www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 21:33:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921193 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 189 190 191 192 193 [194] 195 196 197 198 199 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4226953 alkalommal)
Süni
« Hozzászólás #8047 Dátum: 2007 Június 08, 07:50:45 »

Hajjaj......

http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=54c36fe4ae0fa4b9de2a429131007493&s=4033
dt
« Hozzászólás #8046 Dátum: 2007 Június 07, 17:59:33 »

szerintem OT nélkül is forgalomba lehet újra helyezni,mert már volt itthon forgalomban.Viszont átíratni csak érvényes műszakival tudod

ha van forgalmi, meg adásvételi, meg talán még eredetvizsga kell, akkor a nevedre írják. de forgalmit nem kapsz újat (ha szürke).
ilyenkor a műszaki adatlapra megy.
nálam legalábbis így volt. az okmányirodás nénikkel határozottnak kell lenni és udvariasnak, akkor mindent el lehet intézni...
hívj fel egy ocsmányirodát, és elmesélik.
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #8045 Dátum: 2007 Június 07, 17:33:09 »

Köszi az infokat, azért nem egyszerű a helyzet...

szerintem OT nélkül is forgalomba lehet újra helyezni,mert már volt itthon forgalomban.Viszont átíratni csak érvényes műszakival tudod

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Rulezka
« Hozzászólás #8044 Dátum: 2007 Június 07, 12:43:08 »

Nekem is kedvezményes nosztalgia biztosításom van, azt kötnék erre is, de csak ha kész lenne.
A legutóbbi "hivatalos tulajjal" köttetne az üzlet (bianco ad-vét papír  Evil)

Azt javasolták, csak adás-vételi, aztán, ha elkészült, akkor írjak rá dátumot, plusz er.vizsga, műsz., zöldk, bizt, stb...
Ebben azért ott van a buktató, hogy ráköltök x zsetont, aztán beállít a régi (de még hivatalos) tulaj, hogy kösz,
de szép lett, viszem haza.... Embarrassed

Lehet, hogy inkább várni kellene egy olyanra, amit csak le kell vizsgáztatni, és kész?
2-3 Kiló körül már van olyan is.
Igaz ez töredéke lenne...

Ja, és időközben találtam egy ocsmányos weboldalon olyan infot, hogy a végleg kivont járművet is simán vissza lehet állítani, ha átmegy a műszakin. De ez nem paradoxon?
Meg, talán 2005 volt az az évforduló, ami előtt az ideiglenes kivonás nem vált véglegessé a lejártakor, hanem "vissza állt a forgalomba"

Tanács?

Délután megyek az ocsmányékhoz, majd kíváncsi leszek, mit mondanak!

ez egyare érdekesebb, szerintem az adásvételin mindenképp a hivatalos tulajjal kelene kötnöd!
ugye azt tudod hogy ez pedig csak 2 hétig elfogaható papír az okmányirodába!
az autó ha alig él,akko ris megveheted ami napon, a lényeg csak annyi hogy a motor a kasztniba legyen, akkor az eredetvizsgán is áttud menni!
Átiratáshoz pedig kell egy olyna hely ahol a műszaki vizsgán áttudják tolni a kocsikát! Van ilyen hely! bár kocsinak ehhez legalább járóképesnek (kerekeken gurulónak) kell lennie
Rulezka
« Hozzászólás #8043 Dátum: 2007 Június 07, 12:39:36 »

25 év felett már köthető youngtimer bizti. Ez az én 1.3-as Fiatomra vetítve 7500,-/év. Ehhez jön még, hogy vmilyen klubtagnak kell lenned (csak hivatalos klubtagság lehet), valamint ha az MBK-n keresztül kötöd, akkor kell + 1000,- pártolói díj/év.
gyere r4 klubtagnak! ez a legolcsóbb klub! ilyen olcsó tagság sehol sincs  Grin és ez nem vicc, itt nem írok többet erről  Wink
Süni
« Hozzászólás #8042 Dátum: 2007 Június 07, 10:09:29 »

Pártolói díjat klubtagsági mellett is kell fizetni, vagy a klubtagsági nem kötelező?
Ha MBK tag vagy, akkor nem kell fizetni, csak az MBK tagdíjat.. Ha nem , akkor kel fizetni a másik klubba a tagdíjat, +1000.- MBK pártolói díjat.
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #8041 Dátum: 2007 Június 07, 10:08:36 »

Nekem is kedvezményes nosztalgia biztosításom van, azt kötnék erre is, de csak ha kész lenne.
A legutóbbi "hivatalos tulajjal" köttetne az üzlet (bianco ad-vét papír  Evil)

Azt javasolták, csak adás-vételi, aztán, ha elkészült, akkor írjak rá dátumot, plusz er.vizsga, műsz., zöldk, bizt, stb...
Ebben azért ott van a buktató, hogy ráköltök x zsetont, aztán beállít a régi (de még hivatalos) tulaj, hogy kösz,
de szép lett, viszem haza.... Embarrassed

Lehet, hogy inkább várni kellene egy olyanra, amit csak le kell vizsgáztatni, és kész?
2-3 Kiló körül már van olyan is.
Igaz ez töredéke lenne...

Ja, és időközben találtam egy ocsmányos weboldalon olyan infot, hogy a végleg kivont járművet is simán vissza lehet állítani, ha átmegy a műszakin. De ez nem paradoxon?
Meg, talán 2005 volt az az évforduló, ami előtt az ideiglenes kivonás nem vált véglegessé a lejártakor, hanem "vissza állt a forgalomba"

Tanács?

Délután megyek az ocsmányékhoz, majd kíváncsi leszek, mit mondanak!

Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #8040 Dátum: 2007 Június 07, 09:38:40 »

25 év felett már köthető youngtimer bizti. Ez az én 1.3-as Fiatomra vetítve 7500,-/év. Ehhez jön még, hogy vmilyen klubtagnak kell lenned (csak hivatalos klubtagság lehet), valamint ha az MBK-n keresztül kötöd, akkor kell + 1000,- pártolói díj/év.

Pártolói díjat klubtagsági mellett is kell fizetni, vagy a klubtagsági nem kötelező?

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Süni
« Hozzászólás #8039 Dátum: 2007 Június 07, 09:18:50 »

30év felettinek kell lennie a gépjárművednek, és pl. ha Bogid van, az MBK-nál.

Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #8038 Dátum: 2007 Június 07, 09:06:33 »

Jó reggelit!
Feltöltöttem a hétvégi, szolnoki veteránbörzén készített képeimet.
Főleg a parkolóban álló autókat fotóztam...
http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=12701&alkid=48399

Shocked 1.1es Trabin 1959es díszlécek..  Tongue

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #8037 Dátum: 2007 Június 07, 09:01:18 »

Egy kérdés erejéig becsatlakozhatok???
Hogy lehet megkötni a veterán biztosítást? Mi a feltétele és hol lehet megkötni? Huh

30év felettinek kell lennie a gépjárművednek, és pl. ha Bogid van, az MBK-nál.

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #8036 Dátum: 2007 Június 07, 08:54:38 »

Jó reggelit!
Feltöltöttem a hétvégi, szolnoki veteránbörzén készített képeimet.
Főleg a parkolóban álló autókat fotóztam...

http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=12701&alkid=48399
Nem elérhető AIK-276

Henyecz Mónika 70/771-8016

« Hozzászólás #8035 Dátum: 2007 Június 07, 08:50:43 »

Vagy átirattatod, és fizeted a biztosítást ( kössél rá veteránt, az 3eft/év ), de mivel a mostani gazdája nem tulaj, írhatod ád párszor..

Egy kérdés erejéig becsatlakozhatok???

Hogy lehet megkötni a veterán biztosítást? Mi a feltétele és hol lehet megkötni? Huh

"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott ahol vagy,
de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan eljöttél."
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #8034 Dátum: 2007 Június 07, 07:31:44 »

Gyerekek!
Van egy kis gondom!
Birtokomba kerülhetne vééégre egy SKODA OCTAVIA  Grin Grin Grin
De.
1998-ban ideiglenesen (!) kivonták, úgy tudom azóta a 6 hónapot "meghaladóság" miatt ez véglegessé változott automatikusan. Nem a mostani gazdi a tulaj  Azn
Hogy tudom majd én ezt újra forgalomba helyezni???
Most gurulóképes, de nyilván több okból kifolyólag kb. 1-2 év, mire műszaki-képes.
Az ocsmányirodában össze-vissza hadoválnak, hogy át kell íratni, ertedetvizsga, stb...
De az csomó zseton, emellett most nyilván nem olyan állapotú.
Szóval valakinek ilyenirányú tapasztalata?
OT-ben nem gondolkozom (rajtam kívül álló okokból kifolyólag  Grin)
Mi lenne a pontos sora a dolognak????

Vagy átirattatod, és fizeted a biztosítást ( kössél rá veteránt, az 3eft/év ), de mivel a mostani gazdája nem tulaj, írhatod ád párszor..
Vagy csak úgy tudod műszakiztatni, ha OT-ra csinálod! Öreg autót nem helyeznek ujra forgalomba, ha nincs múzeális minősítése.

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #8033 Dátum: 2007 Június 07, 07:24:19 »

Gyerekek!
Van egy kis gondom!

Birtokomba kerülhetne vééégre egy SKODA OCTAVIA  Grin Grin Grin
De.
1998-ban ideiglenesen (!) kivonták, úgy tudom azóta a 6 hónapot "meghaladóság" miatt ez véglegessé változott automatikusan. Nem a mostani gazdi a tulaj  Azn

Hogy tudom majd én ezt újra forgalomba helyezni???
Most gurulóképes, de nyilván több okból kifolyólag kb. 1-2 év, mire műszaki-képes.

Az ocsmányirodában össze-vissza hadoválnak, hogy át kell íratni, ertedetvizsga, stb...
De az csomó zseton, emellett most nyilván nem olyan állapotú.

Szóval valakinek ilyenirányú tapasztalata?
OT-ben nem gondolkozom (rajtam kívül álló okokból kifolyólag  Grin)

Mi lenne a pontos sora a dolognak????

Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #8032 Dátum: 2007 Június 07, 07:16:16 »

Az OT azért gáz - legalábbis ebben az értékkategóriában - mert tényleg 5 évente viheted minősítésre, sőt el is vehetik, és akkor úgy tudom, nagy gáz van.
Mert infóim szerint OT-nél először végleg kivonják a forgalomból a kocsit, utána muzeális minősített járműként helyezik forgalomba. Ha ezt elveszíted valamilkor valamiért, pl. néhány nem eredeti csavarért Smiley akkor van a baj.
A minősítésnek nem tudom pontosan a díját, emellett ugye minden 5 évben tipp-topp kell legyen az ótó.
Kisebb után-restaurálás ugye...

Erről bővebben itt....
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9012660

R4 ÜLÉSEK PIROS-KÉK KOCKÁS VAN VALAKINEK ELADÓ??????????????
Rulezka
« Hozzászólás #8031 Dátum: 2007 Június 07, 00:16:44 »

r4esek!
ideje a saját honlapunkon is életet csinálni, tessék kicsit oda is átkukkantani, fórum, tagok listája, r4 autócsodák galériája a tagok autóival!

http://r4hu.fw.hu/

Aki nem látja fent magát vagy az autóját az hajrá, küldön magáról, kocsijáról képet, sztorykat stb.. adatokat.. köszi
Farkas Csabi

farkasod@freemail.hu

Ébresztő!

ja és Kexmc jóvoltából az r4 videót is tessék megnézni, sőt regisztrálj és szólj hozzá is!!
Rulezka
« Hozzászólás #8030 Dátum: 2007 Június 07, 00:03:33 »

Ááá,csak húzom vele Csabit Grin
Szerintem ha eljut a gép OT viszgára akkor tedd be a belevaló üléseket,utána kiveheted,senki nem köt bele.CSak a vizsgát meg kell újítani 5 évente,ha jól tudom.Szóval nem kell állandóan csont gyári állapotban használni a gépet Cheesy Módosítani viszont hivatalosan nem fognak engedni.Többek között ezért sem OT-s az én autóm sem,pedig ránézésre gyári
hélóka.. nem vagyok Marton papa még ha kezdek is hasonlítani rá  Grin (öregszem) semmi más közösvonásunk nincs, az itthon lévő autóink száma is alíg éri el a 4et  Grin de 3ra törekszünk, csak ez a zöld r4 nem akar elfogyni.. tessék jönni azt csemegézni belőle!
Dani a műszerfalat megnézem,mert a régiből mégse jön át a műszerfal,de a garázsba megnézem milyen szinüm van feleslegbe..
A dísztárcsa tuti a tiéd Dani

Kexmc a lökös meg a tiéd és a felnikből 2 db tuti.. csak ehhez még alut kell vennem,de az is lesz!
Rulezka
« Hozzászólás #8029 Dátum: 2007 Június 07, 00:01:00 »

http://cgi.ebay.at/RENAULT-R4-Cabrio-AMD-K4-Plaisir-Raritaet_W0QQitemZ300117845730QQihZ020QQcategoryZ9801QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Ezt nézzétek! Ha lenne ennyi eurom, azoinnal hazahoznám. Egyáltalán van valakinek ilyen Magyaroerszágban? Hm, pedig papírjaim is lennének, igaz safarinak hívnák. Smiley
azé' van egy ára 1000 euro felett!
bár nem lenne rossz nyári autó..  Grin
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #8028 Dátum: 2007 Június 06, 21:37:53 »

http://cgi.ebay.at/RENAULT-R4-Cabrio-AMD-K4-Plaisir-Raritaet_W0QQitemZ300117845730QQihZ020QQcategoryZ9801QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Ezt nézzétek! Ha lenne ennyi eurom, azoinnal hazahoznám. Egyáltalán van valakinek ilyen Magyaroerszágban? Hm, pedig papírjaim is lennének, igaz safarinak hívnák. Smiley

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #8027 Dátum: 2007 Június 06, 19:43:15 »

Na, beszéltem a szombathelyi klub elnökével, a MAVAMSZ elnökével is. A korhűség az mindenképp lényeges. Nekem márcsak képek kellenének, hogy a 81-es R4 F4-ek milyen kárpitozással voltak szerelve. Ha pedig sikerül Csabitól megvennem a műszerfalat és a dísztárcsákat, akkor nagyon örülni fogok.

Az tuti, hogy a Polski Fiat 125 P-be semmi ülésproblémája nem lesz a faszinak, mert azon csak a karosszériát kell kihegeszteni. Sajnálom, hogy eladtam, de nem nekem való a Pola. Én Renaultban nőttem fel és azzal is fogok meghalni.  Cheesy

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #8026 Dátum: 2007 Június 06, 19:16:30 »

A közelgő nyárra tekintettel,bekerült egy olajhűtő....
Szemből még egész pofás is Evil

[melléklet törölve az admin által]

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #8025 Dátum: 2007 Június 06, 19:15:55 »

A közelgő nyárra tekintettel,bekerült egy olajhűtő....

[melléklet törölve az admin által]

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #8024 Dátum: 2007 Június 06, 19:12:15 »

Hm, köszi az infókat.A barna belsőn filózok. Lenne frankó barna műszerfal. De nem lenne több barna ülés, hacsak a fekete bőröset át nem huzatom barna bőr/szövet kombinációra, ami eléggé pénzes meló sztem.

Rulezka, milyen üléseid vannak a zöldbe, feketék?
Egy rendes kárpitozás biztos nem olcsó,lehet jobban jársz,ha nézel bontott üléseket bele,nem tudom a barna belső mennyire volt gyakori Huh

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #8023 Dátum: 2007 Június 06, 19:06:14 »

Szerintem ha eljut a gép OT viszgára akkor tedd be a belevaló üléseket,utána kiveheted,senki nem köt bele.CSak a vizsgát meg kell újítani 5 évente,ha jól tudom.Szóval nem kell állandóan csont gyári állapotban használni a gépet Cheesy Módosítani viszont hivatalosan nem fognak engedni.Többek között ezért sem OT-s az én autóm sem,pedig ránézésre gyári

Hm, köszi az infókat.A barna belsőn filózok. Lenne frankó barna műszerfal. De nem lenne több barna ülés, hacsak a fekete bőröset át nem huzatom barna bőr/szövet kombinációra, ami eléggé pénzes meló sztem.

Rulezka, milyen üléseid vannak a zöldbe, feketék?

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #8022 Dátum: 2007 Június 06, 18:56:33 »

Áh, nekem már van így is 2 R4, ami áll bontásra várva. Plusz 2 aminek papírja is lenne.

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #8021 Dátum: 2007 Június 06, 18:48:37 »

Ennyiért ingyen van,vedd meg Evil
Áh, nekem már van így is 2 R4, ami áll bontásra várva. Plusz 2 aminek papírja is lenne. S akkor ott az F4-es, inkább azt teszem rendbe ennyi lovettából már készz a karosszériamunka. Négy év múlva pedig jelentkezek OT-s rendszámért. Így addig semmifajta módosítást nem akarok végezni, már így is limo ülés van(fejtámlás, már 89-es limobol, szürke huzattal), remélem nem szólnak bele Old Timer vizsgánál. Ha mégis, akkor átteszem a limo bőrüléseit. Csak azok nem tetszenek nekem... Cheesy
Amint van OT rendszám, kérek engedélyt a módosításokra, ha lehetséges. Bár igazából egy autó tényleg akkor Old Timer, ha az akkori időbe szerel karosszériával, festéssel és ülésekkel, egyéb cuccokkal rendelkezik. A fehér színt megkapja, szürke/csont színű ajtókilincsek és lökkösök lesznek. Mert abban az időben így jöttek a gyárból. De szép lenne króm lökkösökkel és ajtókilincsekkel is. Eredeti, 81-es ülés az max. a 82-es limobol lenne.
AKI TUD ELADÓ 81-ES BARNA BŐR HUZATÚ, KÖZEPÉN SZÖVÖTT FEKETE/CSÍKOS ANYAGÚ ÜLÉSEKET, VEVŐ VAGYOK RÁ! Kockás huzatú üléseket is ajánlok fel cserébe. Smiley
Rulezka! neked van barna műszerfalad!? Ha igen, megveszem!
Másik dolog, szeretnék képeket anno gyári R4 Furgonette-kről a színek miatt. Mert az enyémen ülést cseréltek, új belső kárpitot húztak. Most felírom, mit akarok még beszerezni az eredeti állapot visszaállításához.

Csáó, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #8020 Dátum: 2007 Június 06, 18:44:09 »

Fogjunk össze!
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #8019 Dátum: 2007 Június 06, 18:20:59 »

eladó r4 35-40e ftos áron a vaterán:
http://www.vatera.hu/renault_4_27379509.html

Nem én árulom, én csak rátaláltam!
Ennyiért ingyen van,vedd meg Evil

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #8018 Dátum: 2007 Június 06, 18:06:17 »

Úgy látom, a 85 utáni gép lehet, új műszerfal, szürke diszcsíkok és lyukacsos felnik... Esetleg közös projektbe, ha többen beszállnak, úgy érdemes lenne megvenni.  Kexmc, ott vannak a felnijeid!  Grin Talán a motor megérne belőle 30ezret.

Alkatrészekhez csatlakozva, krómozott ajtókilincsek érdekelnek, de nem műanyagból!! 

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #8017 Dátum: 2007 Június 06, 16:31:52 »

Persze, ha jó állapotúak
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #8016 Dátum: 2007 Június 06, 16:31:26 »

oké!

Tudod, első ülések,
első lökhárító feletti görbe csövek,
első indexek,
hátsó tolató lámpák,
első foncsorok,

meg még annyi minden................. Sad
Rulezka
« Hozzászólás #8015 Dátum: 2007 Június 06, 13:56:12 »

Rulezka!

Kaptam egy üzenetet tőled, amire a válaszom: én voltam az első feliratkozó!
(asszem, mert ott udvariaskodtunk egymással)
Szóval nem titok: kexmc= H CS, Rfalva (Szolnok)

A lökhárító tényleg nem egyforma, de kár!
Viszont felniket is ígértél, emlékszel?
És még mit lehetne arról a sötétkékről lebontogatni?  Azn 
ja és ha küldesz nekem egy helyes képet a kocsidról,akkor azt is felarkom a honlapra,mert már jópár emberke autója fent van a félkész honlapon,amit este felrakok a netre is!  Wink
Rulezka
« Hozzászólás #8014 Dátum: 2007 Június 06, 13:55:04 »

Rulezka!

ja okés! akkor legalább már tudom Smiley bocsánat!
felniket sem felejtettem el, ha minden igaz most 7végén hazahuzom az r4et, akkor jövő7től elvihető a felni!
a lökösre egyenlőre csak te jelentkeztél, ha érdekel az is vihető!
szerintem maj dha jössz érte,akkor megnézed mi kellene még a kocsiból!
bár már erősen útba van...
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #8013 Dátum: 2007 Június 06, 13:44:36 »

Rulezka!

Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #8012 Dátum: 2007 Június 06, 08:44:19 »

ezexerint csepelre mész?

Szombaton is dolgozom.. de megpróbálok kiszaladni.
Állítólag a kocsim is is hazakerül addigra... ( de már nem kiabálok el semmit )
Ez a legnagyobb börze, ezért jeleztem pirossal, és ez Bp.-en van. ( és amúgy is Csepeli vagyok  Grin )

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Rulezka
« Hozzászólás #8011 Dátum: 2007 Június 06, 08:36:15 »

Heti program:
8-10 : Vetrán emléktúra -találkozó, -kiállítás, Debrecen - Füzér - Debrecen. Dr. Csoma István 30/626-2288
9     : Old Motors Börze Csepel sportpálya, Béke tér 1.
9-10 : Veteránmotor körverseny - és alkatrészbörze, Bábolna
10    : Alkatrészbörze, Pécs
10    : Vetreránbörze, Gyöngyös
9-10 : VI. Savaria Kupa veteránautó - motortalálkozó, és verseny, Szombathely .
ezexerint csepelre mész?
Rulezka
« Hozzászólás #8010 Dátum: 2007 Június 06, 08:35:55 »

Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #8009 Dátum: 2007 Június 06, 08:11:19 »

Heti program:
8-10 : Vetrán emléktúra -találkozó, -kiállítás, Debrecen - Füzér - Debrecen. Dr. Csoma István 30/626-2288
9     : Old Motors Börze Csepel sportpálya, Béke tér 1.
9-10 : Veteránmotor körverseny - és alkatrészbörze, Bábolna
10    : Alkatrészbörze, Pécs
10    : Vetreránbörze, Gyöngyös
9-10 : VI. Savaria Kupa veteránautó - motortalálkozó, és verseny, Szombathely .

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #8008 Dátum: 2007 Június 06, 07:55:29 »

Köszönöm Sylvacska!

Nincs mit, remélem ott mindent megtalálsz...

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Oldalak: 1 ... 189 190 191 192 193 [194] 195 196 197 198 199 ... 395
Nyomtatás

Ugrás: