www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 21:06:26

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921193 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 155 156 157 158 159 [160] 161 162 163 164 165 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4226879 alkalommal)
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #9407 Dátum: 2007 Augusztus 17, 13:08:30 »

szia
mi Hajnival kecelre jövünk!
mondjuk nem r4el (műszaki még nincs,de lesz),de a roncsderbi az nagyon megtetszett!!
Kecel tőlem 270 km, úgyhogy ennyi. Sajna ez van.  Sad
Amugy miattam lehet szeptember eleje, de valami közelebbi tájat lehetne keresni, ahol vmi program is lesz.  Roll Eyes

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9406 Dátum: 2007 Augusztus 17, 13:01:31 »

hali Dani
szeptember elején budapesten fogunk találkozni!
nem azért mert nem lenne jó a veszprémi tali (amit ajánlasz) na de ez eg ykissé drága buli lenne, a részvételi díj közel 150e ft, vagy ennek nézzük meg arajtját aztán mindenki amerre lát? mellelseg pedig kétlem hogy r4el indulnának rajta  Grin
persze ettől függetlenül, ha van rá érdeklődés veszprémbe IS mehetünk megnézni ezt a mókát!
Én nem mondtam, hogy induljunk rajta! Csak említettem, hogy a Rönyós találka mellett ezt is megnézhetnénk. De mindegy. Nekem Pest sajna nem jó, mert az nekem drága buli, csak elmenni, hogy összefussunk, viszont Veszprém vagy a Balaton (ha ott lenne vmi érdekes) északi része mindenkinek szinte egyenlő távolság. Apropó, aki Füredre eltudott menni, annak Veszprém vagy a Balaton nem nagy cucc.

A másik, hogy Renault márkakereskedéseket is be kellene vonni, viszont ahhoz nem elég 5-10 Rönó.

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9405 Dátum: 2007 Augusztus 17, 12:55:55 »

Me műszerfalat nem cseréltek, amikor berakták az 1.1-et.
Ok, írta, hogy a Turbo csigája nincs benne...

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Rulezka
« Hozzászólás #9404 Dátum: 2007 Augusztus 17, 11:40:56 »

Ez?
igen ez
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9403 Dátum: 2007 Augusztus 17, 11:18:29 »

r4esek!
nekem megvan a neten i sfent lévő magyar nagyon bőséges infot nyújtó több száz oldalas r4 könyv

Ez?

[melléklet törölve az admin által]
Rulezka
« Hozzászólás #9402 Dátum: 2007 Augusztus 17, 10:28:17 »

r4esek!
nekem megvan a neten i sfent lévő magyar nagyon bőséges infot nyújtó több száz oldalas r4 könyv papíron is meg pdfbe is!
akinek kell szóljon, mondom magyra nyelvű, kinyomtatni meg gondolom mindenki kitudja!
apropó r4be hallottam már olyta hogy az újabb r5 üléseit tették be,de twingo ülésekről is hallottam, főleg hátra,mert az eklég kényelmes és dönthető még dölésszög is állítható!

a párizsi utat mé gdecember előtt is belöhetjük, aki akar úgyi seljön,aki meg nem akar az nem jön akár ha 2 évere előre egyeztetjük akkor is!
bár szerintem a május vége juni eleje lenne ideális,már az idő miatt is, nem akarok megfőni odaúton  Wink
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9401 Dátum: 2007 Augusztus 17, 09:21:09 »

első jó ülések?        Apropó! a (korai) R5-nek nem ugyaniylen ülései vannak? Huh
Egy csákó Mazda 323 üléseket aplikált R4-be.
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9400 Dátum: 2007 Augusztus 17, 09:19:35 »

alkatrészed esetleg?

gépháztető?
lökösre gumibaba?
első jó ülések?        Apropó! a (korai) R5-nek nem ugyaniylen ülései vannak? Huh

Még nincs, de lehet, hogy lesz. Majd szólok.
Most néztem, hogy tőlem Kecel is 245 km-re van. Hát hol lakok én? A világ végén?
Nem baj, had pörögjön Röni.
Ja, egy kérdés: Volt már olyan tapasztalatotok, hogy menet közben egy pillanatra megtorpant a gép, aztán ment tovább gond nélkül? Különösen gázlevételnél vettem észre. Én a gyújtásra gondolok, de ott vajon melyik alkatrész a legesélyesebb a hibára? Először kipucolok mindent, de szerintem nem fog segíteni.
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9399 Dátum: 2007 Augusztus 17, 09:13:19 »

R4 tulajok figyelem! Nem is említettem még, hogy van nekem gyári szerelési könyvem a legtöbb R4-hez. A4-es alakú, narancssárga, 2 kötetes, jó vastag mindenféle infókkal, beállitási adatokkal, de németül. Benne van a motortól kezdve a kaszni szétszedéséig, és összerakásáig minden, még az is, hogy hol kell tömíteni stb. Ha valakit érdekel megtekinthető. Elviszem vmi talira ( a BP-Párizsra tuti).

alkatrészed esetleg?

gépháztető?
lökösre gumibaba?
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9398 Dátum: 2007 Augusztus 17, 09:10:08 »

R4 tulajok figyelem! Nem is említettem még, hogy van nekem gyári szerelési könyvem a legtöbb R4-hez. A4-es alakú, narancssárga, 2 kötetes, jó vastag mindenféle infókkal, beállitási adatokkal, de németül. Benne van a motortól kezdve a kaszni szétszedéséig, és összerakásáig minden, még az is, hogy hol kell tömíteni stb. Ha valakit érdekel megtekinthető. Elviszem vmi talira ( a BP-Párizsra tuti).
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9397 Dátum: 2007 Augusztus 17, 09:06:21 »

Kecelre én is megyek.
talán R4, talán Berlingo...

R4 talira mennék, ha egy mód van rá

A Párizsi utat ezért lenne jó szerintem már december táján pontosan kitalálni,
hogy azután már (majdnem) minden más programot, ami időközben befut, le lehessen mondani, vagy módosítani.
Aki tényleg akar jönni, az úgyis úgy alakítja...

Mondom én, aztán még a végén s***t csinálok a számból  Tongue
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 17, 09:10:41 írta kexmc »
Rulezka
« Hozzászólás #9396 Dátum: 2007 Augusztus 17, 08:50:02 »

Tőlem 300! Viszont nekem egy román határ melletti esküvő miatt nem túl jó a 9-e. Nem hiszem, hogy onnan egy éjszakázás után el birok menni Pestre. De ki tudja, lehet. A 22-e sem jó woodstock miatt, ahol már törzsvendégek vagyunk a busszal. Lehet, hogy jó talit kell kívánnom és nem tudok elmenni. Sad  Viszont ha tényleg megfontolandó részetekről Kecel, akkor akár ott is találkozhatok pár emberkével Smiley. Ki menne a talira, és ki szeretne Kecelre is elmenni?
El tudom képzelni mennyit fogunk küzdeni a BP-Párizs út időpontjával...
szia
mi Hajnival kecelre jövünk!
mondjuk nem r4el (műszaki még nincs,de lesz),de a roncsderbi az nagyon megtetszett!!
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9395 Dátum: 2007 Augusztus 17, 08:20:27 »

Nos, Hölgyeim és Uraim!

Veszprém Pestről is csak 120km körül van...

Tőlem 300! Viszont nekem egy román határ melletti esküvő miatt nem túl jó a 9-e. Nem hiszem, hogy onnan egy éjszakázás után el birok menni Pestre. De ki tudja, lehet. A 22-e sem jó woodstock miatt, ahol már törzsvendégek vagyunk a busszal. Lehet, hogy jó talit kell kívánnom és nem tudok elmenni. Sad  Viszont ha tényleg megfontolandó részetekről Kecel, akkor akár ott is találkozhatok pár emberkével Smiley. Ki menne a talira, és ki szeretne Kecelre is elmenni?
El tudom képzelni mennyit fogunk küzdeni a BP-Párizs út időpontjával...
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9394 Dátum: 2007 Augusztus 17, 08:10:44 »

szept 16 nekem nem jó  Sad

Augusztus 25 népautó fesztivál Kunmadaras.  - Erről nem tudtam, lehet, elpöfögök...
Szeptember 2. Kecel roncsderby.  - Olyan jó lesz, mint a hatvani? Akkor megyek

A népautó fesztivál nem az a kifejezett népautós vmi. Infó itt: http://www.nepauto.hu/g-ph-z-/nepauto-fest-2007.08.25.html
Kecelről meg itt a nem túl bő infó: http://www.kecelring.hu/rendezveny.htm
Itt egy szórólap a legtöbb infó.
Rulezka
« Hozzászólás #9393 Dátum: 2007 Augusztus 17, 08:05:10 »

Nos, Hölgyeim és Uraim!

az r4 klub nyítva áll a saját kezdeményezések előtt is! tehát önállóan is szervezhet bárki találkozókat! támogatjuk az ötletét, a szervezésbe ha anyagilag nem is,de hirdetés terén tudunk segíteni, szólni többieknek stb de 120km távlatából én nem tudok oda szervezni találkozót (ez gondolom megérthető) Wink
Rulezka
« Hozzászólás #9392 Dátum: 2007 Augusztus 17, 08:01:22 »

Öhöm-öhöm...
Bár én nem R4-gyel mennék, de jó lenne már összefutnunk.

CSAK ötletként mondom: 2007. Szeptember 22.   
          http://www.hungaria-classic.hu/

Ez még Pestről sincs messze, s akkor a plusz látnivaló is megoldott. Nem szeretnék oly messzire menni, mint Pest, viszont jó lenne találkozni is, s vmi plusz program sem ártana. Mondom, CSAK ötlet, ha neem, neem. Ha pedig a többségnek is jó lenne, akkor így tervezek. A költségvetést is ezek szerint akarom, jó lenne a 7végére megállapodni, de senkit sem sürgetek.

Bakancsos Üdvözlet, Dani

hali Dani
szeptember elején budapesten fogunk találkozni!
nem azért mert nem lenne jó a veszprémi tali (amit ajánlasz) na de ez eg ykissé drága buli lenne, a részvételi díj közel 150e ft, vagy ennek nézzük meg arajtját aztán mindenki amerre lát? mellelseg pedig kétlem hogy r4el indulnának rajta  Grin
persze ettől függetlenül, ha van rá érdeklődés veszprémbe IS mehetünk megnézni ezt a mókát!
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #9391 Dátum: 2007 Augusztus 17, 06:19:01 »

még nem vettem,de ezek a türkök nem ahhoz kellenek, hanem r4re lesznek mivel r4 króm tükör nagyon ritka és aranyárba van, ez meg passzolna rá (mivel króm)
de holnap beszélek mert van pár ipse veteran.hu hirdetésekbe aki árul újakat
Haver vett ilyet újban,de azt hiszem vmi utángyártott cucc.Keress Lada boltot,neten is van asszem.

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Süni
« Hozzászólás #9390 Dátum: 2007 Augusztus 17, 05:45:54 »

Jó, de akkor mért van műszerfalon a Turbonyomás visszajelző.  Grin
Csak a műszerfal, ülések is megérnének ennyit. Fene, hogy nem eladó külön, osztozni meg senki nem akar. 
Me műszerfalat nem cseréltek, amikor berakták az 1.1-et.
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9389 Dátum: 2007 Augusztus 16, 23:21:26 »

Nos, Hölgyeim és Uraim!

« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 17, 02:07:51 írta tarczi88 »

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9388 Dátum: 2007 Augusztus 16, 23:16:14 »

szerintem ez valami megtévesztés, hogy 1,1 és GT mivel GT szerintem minimum 1,4től volt, max lehet hogy volt ismerőse okmányirodán és a GT odaírta mellé, mert akkor már köthető rá kedvező kötelező biztosítás, vag yaz is lehet hogy alapból nagyobb motor volt benne de az szétment, kisebbre cserélte, ezt papírral csinálhatták,forgalmiba bevezették,de a GT tag megmaradt!
vagy csak simán rosszul írták valahol és véletlenül szerepel hogy GT
Jah, de hülyegyerek szétégette a kábeleket. Így még saját lánbon sem jönne. Sad

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9387 Dátum: 2007 Augusztus 16, 23:14:47 »

Öhöm-öhöm...

Ez még Pestről sincs messze, s akkor a plusz látnivaló is megoldott. Nem szeretnék oly messzire menni, mint Pest, viszont jó lenne találkozni is, s vmi plusz program sem ártana. Mondom, CSAK ötlet, ha neem, neem. Ha pedig a többségnek is jó lenne, akkor így tervezek. A költségvetést is ezek szerint akarom, jó lenne a 7végére megállapodni, de senkit sem sürgetek.

Bakancsos Üdvözlet, Dani

Vagy valami olyan érdekes helyet kell keresni, ami Pesttől és Szombathelytől sincs messze. (mondjuk 100-150km a távolság)

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Rulezka
« Hozzászólás #9386 Dátum: 2007 Augusztus 16, 23:04:19 »

Csak a műszerfal, ülések is megérnének ennyit. Fene, hogy nem eladó külön, osztozni meg senki nem akar. 
szerintem ez valami megtévesztés, hogy 1,1 és GT mivel GT szerintem minimum 1,4től volt, max lehet hogy volt ismerőse okmányirodán és a GT odaírta mellé, mert akkor már köthető rá kedvező kötelező biztosítás, vag yaz is lehet hogy alapból nagyobb motor volt benne de az szétment, kisebbre cserélte, ezt papírral csinálhatták,forgalmiba bevezették,de a GT tag megmaradt!
vagy csak simán rosszul írták valahol és véletlenül szerepel hogy GT
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9385 Dátum: 2007 Augusztus 16, 23:03:59 »

Öhöm-öhöm...

Bakancsos Üdvözlet, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9384 Dátum: 2007 Augusztus 16, 22:47:47 »

Írja, hogy 1.1-es.  Wink

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Rulezka
« Hozzászólás #9383 Dátum: 2007 Augusztus 16, 22:44:50 »

Vetté Ladát??? Shocked Shocked Evil
még nem vettem,de ezek a türkök nem ahhoz kellenek, hanem r4re lesznek mivel r4 króm tükör nagyon ritka és aranyárba van, ez meg passzolna rá (mivel króm)
de holnap beszélek mert van pár ipse veteran.hu hirdetésekbe aki árul újakat
Nem elérhető Napalm

« Hozzászólás #9382 Dátum: 2007 Augusztus 16, 21:54:56 »

Lada http://www.chromjuwelen.com/content/view/6168/1/lang,en/
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9381 Dátum: 2007 Augusztus 16, 20:35:16 »

Akkor szeptember 9 lenne az R4 tali, hogy neked is jó legyen:), többiek nyilatkozzanak!!
Esetleg ötlet a találkozó helyére??
A roncsderbyről tud valaki, valamit bővebben? Mennénk Rulezkával...
A hatvani nagyon tetszett! Smiley

Szept 9. az jóóó Cheesy
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9380 Dátum: 2007 Augusztus 16, 19:58:22 »

hi!
ilyen ladára való króm tükröket keresek (1 párat)
ha lehet akkor szép állapotú, vag yakár újat keresek, ha tudtok helyet hol keressem az is nagy segítség lenne!
köszi
Vetté Ladát??? Shocked Shocked Evil

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9379 Dátum: 2007 Augusztus 16, 19:56:45 »

Ez a Mini nem ér ennyit,kalap szar...

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető Hajnocza

Megvalósult álom :)

« Hozzászólás #9378 Dátum: 2007 Augusztus 16, 19:19:13 »

Akkor szeptember 9 lenne az R4 tali, hogy neked is jó legyen:), többiek nyilatkozzanak!!
Esetleg ötlet a találkozó helyére??
A roncsderbyről tud valaki, valamit bővebben? Mennénk Rulezkával...
A hatvani nagyon tetszett! Smiley
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9377 Dátum: 2007 Augusztus 16, 17:50:07 »

Augusztus 25 népautó fesztivál Kunmadaras.  - Erről nem tudtam, lehet, elpöfögök...
Szeptember 2. Kecel roncsderby.  - Olyan jó lesz, mint a hatvani? Akkor megyek
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 16, 17:51:39 írta kexmc »
Rulezka
« Hozzászólás #9376 Dátum: 2007 Augusztus 16, 16:15:01 »

vETERÁNBAN AZ APRÓHÍRDETÉSEKNÉL HÍRDETI MAGÁT VKI, HOGY SZARÁSIG zSIGA GYÁRI KRÓM ALKATRÉSZEK. (qrva Caps !)
köszi
Süni
« Hozzászólás #9375 Dátum: 2007 Augusztus 16, 16:02:30 »

hi!
ha lehet akkor szép állapotú, vag yakár újat keresek, ha tudtok helyet hol keressem az is nagy segítség lenne!
köszi

vETERÁNBAN AZ APRÓHÍRDETÉSEKNÉL HÍRDETI MAGÁT VKI, HOGY SZARÁSIG zSIGA GYÁRI KRÓM ALKATRÉSZEK. (qrva Caps !)
Rulezka
« Hozzászólás #9374 Dátum: 2007 Augusztus 16, 15:55:40 »

hi!
köszi

[melléklet törölve az admin által]
Rulezka
« Hozzászólás #9373 Dátum: 2007 Augusztus 16, 15:10:58 »

A wiwen van egy R4 fun klub féleség, az kié? Nem tudtam pontosabban megnézni, mert költözik az iwiw. Őket is lehetne talira hívni.
szia
Rita csinálja, neki mindig szólok ha van valami (szentedrei r4es lány)
ő is körbe szokta küldeni a meghívót, ha van találkozó!
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9372 Dátum: 2007 Augusztus 16, 15:08:54 »

A wiwen van egy R4 fun klub féleség, az kié? Nem tudtam pontosabban megnézni, mert költözik az iwiw. Őket is lehetne talira hívni.
Rulezka
« Hozzászólás #9371 Dátum: 2007 Augusztus 16, 15:07:28 »

16 jobb lenne! (16-án lesz Noszvajban Eger mellett a kemencés és pincenapok, tavaly voltunk, most kihagyható.) Többiek? Csak ketten találkoznánk? Hol? Küzdjem fel magam Pest környékére? Sad
szia
igen mi pest környékére gondoltunk,nem csak 2en lennénk! csak még az időpont hiánya miatt eddig nem volt mit hirdetni,de holnaptól hirdetem hogy 16-án Bp r4 tali! akinek tudsz te is szólj, h avan r4 rajongó/tulajdonos ismerősöd
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9370 Dátum: 2007 Augusztus 16, 15:05:08 »

akkor hozzád fogok alkalmazkodni! oké?
szept 9 vagy 16 vasárnap lenne majd! de ezt kitalálom lehet még ma estig!

16 jobb lenne! (16-án lesz Noszvajban Eger mellett a kemencés és pincenapok, tavaly voltunk, most kihagyható.) Többiek? Csak ketten találkoznánk? Hol? Küzdjem fel magam Pest környékére? Sad
Rulezka
« Hozzászólás #9369 Dátum: 2007 Augusztus 16, 14:58:32 »

Nekem így néz ki az augusztus vége, és a szeptember: Augusztus 25 népautó fesztivál Kunmadaras. (Bár nekem ez nem a legjobb időpont 26-30 Zalakaros Smiley. )
Szeptember 2. Kecel roncsderby.
Szeptember 7-8. rockfesztivál Záhony (+ rokon esküvő Csengeren).
15. utcafesztivál, Miskolc.
21-23. Hortobágy WOODSTOCK fesztivál. Bogár, busz és T3 tali.
29-30 Demecseri Káposztás napok.

Ezek közé, vagy mellé próbálom majd besűríteni az R4 talit. Mikor álmodod meg, hogy mikor lesz?
akkor hozzád fogok alkalmazkodni! oké?
szept 9 vagy 16 vasárnap lenne majd! de ezt kitalálom lehet még ma estig!
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9368 Dátum: 2007 Augusztus 16, 14:30:40 »

szeptember elején lesz még 1 r4 össszeröffenésünk! akkor már szét lesz flexelve a kocsikád vagy azzal jössz még oda?

Nekem így néz ki az augusztus vége, és a szeptember: Augusztus 25 népautó fesztivál Kunmadaras. (Bár nekem ez nem a legjobb időpont 26-30 Zalakaros Smiley. )
Szeptember 2. Kecel roncsderby.
Szeptember 7-8. rockfesztivál Záhony (+ rokon esküvő Csengeren).
15. utcafesztivál, Miskolc.
21-23. Hortobágy WOODSTOCK fesztivál. Bogár, busz és T3 tali.
29-30 Demecseri Káposztás napok.

Ezek közé, vagy mellé próbálom majd besűríteni az R4 talit. Mikor álmodod meg, hogy mikor lesz?
Oldalak: 1 ... 155 156 157 158 159 [160] 161 162 163 164 165 ... 395
Nyomtatás

Ugrás: