www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 05, 21:42:25

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921193 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 323 324 325 326 327 [328] 329 330 331 332 333 ... 395
Nyomtatás
Szerző Téma: Népautók  (Megtekintve 4226979 alkalommal)
Nem elérhető Lente

« Hozzászólás #2687 Dátum: 2006 Szeptember 01, 12:10:50 »

Pityubá:
nem ilyen színre gondoltál, mikor világoskéket emlegettél?

[melléklet törölve a rendszer által]
Rulezka
« Hozzászólás #2686 Dátum: 2006 Szeptember 01, 11:43:08 »

ezt te most komolyan kérdezed???? igyál te is egy sört! 

viccből kérdeztem... próbálva ezzel is petákost jobb belátásra venni!

Figyu.. nálam is anyagi zéróság van a Mini felújítás amiatt.. és még mindig lógok súlyos százezrekkel.... na de inkább egy autó felújítása miatt tartozzak.. minthogy más értelmetlen dolog miatt!!

Mellesleg fiúk jó lenne ha találnánk petákosnak egy megbízható korrekt r4 szerelőt, aki "fillérekből" segítene neki újjávarázsolni az egyik bakancsot!!
Nem elérhető Lente

« Hozzászólás #2685 Dátum: 2006 Szeptember 01, 11:40:13 »

jut eszembe fiúk akinek nincs népautója, az továbbra is irkálhat ide????   ---> itt most konkrétan petákosra gondolok!  Evil Wink Smiley
ezt te most komolyan kérdezed???? igyál te is egy sört! 
Nem elérhető Lente

« Hozzászólás #2684 Dátum: 2006 Szeptember 01, 11:39:24 »

A "Senior"-ságod tapasztalatával, még jobban megértheted, az én "Senior"-ságom vívódásait...!

Azért próbáld meg hogy mégse...
Én lakásvételnél tartok és minden pénz kéne, és egyelőre annak örülök, ha nem kell eladni a család álltal kiutált (minek az nekem) kis 850-est.

izé, viszont kedvcsinálóul egy holland oldal:
http://www.stolzeclassiccars.nl/
kb bármilyen 40-60 éves exklúzív kocsit lehet választani... ha majd sok pénzünk lesz  Wink
Rulezka
« Hozzászólás #2683 Dátum: 2006 Szeptember 01, 11:38:19 »

és ha eladnál közülük 1-2-t és az abból befolyt összegből helyrehoznád az 1-iket??
végülis akkor lehetne 1 jó R4-esed!
ha nem is 1. osztályú.. de működő, használható és PETÁKOS továbbra is klasszikus népautós lenne (nem swiftautós)

jut eszembe fiúk akinek nincs népautója, az továbbra is irkálhat ide????   ---> itt most konkrétan petákosra gondolok!  Evil Wink Smiley

Nem elérhető petákos

F4-es VOLT az R4-esem, nagyonisjóVOLT az én-nekem!

« Hozzászólás #2682 Dátum: 2006 Szeptember 01, 10:28:51 »

na most ülj le, bonts ki egy seritalt és gondold át mégegyszer. úgyis megbánod :-)
A "Senior"-ságod tapasztalatával, még jobban megértheted, az én "Senior"-ságom vívódásait...!

R4F4-ben pláne lehetett...!
Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #2681 Dátum: 2006 Szeptember 01, 10:25:09 »

Ha beleszólhatok, én is lebeszélnélek az eladásról, de mint márkatárs, érdeklődöm
elsősorban alkatrészügyben: karosszériaelemek, kipufogó, és apróbb dolgok.
Merre is vannak ezek piciny országunkban?

Ezek amik vannak tán legjobban R4-R6-ra valók, persze van ami mindegyikre jó, de ha menniük kell, csak egybe mehetnek...Az összetartozás jegyébe....!
Budakeszin várják sorsukat...!

Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #2680 Dátum: 2006 Szeptember 01, 10:19:42 »

petákos!
biztos emléxel én is jártam hasonló cipellőbe.... de figyu!
én is átéltem és meguszta a Minike!
gondold át még vagy 3x... aludj rá párat és szerintem inkább dönts úgy, hogy menjen el belőle 1-2 db,de 1et szerintem hagyj meg... ha nem is családi autónak..de ha már oly rég r4 mániával vagy fertőzve akkor szerintem leginkább TE fogod a legjobban bánni... ha 1x csak jön egy fószer aki elviszi mindent! érted? Mindet! Te pedig mint ősi-hősi R4 mániás ott állsz majd és se R4 se mánia....
drukkolok.. hogy "népautósan" dönts
szia
Rulezka

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aggódva figyelgettem a fejleményeidet akkoriba, drukkoltam is a Neked (Nektek) kedvező végkifejletért, örültem a "családegyesítés" sikerének!
Szeretném, ha lenne egy jóR4tündér, Aki csinálna nekem egyet, ami újabb harminc évre autózható lenne, de ha nem jön ilyen, akkor vigye az ördög az egészet... és majd jön a NÉPSZVIFT, vagy mi a tosz...

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2679 Dátum: 2006 Szeptember 01, 10:14:25 »

Valóban nem volt bennűk bukócső, ellenben tűzoltókészülék,  tripmaster, és kezdetleges (hátközépig érő) kagylóülés igen. Azonkívül a 850 SC semmilyen változatán nem volt 14-es kerék, és az üzemanyagellátásról 2db dupla karbi gondoskodott. Egy a lényeg, EZ nem versenyautó.  Wink

Biztos igazad van, ennyire nem értek hozzá. bevallom nekem azért tetszik, még ha nincs is dupla karbi rajta. Ez egyébként akkor egy optikai tuning autó, ami korabeli optikai tuninggal lett megcsinálva :-)

Jövő héten lemásolom az autóversenyzőket neked. Az első 5 perc fekete-fehér, mert a szines VHS verzion nem volt meg az első 5 perc. Utánna már végig szines. Ott ugyis régi F1-ről megy a duma :-) A film után odaraktam a két mecsekrallye videot is. DVD-n van meg.
Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #2678 Dátum: 2006 Szeptember 01, 10:11:27 »

Figyusz!

Ha már mindenképp muszályj eladnod, csak egyben adod?

Haverom álma egy F6-os...
Biztos, hogy a fehér verda érdekelné (mert gondolom, az az egyik F6, nem?)

De tényleg gondold át, legalább az egyiket hagyd meg!!
Ha csinálom akkor, egybe, racionálissssan, nagy vérveszteséggel, beledöglősen, csak emlékeket hagyva, utána fejemfalbaverve...!

Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #2677 Dátum: 2006 Szeptember 01, 10:07:59 »

""Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk""

NAGY IGAZSÁG...!

Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #2676 Dátum: 2006 Szeptember 01, 10:06:45 »

na most ülj le, bonts ki egy seritalt és gondold át mégegyszer. úgyis megbánod :-)
...Próbáltam, de csak a sher fogyott és még jobban bánkódtam...!

Nem elérhető kexmc

« Hozzászólás #2675 Dátum: 2006 Szeptember 01, 09:40:37 »

FELSZÁMOLÁS...! Ennyiért - Ennyit - Ilyeneket ! Nagyokat sóhajtva, muszályból...!  http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=11719507

Ha beleszólhatok, én is lebeszélnélek az eladásról, de mint márkatárs, érdeklődöm
elsősorban alkatrészügyben: karosszériaelemek, kipufogó, és apróbb dolgok.
Merre is vannak ezek piciny országunkban?
Rulezka
« Hozzászólás #2674 Dátum: 2006 Szeptember 01, 09:00:17 »

petákos!
biztos emléxel én is jártam hasonló cipellőbe.... de figyu!
én is átéltem és meguszta a Minike!
gondold át még vagy 3x... aludj rá párat és szerintem inkább dönts úgy, hogy menjen el belőle 1-2 db,de 1et szerintem hagyj meg... ha nem is családi autónak..de ha már oly rég r4 mániával vagy fertőzve akkor szerintem leginkább TE fogod a legjobban bánni... ha 1x csak jön egy fószer aki elviszi mindent! érted? Mindet! Te pedig mint ősi-hősi R4 mániás ott állsz majd és se R4 se mánia....
drukkolok.. hogy "népautósan" dönts
szia
Rulezka

...A rosssebbb tugggya...! én nem bírom nyalogatni a sebeiket. Álandóan könyörögnöm kell, hogy csinálódjon valami velük. Minden nap kell egy óvódába járó autó, néha egy sokcuccos családi autó. Ezek jók bármire, bármelyik, de így nem biztos soha...! Lehet, hogy az egyiket kéne fixundfertigre csinálni, de én nem tudom. Pénzem nincs, menni kell...! Ha elviszik, majd veszek egy népszerű, méltán közkedvelt, ótvaros, szar nyúbbtájpot. De hogy milyet, arról fogalmam sincs és már a gondolattól is hányok...
Süni
« Hozzászólás #2673 Dátum: 2006 Szeptember 01, 08:20:41 »

Ha jól megnézed, a 60-as évek végén, hetvenes évek elején széria autókkal indultak a Rallye-kon. Ha megnézed a Mecsek Rallye oldalán a 2 video-t
http://2005.mecsekrallye.hu/hu/videok

Itt láthatod, hogy akkoriban nem voltaK biztonsági rendszabályok. Tényleg, mióta kötelező a bukócső? Multkor sikerült VHS-ről ledigiznem DVD-re az Autóversenyzők c. filmet, ott is előfordulnak rallye autók szinte széria motorral. A vezetői tudás akkoriban sokkal többet számitott. Volt, hogy a családi autóval mentek versenyezni. Amire te gondolsz, az szerintem már a 70-es évek közepe. Ha valakinek több infoja van, örömmel venném.
Azé a filmé sok mindenre hajlandó vagyok ám !  Cheesy Wink
Süni
« Hozzászólás #2672 Dátum: 2006 Szeptember 01, 08:19:41 »

Ha jól megnézed, a 60-as évek végén, hetvenes évek elején széria autókkal indultak a Rallye-kon. Ha megnézed a Mecsek Rallye oldalán a 2 video-t

Itt láthatod, hogy akkoriban nem voltaK biztonsági rendszabályok. Tényleg, mióta kötelező a bukócső? Multkor sikerült VHS-ről ledigiznem DVD-re az Autóversenyzők c. filmet, ott is előfordulnak rallye autók szinte széria motorral. A vezetői tudás akkoriban sokkal többet számitott. Volt, hogy a családi autóval mentek versenyezni. Amire te gondolsz, az szerintem már a 70-es évek közepe. Ha valakinek több infoja van, örömmel venném.
Valóban nem volt bennűk bukócső, ellenben tűzoltókészülék,  tripmaster, és kezdetleges (hátközépig érő) kagylóülés igen. Azonkívül a 850 SC semmilyen változatán nem volt 14-es kerék, és az üzemanyagellátásról 2db dupla karbi gondoskodott. Egy a lényeg, EZ nem versenyautó.  Wink
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #2671 Dátum: 2006 Augusztus 31, 22:55:44 »

Multkor sikerült VHS-ről ledigiznem DVD-re az Autóversenyzők c. filmet,
Megvan az Autóversenyzők? Shocked :oHú de régóta vadászom már

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #2670 Dátum: 2006 Augusztus 31, 22:53:52 »

Így van,régen sima gyári üléssel,övvel mentek,bukócső nélkül

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2669 Dátum: 2006 Augusztus 31, 22:37:09 »

Sztem a mtricázástól nem lesz vmi versenyautó. Sem versenyfelszerelések nincsenek benne, sem a biztonsági eszközök, és a motor is széria.

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #2668 Dátum: 2006 Augusztus 31, 22:00:52 »

FELSZÁMOLÁS...! Ennyiért - Ennyit - Ilyeneket ! Nagyokat sóhajtva, muszályból...!  http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=11719507

Figyusz!

Ha már mindenképp muszályj eladnod, csak egyben adod?

Haverom álma egy F6-os...
Biztos, hogy a fehér verda érdekelné (mert gondolom, az az egyik F6, nem?)

De tényleg gondold át, legalább az egyiket hagyd meg!!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2667 Dátum: 2006 Augusztus 31, 20:08:37 »

Meg ott egy rekord "A" is.
 Cheesy

meg egy nusi tt, meg egy r8 gordini, meg egy warberger ;-)
1303LS
« Hozzászólás #2666 Dátum: 2006 Augusztus 31, 19:44:06 »

www.rallybugs.com

A népligetben meg typ3!  Ezt a képet a helyszínen készítette egy ismerősöm.

Meg ott egy rekord "A" is.
 Cheesy
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #2665 Dátum: 2006 Augusztus 31, 19:15:01 »

szerintem is

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #2664 Dátum: 2006 Augusztus 31, 19:12:51 »

www.rallybugs.com

Azért a Mini Cooper 'S' is ott figyel Grin

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #2663 Dátum: 2006 Augusztus 31, 18:34:45 »

...A rosssebbb tugggya...! én nem bírom nyalogatni a sebeiket. Álandóan könyörögnöm kell, hogy csinálódjon valami velük. Minden nap kell egy óvódába járó autó, néha egy sokcuccos családi autó. Ezek jók bármire, bármelyik, de így nem biztos soha...! Lehet, hogy az egyiket kéne fixundfertigre csinálni, de én nem tudom. Pénzem nincs, menni kell...! Ha elviszik, majd veszek egy népszerű, méltán közkedvelt, ótvaros, szar nyúbbtájpot. De hogy milyet, arról fogalmam sincs és már a gondolattól is hányok...

Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #2662 Dátum: 2006 Augusztus 31, 17:17:58 »

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2661 Dátum: 2006 Augusztus 31, 17:00:16 »

Mér? :-(
Nem elérhető petákos

« Hozzászólás #2660 Dátum: 2006 Augusztus 31, 16:46:23 »

Nem elérhető Lente

« Hozzászólás #2659 Dátum: 2006 Augusztus 31, 16:17:54 »

Volt gyári rally SC, a limok inkább pályaversenyek résztvevői voltak (Abarth OT1000).
én láttam képen Abarth OT 1000-est coupé kasztnival is.
de elölhűtőset inkább limóból láttam
Süni
« Hozzászólás #2658 Dátum: 2006 Augusztus 31, 15:27:59 »

A versenymotor persze 1000-es volt meg asszem volt tán mégnagyobb is, csak inkább a sima limoból csináltak sportkocsikat, mert az vagy 100 kilóval könnyebb, és ugyanaz a futómű stb...
Volt gyári rally SC, a limok inkább pályaversenyek résztvevői voltak (Abarth OT1000).
Nem elérhető Lente

« Hozzászólás #2657 Dátum: 2006 Augusztus 31, 15:07:50 »

éN CSAK A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN LÁTTAM. mONDJUK ÉN NEM MATRINYÁZTAM VOLNA TELE, MEG A CIKKBEN SZEREPLŐ "KORHŰ" FELNIKKEL VITATKOTNÉK ! (bakker, a számlázó progink miatt be kell kapcsolva lenni a CapsLocknak és mindig csak akkor veszem észre, amikor már leírtam...)
Szóval a felnik fiat puntóról származnak és 14-esek és ki is van pogácsázva... de nem néz ki rosszul.
Különben 2 évig készült az autó. De azt a tortúrát... ebbe minden szét lett szedve és cserélve, újra legyártva... kegyetlen. 2 M simán ráment. Szóval jó dolog lehet ilyet csinálni, de a tulaj se csinálná végig az egészet megint.
A versenymotor persze 1000-es volt meg asszem volt tán mégnagyobb is, csak inkább a sima limoból csináltak sportkocsikat, mert az vagy 100 kilóval könnyebb, és ugyanaz a futómű stb...
Süni
« Hozzászólás #2656 Dátum: 2006 Augusztus 31, 12:56:36 »

nekem hoz a Schlosser Zoli ha minden igaz forstingertől osztrák FÉM keretet aztán abba elől stimmel magyar rendszám hátul meg belefaragom
Kb fél éve én a Start Auto-nál vettem, savállóból 5000,-/db.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2655 Dátum: 2006 Augusztus 31, 12:32:39 »

www.rallybugs.com

VWÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
A népligetben bitang jo versenyek voltak,motorok is autok is.
Haverokkal sokat voltunk kint.
Vittük az egyik haver faterjának a szobafestö létráját,meg vasalodeszkát rá keresztbe,oszt azon ülve "tribünröl néztük a dolgot.
Kamaszkori emlék!Bakker,de rég volt!! Grin(majd keresek délután képet)

Tóth Zoltán
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #2654 Dátum: 2006 Augusztus 31, 12:32:21 »

héló!
nem kell ahhoz diszkófelni!
nekem elől van saválló rendszámkeret.. mievl az egész Minit 70-es évek feelingjére csináltuk.. hátulra nekem is kocka rendszámom van és mivel ahhoz nem kaptam így ott nincs is rendszámkeret! bár lehet hosszúra cseréltetem egyéb okokból és akkor már lehet Smiley

nekem hoz a Schlosser Zoli ha minden igaz forstingertől osztrák FÉM keretet aztán abba elől stimmel magyar rendszám hátul meg belefaragom
Süni
« Hozzászólás #2653 Dátum: 2006 Augusztus 31, 12:21:17 »

Ez korabeli versenyautóra megcsinált autó. Nekem igy tetszik nagyon. Ha lenne lehetőségem, én is épitenék egy bogár versenyautót. 1975-ben a Mecsek rallyn indult két db bogár is.

Sztem a mtricázástól nem lesz vmi versenyautó. Sem versenyfelszerelések nincsenek benne, sem a biztonsági eszközök, és a motor is széria.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #2652 Dátum: 2006 Augusztus 31, 11:51:47 »

Ez korabeli versenyautóra megcsinált autó. Nekem igy tetszik nagyon. Ha lenne lehetőségem, én is épitenék egy bogár versenyautót. 1975-ben a Mecsek rallyn indult két db bogár is.

www.rallybugs.com

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2651 Dátum: 2006 Augusztus 31, 11:27:21 »

éN CSAK A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN LÁTTAM. mONDJUK ÉN NEM MATRINYÁZTAM VOLNA TELE, MEG A CIKKBEN SZEREPLŐ "KORHŰ" FELNIKKEL VITATKOTNÉK ! (bakker, a számlázó progink miatt be kell kapcsolva lenni a CapsLocknak és mindig csak akkor veszem észre, amikor már leírtam...)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2650 Dátum: 2006 Augusztus 31, 11:17:13 »

Győr-Vének-i Mini találkozóról egy szép Bogár kép

Valami borzalom ez a hátsólámpa :-)
Süni
« Hozzászólás #2649 Dátum: 2006 Augusztus 31, 11:07:37 »

Ezt a 850-est ismerem is! A tulaja nagyon jó bográcspörköltet tud főzni  Grin
Nem elérhető Lente

« Hozzászólás #2648 Dátum: 2006 Augusztus 31, 10:16:06 »

Retro mobil fross száma :
Teljes cikk :

http://kep.tar.hu/suni25/50360485?o=0#2

Ezt a 850-est ismerem is! A tulaja nagyon jó bográcspörköltet tud főzni  Grin
Oldalak: 1 ... 323 324 325 326 327 [328] 329 330 331 332 333 ... 395
Nyomtatás

Ugrás: