www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 21:10:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921193 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 142 143 144 145 146 [147] 148 149 150 151 152 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4226893 alkalommal)
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #9927 Dátum: 2007 Szeptember 29, 22:01:21 »

Nincs valakinek felesleges R4 GTL (vagy F6) stabilizátor rúdja?
Miután az autó alváz nagyjavításon esik át, ezért gondoltam, hogy tovább tuningolnám a futóművet.
Szeretném kicserélni a 850-es R4 első stabilizátorát, GTL vastagabb stabilizátorára. Továbbá hátra is raknék egyet (még nem tudom hogyan, de annyira nem lehet nehéz dolog).
Szerintem ezzel csak javulást lehet elérni, nem iagzán lehet vele rontani a rugózási karakterisztikán. Vélemény?
Nem mintha nem ismerném az autóm képességeit és határait, de állati rossz dolog a mai magyar utakon mikor nagy kanyarban megdob egy jó kis úthiba. Ez gyakori.
Megdob?! Hogyan?
A lengéscsillapítóknál minden rendben van?! Sztem méresd meg, mert csillapítás is lehet a hiba oka. Esetleg nem túl van fújva levegővel?

Amúgy az R4 az egy igazi gépezet, azzal szinte mindent meglehet csinálni, s nem burul fel(limuzinnal kísérleteztem, Furgont nem mertem, mert az azért magasabb)! Tudod abban az időben még jó autókat csináltak, nem spóroltak sem idővel sem anyaggal.
Aztán váleményem szerint beindult az igazi autógyárak versenye, minél többet, minél gyorsabban... Az R5 futóművéről ezt veszem észre. Pár hete felálltam parkolóra, ami előtt padka van, aztán tolatáskor egyet ugrott a kerék lefele.  A héten cirka 40-50 km/ha-val belementem egy szaros kátyúba(lassan térkép kell, hol vannak lyukak, mert ennyit már nem tudok feljegyezni). Viszonylag új, cirka 3-5 cm mély lehetett, híd-domb után, ezért nem is vettem észre. Apám mondta, hogy mintha húzna jobbra a gépcsoda...kimentünk egyenes útra, kihuzattam és tényleg megy jobbra. Csapágy nem rcseg, féltengely sem "kiabál" kanyarokban, ezért csak erre tudok gondolni.
Minden esetre a lemezfelnim széle "meggörbült". Hétfőn megyek városházán behajtani a pénzt, amit majd felnire és futóállításra költök. Hát nehogymár én fizessem, amit ez a szaros közútkezelő nemtud megcsinálni. Cheesy

Üdv.

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9926 Dátum: 2007 Szeptember 29, 21:29:20 »

kexmc ha időnk engedi és esetleg Zolee-G (tudod skoda felvezető autó az r4 taliról ) is ráér akkor együtt leugrunk és kicsit börzéznénk jövő7 vasárnap felétek
r4klub matricát vigyek a hátsó szélvédődre? (ajándék lenne egy jó baráttól-jó barátnak)  Roll Eyes Wink

Gyertek!
Elkelt a Simca Aronde! Most mi legyen a zsetonnal?
Belerakjam az R4 felújításába, vagy vegyem meg a régen kiszemelt Octaviat?
Vagy megy ez is a levesbe (villany-, telefon-, gázszámla, adó, stb)...... Roll Eyes
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9925 Dátum: 2007 Szeptember 28, 14:48:56 »

Én még nem vettem észre, hogy megdobna úthiba. Esetleg, amikor jó gyorsan próbálok bevenni kanyart akkor érzek némi vonszolódást ki az ívből, de nem vészes. Lehet, hogy a GTL miatt? Nekem minden alkatrészem lesz, de sajna nem GTL.
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #9924 Dátum: 2007 Szeptember 28, 14:27:59 »

Okt 07. Szolnok - Veteránbörze és Military találkozó - Cora parkoló
Megint megyünk árulgatni... Cool
Idézet
Ha nem jön közbe semmi, megint megyek bámészkodni  Shocked
Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #9923 Dátum: 2007 Szeptember 28, 10:47:26 »

Miután az autó alváz nagyjavításon esik át, ezért gondoltam, hogy tovább tuningolnám a futóművet.
Szeretném kicserélni a 850-es R4 első stabilizátorát, GTL vastagabb stabilizátorára. Továbbá hátra is raknék egyet (még nem tudom hogyan, de annyira nem lehet nehéz dolog).
Szerintem ezzel csak javulást lehet elérni, nem iagzán lehet vele rontani a rugózási karakterisztikán. Vélemény?
Nem mintha nem ismerném az autóm képességeit és határait, de állati rossz dolog a mai magyar utakon mikor nagy kanyarban megdob egy jó kis úthiba. Ez gyakori.

1984 Renault 4 - Rönci
(1998 Renault Laguna Break)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9922 Dátum: 2007 Szeptember 28, 08:35:29 »

Saját gyermekem példáján kezdem megérteni, hogy hogyan nevelődik egy gyermekbe egy autómárka szeretete. Pl. most lesz szülinapja a fiamnak, auto formájú tortát szeretne, naná, hogy R4 lesz. Smiley

Tegnap láttam újságosnál (Tbányán), számítógépes autós játékot és R4-es formájú ótó volt rajta, valami French Classic volt a neve talán.......
Nem volt egy ezres az ára, mint a Bug Mánia programnak....
Ez sem lehet rossz ajándék...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9921 Dátum: 2007 Szeptember 28, 08:33:09 »

Saját gyermekem példáján kezdem megérteni, hogy hogyan nevelődik egy gyermekbe egy autómárka szeretete. Pl. most lesz szülinapja a fiamnak, auto formájú tortát szeretne, naná, hogy R4 lesz. Smiley
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9920 Dátum: 2007 Szeptember 27, 21:36:32 »

Kedves Dani!

Köszönöm az érdeklődésedet, de...
Remélem megérted, hogy nincs kedvem Édesapáddal egy olyan hangvételű beszélgetésre, ami volt közöttünk. Egyszer elég volt. Bocsánat!
                             hogy nem szeretnék mégegyszer egy olyan mail váltásba bonyolódni Veled, ami volt közöttünk,("Mi már párszor kommunikáltunk, de sajnos sikertelenül. Anno egy fehér R4 limuzint akartál cserélni, az F4-ért, de a tiednek nem voltak full tiszták a papírjai...") Csak a történeti hűség kedvéért!: az a bizonyos fehér R4 limuzin papírjai "full tiszták" voltak, sőt a mai napig is azok! Ennek dokumentálható bizonyítékai vannak, mint ahogy az akkor, ezügyben küldött minősíthetettlen hangvételű leveled is megvan még. Nem emlékként, hanem csak hogy pl. most érveim alátámasztására meglegyenek...! és a "szürke szamár"-ként való eltűnésem okaként.
...Szóval remélem megérted, hogy nem szívesen beszélgetek Veled sem erről az autóról, sem másról. Mint akkor is megírtam és kértem ugyanezt Tőled is, nem a köztünk lévő korkülönbségre, nem is a történttekre való tekintettel, hanem, mint írtad "borítsunk fátylat a múltra"!
én akkor ezt megtettem és nem akarnék változtatni ezen.

Bocsonatot kérek az "OFF"-olásért és kérek mindenkit ne vonjon le messzemenő következtetéseket az én pédámból!
Biztosan nagy változásokon, komolyodáson keresztül vezet az út a "felnőtté" válásig, csak amíg én nem adok okot a velem szembeni "más" viselkedésre addig nem tűröm el, csak remélem, hogy elfelejtem...!

Nekem aztán mindegy!
A tisztánlátás kedvéért azonban leírnám, HA akkor írsz, hogy mit beszélt veled apám, talán nem itt tartanánk. Én erről akkor nem tudtam, te pedig eltűntél ahelyett, hogy velem kommunikáltál volna... Erre volt a levél - gondolom te sem örülnél annak, ha valamit komolyan gondolsz (legyen pl. üzlet), gondolkodsz rajta, s az idődet beleölve hirtelen eltűnik az üzleti partnered. Jah, s azóta már elnézésedet is kértem, a hirtelen felindulásbl írt levélért. Apám helyett nem tudok bocsánatot kérni, de azt is sajnálom, ő egy olyan ember...
De "nyugtatás" képpen, találkoztam olyan rögösödött 70éves öreggel, aki nem volt hajlandó aláírni az adásvételit! Az ok: mert látta az m1-et, s látta az illetőt, hogy eladta a kocsit, a vevő meg nem íratta át, s vmi parkolási bírságot róttak ki rá... S hiába miondtam, hogy a forgalmi egyik lapja az övé amivel okmányirodába kell menni, ő plusz 50ropi foglalót akart...
Egy uccsó gondolat: nem keresem meg a leveleket és a hangfelvételt, de TE mondtad, hogy a Renault 4 limuzinodból kettő van, mert a rendszer kiiadott egy u.a. számú (alváz, moci) mint a tied, s ezért valami eredetiségprocedúra van! A problémák innen indultak, de tovább már nem boncolom a témát.. fátylat rá!
Remélem nem bántottalak meg, mert csakis azt írtam le, ami a kettőnk "kommunikációja" alatt történt.

Minden fórumostól elnézést ezért az OFF témáért, de szeretem tisztán látni a dolgokat!

Dani
« Utoljára szerkesztve: 2007 Szeptember 27, 21:47:16 írta tarczi88 »

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Rulezka
« Hozzászólás #9919 Dátum: 2007 Szeptember 27, 20:54:31 »

Most hétvégén Big-Foot show Szolnokon: Sz-18.00, V-17.00, szintén az említett helyen.

kexmc ha időnk engedi és esetleg Zolee-G (tudod skoda felvezető autó az r4 taliról ) is ráér akkor együtt leugrunk és kicsit börzéznénk jövő7 vasárnap felétek
r4klub matricát vigyek a hátsó szélvédődre? (ajándék lenne egy jó baráttól-jó barátnak)  Roll Eyes Wink
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9918 Dátum: 2007 Szeptember 27, 18:52:10 »

Most hétvégén Big-Foot show Szolnokon: Sz-18.00, V-17.00, szintén az említett helyen.

Rulezka
« Hozzászólás #9917 Dátum: 2007 Szeptember 27, 13:23:17 »

köszi!
lehet bp-en belül bárhol, az jó közeli, és bármikor kitudok ugrani nézelődni  Grin
Nem elérhető RoverSD1

« Hozzászólás #9916 Dátum: 2007 Szeptember 27, 12:01:30 »

sziasztok
7végén lesz valahol veteránbörze? mondjuk bp környéki lenne jó! Cheesy

Szia Rulezka!
Hová szervezzünk Neked egyet? Grin
http://www.veteran.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=49
Rulezka
« Hozzászólás #9915 Dátum: 2007 Szeptember 27, 08:48:32 »

sziasztok
7végén lesz valahol veteránbörze? mondjuk bp környéki lenne jó! Cheesy
Nem elérhető petákos

F4-es VOLT az R4-esem, nagyonisjóVOLT az én-nekem!

« Hozzászólás #9914 Dátum: 2007 Szeptember 26, 15:21:45 »

Szevasz!

Mi már párszor kommunikáltunk, de sajnos sikertelenül. Anno egy fehér R4 limuzint akartál cserélni, az F4-ért, de a tiednek nem voltak full tiszták a papírjai... Valamiért eltűntél, mint szürkeszamár a ködben, s hiába írtam levelek tucatjait, nem kaptam választ. Na mindegy, borítsunk fátylat a múltra, bár én, mint qva nagy Rönós nagyon fájt a szívem(főleg, hogy utóbb tudtam meg), hogy elkótyavetyélted a zöld Röncsit is...

Mit tudni a jelenleg árverésre adott Renádról? Évjárat, motor, állapot, száll.szem. száma, stb.

Bakancsos Üdvözlet, Dani

Kedves Dani!

Köszönöm az érdeklődésedet, de...
Remélem megérted, hogy nincs kedvem Édesapáddal egy olyan hangvételű beszélgetésre, ami volt közöttünk. Egyszer elég volt. Bocsánat!
                             hogy nem szeretnék mégegyszer egy olyan mail váltásba bonyolódni Veled, ami volt közöttünk,("Mi már párszor kommunikáltunk, de sajnos sikertelenül. Anno egy fehér R4 limuzint akartál cserélni, az F4-ért, de a tiednek nem voltak full tiszták a papírjai...") Csak a történeti hűség kedvéért!: az a bizonyos fehér R4 limuzin papírjai "full tiszták" voltak, sőt a mai napig is azok! Ennek dokumentálható bizonyítékai vannak, mint ahogy az akkor, ezügyben küldött minősíthetettlen hangvételű leveled is megvan még. Nem emlékként, hanem csak hogy pl. most érveim alátámasztására meglegyenek...! és a "szürke szamár"-ként való eltűnésem okaként.
...Szóval remélem megérted, hogy nem szívesen beszélgetek Veled sem erről az autóról, sem másról. Mint akkor is megírtam és kértem ugyanezt Tőled is, nem a köztünk lévő korkülönbségre, nem is a történttekre való tekintettel, hanem, mint írtad "borítsunk fátylat a múltra"!
én akkor ezt megtettem és nem akarnék változtatni ezen.

Bocsonatot kérek az "OFF"-olásért és kérek mindenkit ne vonjon le messzemenő következtetéseket az én pédámból!
Biztosan nagy változásokon, komolyodáson keresztül vezet az út a "felnőtté" válásig, csak amíg én nem adok okot a velem szembeni "más" viselkedésre addig nem tűröm el, csak remélem, hogy elfelejtem...!

R4F4-ben pláne lehetett...!
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9913 Dátum: 2007 Szeptember 26, 14:39:27 »

SZIA!
Örülök nagyon is...! Látom, jó helyre, jó Emberhez került....! Ez volt a cél!
Hirtelen elhatározás az eladása a kék-sárgának, mert úgy gondolom, hogy minnél hamarabb kellene gondoskodnia valakinek a megújjjjjításáról, amíg nem késő. Sajnos a belátható jövőben én ezt nem tudom...!
De nem minden áron akarom, mert ez elég ritka darab és elég sok hozzávaló van, ha nem tudom "megfelelő mennyiségű" pénzre váltani, akkor még vár egy darabig...! Az értéke nem fog csökkenni. Láttad...! ez azért nem egy mezei R4...!

HEllo!

Légyszi írd meg, hogy milyen paraméterekkel bír az autód! Mennyire kell megmenteni, milyen az állapota? Alap dolgok, ár, stb. MSN: tarczi88@hotmail.com;  Mail: tarczi88@freemail.hu

Köszi, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #9912 Dátum: 2007 Szeptember 26, 13:58:15 »

szia
hogyhogy?
megválsz az utcsó r4edtől is?
 Huh

de a fehérkéd látod virágzik és egyre szebb nálam! bár még nem hibátlan,de annak ellenére szépen megyünk vele ha szállítanom kell  Wink

SZIA!
Örülök nagyon is...! Látom, jó helyre, jó Emberhez került....! Ez volt a cél!
Hirtelen elhatározás az eladása a kék-sárgának, mert úgy gondolom, hogy minnél hamarabb kellene gondoskodnia valakinek a megújjjjjításáról, amíg nem késő. Sajnos a belátható jövőben én ezt nem tudom...!
De nem minden áron akarom, mert ez elég ritka darab és elég sok hozzávaló van, ha nem tudom "megfelelő mennyiségű" pénzre váltani, akkor még vár egy darabig...! Az értéke nem fog csökkenni. Láttad...! ez azért nem egy mezei R4...!

Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #9911 Dátum: 2007 Szeptember 26, 13:50:20 »

bár én, mint qva nagy Rönós nagyon fájt a szívem(főleg, hogy utóbb tudtam meg), hogy elkótyavetyélted a zöld Röncsit is...

Szia!
...Nem "kótyavatye" volt!, a fehéret, csak a Megfelelő Embernek- Sporttársi, névleges áron való birtokba adása, további gondoskodó, állagmegóvó célzattal...! (TELJES SIKERREL!), a zöldet, meg kármentesítés után, egy végfelhasználónak, térítés nélkülI, ajándékba adásÁVAL történt...!

Rulezka
« Hozzászólás #9910 Dátum: 2007 Szeptember 26, 13:16:56 »

ezt már vagy 1 éve lesem a vaterán!
nem lenne rossz "buli járgány"  Grin
http://www.vatera.hu/renault_prarie_pickap_1950evj_36038416.html

ez meg egy nagyon szépséges kacsa:
http://www.vatera.hu/citroen_3cv_azam_36181823.html
Süni
« Hozzászólás #9909 Dátum: 2007 Szeptember 26, 09:12:50 »

Törött volt az eleje (indexek, homlokfal nem rá való), nem rá való kerekek, de azért szép !
Rulezka
« Hozzászólás #9908 Dátum: 2007 Szeptember 26, 09:10:09 »

király!
ez full olyan mint az ismerősünké... pedig ő nem árulja!!  Wink
Süni
« Hozzászólás #9907 Dátum: 2007 Szeptember 26, 09:07:18 »

Rulezka !

http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=c765ab41e60e518e96203c487576ec67&s=2849
Rulezka
« Hozzászólás #9906 Dátum: 2007 Szeptember 25, 20:42:58 »

Szevasz!

Mi már párszor kommunikáltunk, de sajnos sikertelenül. Anno egy fehér R4 limuzint akartál cserélni, az F4-ért, de a tiednek nem voltak full tiszták a papírjai... Valamiért eltűntél, mint szürkeszamár a ködben, s hiába írtam levelek tucatjait, nem kaptam választ. Na mindegy, borítsunk fátylat a múltra, bár én, mint qva nagy Rönós nagyon fájt a szívem(főleg, hogy utóbb tudtam meg), hogy elkótyavetyélted a zöld Röncsit is...

Mit tudni a jelenleg árverésre adott Renádról? Évjárat, motor, állapot, száll.szem. száma, stb.

Bakancsos Üdvözlet, Dani

szia Dani!
Petákos kollegától vettem én anno a bakancsomat, bár azóta valóban nagyon el volt tünve.. most meg új hírként azt olvassuk hogy az utcsó r4től is szabadulófélben van!

Petákos!
Amúgy szerelőautónak már van egy furgonom (r4f6) tudod a CGZ rendszámú anno törtfehér furgonod volt, amit azóta elég jól gatyóba ráztam, szóval 1 szerelő, hozó-vivő autóka nálunk elég lesz!
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9905 Dátum: 2007 Szeptember 25, 20:19:19 »

a végén majd teamet csinálhatunk Smiley és akkor...
...És akkor kell egy szervízautó is!
Micsoda véletlen, pont ma szóltam CsabaFőSzerelő úrnak, hogy ( a kék-sárgát ami a képen van ) elárusítanám R4F4 típusú kézigépjárművemet, az összes tartalék karosszériaelemekkel, felszerelési tárgyakkal, + lámpákkal, búrákkal, estébékkel, vagyis jósokcugehőrrel együtt. Sőt van még négy db. Michelin Radial XSE. 135/80 R 13 MXT. 80 feliratú gumiáru is. Felszerelve még sohasemnem volt. (ez külön is eladósorban van, R4-re kivánatos)

Ha valakit érdekel, majilba vagy telefónikusan keressen...

Sziasztok!

Szevasz!

Bakancsos Üdvözlet, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Rulezka
« Hozzászólás #9904 Dátum: 2007 Szeptember 25, 15:36:35 »

Micsoda véletlen, pont ma szóltam CsabaFőSzerelő úrnak, hogy ( a kék-sárgát ami a képen van ) elárusítanám R4F4 típusú kézigépjárművemet, az összes tartalék karosszériaelemekkel, felszerelési tárgyakkal, + lámpákkal, búrákkal, estébékkel, vagyis jósokcugehőrrel együtt. Sőt van még négy db. Michelin Radial XSE. 135/80 R 13 MXT. 80 feliratú gumiáru is. Felszerelve még sohasemnem volt. (ez külön is eladósorban van, R4-re kivánatos)

Sziasztok!
szia
hogyhogy?
megválsz az utcsó r4edtől is?
 Huh

de a fehérkéd látod virágzik és egyre szebb nálam! bár még nem hibátlan,de annak ellenére szépen megyünk vele ha szállítanom kell  Wink
Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #9903 Dátum: 2007 Szeptember 25, 15:05:01 »

Sziasztok!

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9902 Dátum: 2007 Szeptember 25, 11:31:13 »

A pedálsor nagyon ott van !

húgecc! ez odaver!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Süni
« Hozzászólás #9901 Dátum: 2007 Szeptember 25, 07:58:17 »

http://www.sorosati.hu/tamogatas.html

Ezt láttátok már???
Ő ám az igazi amatőr, aki él-hal az amatőr versenyekért. Saját maga szerel, s van amikor nem eszik, hogy jusson a Trabira. S még mindig lelkesen szerel, versenyez, ÜGYES! Én ha ilyen helyzetbe lennék, már régen hagytam volna az egészet...
A pedálsor nagyon ott van !

Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9900 Dátum: 2007 Szeptember 24, 20:49:22 »

Szevasztok!

Ezen a "roncsderbi" témán már én is gondolkoztam. Jelen állás szerint, mivel még nem keresek, ezért az anyagiak nem adottak. 6-7 éves koromtól, kb. 14-15 éves koromig gokartoztam, de sajnos anyum beleszólása miatt eladták. Pedig nagyon fasza volt... Jejj, ha nagyobb leszek, ismét belekezdek...
Nem tudom ki milyen autót tud szerezni, én komplet kasznit tudom adni, dehát azon van módosítanivaló (pl. tető behegesztése, ajtók-ablakok újboli visszaszerelése) Viszonylag jó állapotban van, s összetörni bőven megfelelő sztem az állapot. Hátsó dobokat, tapoosólemezt kicsit kikell hegeszteni.
Ha kell, jöjjön el valaki trélerrel, s vigyétek INGYEN!
Motort sztem 1400-ast kellene bele tenni, régi R5-ből, mert az 1100, s főleg a 850-es nem nagy mutatvány... Jah, motort azt kiszedem a Safariból, mert még nekem is kell, ha R4-et megépítkezem. Cheesy

Hosszú távú tervem(5-10év), majd egy olyan kéró vétele v. építése, ahova egy normális garázst + műhelyt is tudok varázsolni. Barkácsolni akarok, mert különben nem tudok lépni egyik Rönóm ügyében sem(kb. ez van most is). Megjegyzem, nem azért vettem/vettünk talán egy életre való Rönót + alkatrészt, hogy ne kezdjek velük semmit. Max. egy jobb állapotú R4-et kellene fognom vhol külföldön, s azt átpapíroznám az anyagi + időbeli ráfordítások megtakarítása miatt.
HA pedig Renault 4 faszályos állapotú lesz, az R5-öt is talán lecserélem egy vadmacskára. Renault Megane Coupe 2.0 16V 150LE... húú, ez még azért időbe fog kerülni...

Üdv. Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9899 Dátum: 2007 Szeptember 24, 20:32:27 »

http://www.sorosati.hu/tamogatas.html

Ezt láttátok már???
Ő ám az igazi amatőr, aki él-hal az amatőr versenyekért. Saját maga szerel, s van amikor nem eszik, hogy jusson a Trabira. S még mindig lelkesen szerel, versenyez, ÜGYES! Én ha ilyen helyzetbe lennék, már régen hagytam volna az egészet...

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Rulezka
« Hozzászólás #9898 Dátum: 2007 Szeptember 24, 19:28:58 »

Én már a múltkor belelkesedtem, rám számíthattok - igaz én is inkább hajtanám, mint szerelném... Grin
a végén majd teamet csinálhatunk Smiley és akkor teamen belül az indul aki akarna  Grin
mondjuk Zolee G trabi szerelésbe jártas és a trabi futam nem olyan "véres" bár jobban törik és borul,de nem súlyos azért  Wink
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9897 Dátum: 2007 Szeptember 24, 19:24:36 »

Én már a múltkor belelkesedtem, rám számíthattok - igaz én is inkább hajtanám, mint szerelném... Grin
Rulezka
« Hozzászólás #9896 Dátum: 2007 Szeptember 24, 18:47:48 »

Nekem lehet, hogy lenne hozzá R4-em Smiley

ez jól hangzik!
mi Zolee G-vel gondolkodunk hogy jövőre kipróbálnánk  adolgot, én mondjuk szerelni annyira nem szeretnék (kevésbé értek hozzá) de Zolee-G szerintem szerelné lelkesen én meg hajtanám a gépet!
ki szállna még be? alkatrésszel? kocsival, szereléssel? akár vezetéssel?
Nem elérhető dudo

« Hozzászólás #9895 Dátum: 2007 Szeptember 24, 18:22:59 »

"
Isteni volt a tegnapi Autorodeo. Rulezkával gondolkoztunk, hogy jövöre mi is beneveznénk.
Esetleg valaki akinek van hozzá kedve, ideje, tehetsége?

Nekem lehet, hogy lenne hozzá R4-em Smiley
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #9894 Dátum: 2007 Szeptember 24, 15:09:13 »

Trabant 1.1
Wartburg 1.1
Vw Bogár
Golf 2 - Jetta 2
Polski Fiat 126p

Ilyen témában vannak Javítás-Karbantartás szervízkönyveim.....Újak!!
Akit érdekel, annak privátban küldök képet és árat....Alacsonyabb árat, mint a boltban  Grin

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető Zolee-G

Ha van benne nafta és szufla annak mennie kell!

« Hozzászólás #9893 Dátum: 2007 Szeptember 24, 08:18:13 »

aki kihagyta a 7végi veresegyházi roncsderbit az nagyon bánhatja!
mi most értünk onnan haza , csak ma voltunk igaz ingyen mert nyertünk 2 felnött +2 14 alatti gyerekjegyet a honlapjukon, mondjuk gyerekk helyett bevittünk egy 28 éves lányismerőst, szervezőnek mondtam, hogy épp 2 14évest ad ki mivel 28 éves, mosollyal így beengedték  Grin
10től 18ig tartott, sok futam volt, nagyon sok trabis futam (gyorsulási és ütközéses)
a legvégén trabi rodeo és rendes rodeo trabik nélkül!
mind2 rodeo ugyebár addig tart amig van 1 működő gép. a sima nem trabis rodeon a végén 1 sem maradt  Grin

"Csak, hogy izgassam a népet kik nem voltak ott!"

Isteni volt a tegnapi Autorodeo. Rulezkával gondolkoztunk, hogy jövöre mi is beneveznénk.
Esetleg valaki akinek van hozzá kedve, ideje, tehetsége?

A Veresegyházi Autorodeo Képei:
     http://zolee-g.xfree.hu/83746
Rulezka
« Hozzászólás #9892 Dátum: 2007 Szeptember 23, 19:38:29 »

aki kihagyta a 7végi veresegyházi roncsderbit az nagyon bánhatja!
mi most értünk onnan haza , csak ma voltunk igaz ingyen mert nyertünk 2 felnött +2 14 alatti gyerekjegyet a honlapjukon, mondjuk gyerekk helyett bevittünk egy 28 éves lányismerőst, szervezőnek mondtam, hogy épp 2 14évest ad ki mivel 28 éves, mosollyal így beengedték  Grin
10től 18ig tartott, sok futam volt, nagyon sok trabis futam (gyorsulási és ütközéses)
a legvégén trabi rodeo és rendes rodeo trabik nélkül!
mind2 rodeo ugyebár addig tart amig van 1 működő gép. a sima nem trabis rodeon a végén 1 sem maradt  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #9891 Dátum: 2007 Szeptember 23, 19:35:33 »

Köszi, én hülye közben rájöttem, hogy létezik a Google is  Grin És én is erre az oldalra találtam rá először.......Köszi!
retromobil.hu
szintén ingyenes!
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #9890 Dátum: 2007 Szeptember 21, 21:20:39 »

szia
www.veteran.hu
Csak ingyen regisztrálnod kell, sőt az újságba is tudtommal ingyen belekerül a kocsid!!

Köszi, én hülye közben rájöttem, hogy létezik a Google is  Grin És én is erre az oldalra találtam rá először.......Köszi!

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető Hajnocza

Megvalósult álom :)

« Hozzászólás #9889 Dátum: 2007 Szeptember 21, 21:12:03 »

Nem tudom, hol kérdezzem, de mivel nem bogár téma, így itt kérdezem....

Tudtok nekem minél több olyan veterán autókkal foglalkozó oldalt mondani, ahol lehet ingyenesen hirdetni?

Elég fontos lenne.....
szia
www.veteran.hu
Csak ingyen regisztrálnod kell, sőt az újságba is tudtommal ingyen belekerül a kocsid!!
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9888 Dátum: 2007 Szeptember 21, 20:59:30 »

Sajna, most nem jön össze a roncsderbi.
Oldalak: 1 ... 142 143 144 145 146 [147] 148 149 150 151 152 ... 395
Nyomtatás

Ugrás: