www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 21:06:54

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921193 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 198 199 200 201 202 [203] 204 205 206 207 208 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4226879 alkalommal)
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #7687 Dátum: 2007 Május 21, 15:35:26 »

Itt vagyok, csak rohangálok!
Köszönöm mindenkinek a biztató, buzdító szavakat, és, hogy melletem álltok!! Nagyon jól esett!
Köszönöm köszönöm köszönöm!!
Az a baj, hogy ezt a "vén rozsdatemető" nem kicsit az én életem, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
A héten eldől, jó lesz-e Kissárkány, csütörtökön megyünk át Érdre betenni a másik mocit, meg minden mást lecserélni. 
Nem akarok sem vereni, sem fenyíteni, mert nem tudom megtenni... Valhogy messze áll tőlem!

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #7686 Dátum: 2007 Május 21, 14:08:02 »

100 ezer körüli fényezés nem drága szerintem.
Kifejezetten olcsó.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #7685 Dátum: 2007 Május 21, 13:58:47 »

No, én már kinéztem a festőt. Jól dolgozik, de meg is kéri az árát. Cirka R4 festése 100-150ezer. Úgy tudom karosszériázik is, mert láttam az audvarán Old Wartburgot, Skoda Felicia/Octavia. Szépen kihegesztgette, lefújta. Ismerősön keresztül tudom, hogy gondos mester. Szóval márcsak a pénznek kell összejönni, s akkor mehet az R4 karosszériázás. Még annak kell utánanéznem, hol homkfuvatnak, mert leakarok mindent szedni a kaszniról.
Sylvacska, Let's Go!! Ne állj meg, max. pihenj!  Wink Ha kell, megyek szerelőtverni! Wink

Üdv.
100 ezer körüli fényezés nem drága szerintem.

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #7684 Dátum: 2007 Május 21, 13:03:42 »

No, én már kinéztem a festőt. Jól dolgozik, de meg is kéri az árát. Cirka R4 festése 100-150ezer. Úgy tudom karosszériázik is, mert láttam az audvarán Old Wartburgot, Skoda Felicia/Octavia. Szépen kihegesztgette, lefújta. Ismerősön keresztül tudom, hogy gondos mester. Szóval márcsak a pénznek kell összejönni, s akkor mehet az R4 karosszériázás. Még annak kell utánanéznem, hol homkfuvatnak, mert leakarok mindent szedni a kaszniról.
Sylvacska, Let's Go!! Ne állj meg, max. pihenj!  Wink Ha kell, megyek szerelőtverni! Wink

Üdv.

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Rulezka
« Hozzászólás #7683 Dátum: 2007 Május 21, 11:48:13 »

Sylvacska, nem szabad feladnod!
Az autód gyönyörű lett, és mi mindannyian melletted állunk, és felnézünk rád, az áldozatos munkáért, és kitartásért, amit egy nemes cél érdekében tettél!
Az ilyen „ember”, aki „szerelte” a gépet, súlyos büntetést érdemelne!
Tényleg, ilyenkor nem lehet ráuszítani a fogyasztóvédelmet?
Vagy ha mást nem, csinálhatnánk egy jó kis negatív reklámot neki az autós fórumokon!

szia
a negatív reklámra már többen gondoltunk,de egyenlőre Sylvácska eltünt... de szerintem tutira lesz ebből még valami!
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #7682 Dátum: 2007 Május 21, 11:33:09 »

Sylvacska, nem szabad feladnod!
Az autód gyönyörű lett, és mi mindannyian melletted állunk, és felnézünk rád, az áldozatos munkáért, és kitartásért, amit egy nemes cél érdekében tettél!
Az ilyen „ember”, aki „szerelte” a gépet, súlyos büntetést érdemelne!
Tényleg, ilyenkor nem lehet ráuszítani a fogyasztóvédelmet?
Vagy ha mást nem, csinálhatnánk egy jó kis negatív reklámot neki az autós fórumokon!

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #7681 Dátum: 2007 Május 21, 11:25:13 »

sziasztok!
nekem sajnos az r4 nem készül el szombatig, mert 2 hétig a terasz épült otthon, így r5el megyek! végülis így nem márkaidegen az autóm a találkozón!
de füredre már r4el megyünk!
 Wink

Erre a füredi talira Bogárral is lehet menni?
A görög falu nagyon tetszett, de nem álltunk meg megnézni, mert siettünk, de ez alkalommal jól megnézném Wink

1993 Mercedes 200E
Rulezka
« Hozzászólás #7680 Dátum: 2007 Május 21, 11:03:14 »

sziasztok!
nekem sajnos az r4 nem készül el szombatig, mert 2 hétig a terasz épült otthon, így r5el megyek! végülis így nem márkaidegen az autóm a találkozón!
de füredre már r4el megyünk!
 Wink
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #7679 Dátum: 2007 Május 21, 10:48:37 »

Én is napi szinten nyomon követem a fórumot, de ritkán szólok hozzá.
Az előttem szólók szinte mindent leírtak, egyet is értek velük.
A képeken látható trabiért pedig fogadd minden elismerésem Sylvacska!

És tényleg nem szabad feladni!!

Mit ad isten, nekem is a kasznissal gyűlt meg a bajom: hitegetett heteken át, aztán meg tojt a fejemre, még neki állt feljebb, stb...
Így most lyukas sárvédővel leszek kénytelen r4 talira menni... Embarrassed
Majd a nyári kocsikázások után teljes resti köv, ha lesz zseton...
Sajnos itt tart a mai hazai munkamorál és nemcsak az autóiparban...

Szóval hajrá! Ajánlanám saját apámat, aki vagy 40 évig volt autószerelő, megrögzött trabantos, a-z -ig tudja és ismeri,
volt 500, 600, 601, 601 s trabija is, sőt csak ilyen autói voltak... Lips Sealed
De sajnos már nyugdíjas, bár a műhely és szerszámok még megvannak, de nem praktizál.
Ő még az a "békebeli szaki" típus.
Szolnokon úgy ismerik: az Afitos Berci bácsi.

Képzeljétek: a múlt héten vette meg a trabiját egy FRANCIA úriember.
Németországban nevelkedett és a trabi volt a kedvence. Most Mo-on járva mindenképp venni akart egyet  Cheesy

Viszont, ha segíteni tudok, szólj Sylvacska!
Rulezka
« Hozzászólás #7678 Dátum: 2007 Május 21, 09:02:27 »

szerintem is!
Sylvacska olvasd vgig 2x 3x Willi hozzászólását és szerintem 1-2 hónap pihi után úgy fogsz száguldani a felújított gépsárkányoddal hogy irigykedve fogjuk még mi is nézni..... ( nem mintha eddig nem lenne sokunk irigy egy csodás trabi tulajdonosra (RÁD),aki időnként ide irogat) Wink
Nem elérhető CIX688

cix688.uw.hu ->Minden ami fotó, videó, Trabant.

« Hozzászólás #7677 Dátum: 2007 Május 21, 08:44:47 »

Sylvacska, Willi nagyon szépen fogalmazott Smiley

Nem elérhető Willi

« Hozzászólás #7676 Dátum: 2007 Május 21, 01:05:37 »

Sziasztok!Szia Sylvacska!Én egy elég ritkán hozzászóló tag vagyok azaz én csak nyomon követem az eseményeket és a fórumot.(Amihez egyébként gratulálok!)Mikor először olvastam rólad nagyot mosolyogtam és nem hittem el az egészet:Egy lány és a régi autók???Komolyan meglepődtem,aztán nagyokat néztem a fotókat látva hogy mire is vagy képes,(gondolom ezzel nem vagyok egyedül?)és pont te mondod azt hogy Elég,Abbahagyod?Mikor ennyi ember szeret és tiszteli amit csinálsz,önti beléd a lelket és támogat,még verekedni is hajlandóak érted!! Képes lennél mindent abbahagyni egy szerencsétlen Looser szerelő miatt?Nem éri meg!Én mikor még gyerekként elkezdtem darabokra szedni a szakadt Golfomat és nagy elképzelésekkel felépíteni (mindenki hülyének nézett!)Ugyan ebbe a hibába estem,a fényező el..szta,a motorban nem volt erő,az ajtók nem záródtak normálisan(a kasztnis ugye!)Stb...Én is feladtam végleg,igen még sirtam is mellette ülve és nem is egyszer és igen bele is rúgtam többször is pedig Ő nem tehetett róla!Közel 800ezer lett ráköltve+amit én dolgoztam minden este vele!(Ekkor 70ezret kerestem)Aztán egyszer bezártam a műhelyajtót és 1 hónapig hozzá sem nyúltam,és akkor jöttek a barátok"Hol a Golf?","Na gyere segítünk,megoldjuk"És ez volt az amiért kész lett...És ha most abbahagyod nem tudod meg milyen az amikor már készen van és valóra vált amit elépzeltél!

Remélem segítettem ezzel valamit!Gondold meg!
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #7675 Dátum: 2007 Május 20, 22:51:53 »

szia
a kárpit kell! mennyiért van?
ha jó állapotú akkor pénz nem számít,mert nagyon szar a jelenlegi!
Szeva!

Árat még nem mondott a srác, amint van, megírom!

Üdv, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #7674 Dátum: 2007 Május 20, 22:49:36 »

NEM! NEM! NEM!
NEM ADHATOD FEL SYLVACSKA!!

Had meséljek valamit:
Kb. 3-4 éves lehettem, amikor beültem először a Renault 4-be. Még vezethettem is ölbe!   Cheesy Nagyon megszerettem, békés nyugodt autó volt, sosem hagyott cserben. Apummal Pestre jártunk vele(ekkor már nagyobb voltam) karbis Suzukikat otthagyta.  Grin Azon kívül, hogy olajat, gyertyát és egyéb apróságokat cseréltünk, semmi gond nem volt, ment mint a doxa. Aztán egyszer totálkárra törték, nagyon sajnáltam a Röcsit, talán sírtam is.
Vettek egy dobozos 1300-as F6-os R4-et(azt hiszem vhova dél-amerikába gyártották). Igazi ritkaság volt, nagyon jól ment. Telt az idő, s előjöttek a rozsdafoltok, új házat vettünk ahova kellett a pénz is. Jött egy nő, "R4bolond" ő cirka 200e-t adott a Rönyóért, úgy 10 éve sok pénz volt. Plusz adott cserébe egy 850-es "szart, mert annak mindig baja volt. Apum eladta, s Suzuki Swift-et vett helyette.
A Suzunak annyira ócska rugozása és karosszériája volt, hogy azt mondtuk veszünk inkább egy R4-et. Lett egy kék Rönyó, 850cm3-es. Hát ennek sajna a volt gazdája nem ápolta, s ez most jön ki használatkor. Volt, hogy kuplungbowdent cseréltünk, elburult az első kerék nálam(szerelő nem húzta meg a tengelycsavart), eltörött a váltórúd, mert egy csavarral rögzítették. Szóval volt rajta meló, amibe én beleuntam. Megjegyzem apummal együtt szereltük. Nekem nagy csalódás volt a legelső Renault 4 után. Úgy gondoltam kell még egy autó(mert volt, amikor apum elvitte dolgozni), így jött a Renault 5. S megmondjam az igazat!? Nem azzal a szívvel-lélekkel ülök Renault 5-be, mnit a Renault 4-be! Dinamikus, jó gépezet, s apróbb javítani való van csak rajta...
DE HA RENAULT 4-BE SZÁLLOK, MÁSKÉNT VER A SZÍVEM! Valahogy érzések kötnek hozzá, nem mint az R5-höz.
Nekem az "újabb" autók csak autók, de egy régebbi csodánál jobban megdobbanik a szívem!
S ezért fogom felújítani a R4 F4-et! Smiley Kell egy autó, ami a szívemhez nőtt, amiot jobban tudok szeretni, mint egy "sima" autót.

NE ADD FEL, HA MÁR EDDIG ELJUTOTTÁL! HIDD EL, NEM SZABAD FELADNI, MINDENT RENDBE LEHET HOZNI! Wink
Ha eleged van, állj le, nyugodj meg, aztán majd folytasd!

Sok sikert, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7673 Dátum: 2007 Május 20, 22:23:07 »

szerintem toyota scion az alap.

Fogadjunk,hogy ez is vmi japán belpiacos izé,amire rápakolják az R4 hatású cuccokat,csináltak már 500-as Fityó és VW T1 elejű szörnyeket is.Viszont ez nem olyan vészes

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Rulezka
« Hozzászólás #7672 Dátum: 2007 Május 20, 21:08:51 »

Sylvacska!
szerintem írd be id e címet és időpontot (lehetőleg a szerelő munkaidejében) és NEM viccelek, ha kel kivezek szabit is rá, hogy odamenjünk NEM kevesen és elbeszélgessünk vele!
Nem kell ütni, csak mondjuk adja vissza az ÖSSZES alkatrészedet valamint a károkat enyhíteni a javítás 10% vigaszdíjként, valamint a kelentkezett károd (mondjuk 300e ft) AZONNALI megtérítését! szerintem ha ott álunk mondjuk 10-12 akkor kétlem hogy nemet mond, ennyi pénzből meg akármilyne csoda trabit meglehet csinálni
ja súgjak még valamit, van egy nagyon jó haverom (r4ből igaz 1 nap alatt de barátságból szedte ki amotort) száz évig trabija volt, és imád szerelni!
ő tutira segít szerelni, nem mondom hogy tuti ingyen dolgozik napokig,de ha megkérem én és beszélsz vele TE is akkor tuti fog segíteni!
szóval 1 NE add fel, 2. ha feladod akkor úgye tudod hogy mindannyian megyünk és seggbe billentünk? szóval szólj ha sgíteség kell:
1. szerelőtől cuccok visszaszerzése miatt
2. ismerősöm aki tud trabit szerelni!
okés?
Rulezka
« Hozzászólás #7671 Dátum: 2007 Május 20, 21:04:12 »

ÍME
ez k. jól néz ki, ja jövőre úgyis átépítjük  agarázst, eg yilyennek lenne helye még benne! szóljatok ha lát valaki ilyet idehaza, elvégre r4 elnök(ök)nek ilyet látni kell élőben is... sőt... nemde?
Rulezka
« Hozzászólás #7670 Dátum: 2007 Május 20, 20:58:37 »

Megpróbálom röviden:
1.Készen lett az autó, elhoztam haza, folyamatosan égett a féklámpám, befogott a fékem, a végén besült, buszmegállóból tréler hozta haza. Megcsináltuk. ( kasznis nem pucolta ki a féket, hiányoznak az új alkatrészek, régik mentek vissza, és még vagy fél kg festék és alapozó is.. )
2.Elindultam volna Érdre, nem indult a kocsi.. kiderült, hogy elhunyt az önindító.. ( vettem másikat, kicseréltük )
3.Ismét elindultam volna, de az istennek nem ment, nem volt ereje.. jobban megnéztük, kiderült, jééé, ez nem is az én karburátorom.. egy ősörg, régi sz.. volt visszarakva ( vettem másikat, kicseréltük )
4. Kb. 5 km után az autó ismét megadta magát, megint nem ment.. illetve csak vonszolta magát.. régi fajta benzincső ki, új benzincső ( ronda fekete gumi ) és benzinszűrő be..
5. Kb 2 km után ismét nem megy.. benzinszűrő megnéz, tele kosszal..
6. Tank le, benzin ki, és nini: a tank belülről festékes, és tele homokkal, ill. már sárral. .. megpróbáltam kipucolni.. minden vissza, ment, de nem úgy ahogy régen. Benzin feloldotta a festéket, és ez szépen mindenhova bejutott.. no meg a homok is.
Elmentem hétvégén Yetrora a Balcsihoz, de természetesen a versenyen már nem tudtam indulni, mert örültem, hogy leértünk. Hazafelé egyhenger.. izgi volt 20al közlekedni, dombokon felfelé imádkozni a kocsihoz, hogy -kérlek, menj fel.
Hozzátartozik, hogy nem hiába nem Ot-s az autó, én nem fogok 50el közlekedni, így annak idején lett beletéve egy  N verseny motor komplettem, mindennek együtt, ami kívülről nem látszott..De nyugodtan fel mertem vele menni egy autópályára is.. ( Valószínűleg ez is ki lett belezve )  Nem gondoltam volna, hogy elviszem egy "szerelőhőz" az autót, és a benne lévő alkatrészeket körbe kell pisilnem, mint a kutyáknak, hogy szagminta vételezés után ugyanazok kerüljenek vissza. Ugy gondolom, hogy ha még a fogamat szívva is, de kifizettem a kért munkadíjat a kasznisnak, ami 450eFt volt, nem kötözködtem, plusszban vittem az alvázvédőtől, higitótól a korrgátlón keresztül az alkatrészekig mindent, és valahogy nem ezt vártam.  Természetesen "nem halk" reklamációmra az volt a válasz, hogy nem nyúlt hozzá senki.
A héten adtam még egy esélyt, vettem egy másik motort kompletten, mindennel együtt, tankot, benzincsövet, jövő héten berakjuk, ha jó, örülök, ha nem, nagyon sajnálom, de már feladom. De a szívem szakad meg, egy hete bőgő szőke lettem, de ha Ő megy, minden más is megy, kombi és futó, mert befejeztem. Lehet hisztisebb vagyok női mivoltom miatt, de már nagyon belefáradtam, hogy december óra hajtok mint egy hülye, kifizettem mindennel együtt több mint egy gurigát, és van egy olyan autóm, ami nem használható. És még mindig csak költeni kell rá.. Elkeserítő..
Bocsánat a hosszú monológért Undecided

nekem már kicsit sok hogy minden sikersztory mögött egy ilyen sztory áll!
totál megértlek! nem viccelek, szólj NEM viccből,de szívesen megyek veled meglátogatni a szerelőt, ő úgysem ismer engem,de én szívesen leülök vele beszélgetni sőt.. bár egyebet is, hogy visszakapd tőle amit adtál.. csak hívj fel,megyek szívesen!
Rulezka
« Hozzászólás #7669 Dátum: 2007 Május 20, 20:53:28 »

Nagyon sajnálom, de a jövő héten nem tudok köztetek lenni...  Embarrassed
De Balatonfüredre mindenképp megyek, úgy tervezem az anyagiakat is. Remélem Rönyósok is tudnak jönni! 
Rulezka, elvileg van ajtókárpit, de nem tudom még mennyiért, R5 GTD-ből. Érdekel?

Üdv, Dani
szia
a kárpit kell! mennyiért van?
ha jó állapotú akkor pénz nem számít,mert nagyon szar a jelenlegi!
Rulezka
« Hozzászólás #7668 Dátum: 2007 Május 20, 20:52:00 »

És Ti a jövö szombaton semmiképp se tudtok Tököl felé kanyarodni a nap végefelé?
Hogy fog kinézni egy népautos találkozo nélkületek? Huh
szia
dehogynem! estefelé felétek kanyarodunk, pár napja már irtam itt!!
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #7667 Dátum: 2007 Május 20, 20:18:15 »

lehet, hogy jobbat találtam ki!
mi lenne, ha innen egy csomóan bejelentkeznének nála ügyfélként kisebb-nagyobb melóra, majd amikor a tettekre kerülne a sor, mindenki visszalépne, hangoztatva, hogy mindenfélét hallott különböző helyekről, amin elgondolkozott.
Mivel békés ember vagyok,ebben is benne vagyok!!

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #7666 Dátum: 2007 Május 20, 19:54:50 »

na micccóóóótok??
nagyon dúúúrvaaaaa

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #7665 Dátum: 2007 Május 20, 19:47:18 »

ÍME
Fogadjunk,hogy ez is vmi japán belpiacos izé,amire rápakolják az R4 hatású cuccokat,csináltak már 500-as Fityó és VW T1 elejű szörnyeket is.Viszont ez nem olyan vészes

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető Tequila

« Hozzászólás #7664 Dátum: 2007 Május 20, 19:46:35 »

na micccóóóótok??
nagyon dúúúrvaaaaa
Nem elérhető Tequila

« Hozzászólás #7663 Dátum: 2007 Május 20, 19:45:14 »

ÍME

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető Tequila

« Hozzászólás #7662 Dátum: 2007 Május 20, 19:42:17 »

NA????MIT TALÁLTAM???????? Grin
2001,vagy 2002ben a japánok elkezdték gyártani ujra az R4-et!!
egy kicsit más forma(de tényleg csak kicsit),de a az eredeti stílus megmaradt!!
ha egy ilyent be tudnék szerezni..................
Nem elérhető Tequila

« Hozzászólás #7661 Dátum: 2007 Május 20, 19:36:26 »

...éénis-éénis éénis!!!naaaaaa Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #7660 Dátum: 2007 Május 20, 19:11:46 »

vendettára én is jelentkezem

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #7659 Dátum: 2007 Május 20, 18:42:08 »

Nem találok szavakat,csak olyanokat,amiket az anyázosba se szivesen irnék le.
Azt azért tudjad,hogy nemhogy szöke nem vagy,hanem egy olyan forumos(barát) vagy,akire mindannyian felnézünk,akit mindannyian magasan elismerünk,akinek tiszteljük a kitartását,lelkesedését,márkaszeretetét.
Azt se felejts,ha valamiben tudunk segiteni(akár szerelö verésben is)csak szolnod kell és tömegesen fogunk megjelenni a megadott helyen és idöben.
Ne add fel,ehhez kivánok sok eröt és további lendületet!!
Vaga leirta a lényeget,csatlakozom a "nemlétezö"basebóóóóóól üttömmel!!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #7658 Dátum: 2007 Május 20, 18:41:26 »

Ha verés lesz ...

lehet, hogy jobbat találtam ki!
mi lenne, ha innen egy csomóan bejelentkeznének nála ügyfélként kisebb-nagyobb melóra, majd amikor a tettekre kerülne a sor, mindenki visszalépne, hangoztatva, hogy mindenfélét hallott különböző helyekről, amin elgondolkozott.
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #7657 Dátum: 2007 Május 20, 18:37:19 »

Igen, mint ahogy nem az enyém az önindító, ill. karbi sem.
Gyújtás gondja csak akkor van, ha akkor csörög, amikor erölködik.. ez állandóan csörög... valószínűleg a gyűrűk is el vannak törve..
Tiszta Rulezka effektus Undecided
Pont így megy el az emberek kedve az ilyen autóktól,hogy szarháziak átverik őket.Ha verés lesz szólj nekem ,megér egy pályamatricát meg némi benzint

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető r4hu

én már nem akarok debreceni diák lenni...

« Hozzászólás #7656 Dátum: 2007 Május 20, 16:27:36 »

csatlakozom az előttem szólóhoz....
bármikor, szerelőverésben benne vagyok....

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #7655 Dátum: 2007 Május 20, 15:01:59 »

Azt azért tudjad,hogy nemhogy szöke nem vagy,hanem egy olyan forumos(barát) vagy,akire mindannyian felnézünk,akit mindannyian magasan elismerünk,akinek tiszteljük a kitartását,lelkesedését,márkaszeretetét.
Azt se felejts,ha valamiben tudunk segiteni(akár szerelö verésben is)csak szolnod kell és tömegesen fogunk megjelenni a megadott helyen és idöben.
Én egy nagyon békés ember vagyok,de ez már nekem is sok!
Valószínű,hogy lelkiismeretfurdalás nélkül ütnék!De azért egy megfélemlítéses odavonulást azért előtte megkéne ejteni!
Jogilag nem lehet ilyenkor esetleg valahogy fellépni?Most már csak azért se add fel!!

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #7654 Dátum: 2007 Május 20, 14:42:58 »

már megint a magyar öntudatos megbizhatóság példáját olvastam vissza  :'(siralmas h valaki milyen pofátlanul lop ....
nagyemberes dologban én is benne lennék léééci lécci léccci ...kilakatolnánk a faszit. Grin

Más!
Tatiról tud valaki valaimit mert napi rendszerességgel olvasok vissza mindent csak keveset szólok hozzá a dolgokhoz de mégsem láttam őt már vagy 3hónapja a köreinkben?
a viperával hogy haladhat ...meg valami mást is elkezdett üvegszálazni valami replicát ami nem ugrik be az tuti h cabrio...

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #7653 Dátum: 2007 Május 20, 14:08:26 »

Gyújtás gondja csak akkor van, ha akkor csörög, amikor erölködik.. ez állandóan csörög... valószínűleg a gyűrűk is el vannak törve..

Tóth Zoltán
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #7652 Dátum: 2007 Május 20, 14:01:05 »

Akkor ezt most nem értem, elképzelhető, hogy szétszedte a motort és összerakta szarokból?
Ezt azért már nem. 
Csörgés lehet gyútás is az meg meg is ölheti a motort.
Én menten már trabival, és az ha jó nem lehet gond a menetteljesítménnyel, nem kell abba versenymotor.

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
1303LS
« Hozzászólás #7651 Dátum: 2007 Május 20, 13:55:06 »

Béci jól mondja, valszeg megette a homokot, ami átment a karbin, meghát a karbi ami véletlen rákerült egy 1961es pupi Trabi karbi (a torkon egy hangya kézen állna), simán zárt állapotban átlátni rajta, az enyém meg a versenymocis karbi volt.
Ezért írtam, hogy ki lett belezve, és valami sz*r belepakolva. Az enyém soha nem csörgött, ez meg úgy csörög mint egy zseb,tele apróval.

Akkor ezt most nem értem, elképzelhető, hogy szétszedte a motort és összerakta szarokból?
Ezt azért már nem. 
Csörgés lehet gyútás is az meg meg is ölheti a motort.
Én menten már trabival, és az ha jó nem lehet gond a menetteljesítménnyel, nem kell abba versenymotor.
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #7650 Dátum: 2007 Május 20, 13:47:56 »

És nem is 2 forint megint csinálni bele egy tuti N-es motort.Amúgy ezt eddig nem reklámoztad,pedig javasoltam hogy be kéne csövezni Grin Evil

Cool  Cool
70pénz

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #7649 Dátum: 2007 Május 20, 13:44:04 »

Béci jól mondja, valszeg megette a homokot, ami átment a karbin, meghát a karbi ami véletlen rákerült egy 1961es pupi Trabi karbi (a torkon egy hangya kézen állna), simán zárt állapotban átlátni rajta, az enyém meg a versenymocis karbi volt.
Ezért írtam, hogy ki lett belezve, és valami sz*r belepakolva. Az enyém soha nem csörgött, ez meg úgy csörög mint egy zseb,tele apróval.

És nem is 2 forint megint csinálni bele egy tuti N-es motort.Amúgy ezt eddig nem reklámoztad,pedig javasoltam hogy be kéne csövezni Grin Evil

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #7648 Dátum: 2007 Május 20, 13:38:52 »

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Oldalak: 1 ... 198 199 200 201 202 [203] 204 205 206 207 208 ... 395
Nyomtatás

Ugrás: