www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 15:48:02

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921190 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4225944 alkalommal)
Nem elérhető r4hu

én már nem akarok debreceni diák lenni...

« Hozzászólás #9967 Dátum: 2007 Október 02, 18:15:31 »

A 850-es az nagyon nyomaték szegény. Lehet vele tartósan is 100-zal menni, de egy leheletnyi emelkedőt vagy szembeszelet észre lehet vele venni.
Párommal 850-es R4-gyel voltunk Korzikán nászúton 3 éve, jó buli volt. 4000 km-t mentünk 3 hét alatt (Ebből 3.5 nap volt az oda-vissza 2500km).

NA, ez így ebben a formában, nem igaz...
850-es mociban csináltak 34LE is, én azzal, tesztelt körülmények között, ugyanazon az úton, két piroson átértem, vagyis a zöldből átértem a következőig, míg a 1100 ccm-el nem !, ami tudvalevőleg ugyanaz a lóerő, de persze mert biztos könnyebb a motor.....
mind a két mocinak véletlenül 95/km/óra a legkedvezőbb utazósebessége, meglátásom szerint.
miért kell a kis renyókkal 100 felett menn i????
a fene se tudja..........

Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #9966 Dátum: 2007 Október 02, 14:53:49 »

mert a 850-es F4 az gányul megy mindegyik. Egy merdekebb dombon akár 2.-ba is vissza kell váltani, hogy felmenjen szegény.
A 850-es az nagyon nyomaték szegény. Lehet vele tartósan is 100-zal menni, de egy leheletnyi emelkedőt vagy szembeszelet észre lehet vele venni.
Párommal 850-es R4-gyel voltunk Korzikán nászúton 3 éve, jó buli volt. 4000 km-t mentünk 3 hét alatt (Ebből 3.5 nap volt az oda-vissza 2500km).

1984 Renault 4 - Rönci
(1998 Renault Laguna Break)
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #9965 Dátum: 2007 Október 02, 14:42:09 »

Egyelőre nekem csak az utcán "rohad" az autó, garázs egyelőre nincs, de nem is lesz itt Bp-en. Majd ha innen elköltözünk akkor majd lesz, de az még pár én mire bekövetkezik. Ilyen körülmények közé én nem akarok bevásárolni egy bontani való autót.
Nekem is voltak terveim "szuper" R4 építéséről, de egyre inkább nincs kedvem hozzá. Túl sok időmet viszi el és másra is kell koncentrálnom az életben. Amúgy nagyon szeretem az R4-et, csak szerintem mi nem teljesen arra használjuk, mint amire való (hosszútávú autózás, sok autópálya).
Ha jól tudom a 80-as évek második felében csináltak csak tárcsafékes R4-et, F6-okban lehet, hogy hamarabb. A baj az, hogy ha bontani adják el az autót az inkább a korábbiakból való. Nekem is van sok 850-es alkatrészem tartalékban (amit majd egyszer valakinek odaadok, mert nem tudok velük mit csinálni) félretéve az "örökkévalóságnak".
Sok sikert és kitartást az R4 építgetéshez, újításhoz!

Amit behoztunk 83-as R4 GTL, azon tárcsafék van már. De sajna nekem is kell, ezért nem tudom ewadni.
1100-as alkatrészek vannak, 850-ből csak 2db R4 van szerencsére. Mivel mindennapos autónak van jelenleg super 5csi, ezért a jövőben épülő (amit jelenleg tervezek) R4 csak OT autó lesz, mert ahhoz megvannak az alkatrészek. Korhű ülések, motor, stb. Esetleg egy olyan jönne jól, ami 1100-as mopcival szerel papíros furgon, mert a 850-es F4 az gányul megy mindegyik. Egy merdekebb dombon akár 2.-ba is vissza kell váltani, hogy felmenjen szegény.

Üdv.

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #9964 Dátum: 2007 Október 02, 09:36:07 »

hasznaltauto.hu oldalon van egy Safari R4, talán azon tárcsafékek vannak. 30ropi, de állítólag csak bontásra. Pedig nemrégen még több volt az ára, s karosszéria is frankón néz ki. Kérdezz rá, mert egy egész R4 az jóljön majd az életedben!
Én mégcsak tervezgetek, melyik Rönót csináljam meg szabadidőautónak, vagy OT-s nek. A tervezgetés oka a garázshiány, ami majd akkor oldódik meg, ha dolgozok és lesz több zsém... de akkor beindul az igazi Rönózás, amire vágyok. Mert jelenleg csak hajtjukl ezt a szegény limot, apumnak pl. munkakocsi(azzal szerel). Talán sikerül egy frankóbb karoszériás GTL-t vagy mégjiobb lenne egy oroginal 1300-as Renault mocibval szerelt F6-ot szrezni. Ha jelenlegi GTL (ami még áll) marad, s megmarad a sebességmániám, akkor nem riadok vissza egy Alpine Trubo-s átalakítástól sem, bár az óriási munka, idő lenne. Ha F4 lesz majd a nyerő, akkor azt újítom fel, még nem tudom.
De szerencsére alkatrészekből van egy rakás(cirka 3-4 R4-ből), ez elég lesz majd az építkezéshez.

Üdv, Dani
Egyelőre nekem csak az utcán "rohad" az autó, garázs egyelőre nincs, de nem is lesz itt Bp-en. Majd ha innen elköltözünk akkor majd lesz, de az még pár én mire bekövetkezik. Ilyen körülmények közé én nem akarok bevásárolni egy bontani való autót.
Nekem is voltak terveim "szuper" R4 építéséről, de egyre inkább nincs kedvem hozzá. Túl sok időmet viszi el és másra is kell koncentrálnom az életben. Amúgy nagyon szeretem az R4-et, csak szerintem mi nem teljesen arra használjuk, mint amire való (hosszútávú autózás, sok autópálya).
Ha jól tudom a 80-as évek második felében csináltak csak tárcsafékes R4-et, F6-okban lehet, hogy hamarabb. A baj az, hogy ha bontani adják el az autót az inkább a korábbiakból való. Nekem is van sok 850-es alkatrészem tartalékban (amit majd egyszer valakinek odaadok, mert nem tudok velük mit csinálni) félretéve az "örökkévalóságnak".
Sok sikert és kitartást az R4 építgetéshez, újításhoz!

1984 Renault 4 - Rönci
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9963 Dátum: 2007 Október 01, 22:17:39 »

Mocsok összeesküvő banda...
Még nem voltál nálunk Béci, de ha látnád, hogy kell kiállni a kocsikkal ha 1-el őurasága közlekedni akar, akkkor nem tanácsolnád, hogy legyen még...Smiley
Hali!

Szerintem béreljetek egy darut + egy darust, az megoldja a problémát!  Grin  Grin  Grin

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9962 Dátum: 2007 Október 01, 22:12:11 »

100-ról indult, de már 70ért elhozzhatok, ha hajninak is tetszik (bár egyenlőre nem akarja hogy tetszen) egy combi kereklámpás klassziku szsiguli (gyári export típus, szervofékkel, és asszem nagyobb talán 1300 vagy 1500 motorral) kikasztnizva, fényezve, idén lejáró műszakival, mé gnem láttuk piros szinü lenne kb.. talán 7végén megnézzük

Ja Kexmc Zolee G-jékkel megyünk a Cora parkolóba lévő börzére 7végén!! matrinyát viszek a hátsó szélvédődre, aztán jól felragasszuk (MAGYAR R4 KLUB www.r4hu.fw.hu) feliratú, piros szinü, így kocsidhoz passzolni fog, persze csak ha neked is tetszik
Nevetségesek ezek a csajszik!  Grin  Grin  Grin
Az én Vikimnek csak azért tetszik a jelenlegi R4, mert kék színű.
De mondtam, nem érdekel, ha piros lesz, ha bármilyen színű, akkor is muszályj lesz beleülnöd.  Grin Velem együtt elkell fogadni a Renault 4-et és a Renault mániát!
Esetleg annyit tok engedni, hogy gyári kék színű lesz (ha OT, akkor muszályj) vagy metálkék, királykék.

Üdv.

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9961 Dátum: 2007 Október 01, 22:04:21 »

Tennék mégegy próbálkozást: Nincs valakinek felesleges/bontott tárcsafékes R4 első tengelycsonkja?
Az amiben fut a kerékcsapágy (amibe belemegy a féltengely) és a gömbfejeken/gömcsuklókon lakik. Már régen tervezem az autó tárcsafékesítését, de eddig sajnos nem sikerült ilyet szereznem és egész autót nem akartam venni bontásra csak emiatt (nem tudtam volna hol tárolni).
Kösz!
hasznaltauto.hu oldalon van egy Safari R4, talán azon tárcsafékek vannak. 30ropi, de állítólag csak bontásra. Pedig nemrégen még több volt az ára, s karosszéria is frankón néz ki. Kérdezz rá, mert egy egész R4 az jóljön majd az életedben!
Én mégcsak tervezgetek, melyik Rönót csináljam meg szabadidőautónak, vagy OT-s nek. A tervezgetés oka a garázshiány, ami majd akkor oldódik meg, ha dolgozok és lesz több zsém... de akkor beindul az igazi Rönózás, amire vágyok. Mert jelenleg csak hajtjukl ezt a szegény limot, apumnak pl. munkakocsi(azzal szerel). Talán sikerül egy frankóbb karoszériás GTL-t vagy mégjiobb lenne egy oroginal 1300-as Renault mocibval szerelt F6-ot szrezni. Ha jelenlegi GTL (ami még áll) marad, s megmarad a sebességmániám, akkor nem riadok vissza egy Alpine Trubo-s átalakítástól sem, bár az óriási munka, idő lenne. Ha F4 lesz majd a nyerő, akkor azt újítom fel, még nem tudom.
De szerencsére alkatrészekből van egy rakás(cirka 3-4 R4-ből), ez elég lesz majd az építkezéshez.

Üdv, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #9960 Dátum: 2007 Október 01, 21:52:49 »

mi van?
hova tünt "Démonhill"???
már senki sem jár ide?
Lente is eltünt (elég rég), Sylvacska is.. meg mindenki aki nemrég még napi szinten erre járt, írt.. mi van?

Én nem tűntem el...  Grin
Sőt, most már a rendőrök is jegyzőkönyvbe vettek!  Grin
Tegnap 20:10-kor Szombathely egyik utcájában fa**án belementem egy q*a kátyúba. Cirka 40-45 km/h, szemből meg a hülye autós egy biciklist előzött, úgyhogy még rá is fékeztem. Nagy durr a futóművektől. Kihívtam rendőröket, erre mondták, hogy a helyszínelő majd 30 perc múlva tud jönni. Kérdezték van-e valami probléma... Mondom szemreláthatólag nincs, de menni még nem mentem a géppel... Akkor menmtem egy kört, s mondtam, hogy húz jobbra a szekér. Jó, nekünk elkell menni, várja meg a helyszínelőt - mondta a rendőrsrác. Jah, abba még belekötöttek, hogy miért zöld világítás van a rendszámnál -mondtam, így vettem, de majd kicserélem.
Várok, várok, közben cseréltem rendsz.táblavilágítást is...eccercsak megjelent a helyszínelő. Na végre, mondtam magamba.
Adatokat felvette, elmondtam, mi hogyan történt... Szószerint azt mondta: ezt a kátyút már 100szor bejelentettük, de ba**tak kijönni. Rendes volt, mert még a Városgazdálkodás ügyeletét is felhívta, hogy csinálják meg.
Azt mondta, menjek be Városgazdálkodásra, de ma kiderült, hogy az Önkormányzat városüzemeltetési osztályán kell ezt bejelenteni. Na mindegy, jegyzőkönyv, fotók készültek(rendőr csinálta) majd szerdán lesz ügyfélfogadás.
Huh, ez hosszúra sikeredett.  Shocked
Amúgy most már igazán jobbra "sasszézik" a gépezet, de féltengely még nem recseg.
Nem tudom mi van de megmondom, hogy a károm féltengely + gumi + akkor a szerelési díj + sebváltó olaj + futóműállítás. Reggelre ugyanis kerékl is leeresztett. Cirka 50-60 ezret minimum fizetnek remélem, ha nem tesznek eleget, akkor jön a polgári per útján való "behajtás".
Bár még jobb lenne a féltengőket párban cserélni, de az dob rá még 20 ezret, s ezt sem tudom hogyan fogják kifizetni... Mert ha fizetni kell, akkor ugye minden állími szervezet lapul, bezzeg amikor az állampolgárnak kell fizetni, akkor minden követ megmozgatnak (lásd pl. súlyadó, biztosítás, egyéb közlekedési ügyek).
Faszán állunk, egy normális utat nem tudnak építeni sehol.!

Jó éjt, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető Hajnocza

Megvalósult álom :)

« Hozzászólás #9959 Dátum: 2007 Október 01, 20:48:40 »

Tetszeni fog Hajninak is,érzem Evil Grin Grin
Mocsok összeesküvő banda...
Még nem voltál nálunk Béci, de ha látnád, hogy kell kiállni a kocsikkal ha 1-el őurasága közlekedni akar, akkkor nem tanácsolnád, hogy legyen még...Smiley
Nem elérhető Hajnocza

Megvalósult álom :)

« Hozzászólás #9958 Dátum: 2007 Október 01, 20:34:17 »

Szia!
Mi szokott általában lenni egy ilyen börzén fiúk-lányok?
Amin mi egyszer régen voltunk Dunaújvárosban, azon a végefelé volt egy felvonulás is a városban.
Tud valaki a szolnokiról valami bővebbet?
Rulezka
« Hozzászólás #9957 Dátum: 2007 Október 01, 20:00:39 »

Ja Kexmc Zolee G-jékkel megyünk a Cora parkolóba lévő börzére 7végén!! matrinyát viszek a hátsó szélvédődre, aztán jól felragasszuk (MAGYAR R4 KLUB www.r4hu.fw.hu) feliratú, piros szinü, így kocsidhoz passzolni fog, persze csak ha neked is tetszik
Idézet

Oké! Majd megtaláltok. Elvileg lehet, hogy az R4-el megyek, bár már tényleg neki kellene kezdeni a felújításnak, vagy a Berlingo.
Viszem a kislányom első szériás moszkvics pedálosát is, nem akarja hajtani... Cry
A nyári börzén rengetegen kérték, de oda inkább csak jampázni vittem, bezzeg ott kétszer átpedálozta vele a börzét....
Amúgy 3,5 éves és kislány létére autóbolond (csak nem írhatom azt, hogy autób.zi....)    Roll Eyes
okés!
ja hánytól van ez a találkozó? és kb meddig tart???
Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #9956 Dátum: 2007 Október 01, 19:50:14 »

Idézet

Oké! Majd megtaláltok. Elvileg lehet, hogy az R4-el megyek, bár már tényleg neki kellene kezdeni a felújításnak, vagy a Berlingo.
Viszem a kislányom első szériás moszkvics pedálosát is, nem akarja hajtani... Cry
A nyári börzén rengetegen kérték, de oda inkább csak jampázni vittem, bezzeg ott kétszer átpedálozta vele a börzét....
Amúgy 3,5 éves és kislány létére autóbolond (csak nem írhatom azt, hogy autób.zi....)    Roll Eyes
Rulezka
« Hozzászólás #9955 Dátum: 2007 Október 01, 18:56:34 »

Balázs sztem bekente.Egész jó már neki a Mini Cheesy
igen hallottam róla, megvan már az új kerék is.. tartom vele is kaapcsolatot valamikor elugrunk megmustráljuk megint az új kerekekkel is Wink
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #9954 Dátum: 2007 Október 01, 18:28:30 »

oké akkor ránézek holnap, vékonyan bekenem, bár lehet Balázs bekente
Balázs sztem bekente.Egész jó már neki a Mini Cheesy

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Rulezka
« Hozzászólás #9953 Dátum: 2007 Október 01, 18:26:44 »

azért olajozd be a hengereket,meg a csapokat sztem,az sosem árt Cool
oké akkor ránézek holnap, vékonyan bekenem, bár lehet Balázs bekente
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9952 Dátum: 2007 Október 01, 18:25:59 »

száraz helyen pihen, de már több mint 6 hónapja! de szép száraz a garázs, szóval nem hiszem hogy tönkre menne itt a vas  Wink
azért olajozd be a hengereket,meg a csapokat sztem,az sosem árt Cool

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Rulezka
« Hozzászólás #9951 Dátum: 2007 Október 01, 18:20:11 »

Persze,igazaqd van,majd utánanézünk a dolognak,remélem nem oxídálod a hengerfalat,meg  a főtengely csapjait Evil Grin
száraz helyen pihen, de már több mint 6 hónapja! de szép száraz a garázs, szóval nem hiszem hogy tönkre menne itt a vas  Wink
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9950 Dátum: 2007 Október 01, 18:16:49 »

oké,nekem nem sürgős, csak sajnálnám ha itt "martonpapáskodna" nálam a garázsba a motor.. mikor más minibe is pöröghetne
Persze,igazaqd van,majd utánanézünk a dolognak,remélem nem oxídálod a hengerfalat,meg  a főtengely csapjait Evil Grin

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Rulezka
« Hozzászólás #9949 Dátum: 2007 Október 01, 18:11:58 »

Megkérdem Zsoltit kell e neki,mert jövőre motort kéne csinálni neki.Majd Balázst megkérdem mit tud az a cucc
oké,nekem nem sürgős, csak sajnálnám ha itt "martonpapáskodna" nálam a garázsba a motor.. mikor más minibe is pöröghetne
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9948 Dátum: 2007 Október 01, 18:03:22 »

És a földön Evil

[melléklet törölve az admin által]

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9947 Dátum: 2007 Október 01, 18:03:00 »

A vezérlésem szétszerelés után Embarrassed Cry

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9946 Dátum: 2007 Október 01, 18:02:25 »

Itt még ment a gép Undecided
Kölcsönkerekekkel szlalomozok(elkúrtam Grin )

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9945 Dátum: 2007 Október 01, 18:00:39 »

Egy Marcos CSehországból

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9944 Dátum: 2007 Október 01, 17:57:53 »

b+ azt hittem ennyire nem volt komoly.... drukkolok! még 1 kerezstkérdés, anno a Minihez vettem Tibitől egy 1300as blokkot, tudod csak a blokk meg rajta a tengely, Tibi 15ért adta anno nekem, de mivel Minibe nem került így csak kerülgetem, nem érdekel téged? asszem sikolni kell,de nem sokat rajta talán, de Baláz svitte gépműhelybe árajánlatért, így ő tudja mi volt a blokkon a melózni való,de elég jól néz ki amúgy... vagy tartsam meg dohányzóasztallábnak? tudod nagy edzettüveg rá és nézhetem a szoba közepén?  Grin Evil
Megkérdem Zsoltit kell e neki,mert jövőre motort kéne csinálni neki.Majd Balázst megkérdem mit tud az a cucc

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Rulezka
« Hozzászólás #9943 Dátum: 2007 Október 01, 17:56:05 »

Még nincs megoldva,csak a defekt.Átalakítom kétsoros láncosra,feszítővel.Olyan nem is volt gyárilag:)Az a fő bajom,hogy a fedelet és a feszítőt is szétverte a lánc.Fedelet ígért Balázs,feszítő meg sztem szombaton lesz,mert úgyis megyünk Parndorfba alkatrészt túrni ;DMost ott áll a garázsban,emelővel a motorja alatt,nem vagyok boldog Undecided
b+ azt hittem ennyire nem volt komoly.... drukkolok! még 1 kerezstkérdés, anno a Minihez vettem Tibitől egy 1300as blokkot, tudod csak a blokk meg rajta a tengely, Tibi 15ért adta anno nekem, de mivel Minibe nem került így csak kerülgetem, nem érdekel téged? asszem sikolni kell,de nem sokat rajta talán, de Baláz svitte gépműhelybe árajánlatért, így ő tudja mi volt a blokkon a melózni való,de elég jól néz ki amúgy... vagy tartsam meg dohányzóasztallábnak? tudod nagy edzettüveg rá és nézhetem a szoba közepén?  Grin Evil
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9942 Dátum: 2007 Október 01, 17:47:12 »

100-ról indult, de már 70ért elhozzhatok, ha hajninak is tetszik (bár egyenlőre nem akarja hogy tetszen) egy combi kereklámpás klassziku szsiguli (

Tetszeni fog Hajninak is,érzem Evil Grin Grin
Nem rossz ár érte ha tényleg jó

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9941 Dátum: 2007 Október 01, 17:45:17 »

sajnálom! de remélem azért megoldottad az összes hibát (ezt sejtem)
amúgy azért nem írtalak,mert te azért itt vagy, mikor tudsz, de nézd vissza, Sylvacska, Lente meg még sokan mások nagyon eltüntek!

Még nincs megoldva,csak a defekt.Átalakítom kétsoros láncosra,feszítővel.Olyan nem is volt gyárilag:)Az a fő bajom,hogy a fedelet és a feszítőt is szétverte a lánc.Fedelet ígért Balázs,feszítő meg sztem szombaton lesz,mert úgyis megyünk Parndorfba alkatrészt túrni ;DMost ott áll a garázsban,emelővel a motorja alatt,nem vagyok boldog Undecided

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Rulezka
« Hozzászólás #9940 Dátum: 2007 Október 01, 17:18:26 »

Bár engem nem hiányoltál Evil de én Minizni voltam CSehországban,eredmény:Legmesszebbről érkezett díja+ 1 defekt+hazafelé Gödöllőnél vezérműlánc szakadás a GT-n Cry
100-ról indult, de már 70ért elhozzhatok, ha hajninak is tetszik (bár egyenlőre nem akarja hogy tetszen) egy combi kereklámpás klassziku szsiguli (gyári export típus, szervofékkel, és asszem nagyobb talán 1300 vagy 1500 motorral) kikasztnizva, fényezve, idén lejáró műszakival, mé gnem láttuk piros szinü lenne kb.. talán 7végén megnézzük

Rulezka
« Hozzászólás #9939 Dátum: 2007 Október 01, 17:15:07 »

Bár engem nem hiányoltál Evil de én Minizni voltam CSehországban,eredmény:Legmesszebbről érkezett díja+ 1 defekt+hazafelé Gödöllőnél vezérműlánc szakadás a GT-n Cry
sajnálom! de remélem azért megoldottad az összes hibát (ezt sejtem)
amúgy azért nem írtalak,mert te azért itt vagy, mikor tudsz, de nézd vissza, Sylvacska, Lente meg még sokan mások nagyon eltüntek!

és hogy ne csak offoljak: golf3hoz megszereztem ma a hátsó ablakmosómhoz való fúvókát,ami alapból hiányzott, így várhatóan holnaptól frankón tudom már mosni az ablakot  Evil juhéj Grin
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #9938 Dátum: 2007 Október 01, 17:11:33 »

mi van?
hova tünt "Démonhill"???
már senki sem jár ide?
Lente is eltünt (elég rég), Sylvacska is.. meg mindenki aki nemrég még napi szinten erre járt, írt.. mi van?

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Rulezka
« Hozzászólás #9937 Dátum: 2007 Október 01, 16:10:40 »

Tennék mégegy próbálkozást: Nincs valakinek felesleges/bontott tárcsafékes R4 első tengelycsonkja?
Az amiben fut a kerékcsapágy (amibe belemegy a féltengely) és a gömbfejeken/gömcsuklókon lakik. Már régen tervezem az autó tárcsafékesítését, de eddig sajnos nem sikerült ilyet szereznem és egész autót nem akartam venni bontásra csak emiatt (nem tudtam volna hol tárolni).
Kösz!
én anno bontottam el egy r4et,de ilyen alkatrészen sajnos nincsen!  Embarrassed
Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #9936 Dátum: 2007 Október 01, 16:02:08 »

Kösz!

1984 Renault 4 - Rönci
Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #9935 Dátum: 2007 Október 01, 12:54:51 »

Én még nem vettem észre, hogy megdobna úthiba. Esetleg, amikor jó gyorsan próbálok bevenni kanyart akkor érzek némi vonszolódást ki az ívből, de nem vészes. Lehet, hogy a GTL miatt? Nekem minden alkatrészem lesz, de sajna nem GTL.
A GTL rugója és stabilizátora kicsit erősebb, mint a 850-é. Amúgy ez csak 100 km/h körül van, normál sebességnél nem igazán.
Nem hibáról van szó, hanem a névleges gyári paraméterek tuningolásán. Persze tudom, ez nem versenygép.

1984 Renault 4 - Rönci
Rulezka
« Hozzászólás #9934 Dátum: 2007 Október 01, 09:27:04 »

Hi all!
7végén gumibogi jóvoltából végre a GolfIII is a mesés anno R5-ömön volt alufelnivel feszít, sőt raktunk rá nagyobb 185 gummákat is (Toyo)
na most nagyon vadító, mondjuk 7végén rosszullétem+betonozásunk miatt fényképezés elmaradt... (most meg alíg élek)
Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #9933 Dátum: 2007 Szeptember 30, 23:56:03 »

Megdob?! Hogyan?
A lengéscsillapítóknál minden rendben van?! Sztem méresd meg, mert csillapítás is lehet a hiba oka. Esetleg nem túl van fújva levegővel?
Nem, nem arra gondolok. A lengéscsillapítóim újak (mármint 3 évesek és van bennük 60ekm), túl nagy baja nincs futóműileg.
Általában nem 80 km/h-nál mondom, hogy kevésbé stabil. Úgy 100km/h körül kezdenek jönni az általam említett dolgok, amin lehetne javítani. Tudom, az R4-et nem erre találták ki, de megy. Szépen tartja az ívet, ha éppen nincs széjjel az út azon a részen.

1984 Renault 4 - Rönci
Nem elérhető zoka

« Hozzászólás #9932 Dátum: 2007 Szeptember 30, 22:54:04 »

és másik nézet:

06208005898
Nem elérhető zoka

« Hozzászólás #9931 Dátum: 2007 Szeptember 30, 22:52:28 »

na berakom ide is mert a levegős bagázs nem értékeli Grinérdekel valakit ?

06208005898
Sompi
« Hozzászólás #9930 Dátum: 2007 Szeptember 30, 21:20:46 »

Trabant nevelde!  Grin
http://trabinevelde.hu/latog.php?id=8
Rulezka
« Hozzászólás #9929 Dátum: 2007 Szeptember 30, 19:41:08 »

mi van?
hova tünt "Démonhill"???
már senki sem jár ide?
Rulezka
« Hozzászólás #9928 Dátum: 2007 Szeptember 29, 22:12:49 »

Gyertek!
Elkelt a Simca Aronde! Most mi legyen a zsetonnal?
Belerakjam az R4 felújításába, vagy vegyem meg a régen kiszemelt Octaviat?
Vagy megy ez is a levesbe (villany-, telefon-, gázszámla, adó, stb)...... Roll Eyes
ha "Marton papásodni" akarsz (vagy mondhatnám Sylvácskásodni is), (mint én) akkor vegyél még1 kocsit!!  Grin
mindenképp megyünk ha nem esik az eső!
Oldalak: 1 ... 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 ... 395
Nyomtatás

Ugrás: