www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 23:53:10

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 62
Nyomtatás
Szerző Téma: Tököli Volks and Roll party 2008.05.31-06.01.  (Megtekintve 689378 alkalommal)
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #1392 Dátum: 2007 December 07, 21:12:19 »

Hat ize. Penz beszel kutya ugat. Mi prolik meg kullogunk a sor vegen.

Ui.: Ha lesz 8 kilom folosen majusig akkor azt megkapjatok gratisz s nincs gond Vagy inkabb akkor magunkra gondolnek ?  Tongue Grin

Csok  

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1391 Dátum: 2007 December 07, 21:08:51 »

Zárszónak annyit mondhatok, hogy nem most hallottatok utoljára a VÁCI BOGÁRTALÁLKOZÓRÓL!
na ez így jó, ide is mennék, közel van hozzám, a többit meg hagyjuk inkább

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1390 Dátum: 2007 December 07, 21:06:44 »

senki nem szólta le a helyi kereskedést, épp azt pofáztam, hogy neked ugyanúgy kellenek ők- és emiatt kötött az időpontotd-, mint nekünk a negyedmérföld, ami miatt ugyancsak kötött az időpontunk

és arról a hangnemrő, hogy te elkönyvelted a veled való kibaszásként és mi vagyunk a gecik, hogy nem jön össze annyi pénz, hogy az előre tervezett időponton csináljunk bulit. na kb erről
Ácsi Bácsi! Én eddig nagyon is diplomatikus voltam, nem kell itt a tüzet szítani, ugyanis én szeretnék megmaradni a saját kereteim közöt, nem szeretnék kikelni magamból...
Ha nem tudsz emberi szinten kommunikálni, akkor nem várom el hogy kommentáld a hozzászólásiamat!! Elkönyvelhetném annak is aminek írtad, de nem teszem, mert amint már említettem tisztában vagyok a helyzettel... Ti dolgotok a ti dolgotok az enyémet meg rendezem saját magam.... ennyi!
Zárszónak annyit mondhatok, hogy nem most hallottatok utoljára a VÁCI BOGÁRTALÁLKOZÓRÓL!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1389 Dátum: 2007 December 07, 20:56:50 »

én úgy érzem hogy nem mondtam semmi sértőt... nem tudom milyen hangnemről beszélsz????
Még mielőtt bárkihez is mentem volna a saját talákozónkal kapcsolatban 3 évre visszamenőleg néztem végig a talik időpontját ez alapján választottam! Az meg szerintem fix, hogy április elején van a rajzás, vagy volt már május közepén is???? persze csodádt nem lehet tenni, és az ki is derült hogy kevesek vagyunk ahoz hogy házon belül építsünk időmérőt, de szerintem nem csak egy robottechnikával foglalkozó cég van az országban akinek gyerekjáték egy ilyet építeni Én az egyiknél bepróbálkoztam nem sok sikerrel, szerintem maradt még egy pár akitől lehetne árajánlatot kérni, ha csak érdeklődés szintjén is, csak hogy képbe legyünk.....
És szerintem nem kell leszólni a helyi kereskedést sem..... Nem kis áldozatot vállalna
senki nem szólta le a helyi kereskedést, épp azt pofáztam, hogy neked ugyanúgy kellenek ők- és emiatt kötött az időpontotd-, mint nekünk a negyedmérföld, ami miatt ugyancsak kötött az időpontunk

és arról a hangnemrő, hogy te elkönyvelted a veled való kibaszásként és mi vagyunk a gecik, hogy nem jön össze annyi pénz, hogy az előre tervezett időponton csináljunk bulit. na kb erről

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1388 Dátum: 2007 December 07, 18:13:28 »

szerintem maradt még egy pár akitől lehetne árajánlatot kérni, ha csak érdeklődés szintjén is, csak hogy képbe legyünk.....
És szerintem nem kell leszólni a helyi kereskedést sem..... Nem kis áldozatot vállalna
van ajánlatunk, sajnos túl drága
de a reptéri nagybeton még annál is drágább nekünk
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1387 Dátum: 2007 December 07, 18:00:18 »

mostmár eléggé érdekes hangnemet szólaltatsz meg...
ad1, a rajzásnak nincs fix időpontja, két időpont hangzott el és nem volt döntés, mikor eljöttem a közgyűlésről és ez így is maradt,ad2 helyszíne sincs.
tököl a gyorsuláshoz fog mindaddig igazodni, amíg nem bukkan fel egy szponzor és dob le az asztalra 800ezer pénzt. másképp nem megy. szar dolog, de ez van, de a te soradiból is ugyanez derült ki, csak ott VW és nem negyedmérföld.
amint kiderült, ahogy Vaga is írta, mindenkivel tudattuk a sajnálatos módosulást. ennél többet 800ezer pénz nélkül nem lehet tenni(vagy csodát tenni és építeni saját cuccot, amire mint látjuk mindenki magasról szarik)
én úgy érzem hogy nem mondtam semmi sértőt... nem tudom milyen hangnemről beszélsz????
Még mielőtt bárkihez is mentem volna a saját talákozónkal kapcsolatban 3 évre visszamenőleg néztem végig a talik időpontját ez alapján választottam! Az meg szerintem fix, hogy április elején van a rajzás, vagy volt már május közepén is???? persze csodádt nem lehet tenni, és az ki is derült hogy kevesek vagyunk ahoz hogy házon belül építsünk időmérőt, de szerintem nem csak egy robottechnikával foglalkozó cég van az országban akinek gyerekjáték egy ilyet építeni Én az egyiknél bepróbálkoztam nem sok sikerrel, szerintem maradt még egy pár akitől lehetne árajánlatot kérni, ha csak érdeklődés szintjén is, csak hogy képbe legyünk.....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1386 Dátum: 2007 December 07, 17:43:19 »

Igazából nem tudok erre mit mondani.....
Tisztában voltam az időmérő kapu hiányával, hiszen én magam is próbáltam segíteni a megépítésben, igaz nem túl sok sikerrel...SadSad
Akkor csak egy érvelés: tudjuk, hogy a rajzás ápr első második hétvégéje, tudjuk, hogy a hortobágy ekkor, gyoma ekkor, tatabánya ekkor... minden talinak fix időpontja van..... tököl meg majd mindig a gyorsulásihoz fog igazodni??? és ha jövőre azt találják ki hogy junius közepe akkor június közepén lesz tököl, vagy ha egy másik már hagyománnyokkal rendelkező tali időpontjába rakják??? Szerintem így sem működhet a dolog....SadSadSad 
Azt is tudom hogy nem kib*szni akartatok velem!
Engem mindössze csak az határol be, hogy a fősponzor a helyi VW kereskedés, erre az időpontra jegyzi megalakulásának az évfordulóját... nem várhatom el tőlük, hogy előtte vagy utána két héttel szervezzen még egy bulit az én, a mi kedvünkért... nélkülük meg nem tudok semmit sem kezdeni ezt nem kívánom ecsetelni......
mostmár eléggé érdekes hangnemet szólaltatsz meg...
ad1, a rajzásnak nincs fix időpontja, két időpont hangzott el és nem volt döntés, mikor eljöttem a közgyűlésről és ez így is maradt,ad2 helyszíne sincs.
tököl a gyorsuláshoz fog mindaddig igazodni, amíg nem bukkan fel egy szponzor és dob le az asztalra 800ezer pénzt. másképp nem megy. szar dolog, de ez van, de a te soradiból is ugyanez derült ki, csak ott VW és nem negyedmérföld.
amint kiderült, ahogy Vaga is írta, mindenkivel tudattuk a sajnálatos módosulást. ennél többet 800ezer pénz nélkül nem lehet tenni(vagy csodát tenni és építeni saját cuccot, amire mint látjuk mindenki magasról szarik)

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1385 Dátum: 2007 December 07, 17:41:16 »

Tisztában voltam az időmérő kapu hiányával, hiszen én magam is próbáltam segíteni a megépítésben, igaz nem túl sok sikerrel...SadSad
Akkor csak egy érvelés: tudjuk, hogy a rajzás ápr első második hétvégéje, tudjuk, hogy a hortobágy ekkor, gyoma ekkor, tatabánya ekkor... minden talinak fix időpontja van..... tököl meg majd mindig a gyorsulásihoz fog igazodni??? és ha jövőre azt találják ki hogy junius közepe akkor június közepén lesz tököl, vagy ha egy másik már hagyománnyokkal rendelkező tali időpontjába rakják??? Szerintem így sem működhet a dolog....SadSadSad 
Engem mindössze csak az határol be, hogy a fősponzor a helyi VW kereskedés, erre az időpontra jegyzi megalakulásának az évfordulóját... nem várhatom el tőlük, hogy előtte vagy utána két héttel szervezzen még egy bulit az én, a mi kedvünkért... nélkülük meg nem tudok semmit sem kezdeni ezt nem kívánom ecsetelni......
Hasonlo a cipö nálunk is.
Azért ha beindul a szezon Tökölön,havonta van egy rendezvény.
Volt másik idöpont is,de ez ápr 14-e körüli szombat,és ezt pont a rajzás bizonytalan idöpontja miatt nem mertük bevállalni,mert már az sem tuti biztos,hogy az MBK hol és mikor rajzik!!
Igy annak is örülnünk kellett,hogy még éppen beleférünk a "Tököli Majális"-ba.

Tóth Zoltán
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1384 Dátum: 2007 December 07, 17:09:19 »

Ahoy Brez.

Itt és most szeretném tisztázni Veled és minden találkozo szervezéssel foglalkozo Forumos kollégával,hogy a tököli találkozo megváltozott idöpontja,egy olyan kényszerlépés a részünkröl,amit 800ezer forint plusz indulo tökével tudnánk csak visszacsinálni.
Magyarul,az eredeti idöpontban meghirdetett találkozon nincs másnap nemzetközi gyorsulási futam,igy a mi rendeznvényünkre külön ki kellett volna bérelni a reptér nagybetonját,valamint a specko technikát a verseny lebonyolitásához a személyzettel együtt.
Ezek költsége együttesen megközeliti az emlitett 800ezer forintot,amit sajnos ezen a szinten nem tudunk kiköhögni.
A reptéri partnerrel valo folyamatos tárgyalás,egyeztetés után született az uj dátum,és még az info érkezésének napján Stone ide irta.
IDE IRTA,mert ezen a forumon szervezödünk,itt a helye az infonak.
Ugy gondolom semmi szándékos kib@szás nincs a dologban,csupán ésszerü anyagi megfontolások hozták ezt a döntést.
Amikor még a Tavaszi rajzás idöpontja sincs meghirdetve,abszolut idöben vagyunk a jövö évi programok szervezése kapcsán.
Nekünk sem annyit jelent az idöpont változás,hogy átirjuk,oszt haway,de megoldjuk,és dolgozunk rajta.
Ha ragaszkodtunk volna a kitüzött eredeti dátumhoz,akkor a tököli találkozo lényegét,a bogaras gyorsulást buktuk volna,aminek nem kell a következményeit részleteznem.
Ezekkel együtt megértem a gondodat,és hidd el nem felétek irányulo merényletröl van szo.
Nem kis terveink vannak,az MBK segitségével már az elsö tököli tali is az elmaradt MBK nyári találkozo helyett jött létre,s ha ez igy marad,akkor minden évben csak jobb lehet,egyre több látogatoval,résztvevövel,vendéggel.

Tisztelettel.  Vagabond.

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1383 Dátum: 2007 December 07, 16:36:43 »

Na mindegy nem adom fel, max egymástól 50 km-re fog két tali párhozamosan ugyan azon a napon menni!! SadSadSad

Ahoy Brez.

Itt és most szeretném tisztázni Veled és minden találkozo szervezéssel foglalkozo Forumos kollégával,hogy a tököli találkozo megváltozott idöpontja,egy olyan kényszerlépés a részünkröl,amit 800ezer forint plusz indulo tökével tudnánk csak visszacsinálni.
Magyarul,az eredeti idöpontban meghirdetett találkozon nincs másnap nemzetközi gyorsulási futam,igy a mi rendeznvényünkre külön ki kellett volna bérelni a reptér nagybetonját,valamint a specko technikát a verseny lebonyolitásához a személyzettel együtt.
Ezek költsége együttesen megközeliti az emlitett 800ezer forintot,amit sajnos ezen a szinten nem tudunk kiköhögni.
A reptéri partnerrel valo folyamatos tárgyalás,egyeztetés után született az uj dátum,és még az info érkezésének napján Stone ide irta.
IDE IRTA,mert ezen a forumon szervezödünk,itt a helye az infonak.
Ugy gondolom semmi szándékos kib@szás nincs a dologban,csupán ésszerü anyagi megfontolások hozták ezt a döntést.
Amikor még a Tavaszi rajzás idöpontja sincs meghirdetve,abszolut idöben vagyunk a jövö évi programok szervezése kapcsán.
Nekünk sem annyit jelent az idöpont változás,hogy átirjuk,oszt haway,de megoldjuk,és dolgozunk rajta.
Ha ragaszkodtunk volna a kitüzött eredeti dátumhoz,akkor a tököli találkozo lényegét,a bogaras gyorsulást buktuk volna,aminek nem kell a következményeit részleteznem.
Ezekkel együtt megértem a gondodat,és hidd el nem felétek irányulo merényletröl van szo.
Nem kis terveink vannak,az MBK segitségével már az elsö tököli tali is az elmaradt MBK nyári találkozo helyett jött létre,s ha ez igy marad,akkor minden évben csak jobb lehet,egyre több látogatoval,résztvevövel,vendéggel.

Tisztelettel.  Vagabond.

Tóth Zoltán
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1382 Dátum: 2007 December 07, 16:36:07 »

na az a 90% pont keresztbe tesz.....

majus 4?
apr 27?

van meg egy csomo datum... nem igaz hogy nem lehet talalni egyet...

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1381 Dátum: 2007 December 07, 16:27:31 »

90%
na az a 90% pont keresztbe tesz.....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1380 Dátum: 2007 December 07, 16:14:43 »

Még nem lerágott csont..... nehogy a végén meglepődjetek és lesz...Smiley
90%

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1379 Dátum: 2007 December 07, 16:14:09 »

miféle mbk nyári tali?  Roll Eyes
Még nem lerágott csont..... nehogy a végén meglepődjetek és lesz...Smiley

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1378 Dátum: 2007 December 07, 16:12:19 »

Hát én is nagyon sajnálom.... De arra azért nem számítottam arra, hogy igy futva olvasva fogok értesülni a dologról főleg hogy 2 hete beírtam hogy kitűztük az időpontot, esetlegegy privátot elereszthettetek volna, hogy ez van.....
Azt hittem hogy azért is van a fórum, hogy valamennyire össze egyeztethetők legyenek a találkozók, ne legyenek keresztbe szervezések, de ugy néz ki tévedtem.....
Ezek után már csak abban kérek segítséget hogy mikorra tegyem a talit???? ami tény VÁc Püspöki Város -> pünkösdre, Úr napjára (24.ike) nem szervezhetek, mert elkárhozom....
Szervezzek hortobágy alá hogy ne jöjjön el senki???? Utána, hogy az esetleges MBK nyári tali miatt ne jöjjön el senki????
Na mindegy nem adom fel, max egymástól 50 km-re fog két tali párhozamosan ugyan azon a napon menni!! SadSadSad

miféle mbk nyári tali?  Roll Eyes

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1377 Dátum: 2007 December 07, 16:06:55 »

Másképp sajnos nem tudjuk megcsinálni. A program fő vonzereje ehhez az időponthoz van kötve, ami ekkor lesz kiépítve épp. Másképp annyiba kerülne a találkozó szervezése, hogy esélyünk nem lenne megszervezni. Tényleg nagyon sajnálom. :-((((
Hát én is nagyon sajnálom.... De arra azért nem számítottam arra, hogy igy futva olvasva fogok értesülni a dologról főleg hogy 2 hete beírtam hogy kitűztük az időpontot, esetlegegy privátot elereszthettetek volna, hogy ez van.....
Azt hittem hogy azért is van a fórum, hogy valamennyire össze egyeztethetők legyenek a találkozók, ne legyenek keresztbe szervezések, de ugy néz ki tévedtem.....
Ezek után már csak abban kérek segítséget hogy mikorra tegyem a talit???? ami tény VÁc Püspöki Város -> pünkösdre, Úr napjára (24.ike) nem szervezhetek, mert elkárhozom....
Szervezzek hortobágy alá hogy ne jöjjön el senki???? Utána, hogy az esetleges MBK nyári tali miatt ne jöjjön el senki????

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1376 Dátum: 2007 December 07, 15:51:31 »

Másképp sajnos nem tudjuk megcsinálni. A program fő vonzereje ehhez az időponthoz van kötve, ami ekkor lesz kiépítve épp. Másképp annyiba kerülne a találkozó szervezése, hogy esélyünk nem lenne megszervezni. Tényleg nagyon sajnálom. :-((((
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1375 Dátum: 2007 December 07, 15:32:43 »

szervezési dolog miatt kellett ide tennünk  Cry
KB leadtam minden kérelmet az önkörmányzatnál, leegyeztettem az időpontot a fősponzorral, tökre megnyugodtam hogy minden rendben tököltől három hétre vagyunk lesz idejük az embereknek kipihenni a puszta adta fáradalmakat, erre pont arra a napra rakjátok
Akkor most már nem csak nálatok lesznek szervezési gondok........SadSad

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1374 Dátum: 2007 December 07, 15:26:30 »

Pont azért tárgyaltam itt a váci tali lehetséges időpontját mert tököllel nem akartam versenybe szállni........ és annyira pirosbetűs ünnepnek raktátok ki azt a május 10-11-t
szervezési dolog miatt kellett ide tennünk  Cry

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1373 Dátum: 2007 December 07, 15:18:32 »

A VÉGLEGES DÁTUM Május 31 - Június 1.

Pont azért tárgyaltam itt a váci tali lehetséges időpontját mert tököllel nem akartam versenybe szállni........ és annyira pirosbetűs ünnepnek raktátok ki azt a május 10-11-t

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1372 Dátum: 2007 December 07, 15:16:17 »

Ez most ugye nem komoly....????

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #1371 Dátum: 2007 December 07, 09:39:43 »

akkor en is jonni tudok.

Nem elérhető perko

« Hozzászólás #1370 Dátum: 2007 December 07, 09:27:16 »

Oké!Köszi.

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1369 Dátum: 2007 December 07, 09:19:28 »

Foci sajnos nem jó. Tavaly is volt, hányás lett a vége.  Grin

Ez lesz a nyaralásunk, ezért ezt nem nagyon tudjátok überelni számomra.   

Csinálunk vízifocit, akkor sem? :-)

« Utoljára szerkesztve: 2007 December 07, 09:28:27 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1368 Dátum: 2007 December 07, 09:15:07 »

Csinálunk vízifocit, akkor sem? :-)

Attól tartok, hogy pont egybe fog esni a rovinji találkozóval, és ebben az esetben mi nem tudunk Tökölre menni.
Sajnálom. 

Cry
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1367 Dátum: 2007 December 07, 09:12:15 »

Attól tartok, hogy pont egybe fog esni a rovinji találkozóval, és ebben az esetben mi nem tudunk Tökölre menni.
Sajnálom. 

Cry

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #1366 Dátum: 2007 December 07, 09:08:27 »

Király,akkor mégis tudok menni Grin Grin

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1365 Dátum: 2007 December 07, 08:59:37 »

2. Tököli VOLKS'N'ROLL Party 2008. Május 10-11
Idézet

Fasza!
Nem elérhető perko

« Hozzászólás #1364 Dátum: 2007 December 07, 08:46:28 »

2. Tököli VOLKS'N'ROLL Party 2008. Május 10-11
Idézet

Fasza!
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 07, 08:58:40 írta stonemen »

Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #1363 Dátum: 2007 December 02, 21:54:49 »

mögvan
Kiss
bár az utolsó hozzászólásokat olvasva, lehet, hogy nem kellett volna

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1362 Dátum: 2007 December 02, 19:46:14 »

kérnémszépen vissza a tökölis szervezős topikba való bejutási lehetőségemet  Grin
de szépen mondtam

mögvan

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #1361 Dátum: 2007 December 01, 16:32:54 »

kérnémszépen vissza a tökölis szervezős topikba való bejutási lehetőségemet  Grin
de szépen mondtam

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #1360 Dátum: 2007 November 26, 19:09:27 »

Kitűztük az időpontot május 31.-ére szombatra! Azért nem később, mert ha lesz akkor MBK nyári tali+ az őrségi is ugy gondolom, hogy juniusban lesz! A miénk meg ugy is "csak" 1 napos Buli lesz!

OK, hajra! ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1359 Dátum: 2007 November 26, 19:06:31 »

Illetve jovore akkor lesz az Orsegi talalkozo, egyeztess veluk...
Kitűztük az időpontot május 31.-ére szombatra! Azért nem később, mert ha lesz akkor MBK nyári tali+ az őrségi is ugy gondolom, hogy juniusban lesz! A miénk meg ugy is "csak" 1 napos Buli lesz!

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #1358 Dátum: 2007 November 25, 14:33:36 »

Tököl pünkösdkor. Szerintem júniusra csinálj talit, akkor nincs szinte semmi.

Illetve jovore akkor lesz az Orsegi talalkozo, egyeztess veluk...

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1357 Dátum: 2007 November 25, 13:43:55 »

Tököl pünkösdkor. Szerintem júniusra csinálj talit, akkor nincs szinte semmi.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ezek a májusi talik (Tököl, Hortobágy) időpontban hogy is alakulnak??? Ugyanis most már nem titkolt szándékunk, egy váci talit is összehozni valahogy május vége fele....
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #1356 Dátum: 2007 November 25, 13:40:09 »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ezek a májusi talik (Tököl, Hortobágy) időpontban hogy is alakulnak??? Ugyanis most már nem titkolt szándékunk, egy váci talit is összehozni valahogy május vége fele....

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #1355 Dátum: 2007 November 08, 18:54:02 »

... ha már ilyen bareszül egyeztettünk akkor teszem 16-18-ra

(bár azt is kitalálhatnám hogy tököl előtt mindig egy héttel ........... de csak nem fogok vitatkozni az uccsónál) Lips Sealed

Bocsi Hanyi , de az a q..a pünkösd a hibás,hogy oda esik!! Cheesy
(meg mi,hogy ragaszkodunk a pünkösdhöz!) Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #1354 Dátum: 2007 Október 12, 11:08:13 »

nademost mivan???  Cry

Ne keverj, nem vagy Te villanyszámlás!! Kétszer van ugye Hortobágy, azért írta, hogy itt ez a dátum, az uccsónál meg úgysem lesz vita...

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1353 Dátum: 2007 Október 11, 14:34:40 »

Ne keverj, nem vagy Te villanyszámlás!! Kétszer van ugye Hortobágy, azért írta, hogy itt ez a dátum, az uccsónál meg úgysem lesz vita...
hát nem.

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Oldalak: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 62
Nyomtatás

Ugrás: