuk.. aztán már egyből ott tartasz, hogy motor egyik szobába, kasztni másikba stb...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #6587 Dátum: 2007 Március 29, 13:04:04 »

Csonka Pityutól ezúton kérek elnézést mivel a Miniológia most megjelenő számáról azt nyilatkoztam, hogy cenzúrázta!
Nem cenzúrázta, hanem mint ahogy mondtam, az én cikkem kevésbé volt ilyen negédes, de most amőgy nagyon félek, hogy akárcsak a fuseráló szerelőmnek, most lehet hogy így a Miniclub vezetőségének is a becsületébe gázolok,ezért most itt ülök a gép előtt és félek, hogy ebből a cenzúra szóból is RENDŐRSÉGI ügy lesz!
itt esedezem Pityu! kérlek ne csinálj ebből az 1 szónyi hibából rendőrségi ügyet!

Sajnálom, hogy a klub vezetőségének lényegtelen az ügy végeredménye, helyette fontosabb 1 szónyi hiba is!!
micsoda véletlen találtam egy másik Minis klubbot, ha így haladunk kénytele leszek hozzájuk pártolni! Őket eddig 100%-ig érdekelte és a mai napig is érdekli az autóm historiája!

most mit vagy beszarva?
bevisznek a jardra, oszt ücsörögsz egy kicsit.
én má' voltam, nem vészes :-)))

köcsög rendőrök! 

flex 'em all!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #6586 Dátum: 2007 Március 29, 13:02:45 »

Aztat ki kell húzatni padon. Vagy szétvágni, és beletoldani. Vagy vaciúj orr rész.
Vagy hagyod így. 5. verzió nem létezik...

már kitaláltam.
arréb reszelem a zárszerkezetet az orron meg a fedélen is, oszt jó lesz.
persze kicsit igazgatok pajszerral is :-)

flex 'em all!
Rulezka
« Hozzászólás #6585 Dátum: 2007 Március 29, 12:10:35 »

még 1x elnézést kérek a miniclub összes vezetőjétől!
bocsánat!
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #6584 Dátum: 2007 Március 29, 11:34:43 »

faszt kiköti az elejét a meggyfához oszt jól tolat eggyet Grin Evil 
A bácsi nem meggyfával, virágládával igazít lemezt  Evil
Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #6583 Dátum: 2007 Március 29, 11:31:59 »

Aztat ki kell húzatni padon. Vagy szétvágni, és beletoldani. Vagy vaciúj orr rész.
faszt kiköti az elejét a meggyfához oszt jól tolat eggyet Grin Evil 

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #6582 Dátum: 2007 Március 29, 11:11:05 »

Én sem jártam sokkal jobban.. tegnap elhúztuk az autót, mert ... szerintem nem kell magyarázni .. 
Na, az a hátsó sárvédő borítás hogyan jött össze ilyen formában?
Nem kevés munka lehetett benne ilyen 300%-osan elszarni az illesztését...
Másik karosszériás van már?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #6581 Dátum: 2007 Március 29, 11:07:33 »

valamit majd kitalálok.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Rulezka
« Hozzászólás #6580 Dátum: 2007 Március 29, 10:24:27 »

Csonka Pityutól ezúton kérek elnézést mivel a Miniológia most megjelenő számáról azt nyilatkoztam, hogy cenzúrázta!
Nem cenzúrázta, hanem mint ahogy mondtam, az én cikkem kevésbé volt ilyen negédes, de most amőgy nagyon félek, hogy akárcsak a fuseráló szerelőmnek, most lehet hogy így a Miniclub vezetőségének is a becsületébe gázolok,ezért most itt ülök a gép előtt és félek, hogy ebből a cenzúra szóból is RENDŐRSÉGI ügy lesz!
itt esedezem Pityu! kérlek ne csinálj ebből az 1 szónyi hibából rendőrségi ügyet!

Sajnálom, hogy a klub vezetőségének lényegtelen az ügy végeredménye, helyette fontosabb 1 szónyi hiba is!!
micsoda véletlen találtam egy másik Minis klubbot, ha így haladunk kénytele leszek hozzájuk pártolni! Őket eddig 100%-ig érdekelte és a mai napig is érdekli az autóm historiája!
Rulezka
« Hozzászólás #6579 Dátum: 2007 Március 29, 09:46:41 »

sajnálom, hogy informatika heylet nem autószerelőnek mentem, akkor nem lennék kiszolgáltatva barbár embereknek, akik piszkosul nagy pénzért elrontották az autómat!
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #6578 Dátum: 2007 Március 29, 09:32:18 »

Én is csinálnám magam, de nem tudok hegeszteni pl.. amit tudtam, eddig is megcsináltam  Embarrassed

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #6577 Dátum: 2007 Március 29, 09:11:15 »

hát ez már nem igaz, hogy minden embernek elb*** a kocsiját!

valamit majd kitalálok.

flex 'em all!
Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #6576 Dátum: 2007 Március 29, 08:44:52 »

Ezért csinálok én is majdnem mindent saját magam. Elismerem nem jut mindenre elég idő, pénz, energia, de csak magamat szidhatom az eredmény miatt. Meg persze az autó nem állhat sokat, mert közben használva vagyon. Ezekhez képest mesterien csinálok mindent, még azt is amire azt mondom, hogy nem igazán!!

1984 Renault 4 - Rönci
(1998 Renault Laguna Break)
Süni
« Hozzászólás #6575 Dátum: 2007 Március 29, 08:30:05 »

Bocsánat, durva leszek. AGYON KELL BASZNI VALAMI NEHÉZ TÁRGGYAL !
Rulezka
« Hozzászólás #6574 Dátum: 2007 Március 29, 08:11:21 »

Hogy be tudja csukni az ajtót, levágott a duroplaszt elemből..
Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #6573 Dátum: 2007 Március 29, 07:36:29 »

oszt lett vagy 2méteres illesztési hézag Grin mekkora faszok vannak, lehet asztalos volt előző életében és megütötte az ihlet ,de jó erősen

Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #6572 Dátum: 2007 Március 29, 07:03:47 »

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #6571 Dátum: 2007 Március 29, 07:01:07 »

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #6570 Dátum: 2007 Március 28, 22:54:03 »

Ha lentebb olvasol nem keresed a számlát (feketemunkás, csak elfelejtette ezt közölni az elején) De ha a bírósági dolog nem jön be, még mindig ott vannak az Ukránok Grin Grin Grin Grin

Nem muszáj a szomszédba menni... Bár ők se kezdők, de él errefelé is egy-két zorall figura. Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #6569 Dátum: 2007 Március 28, 20:54:15 »

na az ilyen mesterek miatt csinálom magam az autómat, kötelet az ilyen embereknek ,és még pénzt is kérnek érte

Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #6568 Dátum: 2007 Március 28, 19:17:57 »

utánfutót rá, oszt mehet a "dinnnnyyééééééttt!!"   Evil

[gecivagyokszmájli]
Grin Grin Grin

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Oldalak: 1 ... 225 226 227 228 229 [230] 231 232 233 234 235 ... 395
Nyomtatás

Ugrás: