www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 20:13:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921193 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4226754 alkalommal)
Nem elérhető martonmany

« Hozzászólás #12647 Dátum: 2009 Május 16, 21:47:16 »

ez dejóó  Cheesy
erről ez jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=MveLuqWQSFM
elég hardcore trabik lehetnek, mert sztem nagyon mennek, a gyárihoz képest
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #12646 Dátum: 2009 Május 16, 12:36:41 »

nyasgem ez se celzas volt

nem békülök :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
xoyox
« Hozzászólás #12645 Dátum: 2009 Május 16, 11:52:57 »

feltéve, ha ott vagy.
nem célzás volt  Kiss
nyasgem ez se celzas volt
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #12644 Dátum: 2009 Május 15, 22:52:30 »

ez dejóó  Cheesy

eltelt 25 másodperc és szépen elmondta az első 3 versenyzőt és még mindig az első kanyar felé mentek  Grin Grin Grin
és de érdekes, még vannak plusz kanyarok a pályában  Shocked

én kamionversenyen voltam egyszer nagyon régen, de nem tudom melyik évben. arra emlékszem hogy az egyik versenyző a célegyenes végén egyenesen átszáguldott a kavicságyon és kivitte a kerítést is egy kamerá állás mellett, az emberek meg rohantak autogramért  Cheesy
nem tudja valaki ez melyik évben lehetett? ha jól emlékszem kispolszki betétfutam is volt. (úgy 86 körül tippelem)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #12643 Dátum: 2009 Május 15, 22:15:11 »

Bogartalalkozokra sem jarok, tele van hülyekkel

feltéve, ha ott vagy.
nem célzás volt  Kiss

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #12642 Dátum: 2009 Május 15, 21:30:54 »

Ez JÓ! ..rengeteg Trabi+ nagy "Rőnyó" felirat,és a kamion trackot reklámozzák amit én is láttam élőben! Sajna egy kategoria volt,a Star és hatszor erőseb Scania versenyzett Tongue Tongue Tongue.......de jó volt!! Smiley
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #12641 Dátum: 2009 Május 15, 21:20:18 »

http://auto.indavideo.hu/video/Trabant-verseny_a_Hungaroringen?action=video_site&video_title=Trabant-verseny_a_Hungaroringen%3Ftoken%3Dfc0b4a9eb21ae330dade76d23b695d25

Trabiverseny 1988 Hungaroring.
Rulezka
« Hozzászólás #12640 Dátum: 2009 Május 15, 18:00:57 »

nekem eleg lesz ez a Tulln-i rendezveny mar semmi nem kell, tul vagyok minden bevasarlason, nem vagyok a nagy rendezvenyek hive.
Bogartalalkozokra sem jarok, tele van hülyekkel, evente egy böven eleg belöle. Utazni-autot vezetni meg fökepp nem szeretek, a szereles inkabb a Legozas az ami szeretek. 
gyerekkoromban volt egy 500-as Fiatom, szinte hetente mentem DDR-be es Pragaba  . . .Most itt a sok auto, a finom autopalya, de lusta lettem es kenyelmes . . .
ja értem, én meg épp ellenkezőleg, imádok utazni, autózni, repülőre semmi pénzért nem ülnék, pedig az is jó,de az utazást csak autóval tudom elképzelni, sok mindent lát az úton az ember.. na meg 1x élünk, igyexem minél több helyre eljutni, mindegy miféle ürüggyel, micélból stb.. de lételemem az utazás
xoyox
« Hozzászólás #12639 Dátum: 2009 Május 15, 16:00:35 »

úgy veszem ki szavaidból hogy idén augusztus elején angliába se jössz?

nekem eleg lesz ez a Tulln-i rendezveny mar semmi nem kell, tul vagyok minden bevasarlason, nem vagyok a nagy rendezvenyek hive.
Bogartalalkozokra sem jarok, tele van hülyekkel, evente egy böven eleg belöle. Utazni-autot vezetni meg fökepp nem szeretek, a szereles inkabb a Legozas az ami szeretek. 
gyerekkoromban volt egy 500-as Fiatom, szinte hetente mentem DDR-be es Pragaba  . . .Most itt a sok auto, a finom autopalya, de lusta lettem es kenyelmes . . .
Rulezka
« Hozzászólás #12638 Dátum: 2009 Május 15, 13:01:17 »

...a többi majd elvalik. Magyar talikra nem hiszem hogy megyek majd , marha messze vagyok a hatartol, es egy 10-es kerekkel 90-100-al lemenni . . .  -nem  vallalom - de ki tudja ???
úgy veszem ki szavaidból hogy idén augusztus elején angliába se jössz?
én speciel mondjuk családlátogatásra m,egyek oda nem minivel,de sok barátom minivel jön ki odáig.. 4 keréken.. persze ők nem 24 óra latt jönnek ki, kisebb kirándulás keretei az odaút is... bár ha nézegeted a hazai minisek honlapját láthatod hog yévente elég sok találkozó van,sőt cseh,szlovák és osztrák találkozókra is elmennek, na meg a minden évben lévő nagy nemzetközi találkozóra is... ami idén angliai lesz...
persze minden csak nézőpont kérdése.. én szívem szerint mennék anlgiába is minivel,de idén 5en vagyunk, 5 felnőtt pedig nehezen birná ki az utat na meg amúgy is másért megyünk most angliába, még 1 családtagért, így visszafelé valószinü 6 fő lesz.. ez max 2 mini legénysége lehetne...
de persze az idei 50 éves jubuleumi angliai találkozót nem fogjuk kihagyni, ha törik.. ha szakad ott leszünk 1 max 2 napig  Grin
már eléggé várom.... Wink
xoyox
« Hozzászólás #12637 Dátum: 2009 Május 15, 12:36:23 »

nagyon furcsa számomra, hogy egy német zsigulis anno volt mini tulaj emberke szavára ennyit adsz...
Már bocsi,de találkoztál te valóüdi évek/évtizedek óta mini semberekkel?
de ha a szele még nem csapott meg akkor lehet nem fogod érezni miről is beszélek...
az a regi -elsö Minis kontakt- volt egy ebresztö, hogy ha valaki az akkori ONNAN-bol nem vesz többet Minit, akkor en INNEN se vegyek. ( Meg akkor Magyarban laktam )

Egyebkent a legeslegelsö Minis elmenyem sokkal korabban volt amikor legelöször odafigyeltem a kasznira Smiley
Minis emberekkel soha nem volt kapcsolatom, amikor kerestem egy itt a varosban üzemelö Minis ceget egy szelhamost ismertem meg az emberben. Söt a masodikban is , aki szinten itt van 20 Km-re de ott sem veszek semmit.
Ma reggel pedig telefonaltam Parndorfba mert Gummikat szerettem volna venni, a csavo azt mondta mindjart visszahiv . . . / azota sem tette, tehat ott sem veszek soha többet semmit, söt a jövö heten Tull-ban hatalmas Oldtimer Bolhapiac lesz es a MInisek csinalnak egy külön 50 eves jubi kiallitast--na ott majd szolojk a Parndorfi embereknek, hogy ezt igy azert megsem lehet /

tehat magadra maradsz ami az embereket illeti. Kiveve egy sracot Magyarban, aki kompetens a kerdesben üti vagja  a dolgokat, barmit lehet kerdezni tudja a valaszt
Igaz sokba kerül a telefonalas, de ez van.

Gummit pedig epp most az elöbb- a szokasos cegemnel rendeltem 3 x hivtak vissza közöltek mik vannak, mit szeretnek stb. Minis -cegeket- itt el lehet felejteni .
A "szele " megcsapott, es irto örülök, hogy egy speci kis gepet tudhatok a magamenak-annak ellenere, hogy meg eddig csupan 1-1 metert mentem vele, csak kiprobalva a Kupplungot es a Sebvalot, hogy egyaltalan  jo-e ? Smiley)

Nemet Forumot gyakran olvasom rettentö jo Informativ oldal !

a többi majd elvalik. Magyar talikra nem hiszem hogy megyek majd , marha messze vagyok a hatartol, es egy 10-es kerekkel 90-100-al lemenni . . .  -nem  vallalom - de ki tudja ???
« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 15, 12:38:01 írta xoyox »
Rulezka
« Hozzászólás #12636 Dátum: 2009 Május 14, 20:58:58 »

jaja OK OK, elhiszem, es tenyleg örülnek ha te egy jo peldanyt fognal ki, hiszen regota ...

nagyon furcsa számomra, hogy egy német zsigulis anno volt mini tulaj emberke szavára ennyit adsz...
Már bocsi,de találkoztál te valóüdi évek/évtizedek óta mini semberekkel?
én egy párat ismerek....
és bár a mini tény hogy nem a technika legkiforrottabb és legmodernebb autója.. de nagyon sok és nagyon hosszú útra is képes,de mivel 59ből származnak az alapok ezért mindenképpen törödést igénylő, nem az a csak beugrok és már indulok is és ez megy évtizedekig napról napra autó..
legutóbb a tavalyi aggteleki minis nagytalálkozón futottam össze pár barátommal (ahol legnépesebben voltunk jelen)
erről mellékelek 1 képet, hátha meggyöz, hogy azé' müxik a Mini
a legtávolabbi résztvevő mint annyi éve egy Finnországi úriember volt, aki tudomásom szerint minivel jött-ment
ne állj neki számolni, segítek, asszem közel 80 mini volt jelen... 70valahány,de még mikor ez a kép készült volt aki nem ért még be a célba a rally napja ugyanis ez...

1 minis volt aki útközben ide sajnos meghibásodott minikével késve érkezett ide.. a többiek tudtommal egyben oda és majd haza is értek.

Való igaz hogy foglalkozni kell egy minivel ahhoz hogy jól működjön,de miért ez más autóval talán nem így van? gondoljunk csak bele 50 éves konstrukció és a tagok legtöbbje nem éppen az utolsó évek legmodernebbik járgányait hajtja van köztük 60-70 és 80 évekből sok szép autó...
Mutass egy szép 60-as 70-es évekbeli suzukit, toyotát.. ami egy magyarországi találkozót össze tudna hozni és az autók lábon mennének-jönnének a helyszinre (nem tréleren)
szerintem a mini sokkal több mint azt sokan gondolják,de ha a szele még nem csapott meg akkor lehet nem fogod érezni miről is beszélek...

[a csatolmányt egy admin törölte]
Rulezka
« Hozzászólás #12635 Dátum: 2009 Május 14, 20:09:33 »

Azt, hogy megis vettem egyet , az evek alatt összegyüjtött Techn.  tapasztalatomra alapozva mertem tenni, es megismertem valakit, Magyarban, aki  kib...ul erti a Technikat es barmikor telefonaltam vele, olyan perfekte Infot kaptam, hoyg azonnal kiismertem magam. Ez segitett eddig.
Mar majdnem kesz vagyok, ma rendeltem meg az uj gummikat , es kb 2 Honapon belül uton leszek vele. <beszúrt kép törölve>
de ugye mond ki kerek perec hogy az illető nem baranya megyében lakik.. ugye?
mert ott akadt nekem elég nagy bajom.. ha még emlékszel...
xoyox
« Hozzászólás #12634 Dátum: 2009 Május 14, 16:24:25 »

szia
de hiszen mi nem vakon vettük meg!
kaptunk róla bőséges információt szöveg tartalmút és persze telefonon, fnyképen stb.. szóval a megvétel úgy történt elmentünk érte,megnéztük valóban a hiretésben lévő az és utána vettük meg
ezt nem mondanám vakon megvételnek.
A kocsi valósan 89e km futott, 95%-ig gyári állapotú, nem volt magyarosan tuningolva, vajákolva, kokányolva, nem volt se sufni se másféle tuning örület áldozata sem.. szóval eredeti gép, korrekt állapotban...

jaja OK OK, elhiszem, es tenyleg örülnek ha te egy jo peldanyt fognal ki, hiszen regota vagy Mini örült, es latom rajtad, hogy ez a konstruktio a szivedben  ücsörög, es szeretettel vagy iranta.
OK
Vegig fogok drukkolni - de nemcsak neked-. hanem minden Minisnek, -magamnak is- hogy hiba nelkül rojuk majd a kilometereket ...

Egyet elarulok, ami miatt eveken at en is vivodtam, es lebeszeltem magam  egy MINI vasarlasarol, es kurvara feltem magatol a technikajatol:

1978-ban kimentem Finnorszagba es Norvegian keresztül autóztam hazafele, amikor egy egesz allo napon keresztül egymast kerülgettük egy nemet rendszamu Zsigulival.
Vagy egy varosban, vagy egy parkoloban, vagy mas kilatoban stb lattuk egymast .
Egy magam korabeli csavo volt, aztan szobaelegyedtünk, es miutan csodalkoztam, miert jar egy Orosz Zsigulival nemet szarmazasa ellenere ,elmeselte, hogy elötte egy MINI je volt, ami allandoan beszart minden baja volt vele, stb.Ezert vette a Zsigat es most kib...ttul elegedett.
OK.
 Ezt az egezs storyt egy kiallo szikla tetejen üldögelve olyan klörülmenyek között meselte, hoyg megmaradt bennem . . . .
Ez az emlek vegigkisert minden olyan pillanatomban, amikor Minire sapitoztam.)

Azt, hogy megis vettem egyet , az evek alatt összegyüjtött Techn.  tapasztalatomra alapozva mertem tenni, es megismertem valakit, Magyarban, aki  kib...ul erti a Technikat es barmikor telefonaltam vele, olyan perfekte Infot kaptam, hoyg azonnal kiismertem magam. Ez segitett eddig.
Mar majdnem kesz vagyok, ma rendeltem meg az uj gummikat , es kb 2 Honapon belül uton leszek vele.
Rulezka
« Hozzászólás #12633 Dátum: 2009 Május 14, 15:47:49 »

Ja , ki lehet fogni, de legalabb egy 10 perces " megnezes " nem art . . .
vettem en is vakon sok gepet, de mivel a mostani Minimet tökre szetszedtem, volt lehetösegem megismerni. Ezert Minit venni vakon batorsag kell !

szia
de hiszen mi nem vakon vettük meg!
kaptunk róla bőséges információt szöveg tartalmút és persze telefonon, fnyképen stb.. szóval a megvétel úgy történt elmentünk érte,megnéztük valóban a hiretésben lévő az és utána vettük meg
ezt nem mondanám vakon megvételnek.
A kocsi valósan 89e km futott, 95%-ig gyári állapotú, nem volt magyarosan tuningolva, vajákolva, kokányolva, nem volt se sufni se másféle tuning örület áldozata sem.. szóval eredeti gép, korrekt állapotban...
Süni
« Hozzászólás #12632 Dátum: 2009 Május 14, 12:02:03 »

ezt csak ugy iderakom Smiley)

<beszúrt kép törölve>

Aztaq ! Shocked Shocked Shocked
xoyox
« Hozzászólás #12631 Dátum: 2009 Május 14, 11:41:56 »

Eddig csak az ilyen vásárlásaim lettek pozitívak.  Grin
Ja , ki lehet fogni, de legalabb egy 10 perces " megnezes " nem art . . .
vettem en is vakon sok gepet, de mivel a mostani Minimet tökre szetszedtem, volt lehetösegem megismerni. Ezert Minit venni vakon batorsag kell !
Igazan bukni csak akkor fogok, ha az eddig ( nalam ) nem igazan üzemelt motor beszarna ! Akkor szivnek, mert a kaszniba es alkatrezsbe rengeteget belenyomtam.
jegyeztem, miket vettem eddig, hat nyelte a lovet rendesen ! € 380.- ert vettem, 6,000.- ment bele eddig !

igy lattam meg  . . . .itt allt 29 evet !

ezt csak ugy iderakom Smiley)

« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 14, 11:57:54 írta xoyox »
Rulezka
« Hozzászólás #12630 Dátum: 2009 Május 13, 15:55:02 »

nekem is!
és a legutóbbin nincs mit szépíteni, szerintem nagyon jó vétel volt!
hisz mi kell még ahhoz, hogy beszéltem az eladóval, megnéztük képeken a kocsit és végülis azt is kaptuk az árért amit gondoltunk.. sőt kicsit jobb is

anno decemberben németből ugyanigy hoztam lábon egy g2 golfot, abban se kellett csalódnunk... sőt..
Süni
« Hozzászólás #12629 Dátum: 2009 Május 13, 13:53:22 »

(bar örült mereszseg kell igy vakon latatlanban lefoglalni valamit es csak elhozni, amikor annyi ezer db. van elado . . .)

xoyox
« Hozzászólás #12628 Dátum: 2009 Május 13, 13:44:29 »

szia
nem injektoros (karbis)
naná hogy van, vele voltunk kint megvenni!
itt is tag, de csak mint figyelő szem...
karbist en is egyszerübbnek-sympatikusabbnak , attekinthetöbbnek, jobbnak tartom,
Akkor ha a baratod ismeri a Teknikat bizz benne, hogy jot vettetek. (bar örült mereszseg kell igy vakon latatlanban lefoglalni valamit es csak elhozni, amikor annyi ezer db. van elado . . .)
Rulezka
« Hozzászólás #12627 Dátum: 2009 Május 12, 17:18:38 »

ha 90-es a kocsi akkor ez befecskendezös ? Lesz aki javitani tudja ? Vannak ismeröseid ?   
szia
nem injektoros (karbis)
naná hogy van, vele voltunk kint megvenni!
itt is tag, de csak mint figyelő szem...
xoyox
« Hozzászólás #12626 Dátum: 2009 Május 12, 12:35:43 »

ha 90-es a kocsi akkor ez befecskendezös ? Lesz aki javitani tudja ? Vannak ismeröseid ?   
Rulezka
« Hozzászólás #12625 Dátum: 2009 Május 12, 09:43:39 »

he.
mivel feher a kaszni, feher lett a blokk, sugarozza a tisztasagot, a szepseget, az apoltsagot, a jo attekinthetöseget, egy  leesett csavar azonnal lathato, egy esetleges olajszivargas azonnal eszlelhetö, a vilagos szin csak elönyös . . . .es szep.
oké semmi gond, én csak azt mondtam gyárilag bizti nem vót ilyen  Wink
xoyox
« Hozzászólás #12624 Dátum: 2009 Május 12, 08:42:18 »

nem csak ződ lehet gyárilag sem, bár én nem vágom mi szerint,de volt gyárilag sárga, piros és ződ is...
mástól kérdezzétek, hogy mitől függ a szin - mivel van párosítva a szin
asszem kor, hengerürtartalom meg angol széljárás függő
de azt tudom hogy fehér blokk nem vót Wink
he.
mivel feher a kaszni, feher lett a blokk, sugarozza a tisztasagot, a szepseget, az apoltsagot, a jo attekinthetöseget, egy  leesett csavar azonnal lathato, egy esetleges olajszivargas azonnal eszlelhetö, a vilagos szin csak elönyös . . . .es szep.
Rulezka
« Hozzászólás #12623 Dátum: 2009 Május 11, 17:32:29 »

a blokknak zöldnek kellene lennie.
vagy már itt is megy a labanc paraszttuning? :-PP
nem csak ződ lehet gyárilag sem, bár én nem vágom mi szerint,de volt gyárilag sárga, piros és ződ is...
mástól kérdezzétek, hogy mitől függ a szin - mivel van párosítva a szin
asszem kor, hengerürtartalom meg angol széljárás függő
de azt tudom hogy fehér blokk nem vót Wink
xoyox
« Hozzászólás #12622 Dátum: 2009 Május 11, 15:58:49 »

zöld vagy kek nem mindeghy ?? turod ! Lavinanak is volt kek motorja Smiley meg zöld sebvaltoja Smiley))
amilyen festek+ecset  van !
 .
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #12621 Dátum: 2009 Május 11, 15:45:53 »

remeljük jol müködik majd.
enyemnek lett Faltdachja, motor mint egy oramü , meg semmit nem mentem vele, a kocsi allt 1979 ota 47 111 KM-rel ! egy oriasi paraszthaznal
szetszedtem darabokra, de nyar vegere keszen lesz !

Ahh Super ! allitolag kupplung kicsit kenyes, enyem sem ment elöször, Hydraulikat szetszedtem persze uj olaj + legtelenites egy sajat szerkezettel, most eleg kemenyen, de mar 10 x kinyomtam.Smiley))) majd belejön  . . . .
1000 egy baromi jo ar !
Hmmm gratula !<beszúrt kép törölve>

flex 'em all!
xoyox
« Hozzászólás #12620 Dátum: 2009 Május 11, 15:34:52 »

a hirdetést kb aznap rakták fel mint mikor felhívtuk és lefoglaltuk a kocsit, ezerért szinte aligha van ilyen állapotú mini
neztem a Mobile-t de ennyi penzert csak 2-3 auto van fennt, a legtöbbje 5-8,000 körül mozog . . . .Mayfair
erthetetlenül olcso volt  !
Rulezka
« Hozzászólás #12619 Dátum: 2009 Május 11, 15:15:21 »

Hmmm gratula !
köszi
egyenlőre bírja a strapát a műszaki vizsgára saját lábon ment és jött, jól működött.. bár még vannak rajta kisebb munkák,de járóképes... és élmény vele az autózás...
inkább esztétikai hibái vannak amik a képeken nem is látszanak ez is állt vagy 1 évet kb biztosan alulról korrózió nyomai találhatók,de nyárra meggyógyul minden téren az autó
ja és a vezető oldali ajtót kell javítani, ott is megindult  akasztni (ajtó) de amúgy tényleg szép az állapota. a hirdetést kb aznap rakták fel mint mikor felhívtuk és lefoglaltuk a kocsit, ezerért szinte aligha van ilyen állapotú mini
xoyox
« Hozzászólás #12618 Dátum: 2009 Május 11, 15:10:40 »

999 kcm tökéletes örök darab autónak.. csak nyári hobbiautó lesz, mini(guru)szerelő barátom valamint szerintem is örökös darab lesz.. mármint tartósság terén  Wink na meg amúgy is...
enyemnek lett Faltdachja, motor mint egy oramü , meg semmit nem mentem vele, a kocsi allt 1979 ota 47 111 KM-rel ! egy oriasi paraszthaznal
szetszedtem darabokra, de nyar vegere keszen lesz !

Ahh Super ! allitolag kupplung kicsit kenyes, enyem sem ment elöször, Hydraulikat szetszedtem persze uj olaj + legtelenites egy sajat szerkezettel, most eleg kemenyen, de mar 10 x kinyomtam.Smiley))) majd belejön  . . . .
1000 egy baromi jo ar !
Hmmm gratula !
« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 11, 15:15:00 írta xoyox »
Rulezka
« Hozzászólás #12617 Dátum: 2009 Május 11, 15:05:01 »

makod volt.
ez a Mini csak azert nem jo, mert nem 850-es Smiley)
ara saccolom: lehetett 2 -3 rongy körül . . . .tevedek ?
tévedsz!
olcsóbb volt, kemény 1ezres volt juróból
2 alapvető hibája volt, ami hamar orvosolva lett rajta, elosztó fedél, valamint a kuplung az állás következtében beragadt vagy mi és a helyére kellett tenni(mert nyomogatták és kicsúszott a helyéről) és már megy is...
Rulezka
« Hozzászólás #12616 Dátum: 2009 Május 11, 15:02:13 »

makod volt.
999 kcm tökéletes örök darab autónak.. csak nyári hobbiautó lesz, mini(guru)szerelő barátom valamint szerintem is örökös darab lesz.. mármint tartósság terén  Wink na meg amúgy is...
xoyox
« Hozzászólás #12615 Dátum: 2009 Május 11, 14:59:16 »

bocsi, időközben javítottam
a meglepi minit végül egy negatívum miatt fel kellett fednem, 4 napig úgy nézett ki minden papírja elveszett,de volt egy becsületes megtaláló aki bedobta a postaládánkba Smiley
k** nagy mák volt, hisz mozaik utcai egyedi műszaki vizsgán is vótunk már.. sokat buktunk volna ha újra kellett volna szerezni kinti brieftől kezdve mindent...
makod volt.
ara saccolom: lehetett 2 -3 rongy körül . . . .tevedek ?
« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 11, 15:01:40 írta xoyox »
Rulezka
« Hozzászólás #12614 Dátum: 2009 Május 11, 14:54:08 »

rulezka.blogspot.COM
bocsi, időközben javítottam
a meglepi minit végül egy negatívum miatt fel kellett fednem, 4 napig úgy nézett ki minden papírja elveszett,de volt egy becsületes megtaláló aki bedobta a postaládánkba Smiley
k** nagy mák volt, hisz mozaik utcai egyedi műszaki vizsgán is vótunk már.. sokat buktunk volna ha újra kellett volna szerezni kinti brieftől kezdve mindent...
Süni
« Hozzászólás #12613 Dátum: 2009 Május 11, 14:52:00 »

naná
részletek:
rulezka.blogspot.com
még nem teljes a történet, ha időm lesz tolok még fel a sztoryhoz!
értelem szerüen alulról felfelé haladva..  Wink
rulezka.blogspot.COM
Rulezka
« Hozzászólás #12612 Dátum: 2009 Május 11, 14:50:25 »

?? vettel MINI-t ??
enyem hamarosan kesz, festes elött allok Smiley
naná
részletek:
rulezka.blogspot.com
még nem teljes a történet, ha időm lesz tolok még fel a sztoryhoz!
értelem szerüen alulról felfelé haladva..  Wink
xoyox
« Hozzászólás #12611 Dátum: 2009 Május 11, 14:46:03 »

?? vettel MINI-t ??
enyem hamarosan kesz, festes elött allok Smiley
« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 11, 14:48:11 írta xoyox »
Nem elérhető CsabaR4

« Hozzászólás #12610 Dátum: 2009 Május 11, 14:38:35 »

mobile-n majdnem behánytam egy mini képeitől.. miért vetemednek emberek ilyenre, hogy ilyet tegyenek egy autóval???
Hát, tényleg gáz! De nagyon! (de lagalább biztos sokba került neki.)

1984 Renault 4 - Rönci
(1998 Renault Laguna Break)
Rulezka
« Hozzászólás #12609 Dátum: 2009 Május 11, 13:47:31 »

mobile-n majdnem behánytam egy mini képeitől.. miért vetemednek emberek ilyenre, hogy ilyet tegyenek egy autóval???

[a csatolmányt egy admin törölte]
Rulezka
« Hozzászólás #12608 Dátum: 2009 Május 11, 13:13:37 »

Minisek!
Esetleg hátha érdekel valakit akciós Mini kézikönyv (angol nyelvű): http://www.maroti.net/products/product_7876.html
Üdv, Csaba
szia
ez 2040 ft-ért filléres!
bár nekem már van 3 db különböző könyvem, azokat anno ajándékba kaptam,akkor asszem 7e ft volt kb darabja! ja egyiket én vettem aukciós oldalon, az árus nem tudta mit árul  Grin
Oldalak: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 ... 395
Nyomtatás

Ugrás: