www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 21:08:19

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921193 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4226886 alkalommal)
Rulezka
« Hozzászólás #11127 Dátum: 2008 Február 12, 21:27:11 »

akkor mér baszogatod a rulezkát?

jó elnök? akkor ne baszogasd
rossz elnök? most mondta, hogy bármikor átadja (vagy már át is adta), úgyhogy nincs miért baszogatni
nem lehet elnök, ha eladja a rönót? az is elintézve, megírta

most nem beszólok, csak tényleg nem értem, mit csinálsz

mellesleg elnökség!
létezik magyarországon egy klub ahol jelenleg az elnöki poszt mondhati lemondás miatt talán betöltetlen(mondjuk papíron senki s etudja ki az elnök és kik a tagok, mivel a papírok nincsenek meg),de milyen meglepő magyarországon ez a klub talán nevezhető viccesnek is, hiszen én próbálkoztam hogy a klub papírjai rendezettek legyenek, de valójában én még papíron sem voltam elnök sem, hiszen egy klub/egyesület esetén az elnököt megválasztani szokták,nem pedig anarchikus eszközökkel átadni vagy lemondatni,mert 1 embernek nem tetszik az elnök személye.
ja a papírok amúgy anno (elmondás szerint évek óta) elvesztek... én többször mondtam rendezzük el, legyen rendezett, legyintés volt rá a válasz! (én mivel papíron nem létezem a klubban így semmit se tehettem, hiszen ha papíron se tag,se semmi nem vagyok a klubba akkor mit akarok ott csinálni, pláne elnök lenni)Szóval papíron valójában azt se lehet tudni, hogy a klubnak ki az elnöke, hogy hány éve létezik a klub és valójában kik a tagok, lásd: taglista amit kaptam ilyesmi telefonszámokat is tartalmazott hogy: 0620-456-879, kár hogy jó pár éve a mobilszámok a körzetszám után 7 jegyüek stb...
megjegyzés:Arról nem is beszélve, hogy a tagok annyira aktívak voltak (új tagokon kívül) hogy elküldtem mondjuk 40 emailt és 30 smst, és jó ha 2 válasz érkezett, a régi tagoktól max olxasmik jöttek, hogy már rég nincs r4esünk,de kösz! vag yhogy vidéki vagyok és nem érünk rá azon a7végén fogunk vízet szerelni az XY helyen ha utána való 7en lenne akkor mennénk stb...ja d elegközelebb okvetlenül megyünk, majd a következő találkozókor a szöveg: jajj most meg épp tapétázni fogunk azon a 7végén.. szóval aki nem akart az sose jött el...

Lehet az volt a baj, hogy én túl komolyan vettem az elnökséget, komolyabban mint az elődöm...  Grin És ezt -sajnos - tényleg így érzem!
További legjobbakat kívánva...
« Utoljára szerkesztve: 2008 Február 12, 21:29:47 írta Rulezka »
Nem elérhető Hajnocza

Megvalósult álom :)

« Hozzászólás #11126 Dátum: 2008 Február 12, 17:49:11 »

Kedves R4klub ex, új, új-ex vagy mittudoménmámi elnökök!
Be kellene már fejezni egymás fikázását!
Nem látom értelmét!
Én is "tiszteletbeli" tagnak tartom valahol magam, mert Rulez mellett voltam végig és segítettem neki a talákozó szervezésben, a tagvadászatban, a rally útvonal kijelölésben stb, ugyhogy nem gondolom úgy, hogy szarul csinálta az elnökséget!!
Lehet jobbat villantani és akkor mi is meghajolunk az "új-régi" klubelnök elött!!Oks??
Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #11125 Dátum: 2008 Február 12, 15:04:31 »

Nagyon jól néz ki a felni!

1984 Renault 4 - Rönci
(1998 Renault Laguna Break)
Rulezka
« Hozzászólás #11124 Dátum: 2008 Február 12, 08:12:04 »

tízéves keserves rönónégyklub vezetés után örültem rulezkának, most meg eladja "imádott" F6-osát.
Robi!
most őszintén!
tavaly év elején azért vettem meg az f6ost,mert Petákos azt mondta, neki már nem kell, de sajnálná ha az autó a roncstelepen végezné!
Megvettem, szétszedtük, kapott új futóművel, a motor is kapott ezt/azt, hengerfejtömítést, friss olajat stb.. a kasztnir ais rálocsoltam 200e ft-ot mert nem volt taposó, a motortartó gerenda lukas vol, újat hajtottunk alá.. hátsó taposók is kuka lett, kapott újat, a jobb oldala hátúl is vérzett,azt is új lemezzel megcsináltuk, majd leteddyztük a verdát! nem mondom hogy nem lehetne szebbre vag yigényesebbre,mert bizti lehetne,na de így se lett rosszabb mint volt, sőt.... sose állt meg, nem hagyott cserben, tehát az autó sokat nyert ezalatt az 1 év alatt is! tehát a kocsit megmentettük a pusztulástól. És van esél yarra hogy egyik közeli barátomnak adom el, aki 7végi autónak, kiránduláshoz fogja használni! Persze volt aki kasztnizás ideje alatt megvette volna malacszállítóak, de látod se akkor se most nem annak adom el... most akko rnem értem, biztos én érzem rosszul,de szerintem nem hibázok ezzel akkorát, mintha hagytam volna a kocsit lepusztulni és ronccsá rohadni! a kocsi még sok évig mehet szépen az úton... És anno tavaly január végén is ez volt a célunk...
Rulezka
« Hozzászólás #11123 Dátum: 2008 Február 12, 08:05:54 »

Rulezka, engem érdekelnek a polirozott felnik!
Tudnál privátban képeket, s árat küldeni?! Gummák nem kellenek, csak az alufelni, ha nem adtad még el... Most eszembe jutott, amikor voltam nálad, az R4 dísztárcsákat is kifizethettem / elhozhattam volna.
Köszi, Dani
szia Dani
na arra majd kitalálok valamit,mert már nem is emékszem pontosan, hog yaz mibe volt, majd megkeresem a "számlát" na meg gondolom annyir anem sürgős még? sőt anyári gummát is le kell vetetnem még róla Smiley
Nem elérhető tamiya

Renault - nekem találták ki

« Hozzászólás #11122 Dátum: 2008 Február 12, 01:14:26 »

haverom pénteken dönti el kell-e neki, ha nem akko rbeszélhetünk róla, vagy felrakom használtautóra, mivel
Rulezka, engem érdekelnek a polirozott felnik!
Tudnál privátban képeket, s árat küldeni?! Gummák nem kellenek, csak az alufelni, ha nem adtad még el... Most eszembe jutott, amikor voltam nálad, az R4 dísztárcsákat is kifizethettem / elhozhattam volna.
Köszi, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #11121 Dátum: 2008 Február 12, 01:07:24 »

tízéves keserves rönónégyklub vezetés után örültem rulezkának, most meg eladja "imádott" F6-osát.

Én becsülöm Rulezkát, s téged is! Sajnos nem tudtunk úgy összejönni, hogy együtt Rönósok találkozzunk...
DE! ne szidd Rulezt, én egyáltalán nem becsülöm le, mert tényleg sokat tett ebben az 1 évben, s azért ne felejtsük el, hogy a Renault 4-et csak az érzi igazán, aki abban nőtt fel! Szvsz Ruleznek nem R4 volt az álma, s nem arra vette az R4-et, hogy majd nagypapa koráig azzal járjon, hanem inkább szállítani.

Engem kb. 15 éve fertőz az R4, szerettem, szeretem és szeretni is fogom. Minden nap, ha ránézek, elönt egy "melegség", hogy milyen csoda egy jó járgány is ez az R4.
Tudod mennyire jó lenne, ha végre fel lehetne normálisan újítani, s nem így nézne ki, ahogy most?! Frankó gép lenne, de akkor meg 800ezer Ft ráköltés után sajnálnám mindennapi autónak használni. Akkor most mit tegyek?  Roll Eyes Kocsi is kell a mindennapokra (főleg ha egy éven belül melóhelyet keresek, akkor 50 km-re nemtok menni kocsi nélkül), szal az R4 majd nálam akkor frissül fel, ha lesz mellékes 1 millám, amiből tényleg gyári állapotra lehet hozni egy Renault 4-et (mert már a külföldiek is elrohadtak, lemattultak, szal azok is gány állapotúak). De ahhoz tényleg nagyon fanatikusnak kell lennem, meert 1 misit másra is lehet költeni, talán még hasznosabbra...
S ha valaki azt kérdi miért nem járok R4-gyel? Mert én még szeretek sietni, részben vonz a gyorsaság, s R4-gyel nem tudok mondjuk 150-et menni, legfőképpen nem úgy gyorsulni. Ha annyival akarnák tépni, bonyolultabb lenne az R4-et átépíteni, mint a Rönó 5-öt feltuningolni (honnan vennék nagyobb motort, stb, s arról nem beszélve, hogy akkor már nem igazi R4)...  A másik dolog pedia az emberek: egy állásinterjúra R4-gyel beállít valaki, azt sajna pofán röhögi a qva nép. Sajnálatos, de ez van.  Szeretem az R4-et, de inkább majd akkor hajtom, ha már nem kell sietni, nem akarok gyorsulgatni. Ha pedig alámtennének egy mondjuk Renault MEgane Cabrio-t 2.0-es mocival, 100 feletti paripával, na R4-et akkor is megtartanám második autónak.
Különböznek az emberek...
Más: Ki az a srác, aki sportosította a Rönó 4-esét? Annak mennyire megy a gépe?

Üdv.

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető r4hu

én már nem akarok debreceni diák lenni...

« Hozzászólás #11120 Dátum: 2008 Február 12, 00:40:44 »

léptem

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #11119 Dátum: 2008 Február 12, 00:23:43 »

ezt értem, hogy nem esik jól, sőt...

de van ilyen is. sóhaj, továbblépés...
Nem elérhető r4hu

« Hozzászólás #11118 Dátum: 2008 Február 12, 00:05:24 »

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #11117 Dátum: 2008 Február 11, 23:53:52 »

célom nincs.

akkor mér baszogatod a rulezkát?

jó elnök? akkor ne baszogasd
rossz elnök? most mondta, hogy bármikor átadja (vagy már át is adta), úgyhogy nincs miért baszogatni
nem lehet elnök, ha eladja a rönót? az is elintézve, megírta

most nem beszólok, csak tényleg nem értem, mit csinálsz

Nem elérhető r4hu

« Hozzászólás #11116 Dátum: 2008 Február 11, 23:53:21 »

ez egy régebbi próbaverziója a honlapnak, szerinetm elég belinkelni
www.r4hu.uw.hu
jó munkát !
az öreget meg tessék megismerni még gyalog is.

ez meg nem olyan régebbi levél Smiley))

tőled jött...

Rulezka
« Hozzászólás #11115 Dátum: 2008 Február 11, 23:47:58 »

szia
köszönöm!
nem mondom hogy  a7en,de nekiesek és majd kicsit alakítok a
honlapon, valamint lesz újabb galéria.. ahol utcán elcsípett r4
képek,valamint klubtagok autói is lesznek!
gondolom nem gond ha kicsit felfríssítem a honlapot majd!
szia
jövő7en miko rérsz rá?
nekem kedd délelőtt jó tudna lenni! 12ig!
vagy szerda d.u 5 körül?

németh róbert <robert.r4hu@gmail.com> írta:

> hi, rulezka !
> itt küldöm a honlap regisztrációs levelét
> én commanderrel ftp-zgettem, most is be tudtam jelentkezni a kóddal
> remélem nem okoz gondot neked sem, ha valami nem megy, szólj.
És most ezzel mit kezdjek? ez egy kb 1 éves levél,azóta számtalanszor találkoztunk,beszéltünk!
a régi honlap pedig be van linkelve ahogy kérted a bal oldali menüpont közé!
szerintem ez itt ér véget, elég OFF termelődött itt úgy hogy ennek nem sok köze van a népautók topichoz!
Nem elérhető r4hu

« Hozzászólás #11114 Dátum: 2008 Február 11, 23:37:42 »

szia
köszönöm!
nem mondom hogy  a7en,de nekiesek és majd kicsit alakítok a
honlapon, valamint lesz újabb galéria.. ahol utcán elcsípett r4
képek,valamint klubtagok autói is lesznek!
gondolom nem gond ha kicsit felfríssítem a honlapot majd!
szia
jövő7en miko rérsz rá?
nekem kedd délelőtt jó tudna lenni! 12ig!
vagy szerda d.u 5 körül?

németh róbert <robert.r4hu@gmail.com> írta:

> hi, rulezka !
> itt küldöm a honlap regisztrációs levelét
> én commanderrel ftp-zgettem, most is be tudtam jelentkezni a kóddal
> remélem nem okoz gondot neked sem, ha valami nem megy, szólj.

Rulezka
« Hozzászólás #11113 Dátum: 2008 Február 11, 23:30:57 »

11094 hozzászólásomban említettem mi a bajom.
célom nincs.
uw-s oldalra utóbb hívtam fel figyelmedet, hogy linkeld be.
már nem vonatkozik rám a kérés, mert nem vagyok se vezető, sem elnök!
az álhatatosabb alatt amúgy sem értettem mit szerettél volna érteni!
később egy válaszomban pedig megmagyaráztam a dolgokat még részletesebben!
jóéjt!
Nem elérhető r4hu

« Hozzászólás #11112 Dátum: 2008 Február 11, 23:27:43 »

11094 hozzászólásomban említettem mi a bajom.
célom nincs.
uw-s oldalra utóbb hívtam fel figyelmedet, hogy linkeld be.

Rulezka
« Hozzászólás #11111 Dátum: 2008 Február 11, 23:20:23 »

www.r4hu.uw.hu
ezt nézegesd, ha már a freewebes, újabb verziót letörölted, hátha megjön a kedved... Smiley
Már bocsi,de amikor új weblapot készítettem akkor te mondtad hogy az uw fent van az egész így törölhetem az egész oldalt,mert megvan !
Lassan nem értem mi a célod???
Lassan én vagyok a hibás hog ymiért adtad át nekem az elnökséget?
de mondom Tiéd!
nekem már nem kell! így meg pláne nem!
bye
Nem elérhető r4hu

« Hozzászólás #11110 Dátum: 2008 Február 11, 23:13:24 »

www.r4hu.uw.hu
ezt nézegesd, ha már a freewebes, újabb verziót letörölted, hátha megjön a kedved... Smiley

Rulezka
« Hozzászólás #11109 Dátum: 2008 Február 11, 20:02:41 »

ja még valami!
r4 polókat árulni!
jut eszembe, vajon ki adott pénzt az r4 polókért?
1 kezemen megtudom számolni ki adott érte pénzt!
és megtudom azt is számolni hog yminden találkozón hány ember kapott barátságból, ajándékba, vagy épp a rally leggyorsabbikakénk beérkezése miatt, vag yéppen azért mert messziről jött el a találkozóra!!
tudod a másik fele, még így is minuszba vagyok anyagilag a legyártott sokféle szinü, méretű polókkal,de nem bánom,mert úg yérzem ezzel adtam azoknak az embereknek akik barátok (barátok?) voltak és akikkel együtt hasonló autókat szeretünk!
ha ebben te azt látod hog ymert a találkozón az érdeklődök meg is vásárolhatták a polókat.... akkor szomorú vagyok!
Vagy talán tőled is ingyen kaptam az alufelniket? Huh
Rulezka
« Hozzászólás #11108 Dátum: 2008 Február 11, 19:57:10 »

Robi és még valami!
a fanatizmus az valóban fanatizmus akkor, ha idegen tőled kívülálló emberek nem rontják el azt amiért élsz, lásd: Mini.. és ha ez épp egy gyerekkori álmod, akkor utána nehezen lesz újabb igazi fanatizmusod... mindenben azt keresed,de ha nem érzed azt mint anno abban,akkor sose lesz vége a keresésnek... többet nem akarok és nem tudok mondani róla
Rulezka
« Hozzászólás #11107 Dátum: 2008 Február 11, 19:54:40 »

"...én úgy érzem r4 és r4 klub terén megtettem mindent, szerveztem és idén is szervezek találkozókat, programokat ingyen, csak az lenne a jó ha lenne rá igény,mert ahogy kiveszem a találkozón résztvett és részt nem vett r4 tulajok beszélgetéseiből a kocsival vagy csak hobbiból gurulnak de a benzint sajnáélják hogy találkozóra jöjjenek... vagy van aki csak szállításhoz, mindennapi autónak használja és nem érdekli ezáltal egy találkozó mert csak munkaeszközt lát az r4ben! sajnos..."

(...hát tudod ÉN kb. tíz évig csináltam INGYEN... most is mindennap hajtom, csak akkor nem, amikor a NEDZÁNÁL van vasár-ünnepnap)

"... és sajnos a tulajdonosok javát így nem érdekli, hogy én lelkesedéssel,

(???)

új honlappal,

(Smiley)

és 2 találkozóval szeretném felrázni a klubot,mert egyik találkozónkon se volt túl sok résztvevő,pedig rengeteg emailt, smst és szórólapot raktam r4ekre.. mégsem... persze idén is megpróbálom, ha idén se megy és nem lesz lelkesedés érte akkor átadom másnak, csinálja más.. mert nehéz úgy csinálni találkozókat, polókat

(árulni)

stb, a találkozón rally illetve ügyességi versenyt, hogy olyna is van, aki a találkozó első HÚSZ perce után inkább jobbnak látja hazamenni,mint velünk beszélgetni, kirándulni, rallyzni.... hiszen akkor minek jönnek el azok, akik valójában csak az autókat megnézni majd ovábblépni jönnek mindössze! Hiszen akkor kinek csinálom a találkozókat? Ha Te vagy TI akik eljöttök ti sem maradtok végig..... természetesen kivétel az akit nem érint a dolog, kizárólag azért itt írom le,mert itt került szóba a dolog

(...mivelhogy alkalmatos csávónak tűntél, ó én balga..., ha hozzámbasznának egy golf kabriót INGYEN, akkor se szállnék ki a bakancsomból..., efféle fanatizmussal minden bogis is egyetérthet, TE, egy éven belül harmadik fanatizmusodat éled meg, hol itt az állhatatosság???? rulezka, ha nem jön be az R4, monnyále!!

Robi!
ha ez kell a dologhoz akár mai naptól lemondok róla!
ennyi bye!

mondjuk szívesen csináltam amit csináltam,de kétlem hogy túl sok embert ismernék aki hasonlóan próbált tenni a dolgokért.
mert elmondva bármi szép lehet. én felvettem a kapcsolatot a veteránújsággal, be is került több apró cikkünk is az újságba, ezzel is hirdetve a klubunk és az r4 halhatatlanságát,de ha van aki jobban csinálja.. hajrá!

részemről ez a rész lezárva!

Más: ma járt nálam egy fickó, micsoda véletlen r4 limuzinnal jött, egy full gyári, havat sose látott 83as limuzint képzeljetek el, azt mondja elég jó állapotú, na én nem győztem lesni és csodálkozni, mondja próbáljam ki, mesésen ment, semmi nem gyári dolog nem volt benne. ez volt életem ELSŐ szép r4ese amit élőben láttam! ez olyna állapotú volt mint ami most jött ki a gyárból,sehol 1 roszdaszem, sehol egy kopás a kárpiton, sehol torziós betegség.. olyna volt mint egy szalonautó a maga 25 évével együtt, ja és az 1100 motor úgy ment mint egy új!!
Nem elérhető r4hu

« Hozzászólás #11106 Dátum: 2008 Február 11, 17:24:49 »

"...én úgy érzem r4 és r4 klub terén megtettem mindent, szerveztem és idén is szervezek találkozókat, programokat ingyen, csak az lenne a jó ha lenne rá igény,mert ahogy kiveszem a találkozón résztvett és részt nem vett r4 tulajok beszélgetéseiből a kocsival vagy csak hobbiból gurulnak de a benzint sajnáélják hogy találkozóra jöjjenek... vagy van aki csak szállításhoz, mindennapi autónak használja és nem érdekli ezáltal egy találkozó mert csak munkaeszközt lát az r4ben! sajnos..."

(...hát tudod ÉN kb. tíz évig csináltam INGYEN... most is mindennap hajtom, csak akkor nem, amikor a NEDZÁNÁL van vasár-ünnepnap)

"... és sajnos a tulajdonosok javát így nem érdekli, hogy én lelkesedéssel,

(???)

új honlappal,

(Smiley)

és 2 találkozóval szeretném felrázni a klubot,mert egyik találkozónkon se volt túl sok résztvevő,pedig rengeteg emailt, smst és szórólapot raktam r4ekre.. mégsem... persze idén is megpróbálom, ha idén se megy és nem lesz lelkesedés érte akkor átadom másnak, csinálja más.. mert nehéz úgy csinálni találkozókat, polókat

(árulni)

stb, a találkozón rally illetve ügyességi versenyt, hogy olyna is van, aki a találkozó első HÚSZ perce után inkább jobbnak látja hazamenni,mint velünk beszélgetni, kirándulni, rallyzni.... hiszen akkor minek jönnek el azok, akik valójában csak az autókat megnézni majd ovábblépni jönnek mindössze! Hiszen akkor kinek csinálom a találkozókat? Ha Te vagy TI akik eljöttök ti sem maradtok végig..... természetesen kivétel az akit nem érint a dolog, kizárólag azért itt írom le,mert itt került szóba a dolog

(...mivelhogy alkalmatos csávónak tűntél, ó én balga..., ha hozzámbasznának egy golf kabriót INGYEN, akkor se szállnék ki a bakancsomból..., efféle fanatizmussal minden bogis is egyetérthet, TE, egy éven belül harmadik fanatizmusodat éled meg, hol itt az állhatatosság???? rulezka, ha nem jön be az R4, monnyále!!

Rulezka
« Hozzászólás #11105 Dátum: 2008 Február 11, 14:17:41 »

Asszony kitenne a házból.... Mondjuk a raktérben el lehet csövezni az udvaron... Grin
haverom pénteken dönti el kell-e neki, ha nem akko rbeszélhetünk róla, vagy felrakom használtautóra, mivel nem használjuk ki,ezért akár ma is eladó a dolog,csak megvárom havert hogy dönt! van 4 alufelnim is hozzá a full polr felni a nzári szép és max 1 éves gummákkal,de az plussz ár ezen felül!
na meg azok a gummák lehet a cabrióra felkerülnek, vagy a 2es golfra, vagy elrakjuk, nem romlik meg! Smiley
na meg még van egy kb 5-6 db lemezfelnim (üres) amiket szeretnék felújítani szépre és után aleadni, így is ápolva egy leendő r4re kerüléshez a felni állagát és a biztos kocsire kerülését a vastelep helyett Grin
én úgy érzem r4 és r4 klub terén megtettem mindent, szerveztem és idén is szervezek találkozókat, programokat ingyen, csak az lenne a jó ha lenne rá igény,mert ahogy kiveszem a találkozón résztvett és részt nem vett r4 tulajok beszélgetéseiből a kocsival vagy csak hobbiból gurulnak de a benzint sajnáélják hogy találkozóra jöjjenek... vagy van aki csak szállításhoz, mindennapi autónak használja és nem érdekli ezáltal egy találkozó mert csak munkaeszközt lát az r4ben! sajnos
szóval ez nem egy bogár... és sajnos a tulajdonosok javát így nem érdekli, hogy én lelkesedéssel, új honlappal és 2 találkozóval szeretném felrázni a klubot,mert egyik találkozónkon se volt túl sok résztvevő,pedig rengeteg emailt, smst és szórólapot raktam r4ekre.. mégsem... persze idén is megpróbálom, ha idén se megy és nem lesz lelkesedés érte akkor átadom másnak, csinálja más.. mert nehéz úgy csinálni találkozókat, polókat stb, a találkozón rally illetve ügyességi versenyt, hogy olyna is van, aki a találkozó első HÚSZ perce után inkább jobbnak látja hazamenni,mint velünk beszélgetni, kirándulni, rallyzni.... hiszen akkor minek jönnek el azok, akik valójában csak az autókat megnézni majd ovábblépni jönnek mindössze! Hiszen akkor kinek csinálom a találkozókat? Ha Te vagy TI akik eljöttök ti sem maradtok végig.....
természetesen kivétel az akit nem érint a dolog, kizárólag azért itt írom le,mert itt került szóba a dolog
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #11104 Dátum: 2008 Február 11, 09:18:02 »

Ennyiért kezdek gondolkodóba esni...  Roll Eyes
Bááár... a haverodnak ígérted...
Asszony kitenne a házból.... Mondjuk a raktérben el lehet csövezni az udvaron... Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #11103 Dátum: 2008 Február 11, 09:15:34 »

Nem rossz ár érte sztem Wink

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #11102 Dátum: 2008 Február 11, 09:09:16 »

szia
háát kb 1 éve vettem és úgy hozt a sor, hogy közben 3x cseréltem időközben autót mellette, anno akkor még a Mini mellé vettem hog yezzel lehet szállítani is, azóta mini el, jött r5 az is el mert ugyetotálkár lett, maj djött a biztonságos autó a Golf3, a cabrio meg hobbiból jött most péneken.. szóval időközben sok víz lefolyt a Dunán, na meg házunk is megszépült, full terasz lebont, majd felépít.. szóval sajnos így alakult,de aki megvenné a furgont az egy full megbízható, futómű teljesen felújíva, motor részben, stb szóval egy megbízható r4et kap a pénzéért, max esztétikáján lehet még javítani!
amúgy alufelni nélkül 150e ft az ára, mondjuk nekem csak a kasztnizás volt 200 + futómű akatrészek, egy halomnyi gömbcsukló csere stb... sima lemezfelnivel (r4 alpine) adom téligummával,mert az alufelni polírja meg rajta a kb 1500 km futott gumma nem volt olcsó hogy csak ajándékba adjam mellé  Grin
Ennyiért kezdek gondolkodóba esni...  Roll Eyes
Bááár... a haverodnak ígérted...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Rulezka
« Hozzászólás #11101 Dátum: 2008 Február 11, 08:26:53 »

Elég hamar lefutottad ezt az R4 kört. Mennyiért méred a furgont?
szia
háát kb 1 éve vettem és úgy hozt a sor, hogy közben 3x cseréltem időközben autót mellette, anno akkor még a Mini mellé vettem hog yezzel lehet szállítani is, azóta mini el, jött r5 az is el mert ugyetotálkár lett, maj djött a biztonságos autó a Golf3, a cabrio meg hobbiból jött most péneken.. szóval időközben sok víz lefolyt a Dunán, na meg házunk is megszépült, full terasz lebont, majd felépít.. szóval sajnos így alakult,de aki megvenné a furgont az egy full megbízható, futómű teljesen felújíva, motor részben, stb szóval egy megbízható r4et kap a pénzéért, max esztétikáján lehet még javítani!
amúgy alufelni nélkül 150e ft az ára, mondjuk nekem csak a kasztnizás volt 200 + futómű akatrészek, egy halomnyi gömbcsukló csere stb... sima lemezfelnivel (r4 alpine) adom téligummával,mert az alufelni polírja meg rajta a kb 1500 km futott gumma nem volt olcsó hogy csak ajándékba adjam mellé  Grin
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #11100 Dátum: 2008 Február 11, 03:02:48 »

Én azt mondom, sajna kevés az a kör, aki összetartsa a Rönó klubot, így csodálom Rulezka kitrartását is (pl. polók, matricák, bulik szervezéése saját pénzén(!) ). Ha még összejönne elég sok emberke is, akkor is az időpont az, ami soha senkinek nem lenne jó tuti. Amúgy  ha nem zavarja a Rönós "elitet" én megkérdezem a Renaultclub-ot, hogy ők mikor-hol tartanak találkát. Ha jól tudom, egy évben többször is összejönnek Rönósok minden Renault-val (R4-től kezdve Safrane-ig).
Teszem ezt azért is, mert csak R4-es talira lemenni nekem pl. nem éri meg hogy 5-8 emberrel összejöjjek...ha már letolok 250km-t, akkor már legyünk 20-an 30-an, hogy minél több ész cseveghessen.
S nehogy megharagudjatok R4-esek, kiváncsi vagyok rátok is, de mástól is jó kérdezni. 

Rulezka: az eszem R5-öt diktál, a szívem meg R4-et. De ha R5 nem megy el (300ropiért), akkor R4-be egy darabig nem tudok belefogni pénzügyileg sem. Szvsz marad R5, s majd lassacskán lesz Renault 4 fullosan kikasznizva, cépre csinálva mint 2. kocsi úgy 5 év múlva Cheesy . S ugye akkor jó pár hónapig kocsi se lenne, ha R4 felújítás van, ezért részben kell is az R5.  Undecided Ha R5 elmenne, még Kexmc Safariját is fontolóra venném. Egy szó, mint száz: lesz pénz lesz Renault 4-esem még (az hogy mennyi idő még, azt nem tudom)!

Jó éjt, Dani

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #11099 Dátum: 2008 Február 10, 22:22:53 »

köszi Dani
viszont emiatt r4től meg kell vállnunk,de nem kerül messzire, barátomé lesz, ő fogja bringatúrákra hazsnálni valószinüleg!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11098 Dátum: 2008 Február 10, 22:18:21 »

A csodás,mesés cabriolet első képsorozata!
a képen látszik hogy a hátsó üléssor épp nincs bent, tisztítás miatt nincs bent épp, de amúgy az is komplett  Grin
itt már lehet csemegézni: Grin
http://kep.tar.hu/rulezka/50555527#2

Pfff....de szeretnék egy ilyet (is)
Udo Brinkmann-tól is mindig irigyeltem. (Meg Elke nővért...)
Have fun!

Rulezka
« Hozzászólás #11097 Dátum: 2008 Február 10, 20:44:33 »

Gratula az új autódhoz.... Wink
köszi
te ez a cabrio nagyon jó választás volt, első tulajtól! tényleg  Wink
és úgy megy, mint az álom, 2-3-4-5-be ugyanolyan klasszul húz, na de úgy és olyan mélyről, mint valami kútból vizet húzó bazinagy vállú asszony! szóval úgy húz mint a barom! ehhez képest a b.kalászi 1 ft sem ért volna,pedig azt elég fix 299re tartották,ez meg végülis 280 lett 350 helyett, sőt most figyelj: 20 e ft volt a felára a benne lévő Sony fejegységnek+Blaupunkt erősítőnek+basszusláda hátul+2 nagy ovál hangfal a csomitartóba rejtve! ezt a szettet amúgy szerintem nem úsztam volna meg 80 alatt! szóval nem volt semmi. Ehhez képest apróság az első szélvédő körüli korrózió, az lesz elsőnek javítva, na meg kocsi alapos átnézése,olajcsere stb meg a jelenlegi fura alapjáratot beállítjuk!
de így is úgy megy, le se merem írni mennyivel tud ez menni, eddig úgy 140 amit mentem vele, a gyorsulásra nincs panasz, 1,8benzines nagyon megy, fogyasztás se nagyon rossz, sokkal többre gondoltam, de szerintem nagyon nyomva se eszik 10 felett sokkal!
Nem elérhető BdE

« Hozzászólás #11096 Dátum: 2008 Február 10, 19:49:18 »

Gratula az új autódhoz.... Wink
figyi!
én igyexem éltetni a klubot, szervezek programokat.. de ha valaki szeretné ezt átvenni tőlem,mert több és jobb találkozót szervez ingyen,akkor én átadom neki szívesen...

Rulezka
« Hozzászólás #11095 Dátum: 2008 Február 10, 15:00:52 »

állhatatosabb hozáállást kellene mutatnod R4 vonalon, mint klubvezető...
figyi!
én igyexem éltetni a klubot, szervezek programokat.. de ha valaki szeretné ezt átvenni tőlem,mert több és jobb találkozót szervez ingyen,akkor én átadom neki szívesen...
Nem elérhető r4hu

« Hozzászólás #11094 Dátum: 2008 Február 10, 06:25:37 »

állhatatosabb hozáállást kellene mutatnod R4 vonalon, mint klubvezető...

Rulezka
« Hozzászólás #11093 Dátum: 2008 Február 09, 21:40:30 »

Hőőőő de TUTI kabrió! Gratula!
köszi Dani
viszont emiatt r4től meg kell vállnunk,de nem kerül messzire, barátomé lesz, ő fogja bringatúrákra hazsnálni valószinüleg!
Nem elérhető tamiya

« Hozzászólás #11092 Dátum: 2008 Február 09, 21:25:52 »

a képen látszik hogy a hátsó üléssor épp nincs bent, tisztítás miatt nincs bent épp, de amúgy az is komplett  Grin

Hőőőő de TUTI kabrió! Gratula!

Renault 11 Turbo
Renault forever...
Rulezka
« Hozzászólás #11091 Dátum: 2008 Február 09, 19:38:31 »

Süni
« Hozzászólás #11090 Dátum: 2008 Február 09, 18:19:31 »

3 csavaros Rönyósoknak szép felge :

http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=8be9a96286a3fc14ef42ce1af17b3857&s=4637
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #11089 Dátum: 2008 Február 09, 14:40:48 »

Tegnap délelött Kelenföld.

mi meg tegnap délelöt ilyet fulytunk metálpirosra  Wink

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #11088 Dátum: 2008 Február 09, 14:34:15 »

Tegnap délelött Kelenföld.

[a csatolmányt egy admin törölte]